Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aksam yemeginden 1 saat once falan yedim yemek yapmakta bile zorlanıyorum oğlan çok huysuz bu aralar salata falan hiç uğrasamadım bugün leslieyi bile oglum kucagimda yaptim

Fit mutlu anne canım vermen gereken kilo çok ise pilates yapmadan önce onları halletmeni tavsiye ederim kilolar gittikten sonra yaparsın kilonun gitmesine pek yardımcı olmuyor pilates
sikilasmak için de olur ama önce ideal kiloma mi ulasmaliyim ki ikisi bi arada olmaz mi
afiyet olsun canım habersiz yatılı misafir olayı bana yanlış geliyor ya hadi benim başka planım varsa
Su içmeyi bende öyle zmnda unuturum maalesef
afiyet olsun canım spor da güzel
saol cnm
Iyi aksamlar fistiklar
Bugun benim planlar degisti
Oglen gorumcem aradi kv bizi carsiya kahve icmeye cagirmis
Hazirlandik ciktik
Vakit biraz gec olunca yemek yiyelim dediler
Ordan gelincede benim cocuklar geldi
Bugunde boyle gecti
değişiklik olmuş abla ne güzel
afiyet olsun canım masAllah su jillian a bende arada giz gezdiriyorum youtube da denemeli miyim bilemedim
Çok direndim ama yedim çekirdeği melesef bi ay gider artık
Yok abla bi sürü ayrı ayrı spor aleti gelmiş dambell plates çemberi, topu, bantı vs hem kilo verip hem sikilasmak mümkün değil mi ki ideal kiloma ulasip mi sikilasmaliyim kaptanım

Aksam yemeginden 1 saat once falan yedim yemek yapmakta bile zorlanıyorum oğlan çok huysuz bu aralar salata falan hiç uğrasamadım bugün leslieyi bile oglum kucagimda yaptim
Disimi cikiyor acaba cnm gerci seninki kucuk diye hatirliyorum
Salata yapamasan bile sögüs dograyiver
Aslinda yesillik sutun icinde gerekli

Masallah cocukla lesli 2 misli kalori harcamisindir

Cumaya kadarda baska kacamak olmasinnnnnnn :)

abla bi sürü ayrı ayrı spor aleti gelmiş dambell plates çemberi, topu, bantı vs hem kilo verip hem sikilasmak mümkün değil mi ki ideal kiloma ulasip mi sikilasmaliyim kaptanım
Tabiki mumkun cnm
Sadece
platesin yaninda cardiyonuda aksatmaman lazim kilo vermek icin
Tek plates olmaz

Disimi cikiyor acaba cnm gerci seninki kucuk diye hatirliyorum
Salata yapamasan bile sögüs dograyiver
Aslinda yesillik sutun icinde gerekli

Masallah cocukla lesli 2 misli kalori harcamisindir

Cumaya kadarda baska kacamak olmasinnnnnnn :)
Daha 3 buçuk aylık ama atak haftası falan oluyomuş onlarda galiba hep bi mızmız nazar ettiler cocugumu sessiz sakin oğlandı halbuki

Tabiki mumkun cnm
Sadece
platesin yaninda cardiyonuda aksatmaman lazim kilo vermek icin
Tek plates olmaz
Cardiyo olayını bi araştırmak nasip olmadı ne hareketler var bakim bi bakalım platesi belki biraz ertelerim su an sadece açık hava da yürüyüş leslie ve squat yapiorum başka neler eklemeliyim sporuma

Maşallah 100 squatmı ben 10 yaptımmı bacaklarım kasılıyor
İlk yaptığım hafta sakat gibi gezdim ama artık ağrı acı olmuyor o kadar oturup kalkarken baya zorluyor başta eşim çok gülmüştü
Belki 2 hafta anca yaptım yarım yamalak ama bence faydasi oluyor devam etmekte fayda var

İyi gecelerrr.. askrhpozitif bende aynı şeyi düşünüyrm..önceden gelir bakardım..sabahtan akşama sayfalar o kdar ilerlemiş olrduki gecmişi okurken baska bişeye fırsatım kalmazdı.su an ne gündüz ne gece..öle değil.inş geçicidir..ne diyelim..hayırlısı.

Daha 3 buçuk aylık ama atak haftası falan oluyomuş onlarda galiba hep bi mızmız nazar ettiler cocugumu sessiz sakin oğlandı halbuki
baskalarina deme sessiz falan diye
Hic durmuyor sürekli agliyor de :))
Atak donemi huysuz olabiliyolar cnm normal
Cardiyo olayını bi araştırmak nasip olmadı ne hareketler var bakim bi bakalım platesi belki biraz ertelerim su an sadece açık hava da yürüyüş leslie ve squat yapiorum başka neler eklemeliyim sporuma
kan dolaşımıni hizlandiran her tur spora cardiyo denir cnm yuruyus kosu bisiklet yuzme leslie vs.
Yuruyus yaparkende mesela 10 dk da bir temponu iyice artir hatta bikac dk kosabilirsen koş
herkes ayni oranda katilim yaparsa boyle bos kalmaz cnm
Bazen cogunlugun yogun zamani ayni gunlere denk gelebiliyor

Himm şimdi anladım cnm tamam saoalsin

Pazartesi menum

11.30
2 yumurta az sut 1 tk karabugday unuyla krep
Peynir
4 zeytin
Bikac dilim salatalik domates
Roka

17.00 disardaydik
Grill tabagi (bikac kusbasi kuzu eti, 1 kariştan kucuk adana, biraz döner eti)
Salata
Aci ezme
1 ayran

19.30
3 hurma
2 ceviz

Su 2 lt yi gecmistir

Bugün maalesef beslenmem kötü oldu. Yine tercümelerimi yetiştirme telaşı sardı. Ondan mı başka birşeyden mi bilmiyorum. Bir de ocağı yüksek ateşte unutup pırasayı yakınca makarnadan başka birşey gelmedi aklıma, çocukların eve gelmesine yarım saat vardı. Geç saatte başka şeyler yemem üstüne tuz biber ekti.
Olan oldu. Bir günde alışkanlıklarımı düzeltemeyeceğimi ben de biliyorum. Moralimi bozmazsam kazanan ben olurum. Salı günü daha güzel olacak
İyi geceler hepinize...

Makarna için değil de Cuma için o iş bende dedim mefkuremm. Zaten makarnayı yediğim için acayip modum düştü. Kalorisi karbonu bi yana, psikolojik olarak yıprandım, en başa dönmüşüm ve kilo veremeyecekmişim gibi hissettim. (2 kaşık makarnayla travma yaşamak.. ) 00.30 gibi dayanamayıp kendimi gece sporuna verdim. Umarım gitmiştir makarnalar

Pnrrr-12 30 dk eliptik + 15 dk zumbiş
30x4 + 3.5x15 = 120 + 52.5 = 172 buçukkk

Afiyet olsun cnm guzel olur :))

Evde kimse yemedigi icin ben yine kabak yiyecem
Belki koftede yaparim
kabağı bende favorilerime ekledim
Menumu yazayim
11:30
Eki Görüntüle 2247142

17:00
Eki Görüntüle 2247143

Su:suan 2lt yatana kadar 3 u gecer sanirim
Spor yaparsam eklerim
super görünüyor afiyt olsun
guzel menu olmuş ama yinede saat 19.00 'dan sonra bişey yememeye dikkat et
guzel canim kahve sekersiz degilmi
benimde misafirim var suan kizkardesim geldi ve yiyenim 5 yaşında senin anlattiklarini suan ben yasiyorum cokta ozlemisim
akşam yemeğinde bizimla degılsın
Çok guzel canim şeker yenmedikçe istahta kalmaz zaten
Sabah 11.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates taze biber

Ara 17.00
3 ceviz
1 küçük ayva

Akşam 19.00
Fırında balık
Salata

Kahve içeceğim

Su 2.5
Spor 40
Dk yürüyüş
Çok iyi olmus
guzel menün malesef oluyor öyle benim eşimde bi arıyor akşama şunu cagirdim diye hadi gel yetiştir yetistirebilirsen Allah'tan bu aralar yapmıyor çünkü evde durmuyorum
keşke kaçamak yapmasaydın seni en az 1 hafta geriye götürüyor kendini ayarla mesela 5 kilo verince şunu yicem de ödül olarak kaçamak olacağına ödül olsun
güzel olmuş canim görüşmede herşey istediğin gibi gelişir insallh
guzel olmuş mefkuş um
moral bozmak yok bu durumlarda 2 yumurta haşla kendine salatasını yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…