- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.501
Ben baya uzak kalmışımYok cuma -500 dü pazartesi sabittim , şimdi nasılım bilmiyorum tartılmıyorum,
Aldım ama dışarıda vericem diğerleri görürse ağlar desen anlar mı ki acep.kaç yaşındaydı canımKızlar benim yine kızımla ilgili bir sorum var kızım ana okulunda 3 yasinda onu okuldan almaya gittiğimde bişeyler götürüyorum sevinsin diye yiyecek simit kek gibi yada küçük bir oyuncak götürmedigim zaman kendi arabasına karıştırıyor alışveriş yaptıysam alışveriş cantaşını karıştırıyor montunu giymek istemiyor biraz inat eve gelene kadar oyalansin diye küçük bişeyler veriyorum bugün başka bir çocuk kızımın elindekini görüp ağlayınca çocuğun anneside hep sizden görüp benim çocuğum da istiyor dedi bende dedim elim boş gelmek istemiyorum napim dedim yine konuşmaya devam ettik ama başka bir konu konustuk cocuguda ağladı üzüldüm bu durumda napsam lazım bilmiyorum kızım okuldan sonra hep bişeyler bekliyor küçükte olsa bişey aldinmi anne diyor almasam okulda yere yatıp ağlar inatlasiyor diye korkuyom zaten öğretmenin gozu kızımın üstünde inat olduğu için öğretmen bana yardım al dedi sosyal hizmetler uzmanına yönlendirdi kızım çok akıllı çok zeki ama inadi korkutuyor beni bazen çaresiz bırakıyor napiyim bende bilmiyom okuldan aldigim zaman eline bişeyler verip baska cocuklar gorup aglamasin diye hemen ordan cikiyimmi bilmiyom
Benim bu haftaki hedefi tutturmama 100 gram kalmis bu arada
kuzum sadece okuldakiler icin degil aslinda hergun bisey vermen hata benceKızlar benim yine kızımla ilgili bir sorum var kızım ana okulunda 3 yasinda onu okuldan almaya gittiğimde bişeyler götürüyorum sevinsin diye yiyecek simit kek gibi yada küçük bir oyuncak götürmedigim zaman kendi arabasına karıştırıyor alışveriş yaptıysam alışveriş cantaşını karıştırıyor montunu giymek istemiyor biraz inat eve gelene kadar oyalansin diye küçük bişeyler veriyorum bugün başka bir çocuk kızımın elindekini görüp ağlayınca çocuğun anneside hep sizden görüp benim çocuğum da istiyor dedi bende dedim elim boş gelmek istemiyorum napim dedim yine konuşmaya devam ettik ama başka bir konu konustuk cocuguda ağladı üzüldüm bu durumda napsam lazım bilmiyorum kızım okuldan sonra hep bişeyler bekliyor küçükte olsa bişey aldinmi anne diyor almasam okulda yere yatıp ağlar inatlasiyor diye korkuyom zaten öğretmenin gozu kızımın üstünde inat olduğu için öğretmen bana yardım al dedi sosyal hizmetler uzmanına yönlendirdi kızım çok akıllı çok zeki ama inadi korkutuyor beni bazen çaresiz bırakıyor napiyim bende bilmiyom okuldan aldigim zaman eline bişeyler verip baska cocuklar gorup aglamasin diye hemen ordan cikiyimmi bilmiyom
kimisi hic meyve yemiyor cnm kiminde 1 porsiyon meyve yenebilir diyorMefkurem abla seker orucunda hurma kuru kayısı incir vs gibi olurmu ki acaba
en azindan duzelmeye baslamis cnm varsin yatsinda iyice iyilessinHastalık %40 azalmış
Ama Kanında enfeksiyon çıktı.
En erken perşembe taburcu olursunuz dedi.
Allah allaaah.geçmiş olsun.şekerin mi düştü ki merveKızlar ya bugun uyandigimda butun bedenim titriyordu bacaklarimin ustune bastıkca yikilacak gibiydim birde sag kulagimda hirilti vardı gulsimaya hamileyken olurdu bu nasil kahvaltı hazirladim bilemedim hemen meyve ve 1 tatli kasigi fındık ezmesi attim agzima o zamanda gitmistim doktora neden olduğunu soyleyememisti
Öyle ablacım.kuzum sadece okuldakiler icin degil aslinda hergun bisey vermen hata bence
Bu onun gorevi, gorevlerini karsilksiz yapmayi ogrenmesi lazim
kimisi hic meyve yemiyor cnm kiminde 1 porsiyon meyve yenebilir diyor
en azindan duzelmeye baslamis cnm varsin yatsinda iyice iyilessin
kimisi hic meyve yemiyor cnm kiminde 1 porsiyon meyve yenebilir diyor
bence kacamaklarin negatif etkisi kalorisinden cok psikolojik bizi yapamicaz moduna dusurmesi zaten
Kalori bi sekilde telafi edilir
Ama yinede bizi geriye goturdugu icin süre uzadikca bikkinlik hissi gelip pes ediyoruz
Tabi bide burda grub psikolojisi var
Birinin kacamak yapmasi digerlerinide etkiliyor canimin içi
Sporunuda bayildimmm
menu cok guzel cnm sadece suyun az ve sporun yok
bence baya dusmustur cnm buraya geldiginden beri daha dikkatlisin
ne dedi dr cnm
fena degil ama cok iyide degil cnm
alabilirsin cnm yalniz onuda saglikli diye cok kullanmamak gerekiyor :)) ben 1 tatli kasigi koyuyorum
Tabiki yaninda ekmek yemiyorum
dun erken kapattigin icin normal cnm
baslangicta cok zorlama kendini cnm yapabildigin kadar zamanla artirirsin
Eksilerde ins. Hep guzel guzel gider
tatlim ya sekerin dustu yada tansiyonun
Belki vertigoda olabilir
Tekrarlarsa yine bi git bence
superrrrrrrrrr
tmm bitanem kolay gelsin sana
bugunde kalan yarisi gider insallah
hadi insallah guzel haberle gel cnm
ohhh cok sukurrrr
kuzum hem menu yaz hem aktif ol
Insan uzak kaldikca motivasyonuda dusuyor
cemre pazartesi arti 500 du
Civciv sabit
baharrrrrrrr
2 gundur zaten fazla gelmedigin icin motivasyonun dustu
Bide baska gruba gidecekmis
Hic duymamis olayim
Insan aktif olmayinca direk diyettende uzaklasiyor
Herkesde ayni olmayabilir ama bizde oyle
Hergun menunu yazip normal duzenine gec lutfennnnnnnnnn
Canim ödül vermek güzel fakat sizinki alışkanlığa dönüşmüşbunu önce yavaş yavaş azaltman lazım önce butün sınıfla beraber onada küçük bişey götürebilirsin. Sonra arkadaslarininda istedigini belirterek eve geçerken marketten bişey alabilirsin sonra paranın yanında olmadigini belirterek akşama erteleyip yavaş bıraktırmalısin birden kesmeden sakince bu benim aklıma gelen senin mutlaka aklina daha güzel yontemler gelcektirKızlar benim yine kızımla ilgili bir sorum var kızım ana okulunda 3 yasinda onu okuldan almaya gittiğimde bişeyler götürüyorum sevinsin diye yiyecek simit kek gibi yada küçük bir oyuncak götürmedigim zaman kendi arabasına karıştırıyor alışveriş yaptıysam alışveriş cantaşını karıştırıyor montunu giymek istemiyor biraz inat eve gelene kadar oyalansin diye küçük bişeyler veriyorum bugün başka bir çocuk kızımın elindekini görüp ağlayınca çocuğun anneside hep sizden görüp benim çocuğum da istiyor dedi bende dedim elim boş gelmek istemiyorum napim dedim yine konuşmaya devam ettik ama başka bir konu konustuk cocuguda ağladı üzüldüm bu durumda napsam lazım bilmiyorum kızım okuldan sonra hep bişeyler bekliyor küçükte olsa bişey aldinmi anne diyor almasam okulda yere yatıp ağlar inatlasiyor diye korkuyom zaten öğretmenin gozu kızımın üstünde inat olduğu için öğretmen bana yardım al dedi sosyal hizmetler uzmanına yönlendirdi kızım çok akıllı çok zeki ama inadi korkutuyor beni bazen çaresiz bırakıyor napiyim bende bilmiyom okuldan aldigim zaman eline bişeyler verip baska cocuklar gorup aglamasin diye hemen ordan cikiyimmi bilmiyom
evde esinlemi kaliyor yoksa annenemi biraktin cnmÖyle ablacım.
Büyük olan biraz üzülüyor ama yapacak birşey yok.
Dün anne bize kim yemek yapacak diyo
Anne ben kiminşe çikolatalı kek yapıcam diyo
Çok kalıcaz gibi hayal esiyor herhalde yavrum.
valla buna sen karar verecen :))Yemesem mi acaba) yada yememek daha
arkasida gelir insallah cnmmmmSelam,
Naber arkadaşlar? Hep olumsuz birşey olunca yazıyorum, bir tane de iyi şey paylaşayım1 mil Leslie yaptım
tek salata olmaz cnm yogurtta ekle en azindanbU AKŞAM SADECE SALATA YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM HATTA PERŞEMBE AKŞAMIDA EKSİ GÖRMEK İSTİYORUM
Iyi geceler kizlar buralar da garip bir sessizlik var anlamadığım
Canıö insülin direncinmi var bi ara bendede baslngc seviyesnde cıkmstı sonra gözükmedi inş da yoktur ve inş sennkide yok olmstr canım.bu arada kürtajlarn sebebni sormstn canım.8.haftalarda kürtaj olmk durmnda kaldm ikisndede .düşük olmadı kürtaj olmk zorunda kaldm ilknde kalp atışı duyuldu ama karnmda öldü;(((ikincisinde kalp atışı baslamdı tam o seklde.. devam edemedi..kan pıhtılasmsı cıktı.ve az oranda tiroid onun ilacnı kullnıyrm.birde büyük ihtmalle kürtajlara bağlanan rahimde yapışıklık olsms onu actılar inş..simdi hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik istiyrm inş..ve olamamaktan,olsam devamının gelememesinden cok korkuyorum ve dua ediyorum.sizlerden de dua bekliyorum inş..;(Günaydın kızlaaaar bugün bol enerjili, sporlu, eksili bi gün olsun insAllah
Ben bugün sağlık ocağına tahlil vermeye gidicem bklm insulin direncim icin yarına cikar sonuçlar nasılmış merak ediyorum düşmüştür insAllah da ilaca gerek kalmaz artık
Günaydınlar
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
09.30 gibi doktor gelir.bakalım ne diyecek .kan sonuçlarını merak ediyorum.
Ya bi idrarını alamadım çocuğun.ne zormuş arkadaş dünden beri onla uğraşıyorum.
Canım cok gecmiş olsın.azalmya basladysa tamamen bitecektir de inş.enfeksiyon durmnda gözetim altnda olması daha iyi olablr canım.gönlünü ferah tut sen güzelimgünaydınnn gülüm afiyet şifa olsun sana
Hoşgeldinnn sefalar getirdinnnnGünaydın kızlar ilk gün diyetimi hiç bozmadım kendimle gurur duyuyorum
ip atlamayı denedim 40x40=80 tane atladım ama kalbim böğrümden fırlayacaktı devam edemedim.
Bu ip atlama olayının püf noktalarını bilen var mı acaba, nasıl atlamam gerekiyor ki faydasını görebileyim.
Karatay diyeti de çok kolaymış, sevdim bunu. İlk gün -800 gr ı da çok sevdim.
sizi daha da çok sevdim
Canım acaba gebelik olablrmi..yada kan sekerin düşmüş olablrmi??tekrarı olrsa doktra görün canımKızlar ya bugun uyandigimda butun bedenim titriyordu bacaklarimin ustune bastıkca yikilacak gibiydim birde sag kulagimda hirilti vardı gulsimaya hamileyken olurdu bu nasil kahvaltı hazirladim bilemedim hemen meyve ve 1 tatli kasigi fındık ezmesi attim agzima o zamanda gitmistim doktora neden olduğunu soyleyememisti
Cok gecmis olsun cnmCanıö insülin direncinmi var bi ara bendede baslngc seviyesnde cıkmstı sonra gözükmedi inş da yoktur ve inş sennkide yok olmstr canım.bu arada kürtajlarn sebebni sormstn canım.8.haftalarda kürtaj olmk durmnda kaldm ikisndede .düşük olmadı kürtaj olmk zorunda kaldm ilknde kalp atışı duyuldu ama karnmda öldü;(((ikincisinde kalp atışı baslamdı tam o seklde.. devam edemedi..kan pıhtılasmsı cıktı.ve az oranda tiroid onun ilacnı kullnıyrm.birde büyük ihtmalle kürtajlara bağlanan rahimde yapışıklık olsms onu actılar inş..simdi hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik istiyrm inş..ve olamamaktan,olsam devamının gelememesinden cok korkuyorum ve dua ediyorum.sizlerden de
evde esinlemi kaliyor yoksa annenemi biraktin cnm
valla buna sen karar verecen :))
Yememenin tek dezavantaji kabizlik olabilir
arkasida gelir insallah cnmmmm
Bakalim bu hafta beni gecip beraberlik yapabilecenmi
tek salata olmaz cnm yogurtta ekle en azindan
Yada sebze yemegi +yogurtta olur
Sen evde yemek yapmiyonmu
Canıö insülin direncinmi var bi ara bendede baslngc seviyesnde cıkmstı sonra gözükmedi inş da yoktur ve inş sennkide yok olmstr canım.bu arada kürtajlarn sebebni sormstn canım.8.haftalarda kürtaj olmk durmnda kaldm ikisndede .düşük olmadı kürtaj olmk zorunda kaldm ilknde kalp atışı duyuldu ama karnmda öldü;(((ikincisinde kalp atışı baslamdı tam o seklde.. devam edemedi..kan pıhtılasmsı cıktı.ve az oranda tiroid onun ilacnı kullnıyrm.birde büyük ihtmalle kürtajlara bağlanan rahimde yapışıklık olsms onu actılar inş..simdi hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik istiyrm inş..ve olamamaktan,olsam devamının gelememesinden cok korkuyorum ve dua ediyorum.sizlerden de dua bekliyorum inş..;(
Canım cok gecmiş olsın.azalmya basladysa tamamen bitecektir de inş.enfeksiyon durmnda gözetim altnda olması daha iyi olablr canım.gönlünü ferah tut sen güzelim
Hoşgeldinnn sefalar getirdinnnn))
Canım acaba gebelik olablrmi..yada kan sekerin düşmüş olablrmi??tekrarı olrsa doktra görün canım
Kendine gore yaparsan niye ziyan olsun cnmYok canım yapmıyorum :) sebze yemeği
Biz genelde kuru fasulye, nohut ,köfte, patates kızartma ,makarna,tavuk, fırında alabalık,kıymalı yumurta,menemen , poğaçalar ,kekler,kurabiyeler, eşim bunları seviyor bende bir tek kendim için sebze yemeği yapmıyroum çünkü ziyan oluyorsebze yemeği iş yerinde yada annemde yiyorum :) yoksa lahana pırasa ıspanak severim..
Kendine gore yaparsan niye ziyan olsun cnm
Yapimi hem kolay hemde faydali
Mesela 2 kabaktan yapsan 2 gun yemek telasin olmaz kendin icin
Eşin ne yerse yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?