Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aşağıdaki formu paylaşmam takım kurallarını kabul ettiğim anlamına geliyor diye anladım.

KABUL EDİYORUM :)

Adı:Meryem
Yaşı:31
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:2 (9y/4y)
Emziriyor musun: hayır
Meslek: memur
Şu anda çalışıyor musun:evet
Boy:163 cm
Kilo:73,8 kg
Hedef: İlk hedef:67// 2. hedef:62 // son hedef:57 kg
Daha önce başka takımda yarıştı mı :hayır
Kilo alma nedeniniz : iştah! Bana babamdan geçmiş. Kuru ekmek bile çok güzel geliyor:)
Bize kısaca kendini anlatır mısın: Hep rejimde olan ama hiç sonuçlandıramayan bir aciz

18.03.2019 menüm:

Sabah 09:00 = iki dilim kepekli tost ekmeği arasına ezine peynirli tost (o saatlerde henüz karataya başlamamıştım)
öğle 12:00 = yeşil mercimek yemeği+yoğurt+salata
akşam 19:30 = yeşil mercimek yemeği+yoğurt (planladım)

ekstra olarak = tek 1 tane kremalı bisküvi + 1 fincan sütlü kahve içtim ve yarım avuç antep fıstığı yedim. (Bisküvi karataya başlamadan önceydi :) )

+1.4 geldim abla yarına çoğu gider diye düşünüyorum inş

Bugün çanakkale de olmak var dı
var mı Çanakkale li dicektim

Maalesef değiliz, keşke Şehitlikte olabilseydim şu an

suan aksami yiyip kapatıyorum günü abla sonrasi bol bol su ve ev isleri

Hayırdır canim

geçen haftalardan devam eden gerginlikler kuzum

Oral tedavi etki göstermediği için damaryolu tedavisi denenecekmiş.

öyle düşünme kuzum, bağışıklığı düşmüştür bebeğin, koca insanlar sürekli tekrarlayan hasta oluyor. bu senenin virüsleri de yapışıp gitmeyen cinsten.
damaryolu tedavisiyle iyileşir hiç merak etme
Allah şifa versin

Aramıza hoşgeldin canım
Kilo vermek kısa vadeli bir iş değil, zayıflığın devamlılığının sağlanması için sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimi şekline getirmen gerekiyor. Bunu illaki biliyorsundur. Her ne kadar sabrım yok desen de sabretmek zorundasın, zor olacak ama sonunda başaran sen olacaksın.
Macunla çayla kısa sürede kilolar gidecektir ama sağlıklı bir şekilde mi gidecek, yağ kaybın mı olacak orası belirsiz. O ürünlerle vereceğin 10 kiloyu sonraki dönemlerde 20 kilo olarak geri alırsın.
İlaçsız bizlerle birlikte eğlenerek kilo vermeye ne dersin :)

BENDE DÜN KIYMALI YUMURTA YEDİM ACAYİP TOK TUTUYOR

Afiyet olsun canım gerçekten de tok tutuyo hem de çok severim

sabah ne ara uyanıp da spor yapıyorsunuz yahu :)

benimm avantajım kızım erkenden okula gidiyo yoksam bende öğleye kadar yatarim

Gelsin bildirimim
Cuma 76, 8
Bugun75,7
Fark:1,1

Maşallah harikasin canım

cok iyi cnm masAllah rakibem

Teşekkür ederim rakibemm

Ben çok şiştim tartı çok artı

Gulbecim niye boyle oldu ki geçen haftalarda menülerin çok iyiydi yani bu ararlar menun pek dengeli değil hem birazda spor yapman lazım yani günlük mutlaka 45 dk leslieye zaman ayır

Kilo bildirimim:
Cuma:97.3
Bugün :97
Fark:-300

tebrikler cumaya çok iyisı olur canım

Günaydın canlarr

Cuma 74.6
Pazartesi 73.9

Trilay trilommmm

Çok güzel canım tebrikler

cook guzel ahsencimmm insallah 1.i gececek bu hafta

İnşallah ablam teşekkür ederim

mrb meryem hg umarım saglikla kilolarimizi hep beraber vericez ben hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var kilo bilgilerim profilde isim yaninda yazıyor zaten
afiyet olsun canım
Menumu yazayim
11:30
Eki Görüntüle 2247142

17:00
Eki Görüntüle 2247143

Su:suan 2lt yatana kadar 3 u gecer sanirim
Spor yaparsam eklerim
afiyet olsun canım

Gelsin bildirimim
Cuma 76, 8
Bugun75,7
Fark:1,1
Oyyy o ne güzel fark tebrik ederiiim
Kilo bildirimi

Cuma: 82.6
Pztesi: 82.1
Fark -400
82lere elvedaaa
Günaydıiıınnn bugün kahvaltıdan önce tartılmayı unuttum sonra tartıldım. Cuma açken 90dı bugün tok karnına 89.7 çıktı -300 garantim var
açken min. -600 olur o bence, tebrikler :)
Günaydınnlarrrr kilo bildirimim
Cuma:76.00
Pazartesi:75.60
Tebrikleeer
Sağolun dostlar, ben 96 görmediğime seviniyorum. Pozitif düşünmede o noktaya geldim
Zaten 0.1 artı sayılmaz bence. Tıkınırcasına yemek yemekten bahsetmiştin, bir binge eater olarak haftasonu kilo almamayı başarı olarak görüyorum
kızlar bu haftadan cok umıtlıyım ben
Ben de yaaa, içimde bir heyecan var
Kilo bildirimim:
Cuma:97.3
Bugün :97
Fark:-300
Tebrik ederim kelebeğimmm
Böyle seyahatler dengeyi bozabiliyor, yarın her şey güzel olacak
Tunaydinnn guzellerr

Guzel eksili bi hafta olsunnn insallahhhhh

Bildirimi yapip alintjlRa dönüyorum

Cuma 92.2
Bugun 92.1
Fark 0.1

Dun artiydim o yuzden bu sonuc sevindirdi beni
Tebrik ederim artıdan eksiye gelmişsiiiin
Hoşgeldiiiin karataya tam uyamasam da 5 saat kuralına dikkat etmeye çalışıyorum ben de..28 yaşındayım, evliyim,çocuğum yok. 1.62 boyundayım, 77.3 ile başladım 2 hafta önce şimdi 73.9 oldum. Tombili olmaktan fena halde baydığım için burdayım, beraber başaracağız:)
İnşaallah aplamm
Anaaaa bildirimi yapan kacmis

Nerdesiniz kizlar

Hadi bakalim bugunun planlari gelsin
Benim bu Cuma malum sınavım var ama konulara çalıştığım kitap elimde sürünüp durdu:) bugün tamamlicam inşaallah, onu okuyup arada da evde dolanıyorum:) akşama üşenmezsem narlı karnabahar salatası yapcam ama üşenecek gibiyim :)

O sabırsızlığı biliyorum ama çok klasik bir şey söyleyeceğim. Bir anda almadın ki bir anda veresin.. o tip ürünler istediğin şeylerin bazılarını sana verirken ihtiyacın olan başka şeyleri de alıp götürüyor vücudundan.. Karatay a uyuyorsun hem de, Canan hocam duysa kovalar vallahi kendimize karşı sabırlı ve şefkatli olursak, tuttuğumuz ipin ucunu bırakmazsak devamı gelecek. Kendine hep 1-2 kiloluk hedefler koyarsan sabırsızlığın ve stresin azalabilir. En azından ben öyle yapıyorum

Biz bazen sabirszlanip hemen hedefe ulasalim istiyoruz ama malesrf öyle olmuyor akupunktur yapan doktorum da ayni seyi söylemişti bi ayda ya da 3 ayda almadin bu kilolari hemen veremezsin elbette zaman alacak vermen her hafta ya da ayda yarım kilo vermen bile bisey bizim icin dedi akupunktur sayesinde ben 10 kilo verdim ama nerdeysr 9-10 ayda amma velakin akupunktur yaptirirken yediklerime bu kadar dikkat edip yürüyüş spor yapamıyordum belki yeniden başlayabilirim elimde ignelerim var çünki

Menumu yazayim
11:30
Eki Görüntüle 2247142

17:00
Eki Görüntüle 2247143

Su:suan 2lt yatana kadar 3 u gecer sanirim
Spor yaparsam eklerim

Harika bir menü olmuş canım bol eksiler getirsin

Ohhhh harikasin rakibem yansin yaglar

Kızlarrrr Selam,

Ay bugun temizlikle kostururken telefonu duymamısım, bi firmadan aradılar, yarın gorusmeye cagırıyorlar, bana dua edin, supriz der gibi cat diye aradılar bakalım nasıl gececek.
Alıntı yapamadım hic ama hep okudum mesajlarınızı, bugun yarın ben yine cok bir sey yazamazsam beni affedin. Simdi oturup gorusmeye hazırlanıcam biraz, esime de gelirken markete ugra dicem hiç markete dahi gidip vakit kaybetmemem lazım :)

Sabah sporumu yaptım Wc sorunu da cozuldu gibi :) Yaa boyle baska yere gidince benim bunye direk tutuyo, yapmak istesemde bir sure yapamıyorum maalesef. Cok sukur eve donunce duzeldi en azından :)
@Sweetyy83 cok sukur evde olunca kendiliğinden cozuldu sorun, ama tesekkur ederim aklımda olsun, gerekirse onu da denerim.

Valla anca uyanıp hazırlanıp bankaya koşturuyorum. Uyanış saatim de 06:30
Spor her daim akşama kalıyor
Bir ara hafta sonu sabah erkenden kalkıp spor yapıyordum, yaşlandıkça amannn uyu tuğçe akşam spor yaparsın dedim

supersın canım yarn bende alıcam olculerımı tartı eksılıyor lakın bedenım kuculmuyor gıbı gelıyor
Harika bir menü olmuş canım bol eksiler getirsin

Ohhhh harikasin rakibem yansin yaglar
amin canım hepımız cok guzel eksıler gorelım ınsallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…