Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin kızlar
Menümü yazayım bnde gece girdim okudum alıntıladım yazamadim gözler gitti :)

Sabah 12.10
1 yumurta
1 domates
Tae nane
1kk peynir
5zeyrin

14.00
taze fıstık 8 tane
10tane fındık

16.00
Tavuklu mantar sote
1 kase yoğurt
1kase salata

Su.2lt
Spor yok

bazen aksilikler ust ustr gelir cnm onemli olan ipin ucunu kacirmaman bugune dair kararliysan zaten kqzanan sensin bence
MaşAllah eksi getrsin insAllah cnm
amin insAllah günaydın
tamam cnm eşimi bekledim akşam yemegi icjn ama daha gecikirse beklemem artık
Günaydın cnm afiyet olsun güzel menü olmuş

Günaydınlar

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar

09.30 gibi doktor gelir.bakalım ne diyecek .kan sonuçlarını merak ediyorum.
Ya bi idrarını alamadım çocuğun.ne zormuş arkadaş dünden beri onla uğraşıyorum.

Günaydın canım çocukların idrar örneği de diğeri de zor oluyor maalesef Allah kolaylik versin insAllah guzrl sonuçlar çıkar bisey yok dert doktor gönlünü ferah tut

İbşallah düşmüştür canım.
Annem kaç yıldır insülin kullanıyordu.ama artık gerek yokmuş.nasıl oldu ben de anlamadım .

İbşallah düşmüştür canım.
Annem kaç yıldır insülin kullanıyordu.ama artık gerek yokmuş.nasıl oldu ben de anlamadım .
MaşAllah ne güzel İnsülini diyabet için mi kullanıyordu şeker için yani ya da insülin direnci için mi ben igne kullanmıyorum ama bi seneyi geckindir hap kullaniyorum sabah akşam sıkıldım artık Allah beterinden korusun

Evet sürekli sıkıyor di mi.sen sağlıklı beslen hem kilo verirsin hem şekerin de normale döner inşallah hafize.

inşallah canim kilo verdikçe düşer zaten
evet ya ok zor oluyor çocuklarda
Insallah hicbisey cikmaz

Dün aldım havuç kırmızı pancar evde limon marul var zaten, ip le ekmek kaldı zamanla oturacak rayına inş

karabuğday unu alayım mı bende krep severim kaptanım

nerelerdesin ekim sen , ekim ayını çok severim bu ara hep bana uğurlu gelmiştir

iş sonucu belli mi canım

Ben bugün tartıyı unutmuşum cumaya kaldı

rakibem nerelerdesin gözlerim seni arıyor motivasyona ihtiyacım var gel şuraya iki kelam edelim, istikrarlı mısın kaçamak var mı tüyolar ver bakalım C cemresila bana bir beden büyük geldi 2 şer 2 şer kilo veriyor hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…