Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fırında ispanak yaptım abla unsuz yanındaki de keten tohumlu yogurt abla

İyi akşamlar kızlar. Dün kötü olduğumdan bakamadım. Neyseki bugün daha iyiyim. 1 gün bile ayrı kalmak motivasyonu inanılmaz etkiliyormuş onu anladım. Menülerimi de yazayım

Dün
Kahvaltı yok tahlil verecektim

13.30
7 yer fıstığı

16.00
Karışık ızgara(3 minik parça tavuk,2 parça et,2 parça ciğer,1 fındık lahmacun)
Salata
2 bardak ayran

Ara 18.00
Yarım muz
Yarım armut

Su:3 lt

Bugünkü menüm
Sabah 09.30
1 dlm tam buğday ve siyez unlu ekmek,1 dilim sucuklu tost

12 .30
2 çok ince krep
1 dilim beyaz peynir
1 kk kaşar
1 çay kaşığı kahvaltilik sos
1 çay kaşığı bal
1 köz biber

Ara 17.00
Yarım muz
Çeyrek armut

19.00
1 porsiyon döner
1 bardak ayran

Su: 2.5 lt

Afiyet olsun
Kolay gelsin kaptanım
Daha iyi olmana sevindim cnm

Dr muayene ettimi hersey yolundamiymis
Evet yolunda şükür

Insallah olmasin ama bence hic sana eksi getirecek menuler degil cnm

Kesinlikle canim ne zaman burdan ayri kalsam kendimi yemek yerken buluyorum menuler guzel sayılır ve daha iyi olmana sevindim agirliklardan kurtuldukca dahada iyi olacaksin su iki gün daha dikkatli ol

parka gittik kaptanım komşumla.. Kek dışında sıkıntılı bisey görmuyorum aslinda ben bugun kısır 4 kaşıkti zaten ana ogunlerde yenebilir diolar bende ogle ve aksam yemegi yerine kısır yemeyi tercih ettim
Son iki gun yarın misafirim gelecek saç böreği yapicam ama ben yemeyi kesin ve net düşünmüyorum onlar gelmeden yemegimi yerim hizmet ederken sadece ayran icebilirim perşembe günü de semizotu yemegi yogurt gibi hafif geçirmek niyetim insAllah eksi gorucegimi düşünüyorum
saol cnm squati artırmayı planliyorum yavas yavas
Yok cnm glifor 1000lik sabah aksam yarım kullanıyorum
ayy abla bende hic yumusaticisiz yapamiyorum ya kotu bisey snrm ama illa her makinaya dokuyorum yarım bi kapak kolay gelsin bnm de var ütüm ama perşembe cumaya sarkar
cnm kısır bana cok fazla gelmedi kek olmasa iyi olacakti tabi de internette cok araştırdım sanki ana öğün de 3 4 kasik kısır sikinti degil diolar
Afiyet olsun canım iyi olmana cok svndm

North River canım benim hepimiz bazen moral bozukluğu yaşıyoruz. Her zaman demiyor muyuz en iyi birbirimizi biz anlıyoruz diye. Yapamadım edemedim deyip geçtiğimiz iki yıl içinde kilo alıp ver aynı kilolarda hala aranızda direnen biri olarak bence moralini bozma. Burada takılmaya devam et güzelim

Insallah olmasin ama bence hic sana eksi getirecek menuler degil cnm
Bu hafta düzenim bozuldu abla. Hem yemek yapamadım. Hem düzenli yiyemedim. Açıkçası boşlukta gibiydim de. Ama önümüzdeki 2 gün çok dikkat edip kilo veririm inşallah. Hem belki bünyem şaşırır
Kesinlikle canim ne zaman burdan ayri kalsam kendimi yemek yerken buluyorum menuler guzel sayılır ve daha iyi olmana sevindim agirliklardan kurtuldukca dahada iyi olacaksin su iki gün daha dikkatli ol
Teşekkürler kuzum. İnşallah bu 2 gün eksi görürüm de moralim de tavan yapar
saol cnm squati artırmayı planliyorum yavas yavas
Yok cnm glifor 1000lik sabah aksam yarım kullanıyorum
Glifor da metformin canim. Ben de 3 sene kadar kullandım. Sonra kardeşim(kendisi doktor)sağlıklı beslenip kilo verirsen kullanma dedi. Zaten insülin direnci olan birine asıl verilme sebebi kilo verdirmesi. Ki ben kilo da vermiyordum. Sen de etkisi nasıl oluyor bilmiyorum ama bağırsaklarım feci durumdaydı. 1 seneye yakındır kullanmıyorum. İnşallah kilo verince şu direnci de kırarız
Afiyet olsun canım iyi olmana cok svndm
Teşekkürler canım

Bana başlarda biraz bağırsak problemi olmustu ama su an normalim aynen kadin dogumcu ds kilo vermem icin kullanmami söyledi ama su an düzenli diyet ve spor yapiorum bende düştüğünü düşünüyorum difencimin zaten cok bağlantılı şeyler kilo verirsen insülin direnci kırılıyor ben su ana kadar 12 bucuk kilo veridm hala da yolum uzun tabi ama artik kararliyim kullanmıyorum bi kac gundur haftaya tahlil vericrm bugun saglik ocagi kalabalıktı semin diremcin ne durumda su an gebelige engel diolar insukin direnci için ben ikinci bebek istiyorum kizima kardes

cnm kısır bana cok fazla gelmedi kek olmasa iyi olacakti tabi de internette cok araştırdım sanki ana öğün de 3 4 kasik kısır sikinti degil diolar
Diyetisyenim bana gezmeye gittiğinde kısır varsa onu tercih et . Ama yanında mutlaka bir bardak ayran iç demişti. O yüzden kısır ölçülü ve akşam vaktinde olmayınca cıss olarak bakmıyorum

Diyetisyenim bana gezmeye gittiğinde kısır varsa onu tercih et . Ama yanında mutlaka bir bardak ayran iç demişti. O yüzden kısır ölçülü ve akşam vaktinde olmayınca cıss olarak bakmıyorum
Ben de aynen oyle okudum nette ya ayran ya cay falan diordu cayla yedim ve cok degildi bnmki cıss değildir demi

Ben kaç aydır baktırmadım ama en son biraz düşmüştü. Gebeliğe engel mi bilmiyorum. Senin kızından önce nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…