- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.041
slm kızlar düzenli beslenmemin yanı sıra fulyanında içtiği karışımdan içiyorum 2 gündür ara öğünü kaldırdım gibi bişey çünkü tok tutuyo karışım günde 6 bardak karışım 2 lt su ve az yemek cumaya belli olur dicem ama regl olamadım acayip şişkinim
Cnm o 8 kilo şeydir büyük ihtimal kilosu çok çok fazla olup yemeyi kesip o çayla metobolizmayı hızlandıranlar içindir biz okdr değiliz sanmam en fazla yardımcı olur haftada 1 veriyorsan 1buçuk verirsin yani...
Ahh fulyacım ahhh ben napıyım aıle boyu oburuz bız ...Soframıza duskunuzdur kalıtelı yer kalıtelı sısko oluruz.malesef
Bu plan asaması tabı elbette cıkaracaklarım olacak ıcınden ama avcı boregını cıkarmaya pek nıyetım yok :) ılk defa denıycem ama tadı muthıs bılıyorum umarım becerebılırım.Neyse 2 ocaktan sonra hersey cok farklı olacak nasılsa bu denlı buyuk kacamagım bıdaha zor olur....Haklısın cnm ben kendıme cok kızıyorum en guzel cagımı kılolu gecırdım barı sımdı ayılayım da kalan zaman bosa gıtmesın...
Bide sırf meraktan soruyorum orda yılbası tatılı yılbasından oncemı verılıyor.Kafam karıstı.Bızım burda yılbasından sonrakı 1 gun tatıl orda nasıl durum ?
Bir tek kabuk tarçınım eksik nerden alabilirim bu gün yapayım
bende ekledim büşracım yani davetini kabul ettim
murş senide ekleyeyim
burada noel var canim yilbasindan farkli birsey, isa'nin dogumunu kutluyorlar 25 aralikta christmas dedikleri iste o. o yuzden tatil oldu bize burada pazartesi ve sali. yilbasini da sonra ayri kutluyorlarbana yaradi yani 2 kere tatil haftaya pazartesi tatilim. burada yilbasi vs haftasonuna denk gelince bir sonraki is gununu tatil ediyorlar cok sevindim
/QUOTE]
anladım fulyacım ıyımıs o hakketten 4 gun bı 2 gun bı 6 gun tatıl oohhhh mısss ....Bizim fırmada yıl sonu dıe costu cuma cumt tatıl yaptı pazar zaten kendı tatılımız 3 gun dınlenıcem :)
evet canim ben de 8 kilo verme hayaliyle baslamadim ama en azindan sindirimi hizlandirir siskinligi alir bide bi umut tok tutar diye yaptim. valla dogruya dogru cok siskinligim vardi 1 gun karisimdan yaptim ertesi gun 800 gram eksik ciktim. tabi karisimi icerken tuvaletten cikamadigimi soylememe gerek var mi
Aynen cnm o wc sorunu gayet güzel oldu 1 bardak içtim 4 5 kere çıkarttı gayet mutlu oldum bu gün ayvalısını yapıcam
kesin yap canim tavsiye ediyorum kokusu cok guzel icimi de rahat, ben icebildiysem herkes icer yani.. tok da tutuyor valla
Benim dünkü menüm
Sabah bir bardak süt
ara ögün
elme yeşil çay
Öglen sebze yemeginin taneleri
Bir parça börek
ara ögün muz
Akşam az pilav yogurt :44:
2 kramalı bisküvi
Busabah cok kötüyüm arkadaşlar karnım cok agriyor ayakta zor duruyorum
Birde felaket soguk
Bugün agrıdan kahvaltıyapamadım
o börek olmayaydı menün güzelmiş
Ya ben 1 litrelik yaptımda tarifte 3litere 1 kabuk tarçınmış ben 1 tane attım fazla geldi biraz midemi bulandırdı ama bu gün onu tekrar kaynatcam tadı gitmemiştir birde bütün attım onucahillik işte
ayy ne guzelGünaydın herkese
Yeni bi sabah vee mutlu uyandımGüzel bi kahvaltı yakışır bu mutluluğa
oh seninki de iyiymis canim dinlen dinlen, darisi benim de basima artik. valla 4 gun tatil yeni bitti ama ben kendimi felaket yorgun hissediyorum.anladım fulyacım ıyımıs o hakketten 4 gun bı 2 gun bı 6 gun tatıl oohhhh mısss ....Bizim fırmada yıl sonu dıe costu cuma cumt tatıl yaptı pazar zaten kendı tatılımız 3 gun dınlenıcem :)
günaydın
hava çok soğuk karnım belim kkopuyo regl olamadım 3 gün geçti buna rağmen 200gr eksik çıktım buna bile sevindim :)
büşracım tam ölçülerde yapman gerekiyodu miktarı azaltman etki etmeyebilir :44:
hmmondandir o zaman cunku benimki gayet hafif olmustu rahat ictim
ayy ne guzelbide ben bunu diyebilsem.. su an kahvaltimi yapiyorum kucuk kepekli ekmek, yagsiz tuzsuz beyaz peynir, 1 portakal. dun spor yaparken kendimi parcaladim resmen 147 dakika toplam :26: bugun yorgun bitkin bir vaziyetteyim gece de 2de yattim sabah 7de kalktim hic ise gitmek falan da istemiyorum sicacik yatagimda yatsam simdi
ama gayet işe yaradı en azından wc sorunum kalktı biraz geçti şişkinliğim :44:
valla fulya ve sende aynı etkiyi yaptı ama bende wc etkisi yapmadı halen eskisi gibiyim :)
nerdesiniz kızlarrr
yemek yemiyorsunuz değlmiiii
nerdesiniz kızlarrr
yemek yemiyorsunuz değlmiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?