Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayal edince benim de kafa bi milyon oldu, anlıyorum seni :) bugüne inşaallah ‍♀

Istersen aramiza katilabilirsin cnm
Diger grub free
Burasi zayiflama yarismasi, takimlar var yarisiyoruz
Tabi duzenli devam ederim dersen....
Diğer grubu bulamadım grub free yi biraz acemiyim de üyelim 4 sene dir var ama yeni aktif oldum sayılır

Evet değişmiş süper olmuş. Direeeene direeeene kazanacağız! ✌

Helva disinda kotu bisey yok cnm digerlerinin miktarida cok degil
Bence salata yogurt ye aksam
Cok erken yemisin
Aksama kadar sporda gelir belki
acıkırım muhtemelen salata yerim abla yoğurdu şimdi mayaladım artık yarına
insAllah ben hala acayip sis hissediyorum ama ya regl yüzünden mi ki ikinci günüm
Ayyyy dolu yagmaya basladi yineeee
Aaa oyle mi hayır olsun

Yok abla cok degil her bir midyenin boyutu ceyrek ceviz kadar ancakti 100 grami 86 kaloriymis benim yedigimde 150 gr var ya da yoktur zaten
Bu hafta cok hevesliyim ve hirsliyim Pınar hedefim bu hafta 1000 puan yapmak. Ilk uc demiyorum cunku ben eminim bizim takimde 1000 puani gececek en az 5 kisi vardir (belki gaza gelir onlar da boylece) bu hafta biraz acilayip haftaya daha da yukseklerde olur gozum

İkinci tur da farkettim abla size mi gelsek kısmını. Tabii beklerim başım üstüne her zaman
Huuuu huuuu ne yapiyosunuz hanimlar

Aksama kacamaksiz menuler bekliyorum ona gore

2 gundur spor yapmadim bugun mutlaka yapmam lazim
Bugün kendime yeme günü ilan etmiştim ama kapasitem yokmuş. Şu saate kadar kaçamaksızım :)
Spor yapmicam bugün, dinlenme koydum kendime. Şimdilik koştukta yayılıyorum :):)

Kesinlikle dengeli yemelisin kuzum. Babama hayret ediyorum maşallahı var. Hiç bıkmıyor et yemekten, sabah kahvaltıda önüne koysak da yer kesin

Ayy hiç sevmem menengiç kahvesini. Nasıl içiyorsunuz yav

Ruhun güneşli olsun ablacım

Abla bir çeşit fıstık ağacı ondan yapılıyor içinde kafein yok bitki kavrulup kahve gibi bir hal alıyor ama bir çok faydası var

Biz de hafif güneşli diye heves heves evden çıktık, dışarı adım attıktan 5 saniye sonra yağmur, 10 saniye sonra dolu yağdı Hemen bi yere saklanıp bekledik, neyse ki çabuk dindi. Vintage ürün pazarı kurulmuş onu gezdik, şimdi eve geldik. Akşama da fırında tavuk yapıp yanına da mantar kavurmayı düşünüyorum. Esasında ufak bir makarna planım vardı ama sabah karbon alınca yapmaktan vazgeçtim. Kendim yerim diye korktum eşime de yapmadım, dünden kalan bulgur pilavı var azıcık, onunla idare etsin Böylece hava durumu vesilesiyle daha önceki hal-hatır,plan sorularını da cevaplamış oldum

Aman kuzum makarnadan uzak dur
Bu hafta listeye girme ihtimalini ortadan kaldirma

Bu sene yaz baya gec gelecek anlasilan
Nisan sonu isiniyor havalar biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…