- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.181
Teşekkürler canımAfiyet olsun, Güzel bir menu
Hoş geldin canımHoşbulduk heeey
Sağ ol canimGüzel, afiyet olsun
Teşekkürler canımHer zamanki gibi süper
Güzel canım. Fakat meyveyi gün içinde tercih etmelisinSabah.08.00
1 tbe
1 yumurta
1 dilim ekmek
Roka,tere
İhlamur
Ara 10.00
2 ceviz
2 kuru kayisi
Öğle 13.00
4 kofte
Salata
1 bardak ayran
Ara 16.00
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Akşam 19.00
4.kasik pirasa
4.kasik bamya
4 yemek kaşığı yoğurt
1 tbe
Ara 21.00
2 kivi
3 lt su
Güzel canim. Bizim menüler gibi yediklerini alt alta yazsan güzel olur. Birde nescafe icmiyoruzSabah 9.30 4 adet yeşil zeytin 3 tane ikiye ayrılmış şekilde ceviz salatalık peynir ve yarım simit yemişdim öğlen sküçğk bi kase tavuk çorbası ikindin bir fincan nescafe akşamda bol salata ve 4 tane küçük balık yedim
Teşekkürler canımafiyet olsn
Afiyet olsun canim güzel olmuşMenum
Sutlu 11
kahve 4 ceviz 1 hurma biraz yaban mersini kuru uzum
Sebzeli omlet peynir havuc
Aksam 18
Patlican Yemegi 3 parca 1 kase yogurt marul maydanoz biraz peynir 2 cilek sutlu kahve
2.2 lt su
Günde yediklerin gayet ideal bence. Sık sık olmadıkça.... Salatalardan biraz daha yiyebilirdin. Ama keşke gündüz yediklerinin yerine güzel bir kahvaltı yapmış olsaydınMenüm
Dengesiz oldu(sabah biraz sıkıntılı idi)
12.00
1 muz
14.00
Bir kase sütlü cornflakes
17.00
Az yoğurtlu salata
Az havuç tarator
Bi minik poaca(kurbye büyklüğnde)
Bir ısırık börek(bir lokma idi)
Böle yazınca cok gibi oluyor ama hepsi tabağın yarısını doldrdu nerdeyse.ve o kdar çok şey vardı ki..öncesndede düzgün yiyemediğim için(esimle tartışmıştk;(böle oldu ama cok cok azdı.
Su
2.5 lt
Çok güzel canım afiyet olsunmenumu yazayim alintilari humayı uyuttuktan sonra cevaplicam tabi bende sizip kalmazsam cok yorucu bir gündü
12:00
1 kupa beyaz cay
Eki Görüntüle 2246882
18:00
1 kepce tavuk çorbası
5 kofte
1 bardak ayran
Domates, salatalik ve yeşillik
Su:3lt
Spor:60dk tempolu yuruyusPnrrr-12 180 puan
O zaman tanışıp kaynasalım. Ben Melis. 30 yaşındayım. 1 oğlum var. Kilo bilgilerim nickimin yanında yazıyorBen hiç birinizin hakkında bir bilgiye sahip degilim ki amaç belli sadece diye biliyorum sadece
West Midlands şehri, böyle tam ortalarda, denizsiz bir yer. İstanbul'dan sonra bir ada ülkesine gelip denize hasret kaldımAiyyyyne taraflarda mesela? ne zaman göçtün karşim?
Yine de birbirimizi biraz daha tanıyıp güzel bir muhabbet ortamı yakalamak istiyoruz ki amaca ulaşmaya çalışırken bu yolda keyifli bir arkadaşlık ortamımız olsun, daha iyi destek olabilelim birbirimize.Ben hiç birinizin hakkında bir bilgiye sahip degilim ki amaç belli sadece diye biliyorum sadece
Benim irademden ziyade herkes diyetteydi o yüzden utanıp bende az az aldımHer zamanki gibi süper
Güzel olmuş, afiyet olsun
Günde epey iradeli davranmışsın, afiyet olsun
‘Yarın ille de eksi göreceğim menüsü’ koydum bu menünün adını:) tebrik ederim
Olsun poğaça,börek,kek olayına girmemişsin. Canını sıkma, afiyet olsun
Merhaba melis cimO zaman tanışıp kaynasalım. Ben Melis. 30 yaşındayım. 1 oğlum var. Kilo bilgilerim nickimin yanında yazıyor
Memnun oldumYine de birbirimizi biraz daha tanıyıp güzel bir muhabbet ortamı yakalamak istiyoruz ki amaca ulaşmaya çalışırken bu yolda keyifli bir arkadaşlık ortamımız olsun, daha iyi destek olabilelim birbirimize.
Ben Edibe. 37 yaşındayım. İki çocuğum var. İngiltere'de yaşıyorum. Evde tercüme vs yaparak çalışıyorum ve malesef evden çalışıyor olmak beni diyet konusunda zorluyor. Boyum 1.60 kilom 94, kendimi bildim bileli obezim
Afiyet olsun. nescafe şekersiz miydi?Sabah 9.30 4 adet yeşil zeytin 3 tane ikiye ayrılmış şekilde ceviz salatalık peynir ve yarım simit yemişdim öğlen sküçğk bi kase tavuk çorbası ikindin bir fincan nescafe akşamda bol salata ve 4 tane küçük balık yedim
Ay ne güzel benimle aynı yaşlarda biri daha geldi. Prim günün dolduğu için artık çalışmıyor musun yani? Çok anlamıyorum bu emeklilik sistemlerinden de.40 yaşındayım 1.65 boyundayım 93 kg dayım bekarım çoçuğum yok prim günümü doldurdum emeklilik için allah ömür verirse 58 yaşında emekli olmayı bekleyen bi bayanım
Afiyet olsunMenum
Sutlu 11
Aksam 18
Patlican Yemegi 3 parca 1 kase yogurt marul maydanoz biraz peynir 2 cilek sutlu kahve
2.2 lt su
Ah bu eşler üzmesinler bizi zaten diyet yapmak stresli bir işMenüm
12.00
1 muz
14.00
17.00
Az yoğurtlu salata
Az havuç tarator
Böle yazınca cok gibi oluyor ama hepsi tabağın yarısını doldrdu nerdeyse.ve o kdar çok şey vardı ki..öncesndede düzgün yiyemediğim için(esimle tartışmıştk;(böle oldu ama cok cok azdı.
Su
2.5 lt
Perşembe olmadıkça çok sorun olmaz benceBrokoli corbası yapmayı düşünüyorm.sizce nasıl bi tercih?şişlik yapar mı?
Ay böyle resimli ne güzel olmuş menümenumu yazayim alintilari humayı uyuttuktan sonra cevaplicam tabi bende sizip kalmazsam cok yorucu bir gündü
12:00
1 kupa beyaz cay
Eki Görüntüle 2246882
18:00
1 kepce tavuk çorbası
5 kofte
1 bardak ayran
Domates, salatalik ve yeşillik
Su:3lt
Spor:60dk tempolu yuruyusPnrrr-12 180 puan
İki günde de biraz az gibi geldi banaDünki menü
Sabah 13.00
1 haşlanmış yumurta
1 domates
7 zeytin
1kk peynir
1dilim hinfi füme
15.30
15 kadar fındık
1 havuç
1 salatalık
18.00
1 tabak bol limonlu tebbule içerisinde maydanoz domates limon ve azcık bukgur var
Su. 2lt
Spor. 30 dk te polu yürüyüş 90 puanPnrrr-12
Bugünki menü
12.20
1 bardak süt
3 hurma
16.30
5 parca ızgara tavuk
Salata
17.30
1 avuç kafar Taze fıstık
Su. 1.5lt
Spor yok
Hımm conventry tarafındaymış, arabayla 1.5 saat falan uzağım coventry’ye. Aman buranın denizi de bir değişik zaten, kıyıda olsan da İstanbul’un yerini tutmaz:) ben ankaradan geldiğim için kıyı şeridi olmayan yerlerde çok şoka girmiyorum ama alışmışa zor oluyor biliyorum:) ben de yeniyim 1 seneyi yeni geçti geleli. İş arıyorum bu aralarWest Midlands şehri, böyle tam ortalarda, denizsiz bir yer. İstanbul'dan sonra bir ada ülkesine gelip denize hasret kaldımİki yıl kadar oldu geleli.
Afiyet olsun canım
Güzel olmuş canım balığın yanında salata yeseydin iyi olurdu
Afiyet olsun guzel olmus canım
Gecmis olsun canim
Teşekkür ederim canımm tabiki hazır meyve suyu vs yasak ama yutmakta zorluk çekince malesef kendimi içmekteyken buldum
❤
Ablacım haklısın ama göz acıp kapayıncaya kadar cuma geliyo yapmak zorundaydım hem artık daha iyiyim
Ayy masallah ablam çok iyi sabretmissin ama bence yine yaparsın sen
Teşekkür ederim ablacım
Bende kendime yogurtlu kabak yapmayı düşünüyorum tabi evdekilere daha düşünmedim ne yapacağımı
Kolay gelsin
Geçmiş olsun, havalardan herkes hasta
Bu diyette olma psikolojisi de fena, sağlıklı besleniyoruzu yerlestirmemiz lazım. Bir de taktik çok mantıklı, Küçük parçalara bölerek ilerlemek daha kolay olur
Bence kötü değil, En güzeli fark edip akşamı hafif geçirmek istemen
Bende sevmedim, Acaba yerinde içsem daha mı farklı olurdu, İstanbul'da içtiğim bana göre değildi
Afiyet olsun, Güzel bir menu
Afiyet olsun
Doyurucu ve güzel gözüküyor, afiyet olsun
Sporda menu de çok güzel
Akşam bir şey yemeyecek misin?
Sağolun kızlar :)guzel menu
bir guzel menu dahs
buyukmu senin ki ben oyuncak nevindn simdilik oturdugumuz odaya koydum
pinarcim ilerde insallah gecmisin acisini cikarirsn bu kilonuda bilmiyordum iyi zayiflamissin
cok iyi
harika bir spor darisi basima
armut keske olmasaymis
sporun harika
hayirli olsun bol eksi gormeler
tebrikler cok iyi
kisa surede etkili ama benimkinin sayacagi yok bi kitapta bag dokusunun genislemesinden sonra yag hucreleri oralara doluyor bunun icin gece yatmadan hoplama tavsiye ediliyorki uykuda bag dokusu kendini tamir etsin bu aralar yogunum first buldugm kadar ama sayamadiklarim cok
afiyet olsn
gecmis olsun canim
abla yazmaya basla duzene girer
sagol berrincm bunu duymam iyi oldu
asurelik bugday da deniliyor bizim burda gendime ozellikle ayran asi corbalarinda olmazsa olmazi
masallah
Suyu artirdim iyuce abla
salondami yapiyorsn tugcecim
bende cok spor yapmak istiyorim ama sadece ara ara tramboline cikiyorum malum teze heves
afiyet olsn
guzel menuler
abla Suyu kaynattiktan sonra bitkileri atiyordum sende bastan farki varmdir
Ooo çok güzel yerde yaşıyormuşsun. Hep birlikte kilolardan kurtulalım...Memnun oldumben antalya da oturuyorum doğma büyüme antalyalıyım
Ben tahin pekmez görsem iki çay kaşığı ile zor dururumMenüm
Sabah 10.00 1 d tbe 1 kk peynir 2 çk tahain pekmez
Öğle akşam 16.00 2 d tbe kıymalı yumurta 2 kepçe tarhana çorbası yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
Kolay gelsin, gönlüne göre bir iş bulursun umarımHımm conventry tarafındaymış, arabayla 1.5 saat falan uzağım coventry’ye. Aman buranın denizi de bir değişik zaten, kıyıda olsan da İstanbul’un yerini tutmaz:) ben ankaradan geldiğim için kıyı şeridi olmayan yerlerde çok şoka girmiyorum ama alışmışa zor oluyor biliyorum:) ben de yeniyim 1 seneyi yeni geçti geleli. İş arıyorum bu aralar
baya eksiklerim varmış yapamam saol cnmÖdem çayı
1.5 -2 lt suyun içine
2 y.elmanın kabuğu kalın doğranır
1 parça taze zencefil
3-4 tane karabiber
3-4 karanfil
1 ç.tarçın
Biraz saplarıyla maydonoz
1 limon dilimlenir
1-2 tane yaseminli y.çay deniyor ama hertürlüsü olur
5-10 dk kaynatılır
Yesil cay sonradan konur
Akşamdan hazırlanırsa daha iyi
Gün içine yayarak içilir
Ananas yediğim zaman ben onun kabuklarınıda koyuyorum
Kiraz sapıda ilave edilebilir
afiyet olsun canımBugün menü
11.30 1 çk krem peynir
1 domates
1 tb ekmegi
14.00 2 sarma, köz biber salatası, 3 tane fellah köftesi , yoğurtlu havuç
17.30 ciğer , salata ve ayran
20.00 1 elma
Su 2 l spor henüz yapmadım yaparsam yazarım
Ben bugünü es geçtim ya spor yokTeskürr beybisi
Tabi ablam nasıl rahat hissediyorsan ama tadımlık bile olsa kilo vermeye engel diye düşünüyorum
Ayy valla hemde nasıl güzel oldu hava miss gibiydi sende leslie yap canımm
Harika olmuş canım afiyet olsun
Çok iyi güzel olmuş canım afiyet olsun
afiyet olsun canım menü de spor da süper vala masAllahBugünkü menum
Kahvalti 12:30
Tereyağında 2 yumurta
2 k. Lor peyniri
5 zeytin
Maydanoz+Dere otu
Aksam 17:00
Yogurtlu kabak
Salata
2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
1 bardak kiraz sapı çayı
Spor
85 dk tempolu yürüyüş*255 puan
Leslie 3mil+1mil*180 puan
10 dk bölgesel hareketler*30 puan
Toplam: 465 puanPnrrr-12 canım
afiyet olsun canımSabah 11.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates biber
5 ceviz
Akşam 17.30
Misafirlikte yiyecek hiç bir şey yoktu bana uygun hala. Oradayız
1 tabak kısır
Biraz turşu ( şimdi şişeceğim biliyorum ama başka seçeceğim yoktu)
Su 2.5
Spor maalesef
saol canimKolay gelsin
Geçmiş olsun, havalardan herkes hasta
Bu diyette olma psikolojisi de fena, sağlıklı besleniyoruzu yerlestirmemiz lazım. Bir de taktik çok mantıklı, Küçük parçalara bölerek ilerlemek daha kolay olur
Bence kötü değil, En güzeli fark edip akşamı hafif geçirmek istemen
Bende sevmedim, Acaba yerinde içsem daha mı farklı olurdu, İstanbul'da içtiğim bana göre değildi
Afiyet olsun, Güzel bir menu
Afiyet olsun
Doyurucu ve güzel gözüküyor, afiyet olsun
Sporda menu de çok güzel
Akşam bir şey yemeyecek misin?
afiyet olsun canımSabah.08.00
1 tbe
1 yumurta
1 dilim ekmek
Roka,tere
İhlamur
Ara 10.00
2 ceviz
2 kuru kayisi
Öğle 13.00
4 kofte
Salata
1 bardak ayran
Ara 16.00
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Akşam 19.00
4.kasik pirasa
4.kasik bamya
4 yemek kaşığı yoğurt
1 tbe
Ara 21.00
2 kivi
3 lt su
afiyet olsun canım saatli ve alt alta yazarsan menülerini daha iyi olacak sankiSabah 9.30 4 adet yeşil zeytin 3 tane ikiye ayrılmış şekilde ceviz salatalık peynir ve yarım simit yemişdim öğlen sküçğk bi kase tavuk çorbası ikindin bir fincan nescafe akşamda bol salata ve 4 tane küçük balık yedim
guzel menu
bir guzel menu dahs
buyukmu senin ki ben oyuncak nevindn simdilik oturdugumuz odaya koydum
pinarcim ilerde insallah gecmisin acisini cikarirsn bu kilonuda bilmiyordum iyi zayiflamissin
cok iyi
harika bir spor darisi basima
armut keske olmasaymis
sporun harika
hayirli olsun bol eksi gormeler
tebrikler cok iyi
kisa surede etkili ama benimkinin sayacagi yok bi kitapta bag dokusunun genislemesinden sonra yag hucreleri oralara doluyor bunun icin gece yatmadan hoplama tavsiye ediliyorki uykuda bag dokusu kendini tamir etsin bu aralar yogunum first buldugm kadar ama sayamadiklarim cok
afiyet olsn
gecmis olsun canim
abla yazmaya basla duzene girer
sagol berrincm bunu duymam iyi oldu
asurelik bugday da deniliyor bizim burda gendime ozellikle ayran asi corbalarinda olmazsa olmazi
masallah
Suyu artirdim iyuce abla
salondami yapiyorsn tugcecim
bende cok spor yapmak istiyorim ama sadece ara ara tramboline cikiyorum malum teze heves
afiyet olsn
guzel menuler
abla Suyu kaynattiktan sonra bitkileri atiyordum sende bastan farki varmdir
hayırlısıyla emekli olursun insAllah abla40 yaşındayım 1.65 boyundayım 93 kg dayım bekarım çoçuğum yok prim günümü doldurdum emeklilik için allah ömür verirse 58 yaşında emekli olmayı bekleyen bi bayanım
afiyet olsun canımMenum
Sutlu 11
Aksam 18
2.2 lt su
afiyet olsun canımMenüm
12.00
1 muz
14.00
17.00
Az yoğurtlu salata
Az havuç tarator
Su
2.5 lt
Afiyet olsunVe 3 litre su içtim bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?