- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.481
Ekmeği çıkardım canım ama zorluyor biraz ekmeksiz
Tünaydın
Evet dün biraz agir oldu bugun hafif gitcem ama aksam yemezsem duramazdim oglan sabah 6 ya kadar ayakta tuttu bizi beyefendinin keyfinden hep ayaktaydımAfiyet olsun canım ama aksamı bizmusun biraz
Menun çok güzelolmuş canım artilarin çoğunu göturur
Güzel olmuş canım
Canim sucuğu pek yemiyoruz) sabah ve arada ekmek varken akşam yemeseymissin daha iyi olurdu hem sutlac ta var ama bugünü hafif geçirmeye calis
Cok guzel olmus canımm
Ablam gayet guzle olmuş
Gayet güzel olmuş
Afiyet olsun canım ama aksam olmamis bari yanına salata yada yoğurt yeseymissin
Bende normalde ekmek yemem ama diyetteyken en çok sevdigim şey oluyor sanki ekmeksiz doymicam gibi hissediyorumEkmeği çıkardım canım ama zorluyor biraz ekmeksiz ama doyuyorum sadece ekmeğin lezzetini arıyorum
Kaptanım gitmiş yarısı artıların dinlendim şükür evi de temizledim iyi oldu
Üşütme canım ya da orta kulak iltihabı olabilir
Gorusme saat 4 de abla ve buraya 1:30 saat mesafede o yuzden iki gun dedim yoksa hemen kapaticam :) saat 5 de biraksalar en erken 6:30da evde olabilirim o da hemen tren bulabilirsem, neyse su is olsun da ben son iki gun ac gezerim hic sorun degilAksam saati disinda guzel cnm
Gorusme yarin olduguna gore yarindan basliyabilirsin erken kapatmaya :))
Artin oldugu icin 2 gun yetmeyebilir
Yok canim TR saatiyle 18:00 de gorusmem bakalim, cikinca haber ederim sizeiş sonucu belli mi canım
Abla ben yine 66 lardayim ya bugün menümü yazacam artık tr ye gitmeyede az kaldı 62 - 63 olsam 3 kilo alma payı birakirim kendime gelince geri toparlarim inşallahTunaydinnnnnn guzellerrrrr
Sallanmayan sali lar olsun insallahhhh
Tr de zaten gunes kendini gosterdi
Yaz kapida geldi geliyor :))
Artik oyalanacak vakit kalmadi
Şu bikac ay iyice gaza basalim
Tril tril elbiseler bizi bekliyor
Ay rakibem hiç sorma iki gündür yoğunum akşam çocuklarla uyuyakaliyorum uyanıyorum saat 1 olmuş bende burda bir kaç gün yazmayınca ekmeğe yükledim artidayim cumaya hallederim inşallahrakibem nerelerdesin gözlerim seni arıyor motivasyona ihtiyacım var gel şuraya iki kelam edelim, istikrarlı mısın kaçamak var mı tüyolar ver bakalım @cemresila bana bir beden büyük geldi 2 şer 2 şer kilo veriyor hatun
Hoşgeldin canım ilk güneler ödem gider kilo vermek kolay olur inşallah her zaman güzel eksiler görürsünGünaydın kızlar ilk gün diyetimi hiç bozmadım kendimle gurur duyuyorum
ip atlamayı denedim 40x40=80 tane atladım ama kalbim böğrümden fırlayacaktı devam edemedim.
Bu ip atlama olayının püf noktalarını bilen var mı acaba, nasıl atlamam gerekiyor ki faydasını görebileyim.
Karatay diyeti de çok kolaymış, sevdim bunu. İlk gün -800 gr ı da çok sevdim.
sizi daha da çok sevdim
Çok güzel görünüyor afiyet olsun canimMenumu yazayim
11:30
Eki Görüntüle 2247142
17:00
Eki Görüntüle 2247143
Su:suan 2lt yatana kadar 3 u gecer sanirim
Spor yaparsam eklerim
Cok gecmis olsun cnm acaba sekerinmi dusuyorKızlar ya bugun uyandigimda butun bedenim titriyordu bacaklarimin ustune bastıkca yikilacak gibiydim birde sag kulagimda hirilti vardı gulsimaya hamileyken olurdu bu nasil kahvaltı hazirladim bilemedim hemen meyve ve 1 tatli kasigi fındık ezmesi attim agzima o zamanda gitmistim doktora neden olduğunu soyleyememisti
Kızlar gelin yamacıma
Geldikk bebegim ne anlatacan
Spor planimi yaptin
Canim tekrar listeye gir istersen bende bu hafta dikkat etmedim son iki gün yatmadan once yedim bugünden itibaren dikkat edecem dikkat etmeyince hemen kilo alıyorumSlm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim sizi de negatif etkilemek istemiyorum ama listeden ciktigimdan beri kendimi toparlayamadim , bugün daha az aktif olan bir gruba geçmeyi bile düşündüm sonra sayfaya girip sizin msjlari görüncekendime çok kızıyorum ve kizarken yiyorum , yine şişman beynim öne çıktı kalabalıkta değil yanlız kaldigim saatlerde yiyorum en kötüsü malesef emek emek verdiklerimi umarsızca alıyorum
Ay rakibem hiç sorma iki gündür yoğunum akşam çocuklarla uyuyakaliyorum uyanıyorum saat 1 olmuş bende burda bir kaç gün yazmayınca ekmeğe yükledim artidayim cumaya hallederim inşallah
Cemre 2 kilomu verdi pazartesi +2 idi galiba benmi yanlış gördüm kız :)
Sende durum nasil canim pazartesi -500 vermişsin galiba tebrikler en azından benim gibi artıda degilsin sevin canım
bence kacamaklarin negatif etkisi kalorisinden cok psikolojik bizi yapamicaz moduna dusurmesi zatenMakarna için değil de Cuma için o iş bende dedim mefkuremm. Zaten makarnayı yediğim için acayip modum düştü. Kalorisi karbonu bi yana, psikolojik olarak yıprandım, en başa dönmüşüm ve kilo veremeyecekmişim gibi hissettim. (2 kaşık makarnayla travma yaşamak..) 00.30 gibi dayanamayıp kendimi gece sporuna verdim. Umarım gitmiştir makarnalar
Pnrrr-12 30 dk eliptik + 15 dk zumbiş
30x4 + 3.5x15 = 120 + 52.5= 172 buçukkk
menu cok guzel cnm sadece suyun az ve sporun yokGunaydin kızlar
Menümü yazayım bnde gece girdim okudum alıntıladım yazamadim gözler gitti :)
Sabah 12.10
1 yumurta
1 domates
Tae nane
1kk peynir
5zeyrin
14.00
taze fıstık 8 tane
10tane fındık
16.00
Tavuklu mantar sote
1 kase yoğurt
1kase salata
Su.2lt
Spor yok
bence baya dusmustur cnm buraya geldiginden beri daha dikkatlisinGünaydın kızlaaaar bugün bol enerjili, sporlu, eksili bi gün olsun insAllah
Ben bugün sağlık ocağına tahlil vermeye gidicem bklm insulin direncim icin yarına cikar sonuçlar nasılmış merak ediyorum düşmüştür insAllah da ilaca gerek kalmaz artık
ne dedi dr cnmGünaydınlar
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
09.30 gibi doktor gelir.bakalım ne diyecek .kan sonuçlarını merak ediyorum.
Ya bi idrarını alamadım çocuğun.ne zormuş arkadaş dünden beri onla uğraşıyorum.
fena degil ama cok iyide degil cnmGünaydınlar
Sabah 9
1 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay
1 hurma
öğlen 1
1 tabak kuru fasulye
3 4 adet acı biber
2 hurma
akşam 6,30
yarım lahmacun
şekersiz çay
akşam olmadı sanki ama dışardaydım su 1,5 litreyi geçiktir
alabilirsin cnm yalniz onuda saglikli diye cok kullanmamak gerekiyor :)) ben 1 tatli kasigi koyuyorumkarabuğday unu alayım mı bende krep severim kaptanım
dun erken kapattigin icin normal cnmGünaydın kizlar hizlica kahvaltı hazırlayıp yemem lazim bu sabah cok ac uyandım
baslangicta cok zorlama kendini cnm yapabildigin kadar zamanla artirirsinGünaydın kızlar ilk gün diyetimi hiç bozmadım kendimle gurur duyuyorum
ip atlamayı denedim 40x40=80 tane atladım ama kalbim böğrümden fırlayacaktı devam edemedim.
Bu ip atlama olayının püf noktalarını bilen var mı acaba, nasıl atlamam gerekiyor ki faydasını görebileyim.
Karatay diyeti de çok kolaymış, sevdim bunu. İlk gün -800 gr ı da çok sevdim.
sizi daha da çok sevdim
tatlim ya sekerin dustu yada tansiyonunKızlar ya bugun uyandigimda butun bedenim titriyordu bacaklarimin ustune bastıkca yikilacak gibiydim birde sag kulagimda hirilti vardı gulsimaya hamileyken olurdu bu nasil kahvaltı hazirladim bilemedim hemen meyve ve 1 tatli kasigi fındık ezmesi attim agzima o zamanda gitmistim doktora neden olduğunu soyleyememisti
superrrrrrrrrrBenim bu haftaki hedefi tutturmama 100 gram kalmis bu arada
tmm bitanem kolay gelsin sanaTünaydınnn canlarımmm
Ben biraz yoğunum, yarın da çalıştığım servis değişecek.
Biraz aralıklı girecem sanırım foruma ,Mefkurem bilgin olsun ablacım
bugunde kalan yarisi gider insallahtemizledim iyi
hadi insallah guzel haberle gel cnmGorusme saat 4 de abla ve buraya 1:30 saat mesafede o yuzden iki gun dedim yoksa hemen kapaticam :) saat 5 de biraksalar en erken 6:30da evde olabilirim o da hemen tren bulabilirsem, neyse su is olsun da ben son iki gun ac gezerim hic sorun degilaraba olsa 50 dk suruyo ama bilmedigim yere arabayla gidemem zaten araba
ohhh cok sukurrrrKizlar dunden eksideyim bugun cok sukur, bir de aksi gibi heyecandan bagirsaklarim ekstra calisiyor insallah gorusmede karnim guruldamaz
kuzum hem menu yaz hem aktif olAbla ben yine 66 lardayim ya bugün menümü yazacam artık tr ye gitmeyede az kaldı 62 - 63 olsam 3 kilo alma payı birakirim kendime gelince geri toparlarim inşallah
Bende bugünden itibaren sabitleme için değil kilo vermek için yarışacam artik
cemre pazartesi arti 500 duAy rakibem hiç sorma iki gündür yoğunum akşam çocuklarla uyuyakaliyorum uyanıyorum saat 1 olmuş bende burda bir kaç gün yazmayınca ekmeğe yükledim artidayim cumaya hallederim inşallah
Cemre 2 kilomu verdi pazartesi +2 idi galiba benmi yanlış gördüm kız :)
Sende durum nasil canim pazartesi -500 vermişsin galiba tebrikler en azından benim gibi artıda degilsin sevin canım
baharrrrrrrrSlm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim sizi de negatif etkilemek istemiyorum ama listeden ciktigimdan beri kendimi toparlayamadim , bugün daha az aktif olan bir gruba geçmeyi bile düşündüm sonra sayfaya girip sizin msjlari görüncekendime çok kızıyorum ve kizarken yiyorum , yine şişman beynim öne çıktı kalabalıkta değil yanlız kaldigim saatlerde yiyorum en kötüsü malesef emek emek verdiklerimi umarsızca alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?