- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.021
aa büşra bende çankırılıyım neresindensin cnm :13:
bu arada aktarlarda var kabuk tarcın tam tarif burda ona göre yap http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...86-karisimla-ayda-8-kilo-vermeniz-mumkun.html
ayyy cnm benımmm saol bana ınanan bırılerı var bunu duymak cok guzel 8 kıloyu 3 ayda felan verdım heralde cnm ondan sonra uzun sure kılo veremedım ıste...Neyse mayısta hersey cok cok guzel olacak ben ınanıyorum :)
elma+limon+kabuk tarçın+tane kara biber+karanfil kaynatıyosun her öğünün ardına 2 bardak içiyosun bir ayda 8 kg diyo ama olur mu bilmem vücuttan yağ yakıyomuş 2.günüm bugün tokluk hissi veriyo cuma günü 3 gün olucak bakalım faydası olacak mı
Çok sağol cnm.
Çankırı-Korgun-Maruf cnm çankırılıyım dediğimde marufmu diye soran çok oluyor bende anlamadım :44:
Canım sendene bakalım etkisi olacakmı ama 1 ayda cok fazla degilmi 8 kilo
Cnm o 8 kilo şeydir büyük ihtimal kilosu çok çok fazla olup yemeyi kesip o çayla metobolizmayı hızlandıranlar içindir biz okdr değiliz sanmam en fazla yardımcı olur haftada 1 veriyorsan 1buçuk verirsin yani...
Canım sendene bakalım etkisi olacakmı ama 1 ayda cok fazla degilmi 8 kilo
çankırı merkeze bağlı bir köy var cnm adı maruf o köyün nerdeyse hepsi istanbulda durumları iyi aileler ondan soruyorlardır gidiyomusunuz hiç benim annem ve babam halen orda biz sık sık gideriz
O köy bizimevet durumları iyi hepsinin cnm. Her yıl gideriz babam güreşleri düzenler festival düzenler birde başkan o olduğu için mecburen bütün aile orda olmak zorundayızdır. Seneye beklerim al eymenide gel festivale gezsin
Ordaki közlenmiş patlıcan salatası mı
Kaşarlı mantar da mı var
Naptın cnm ya tam hedefime sarılmıştım ki bu nerden çıktı yemicen dimi yemicen gözlerin için bunlar dimiYa benimde 22 nisan son hedef tarihim sen maşallah 3 ayda 8 vermişsin bnm daha 4 ayım var 8 için oh valla rahatladım şimdi
rahmetli dedemin asker arkadaşı vardı orda ali amca oda rahmetli oldu sık gelirdik biz oraya şimdilerde gelmiyoruz herkes dağıldı bakarsın ailelerimiz tanışıyodur bile
Bende sana inanıyorum canım başaracaksın hatta o kiloya gelince hedefini dahada fazla kilo vermek olacak
Kilo verince hersey daha güzel olacak Çok güzel olacak.
geçmiş olsun canım..hem sana hem kocana..olsun bi gün bi yerde bulşuruz inşallah..hopiş geldin hopiş ama benim kociş evde beli tutulmuş rahat giremiyorum .
hoşbuldum canım..nihayet dün oldu..HOPİŞCİİİMMMM hoşgeldin kuzummmNet duzeldı sanırsam ...
]
Kızlar herkese Günaydın Süper bir ÇARŞAMBA olsun herkesee...
Yaww yıl sonu yaklaştıkca ne kadar çabuk geçiyor zaman....Daha dün pzt siydi bugün çarşamba olmuş bile haftasonu geldi çattı.
Yılbaşı menüsü yaptım kızlar yazayım size ;
Meze;
Rus salatası
Haydari
Közlenmiş patlıcan salatası
Peynir Tabağı
Acılı ezme
Çorba;
Yayla çorbası
Zeytinyağlı ;
Yaprak sarma
Barbunya Pilaki
Ara Sıcak;
Avcı Böreği
Kaşarlı mantar
Ana Menü;
Tavuk şinitzel
Sandal köfte
İç Pilavı
Patates Püresi
Mevsim Salata
Tatlı;
Meyveli yaş pasta
Yıl başında zafiyet geçirmezsek iyi :) Ben hazırlıycam hepsini sofrayı felanda ben kurarım akşama eger sag kalırsam yenı yıla mutlu gırmeyi planlıyorum :))))
ahanda buyrun 8 ayda 32 kılo vermıs yapan yapıyor bende yapıcam mıllıyete hbr olmasamda kk yı sallıycam :)))
8 ayda 32 kilo verdi - Milliyet Foto Galeri
geçmiş olsun canım..hem sana hem kocana..olsun bi gün bi yerde bulşuruz inşallah..
hoşbuldum canım..nihayet dün oldu..
banane banane bende size gelicem yılbaşında
kızım o mariah carey
seninde mürş carey olman lazım 32 kilo vermen için =)
ama verirsek mariah carey halt etmiş olur bizim yanımızda =)))
taş gibi oluruz taş =)
belirtmeden geçemicimmmm benim beklentim 8 falan değil sadece 2 hafta yapıp bakıcam sonra 1 hafta mola sonra yine olmazsa olmaz sonuçta doğal şeyler var içinde hap değil ilaç değil dimi ama
bÜŞRACIM SENİ EKLEDİM FACEDEN BİLGİN OLDUN BEN ''M.G'' :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?