Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü
10.00
3 4 dilim süzme peynir
5 zeytin
2 has yumurta
4 5 çeri
1 salatalık

14.30
Bi kase mercmk corba
1 buğday ekmk

15 00 ve 16 00
Toplam 10 15 fındık

17.00
1 elma

19.00
Izgara 1.5 et
Bi kase yoğurt

Su.2.5 lt
Spor
35 dk yürüyş

Ben kaç aydır baktırmadım ama en son biraz düşmüştü. Gebeliğe engel mi bilmiyorum. Senin kızından önce nasıldı?
vala kadın dogumcular da engel dedi aile hekimi de kizimdan once hic bilmiordum ki cnm var miydi yok muydu ama hamilelikte birsey demediler
Değildir canım. Hem bence dengelemek önemli.

Afiyet olsun canım güzel menü

iki gündür dolma var sanki bi de bugün ustune bulgur pilavı eklemişsin olumsuz yorumları bekle
Afiyet olsun canım güzel yine de spor ekle bence

Hadi hakkında hayırlısı olsun canım nqsip bu işler
can dun davetteydim yediklerim siskinlik yapmadi erken kapattim birde eve gelip pasta yaptim oda iyuce yordu spor bu aralar benim hayatim ama bugun 1000 tane hopladm
spor harika keske kek olmasaymis tabi bu spora birsey kalmazda ama yinede daha fazla verirdn
abla temizlik bitti. guya bugun esim erken gelseydi spor yapacaktim ama cok gec geldi. aslinda tramboline ara ara cikiyorum ama saymadigim icin hic yazmadm bugun saydim 1000 kereye tamamladm
Ben yumurtayi genelde 2 yaparim bundan sonra yazarim corba ayran asi 3-5 kasik olmustur
dolmalari aslinda ben yapamadm teyzem eve goturmem icin koymustu bugun baktim iki tane kalmis ufaklar yedim insallah kotu etkilemez
insallah mervecim
suzme peynir 3-4d derken kibrit kutusu boyutundamiydi

@InFlames38
Erdek

Kizlar nerdesiniz hic gorunmemisiniz
Uykusuzluktan hiç bakamadım, Tabi bir de diyetime uymadım. Motivasyon kaybı malesef
Daha 3 buçuk aylık ama atak haftası falan oluyomuş onlarda galiba hep bi mızmız nazar ettiler cocugumu sessiz sakin oğlandı halbuki
Atak haftalari feci, Allah kolaylık versin
Bende demir ve d vitamine bastırmak istiyorum. Eksiklik varsa kilo veremiyormusuz
Geçmis olsun
Tebrikler. Aynen devam
Tansiyon olabilir mi, Geçmiş olsin
Malesef arada bende de oluyor, En çok kendime kızdığımda, Canım sıkıldığında...Boyle durumlarda ne kdar zor olsa da dışarı çık dolaş diyorlar, bir arkadaşını ara, Bir de stresimjzi yemekle gecistiriyormusuz. Onun yerine bir hobi edinin diyorlar,
Menumu yazayim
10:30
Yarim elma
Yarım armut
1 tk findik ezmesi☹

11:30
Eki Görüntüle 2247627

18:00
Eki Görüntüle 2247629

Su:1lt en az 2,5 yaparım yatana kadar
Spor henuz yok
Fotoğraflar çok güzel, afiyet olsun
Afiyet olaun
Hayırlı ise olur inşallah,
Spor çok iyi

Anladım canım iyi olmus hoplamak eglenceli olsa gerek
İnşALLAH cnm bende oyle umut ediyorim

Aynen cnm degerler önemli tabi...
Saol cnm

Bende dun disarda yiyince hemen arti olmusum
Et türü bile olsa disari yemekleri hic yaramiyor bana
O yuzden bugunu hafif gecirecem

Cok yakici olmasada biraz gunes var bugun
Gerci yine serin ama
Gidebilirsem yuruyuse gidecem

Aynen banada hic yaramiyor disarda yemek bugun disarda yedik yarin kesin arti gelicek yuruyus yabildnmi abla

Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim nasip tabiki bu işler :)

Belkide tansiyonla alakalidir cnm kan degerlerine baktirdiginda bisey cikmiyormu. Bende bazen uyandigimda kendimi cok ac hissediyorm ama o kadar kotu olmuyorm hamileligmden once hic olmazdi bu

Peynir güzel fakat abartmamak lazım canım. Afiyet olsun
vala kadın dogumcular da engel dedi aile hekimi de kizimdan once hic bilmiordum ki cnm var miydi yok muydu ama hamilelikte birsey demediler
Insülin direnci ićin degil de pco yumurtlamaya engel. İnsulin direnci olunca da hormon değerleri yükseliyor ve yumurtlama olmuyor . Kısır döngü ....Hepsinin en büyük etkeni kilo aslında. Senin kızın hemen oldu mu?
dolmalari aslinda ben yapamadm teyzem eve goturmem icin koymustu bugun baktim iki tane kalmis ufaklar yedim insallah kotu etkilemez
Insallah canım. 1-2 gün dikkat edip dengelersin
Iyi geceler kızlar yarın görüşürüz
Iyi geceler canım

Korunmayi bıraktıktan 3 ay sonra hamilr kalmıştım cnm

Bugün menüm
11.30 2 haslanmış yumurta
5 zeytin
1 kk süzme peynir
1 tbe

14.00 1 domates

15.00 1 kase mercimek çorbası

18.30 1 kase sütlü çorba
1/2 avuç içi kadar haşlanmış et
1 tbe

21.00 1 sade türk kahvesi
3 kare bitter çikolata

Su 3l 70 dk yürüyüş 1 mil leslie=255 puan Pnrrr-12

@mefkurem ablam iyi dilekletin için sağol varol ablam.tabiki hayırlısıysa ve hayırlı zamanda gelsin inş.Rab den gelene razıyız inş her daim..ama işte bu da benim duam,hayalim..bide 2 kez müjdesini alıp erkenden kaybednce sanki daha bi istek oldu,daha bi büyüdü hayalim..ama Rabbim bu duyguyu tadamamış olanlara da bizler gibi isteyenlerede inş nasip etsin..bu arada ben bu durumu o kadar kafama takıyodmki..su son bi aya kadar..artık okunmamıs az sayfa kalmstı kk da nerdeyse..ama şimdi kafam burda olnca birde bi amaç edinince(zayıflamak biraz rahatladım,kafam dağıldı çok şükür.ve bu sizlerin sayesinde.burada amacımız sağlıklı zayıflamak belki ama farkına bile varmadan birbirimiz üzerinde bambaşka etkilerimiz de olabiliyo. O yüzden çok seviyorum burayı,çok seviyorum sizleri

afiyet olsun canım
Aynı durum bende de söz konusuydu canım zayiflama serüvenine girince kafam dağıldı cidden iyi geldi

Tahlil sonuçları iyi çıkar inşallah
Zamanla insan tecrübe kazanıyor işte tatlım. Tabiki geçici bir süreç, sen yeter ki stres olma, moralini bozma. Maşallah ne kadar düşünceli bir insansın, başka bir çocuğun üzülüp ağlamasını önemsemişsin. Böyle şeyleri hiç önemsemeyen vurdumduymaz insanlar var malesef.
Atlatmana sevindim, hakkında hayırlı bir sonuç olur inşallah
bak sen minik bıdığa, herkesi perişan etmiş.

Spora baslayınca hep yapası geliyo insanın

Menumu yazayim
10:30
Yarim elma
Yarım armut
1 tk findik ezmesi

11:30
Eki Görüntüle 2247627

18:00
Eki Görüntüle 2247629

Su:1lt en az 2,5 yaparım yatana kadar
Spor henuz yok
Spor olsa kurtarır durumu afiyet olsun
Erkenden yiyince gece boyu nasıl dayanıyosunuz yaa bende o iradeden istiyorum
Spor yapanı kıskanıyorum yaa hırslanıyorumm afiyet olsun
Afiyet olsun geçmiş olsun
Afiyet olsun yürüyüş biraz daha artarsa daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…