Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende sana inanıyorum canım başaracaksın hatta o kiloya gelince hedefini dahada fazla kilo vermek olacak
Kilo verince hersey daha güzel olacak Çok güzel olacak.

Canım sendene bakalım etkisi olacakmı ama 1 ayda cok fazla degilmi 8 kilo

Çok sağol cnm.
Çankırı-Korgun-Maruf cnm çankırılıyım dediğimde marufmu diye soran çok oluyor bende anlamadım :44:

çankırı merkeze bağlı bir köy var cnm adı maruf o köyün nerdeyse hepsi istanbulda durumları iyi aileler ondan soruyorlardır gidiyomusunuz hiç benim annem ve babam halen orda biz sık sık gideriz

Cnm o 8 kilo şeydir büyük ihtimal kilosu çok çok fazla olup yemeyi kesip o çayla metobolizmayı hızlandıranlar içindir biz okdr değiliz sanmam en fazla yardımcı olur haftada 1 veriyorsan 1buçuk verirsin yani...

belirtmeden geçemicimmmm benim beklentim 8 falan değil sadece 2 hafta yapıp bakıcam sonra 1 hafta mola sonra yine olmazsa olmaz sonuçta doğal şeyler var içinde hap değil ilaç değil dimi ama

çankırı merkeze bağlı bir köy var cnm adı maruf o köyün nerdeyse hepsi istanbulda durumları iyi aileler ondan soruyorlardır gidiyomusunuz hiç benim annem ve babam halen orda biz sık sık gideriz

O köy bizim evet durumları iyi hepsinin cnm. Her yıl gideriz babam güreşleri düzenler festival düzenler birde başkan o olduğu için mecburen bütün aile orda olmak zorundayızdır. Seneye beklerim al eymenide gel festivale gezsin

rahmetli dedemin asker arkadaşı vardı orda ali amca oda rahmetli oldu sık gelirdik biz oraya şimdilerde gelmiyoruz herkes dağıldı bakarsın ailelerimiz tanışıyodur bile

ahh cnm ahh mısafırlerımız gelıcek menu boyle olmak zorunda eee sımıd ben yemıycem demek kandırıkcılık olur evt yıycem ama 2 ocaktan sonrz nerdeyse 5 ay sıfır kacamak gıdecegım ıcın (ozel durumlar dahıl) yanı bu yılbası bı nevı benım ıcın kapanıs partısı olacak :) bence cok ıdeal bı tarıh secmıssın ayda 2 kılo hıc bısey haftada 500 gr bıle versen ıstedıgın tarıhte ıstedıgın kıloda olursun...

Bence tarıhlerımız cok mantıklı abartılı bısey yok tek ıhtıyacımız ıstıkrarrrr...

rahmetli dedemin asker arkadaşı vardı orda ali amca oda rahmetli oldu sık gelirdik biz oraya şimdilerde gelmiyoruz herkes dağıldı bakarsın ailelerimiz tanışıyodur bile

olabilir valla. çankırı merkezde karatekin hast. var orda bizimkiler ortak sanırım. Ki genel olarak tanımadıkları yoktur ist.dan çok çankırıya yatırım yaparlar

Bende sana inanıyorum canım başaracaksın hatta o kiloya gelince hedefini dahada fazla kilo vermek olacak
Kilo verince hersey daha güzel olacak Çok güzel olacak.

Ben bı mayısta 65 goreyım sonra yavas yavas 60 belkı hayatımda hıc gormedıgım 57 58 olurum bellımı olurr :)))Hepımız bırbırımıze ınanıyoruz onun ıcın burdayız :) sevıyorum sızı 9. takımmm

hopiş geldin hopiş ama benim kociş evde beli tutulmuş rahat giremiyorum .
geçmiş olsun canım..hem sana hem kocana..olsun bi gün bi yerde bulşuruz inşallah..

HOPİŞCİİİMMMM hoşgeldin kuzummm Net duzeldı sanırsam ...

]
hoşbuldum canım..nihayet dün oldu..
banane banane bende size gelicem yılbaşında

Kabuk tarçın aldım birde 5ibiyerdenin sallamasını buldum yeşilçayım bitmişti içinde yeşilçayda varmış tadını beğenirim inş .

geçmiş olsun canım..hem sana hem kocana..olsun bi gün bi yerde bulşuruz inşallah..

hoşbuldum canım..nihayet dün oldu..
banane banane bende size gelicem yılbaşında

gEL CNM GEL BASIMIN USTUNDE YERIN VAR...JUBILE YAPIYORUM ARTIK 31 AKSAMI :)

kızım o mariah carey
seninde mürş carey olman lazım 32 kilo vermen için =)
ama verirsek mariah carey halt etmiş olur bizim yanımızda =)))
taş gibi oluruz taş =)

MARİAH CAREY BENIM ELIME SU DOKEMEZ BEBEMMM BEN BU HALIMLE ONA BIN BASARIM HELE BIDE ZAYIFLAYIM SEN OZAMAN GOR

belirtmeden geçemicimmmm benim beklentim 8 falan değil sadece 2 hafta yapıp bakıcam sonra 1 hafta mola sonra yine olmazsa olmaz sonuçta doğal şeyler var içinde hap değil ilaç değil dimi ama

Evet canım haklısın dogal şeyler sen dene ben senin yorumlarına göre kullanmayı düsünüyorum

Yaptım tarçınlı elmalı tarifi evin içi misssss gibi kokuyor bayıldım tadıda çok güzel yemekten sonra içicem inş.

Sabah : 2 dilim kepek ekmek kızarmış (yağsız)
küçük beyaz peynir

Ara :yok
öğle : yok
ara : 1 fincan 5i biyerde çay

Akşam : Tavuk haşlama
3 kaşık pırasa

Ara : Elmalı tarçınlı çay karışımı

40 dakika spor düşünüyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…