Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aldım ama dışarıda vericem diğerleri görürse ağlar desen anlar mı ki acep.kaç yaşındaydı canım

kuzum sadece okuldakiler icin degil aslinda hergun bisey vermen hata bence
Bu onun gorevi, gorevlerini karsilksiz yapmayi ogrenmesi lazim
Mefkurem abla seker orucunda hurma kuru kayısı incir vs gibi olurmu ki acaba
kimisi hic meyve yemiyor cnm kiminde 1 porsiyon meyve yenebilir diyor
Hastalık %40 azalmış

Ama Kanında enfeksiyon çıktı.
En erken perşembe taburcu olursunuz dedi.
en azindan duzelmeye baslamis cnm varsin yatsinda iyice iyilessin

Allah allaaah.geçmiş olsun.şekerin mi düştü ki merve

Öyle ablacım.
Büyük olan biraz üzülüyor ama yapacak birşey yok.
Dün anne bize kim yemek yapacak diyo
Anne ben kiminşe çikolatalı kek yapıcam diyo
Çok kalıcaz gibi hayal esiyor herhalde yavrum.

bU AKŞAM SADECE SALATA YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM HATTA PERŞEMBE AKŞAMIDA EKSİ GÖRMEK İSTİYORUM

Canim ödül vermek güzel fakat sizinki alışkanlığa dönüşmüşbunu önce yavaş yavaş azaltman lazım önce butün sınıfla beraber onada küçük bişey götürebilirsin. Sonra arkadaslarininda istedigini belirterek eve geçerken marketten bişey alabilirsin sonra paranın yanında olmadigini belirterek akşama erteleyip yavaş bıraktırmalısin birden kesmeden sakince bu benim aklıma gelen senin mutlaka aklina daha güzel yontemler gelcektir

Öyle ablacım.
Büyük olan biraz üzülüyor ama yapacak birşey yok.
Dün anne bize kim yemek yapacak diyo
Anne ben kiminşe çikolatalı kek yapıcam diyo
Çok kalıcaz gibi hayal esiyor herhalde yavrum.
evde esinlemi kaliyor yoksa annenemi biraktin cnm
Yemesem mi acaba) yada yememek daha
valla buna sen karar verecen :))
Yememenin tek dezavantaji kabizlik olabilir
Selam,
Naber arkadaşlar? Hep olumsuz birşey olunca yazıyorum, bir tane de iyi şey paylaşayım 1 mil Leslie yaptım
arkasida gelir insallah cnmmmm
Bakalim bu hafta beni gecip beraberlik yapabilecenmi
bU AKŞAM SADECE SALATA YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM HATTA PERŞEMBE AKŞAMIDA EKSİ GÖRMEK İSTİYORUM
tek salata olmaz cnm yogurtta ekle en azindan
Yada sebze yemegi +yogurtta olur
Sen evde yemek yapmiyonmu

Iyi geceler kizlar buralar da garip bir sessizlik var anlamadığım
Canıö insülin direncinmi var bi ara bendede baslngc seviyesnde cıkmstı sonra gözükmedi inş da yoktur ve inş sennkide yok olmstr canım.bu arada kürtajlarn sebebni sormstn canım.8.haftalarda kürtaj olmk durmnda kaldm ikisndede .düşük olmadı kürtaj olmk zorunda kaldm ilknde kalp atışı duyuldu ama karnmda öldü;(((ikincisinde kalp atışı baslamdı tam o seklde.. devam edemedi..kan pıhtılasmsı cıktı.ve az oranda tiroid onun ilacnı kullnıyrm.birde büyük ihtmalle kürtajlara bağlanan rahimde yapışıklık olsms onu actılar inş..simdi hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik istiyrm inş..ve olamamaktan,olsam devamının gelememesinden cok korkuyorum ve dua ediyorum.sizlerden de dua bekliyorum inş..;(

günaydınnn gülüm afiyet şifa olsun sana
Canım cok gecmiş olsın.azalmya basladysa tamamen bitecektir de inş.enfeksiyon durmnda gözetim altnda olması daha iyi olablr canım.gönlünü ferah tut sen güzelim
Hoşgeldinnn sefalar getirdinnnn))
Canım acaba gebelik olablrmi..yada kan sekerin düşmüş olablrmi??tekrarı olrsa doktra görün canım

Cok gecmis olsun cnm
Sen şu an icin saglikli beslenmeye odaklan kafani takma en dogru zamanda Allah nasip eder inşallah
Karatay bile diyor hamile olmadan once 6 ay falan eşler saglikli beslenip oyle hamilelik olsun diye

Yok canım yapmıyorum :) sebze yemeği
Biz genelde kuru fasulye, nohut ,köfte, patates kızartma ,makarna,tavuk, fırında alabalık,kıymalı yumurta,menemen , poğaçalar ,kekler,kurabiyeler, eşim bunları seviyor bende bir tek kendim için sebze yemeği yapmıyroum çünkü ziyan oluyor sebze yemeği iş yerinde yada annemde yiyorum :) yoksa lahana pırasa ıspanak severim..

benimde ilk tüp bebek tedavim düşük oldu bende de kan pıhtılaşması çıktı, kötü bişi mi peki sonuçlarımı almaya gidemedim daha hastaneye

Kendine gore yaparsan niye ziyan olsun cnm
Yapimi hem kolay hemde faydali
Mesela 2 kabaktan yapsan 2 gun yemek telasin olmaz kendin icin
Eşin ne yerse yesin

Bende dun disarda yiyince hemen arti olmusum
Et türü bile olsa disari yemekleri hic yaramiyor bana
O yuzden bugunu hafif gecirecem

Cok yakici olmasada biraz gunes var bugun
Gerci yine serin ama
Gidebilirsem yuruyuse gidecem

Kendine gore yaparsan niye ziyan olsun cnm
Yapimi hem kolay hemde faydali
Mesela 2 kabaktan yapsan 2 gun yemek telasin olmaz kendin icin
Eşin ne yerse yesin

Oluyor maalesef çünkü bazen iş yerinde artıyor yemek ondan alıyorum evde de varsa bitmiyor her yer sebze yemeği oluyor bu sefer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…