- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.381
Hoşgeldin canımSevgi dolu hoşgeldinleriniz ve iyi dilekleriniz için hepnize teşekkürler...
Zayıflama çayı ve macunun ne olduğunu sormuşsunuz. Kullanma, gerek yok demişsiniz. Bu zamana kadar öyle şeyler kullanmadım, en azından son 8-10 yıldır kullanmadım :) Ama bu sefer bir bıkkınlık var üzerimde, sanki yavaş yavaş vermeye sabredemeyecekmişim, diyeti yine sürdüremeyecekmişim gibi hissediyorum. O yüzden bu ek ürünleri biraz da motive etsin, disipline etsin diye birer kutucuk kullanayım diyorum. 3-5 kilo değil, yaklaşık 15 kilo vermem gerekiyor sunuçta
Macun da çay da L carnitin içeriyor. İnternetten araştırdım, spor yaptığım sürece L carnitinin zararı yok gibi görünüyor. Arkadaşım kullanıyor ve çatır çatır aç geziyor. Bu sebeple tabi ki zayıfladı :)
Çay bağırsakları çalıştırıyor, su bile içer içmez wc ye koşuyorsunuz. Macun da sanırım iştahı kesiyor çünkü çayla bağırsaklar o kadar çalıştıktan sonra deli gibi acıkılıyor. Bakayım deneyeyim birkaç gün olmadı bırakırım. Pahalı şeyler değil çünkü.
yarin tartilsana kuzu ona gore önlem alirsinBen bugün tartıyı unutmuşum cumaya kaldı
Mercimek sislik yapmasın18.03.2019 menüm:
Sabah 09:00 = iki dilim kepekli tost ekmeği arasına ezine peynirli tost (o saatlerde henüz karataya başlamamıştım)
öğle 12:00 = yeşil mercimek yemeği+yoğurt+salata
akşam 19:30 = yeşil mercimek yemeği+yoğurt (planladım)
ekstra olarak = tek 1 tane kremalı bisküvi + 1 fincan sütlü kahve içtim ve yarım avuç antep fıstığı yedim. (Bisküvi karataya başlamadan önceydi :) )
ay aynen ya şöyle rahatca tiril tiril kıyafetler giyinmek istiyorum yazın da Amin insAllahEvettt onlara savaş açıyoruz veee galip biz olucaz vuuhuuuu
Hem yaz geliyo incecik olalım güzelgüzel giyinelim allahımmm sana geliyorum
hakkında hayırlısı olsun canım insAllahKızlarrrr Selam,
Ay bugun temizlikle kostururken telefonu duymamısım, bi firmadan aradılar, yarın gorusmeye cagırıyorlar, bana dua edin, supriz der gibi cat diye aradılar bakalım nasıl gececek.
Alıntı yapamadım hic ama hep okudum mesajlarınızı, bugun yarın ben yine cok bir sey yazamazsam beni affedin. Simdi oturup gorusmeye hazırlanıcam biraz, esime de gelirken markete ugra dicem hiç markete dahi gidip vakit kaybetmemem lazım :)
Sabah sporumu yaptım Wc sorunu da cozuldu gibi :) Yaa boyle baska yere gidince benim bunye direk tutuyo, yapmak istesemde bir sure yapamıyorum maalesef. Cok sukur eve donunce duzeldi en azından :)
@Sweetyy83 cok sukur evde olunca kendiliğinden cozuldu sorun, ama tesekkur ederim aklımda olsun, gerekirse onu da denerim.
Küçülüyor gibi geliyor bana ama yine de takip lazım kalcam sıkılasmaya başladı sanki özellikle sutyen bedenim 95 takıyordm sırtım toparlandı biraz 90 olan sütyenim de oldu çok mutluyum insAllah göğüslerim daha da küçülürsupersın canım yarn bende alıcam olculerımı tartı eksılıyor lakın bedenım kuculmuyor gıbı gelıyor
amin canım hepımız cok guzel eksıler gorelım ınsallh
Allah kolaylik versin cnm tempolu bi gun olmusSelamlarrrr çok yoğunn bi günün ardından...sabah kurs,sınav hazırlığı,veli ziyareti,18 Mart şehitlerimiz için lokma dağıtımı organizasyonu derken..eşim grip olmuş,çok üsütmez ama üşütünce;(işten izin almış gelmiş..gelir gelmez oğlumu doyur,eşime çorba,bana yemek,camasır as,yenisini koy derkeeeennnn..ay anlatırken tekrar yoruldum resmen neyse sağlık olsun hepsi olur Allah ın izniyle.sizler nasılsınızzz??menümü verip gecmişe gideyimmmmm...
Afiyet olsun canım güzelMenü
10.00
2 has yumurta
2 3 dilim karısık peynir
1 ceviz
13.30
2 zeytinyağlı sarma(veli ziyareti)
16.00
Bi avuç fındık
17.00
1 elma
19.30
Bi tabak kavurmalı patlıcan
Bi kase yoğurt
21.30
Bi kupa sütlü kahve
Su
2.5 lt
Spor
20 dk yüryüş
.
Oral tedavi etki göstermediği için damaryolu tedavisi denenecekmiş.
ben yeterince küçüldüğümu hissetmiyorum daha dogrusu sporla beraber zayıfladığımdaki gibi degil bedenimay aynen ya şöyle rahatca tiril tiril kıyafetler giyinmek istiyorum yazın da Amin insAllah
hakkında hayırlısı olsun canım insAllah
Aynı sorun bende de var maalesef bi gun sabahtan dışarı çıksam iki gün düzelmiyor
Küçülüyor gibi geliyor bana ama yine de takip lazım kalcam sıkılasmaya başladı sanki özellikle sutyen bedenim 95 takıyordm sırtım toparlandı biraz 90 olan sütyenim de oldu çok mutluyum insAllah göğüslerim daha da küçülür
güzel olmuş cnmMrb kizlar bugünn ki menum
Kahvaltı 10.30
1 tatlı kaşığı çörekotu yağı suya damlattim içtim
5 siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim tbe
Marul
Açık çay
Ara 16:00
1 büyük çay bardağı sutlu kahve
1 hurma
Akşam 20:00
1 kase ezogelin çorbası
4 kaşık kabak yemeği (susuz)
Büyük kase salata
1 küçük kase yoğurt
Ara 20:30
Simdi cay iciyoruz
1 büyük çay bardağı tuzsuz çekirdek
Su 3 lt olur
Spor simdilik 70 dk tempolu yürüyüş
70×3=210 puanPnrrr-12
esine gecmis olsub canım şükür valla bende yeni oturdum sayılır şimdi cocuklari yatirma fasli baslar meyvelerini yesinlerdeSelamlarrrr çok yoğunn bi günün ardından...sabah kurs,sınav hazırlığı,veli ziyareti,18 Mart şehitlerimiz için lokma dağıtımı organizasyonu derken..eşim grip olmuş,çok üsütmez ama üşütünce;(işten izin almış gelmiş..gelir gelmez oğlumu doyur,eşime çorba,bana yemek,camasır as,yenisini koy derkeeeennnn..ay anlatırken tekrar yoruldum resmen neyse sağlık olsun hepsi olur Allah ın izniyle.sizler nasılsınızzz??menümü verip gecmişe gideyimmmmm...
bir ara yapiyordum plates cemberine bakicam bendeKızlar pilates yapan var mi aranizda bime 30 liraya alsam mi ki
Afiyet olsun canım sarma olmasa iyiymisMenü
10.00
2 has yumurta
2 3 dilim karısık peynir
1 ceviz
13.30
16.00
Bi avuç fındık
17.00
1 elma
19.30
Bi kase yoğurt
21.30
Bi kupa sütlü kahve
Su
2.5 lt
Spor
20 dk yüryüş
.
Allah kavustursun ablacim ne olsun bizler ayni kilo verme ugrasina devamiyi akşamlar canlarrrr
kız kardeşim yeğenler gitti şu an bacakların topuklarım, belim pert :) gözlerim uykusuzluktan yanıyor ama şimdiden özledim küçük yeğenimi at oldum sırtım da taşıdım kedi oldum miyavlayıp dizlerim üstün de süründüm, tırmalandım ısırıldım, benim neyim eksik benim de dişim var, tabi ki ben de ısırdımmmm bol bol
yorucu gürültülü uykusuz amaa çook güzeldi yaaaaaa
annem ben de kalacak 1-2 hafta daha sonra evine geçecek allah izin verirse , annem olsa da ara ara gelirim artık :)
yarına bismillah diyip cam kapı nevresim ne kadarını yapabilirsem girişicem ev savaş alanı pencereler de bile çikolatalı sütlü el izleri var nasıl kıyıp sileceksem artık:))
benden havadisler bu kadar sizde bir yaramazlık yoktur inşallah ben yokken neler olup bittiiiii:)
Kaçtan kaça düşmüştün canım sporla beraber nasıl fark olmuştuben yeterince küçüldüğümu hissetmiyorum daha dogrusu sporla beraber zayıfladığımdaki gibi degil bedenim
güzel olmuş cnm
Plates topu alayım diom bendebir ara yapiyordum plates cemberine bakicam bende
sende anlasilan baya spor sevenlerdensinAlıştım alıştım çok tatlı görünüyor saçlarımbakalım birkaç yıkamadan sonra nasıl oalcak
4 kişilik özel seans grubumu var kardio pilates vs salonda ama yürüyüşler açık havada
cok iyimenumu yazayim alintilari humayı uyuttuktan sonra cevaplicam tabi bende sizip kalmazsam cok yorucu bir gündü
12:00
1 kupa beyaz cay
Eki Görüntüle 2246882
18:00
1 kepce tavuk çorbası
5 kofte
1 bardak ayran
Domates, salatalik ve yeşillik
Su:3lt
Spor:60dk tempolu yuruyusPnrrr-12 180 puan
memuler cok iyiDünki menü
Sabah 13.00
1 haşlanmış yumurta
1 domates
7 zeytin
1kk peynir
1dilim hinfi füme
15.30
15 kadar fındık
1 havuç
1 salatalık
18.00
1 tabak bol limonlu tebbule içerisinde maydanoz domates limon ve azcık bukgur var
Su. 2lt
Spor. 30 dk te polu yürüyüş 90 puanPnrrr-12
Bugünki menü
12.20
1 bardak süt
3 hurma
16.30
5 parca ızgara tavuk
Salata
17.30
1 avuç kafar Taze fıstık
Su. 1.5lt
Spor yok
abla niyeyse benim aklimda boyun 1.70 kalmisYine de birbirimizi biraz daha tanıyıp güzel bir muhabbet ortamı yakalamak istiyoruz ki amaca ulaşmaya çalışırken bu yolda keyifli bir arkadaşlık ortamımız olsun, daha iyi destek olabilelim birbirimize.
Ben Edibe. 37 yaşındayım. İki çocuğum var. İngiltere'de yaşıyorum. Evde tercüme vs yaparak çalışıyorum ve malesef evden çalışıyor olmak beni diyet konusunda zorluyor. Boyum 1.60 kilom 94, kendimi bildim bileli obezim
Bende baslamayi dusunuyirumBen akşamdan cevizleri bi bardak suyun içine koyuyorum sabah kahvaltı öncesi yarım saat kadar önce içiyorum yapan var mı benim gibi
bu aksamki menuyse cok iyiKizlar selam once hemen menumu yazayim sonra yapabilirsem gecmis yapicam.
Saat 13:00
2 dilim sucuk 1 yumurta ile sucuklu yumurta
1 kk peynir
1.5 dilim ekmek
Saat 16:30
Yarim armut
1 cb sut ile 1 kupa nescafe
Saat 18:30
2 kuru patlican 1 biber dolmasi (etli)
2 yk zeytinyagli pirasa yemegi
1 cicek brokoli salatasi
Su 2 lt
Spor yok
Bu aksam misafirlige davetliydik, mecburen orda ne pistiyse onu yedim 3 aydir cagiriyordu surekli oteliyordum artik oteleyemedim
Bu hafta ama guzel menuler ve sporla gelicem hafta ici bakalim sonuclar nasil olacak. Iki gundur biraz wc sorunum var umarim cok fazla arti yaratmaz bu sorunyarin sabah o yuzden biseyler yiyip icebilirim bu durum icin. Benden haberler boyle, ilk firsatta gecmis yapicam
cok iyi abla tebriklrrKizlar menumu yyazip spora baslicam
Yazinca mecbur yapmam lazim :))
Alintilari aldim sonra dönecem
11.30
2 yumurta az süt 1 tk karabugday unuyla krep
Peynir
1 dil. Ceddar
5 zeytin
Bikac dil. Salatalik domates
Roka
15.30 civari
3 hurma
2 ceviz
18.30
1 tb kabak yemegi
3 kş yogurt
3 derisiz tavuk kanat
Biraz domates salatalik roka salatasi
Su 3 lt
Spor 3 mil leslie 100 hoplama
Pnrrr-12 145 puan
abla hic durmuyorumki niyetim de in an hep baslamak vartatlim hafta basi icin aksam az geldi bana salata falan ekleseydin keske
guzel olmus cnm
sabah biraz az digerleri guzel cnm
cok gzzel olmus cnm sporun acısını çıkarmışsın :))
hayirli bol eksili olsunnn
kisir neysede keske tursu olmassydi tstlim
sondaki meyveyi ikindin arada yesen daha iyi olurdu sanki cnm ana ogunler guzel olmus
yazdigim gibi yapsan daha iyi olur cnm tabi hergun icmeye gerek yok
guzel olmus cnm
Eliptige küstünmü :))
iyi atlatmisin cnm
gayet guzel mervecim
ben beğendim cnm sadece su az biraz
aksami cok erken kapamisin tatlim
Nasil oldun biraz iyimisin
hepsini kooymak zorunda degilsin cnm evde ne varsa onu koy
bugunluk patatese bisey demiyorum :)) aksamin saati disinda guzel cnm
neyseki iyi atlatmisin cnm
canm Ben iki ogun yapmaya calisiyorumAfiyet olsunaradaki peynir ekmek çok geldi onun yerine 1 meyve falan olabilirdi
Afiyet olsun
Afiyet olsun meyve ve kahveleri akşam yemeginden önce ara öğün olarak tüketmen daha iyi olur
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Akşamkiler yer değiştirse daha güzel olurmuş 16 fistık 17.30 ızgara gibiafiyet olsun
Merhaba ben Ebru 27 yaşındayım 3 aylık bi oğlum var 90 kiloyum
Afiyet olsun
Afiyet olsun kendi kendini eleştirmişsin zaten
Önemli olan azar azar yemek zaten afiyet olsun
Afiyet olsun
cok iyiCuma 69.5 (ama 2 cuma önce 69.1 i görmüştüm)
Kontrol tartım 68.6
Fark -900
Ayy çok mutluyum .
Tabi hastalığın etkisi ve yemeyip içmeyip hep beni emen kuzucuğumun da payı vardır
vay superBildirimim
Cuma .97.7
Bugün 96.5 (çoookkkk sevindirik oldum)
Fark -1.2
Merve ya masallah darisi basimizaGelsin bildirimim
Cuma 76, 8
Bugun75,7
Fark:1,1
gidr kisa surede insallahCuma 61,5
Pazartesi 62
+500
tebriklerKilo bildirimi
Cuma: 82.6
Pztesi: 82.1
Fark -400
gider gider cok birsey degilkiKızlar Selam,
hemen bildirim yapayım sonra diğer her şey
Cuma 67.0
Bugün 68.0
fark +1
Ama bu farka aglamicam artık, haftasonu gezmeye gittiğimiz için 2 gundur WC sorunum vardı, onun artısı bu bir de aksamki dolmalar ister istemez biraz şişlik yaptı. 2 Güne etkisi kalmayacak bunların, bu artıya üzülmeyi reddediyorum :)
Eksi olan herkesi de tebrikler
en kisa zamanda insallah 9 lu rakamalri tarihe gomersin ablaTunaydinnn guzellerr
Guzel eksili bi hafta olsunnn insallahhhhh
Bildirimi yapip alintjlRa dönüyorum
Cuma 92.2
Bugun 92.1
Fark 0.1
Dun artiydim o yuzden bu sonuc sevindirdi beni
afiyet olsun cok guzelMenumu yazayim
11:30
Eki Görüntüle 2247142
17:00
Eki Görüntüle 2247143
Su:suan 2lt yatana kadar 3 u gecer sanirim
Spor yaparsam eklerim
afiyet olsun guzel menuMrb kizlar bugünn ki menum
Kahvaltı 10.30
5 siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim tbe
Marul
Açık çay
1 hurma
1 kase ezogelin çorbası
Büyük kase salata
1 küçük kase yoğurt
Simdi cay iciyoruz
Su 3 lt olur
70×3=210 puanPnrrr-12
Canım kızın kaç yaşındaydı..Rabbim bağışlasın inş kuzularımızı..bizde 2Allah razi olsun insAllah aynrn bende saliverdim korunmuyoruz hala ama kilo vermeye odaklandm bi aydr takmıyorum Rabbim hayrlı evlatlar nasip etsin amin insAllah Yegenlerine de Allah omur versin abla
Rabbim isteyen herkesr nasip etsin
tebrikler canısı süper eksi
Canım 74.5 ama 75 anca olur sanki;(cok guzel kılolarımız aynı hedefın kactı canım senın
Canım çook çok geçmiş olsunYatış verdiler yaaa.(
Büyükde deniyorum keçiboynuzı pekmezi çörekotu yağı gibi küçük de denemedim .kğçğk olduğu için damak tadına iyi gel eyince istemez diye.ama yeterince çaba göstermemiş de olabikirim. büyük olanın geniz eti alındı bir daha tekrarladı bir daha alınacak gibi diye ona mı hep odaklandım acaba.iyi bakamadım mı bebeğime bilmiyorum ki.
Canım serumla tedavi daha cabuk etki edecektir inş.merak etme.şifa versin Rabbim inşHosgeldin meri .inşallah tez zaöanda verirsin
Bence de kullanma çay falan .her halükarna bozımızı tutucaz öyle gidecek.3 er 5 er değil 1 er 2 şer SAĞLIKLA gitsin canım.
Afiyetler olsun canımmmAllah kolaylik versin cnm tempolu bi gun olmus
Bende cay tv keyfi yapiorum
saol cnmsende anlasilan baya spor sevenlerdensin
cok iyi
memuler cok iyi
abla niyeyse benim aklimda boyun 1.70 kalmis
Bende baslamayi dusunuyirum
bu aksamki menuyse cok iyi
cok iyi abla tebriklrr
abla hic durmuyorumki niyetim de in an hep baslamak var
canm Ben iki ogun yapmaya calisiyorum
cok iyi
vay super
Merve ya masallah darisi basimiza
gidr kisa surede insallah
tebrikler
gider gider cok birsey degilki
en kisa zamanda insallah 9 lu rakamalri tarihe gomersin abla
afiyet olsun cok guzel
afiyet olsun guzel menu
tebrikleeeerr canımHanimlar bugun ara ara girdim yazamadim Sabah evi ayarlayip teyzemgile gittik orda biraz baktim ama yazamadim kilom cumaya gore - 800 suan cok yorgunum en kisa surede donerim insallah
Benim kızım da ekim de 5 yaşını doldurcak canım 4 buçuk yaşında su an benim de Eylül de bi kimyasal oldu henüz nasip olmadı geçen aydan beri takmıyorum kilo vermeye odaklaninca çok daha güzel oldu cidden Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir insAllah tüm isteyenlereCanım kızın kaç yaşındaydı..Rabbim bağışlasın inş kuzularımızı..bizde 2
Cocugu cok istiyorz hayrlısıyls inş.benim oğlum 4.5 yasnda,sonrasnda bir yıl arayşa iki kez kürtaj olmk zornda kaldm.burada birbirimize dua edelim.hayırlısıyla nasip olur inş.isteyen herkese hayırla inş..
Canım 74.5 ama 75 anca olur sanki;(
Canım çook çok geçmiş olsun
Canım serumla tedavi daha cabuk etki edecektir inş.merak etme.şifa versin Rabbim inş
Afiyetler olsun canımmm
Küçülüyor gibi geliyor bana ama yine de takip lazım kalcam sıkılasmaya başladı sanki özellikle sutyen bedenim 95 takıyordm sırtım toparlandı biraz 90 olan sütyenim de oldu çok mutluyum insAllah göğüslerim daha da küçülür
Mrb kizlar bugünn ki menum
Kahvaltı 10.30
5 siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim tbe
Marul
Açık çay
1 hurma
1 kase ezogelin çorbası
Büyük kase salata
1 küçük kase yoğurt
Simdi cay iciyoruz
Su 3 lt olur
70×3=210 puanPnrrr-12
Selamlarrrr çok yoğunn bi günün ardından...sabah kurs,sınav hazırlığı,veli ziyareti,18 Mart şehitlerimiz için lokma dağıtımı organizasyonu derken..eşim grip olmuş,çok üsütmez ama üşütünce;(işten izin almış gelmiş..gelir gelmez oğlumu doyur,eşime çorba,bana yemek,camasır as,yenisini koy derkeeeennnn..ay anlatırken tekrar yoruldum resmen neyse sağlık olsun hepsi olur Allah ın izniyle.sizler nasılsınızzz??menümü verip gecmişe gideyimmmmm...
Menü
10.00
2 has yumurta
2 3 dilim karısık peynir
1 ceviz
13.30
16.00
Bi avuç fındık
17.00
1 elma
19.30
Bi kase yoğurt
21.30
Bi kupa sütlü kahve
Su
2.5 lt
Spor
20 dk yüryüş
.
64 dustum canım karnim daha duzdu göğüsler daha küçüktü o zamanki kilolardaKaçtan kaça düşmüştün canım sporla beraber nasıl fark olmuştu
Plates topu alayım diom bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?