- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.361
+1.4 geldim abla yarına çoğu gider diye düşünüyorum inşkacamak olmayinca nasil olacagini gorduk cnm
Ins. Cumaya daha altinida gorursun
ins. Bir an once iyilesirsiniz cnm
mutlulugun daim olsun bebegimmmm
Aman yarabbimmm bu neeeecooookkkk sevindimmm Superrrrrrr
boza olmamis cnm
Fazla yemiyosun ama yanlis tercihler yapiyosun
Baska ekmegin yoksa beyaz ekmekde yemicen onun yerine kuruyemis ekleyebilirsin
Tabi birazda totoyu kaldiracan
suya tuza dikkat et cnm yinede arti olmaman guzel
seni pambiklara sarar sevrrim kizzzz ❤❤❤❤
oyyyy oyyyyyy merveeeee superrrrr cnmmmm cooook sevindim
Senin meto kendine geliyor heralde
arti olmani gerektirecek bi menun yoktu diye hatirliyorum cnm
Uyumadim demisin ondan olabilir
Bide suya dikkat et
cook guzel ahsencimmm insallah 1.i gececek bu hafta
ac tok 1 kilo bile farkedebilir cnm
Yani cok guzel eksi
haftasonunu boyle atlatman cok iyi rakibem
ne kadar cnm
Bugun sifir tuz ve bol su icmeye calis
Seninki odem orasi belli
cok guzel elifcimm hedefe tutturacaksin insallah
superrrr pinarcim
kuzum kontrole bugunmu gidecektin
Kanaman cokmu fazla beline vurdu
cok guzel canimcim min. 1 gelir bence cuma
pestooo ne guzel eksi cnm bence cuma 1.5 ğu gecebilirsin
bence bahar yarin sabah tartilsin
aglama tabiki canimcim ama lutfen elinden geleni yap
cok guzel incelmisin cnm
sanki ust beden alttan daha cok incelmis gibi
Bugün çanakkale de olmak var dı
var mı Çanakkale li dicektim
suan aksami yiyip kapatıyorum günü abla sonrasi bol bol su ve ev isleri
Hayırdır canim
Büyükde deniyorum keçiboynuzı pekmezi çörekotu yağı gibi küçük de denemedim .kğçğk olduğu için damak tadına iyi gel eyince istemez diye.ama yeterince çaba göstermemiş de olabikirim. büyük olanın geniz eti alındı bir daha tekrarladı bir daha alınacak gibi diye ona mı hep odaklandım acaba.iyi bakamadım mı bebeğime bilmiyorum ki.
Oral tedavi etki göstermediği için damaryolu tedavisi denenecekmiş.
Sevgi dolu hoşgeldinleriniz ve iyi dilekleriniz için hepnize teşekkürler...
Zayıflama çayı ve macunun ne olduğunu sormuşsunuz. Kullanma, gerek yok demişsiniz. Bu zamana kadar öyle şeyler kullanmadım, en azından son 8-10 yıldır kullanmadım :) Ama bu sefer bir bıkkınlık var üzerimde, sanki yavaş yavaş vermeye sabredemeyecekmişim, diyeti yine sürdüremeyecekmişim gibi hissediyorum. O yüzden bu ek ürünleri biraz da motive etsin, disipline etsin diye birer kutucuk kullanayım diyorum. 3-5 kilo değil, yaklaşık 15 kilo vermem gerekiyor sunuçta
Macun da çay da L carnitin içeriyor. İnternetten araştırdım, spor yaptığım sürece L carnitinin zararı yok gibi görünüyor. Arkadaşım kullanıyor ve çatır çatır aç geziyor. Bu sebeple tabi ki zayıfladı :)
Çay bağırsakları çalıştırıyor, su bile içer içmez wc ye koşuyorsunuz. Macun da sanırım iştahı kesiyor çünkü çayla bağırsaklar o kadar çalıştıktan sonra deli gibi acıkılıyor. Bakayım deneyeyim birkaç gün olmadı bırakırım. Pahalı şeyler değil çünkü.
Aşağıdaki formu paylaşmam takım kurallarını kabul ettiğim anlamına geliyor diye anladım.
KABUL EDİYORUM :)
Adı:Meryem
Yaşı:31
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:2 (9y/4y)
Emziriyor musun: hayır
Meslek: memur
Şu anda çalışıyor musun:evet
Boy:163 cm
Kilo:73,8 kg
Hedef: İlk hedef:67// 2. hedef:62 // son hedef:57 kg
Daha önce başka takımda yarıştı mı :hayır
Kilo alma nedeniniz : iştah! Bana babamdan geçmiş. Kuru ekmek bile çok güzel geliyor:)
Bize kısaca kendini anlatır mısın: Hep rejimde olan ama hiç sonuçlandıramayan bir aciz
BENDE DÜN KIYMALI YUMURTA YEDİM ACAYİP TOK TUTUYOR
sabah ne ara uyanıp da spor yapıyorsunuz yahu :)
Gelsin bildirimim
Cuma 76, 8
Bugun75,7
Fark:1,1
cok iyi cnm masAllah rakibem
Ben çok şiştim tartı çok artı
Kilo bildirimim:
Cuma:97.3
Bugün :97
Fark:-300
Günaydın canlarr
Cuma 74.6
Pazartesi 73.9
Trilay trilommmm
Herkese tunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Size bir problemle geldim
Kardeşinin evinde temizlik yapan bahar bu sabah tartıda 71.8 çıkmıştır, oysa baharın tartısı dün sabah 70.8 çıkmıştı . Kahvaltıdan 2 saat sonra kıyafetleri ile tartılan bahar 71.8 çıkmıştır . Cuma günü 70,4 olan bahar bugün aslında kaçtır
mrb meryem hg umarım saglikla kilolarimizi hep beraber vericezAşağıdaki formu paylaşmam takım kurallarını kabul ettiğim anlamına geliyor diye anladım.
KABUL EDİYORUM :)
Adı:Meryem
Yaşı:31
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:2 (9y/4y)
Emziriyor musun: hayır
Meslek: memur
Şu anda çalışıyor musun:evet
Boy:163 cm
Kilo:73,8 kg
Hedef: İlk hedef:67// 2. hedef:62 // son hedef:57 kg
Daha önce başka takımda yarıştı mı :hayır
Kilo alma nedeniniz : iştah! Bana babamdan geçmiş. Kuru ekmek bile çok güzel geliyor:)
Bize kısaca kendini anlatır mısın: Hep rejimde olan ama hiç sonuçlandıramayan bir aciz
afiyet olsun canım18.03.2019 menüm:
Sabah 09:00 = iki dilim kepekli tost ekmeği arasına ezine peynirli tost (o saatlerde henüz karataya başlamamıştım)
öğle 12:00 = yeşil mercimek yemeği+yoğurt+salata
akşam 19:30 = yeşil mercimek yemeği+yoğurt (planladım)
ekstra olarak = tek 1 tane kremalı bisküvi + 1 fincan sütlü kahve içtim ve yarım avuç antep fıstığı yedim. (Bisküvi karataya başlamadan önceydi :) )
afiyet olsun canımMenumu yazayim
11:30
Eki Görüntüle 2247142
17:00
Eki Görüntüle 2247143
Su:suan 2lt yatana kadar 3 u gecer sanirim
Spor yaparsam eklerim
Oyyy o ne güzel farkGelsin bildirimim
Cuma 76, 8
Bugun75,7
Fark:1,1
82lere elvedaaaKilo bildirimi
Cuma: 82.6
Pztesi: 82.1
Fark -400
açken min. -600 olur o bence, tebrikler :)Günaydıiıınnnbugün kahvaltıdan önce tartılmayı unuttum sonra tartıldım. Cuma açken 90dı bugün tok karnına 89.7 çıktı -300 garantim var
TebrikleeerGünaydınnlarrrr kilo bildirimim
Cuma:76.00
Pazartesi:75.60
Zaten 0.1 artı sayılmaz bence. Tıkınırcasına yemek yemekten bahsetmiştin, bir binge eater olarak haftasonu kilo almamayı başarı olarak görüyorumSağolun dostlar, ben 96 görmediğime seviniyorum. Pozitif düşünmede o noktaya geldim
Ben de yaaa, içimde bir heyecan varkızlar bu haftadan cok umıtlıyım ben
Tebrik ederim kelebeğimmmKilo bildirimim:
Cuma:97.3
Bugün :97
Fark:-300
Böyle seyahatler dengeyi bozabiliyor, yarın her şey güzel olacakKızlar Selam,
hemen bildirim yapayım sonra diğer her şey
Cuma 67.0
Bugün 68.0
fark +1
Ama bu farka aglamicam artık, haftasonu gezmeye gittiğimiz için 2 gundur WC sorunum vardı, onun artısı bu bir de aksamki dolmalar ister istemez biraz şişlik yaptı. 2 Güne etkisi kalmayacak bunların, bu artıya üzülmeyi reddediyorum :)
Eksi olan herkesi de tebrikler
Tebrik ederim artıdan eksiye gelmişsiiiinTunaydinnn guzellerr
Guzel eksili bi hafta olsunnn insallahhhhh
Bildirimi yapip alintjlRa dönüyorum
Cuma 92.2
Bugun 92.1
Fark 0.1
Dun artiydim o yuzden bu sonuc sevindirdi beni
HoşgeldiiiinSelamlar hanımlar.
Beni bu takıma davet ettiğiniz için teşekkür ederim :)
31 yaşında 1,63 boyunda bu sabah tartıda 73,8 kg çıkmış bir tombişim. Sürekli zayıflama türküsünü söylerken sonunu getirememekten, ne yapmam gerektiğini bildiğim halde iştahıma yenilmekten bıktım. Artık rejim defterini başararak kapatmak, gençliğimin son demlerinin tadını zayıf (çıtır :) ) olarak çıkarmak istiyorum. Hep iri kıyımla şişman arasında gidip geldi kilom. Hep nasılsa zayıflayacağım dedim ama artık başarmak zorundayım. Bugün Karatay diyetine başladım. Zayıflama çayı ve macunu ile destek vermeyi, sporla taçlandırmayı hedefliyorum.
İnşaallah aplammkacamak olmayinca nasil olacagini gorduk cnm
Ins. Cumaya daha altinida gorursun
ins. Bir an once iyilesirsiniz cnm
mutlulugun daim olsun bebegimmmm
Aman yarabbimmm bu neeeecooookkkk sevindimmm Superrrrrrr
boza olmamis cnm
Fazla yemiyosun ama yanlis tercihler yapiyosun
Baska ekmegin yoksa beyaz ekmekde yemicen onun yerine kuruyemis ekleyebilirsin
Tabi birazda totoyu kaldiracan
suya tuza dikkat et cnm yinede arti olmaman guzel
seni pambiklara sarar sevrrim kizzzz ❤❤❤❤
oyyyy oyyyyyy merveeeee superrrrr cnmmmm cooook sevindim
Senin meto kendine geliyor heralde
arti olmani gerektirecek bi menun yoktu diye hatirliyorum cnm
Uyumadim demisin ondan olabilir
Bide suya dikkat et
ac tok 1 kilo bile farkedebilir cnm
Yani cok guzel eksi
haftasonunu boyle atlatman cok iyi rakibem
ne kadar cnm
Bugun sifir tuz ve bol su icmeye calis
Seninki odem orasi belli
cok guzel elifcimm hedefe tutturacaksin insallah
superrrr pinarcim
kuzum kontrole bugunmu gidecektin
Kanaman cokmu fazla beline vurdu
cok guzel canimcim min. 1 gelir bence cuma
pestooo ne guzel eksi cnm bence cuma 1.5 ğu gecebilirsin
bence bahar yarin sabah tartilsin
aglama tabiki canimcim ama lutfen elinden geleni yap
cok guzel incelmisin cnm
sanki ust beden alttan daha cok incelmis gibi
Benim bu Cuma malum sınavım var ama konulara çalıştığım kitap elimde sürünüp durdu:) bugün tamamlicam inşaallah, onu okuyup arada da evde dolanıyorum:) akşama üşenmezsem narlı karnabahar salatası yapcam ama üşenecek gibiyim :)Anaaaa bildirimi yapan kacmis
Nerdesiniz kizlar
Hadi bakalim bugunun planlari gelsin
Sevgi dolu hoşgeldinleriniz ve iyi dilekleriniz için hepnize teşekkürler...
Zayıflama çayı ve macunun ne olduğunu sormuşsunuz. Kullanma, gerek yok demişsiniz. Bu zamana kadar öyle şeyler kullanmadım, en azından son 8-10 yıldır kullanmadım :) Ama bu sefer bir bıkkınlık var üzerimde, sanki yavaş yavaş vermeye sabredemeyecekmişim, diyeti yine sürdüremeyecekmişim gibi hissediyorum. O yüzden bu ek ürünleri biraz da motive etsin, disipline etsin diye birer kutucuk kullanayım diyorum. 3-5 kilo değil, yaklaşık 15 kilo vermem gerekiyor sunuçta
Macun da çay da L carnitin içeriyor. İnternetten araştırdım, spor yaptığım sürece L carnitinin zararı yok gibi görünüyor. Arkadaşım kullanıyor ve çatır çatır aç geziyor. Bu sebeple tabi ki zayıfladı :)
Çay bağırsakları çalıştırıyor, su bile içer içmez wc ye koşuyorsunuz. Macun da sanırım iştahı kesiyor çünkü çayla bağırsaklar o kadar çalıştıktan sonra deli gibi acıkılıyor. Bakayım deneyeyim birkaç gün olmadı bırakırım. Pahalı şeyler değil çünkü.
Biz bazen sabirszlanip hemen hedefe ulasalim istiyoruz ama malesrf öyle olmuyor akupunktur yapan doktorum da ayni seyi söylemişti bi ayda ya da 3 ayda almadin bu kilolari hemen veremezsin elbette zaman alacak vermen her hafta ya da ayda yarım kilo vermen bile bisey bizim icin dedi akupunktur sayesinde ben 10 kilo verdim ama nerdeysr 9-10 ayda amma velakin akupunktur yaptirirken yediklerime bu kadar dikkat edip yürüyüş spor yapamıyordum belki yeniden başlayabilirim elimde ignelerim var çünkiSevgi dolu hoşgeldinleriniz ve iyi dilekleriniz için hepnize teşekkürler...
Menumu yazayim
11:30
Eki Görüntüle 2247142
17:00
Eki Görüntüle 2247143
Su:suan 2lt yatana kadar 3 u gecer sanirim
Spor yaparsam eklerim
Kızlar bugun yürüyüşe çıktım cok şükür yemek ocakta yemektrn once lesliyi yapayim diodum ama eşim yoldaymis artik yatmadan yaparım onlari da bugün vücut olculerimi not almaya başladım bklm hedefime ulastgmda ne olacak
Harika bir menü olmuş canım bol eksiler getirsin
Ohhhh harikasin rakibem yansin yaglar
bence de ne işi var o yağların vücudumuzda
Afiyet olsun canım gerçekten de tok tutuyo hem de çok severim
benimm avantajım kızım erkenden okula gidiyo yoksam bende öğleye kadar yatarim
Maşallah harikasin canım
Teşekkür ederim rakibemm
Gulbecim niye boyle oldu ki geçen haftalarda menülerin çok iyiydi yani bu ararlar menun pek dengeli değil hem birazda spor yapman lazım yani günlük mutlaka 45 dk leslieye zaman ayır
tebrikler cumaya çok iyisı olur canım
Çok güzel canım tebrikler
İnşallah ablam teşekkür ederim
supersın canım yarn bende alıcam olculerımı tartı eksılıyor lakın bedenım kuculmuyor gıbı gelıyorKızlar bugun yürüyüşe çıktım cok şükür yemek ocakta yemektrn once lesliyi yapayim diodum ama eşim yoldaymis artik yatmadan yaparım onlari da bugün vücut olculerimi not almaya başladım bklm hedefime ulastgmda ne olacak
amin canım hepımız cok guzel eksıler gorelım ınsallhHarika bir menü olmuş canım bol eksiler getirsin
Ohhhh harikasin rakibem yansin yaglar
kızlar avakado almıstım yumusamıs bıldıgınız guzel tarıflerınız var mı
Ton baligi alip deneyebilirim sagol canımBol yeşilli avakadolu tonbalıklı salata
Enfes bir öğün oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?