- 1 Ekim 2014
- 1.756
- 6.143
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.581
vala kadın dogumcular da engel dedi aile hekimi de kizimdan once hic bilmiordum ki cnm var miydi yok muydu ama hamilelikte birsey demedilerBen kaç aydır baktırmadım ama en son biraz düşmüştü. Gebeliğe engel mi bilmiyorum. Senin kızından önce nasıldı?
Değildir canım. Hem bence dengelemek önemli.
Afiyet olsun canım güzel menüMenü
10.00
3 4 dilim süzme peynir
5 zeytin
2 has yumurta
4 5 çeri
1 salatalık
14.30
Bi kase mercmk corba
1 buğday ekmk
15 00 ve 16 00
Toplam 10 15 fındık
17.00
1 elma
19.00
Izgara 1.5 et
Bi kase yoğurt
Su.2.5 lt
Spor
35 dk yürüyş
can dun davetteydim yediklerim siskinlik yapmadi erken kapattim birde eve gelip pasta yaptim oda iyuce yordu spor bu aralar benim hayatim ama bugun 1000 tane hopladmiki gündür dolma var sanki bi de bugün ustune bulgur pilavı eklemişsin olumsuz yorumları bekle
Afiyet olsun canım güzel yine de spor ekle bence
Hadi hakkında hayırlısı olsun canım nqsip bu işler
spor harika keske kek olmasaymis tabi bu spora birsey kalmazda ama yinede daha fazla verirdnKızlar menümu yazıyorum
Sabah 9:40
1 kk beyaz peynir
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
Açık çay
Öğlen 13:30
4 yemek kaşığı kısır
1 kase salata
3 tatlı kaşığı acılı sos
3 çatal kek
Açık çay
Aksam 20:00
1 dolu kase salata
1 kase yoğurt
Muhtemelen yesil cay icerim bi kupa yatmadan
Su 2.5 ltye tamamlarım
Spor
107 dk tempolu yürüyüş
130 squat+ yatmadan 3 mil leslie mutlaka yaparım
321+26+135= 482 puanPnrrr-12
abla temizlik bitti. guya bugun esim erken gelseydi spor yapacaktim ama cok gec geldi. aslinda tramboline ara ara cikiyorum ama saymadigim icin hic yazmadm bugun saydim 1000 kereye tamamladmguzel gorunuyor cnm
Ama bazen tabakta ne oldugunu secemiyorum :)) altinada yazarsan guzel olur
Bamyanin yanindaki ne bilemedim onu
Bide sabah beyaz bisey var
Hadi kuzum tartiya az kaldi şu 2 gun sporsuz gecmesin
dolmayla bulgur birlikte olmamis cnm
Bide birazdaha açık yazalim
Corba ne corbasi ne kadar
Menemen kac yumurta gibi gibi :))
Daha spora baslamaya niyetin yok heralde
Bitmedimi temizligin
sen elinden geleni yaptin cnm gerisi takdiri ilahi
anneylede sabahliyomusunuz yoksa
Biraz dinlen suyunuda ihmal etme cnm
spor superrrrr
Yine gezmedimiydin cnm
Bak tarti yaklasiyor lutfen cuma kötü supriz istemiyorum
Son 2 gun icin plan yaptinmi
dolmalari aslinda ben yapamadm teyzem eve goturmem icin koymustu bugun baktim iki tane kalmis ufaklar yedim insallah kotu etkilemezTebrikler tatlım çok güzel
İnşallah canim ya
Hoş geldin Meryemcim. Ben de Melis. 30 yaşındayım. Hepimiz fazlalıklarimizdan kurtulacagiz insallah
2 gün çoktu kaptanım. Bugün gittim dr.a değer sıfırlanmış. Ama hala bel ağrım var
Teşekkürler kuzum
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah hemen toparlar
Afiyet olsun canım çok güzel
İnşallah canım
Sağ ol kuzum
Hakkında hayırlısı olsun canım. Görüşmede fena gecmemiş...
Çekirdek hariç gayet güzel
Sarma dışında güzel canım
Telafi etmeye çalişmişsın canım. Hem o vicdan azabı kilodan da kötü
Afiyet olsun canım gayet güzel
Gayet güzel canım
Sütlaç olmasa gayet iyiymis
Güzel canım afiyet olsun
Sağ ol dün kötüydüm kaptanım. Şükür bugün daha iyiyim
Afiyet olsun kaptanım
Çok güzel afiyet olsun canım
Metformin mi kullaniyorsun canım? İnşallah düsmüştür
Fena değil afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canim. Tansiyonun yada şekerin mi düştü acaba
Maşallah tatlım
Ben de dışarda yiyince artı görüyorum malesef
Afiyet olsun canim güzel olmuş
2 gün üstüste dolma olmamis canim
Afiyet olsun canım güzel olmuş. Hele spor maşallah
insallah mervecimhafta sonu bir baktirayim canim
favorilere aldim canim bugüne kismet olmadi yarin aksama yapabilirim inşallah
aynen canim suruden ayrildigimiz an kurt kapıyor valla sagol canim gecen hafta gitmemisti şükür bu hafta gidiyor
bahar listeden cikmak kimseye yaramıyor su 6 lari eminim tekrar yakalayacaksin
bilmiyorum ki canim hamileligimde başlamıştı dogumdan beri olmamisti
canim. Alışkanlık haline gelmiş malesef yavas yavas biraktirsin cocuklar herseye kolay adeote oluyorlar inat konusuna gelince onuda kirarsiniz eminim is kararlı olmakta bitiyor kararli davranmakta bende cok güçlük çekiyorum
cok sukur canim azaliyor
harikasın
dolma Bulgur inşallah şişlik yapmaz
inşallah hayırlısı ile olur Berrinim
oglen olmamis artik listedesin canim daha cok dikkat etmen lazim
suzme peynir 3-4d derken kibrit kutusu boyutundamiydiMenü
10.00
3 4 dilim süzme peynir
5 zeytin
2 has yumurta
4 5 çeri
1 salatalık
14.30
Bi kase mercmk corba
1 buğday ekmk
15 00 ve 16 00
Toplam 10 15 fındık
17.00
1 elma
19.00
Izgara 1.5 et
Bi kase yoğurt
Su.2.5 lt
Spor
35 dk yürüyş
Uykusuzluktan hiç bakamadım, Tabi bir de diyetime uymadım. Motivasyon kaybı malesef
Atak haftalari feci, Allah kolaylık versinDaha 3 buçuk aylık ama atak haftası falan oluyomuş onlarda galibahep bi mızmız nazar ettiler cocugumu sessiz sakin oğlandı halbuki
Bende demir ve d vitamine bastırmak istiyorum. Eksiklik varsa kilo veremiyormusuzGünaydın kızlaaaar bugün bol enerjili, sporlu, eksili bi gün olsun insAllah
Ben bugün sağlık ocağına tahlil vermeye gidicem bklm insulin direncim icin yarına cikar sonuçlar nasılmış merak ediyorum düşmüştür insAllah da ilaca gerek kalmaz artık
Geçmis olsunGünaydınlar
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
09.30 gibi doktor gelir.bakalım ne diyecek .kan sonuçlarını merak ediyorum.
Ya bi idrarını alamadım çocuğun.ne zormuş arkadaş dünden beri onla uğraşıyorum.
Tebrikler. Aynen devamGünaydın kızlar ilk gün diyetimi hiç bozmadım kendimle gurur duyuyorum
ip atlamayı denedim 40x40=80 tane atladım ama kalbim böğrümden fırlayacaktı devam edemedim.
Bu ip atlama olayının püf noktalarını bilen var mı acaba, nasıl atlamam gerekiyor ki faydasını görebileyim.
Karatay diyeti de çok kolaymış, sevdim bunu. İlk gün -800 gr ı da çok sevdim.
sizi daha da çok sevdim
Tansiyon olabilir mi, Geçmiş olsinKızlar ya bugun uyandigimda butun bedenim titriyordu bacaklarimin ustune bastıkca yikilacak gibiydim birde sag kulagimda hirilti vardı gulsimaya hamileyken olurdu bu nasil kahvaltı hazirladim bilemedim hemen meyve ve 1 tatli kasigi fındık ezmesi attim agzima o zamanda gitmistim doktora neden olduğunu soyleyememisti
Malesef arada bende de oluyor, En çok kendime kızdığımda, Canım sıkıldığında...Boyle durumlarda ne kdar zor olsa da dışarı çık dolaş diyorlar, bir arkadaşını ara, Bir de stresimjzi yemekle gecistiriyormusuz. Onun yerine bir hobi edinin diyorlar,Slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim sizi de negatif etkilemek istemiyorum ama listeden ciktigimdan beri kendimi toparlayamadim , bugün daha az aktif olan bir gruba geçmeyi bile düşündüm sonra sayfaya girip sizin msjlari görüncekendime çok kızıyorum ve kizarken yiyorum , yine şişman beynim öne çıktı kalabalıkta değil yanlız kaldigim saatlerde yiyorum en kötüsü malesef emek emek verdiklerimi umarsızca alıyorum
Fotoğraflar çok güzel, afiyet olsunMenumu yazayim
10:30
Yarim elma
Yarım armut
1 tk findik ezmesi☹
11:30
Eki Görüntüle 2247627
18:00
Eki Görüntüle 2247629
Su:1lt en az 2,5 yaparım yatana kadar
Spor henuz yok
Afiyet olaunBugunki menum
Sabah 11. 30 gibi bitti
melemen marul maydanoz peynir 4-5ceviz biraz kuru meyve 1 hurma
Ara Sutlu kahve
18 gibi bitti
1 tabak kasarli yumurtali yesil fasulye 2 kucuk etli kuru dolma
Yogrut marul salata cok az salca
Yesil cay
Simdiye kadar 2 lt yine icerim sporda yaparsam yazarim
Dunki menum
Sabah peynir marul ceviz biraz kuru meyve sutlu kahve
16 gibi
Biraz corba 4 kuru dolma 3-4kasik bulgur pilavi 1-2kasik barbunya kereviz salata si coban salata si
2 lt gecmistir
Hayırlı ise olur inşallah,Kizlar ben gorusmeden ciktim yani nasildi bende bilmiyorum. Sey hissim olmadi sunu sordular da ben cevap veremedim kismi olmadi ama benim deneyimlerim onlarin beklentilerini karsiladi mi ona emin olamadim. Hissim sey yonunde eger baskalariyla gorusup benden deneyimlisini bulamazlarsa sansim var ama daha deneyimli birini bulurlarsa da o zaman ikinci gorusmeye cagirmazlar gibi. Bakalim gorucez, her sey nasip kismet. En azindan bi adama bitti o beni rahatlatti. Bakalim 1 haftaya doneriz dediler gorucez :)
Spor çok iyiKızlar menümu yazıyorum
1 kk beyaz peynir
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
Açık çay
4 yemek kaşığı kısır
1 kase salata
3 tatlı kaşığı acılı sos
3 çatal kek
Açık çay
1 dolu kase salata
1 kase yoğurt
Su 2.5 ltye tamamlarım
Spor
107 dk tempolu yürüyüş
Anladım canım iyi olmus hoplamak eglenceli olsa gerekcan dun davetteydim yediklerim siskinlik yapmadi erken kapattim birde eve gelip pasta yaptim oda iyuce yordu spor bu aralar benim hayatim ama bugun 1000 tane hopladm
spor harika keske kek olmasaymis tabi bu spora birsey kalmazda ama yinede daha fazla verirdn
abla temizlik bitti. guya bugun esim erken gelseydi spor yapacaktim ama cok gec geldi. aslinda tramboline ara ara cikiyorum ama saymadigim icin hic yazmadm bugun saydim 1000 kereye tamamladm
Ben yumurtayi genelde 2 yaparim bundan sonra yazarim corba ayran asi 3-5 kasik olmustur
dolmalari aslinda ben yapamadm teyzem eve goturmem icin koymustu bugun baktim iki tane kalmis ufaklar yedim insallah kotu etkilemez
insallah mervecim
suzme peynir 3-4d derken kibrit kutusu boyutundamiydi
Aynen cnm degerler önemli tabi...Uykusuzluktan hiç bakamadım, Tabi bir de diyetime uymadım. Motivasyon kaybı malesef
Atak haftalari feci, Allah kolaylık versin
Bende demir ve d vitamine bastırmak istiyorum. Eksiklik varsa kilo veremiyormusuz
Geçmis olsun
Tebrikler. Aynen devam
Tansiyon olabilir mi, Geçmiş olsin
Malesef arada bende de oluyor, En çok kendime kızdığımda, Canım sıkıldığında...Boyle durumlarda ne kdar zor olsa da dışarı çık dolaş diyorlar, bir arkadaşını ara, Bir de stresimjzi yemekle gecistiriyormusuz. Onun yerine bir hobi edinin diyorlar,
Fotoğraflar çok güzel, afiyet olsun
Afiyet olaun
Hayırlı ise olur inşallah,
Spor çok iyi
Bende dun disarda yiyince hemen arti olmusum
Et türü bile olsa disari yemekleri hic yaramiyor bana
O yuzden bugunu hafif gecirecem
Cok yakici olmasada biraz gunes var bugun
Gerci yine serin ama
Gidebilirsem yuruyuse gidecem
Kizlar ben gorusmeden ciktim yani nasildi bende bilmiyorum. Sey hissim olmadi sunu sordular da ben cevap veremedim kismi olmadi ama benim deneyimlerim onlarin beklentilerini karsiladi mi ona emin olamadim. Hissim sey yonunde eger baskalariyla gorusup benden deneyimlisini bulamazlarsa sansim var ama daha deneyimli birini bulurlarsa da o zaman ikinci gorusmeye cagirmazlar gibi. Bakalim gorucez, her sey nasip kismet. En azindan bi adama bitti o beni rahatlatti. Bakalim 1 haftaya doneriz dediler gorucez :)
hafta sonu bir baktirayim canim
favorilere aldim canim bugüne kismet olmadi yarin aksama yapabilirim inşallah
aynen canim suruden ayrildigimiz an kurt kapıyor valla sagol canim gecen hafta gitmemisti şükür bu hafta gidiyor
bahar listeden cikmak kimseye yaramıyor su 6 lari eminim tekrar yakalayacaksin
bilmiyorum ki canim hamileligimde başlamıştı dogumdan beri olmamisti
canim. Alışkanlık haline gelmiş malesef yavas yavas biraktirsin cocuklar herseye kolay adeote oluyorlar inat konusuna gelince onuda kirarsiniz eminim is kararlı olmakta bitiyor kararli davranmakta bende cok güçlük çekiyorum
cok sukur canim azaliyor
harikasın
dolma Bulgur inşallah şişlik yapmaz
inşallah hayırlısı ile olur Berrinim
oglen olmamis artik listedesin canim daha cok dikkat etmen lazim
Peynir güzel fakat abartmamak lazım canım. Afiyet olsunMenü
10.00
3 4 dilim süzme peynir
5 zeytin
2 has yumurta
4 5 çeri
1 salatalık
14.30
Bi kase mercmk corba
1 buğday ekmk
15 00 ve 16 00
Toplam 10 15 fındık
17.00
1 elma
19.00
Izgara 1.5 et
Bi kase yoğurt
Su.2.5 lt
Spor
35 dk yürüyş
Insülin direnci ićin degil de pco yumurtlamaya engel. İnsulin direnci olunca da hormon değerleri yükseliyor ve yumurtlama olmuyor . Kısır döngü ....Hepsinin en büyük etkeni kilo aslında. Senin kızın hemen oldu mu?vala kadın dogumcular da engel dedi aile hekimi de kizimdan once hic bilmiordum ki cnm var miydi yok muydu ama hamilelikte birsey demediler
Insallah canım. 1-2 gün dikkat edip dengelersindolmalari aslinda ben yapamadm teyzem eve goturmem icin koymustu bugun baktim iki tane kalmis ufaklar yedim insallah kotu etkilemez
Iyi geceler canımIyi geceler kızlar yarın görüşürüz
Iyi geceler kızlar yarın görüşürüz
Korunmayi bıraktıktan 3 ay sonra hamilr kalmıştım cnmPeynir güzel fakat abartmamak lazım canım. Afiyet olsun
Insülin direnci ićin degil de pco yumurtlamaya engel. İnsulin direnci olunca da hormon değerleri yükseliyor ve yumurtlama olmuyor . Kısır döngü ....Hepsinin en büyük etkeni kilo aslında. Senin kızın hemen oldu mu?
Insallah canım. 1-2 gün dikkat edip dengelersin
Iyi geceler canım
afiyet olsun canımBugün menüm
11.30 2 haslanmış yumurta
5 zeytin
1 kk süzme peynir
1 tbe
14.00 1 domates
15.00 1 kase mercimek çorbası
18.30 1 kase sütlü çorba
1/2 avuç içi kadar haşlanmış et
1 tbe
21.00 1 sade türk kahvesi
3 kare bitter çikolata
Su 3l 70 dk yürüyüş 1 mil leslie=255 puanPnrrr-12
Aynı durum bende de söz konusuydu canım zayiflama serüvenine girince kafam dağıldı cidden iyi geldi@mefkurem ablam iyi dilekletin için sağol varol ablam.tabiki hayırlısıysa ve hayırlı zamanda gelsin inş.Rab den gelene razıyız inş her daim..ama işte bu da benim duam,hayalim..bide 2 kez müjdesini alıp erkenden kaybednce sanki daha bi istek oldu,daha bi büyüdü hayalim..ama Rabbim bu duyguyu tadamamış olanlara da bizler gibi isteyenlerede inş nasip etsin..bu arada ben bu durumu o kadar kafama takıyodmki..su son bi aya kadar..artık okunmamıs az sayfa kalmstı kk da nerdeyse..ama şimdi kafam burda olnca birde bi amaç edinince(zayıflamak biraz rahatladım,kafam dağıldı çok şükür.ve bu sizlerin sayesinde.burada amacımız sağlıklı zayıflamak belki ama farkına bile varmadan birbirimiz üzerinde bambaşka etkilerimiz de olabiliyo. O yüzden çok seviyorum burayı,çok seviyorum sizleri
Tahlil sonuçları iyi çıkar inşallahKızlar yürüyüşümü yaptım kizimla dışarıda vakit gecirdik yemek hazrliycam simdi yemektrn sonra da leslie ve squat insAllah eksi görmeye basldim insAllah bu haftaki hedefime ulaşırım yuksek tuttym biraz
Bu arada saglik ocagina gittim ama kan vermedim acayip bi kalabalik vardi okuldan çocuklara tahlil istemisler snrm cok sira vardi sira alamadım haftaya kaldi artık snrm bu hafta yogunluk devam eder
Zamanla insan tecrübe kazanıyor işte tatlım. Tabiki geçici bir süreç, sen yeter ki stres olma, moralini bozma. Maşallah ne kadar düşünceli bir insansın, başka bir çocuğun üzülüp ağlamasını önemsemişsin. Böyle şeyleri hiç önemsemeyen vurdumduymaz insanlar var malesef.Kızlar öneriniz için teşekkür ederim bende okula alışsın diye ödül verdim ama aliskanliga dönüştü ben bişey vermesem bile kendi arabasını alışveriş çantasını kurcalıyor sınıftan çıkar çıkmaz koşuyor resmen kendi arabasına alışveriş çantasına bazen okula giderken fazla bişey yemediği için ekmek tarzı şeyler vermek istiyorum simit poğaça gibi açıkmıştır diye baslangıcta ufak tefek oyuncak almayı kesecem ekmek tarzı sağlıklı şeyler vermeye baslicam sonra azaltır bitirecem benim oglanda okuldan çıkınca markete gidek diye sürekli direniyordu bir gün okuldan eve kadar ağladı hayır dedim simit var bişey getiriyorum bak kimse hiç bişey getirmiyor çocuğuna ben getiriyorum dedim ertesi gün hiç sesi çıkmadı oğlanın eve kuzu gibi geldi
Kızımın yaşı küçük olduğu için inat döneminde olduğundan biraz isteklerini ceviremiyorum sakin eve gidelim yatar ağlar diye onuda sağlıklı şeylere yönlendirip yavaş yavaş yavaş azaltacam hergün düşünüyorum ne versem diye ama büyüdükçe bundanda bikiyorlar buda geçici bir süreç diye düşünüyorum
Atlatmana sevindim, hakkında hayırlı bir sonuç olur inşallahKizlar ben gorusmeden ciktim yani nasildi bende bilmiyorum. Sey hissim olmadi sunu sordular da ben cevap veremedim kismi olmadi ama benim deneyimlerim onlarin beklentilerini karsiladi mi ona emin olamadim. Hissim sey yonunde eger baskalariyla gorusup benden deneyimlisini bulamazlarsa sansim var ama daha deneyimli birini bulurlarsa da o zaman ikinci gorusmeye cagirmazlar gibi. Bakalim gorucez, her sey nasip kismet. En azindan bi adama bitti o beni rahatlatti. Bakalim 1 haftaya doneriz dediler gorucez :)
bak sen minik bıdığa, herkesi perişan etmiş.menüler sağlam sultanım onda sıkıntı yok da sabahlamaktan uykusuzluktan ödem oldu bacaklarım şiş
cuma tartılmadım vallayeğen gece 2. buçukta uyanıp teyzemmm diye uğuna uğuna ağlayınca yanına gittim yattım annesi uyudu yorgunluktan sızdı, ben de kıza baktım uyanıp kaç kere mutfağa gitti tüm evi dolandı sabahın 5 in de uyuduk sabahta kahvaltı telaşesinden aklıma gelmedi tartılmak
Spora baslayınca hep yapası geliyo insanınKızlar kızlar inanmayacaksınız ama burada gece 9 itibari ile ikinci leslie'ye başlamayı düşünüyorum. Ayy kendime inanamıyorum, kendime gelmeye başladım çok şükür. Umarım hepinizin içi umutla dolar, motivasyonu tavan yapar....
Spor olsa kurtarır durumu afiyet olsunMenumu yazayim
10:30
Yarim elma
Yarım armut
1 tk findik ezmesi
11:30
Eki Görüntüle 2247627
18:00
Eki Görüntüle 2247629
Su:1lt en az 2,5 yaparım yatana kadar
Spor henuz yok
Erkenden yiyince gece boyu nasıl dayanıyosunuz yaa bende o iradeden istiyorumBugunki menum
Sabah 11. 30 gibi bitti
melemen marul maydanoz peynir 4-5ceviz biraz kuru meyve 1 hurma
Ara Sutlu kahve
18 gibi bitti
1 tabak kasarli yumurtali yesil fasulye 2 kucuk etli kuru dolma
Yogrut marul salata cok az salca
Yesil cay
Simdiye kadar 2 lt yine icerim sporda yaparsam yazarim
Dunki menum
Sabah peynir marul ceviz biraz kuru meyve sutlu kahve
16 gibi
Biraz corba 4 kuru dolma 3-4kasik bulgur pilavi 1-2kasik barbunya kereviz salata si coban salata si
2 lt gecmistir
Spor yapanı kıskanıyorum yaa hırslanıyorummKızlar menümu yazıyorum
1 kk beyaz peynir
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
Açık çay
4 yemek kaşığı kısır
1 kase salata
3 tatlı kaşığı acılı sos
3 çatal kek
Açık çay
1 dolu kase salata
1 kase yoğurt
Su 2.5 ltye tamamlarım
Spor
107 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar. Dün kötü olduğumdan bakamadım. Neyseki bugün daha iyiyim. 1 gün bile ayrı kalmak motivasyonu inanılmaz etkiliyormuş onu anladım. Menülerimi de yazayım
Dün
Kahvaltı yok tahlil verecektim
13.30
7 yer fıstığı
16.00
Karışık ızgara(3 minik parça tavuk,2 parça et,2 parça ciğer,1 fındık lahmacun)
Salata
2 bardak ayran
Ara 18.00
Yarım muz
Yarım armut
Su:3 lt
Bugünkü menüm
Sabah 09.30
1 dlm tam buğday ve siyez unlu ekmek,1 dilim sucuklu tost
12 .30
2 çok ince krep
1 dilim beyaz peynir
1 kk kaşar
1 çay kaşığı kahvaltilik sos
1 çay kaşığı bal
1 köz biber
Ara 17.00
Yarım muz
Çeyrek armut
19.00
1 porsiyon döner
1 bardak ayran
Su: 2.5 lt
Afiyet olsun yürüyüş biraz daha artarsa daha iyi olurMenü
10.00
3 4 dilim süzme peynir
5 zeytin
2 has yumurta
4 5 çeri
1 salatalık
14.30
Bi kase mercmk corba
1 buğday ekmk
15 00 ve 16 00
Toplam 10 15 fındık
17.00
1 elma
19.00
Izgara 1.5 et
Bi kase yoğurt
Su.2.5 lt
Spor
35 dk yürüyş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?