- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.601
Afiyet olsun halsizlik şekerle alakalı olabilir mi?Bugünkü menum
Kahvalti 11:00
1 has. Yumurta
1 y.k. lor peyniri
4 zeytin
1 ç.b. süt
Ara
Yarim ayva
3 ceviz
2 kaşık yoğurt
Aksam 17:30
Balık
Salata
Ara
1 ç.b. süt
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
60 dk tempolu yürüyüş*180 puan
45 dk leslie*135 puan
Toplam: 315 puanPnrrr-12
SEKERSİZ 3.GÜNÜM
Bugün pek gelemedim geçmişi yarın okurum)
Cok halsiz ve yorgun hissediyorum
tartiya yakin olmadiktan sonra kisir abartmadan oglen bazen yenebilir cnmparka gittik kaptanım komşumla.. Kek dışında sıkıntılı bisey görmuyorum aslinda ben bugun kısır 4 kaşıkti zaten ana ogunlerde yenebilir diolar bende ogle ve aksam yemegi yerine kısır yemeyi tercih ettim
Son iki gun yarın misafirim gelecek saç böreği yapicam ama ben yemeyi kesin ve net düşünmüyorum onlar gelmeden yemegimi yerim hizmet ederken sadece ayran icebilirim perşembe günü de semizotu yemegi yogurt gibi hafif geçirmek niyetim insAllah eksi gorucegimi
kullanilmasi iyi degil ama kullaniyoruzabla bende hic yumusaticisiz yapamiyorum ya kotu bisey snrm ama illa her makinaya dokuyorum yarım bi kapak kolay gelsin bnm de var ütüm ama perşembe cumaya sarkar
ben sana guveniyorum cnmhafta düzenim bozuldu abla. Hem yemek yapamadım. Hem düzenli yiyemedim. Açıkçası boşlukta gibiydim de. Ama önümüzdeki 2 gün çok dikkat edip kilo veririm inşallah. Hem belki bün
tatlim oglen corbayla ekmek birarada olmasa iyiymisMenü
10.00
3 4 dilim süzme peynir
5 zeytin
2 has yumurta
4 5 çeri
1 salatalık
14.30
Bi kase mercmk corba
1 buğday ekmk
15 00 ve 16 00
Toplam 10 15 fındık
17.00
1 elma
19.00
Izgara 1.5 et
Bi kase yoğurt
Su.2.5 lt
Spor
35 dk yürüyş
buraya gelmeyince otomatikman motivasyon dusuyor cnmUykusuzluktan hiç bakamadım, Tabi bir de diyetime uymadım. Motivasyon kaybı malesef
yaptim cnmAynen banada hic yaramiyor disarda yemek bugun disarda yedik yarin kesin arti gelicekyuruyus yabildnmi abla
spor guzel cnmBugün menüm
11.30 2 haslanmış yumurta
5 zeytin
1 kk süzme peynir
1 tbe
14.00 1 domates
15.00 1 kase mercimek çorbası
18.30 1 kase sütlü çorba
1/2 avuç içi kadar haşlanmış et
1 tbe
21.00 1 sade türk kahvesi
3 kare bitter çikolata
Su 3l 70 dk yürüyüş 1 mil leslie=255 puanPnrrr-12
elifcim herkes kimse yok deyip giderse tabiki sayfalar ilerlemezPeynir 3 4 dilim derken bir en fazla 1.5 kibrit kutusu büyüklüğndeydiöle yaznca çok gbi gözkmüş fark ettim.. neyse yine kimseler yok..hepinizi öpüyorum..iyi geceler canlarım
@mefkurem ablam iyi dilekletin için sağol varol ablam.tabiki hayırlısıysa ve hayırlı zamanda gelsin inş.Rab den gelene razıyız inş her daim..ama işte bu da benim duam,hayalim..bide 2 kez müjdesini alıp erkenden kaybednce sanki daha bi istek oldu,daha bi büyüdü hayalim..ama Rabbim bu duyguyu tadamamış olanlara da bizler gibi isteyenlerede inş nasip etsin..bu arada ben bu durumu o kadar kafama takıyodmki..su son bi aya kadar..artık okunmamıs az sayfa kalmstı kk da nerdeyse..ama şimdi kafam burda olnca birde bi amaç edinince(zayıflamak biraz rahatladım,kafam dağıldı çok şükür.ve bu sizlerin sayesinde.burada amacımız sağlıklı zayıflamak belki ama farkına bile varmadan birbirimiz üzerinde bambaşka etkilerimiz de olabiliyo. O yüzden çok seviyorum burayı,çok seviyorum sizleri
vayyyyyy basimiza sporcumu kesilcen kizzzzz :)))Kızlar kızlar inanmayacaksınız ama burada gece 9 itibari ile ikinci leslie'ye başlamayı düşünüyorum. Ayy kendime inanamıyorum, kendime gelmeye başladım çok şükür. Umarım hepinizin içi umutla dolar, motivasyonu tavan yapar....
aynen oyleSpora baslayınca hep yapası geliyo insanın
cok cok guzel cnmBugünkü menum
1 has. Yumurta
1 y.k. lor peyniri
4 zeytin
1 ç.b. süt
Ara
Yarim ayva
3 ceviz
2 kaşık yoğurt
Balık
Salata
Ara
1 ç.b. süt
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
45 dk leslie*135 puan
SEKERSİZ 3.GÜNÜM
Güzel afiyet olsun canım. Ama geç saat bitter olmasa daha iyiymişBugün menüm
11.30 2 haslanmış yumurta
5 zeytin
1 kk süzme peynir
1 tbe
14.00 1 domates
15.00 1 kase mercimek çorbası
18.30 1 kase sütlü çorba
1/2 avuç içi kadar haşlanmış et
1 tbe
21.00 1 sade türk kahvesi
3 kare bitter çikolata
Su 3l 70 dk yürüyüş 1 mil leslie=255 puanPnrrr-12
Senin adına sevindim canım. Azmin devam etsinKızlar kızlar inanmayacaksınız ama burada gece 9 itibari ile ikinci leslie'ye başlamayı düşünüyorum. Ayy kendime inanamıyorum, kendime gelmeye başladım çok şükür. Umarım hepinizin içi umutla dolar, motivasyonu tavan yapar....
Teşekkürler canımAfiyet olsungeçmiş olsun
Afiyet olsun canım güzel olmuşBugünkü menum
1 has. Yumurta
1 y.k. lor peyniri
4 zeytin
1 ç.b. süt
Ara
Yarim ayva
3 ceviz
2 kaşık yoğurt
Balık
Salata
Ara
1 ç.b. süt
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
45 dk leslie*135 puan
SEKERSİZ 3.GÜNÜM
İyi geceler canimherkese iyi geceler
Teşekkürler kaptancımben sana guveniyorum cnm
O iş sende :))
Pooff kaptaniçemmmm
Neyse hayirlisiyla sinavini verde cnm sporunu yine yaparsinPooff kaptaniçemmmm
Kitaptan kaldırdım ama çok sallamadığım bir simülasyon testi vardı meğersem onda çok başarısızmışımo yüzden telefonu alamadım elime, spor Da yapamadım ama menüm güzel
İnşaallah, bi geçeyim, sabaha kadar danzzz danzzz danzzzNeyse hayirlisiyla sinavini verde cnm sporunu yine yaparsin
Bugun sensiz yaptim :))
Çok aşırı hafif olmuş mefkuremm bi yumurta barim atsaydın:) afiyet olsunBugun arti olunca biraz hafif tutmaya calistim
Sali Menüm
Geç bi saatti
250 gr baharatli quark
10 badem
2 tk chia
18.00
5 kofte (ekmek yerine yulaf ezmesi koydum)
Salata
1 bar tuzsuz ev ayrani
Su 2.5 lt
Spor
45 dk tempolu yürüyüş 135 puan
2 mil leslie 90 puan
10 dk bisiklet 20 puan
50 squat 5 puan
Toplam 250 puan
Pnrrr-12
Lesliyi yaparken hep koşarak yaptim onlardan daha tempoluydum :))
Onuda yarin yerim artik :))Çok aşırı hafif olmuş mefkuremm bi yumurta barim atsaydın:) afiyet olsun
Onuda yarin yerim artik :))
Mazareti olanlara tabiki anlayis gosteriyoruz cnmGeçmiş yapamadan menü yazmak hiç hoşuma gitmese de ciddi sınav stresi oldum,o yüzden anlayışınıza sığınıyorum. Sınav tarzı hiç Türkiye’dekine benzemiyor, ühü
Sabah 11.14
1 yumurtadan dereotlu maydanozlu omlet
3 zeytin
1 parça beyaz peynir
2 yk keten tohumlu yoğurt
3-4 yk karnabahar salatası
2.5 ceviz
1 çay bardağı tarçınlı yarım yağlı süt
Akşam 18.20
4-5 yk tavuk sote
4-5 yk karnabahar salatası
2 yk yoğurt
Yeşillik
Su: 2lt
Spor:bugünlük yok
Bi sure sonra bagimlilik oluyor zaten :))Bugün pek yazamadım ya, böyle bi yalnız hissettim. Gurbet el diyet kankilerim olmadan çekilmiyormuş meğersem:)
Aiyy ben de niye tıkandım diyorum. 1 hafta şişirecek karnabahar yedimMazareti olanlara tabiki anlayis gosteriyoruz cnm
Sen sonra acisini cikartirsin :)))
Menu cok guzel olmus
Sadece son 2 gun siskinlik yapicak seyler yemeyelim
Yarin da karnibahar yeme diye söylüyorum :))
Bi sure sonra bagimlilik oluyor zaten :))
Kim ne yapmis ne etmis merak ediyor insan
Cuma kaçta sınavın
Aiyy ben de niye tıkandım diyorum. 1 hafta şişirecek karnabahar yedim
Brokoli lahana bakliyat bulgurda siskinlik yapar aklinda olsun cnmEvet, bir şeyler kaçırıyormuş gibi hissettim:)
Cuma 14.00 de, duaları beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?