Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet dün biraz agir oldu bugun hafif gitcem ama aksam yemezsem duramazdim oglan sabah 6 ya kadar ayakta tuttu bizi beyefendinin keyfinden hep ayaktaydım sucukta ev yapimiydi saglikli diye yedim

Tunaydinnnnnn guzellerrrrr

Sallanmayan sali lar olsun insallahhhh

Tr de zaten gunes kendini gosterdi
Yaz kapida geldi geliyor :))
Artik oyalanacak vakit kalmadi

Şu bikac ay iyice gaza basalim

Tril tril elbiseler bizi bekliyor

Bende normalde ekmek yemem ama diyetteyken en çok sevdigim şey oluyor sanki ekmeksiz doymicam gibi hissediyorum

Aksam saati disinda guzel cnm
Gorusme yarin olduguna gore yarindan basliyabilirsin erken kapatmaya :))
Artin oldugu icin 2 gun yetmeyebilir
Gorusme saat 4 de abla ve buraya 1:30 saat mesafede o yuzden iki gun dedim yoksa hemen kapaticam :) saat 5 de biraksalar en erken 6:30da evde olabilirim o da hemen tren bulabilirsem, neyse su is olsun da ben son iki gun ac gezerim hic sorun degil araba olsa 50 dk suruyo ama bilmedigim yere arabayla gidemem zaten arabayi bugun esim aldi.
iş sonucu belli mi canım
Yok canim TR saatiyle 18:00 de gorusmem bakalim, cikinca haber ederim size

Tunaydinnnnnn guzellerrrrr

Sallanmayan sali lar olsun insallahhhh

Tr de zaten gunes kendini gosterdi
Yaz kapida geldi geliyor :))
Artik oyalanacak vakit kalmadi

Şu bikac ay iyice gaza basalim

Tril tril elbiseler bizi bekliyor
Abla ben yine 66 lardayim ya bugün menümü yazacam artık tr ye gitmeyede az kaldı 62 - 63 olsam 3 kilo alma payı birakirim kendime gelince geri toparlarim inşallah
Bende bugünden itibaren sabitleme için değil kilo vermek için yarışacam artik

Ay rakibem hiç sorma iki gündür yoğunum akşam çocuklarla uyuyakaliyorum uyanıyorum saat 1 olmuş bende burda bir kaç gün yazmayınca ekmeğe yükledim artidayim cumaya hallederim inşallah
Cemre 2 kilomu verdi pazartesi +2 idi galiba benmi yanlış gördüm kız :)
Sende durum nasil canim pazartesi -500 vermişsin galiba tebrikler en azından benim gibi artıda degilsin sevin canım

Hoşgeldin canım ilk güneler ödem gider kilo vermek kolay olur inşallah her zaman güzel eksiler görürsün

Slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim sizi de negatif etkilemek istemiyorum ama listeden ciktigimdan beri kendimi toparlayamadim , bugün daha az aktif olan bir gruba geçmeyi bile düşündüm sonra sayfaya girip sizin msjlari görünce kendime çok kızıyorum ve kizarken yiyorum , yine şişman beynim öne çıktı kalabalıkta değil yanlız kaldigim saatlerde yiyorum en kötüsü malesef emek emek verdiklerimi umarsızca alıyorum

Cok gecmis olsun cnm acaba sekerinmi dusuyor

Canim tekrar listeye gir istersen bende bu hafta dikkat etmedim son iki gün yatmadan once yedim bugünden itibaren dikkat edecem dikkat etmeyince hemen kilo alıyorum

Yok cuma -500 dü pazartesi sabittim , şimdi nasılım bilmiyorum tartılmıyorum,

Kızlar benim yine kızımla ilgili bir sorum var kızım ana okulunda 3 yasinda onu okuldan almaya gittiğimde bişeyler götürüyorum sevinsin diye yiyecek simit kek gibi yada küçük bir oyuncak götürmedigim zaman kendi arabasına karıştırıyor alışveriş yaptıysam alışveriş cantaşını karıştırıyor montunu giymek istemiyor biraz inat eve gelene kadar oyalansin diye küçük bişeyler veriyorum bugün başka bir çocuk kızımın elindekini görüp ağlayınca çocuğun anneside hep sizden görüp benim çocuğum da istiyor dedi bende dedim elim boş gelmek istemiyorum napim dedim yine konuşmaya devam ettik ama başka bir konu konustuk cocuguda ağladı üzüldüm bu durumda napsam lazım bilmiyorum kızım okuldan sonra hep bişeyler bekliyor küçükte olsa bişey aldinmi anne diyor almasam okulda yere yatıp ağlar inatlasiyor diye korkuyom zaten öğretmenin gozu kızımın üstünde inat olduğu için öğretmen bana yardım al dedi sosyal hizmetler uzmanına yönlendirdi kızım çok akıllı çok zeki ama inadi korkutuyor beni bazen çaresiz bırakıyor napiyim bende bilmiyom okuldan aldigim zaman eline bişeyler verip baska cocuklar gorup aglamasin diye hemen ordan cikiyimmi bilmiyom

bence kacamaklarin negatif etkisi kalorisinden cok psikolojik bizi yapamicaz moduna dusurmesi zaten
Kalori bi sekilde telafi edilir
Ama yinede bizi geriye goturdugu icin süre uzadikca bikkinlik hissi gelip pes ediyoruz
Tabi bide burda grub psikolojisi var
Birinin kacamak yapmasi digerlerinide etkiliyor canimin içi

Sporunuda bayildimmm
menu cok guzel cnm sadece suyun az ve sporun yok
bence baya dusmustur cnm buraya geldiginden beri daha dikkatlisin
ne dedi dr cnm
fena degil ama cok iyide degil cnm
karabuğday unu alayım mı bende krep severim kaptanım
alabilirsin cnm yalniz onuda saglikli diye cok kullanmamak gerekiyor :)) ben 1 tatli kasigi koyuyorum
Tabiki yaninda ekmek yemiyorum
Günaydın kizlar hizlica kahvaltı hazırlayıp yemem lazim bu sabah cok ac uyandım
dun erken kapattigin icin normal cnm
baslangicta cok zorlama kendini cnm yapabildigin kadar zamanla artirirsin
Eksilerde ins. Hep guzel guzel gider
tatlim ya sekerin dustu yada tansiyonun
Belki vertigoda olabilir
Tekrarlarsa yine bi git bence
Benim bu haftaki hedefi tutturmama 100 gram kalmis bu arada
superrrrrrrrrr
Tünaydınnn canlarımmm

Ben biraz yoğunum, yarın da çalıştığım servis değişecek.
Biraz aralıklı girecem sanırım foruma , Mefkurem bilgin olsun ablacım
tmm bitanem kolay gelsin sana
bugunde kalan yarisi gider insallah
hadi insallah guzel haberle gel cnm
Kizlar dunden eksideyim bugun cok sukur, bir de aksi gibi heyecandan bagirsaklarim ekstra calisiyor insallah gorusmede karnim guruldamaz
ohhh cok sukurrrr
kuzum hem menu yaz hem aktif ol
Insan uzak kaldikca motivasyonuda dusuyor
cemre pazartesi arti 500 du
Civciv sabit
baharrrrrrrr
2 gundur zaten fazla gelmedigin icin motivasyonun dustu
Bide baska gruba gidecekmis
Hic duymamis olayim
Insan aktif olmayinca direk diyettende uzaklasiyor
Herkesde ayni olmayabilir ama bizde oyle
Hergun menunu yazip normal duzenine gec lutfennnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…