- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.341
Fazla olan yerlerin daha fazla incelmesi tabiki normal cnmAbla incelsinde nereden giderse gitsin diye bakıyorumher yerden gitmesi lazım cunku
Ama en cok belimin sonunda 80 cm in altına dusmesine mutluyum, cunku pko da o cok onemli, belin 80 cm i geçmemesi gerekiyor. Uzun vadeli hedef 70 in altına dusurmek.
Ben yapı olarak direk elma modeliyim, gobek ve totoya alıyorum adıgımı once, gogsum falan kucuktur normalde ama kilo alında tabi o da buyudu :) o yuzden zayıflarken de ilk oralardan veriyorum en son yine gobek ve popo kuculuyo diyebilirim. Ama cok şükür bin şükür ki emeklerimin karsılıgını alıyorum. Sizin sayenizde de devamlılığımı saglıyorum. Bugün jillian seviye 3 e basladım, bunu ilk kez yapıyorum daha once hic yapmamıstım.
Artı konusunada gelince elimden geleni yapacagıma suphen olmasın abla, sonuna kadar yapıcam :)
Gelsin bildirimim
Cuma 76, 8
Bugun75,7
Fark:1,1
Kilo bildirimi
Cuma: 82.6
Pztesi: 82.1
Fark -400
Günaydıiıınnnbugün kahvaltıdan önce tartılmayı unuttum sonra tartıldım. Cuma açken 90dı bugün tok karnına 89.7 çıktı -300 garantim var
Günaydınnlarrrr kilo bildirimim
Cuma:76.00
Pazartesi:75.60
Hepinizi tek tek tebrik ederim kızlarKilo bildirimim:
Cuma:97.3
Bugün :97
Fark:-300
bence çok güzel sonuç ne güzel tabloda hazırlamışsın jillian gerçekten sıkıştırıyorKızlar Selam,
Hemen Jillian Level 1 ve Level iki de ne kadar incelmişim onları paylasıp spora gidiyorum. Burada LEvel ikiyi yaparken memlekete gidip bikac kafta yapamamamın etkisi bence level ikinin incelmesini biraz etkiledi, aralara hep zaman girerek yapabildim. Toplamda 1 ayı geçti sure. Sonuc bu sekilde bence yine de kötü bir sonuc degil :) yani kiloma göre baktıgımda bence ölçülerim gayet iyi durumdalar sebebini de jillianıma borcluyum kesinlikle :)
Spor Baslangıc 14 Ocak level 1 sonu 29 Ocak level 2 sonu 15 Mart Kilo 71.1 69.9 67Göğüs 98 95 93,5Göğüs altı 84 81 78,5bel 85 81 78göbek 100 94 93popo 107 104 101,5basen 102 100 98bacak üst sag 54 53 53bacak üst sol 55 54,5 54bacak alt sag 36,5 36 35bacak alt sol 37,5 37,5 36kol sag 31 29,5 28kol sol 29 28,5 27
aramiza hoş geldin canımsınSelamlar hanımlar.
Beni bu takıma davet ettiğiniz için teşekkür ederim :)
31 yaşında 1,63 boyunda bu sabah tartıda 73,8 kg çıkmış bir tombişim. Sürekli zayıflama türküsünü söylerken sonunu getirememekten, ne yapmam gerektiğini bildiğim halde iştahıma yenilmekten bıktım. Artık rejim defterini başararak kapatmak, gençliğimin son demlerinin tadını zayıf (çıtır :) ) olarak çıkarmak istiyorum. Hep iri kıyımla şişman arasında gidip geldi kilom. Hep nasılsa zayıflayacağım dedim ama artık başarmak zorundayım. Bugün Karatay diyetine başladım. Zayıflama çayı ve macunu ile destek vermeyi, sporla taçlandırmayı hedefliyorum.
Afiyet olsun cnm guzel olur :))Ben bugun mantar sote yaptim yanina bulgur pilavi salata yogurt pilav haric hepsinden yiyecegim
Geldikk bebegim ne anlatacan
Spor planimi yaptin
Tbrkler canimKilo bildirimim:
Günaydın canlarr
Cuma 74.6
Pazartesi 73.9
Trilay trilommmm
Herkese tunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Size bir problemle geldim
Kardeşinin evinde temizlik yapan bahar bu sabah tartıda 71.8 çıkmıştır, oysa baharın tartısı dün sabah 70.8 çıkmıştı . Kahvaltıdan 2 saat sonra kıyafetleri ile tartılan bahar 71.8 çıkmıştır . Cuma günü 70,4 olan bahar bugün aslında kaçtır
Kızlar Selam,
Hemen Jillian Level 1 ve Level iki de ne kadar incelmişim onları paylasıp spora gidiyorum. Burada LEvel ikiyi yaparken memlekete gidip bikac kafta yapamamamın etkisi bence level ikinin incelmesini biraz etkiledi, aralara hep zaman girerek yapabildim. Toplamda 1 ayı geçti sure. Sonuc bu sekilde bence yine de kötü bir sonuc degil :) yani kiloma göre baktıgımda bence ölçülerim gayet iyi durumdalar sebebini de jillianıma borcluyum kesinlikle :)
Spor Baslangıc 14 Ocak level 1 sonu 29 Ocak level 2 sonu 15 Mart Kilo 71.1 69.9 67Göğüs 98 95 93,5Göğüs altı 84 81 78,5bel 85 81 78göbek 100 94 93popo 107 104 101,5basen 102 100 98bacak üst sag 54 53 53bacak üst sol 55 54,5 54bacak alt sag 36,5 36 35bacak alt sol 37,5 37,5 36kol sag 31 29,5 28kol sol 29 28,5 27
Selamlar hanımlar.
31 yaşında 1,63 boyunda bu sabah tartıda 73,8 kg çıkmış bir tombişim. Sürekli zayıflama türküsünü söylerken sonunu getirememekten, ne yapmam gerektiğini bildiğim halde iştahıma yenilmekten bıktım. Artık rejim defterini başararak kapatmak, gençliğimin son demlerinin tadını zayıf (çıtır :) ) olarak çıkarmak istiyorum. Hep iri kıyımla şişman arasında gidip geldi kilom. Hep nasılsa zayıflayacağım dedim ama artık başarmak zorundayım. Bugün Karatay diyetine başladım. Zayıflama çayı ve macunu ile destek vermeyi, sporla taçlandırmayı hedefliyorum.
Tunaydinnn guzellerr
Guzel eksili bi hafta olsunnn insallahhhhh
Bildirimi yapip alintjlRa dönüyorum
Cuma 92.2
Bugun 92.1
Fark 0.1
Dun artiydim o yuzden bu sonuc sevindirdi beni
aman sakin ol kız sen bize lazımsın
Bilemedimkıymalı yumurta yaparsan baska bisey yemicek misinn
Gelsin bildirimim
Cuma 76, 8
Bugun75,7
Fark:1,1
Kilo bildirimi
Cuma: 82.6
Pztesi: 82.1
Fark -400
Günaydınnlarrrr kilo bildirimim
Cuma:76.00
Pazartesi:75.60
Bende sabitim kızlar
Kilo bildirimim:
Herkese tunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Size bir problemle geldim
Kardeşinin evinde temizlik yapan bahar bu sabah tartıda 71.8 çıkmıştır, oysa baharın tartısı dün sabah 70.8 çıkmıştı . Kahvaltıdan 2 saat sonra kıyafetleri ile tartılan bahar 71.8 çıkmıştır . Cuma günü 70,4 olan bahar bugün aslında kaçtır
Kızlar Selam,
Yatış verdiler yaaa.(
Tunaydinnn guzellerr
Guzel eksili bi hafta olsunnn insallahhhhh
Bildirimi yapip alintjlRa dönüyorum
Cuma 92.2
Bugun 92.1
Fark 0.1
Dun artiydim o yuzden bu sonuc sevindirdi beni
Selamlar hanımlar.
Kızlar pek zaman ayiramiyorum ama benim gelince üst üste gelir bugün misafir var Ana yemek hazır tatlı hazır arada zeytinyağlı ve çorba vs kaldı onları da yapıp evi de süpürüp inşallah kahveye geleceğim tekrar
kacamak olmayinca nasil olacagini gorduk cnm
Ins. Cumaya daha altinida gorursun
ins. Bir an once iyilesirsiniz cnm
mutlulugun daim olsun bebegimmmm
Aman yarabbimmm bu neeeecooookkkk sevindimmm Superrrrrrr
boza olmamis cnm
Fazla yemiyosun ama yanlis tercihler yapiyosun
Baska ekmegin yoksa beyaz ekmekde yemicen onun yerine kuruyemis ekleyebilirsin
Tabi birazda totoyu kaldiracan
suya tuza dikkat et cnm yinede arti olmaman guzel
seni pambiklara sarar sevrrim kizzzz ❤❤❤❤
oyyyy oyyyyyy merveeeee superrrrr cnmmmm cooook sevindim
Senin meto kendine geliyor heralde
arti olmani gerektirecek bi menun yoktu diye hatirliyorum cnm
Uyumadim demisin ondan olabilir
Bide suya dikkat et
cook guzel ahsencimmm insallah 1.i gececek bu hafta
ac tok 1 kilo bile farkedebilir cnm
Yani cok guzel eksi
haftasonunu boyle atlatman cok iyi rakibem
ne kadar cnm
Bugun sifir tuz ve bol su icmeye calis
Seninki odem orasi belli
cok guzel elifcimm hedefe tutturacaksin insallah
superrrr pinarcim
kuzum kontrole bugunmu gidecektin
Kanaman cokmu fazla beline vurdu
cok guzel canimcim min. 1 gelir bence cuma
pestooo ne guzel eksi cnm bence cuma 1.5 ğu gecebilirsin
bence bahar yarin sabah tartilsin
aglama tabiki canimcim ama lutfen elinden geleni yap
cok guzel incelmisin cnm
sanki ust beden alttan daha cok incelmis gibi
Kızlar gelin yamacıma
Anaaaa bildirimi yapan kacmis
Nerdesiniz kizlar
Hadi bakalim bugunun planlari gelsin
stresi yönetmek çok zormuş ya :) atar yapıp yapıp sakinleşiyorum bugün
eksiler ve sabit süper, tebrikler kızlar
problemine özel olarak cevap vermeyi çok istiyordum ama yoğunluktan kafamı toparlayamıyorum şu an :)
süper kuzum, tebrikler :)
ne dedi peki doktorlar
Rabbim tez zamanda şifa versin
hafta sonunu sen de eksiyle geçirdiysen tamamdır bu takım :)
süpersiniz maşallah maşallah
aramıza hoşgeldin canım sağlıklı bol eksiler diliyorum. ancak zayıflama çayı ve macunu ne olaki
kahveye beni de çağır, yoksa almam seni buraya
beni hep pambıklara sarıp sarıp sevin canlarımmm
geldik noldu noldu
ben de durum hala karışık ve ciddi bir yoğunluk varöğlen sebze yedim akşam tavuk salata yemeyi düşünüyorum, spor hocamız eiğitimde olacakmış bugün yerine başkası gireceği için spora gitmek yerine açık havada yürüyüş yapmayı planlıyorum sonrasında da film izler zıbarırım zannımca
arada duş alırım bence ben
suan aksami yiyip kapatıyorum günü abla sonrasi bol bol su ve ev isleriAnaaaa bildirimi yapan kacmis
Nerdesiniz kizlar
Hadi bakalim bugunun planlari gelsin
Hayırdır canimalıntıları yaptım, durumlar biraz gergin yine her zamanki gibi inşallah cevaplicam
Büyükde deniyorum keçiboynuzı pekmezi çörekotu yağı gibi küçük de denemedim .kğçğk olduğu için damak tadına iyi gel eyince istemez diye.ama yeterince çaba göstermemiş de olabikirim. büyük olanın geniz eti alındı bir daha tekrarladı bir daha alınacak gibi diye ona mı hep odaklandım acaba.iyi bakamadım mı bebeğime bilmiyorum ki.bağırsak çalıştırıyor diye duymuştum ama hiç denemedim
ne kadar zamandır yapıyorsun, faydasını gördün mü
misafirliği gayet iyi atlatmışsın canım, tebrikler
ben görmeyeli sen yemek yemeye başlamışsın ::)
aaa hiç bilmiyordum
o lanet şurubun girmediği birşey var mı acaba
uzun vadede öldürülüyoruz
geçmiş olsun kuzum, antibiyotiğe bağışıklık kazanmıştır artık yavrucak
doğal yöntemleri deniyor musun öksürük için
Sen hiçbir şey yemiyorsun ki kuzum
kahvaltının yanında yeşillik yeseydin, akşam o bol kalorili boza yerine sebzeli proteinli bir menü oluşturup yeseydin.
sabah ne ara uyanıp da spor yapıyorsunuz yahu :)
Oral tedavi etki göstermediği için damaryolu tedavisi denenecekmiş.stresi yönetmek çok zormuş ya :) atar yapıp yapıp sakinleşiyorum bugün
eksiler ve sabit süper, tebrikler kızlar
problemine özel olarak cevap vermeyi çok istiyordum ama yoğunluktan kafamı toparlayamıyorum şu an :)
süper kuzum, tebrikler :)
ne dedi peki doktorlar
Rabbim tez zamanda şifa versin
hafta sonunu sen de eksiyle geçirdiysen tamamdır bu takım :)
süpersiniz maşallah maşallah
aramıza hoşgeldin canım sağlıklı bol eksiler diliyorum. ancak zayıflama çayı ve macunu ne olaki
kahveye beni de çağır, yoksa almam seni buraya
beni hep pambıklara sarıp sarıp sevin canlarımmm
geldik noldu noldu
ben de durum hala karışık ve ciddi bir yoğunluk varöğlen sebze yedim akşam tavuk salata yemeyi düşünüyorum, spor hocamız eiğitimde olacakmış bugün yerine başkası gireceği için spora gitmek yerine açık havada yürüyüş yapmayı planlıyorum sonrasında da film izler zıbarırım zannımca
arada duş alırım bence ben
Wc sorunu için keten tohumus yağı öneririm canım hollandacasi lijnzaadolie büyük marketlerde yağ bölümüne bakabilirsinKızlar Selam,
hemen bildirim yapayım sonra diğer her şey
Cuma 67.0
Bugün 68.0
fark +1
Ama bu farka aglamicam artık, haftasonu gezmeye gittiğimiz için 2 gundur WC sorunum vardı, onun artısı bu bir de aksamki dolmalar ister istemez biraz şişlik yaptı. 2 Güne etkisi kalmayacak bunların, bu artıya üzülmeyi reddediyorum :)
Eksi olan herkesi de tebrikler
Hosgeldin meri .inşallah tez zaöanda verirsinSevgi dolu hoşgeldinleriniz ve iyi dilekleriniz için hepnize teşekkürler...
Zayıflama çayı ve macunun ne olduğunu sormuşsunuz. Kullanma, gerek yok demişsiniz. Bu zamana kadar öyle şeyler kullanmadım, en azından son 8-10 yıldır kullanmadım :) Ama bu sefer bir bıkkınlık var üzerimde, sanki yavaş yavaş vermeye sabredemeyecekmişim, diyeti yine sürdüremeyecekmişim gibi hissediyorum. O yüzden bu ek ürünleri biraz da motive etsin, disipline etsin diye birer kutucuk kullanayım diyorum. 3-5 kilo değil, yaklaşık 15 kilo vermem gerekiyor sunuçta
Macun da çay da L carnitin içeriyor. İnternetten araştırdım, spor yaptığım sürece L carnitinin zararı yok gibi görünüyor. Arkadaşım kullanıyor ve çatır çatır aç geziyor. Bu sebeple tabi ki zayıfladı :)
Çay bağırsakları çalıştırıyor, su bile içer içmez wc ye koşuyorsunuz. Macun da sanırım iştahı kesiyor çünkü çayla bağırsaklar o kadar çalıştıktan sonra deli gibi acıkılıyor. Bakayım deneyeyim birkaç gün olmadı bırakırım. Pahalı şeyler değil çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?