Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnlarrrr kilo bildirimim
Cuma:76.00
Pazartesi:75.60
tebrikleeeerr cnm
Sağolun dostlar, ben 96 görmediğime seviniyorum. Pozitif düşünmede o noktaya geldim
pozitiflik iyidir :) fazla abartmadan
Bende sabitim kızlar
tebrik ederim cnm
saol cnm 100 gramda olsa eksi eskidir diorum
Kilo bildirimim:
Cuma:97.3
Bugün :97
Fark:-300
tebrik ederim cnm

Herkese tunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Size bir problemle geldim

Kardeşinin evinde temizlik yapan bahar bu sabah tartıda 71.8 çıkmıştır, oysa baharın tartısı dün sabah 70.8 çıkmıştı . Kahvaltıdan 2 saat sonra kıyafetleri ile tartılan bahar 71.8 çıkmıştır . Cuma günü 70,4 olan bahar bugün aslında kaçtır

Son düzenleme:
kafamda deli sorular
Günaydın canlarr

Cuma 74.6
Pazartesi 73.9

Trilay trilommmm
Tebrikler cnm cok iyi

bı kac bılınmeyenlı denklem gıbı olmus baharın odemı oyun oynuyor sanırım

Şflfşrşwf havuz problemi sorsan daha iyiydi bacım

Kızlar Selam,
hemen bildirim yapayım sonra diğer her şey

Cuma 67.0
Bugün 68.0
fark +1

Ama bu farka aglamicam artık, haftasonu gezmeye gittiğimiz için 2 gundur WC sorunum vardı, onun artısı bu bir de aksamki dolmalar ister istemez biraz şişlik yaptı. 2 Güne etkisi kalmayacak bunların, bu artıya üzülmeyi reddediyorum :)

Eksi olan herkesi de tebrikler

Her zaman tartıldığın tartı değil dimi bu? Tartıdan tartıya 500 gram kadar farkedebiliyor çünkü.

Kızlar ben kalktım, bugün temizlik günüm oldugundan oturu önce hemen koltukların örtülerini makinaya attım onlar yıkanırken kendime ılık su yaptım içtim, şimdi spor - kahvaltı ve temizliğe devam.
Bugün temizlik günüm oldugundan ara ara ugrayabilirim, ugrayamazsam da merak etmeyin aksam toplu gelirim en kötü :)

he bir de birazdan sizinle jillian level ikide kac cm inceldim onu paylasıcam :)

sen halledersın canım emınım wc cok etkılıyor benımde hala devam edıyor ne yaptıysam cozemedım

kolay gelsın bırazdan bende baslıcam ıslere

Kızlar Selam,

Hemen Jillian Level 1 ve Level iki de ne kadar incelmişim onları paylasıp spora gidiyorum. Burada LEvel ikiyi yaparken memlekete gidip bikac kafta yapamamamın etkisi bence level ikinin incelmesini biraz etkiledi, aralara hep zaman girerek yapabildim. Toplamda 1 ayı geçti sure. Sonuc bu sekilde bence yine de kötü bir sonuc degil :) yani kiloma göre baktıgımda bence ölçülerim gayet iyi durumdalar sebebini de jillianıma borcluyum kesinlikle :)

Spor Baslangıc 14 Ocaklevel 1 sonu 29 Ocaklevel 2 sonu 15 Mart
Kilo
71.1​
69.9​
67​
Göğüs
98​
95​
93,5​
Göğüs altı
84​
81​
78,5​
bel
85​
81​
78​
göbek
100​
94​
93​
popo
107​
104​
101,5​
basen
102​
100​
98​
bacak üst sag
54​
53​
53​
bacak üst sol
55​
54,5​
54​
bacak alt sag
36,5​
36​
35​
bacak alt sol
37,5​
37,5​
36​
kol sag
31​
29,5​
28​
kol sol
29​
28,5​
27​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…