- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.061
Uzun zamandır ilk defa erken kendim kalktım kimse bişey demeden hazırladım kahvaltımı ve acayip doydum çok iyi geldiAma 1 günde nasıl 147 dak yapyosn cnm ya ben 1 saat zor yapıyorum o bile bacak kaslarımda sızlamalara neden :44:
:26:nerdesiniz kızlarrr
yemek yemiyorsunuz değlmiiii
Günaydın kızlarrrrr
burada varya yaz geldi desem yeridir bir güneş var camdan vuruyo ve yanaklarım al al oldular :)))
Sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ve süt içtim
bol proteinli karbonhidratsız bir kahvaltı sonrası hiç acıkmadım
:26:
Saka saka.. Ogle aramdayim sebze corbasi iccektim ama midem bir tuhaf niyeyse, icemiyorum corbami da. Esimin de midesi kotuydu dun mantar yapmistim zehirlendik mi acaba
Ne guzel buraya yazin bile yaz gelmedi eddacigim biliyor musun20 dereceyi bile zor gorduk bu yaz, o da sadece 2-3 gun. Hep 17-18 dereceydi yaz boyu peh
bak proteine donus yapmana cok sevindim canim ben de soyleyip duruyordum senin sorunun karbonhidratlardi simdi sen patir patir vericeksin o kilolari
Offff kızlar ofıste yılbası kutlaması yapıoruz pasta ve alkol var uzgunum allahtan sabah tartılmıstım zaten yarında yokum benı 78.7 yaz eddacım yarın tartı ucabılır cunku
En kilo aldırıcı şeyler yememelisin
Offff kızlar ofıste yılbası kutlaması yapıoruz pasta ve alkol var uzgunum allahtan sabah tartılmıstım zaten yarında yokum benı 78.7 yaz eddacım yarın tartı ucabılır cunku
maaşallah yaa..6 üye bir ziyaretçi..
alkol = kilo = göbek
bu eşleştirmeyi unutma
maaşallah yaa..6 üye bir ziyaretçi..
oğlum makarna istedi yaptım eşimde yemeğe gelmicekti bende kocaaa bir tabak yedim
pişmanmıyım pişmanım hemde çokkk
günaydınnn,
bugün itibariyle 69,2 kg çıktım seviniyorum çünkü reglim 4 gün geçikti ve acayip şişkinim ölçü bile almadım yani inş haftaya 2 kg birden görürüm
gunaydin kizlar,
bu haftaki kilom 92.1 , o kadar spora ve diyete ragmen yarim kilo verebilmisim neyse buna da sukur hic yoktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?