Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fazla olan yerlerin daha fazla incelmesi tabiki normal cnm
Bakalim 3.level nasil olacak

Sana disarda yemek hic yaramiyor bence onu gördük

Gelsin bildirimim
Cuma 76, 8
Bugun75,7
Fark:1,1
Kilo bildirimi

Cuma: 82.6
Pztesi: 82.1
Fark -400
Günaydıiıınnn bugün kahvaltıdan önce tartılmayı unuttum sonra tartıldım. Cuma açken 90dı bugün tok karnına 89.7 çıktı -300 garantim var
Günaydınnlarrrr kilo bildirimim
Cuma:76.00
Pazartesi:75.60
Kilo bildirimim:
Cuma:97.3
Bugün :97
Fark:-300
Hepinizi tek tek tebrik ederim kızlar
bence çok güzel sonuç ne güzel tabloda hazırlamışsın jillian gerçekten sıkıştırıyor
aramiza hoş geldin canımsın
Öncelikle madem karatayla başlıyorsun onunla çok güzel kilo verirsin emin ol ama şu macun çay olayına ben hep karşıyım zaten boğazı tutunca ve totoyu kaldırınca çok güzel kilo veriyosun:) beni dinlersen bi abla olarak içme otür seyleri

Guzel bi bilmece olmus bence bahar artida ama cok da fazla degil diyorumm

Masallah canim cok guzel incelme

Hosgeldin cnm insallah kilolari verirsin. Bende pinar 25 yasindayim suaralar hamisim zamanla daha cok kaynasiriz insallah

aman sakin ol kız sen bize lazımsın

Bilemedim kıymalı yumurta yaparsan baska bisey yemicek misinn

stresi yönetmek çok zormuş ya :) atar yapıp yapıp sakinleşiyorum bugün
Gelsin bildirimim
Cuma 76, 8
Bugun75,7
Fark:1,1
Kilo bildirimi

Cuma: 82.6
Pztesi: 82.1
Fark -400
Günaydınnlarrrr kilo bildirimim
Cuma:76.00
Pazartesi:75.60
Bende sabitim kızlar
Kilo bildirimim:
Cuma:97.3
Bugün :97
Fark:-300

eksiler ve sabit süper, tebrikler kızlar

problemine özel olarak cevap vermeyi çok istiyordum ama yoğunluktan kafamı toparlayamıyorum şu an :)

süper kuzum, tebrikler :)

Yatış verdiler yaaa. (

ne dedi peki doktorlar
Rabbim tez zamanda şifa versin

Tunaydinnn guzellerr

Guzel eksili bi hafta olsunnn insallahhhhh

Bildirimi yapip alintjlRa dönüyorum

Cuma 92.2
Bugun 92.1
Fark 0.1

Dun artiydim o yuzden bu sonuc sevindirdi beni

hafta sonunu sen de eksiyle geçirdiysen tamamdır bu takım :)

süpersiniz maşallah maşallah

aramıza hoşgeldin canım sağlıklı bol eksiler diliyorum. ancak zayıflama çayı ve macunu ne olaki

kahveye beni de çağır, yoksa almam seni buraya

beni hep pambıklara sarıp sarıp sevin canlarımmm

Kızlar gelin yamacıma

geldik noldu noldu

Anaaaa bildirimi yapan kacmis

Nerdesiniz kizlar

Hadi bakalim bugunun planlari gelsin

ben de durum hala karışık ve ciddi bir yoğunluk varöğlen sebze yedim akşam tavuk salata yemeyi düşünüyorum, spor hocamız eiğitimde olacakmış bugün yerine başkası gireceği için spora gitmek yerine açık havada yürüyüş yapmayı planlıyorum sonrasında da film izler zıbarırım zannımca

arada duş alırım bence ben

Bugün çanakkale de olmak var dı
var mı Çanakkale li dicektim

Büyükde deniyorum keçiboynuzı pekmezi çörekotu yağı gibi küçük de denemedim .kğçğk olduğu için damak tadına iyi gel eyince istemez diye.ama yeterince çaba göstermemiş de olabikirim. büyük olanın geniz eti alındı bir daha tekrarladı bir daha alınacak gibi diye ona mı hep odaklandım acaba.iyi bakamadım mı bebeğime bilmiyorum ki.

Oral tedavi etki göstermediği için damaryolu tedavisi denenecekmiş.

Sevgi dolu hoşgeldinleriniz ve iyi dilekleriniz için hepnize teşekkürler...
Zayıflama çayı ve macunun ne olduğunu sormuşsunuz. Kullanma, gerek yok demişsiniz. Bu zamana kadar öyle şeyler kullanmadım, en azından son 8-10 yıldır kullanmadım :) Ama bu sefer bir bıkkınlık var üzerimde, sanki yavaş yavaş vermeye sabredemeyecekmişim, diyeti yine sürdüremeyecekmişim gibi hissediyorum. O yüzden bu ek ürünleri biraz da motive etsin, disipline etsin diye birer kutucuk kullanayım diyorum. 3-5 kilo değil, yaklaşık 15 kilo vermem gerekiyor sunuçta
Macun da çay da L carnitin içeriyor. İnternetten araştırdım, spor yaptığım sürece L carnitinin zararı yok gibi görünüyor. Arkadaşım kullanıyor ve çatır çatır aç geziyor. Bu sebeple tabi ki zayıfladı :)
Çay bağırsakları çalıştırıyor, su bile içer içmez wc ye koşuyorsunuz. Macun da sanırım iştahı kesiyor çünkü çayla bağırsaklar o kadar çalıştıktan sonra deli gibi acıkılıyor. Bakayım deneyeyim birkaç gün olmadı bırakırım. Pahalı şeyler değil çünkü.

Wc sorunu için keten tohumus yağı öneririm canım hollandacasi lijnzaadolie büyük marketlerde yağ bölümüne bakabilirsin
Ben aldım çok memnun kaldım

Hosgeldin meri .inşallah tez zaöanda verirsin

Bence de kullanma çay falan .her halükarna bozımızı tutucaz öyle gidecek.3 er 5 er değil 1 er 2 şer SAĞLIKLA gitsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…