Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar bugünüm dukan gibi geçti
inşallah akşamda değiştirmezsem harika
sabah haşlanmış yumurta süt içtimm

öğlede yemek yemedim
şimdi yemek için tavuk ızgara istedim
akşamada süt içmeyi sadee düşünüyorum
becerebilirsem tamamdır

canim valla ogle aramda hizli yuruyus yapmistim aksam icime sinmedi leslie yapayim dedim 70 dk surdu. sonra leslie yaparken iyice enerjik hissettim gaza geldim su 27 dakikalik programi da yapayim dedim. bacaklarim artik tutmuyordu zaten hepsi bittiginde o kadar biden spora asilmak da iyi degil o da odem yapabiliyor bugun feci siskinim mesela ama napayim. aksam yine spor yapicam ama 1 saat en fazla

nerdesiniz kızlarrr
yemek yemiyorsunuz değlmiiii
:26:
saka saka.. ogle aramdayim sebze corbasi iccektim ama midem bir tuhaf niyeyse, icemiyorum corbami da. esimin de midesi kotuydu dun mantar yapmistim zehirlendik mi acaba

ne guzel buraya yazin bile yaz gelmedi eddacigim biliyor musun 20 dereceyi bile zor gorduk bu yaz, o da sadece 2-3 gun. hep 17-18 dereceydi yaz boyu peh
bak proteine donus yapmana cok sevindim canim ben de soyleyip duruyordum senin sorunun karbonhidratlardi simdi sen patir patir vericeksin o kilolari

ah keşkem keşkem keşkemm
Bende regl oldum oyüzden şişim ama şişkinliğim inecek diye seviniyorum..

protein i arttırıp karbonhidratı azaltsak hepimiz veririz zaten

Offff kızlar ofıste yılbası kutlaması yapıoruz pasta ve alkol var uzgunum allahtan sabah tartılmıstım zaten yarında yokum benı 78.7 yaz eddacım yarın tartı ucabılır cunku

selam kizlar eve geldim esim (sozde) yemek(!) hazirlamis onu yedik anca oturabildim pc basina, daha ustumu bile degistiremedim. ben bugun cok usluyum kizlar (sonunda akillandim galiba) o yuzden hemen menumu yazayim,

sabah: 1 dilim kepekli ekmek
1 dilim yagsiz tuzsuz peynir
1 portakal

ara: sade kahve

ogle: yarim kase sebze corbasi
1 dilim kepekli ekmek
2x ekstra light ucgen peynir

ara: bir avuc yesil uzum

aksam: 1 haslanmis patates
1 haslanmis yumurta
bol soganli yagsiz tuzsuz salata
30 gram yarim yagli sarimsakli & otlu peynir

spor henuz yok, saat 9 gibi yapmayi planliyorum - sizin saate gore 11 yani. siz uyurken ben hoplayip zipliyor olcam demek oluyor bu da

oğlum makarna istedi yaptım eşimde yemeğe gelmicekti bende kocaaa bir tabak yedim
pişmanmıyım pişmanım hemde çokkk

Sabah tartı günü bende pişman olurdum heralde

Menüm : Sabah 2 dilim kpk ekmek
ufacıkın peynir
1 salatalık
1 fincan 5ibiyerde
1 yumurta beyazı

Ara: 1 portakal

Öğle : 1 parça tavuk
1 büyük kase salata

Ara : ayvalı tarçınlı karışım

Akşam: 3 kaşık patates kavurması
yarım kase kremalı mantar çorbası
2 çatal salata

Ara : 1 portakal
1 fincan 5ibiyerde

günaydınnn,
bugün itibariyle 69,2 kg çıktım seviniyorum çünkü reglim 4 gün geçikti ve acayip şişkinim ölçü bile almadım yani inş haftaya 2 kg birden görürüm

günaydınnn,
bugün itibariyle 69,2 kg çıktım seviniyorum çünkü reglim 4 gün geçikti ve acayip şişkinim ölçü bile almadım yani inş haftaya 2 kg birden görürüm

gunaydin kizlar,
bu haftaki kilom 92.1 , o kadar spora ve diyete ragmen yarim kilo verebilmisim neyse buna da sukur hic yoktan iyidir

günaydın kızlar
bugün listeyi ben hazırlıyorum

Son düzenleme:
kızlar dünkü menümü iftiharla yazıyorum

Sabah kahvaltı

1 haşlanmış yumuırta
1 bardak süt

ara yok

öğle saat2 de
tavuk izgara
mor lahana + sumaklı sogan salatası
1 dilim ekmek

ara 5
5i biyerde çay
1 avuç antep fıstıgı

akşam birşey yemedim
aç yattım

Akşam yok

Günaydın arkadaşlar geçen Haftaki kilom 56:00
Buhaftaki kilom 55:700
Buhafta regli den dolayı biraz tatlıyı kacırdım hiçde spor yapmadım kusurabakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…