- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.521
Ben de kızıma bir hafta çikolata götürdüm. Çünkü başta gitmek istemiyordu. Okula git seni alırken çikolata getireceğim diyordum. Sonra okula gitmeden önce güzelce artık çikolata kalmadığını artık mandalina getireceğimi söyledim. Çünkü manadalinaya çikolata kadar düşkün değil, bırakırken geçiş olsun diye. Tabi ki itiraz etti ama evde tek başımızayken konuştuk ve tekrar tekrar söyledim ki iyice anlasın. İki hafta sonra evde mandalina da bitti tahmin edeceğiniz üzere. Kararlı olduğunu anlarsa pes eder merak etme. Mücadeleyi evde gözlerden uzak vermek lazım. Çok ağlayıp okulda beni rezil etmesin diye yaklaşık bir hafta daha yanımda mandalina ile gittim ama vermeme gerek kalmadı. Çocuklarla başetmek zor kolay gelsin.Kızlar benim yine kızımla ilgili bir sorum var kızım ana okulunda 3 yasinda onu okuldan almaya gittiğimde bişeyler götürüyorum sevinsin diye yiyecek simit kek gibi yada küçük bir oyuncak götürmedigim zaman kendi arabasına karıştırıyor alışveriş yaptıysam alışveriş cantaşını karıştırıyor montunu giymek istemiyor biraz inat eve gelene kadar oyalansin diye küçük bişeyler veriyorum bugün başka bir çocuk kızımın elindekini görüp ağlayınca çocuğun anneside hep sizden görüp benim çocuğum da istiyor dedi bende dedim elim boş gelmek istemiyorum napim dedim yine konuşmaya devam ettik ama başka bir konu konustuk cocuguda ağladı üzüldüm bu durumda napsam lazım bilmiyorum kızım okuldan sonra hep bişeyler bekliyor küçükte olsa bişey aldinmi anne diyor almasam okulda yere yatıp ağlar inatlasiyor diye korkuyom zaten öğretmenin gozu kızımın üstünde inat olduğu için öğretmen bana yardım al dedi sosyal hizmetler uzmanına yönlendirdi kızım çok akıllı çok zeki ama inadi korkutuyor beni bazen çaresiz bırakıyor napiyim bende bilmiyom okuldan aldigim zaman eline bişeyler verip baska cocuklar gorup aglamasin diye hemen ordan cikiyimmi bilmiyom
Evet ya senden çok geri kalmak istemiyorum yakın kilolarda olalım da birlikte el ele verelim dostumevde esinlemi kaliyor yoksa annenemi biraktin cnm
valla buna sen karar verecen :))
Yememenin tek dezavantaji kabizlik olabilir
arkasida gelir insallah cnmmmm
Bakalim bu hafta beni gecip beraberlik yapabilecenmi
tek salata olmaz cnm yogurtta ekle en azindan
Yada sebze yemegi +yogurtta olur
Sen evde yemek yapmiyonmu
O zaman gece tıkınmalarini birakacaz cnm :)))Evet ya senden çok geri kalmak istemiyorum yakın kilolarda olalım da birlikte el ele verelim dostum
Cok guzel yol izlemisin cnm@Sweetyy83
Haa bir de mandalinayı bırakırken ev de dedim ki bugün artık mandalina getirmeyeceğim. Ama eve gelince çok güzel yemekler yiyeceğiz filan. Tamam diye kabul ettirene kadar yine mücadeleyi evde verdim. Mandalina nerede diye ağlayınca bak evde konuşmuştuk. Mandalina yok. Merak etme markete gidince alırız. Konuşmuştuk tamam demiştin, evde çok güzel yemekler var filan diye psikolojik baskı... ve işlem tamam. Keşke söylediğim kadar kolay olsa da mi
Aynen yaa, 8’leri görsem bir oh deyip daha da bırakmamO zaman gece tıkınmalarini birakacaz cnm :)))
Şu 9 lardan bi kurtulalim yaaa
Fenalik geldi bana artik
Ben 74le hamile kaldım 98 le doğuma gittim. Çatı muayenesinde söylemişti ben hatta inanmadım yinede normali beklemistim ama hemşirelerde öyle söyledi
Bugun menü
11.30 2 haşlanmış yumurta
1 çk krem peynir
5 zeytin
14.00 1 elma
17.00 dünden 5 kaşık pilav üstüne 4 kaşik kuru fasulye kalmıstı onu yedim
1 kase yoğurt
19.00 1 havuç
Gece acıkırsam 1 kase yoğurt yerim
Suyu yatana kadar 3 l tamamlarım
Yürüyüş 45 dk ×3 =135 @Pnrrr-20
Cumartesi
Sabah 12.10
1 dilim tbe ile pestolu beyaz peynirli sos
1 adet az yağlı tavada yumurta
1.5 yk yoğurt
1 parça beyaz peynir, 1 çk baharatlı krem peynir
6 zeytin
Yarım domates, 3 dilim salatalık
Bir avuç roka
3 dilim sucuk
2 dilim greyfurt
Yarım çay bardağı tarçınlı süt
1 avuç roka
Böyle yazınca çok oldu ama tabakta normal duruyo aslında:)
Akşam:18.55
Bir parça ızgara et
2 yk bulgur pilavı
2-3 yk ızgara mantar-soğan karışımı
1.5yk yoğurt
Salata
Su ve sporda iki gündür sınıfta kalıyorum.
Suyu 1.5 lt ye tamamlayacağım, spor duruma göre
Napıyorsunuz hanımlar
Kıbrıstaki ablamla görüntülü alkol alıyoruz biz :) çok özlemişiz birbirimizi
Allah izin verirse Mayısta yanına gidecem ama gidene kadar görüntülü idare ediyoruz işte
Menü
10.30
1.5 yumurta
2 3 dilim karışık peynir
Bi lokma ekmk
15.00
1 kupa sütlü kahve
10 fındık
10 fıstık
18.00
2 şiş adana(1 porsiyon)
3yk bulgur pilavı
Bol salata
Az acılı ezme ve haydari
21.30
Bir kupa sütlü kahve
Su
2 litre
Spor
60 dk yürüyüş
Sabah 11.00
2 yumurta
Peynir zeytin
2 eril domates
2 taze biber
Ara 17.99
Küçük kase yoğurt
4 ceviz
Akşam 19.39
Mercimekli tın balıklı salata
Doğum gününde 3-5 kuruyemiş yedim çay ile
Su 2.5 lt
Spor özellikle birşey yapamadım ama hiç oturmadım misafir gelecek koşturmasından ikram falan
Amin canimm insallah
Aynen cnm cok guzel bir duygu gercekten :)
Bana nedense herkez kilodan vuruyor sanki takintimi bilir gbi kvle gorumcemde moralimi bozmustu simdi doktorun boyle demesiama dogru diyorsun cnm asiri bi kilom yok suanda yani
Ayy ne guzel ya ama tabi dogdukdan sonrada degisebiliyor mesela senin oglaninda burnu smdi minicikmisbenim kardesimde dogdugunda gozleri masmaviydi buyudukce kahverengiye dondu.
Cd de verdiler baktim ama video yoktu icinde sadce resimler ve pdf vardi
Aynen o an bende oyle dusundum sanirim zorlandi gorurken diye yag hucreleri fazla gbi bisi dedi zaten soraydim bukadar merak etmezdm neyle alakali dedi :)
Ay haklisin cnm kimbillir daha bilmedigimiz neler var :) Allah kotu seylerle karsilastirmasin insallah kimseyi
Bugunku menum
Kahvalti 12:00
1 has. Yumurta
5 zeytin
1 ç.k. tereyagi
1 kk peynir
Ara
Az sekerli turk kahvesi
Akşam 17:00
Has. Tavuk 1 baget 2 kanat
Salata
Biraz yoğurt
2 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor 60 dk leslie*180 puan @Pnrrr-20
İyi geceler kızlar k.b gelemedim misafirlikteydim menümu yazayım
Kahvaltı 10:10
Suya 1tk çörekotu yağı döktüm içtim
1dilim tbe
Marul
Salatalık
1kk beyaz peynir
Açık çay
Öğle 15:30
Çeyrek tavuk döner
1 bardak ayran
Akşam 19:40
El kadar tavuk göğsü fırında
Tavuğun içinde patates dilimleri vardı bi parmak kalınlığında patates halkası yedim
3 yk kuru biber kavurması
Salata
1 kepçe şehriye çorbası
22:30
Bi armut
Su 2 lt
Spor: 65 dk tempolu yürüyüş
195 puan @Pnrrr-20
Kizlarr selam, ben dondum belcikadan evdeyim simdi. Hemen menumu yazayim sonra da yapabikdigom kadar gecmis yapayim
Saat 9:30
2 yk yulaf
Yarim bardak sut
Yarim muz
Yarim armut
Saat 13:30
Tahminen 15-16 tane midye bugulama
Saat 18:30
El ayasi kadar balik
Su 2 lt
Spor
yarim saat bisiklet 60puan
Bir bucuk saat normal yuruyuz 90 puan
Toplam 150 puan @Pnrrr-20
Menüm
09.00
Yarım armut
10.00
2 kaşık menemen
1 kk süzme peynir
Yarım ince dilim kaşar
2 zeytin
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
2 ceviz
1 dilim tb ekmeği
Ara 11.00
10 badem
Öğle 13.00
2 parça tavuk
Salata
1 dlm tb
Ara 15.00
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
Akşam 18.30
1 tabak kıymalı sebze yemeği
1 bardak ayran
Ara 21.00
Menengiç kahvesi
Su:2.5 lt
canım şu fazlalillari vermeden listeye giremem girersem deprem olurCanim tekrar listeye gir istersen bende bu hafta dikkat etmedim son iki gün yatmadan once yedim bugünden itibaren dikkat edecem dikkat etmeyince hemen kilo alıyorum
başta arkadaşının ağladığını örnek vererek eve geçerken alacağınozı şöyle , sonra yavaş yavaş kes aslında inadını sen beslemiş oluyorsun bu şekilde onun inadından korkarak destek gerekiyorsa almalısın bu kötü birşey değil ki zeka ile ilgisi yok canım çocuk piskolojisinin . Baktın kabul etmiyor bırak yatsin yerlerde tepinsin bittiğinde haber ver eve gidebiliriz de ve bekle onun krizini hiç düşünme rezil olmak ve ben zamanında çok oldum bitince haber ver diyordum sonunda sakinleşip sariliyordu ve eve gidiyordukKızlar benim yine kızımla ilgili bir sorum var kızım ana okulunda 3 yasinda onu okuldan almaya gittiğimde bişeyler götürüyorum sevinsin diye yiyecek simit kek gibi yada küçük bir oyuncak götürmedigim zaman kendi arabasına karıştırıyor alışveriş yaptıysam alışveriş cantaşını karıştırıyor montunu giymek istemiyor biraz inat eve gelene kadar oyalansin diye küçük bişeyler veriyorum bugün başka bir çocuk kızımın elindekini görüp ağlayınca çocuğun anneside hep sizden görüp benim çocuğum da istiyor dedi bende dedim elim boş gelmek istemiyorum napim dedim yine konuşmaya devam ettik ama başka bir konu konustuk cocuguda ağladı üzüldüm bu durumda napsam lazım bilmiyorum kızım okuldan sonra hep bişeyler bekliyor küçükte olsa bişey aldinmi anne diyor almasam okulda yere yatıp ağlar inatlasiyor diye korkuyom zaten öğretmenin gozu kızımın üstünde inat olduğu için öğretmen bana yardım al dedi sosyal hizmetler uzmanına yönlendirdi kızım çok akıllı çok zeki ama inadi korkutuyor beni bazen çaresiz bırakıyor napiyim bende bilmiyom okuldan aldigim zaman eline bişeyler verip baska cocuklar gorup aglamasin diye hemen ordan cikiyimmi bilmiyom
abla gelip gidip ben yedim ben yapamadım demek beni daha da dibe götürüyorbence kacamaklarin negatif etkisi kalorisinden cok psikolojik bizi yapamicaz moduna dusurmesi zaten
Kalori bi sekilde telafi edilir
Ama yinede bizi geriye goturdugu icin süre uzadikca bikkinlik hissi gelip pes ediyoruz
Tabi bide burda grub psikolojisi var
Birinin kacamak yapmasi digerlerinide etkiliyor canimin içi
Sporunuda bayildimmm
menu cok guzel cnm sadece suyun az ve sporun yok
bence baya dusmustur cnm buraya geldiginden beri daha dikkatlisin
ne dedi dr cnm
fena degil ama cok iyide degil cnm
alabilirsin cnm yalniz onuda saglikli diye cok kullanmamak gerekiyor :)) ben 1 tatli kasigi koyuyorum
Tabiki yaninda ekmek yemiyorum
dun erken kapattigin icin normal cnm
baslangicta cok zorlama kendini cnm yapabildigin kadar zamanla artirirsin
Eksilerde ins. Hep guzel guzel gider
tatlim ya sekerin dustu yada tansiyonun
Belki vertigoda olabilir
Tekrarlarsa yine bi git bence
superrrrrrrrrr
tmm bitanem kolay gelsin sana
bugunde kalan yarisi gider insallah
hadi insallah guzel haberle gel cnm
ohhh cok sukurrrr
kuzum hem menu yaz hem aktif ol
Insan uzak kaldikca motivasyonuda dusuyor
cemre pazartesi arti 500 du
Civciv sabit
baharrrrrrrr
2 gundur zaten fazla gelmedigin icin motivasyonun dustu
Bide baska gruba gidecekmis
Hic duymamis olayim
Insan aktif olmayinca direk diyettende uzaklasiyor
Herkesde ayni olmayabilir ama bizde oyle
Hergun menunu yazip normal duzenine gec lutfennnnnnnnnn
Sebebi bulunmuş canım ne güzel pıhtılaşma iğnesi olacaksın gebelik boyunca karından koldan bacaktan heryerin de iğne izleri ile bebeğini bekleyeceksin ve onu beklediğin için bu sana hiç zor birşey gelmeyecek. gebelik öncesinde de ilaç verir muhtemelenbenimde ilk tüp bebek tedavim düşük oldu bende de kan pıhtılaşması çıktı, kötü bişi mi peki sonuçlarımı almaya gidemedim daha hastaneye
Bende 8 lere dusunce sanki daha kolay olacakmis gibi hissediyorum :))Aynen yaa, 8’leri görsem bir oh deyip daha da bırakmam
ne guzell olurrrrrEvde yoğurt bitti, akşam yoğurtlu kereviz yapmayı düşünüyorum. Çıkıp alayım. Yarın saat de yürürüm belki.
Sonra görüşürüz.
duzenli gelip buraya sorumlulugunu icsellestirirsen bu problem kalmaz cnmabla gelip gidip ben yedim ben yapamadım demek beni daha da dibe götürüyor
Az yeme sadece dogru ye canimin içiAkşam eşim geç geliyor onu beklemeecegim ve sağlıklı bir şekilde ogunumu kapatacağım
insAllah cnm bende oyle dusunuykrum bklm saolasininşallah canim kilo verdikçe düşer zaten
evet ya ok zor oluyor çocuklarda
Insallah hicbisey cikmaz
afiyet olsun cnm aksam lahmacun olmasaymis daha iyiymis tabi ama Allah tan cok degilmisGünaydınlar
Sabah 9
1 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay
1 hurma
öğlen 1
1 tabak kuru fasulye
3 4 adet acı biber
2 hurma
akşam 6,30
yarım lahmacun
şekersiz çay
akşam olmadı sanki ama dışardaydım su 1,5 litreyi geçiktir
tebrik ederim cnm eksilerin kat kat artsin insAllahGünaydın kızlar ilk gün diyetimi hiç bozmadım kendimle gurur duyuyorum
ip atlamayı denedim 40x40=80 tane atladım ama kalbim böğrümden fırlayacaktı devam edemedim.
Bu ip atlama olayının püf noktalarını bilen var mı acaba, nasıl atlamam gerekiyor ki faydasını görebileyim.
Karatay diyeti de çok kolaymış, sevdim bunu. İlk gün -800 gr ı da çok sevdim.
sizi daha da çok sevdim
alla halla niye oyle oldu ki kan sekerin mi düşüyor falan ki değerlerine baktrdn mi cnm hic gecmis olsun anlik biseydir insAllahKızlar ya bugun uyandigimda butun bedenim titriyordu bacaklarimin ustune bastıkca yikilacak gibiydim birde sag kulagimda hirilti vardı gulsimaya hamileyken olurdu bu nasil kahvaltı hazirladim bilemedim hemen meyve ve 1 tatli kasigi fındık ezmesi attim agzima o zamanda gitmistim doktora neden olduğunu soyleyememisti
vayyyy cok iyi bnm hedefe daha cok sanki yüksek tuttum bu seferBenim bu haftaki hedefi tutturmama 100 gram kalmis bu arada
aynen o yuzden hem diyetle kilo verip hem sporla sikilasmak istiyorum dahada boyum cok uzun degil cunkivucudunun sıkı olmasi cok avantaj canim
kendime ayri hazirlamayinca ne yedigimi bilmiyorum
nasıl yapılıyor
günaydın canım
günaydın canım daha iyimi ufaklık
günaydın abla
insAllah cnm bugun veremedm kan malesef haftaya kaldisporsuz asla diyenlerdenim
acayip mutlu oluyorum spor yaparken :)
fıstık ağustosta çıkmıyor mu nerden buldun taze fıstığı
antep fıstığı değil mi kabuklu kafam karıştı
günaydın canım
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz, ialaca gerek kalmayacağından eminim, sağlıklı beslenerek yok olacak o insülin direnci :)
noldu kuzum ne dedi doktor
günaydın canlarımmmmm
kan şekerin mi düştü hasta mı oldun
gittin mi doktora kuzum
dikkat et geçmiş olsun
Allah kolaylik versin cnmTünaydınnn canlarımmm
Ben biraz yoğunum, yarın da çalıştığım servis değişecek.
Biraz aralıklı girecem sanırım foruma ,Mefkurem bilgin olsun ablacım
aynem abla ya bugun hava superdi yaz gibi vala ohh yürüyüşümü de yaptim cok iyi hissediyorumTunaydinnnnnn guzellerrrrr
Sallanmayan sali lar olsun insallahhhh
Tr de zaten gunes kendini gosterdi
Yaz kapida geldi geliyor :))
Artik oyalanacak vakit kalmadi
Şu bikac ay iyice gaza basalim
Tril tril elbiseler bizi bekliyor
Kizlar dunden eksideyim bugun cok sukur, bir de aksi gibi heyecandan bagirsaklarim ekstra calisiyor insallah gorusmede karnim guruldamaz
aleykum selam cnm listeye dahil olmalisin bence hemen yediklerini de yazqrsan tekrar motive olabilirsin salma bence iraden seni degil sen iradeni yenmelisinSlm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim sizi de negatif etkilemek istemiyorum ama listeden ciktigimdan beri kendimi toparlayamadim , bugün daha az aktif olan bir gruba geçmeyi bile düşündüm sonra sayfaya girip sizin msjlari görüncekendime çok kızıyorum ve kizarken yiyorum , yine şişman beynim öne çıktı kalabalıkta değil yanlız kaldigim saatlerde yiyorum en kötüsü malesef emek emek verdiklerimi umarsızca alıyorum
canim malesef cocujlari bazen ikna etmek cok zor ama bence bjseyler götürme isini yavas yavas birakmalisin inat la sende her gun her sordugunda bunun arkadaslarini üzdüğünü falan anlatmalisin... Ilk etapta zor oluyor ama alismaya başlar zamanla küçük tabiki ama her yasta farklı istekler inatlar var malesef Allah kolaylik versinKızlar benim yine kızımla ilgili bir sorum var kızım ana okulunda 3 yasinda onu okuldan almaya gittiğimde bişeyler götürüyorum sevinsin diye yiyecek simit kek gibi yada küçük bir oyuncak götürmedigim zaman kendi arabasına karıştırıyor alışveriş yaptıysam alışveriş cantaşını karıştırıyor montunu giymek istemiyor biraz inat eve gelene kadar oyalansin diye küçük bişeyler veriyorum bugün başka bir çocuk kızımın elindekini görüp ağlayınca çocuğun anneside hep sizden görüp benim çocuğum da istiyor dedi bende dedim elim boş gelmek istemiyorum napim dedim yine konuşmaya devam ettik ama başka bir konu konustuk cocuguda ağladı üzüldüm bu durumda napsam lazım bilmiyorum kızım okuldan sonra hep bişeyler bekliyor küçükte olsa bişey aldinmi anne diyor almasam okulda yere yatıp ağlar inatlasiyor diye korkuyom zaten öğretmenin gozu kızımın üstünde inat olduğu için öğretmen bana yardım al dedi sosyal hizmetler uzmanına yönlendirdi kızım çok akıllı çok zeki ama inadi korkutuyor beni bazen çaresiz bırakıyor napiyim bende bilmiyom okuldan aldigim zaman eline bişeyler verip baska cocuklar gorup aglamasin diye hemen ordan cikiyimmi bilmiyom
aynen abla dikkat etmeyr calsiiyorum ve duzenli yürüyüş spor yaomaya calisiyorim insAllah guzel sonuc alirim bklmbence kacamaklarin negatif etkisi kalorisinden cok psikolojik bizi yapamicaz moduna dusurmesi zaten
Kalori bi sekilde telafi edilir
Ama yinede bizi geriye goturdugu icin süre uzadikca bikkinlik hissi gelip pes ediyoruz
Tabi bide burda grub psikolojisi var
Birinin kacamak yapmasi digerlerinide etkiliyor canimin içi
Sporunuda bayildimmm
menu cok guzel cnm sadece suyun az ve sporun yok
bence baya dusmustur cnm buraya geldiginden beri daha dikkatlisin
ne dedi dr cnm
fena degil ama cok iyide degil cnm
alabilirsin cnm yalniz onuda saglikli diye cok kullanmamak gerekiyor :)) ben 1 tatli kasigi koyuyorum
Tabiki yaninda ekmek yemiyorum
dun erken kapattigin icin normal cnm
baslangicta cok zorlama kendini cnm yapabildigin kadar zamanla artirirsin
Eksilerde ins. Hep guzel guzel gider
tatlim ya sekerin dustu yada tansiyonun
Belki vertigoda olabilir
Tekrarlarsa yine bi git bence
superrrrrrrrrr
tmm bitanem kolay gelsin sana
bugunde kalan yarisi gider insallah
hadi insallah guzel haberle gel cnm
ohhh cok sukurrrr
kuzum hem menu yaz hem aktif ol
Insan uzak kaldikca motivasyonuda dusuyor
cemre pazartesi arti 500 du
Civciv sabit
baharrrrrrrr
2 gundur zaten fazla gelmedigin icin motivasyonun dustu
Bide baska gruba gidecekmis
Hic duymamis olayim
Insan aktif olmayinca direk diyettende uzaklasiyor
Herkesde ayni olmayabilir ama bizde oyle
Hergun menunu yazip normal duzenine gec lutfennnnnnnnnn
en azindan azalma olmus olumlu guzel birşey cnm gelmis gecmis olsun insAllah kisa sürede atlatır hemen evinize gidersinz cnmHastalık %40 azalmış
Ama Kanında enfeksiyon çıktı.
En erken perşembe taburcu olursunuz dedi.
cok iyi cnm tebrik ederimSelam,
Naber arkadaşlar? Hep olumsuz birşey olunca yazıyorum, bir tane de iyi şey paylaşayım1 mil Leslie yaptım
evet cnm normal de 2.7 falan olmasi gerekirken benm bi ara 5.7 falandi o yuzden ilacq basladik malesef ama en son gittgmdd 2.7 cikmisti sinirdqydi birqz daha devam etmemi soyledi doktor bklm insAllah düşmüştür iyiceCanıö insülin direncinmi var bi ara bendede baslngc seviyesnde cıkmstı sonra gözükmedi inş da yoktur ve inş sennkide yok olmstr canım.bu arada kürtajlarn sebebni sormstn canım.8.haftalarda kürtaj olmk durmnda kaldm ikisndede .düşük olmadı kürtaj olmk zorunda kaldm ilknde kalp atışı duyuldu ama karnmda öldü;(((ikincisinde kalp atışı baslamdı tam o seklde.. devam edemedi..kan pıhtılasmsı cıktı.ve az oranda tiroid onun ilacnı kullnıyrm.birde büyük ihtmalle kürtajlara bağlanan rahimde yapışıklık olsms onu actılar inş..simdi hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik istiyrm inş..ve olamamaktan,olsam devamının gelememesinden cok korkuyorum ve dua ediyorum.sizlerden de dua bekliyorum inş..;(
Canım cok gecmiş olsın.azalmya basladysa tamamen bitecektir de inş.enfeksiyon durmnda gözetim altnda olması daha iyi olablr canım.gönlünü ferah tut sen güzelim
Hoşgeldinnn sefalar getirdinnnn))
Canım acaba gebelik olablrmi..yada kan sekerin düşmüş olablrmi??tekrarı olrsa doktra görün canım
disarida ne yersrn ye farkli oluyor ya nedense ben normalde evde ymek yerim bi kqc dkkaya ayıptır soylemesi wc yd koşarım ama dısarda gidemeyince hem sisiyorum ustune artiyi görüyorum en buyuk sikintim o bnmdeBende dun disarda yiyince hemen arti olmusum
Et türü bile olsa disari yemekleri hic yaramiyor bana
O yuzden bugunu hafif gecirecem
Cok yakici olmasada biraz gunes var bugun
Gerci yine serin ama
Gidebilirsem yuruyuse gidecem
Disarda yemekler biz farketmiyoruz ama cok tuzlu oluyor cnmdisarida ne yersrn ye farkli oluyor ya nedense ben normalde evde ymek yerim bi kqc dkkaya ayıptır soylemesi wc yd koşarım ama dısarda gidemeyince hem sisiyorum ustune artiyi görüyorum en buy
Olabilir abla o yuzden mumkun oldukça dısarda yememek lazim snrm.. Biz zaten pek dısarda yemeyiz da ev gezmesii oluyorBe
Disarda yemekler biz farketmiyoruz ama cok tuzlu oluyor cnm
Ne kadar izgara falan deselerde yagda kullaniyolardir muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?