Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kizlar oglen giremedim cunku gaza geldim yuruyuse ciktim 50 dakika yurudum ogle aramda :)

evet canim ben de 8 kilo verme hayaliyle baslamadim ama en azindan sindirimi hizlandirir siskinligi alir bide bi umut tok tutar diye yaptim. valla dogruya dogru cok siskinligim vardi 1 gun karisimdan yaptim ertesi gun 800 gram eksik ciktim. tabi karisimi icerken tuvaletten cikamadigimi soylememe gerek var mi

burada noel var canim yilbasindan farkli birsey, isa'nin dogumunu kutluyorlar 25 aralikta christmas dedikleri iste o. o yuzden tatil oldu bize burada pazartesi ve sali. yilbasini da sonra ayri kutluyorlar bana yaradi yani 2 kere tatil haftaya pazartesi tatilim. burada yilbasi vs haftasonuna denk gelince bir sonraki is gununu tatil ediyorlar cok sevindim

Bir tek kabuk tarçınım eksik nerden alabilirim bu gün yapayım

kesin yap canim tavsiye ediyorum kokusu cok guzel icimi de rahat, ben icebildiysem herkes icer yani.. tok da tutuyor valla

bende ekledim büşracım yani davetini kabul ettim
murş senide ekleyeyim

ekle cnm beklıyorum :))))

Günaydın ......

Herkese süper bir Perşembe olsunnnn .....

Allahım bugün son çalışma günü inanamıyorummm....3 gun oglenlere kadar uyucam yaaawww sıcacık yatagımda.

Dünkü Menüm ;

Sabah;

2 sand ekmegınden peynırlı sand.

Öğle;

Haslanmıs sebze salatası

Akşam;

Çeyrek ekmekten yagsız tost
1 kupa çay

Benim dünkü menüm
Sabah bir bardak süt
ara ögün
elme yeşil çay
Öglen sebze yemeginin taneleri
Bir parça börek
ara ögün muz
Akşam az pilav yogurt
2 kramalı bisküvi
Busabah cok kötüyüm arkadaşlar karnım cok agriyor ayakta zor duruyorum
Birde felaket soguk
Bugün agrıdan kahvaltı yapamadım

Günaydın herkese
Yeni bi sabah vee mutlu uyandım Güzel bi kahvaltı yakışır bu mutluluğa

Ya ben 1 litrelik yaptımda tarifte 3litere 1 kabuk tarçınmış ben 1 tane attım fazla geldi biraz midemi bulandırdı ama bu gün onu tekrar kaynatcam tadı gitmemiştir birde bütün attım onu cahillik işte

o börek olmayaydı menün güzelmiş

günaydın
hava çok soğuk karnım belim kkopuyo regl olamadım 3 gün geçti buna rağmen 200gr eksik çıktım buna bile sevindim :)
büşracım tam ölçülerde yapman gerekiyodu miktarı azaltman etki etmeyebilir :44:

Ya ben 1 litrelik yaptımda tarifte 3litere 1 kabuk tarçınmış ben 1 tane attım fazla geldi biraz midemi bulandırdı ama bu gün onu tekrar kaynatcam tadı gitmemiştir birde bütün attım onu cahillik işte

hmm ondandir o zaman cunku benimki gayet hafif olmustu rahat ictim

Günaydın herkese
Yeni bi sabah vee mutlu uyandım Güzel bi kahvaltı yakışır bu mutluluğa
ayy ne guzel bide ben bunu diyebilsem.. su an kahvaltimi yapiyorum kucuk kepekli ekmek, yagsiz tuzsuz beyaz peynir, 1 portakal. dun spor yaparken kendimi parcaladim resmen 147 dakika toplam :26: bugun yorgun bitkin bir vaziyetteyim gece de 2de yattim sabah 7de kalktim hic ise gitmek falan da istemiyorum sicacik yatagimda yatsam simdi

anladım fulyacım ıyımıs o hakketten 4 gun bı 2 gun bı 6 gun tatıl oohhhh mısss ....Bizim fırmada yıl sonu dıe costu cuma cumt tatıl yaptı pazar zaten kendı tatılımız 3 gun dınlenıcem :)
oh seninki de iyiymis canim dinlen dinlen, darisi benim de basima artik. valla 4 gun tatil yeni bitti ama ben kendimi felaket yorgun hissediyorum.

bu arada subat veya martta turkiyeye geliyoruz 2 haftaligina - esim tamam dedi hatta bayildi bu fikre -, o zamana kadar baya bi kilo vermem lazim yoksa annem beni mahvedicek kadin beni hic 90larda gormedi :26:

ama gayet işe yaradı en azından wc sorunum kalktı biraz geçti şişkinliğim :44:

Uzun zamandır ilk defa erken kendim kalktım kimse bişey demeden hazırladım kahvaltımı ve acayip doydum çok iyi geldi Ama 1 günde nasıl 147 dak yapyosn cnm ya ben 1 saat zor yapıyorum o bile bacak kaslarımda sızlamalara neden :44:

Günaydın kızlarrrrr
burada varya yaz geldi desem yeridir bir güneş var camdan vuruyo ve yanaklarım al al oldular :)))

Sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ve süt içtim
bol proteinli karbonhidratsız bir kahvaltı sonrası hiç acıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…