Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de kızıma bir hafta çikolata götürdüm. Çünkü başta gitmek istemiyordu. Okula git seni alırken çikolata getireceğim diyordum. Sonra okula gitmeden önce güzelce artık çikolata kalmadığını artık mandalina getireceğimi söyledim. Çünkü manadalinaya çikolata kadar düşkün değil, bırakırken geçiş olsun diye. Tabi ki itiraz etti ama evde tek başımızayken konuştuk ve tekrar tekrar söyledim ki iyice anlasın. İki hafta sonra evde mandalina da bitti tahmin edeceğiniz üzere. Kararlı olduğunu anlarsa pes eder merak etme. Mücadeleyi evde gözlerden uzak vermek lazım. Çok ağlayıp okulda beni rezil etmesin diye yaklaşık bir hafta daha yanımda mandalina ile gittim ama vermeme gerek kalmadı. Çocuklarla başetmek zor kolay gelsin.
Evet ya senden çok geri kalmak istemiyorum yakın kilolarda olalım da birlikte el ele verelim dostum

@Sweetyy83
Haa bir de mandalinayı bırakırken ev de dedim ki bugün artık mandalina getirmeyeceğim. Ama eve gelince çok güzel yemekler yiyeceğiz filan. Tamam diye kabul ettirene kadar yine mücadeleyi evde verdim. Mandalina nerede diye ağlayınca bak evde konuşmuştuk. Mandalina yok. Merak etme markete gidince alırız. Konuşmuştuk tamam demiştin, evde çok güzel yemekler var filan diye psikolojik baskı... ve işlem tamam. Keşke söylediğim kadar kolay olsa da mi

Cok guzel yol izlemisin cnm

Bugun menulerde neler var bakalim

Ben kofte yapmayi dusunuyorum

Simdi kiymayi cikarayim
Sonra camasira falan bakicam
Yuruyuse gideyim gelincede yemegi hazirlarim

Ben 74le hamile kaldım 98 le doğuma gittim. Çatı muayenesinde söylemişti ben hatta inanmadım yinede normali beklemistim ama hemşirelerde öyle söyledi
Napıyorsunuz hanımlar

Kıbrıstaki ablamla görüntülü alkol alıyoruz biz :) çok özlemişiz birbirimizi
Allah izin verirse Mayısta yanına gidecem ama gidene kadar görüntülü idare ediyoruz işte
Canim tekrar listeye gir istersen bende bu hafta dikkat etmedim son iki gün yatmadan once yedim bugünden itibaren dikkat edecem dikkat etmeyince hemen kilo alıyorum
canım şu fazlalillari vermeden listeye giremem girersem deprem olur
başta arkadaşının ağladığını örnek vererek eve geçerken alacağınozı şöyle , sonra yavaş yavaş kes aslında inadını sen beslemiş oluyorsun bu şekilde onun inadından korkarak destek gerekiyorsa almalısın bu kötü birşey değil ki zeka ile ilgisi yok canım çocuk piskolojisinin . Baktın kabul etmiyor bırak yatsin yerlerde tepinsin bittiğinde haber ver eve gidebiliriz de ve bekle onun krizini hiç düşünme rezil olmak ve ben zamanında çok oldum bitince haber ver diyordum sonunda sakinleşip sariliyordu ve eve gidiyorduk
abla gelip gidip ben yedim ben yapamadım demek beni daha da dibe götürüyor
benimde ilk tüp bebek tedavim düşük oldu bende de kan pıhtılaşması çıktı, kötü bişi mi peki sonuçlarımı almaya gidemedim daha hastaneye
Sebebi bulunmuş canım ne güzel pıhtılaşma iğnesi olacaksın gebelik boyunca karından koldan bacaktan heryerin de iğne izleri ile bebeğini bekleyeceksin ve onu beklediğin için bu sana hiç zor birşey gelmeyecek. gebelik öncesinde de ilaç verir muhtemelen

Evde yoğurt bitti, akşam yoğurtlu kereviz yapmayı düşünüyorum. Çıkıp alayım. Yarın saat de yürürüm belki.
Sonra görüşürüz.
ne guzell olurrrrr
abla gelip gidip ben yedim ben yapamadım demek beni daha da dibe götürüyor
duzenli gelip buraya sorumlulugunu icsellestirirsen bu problem kalmaz cnm
Mutfaga zayif olan bi resmini assan
Yada giymek istedigin bi kiyafeti ortaya cikar

inşallah canim kilo verdikçe düşer zaten
evet ya ok zor oluyor çocuklarda
Insallah hicbisey cikmaz
insAllah cnm bende oyle dusunuykrum bklm saolasin
afiyet olsun cnm aksam lahmacun olmasaymis daha iyiymis tabi ama Allah tan cok degilmis
tebrik ederim cnm eksilerin kat kat artsin insAllah
alla halla niye oyle oldu ki kan sekerin mi düşüyor falan ki değerlerine baktrdn mi cnm hic gecmis olsun anlik biseydir insAllah
Benim bu haftaki hedefi tutturmama 100 gram kalmis bu arada
vayyyy cok iyi bnm hedefe daha cok sanki yüksek tuttum bu sefer
vucudunun sıkı olmasi cok avantaj canim
kendime ayri hazirlamayinca ne yedigimi bilmiyorum
nasıl yapılıyor
günaydın canım
günaydın canım daha iyimi ufaklık
günaydın abla
aynen o yuzden hem diyetle kilo verip hem sporla sikilasmak istiyorum dahada boyum cok uzun degil cunki
insAllah cnm bugun veremedm kan malesef haftaya kaldi
Tünaydınnn canlarımmm

Ben biraz yoğunum, yarın da çalıştığım servis değişecek.
Biraz aralıklı girecem sanırım foruma , Mefkurem bilgin olsun ablacım
Allah kolaylik versin cnm
Tunaydinnnnnn guzellerrrrr

Sallanmayan sali lar olsun insallahhhh

Tr de zaten gunes kendini gosterdi
Yaz kapida geldi geliyor :))
Artik oyalanacak vakit kalmadi

Şu bikac ay iyice gaza basalim

Tril tril elbiseler bizi bekliyor
aynem abla ya bugun hava superdi yaz gibi vala ohh yürüyüşümü de yaptim cok iyi hissediyorum
Kizlar dunden eksideyim bugun cok sukur, bir de aksi gibi heyecandan bagirsaklarim ekstra calisiyor insallah gorusmede karnim guruldamaz

aleykum selam cnm listeye dahil olmalisin bence hemen yediklerini de yazqrsan tekrar motive olabilirsin salma bence iraden seni degil sen iradeni yenmelisin
canim malesef cocujlari bazen ikna etmek cok zor ama bence bjseyler götürme isini yavas yavas birakmalisin inat la sende her gun her sordugunda bunun arkadaslarini üzdüğünü falan anlatmalisin... Ilk etapta zor oluyor ama alismaya başlar zamanla küçük tabiki ama her yasta farklı istekler inatlar var malesef Allah kolaylik versin
aynen abla dikkat etmeyr calsiiyorum ve duzenli yürüyüş spor yaomaya calisiyorim insAllah guzel sonuc alirim bklm
Hastalık %40 azalmış

Ama Kanında enfeksiyon çıktı.
En erken perşembe taburcu olursunuz dedi.
en azindan azalma olmus olumlu guzel birşey cnm gelmis gecmis olsun insAllah kisa sürede atlatır hemen evinize gidersinz cnm
Selam,
Naber arkadaşlar? Hep olumsuz birşey olunca yazıyorum, bir tane de iyi şey paylaşayım 1 mil Leslie yaptım
cok iyi cnm tebrik ederim
evet cnm normal de 2.7 falan olmasi gerekirken benm bi ara 5.7 falandi o yuzden ilacq basladik malesef ama en son gittgmdd 2.7 cikmisti sinirdqydi birqz daha devam etmemi soyledi doktor bklm insAllah düşmüştür iyice
Çok üzüldum cnm Rabbim bi daha yasatmasin saglikli evlatlar nasip etsin butun isteyenler her zmn duamda cnm insAllah hayırlı vakitte nasip olur
Bende dun disarda yiyince hemen arti olmusum
Et türü bile olsa disari yemekleri hic yaramiyor bana
O yuzden bugunu hafif gecirecem

Cok yakici olmasada biraz gunes var bugun
Gerci yine serin ama
Gidebilirsem yuruyuse gidecem
disarida ne yersrn ye farkli oluyor ya nedense ben normalde evde ymek yerim bi kqc dkkaya ayıptır soylemesi wc yd koşarım ama dısarda gidemeyince hem sisiyorum ustune artiyi görüyorum en buyuk sikintim o bnmde

Kızlar yürüyüşümü yaptım kizimla dışarıda vakit gecirdik yemek hazrliycam simdi yemektrn sonra da leslie ve squat insAllah eksi görmeye basldim insAllah bu haftaki hedefime ulaşırım yuksek tuttym biraz
Bu arada saglik ocagina gittim ama kan vermedim acayip bi kalabalik vardi okuldan çocuklara tahlil istemisler snrm cok sira vardi sira alamadım haftaya kaldi artık snrm bu hafta yogunluk devam eder

Be
disarida ne yersrn ye farkli oluyor ya nedense ben normalde evde ymek yerim bi kqc dkkaya ayıptır soylemesi wc yd koşarım ama dısarda gidemeyince hem sisiyorum ustune artiyi görüyorum en buy
Disarda yemekler biz farketmiyoruz ama cok tuzlu oluyor cnm
Ne kadar izgara falan deselerde yagda kullaniyolardir muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…