- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.621
insAllah cnm saolasinTahlil sonuçları iyi çıkar inşallah
Zamanla insan tecrübe kazanıyor işte tatlım. Tabiki geçici bir süreç, sen yeter ki stres olma, moralini bozma. Maşallah ne kadar düşünceli bir insansın, başka bir çocuğun üzülüp ağlamasını önemsemişsin. Böyle şeyleri hiç önemsemeyen vurdumduymaz insanlar var malesef.
Atlatmana sevindim, hakkında hayırlı bir sonuç olur inşallah
bak sen minik bıdığa, herkesi perişan etmiş.
oh masAllah cnmKızlar kızlar inanmayacaksınız ama burada gece 9 itibari ile ikinci leslie'ye başlamayı düşünüyorum. Ayy kendime inanamıyorum, kendime gelmeye başladım çok şükür. Umarım hepinizin içi umutla dolar, motivasyonu tavan yapar....
saol cnmSpor olsa kurtarır durumu afiyet olsun
Erkenden yiyince gece boyu nasıl dayanıyosunuz yaa bende o iradeden istiyorum
Spor yapanı kıskanıyorum yaa hırslanıyorummafiyet olsun
Afiyet olsungeçmiş olsun
Afiyet olsun yürüyüş biraz daha artarsa daha iyi olur
afiyet olsun canım güzel olmuşBugünkü menum
Kahvalti 11:00
1 has. Yumurta
1 y.k. lor peyniri
4 zeytin
1 ç.b. süt
Ara
Yarim ayva
3 ceviz
2 kaşık yoğurt
Aksam 17:30
Balık
Salata
Ara
1 ç.b. süt
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
60 dk tempolu yürüyüş*180 puan
45 dk leslie*135 puan
Toplam: 315 puanPnrrr-12
SEKERSİZ 3.GÜNÜM
Bugün pek gelemedim geçmişi yarın okurum)
Cok halsiz ve yorgun hissediyorum
tamam kaptanımtartiya yakin olmadiktan sonra kisir abartmadan oglen bazen yenebilir cnm
kullanilmasi iyi degil ama kullaniyoruz
Keske onun icinde bitkisel biseyler olsa
ben sana guveniyorum cnm
O iş sende :))
tatlim oglen corbayla ekmek birarada olmasa iyiymis
Son 2 gun aksamlari biraz erkene alsan iyi olur
Bide yuruyuslerin tempolumu
buraya gelmeyince otomatikman motivasyon dusuyor cnm
Niye uyumadin cocuk durmadimi
yaptim cnm
Yarin arti olsan bile biraz karbona dikkat et bide suyu artir
spor guzel cnm
Bitter gec vakte kalmayip erken ve 2 kare olsa daha iyiymis
elifcim herkes kimse yok deyip giderse tabiki sayfalar ilerlemez
Ayrica burda saatlerini harcayan arkadaslarada haksizlik yapmiyalim
❤❤❤❤❤❤
vayyyyyy basimiza sporcumu kesilcen kizzzzz :)))
Superrrr cnm
Spor yaptikca hem motivasyonun artar hemde istahin kesilir
afiyet olsun kaptanım guzel cok hafif olmuşBugun arti olunca biraz hafif tutmaya calistim
Sali Menüm
Geç bi saatti
250 gr baharatli quark
10 badem
2 tk chia
18.00
5 kofte (ekmek yerine yulaf ezmesi koydum)
Salata
1 bar tuzsuz ev ayrani
Su 2.5 lt
Spor
45 dk tempolu yürüyüş 135 puan
2 mil leslie 90 puan
10 dk bisiklet 20 puan
50 squat 5 puan
Toplam 250 puan
Pnrrr-12
Lesliyi yaparken hep koşarak yaptim onlardan daha tempoluydum :))
afiyet olsun canımGeçmiş yapamadan menü yazmak hiç hoşuma gitmese de ciddi sınav stresi oldum,o yüzden anlayışınıza sığınıyorum. Sınav tarzı hiç Türkiye’dekine benzemiyor, ühü
Sabah 11.14
1 yumurtadan dereotlu maydanozlu omlet
3 zeytin
1 parça beyaz peynir
2 yk keten tohumlu yoğurt
3-4 yk karnabahar salatası
2.5 ceviz
1 çay bardağı tarçınlı yarım yağlı süt
Akşam 18.20
4-5 yk tavuk sote
4-5 yk karnabahar salatası
2 yk yoğurt
Yeşillik
Su: 2lt
Spor:bugünlük yok
Hayrdr cnm kadin dogumcuya nie gidiyorsun gecmis olsunGünaydın herkesehayirli sabahlar bol eksiler bol enerjiler , sabahın nurunda kalktım çünkü yine yoğun bir gün kadın doğuma gideceğim ve giderken otobüsle gidip dönüşte yürüme planım var (evet evet araba eşimde ama ben bunu avantaja cevirecegim yaz geldi havalar güzel bol hareket )
kisir yenebilir tabiki canim lakin tartiya yakin olmasa daha iyiparka gittik kaptanım komşumla.. Kek dışında sıkıntılı bisey görmuyorum aslinda ben bugun kısır 4 kaşıkti zaten ana ogunlerde yenebilir diolar bende ogle ve aksam yemegi yerine kısır yemeyi tercih ettim
Son iki gun yarın misafirim gelecek saç böreği yapicam ama ben yemeyi kesin ve net düşünmüyorum onlar gelmeden yemegimi yerim hizmet ederken sadece ayran icebilirim perşembe günü de semizotu yemegi yogurt gibi hafif geçirmek niyetim insAllah eksi gorucegimi düşünüyorum
saol cnm squati artırmayı planliyorum yavas yavas
Yok cnm glifor 1000lik sabah aksam yarım kullanıyorum
ayy abla bende hic yumusaticisiz yapamiyorum ya kotu bisey snrm ama illa her makinaya dokuyorum yarım bi kapak kolay gelsin bnm de var ütüm ama perşembe cumaya sarkar
cnm kısır bana cok fazla gelmedi kek olmasa iyi olacakti tabi de internette cok araştırdım sanki ana öğün de 3 4 kasik kısır sikinti degil diolar
Afiyet olsun canım iyi olmana cok svndm
ben eminim canim cok guzel eksiler goreceksinBu hafta düzenim bozuldu abla. Hem yemek yapamadım. Hem düzenli yiyemedim. Açıkçası boşlukta gibiydim de. Ama önümüzdeki 2 gün çok dikkat edip kilo veririm inşallah. Hem belki bünyem şaşırır
Teşekkürler kuzum. İnşallah bu 2 gün eksi görürüm de moralim de tavan yapar
Glifor da metformin canim. Ben de 3 sene kadar kullandım. Sonra kardeşim(kendisi doktor)sağlıklı beslenip kilo verirsen kullanma dedi. Zaten insülin direnci olan birine asıl verilme sebebi kilo verdirmesi. Ki ben kilo da vermiyordum. Sen de etkisi nasıl oluyor bilmiyorum ama bağırsaklarım feci durumdaydı. 1 seneye yakındır kullanmıyorum. İnşallah kilo verince şu direnci de kırarız
Teşekkürler canım
Afiyet olsun canımMenü
10.00
3 4 dilim süzme peynir
5 zeytin
2 has yumurta
4 5 çeri
1 salatalık
14.30
Bi kase mercmk corba
1 buğday ekmk
15 00 ve 16 00
Toplam 10 15 fındık
17.00
1 elma
19.00
Izgara 1.5 et
Bi kase yoğurt
Su.2.5 lt
Spor
35 dk yürüyş
Yok canim çıkmıyor ilk kansozliktan olur demisti değerim normal çıktı bir daha olursa giderim mutlakaHakkinda hayirlisi olsun insallah canim nasip tabiki bu işler :)
Belkide tansiyonla alakalidir cnm kan degerlerine baktirdiginda bisey cikmiyormu. Bende bazen uyandigimda kendimi cok ac hissediyorm ama o kadar kotu olmuyorm hamileligmden once hic olmazdi bu
Afiyet olsun canımBugün menüm
11.30 2 haslanmış yumurta
5 zeytin
1 kk süzme peynir
1 tbe
14.00 1 domates
15.00 1 kase mercimek çorbası
18.30 1 kase sütlü çorba
1/2 avuç içi kadar haşlanmış et
1 tbe
21.00 1 sade türk kahvesi
3 kare bitter çikolata
Su 3l 70 dk yürüyüş 1 mil leslie=255 puanPnrrr-12
canim rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah streste olmamasına engel o yuzden fazla takma kafana kardeşim de istiyor oda kafaya cok takar 6, 7 aydir deniyorlar@mefkurem ablam iyi dilekletin için sağol varol ablam.tabiki hayırlısıysa ve hayırlı zamanda gelsin inş.Rab den gelene razıyız inş her daim..ama işte bu da benim duam,hayalim..bide 2 kez müjdesini alıp erkenden kaybednce sanki daha bi istek oldu,daha bi büyüdü hayalim..ama Rabbim bu duyguyu tadamamış olanlara da bizler gibi isteyenlerede inş nasip etsin..bu arada ben bu durumu o kadar kafama takıyodmki..su son bi aya kadar..artık okunmamıs az sayfa kalmstı kk da nerdeyse..ama şimdi kafam burda olnca birde bi amaç edinince(zayıflamak biraz rahatladım,kafam dağıldı çok şükür.ve bu sizlerin sayesinde.burada amacımız sağlıklı zayıflamak belki ama farkına bile varmadan birbirimiz üzerinde bambaşka etkilerimiz de olabiliyo. O yüzden çok seviyorum burayı,çok seviyorum sizleri
süperKızlar kızlar inanmayacaksınız ama burada gece 9 itibari ile ikinci leslie'ye başlamayı düşünüyorum. Ayy kendime inanamıyorum, kendime gelmeye başladım çok şükür. Umarım hepinizin içi umutla dolar, motivasyonu tavan yapar....
sekersiz gün dun bitti benimBugünkü menum
1 has. Yumurta
1 y.k. lor peyniri
4 zeytin
1 ç.b. süt
Ara
Yarim ayva
3 ceviz
2 kaşık yoğurt
Balık
Salata
Ara
1 ç.b. süt
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
45 dk leslie*135 puan
SEKERSİZ 3.GÜNÜM
Menü güzel canim inşallah şişlik yapmazGeçmiş yapamadan menü yazmak hiç hoşuma gitmese de ciddi sınav stresi oldum,o yüzden anlayışınıza sığınıyorum. Sınav tarzı hiç Türkiye’dekine benzemiyor, ühü
Sabah 11.14
3 zeytin
1 parça beyaz peynir
2.5 ceviz
Akşam 18.20
4-5 yk tavuk sote
2 yk yoğurt
Yeşillik
Rabbim yardımcın olsunEvet, bir şeyler kaçırıyormuş gibi hissettim:)
Cuma 14.00 de, duaları beklerim
günaydın canım inşallah önemli bisey yokturGünaydın herkesehayirli sabahlar bol eksiler bol enerjiler , sabahın nurunda kalktım çünkü yine yoğun bir gün kadın doğuma gideceğim ve giderken otobüsle gidip dönüşte yürüme planım var (evet evet araba eşimde ama ben bunu avantaja cevirecegim yaz geldi havalar güzel bol hareket )
günaydın canım kolay gelsinGünaydın kızlar
Akşama misafirim var simdi kahvaltımı hazirliycam ve once ev isi sonrasinda tatli yapicam malum aksama da sac böreği var menu de ama ben yemeyi düşünmüyorum
bayadir kontrole gitmemistim hemde kasiklarim da ağrı oluyor regl ve yumurtlama dışında da var onun içininsAllah cnm saolasin
oh masAllah cnm
saol cnm
afiyet olsun canım güzel olmuş
tamam kaptanım
afiyet olsun kaptanım guzel cok hafif olmuş
afiyet olsun canım
Hayrdr cnm kadin dogumcuya nie gidiyorsun gecmis olsun
aman ha listede biri olarak düşünmüyorum değil zinhar yaklaşma bile koklama bile o kadar :)Günaydın kızlar
Akşama misafirim var simdi kahvaltımı hazirliycam ve once ev isi sonrasinda tatli yapicam malum aksama da sac böreği var menu de ama ben yemeyi düşünmüyorum
yanından ayrıldıklarında anlayacaksın uyku ne tatlı birşey , hava soğuk diye kuzeyde gece geliyordu ses etmiyordum ama iki gündür gelmiyor evde baya sıcak zaten oda bizde rahat rahat uyuyoruzGünaydın kizlar benim hala cok uykum var lakin iki cimcimemde uyandı gece hic rahat uyuyamadim bugün ben
rutin ve kasık ağrısı canımkisir yenebilir tabiki canim lakin tartiya yakin olmasa daha iyi
ben eminim canim cok guzel eksiler goreceksin
Afiyet olsun canım
Yok canim çıkmıyor ilk kansozliktan olur demisti değerim normal çıktı bir daha olursa giderim mutlaka
Afiyet olsun canım
canim rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah streste olmamasına engel o yuzden fazla takma kafana kardeşim de istiyor oda kafaya cok takar 6, 7 aydir deniyorlar
süper
sekersiz gün dun bitti benimbugün yine başlıyorum
Menü güzel canim inşallah şişlik yapmaz
Rabbim yardımcın olsun
günaydın canım inşallah önemli bisey yoktur
günaydın canım kolay gelsin
mutlu güzel yıllar canım bu ve bundan sonraki yaşların hep iyi şeyler getirsinÇekilinnn bebek geliyoooorrreeee
Ben doğdum bugün, koca insan oldum 35 oldum açılın
Günaydınnnn musmutlu günler canlarımmmmm ❤
bulgurun üzerine et sadece tek olsa iyiymiş patatesle olmamış canım gerisi güzelSABAH 9 CİVARI
1 DİLİM EKMEK
1 DİLİM PEYNİR
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
ŞEKERSİZ ÇAY
ÖĞLEN
1 TABAK BULGUR ÜSTÜNE 1 KEPÇE ETLİ PATATES
AYRAN
ARA
HURMA
AKŞAM 6 CİVARI
1 KOCAMAN KASE SALATA
2 3 ÇATAL KAVURMA KIYMA
SU 2 LİTREYE YAKINDIR DİYE TAHMİN EDİYORUM
oyyyy iyi ki dogdun nice yeni yaslaraÇekilinnn bebek geliyoooorrreeee
Günaydınnnn musmutlu günler canlarımmmmm ❤❤❤
gayet güzel canımSABAH 9 CİVARI
1 DİLİM EKMEK
1 DİLİM PEYNİR
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
ŞEKERSİZ ÇAY
ÖĞLEN
AYRAN
ARA
HURMA
AKŞAM 6 CİVARI
1 KOCAMAN KASE SALATA
2 3 ÇATAL KAVURMA KIYMA
günaydın canımGÜNAYDINLAR HANIMLAR
gecmis olsun canim gec gidince bakmiyorlar mibayadir kontrole gitmemistim hemde kasiklarim da ağrı oluyor regl ve yumurtlama dışında da var onun için
aman ha listede biri olarak düşünmüyorum değil zinhar yaklaşma bile koklama bile o kadar :)
yanından ayrıldıklarında anlayacaksın uyku ne tatlı birşey , hava soğuk diye kuzeyde gece geliyordu ses etmiyordum ama iki gündür gelmiyor evde baya sıcak zaten oda bizde rahat rahat uyuyoruz
rutin ve kasık ağrısı canım
mutlu güzel yıllar canım bu ve bundan sonraki yaşların hep iyi şeyler getirsin
bulgurun üzerine et sadece tek olsa iyiymiş patatesle olmamış canım gerisi güzel
Ve ve ve ben iyice uçtum randevu 14 diye almıştım ama 9:00 diye almışım mümkün değil yetisemem eşim yeni çıktı evden ve bı bakiyim dedim doktor kimdineyse artık yeniden alacağım ne saftirik oldum ya bunlar hep düzensiz uyku ve aşırı karbonhidrattan beynim ekmek gibi oldu
günaydın canımGunaydin mutlu huzurlu bugün olması dileğimlebu aralar havalar çok güzel güneşli kombileri 3 gündür açmıyoruz bahar geldimi ne? Hoş geldi sefa getirdi oh rahat rahat kıyafetlerimizi giyebiliriz kıyafetlerle birlikte yağlarımizida atalım bahar bitmeden hadi bakalım kızlar tam gaz devam
ogle uykusuna falan yatmazlar mi o zmn dinlensenGünaydın kizlar benim hala cok uykum var lakin iki cimcimemde uyandı gece hic rahat uyuyamadim bugün ben
salı gunu kurtardım bence o zmn yine de ucundankisir yenebilir tabiki canim lakin tartiya yakin olmasa daha iyi
ben eminim canim cok guzel eksiler goreceksin
Afiyet olsun canım
Yok canim çıkmıyor ilk kansozliktan olur demisti değerim normal çıktı bir daha olursa giderim mutlaka
Afiyet olsun canım
canim rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah streste olmamasına engel o yuzden fazla takma kafana kardeşim de istiyor oda kafaya cok takar 6, 7 aydir deniyorlar
süper
sekersiz gün dun bitti benimbugün yine başlıyorum
Menü güzel canim inşallah şişlik yapmaz
Rabbim yardımcın olsun
günaydın canım inşallah önemli bisey yoktur
günaydın canım kolay gelsin
yeni yaşın hayırlı olsun canımÇekilinnn bebek geliyoooorrreeee
afiyet olsun canımSABAH 9 CİVARI
1 DİLİM EKMEK
1 DİLİM PEYNİR
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
ŞEKERSİZ ÇAY
ÖĞLEN
AYRAN
ARA
HURMA
AKŞAM 6 CİVARI
1 KOCAMAN KASE SALATA
2 3 ÇATAL KAVURMA KIYMA
kiz yapacam mecbur yaklasacam da irademi cok temiz sıkı tutmam lazımbayadir kontrole gitmemistim hemde kasiklarim da ağrı oluyor regl ve yumurtlama dışında da var onun için
aman ha listede biri olarak düşünmüyorum değil zinhar yaklaşma bile koklama bile o kadar :)
yanından ayrıldıklarında anlayacaksın uyku ne tatlı birşey , hava soğuk diye kuzeyde gece geliyordu ses etmiyordum ama iki gündür gelmiyor evde baya sıcak zaten oda bizde rahat rahat uyuyoruz
rutin ve kasık ağrısı canım
mutlu güzel yıllar canım bu ve bundan sonraki yaşların hep iyi şeyler getirsin
bulgurun üzerine et sadece tek olsa iyiymiş patatesle olmamış canım gerisi güzel
nasip degilmis cnm bunda da vardr bi hayırVe ve ve ben iyice uçtum randevu 14 diye almıştım ama 9:00 diye almışım mümkün değil yetisemem eşim yeni çıktı evden ve bı bakiyim dedim doktor kimdineyse artık yeniden alacağım ne saftirik oldum ya bunlar hep düzensiz uyku ve aşırı karbonhidrattan beynim ekmek gibi oldu
Gunaydin aynrn vala dun ayni seyi bende dedim bahar geldi vakit daralıyor bayrama kadar ideal kiloma yaklaşmaliyimGunaydin mutlu huzurlu bugün olması dileğimlebu aralar havalar çok güzel güneşli kombileri 3 gündür açmıyoruz bahar geldimi ne? Hoş geldi sefa getirdi oh rahat rahat kıyafetlerimizi giyebiliriz kıyafetlerle birlikte yağlarımizida atalım bahar bitmeden hadi bakalım kızlar tam gaz devam
inatçı çocuklar çok zor oluyor Allah yardımcın olsun alıştırma derim benKızlar benim yine kızımla ilgili bir sorum var kızım ana okulunda 3 yasinda onu okuldan almaya gittiğimde bişeyler götürüyorum sevinsin diye yiyecek simit kek gibi yada küçük bir oyuncak götürmedigim zaman kendi arabasına karıştırıyor alışveriş yaptıysam alışveriş cantaşını karıştırıyor montunu giymek istemiyor biraz inat eve gelene kadar oyalansin diye küçük bişeyler veriyorum bugün başka bir çocuk kızımın elindekini görüp ağlayınca çocuğun anneside hep sizden görüp benim çocuğum da istiyor dedi bende dedim elim boş gelmek istemiyorum napim dedim yine konuşmaya devam ettik ama başka bir konu konustuk cocuguda ağladı üzüldüm bu durumda napsam lazım bilmiyorum kızım okuldan sonra hep bişeyler bekliyor küçükte olsa bişey aldinmi anne diyor almasam okulda yere yatıp ağlar inatlasiyor diye korkuyom zaten öğretmenin gozu kızımın üstünde inat olduğu için öğretmen bana yardım al dedi sosyal hizmetler uzmanına yönlendirdi kızım çok akıllı çok zeki ama inadi korkutuyor beni bazen çaresiz bırakıyor napiyim bende bilmiyom okuldan aldigim zaman eline bişeyler verip baska cocuklar gorup aglamasin diye hemen ordan cikiyimmi bilmiyom
çok şükür canim hastalığın azalması iyi haber inşallah canını sıkma herşey yoluna girer Allah acil şifalar versinHastalık %40 azalmış
Ama Kanında enfeksiyon çıktı.
En erken perşembe taburcu olursunuz dedi.
ben beğendim ezme dışında afiyet olsunMenumu yazayim
10:30
Yarim elma
Yarım armut
1 tk findik ezmesi☹
11:30
Eki Görüntüle 2247627
18:00
Eki Görüntüle 2247629
Su:1lt en az 2,5 yaparım yatana kadar
Spor henuz yok
çorba dolma ve pilav fazla olmuş keşke 3 ünden birini yeseydin yanınada slata ıyi olurduBugunki menum
Sabah 11. 30 gibi bitti
melemen marul maydanoz peynir 4-5ceviz biraz kuru meyve 1 hurma
Ara Sutlu kahve
18 gibi bitti
1 tabak kasarli yumurtali yesil fasulye 2 kucuk etli kuru dolma
Yogrut marul salata cok az salca
Yesil cay
Simdiye kadar 2 lt yine icerim sporda yaparsam yazarim
Dunki menum
Sabah peynir marul ceviz biraz kuru meyve sutlu kahve
16 gibi
Biraz corba 4 kuru dolma 3-4kasik bulgur pilavi 1-2kasik barbunya kereviz salata si coban salata si
2 lt gecmistir
super olmuş canimKızlar menümu yazıyorum
Sabah 9:40
1 kk beyaz peynir
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
Açık çay
Öğlen 13:30
4 yemek kaşığı kısır
1 kase salata
3 tatlı kaşığı acılı sos
3 çatal kek
Açık çay
Aksam 20:00
1 dolu kase salata
1 kase yoğurt
Muhtemelen yesil cay icerim bi kupa yatmadan
Su 2.5 ltye tamamlarım
Spor
107 dk tempolu yürüyüş
130 squat+ yatmadan 3 mil leslie mutlaka yaparım
321+26+135= 482 puanPnrrr-12
dışarda yetmişsin sanırım sen iyi olda sonra menülerini toparlarsın güveniyorum sanaİyi akşamlar kızlar. Dün kötü olduğumdan bakamadım. Neyseki bugün daha iyiyim. 1 gün bile ayrı kalmak motivasyonu inanılmaz etkiliyormuş onu anladım. Menülerimi de yazayım
Dün
Kahvaltı yok tahlil verecektim
13.30
7 yer fıstığı
16.00
Karışık ızgara(3 minik parça tavuk,2 parça et,2 parça ciğer,1 fındık lahmacun)
Salata
2 bardak ayran
Ara 18.00
Yarım muz
Yarım armut
Su:3 lt
Bugünkü menüm
Sabah 09.30
1 dlm tam buğday ve siyez unlu ekmek,1 dilim sucuklu tost
12 .30
2 çok ince krep
1 dilim beyaz peynir
1 kk kaşar
1 çay kaşığı kahvaltilik sos
1 çay kaşığı bal
1 köz biber
Ara 17.00
Yarım muz
Çeyrek armut
19.00
1 porsiyon döner
1 bardak ayran
Su: 2.5 lt
Çok guzel olmusMenü
10.00
3 4 dilim süzme peynir
5 zeytin
2 has yumurta
4 5 çeri
1 salatalık
14.30
Bi kase mercmk corba
1 buğday ekmk
15 00 ve 16 00
Toplam 10 15 fındık
17.00
1 elma
19.00
Izgara 1.5 et
Bi kase yoğurt
Su.2.5 lt
Spor
35 dk yürüyş
bitteri 1 kareye düşürBugün menüm
11.30 2 haslanmış yumurta
5 zeytin
1 kk süzme peynir
1 tbe
14.00 1 domates
15.00 1 kase mercimek çorbası
18.30 1 kase sütlü çorba
1/2 avuç içi kadar haşlanmış et
1 tbe
21.00 1 sade türk kahvesi
3 kare bitter çikolata
Su 3l 70 dk yürüyüş 1 mil leslie=255 puanPnrrr-12
Çok guzel canım ilk günler öyle hissedersin sonra daha enerjik oluyo insanBugünkü menum
1 has. Yumurta
1 y.k. lor peyniri
4 zeytin
1 ç.b. süt
Ara
Yarim ayva
3 ceviz
2 kaşık yoğurt
Balık
Salata
Ara
1 ç.b. süt
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
45 dk leslie*135 puan
SEKERSİZ 3.GÜNÜM
maşallah spora bayıldımBugun arti olunca biraz hafif tutmaya calistim
Sali Menüm
Geç bi saatti
250 gr baharatli quark
10 badem
2 tk chia
18.00
5 kofte (ekmek yerine yulaf ezmesi koydum)
Salata
1 bar tuzsuz ev ayrani
Su 2.5 lt
Spor
45 dk tempolu yürüyüş 135 puan
2 mil leslie 90 puan
10 dk bisiklet 20 puan
50 squat 5 puan
Toplam 250 puan
Pnrrr-12
Lesliyi yaparken hep koşarak yaptim onlardan daha tempoluydum :))
guzel canım sınavında başarılar dilerimGeçmiş yapamadan menü yazmak hiç hoşuma gitmese de ciddi sınav stresi oldum,o yüzden anlayışınıza sığınıyorum. Sınav tarzı hiç Türkiye’dekine benzemiyor, ühü
Sabah 11.14
3 zeytin
1 parça beyaz peynir
2.5 ceviz
Akşam 18.20
4-5 yk tavuk sote
2 yk yoğurt
Yeşillik
aynen bende öyle yapıyorum canim kurs çıkışı en az 5 durak önce iniyorum havalar güzelde sahilde mis gibi tempolu yürüyorum 35 dakika hop nasil geçiyor anlamiyorumGünaydın herkesehayirli sabahlar bol eksiler bol enerjiler , sabahın nurunda kalktım çünkü yine yoğun bir gün kadın doğuma gideceğim ve giderken otobüsle gidip dönüşte yürüme planım var (evet evet araba eşimde ama ben bunu avantaja cevirecegim yaz geldi havalar güzel bol hareket )
supersin kolay gelsin ozamn canin cekerse bizi düsün elimizde oklavalarla :)Günaydın kızlar
oyyyy iyiki dogmussun kuzumÇekilinnn bebek geliyoooorrreeee
güzel tatlım hurma miktarı ni yazmamissinSABAH 9 CİVARI
1 DİLİM EKMEK
1 DİLİM PEYNİR
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
ŞEKERSİZ ÇAY
ÖĞLEN
AYRAN
ARA
HURMA
AKŞAM 6 CİVARI
1 KOCAMAN KASE SALATA
2 3 ÇATAL KAVURMA KIYMA
Canim minik bi not alsan buzdolabına assan unutmazsın bi öneriVe ve ve ben iyice uçtum randevu 14 diye almıştım ama 9:00 diye almışım mümkün değil yetisemem eşim yeni çıktı evden ve bı bakiyim dedim doktor kimdineyse artık yeniden alacağım ne saftirik oldum ya bunlar hep düzensiz uyku ve aşırı karbonhidrattan beynim ekmek gibi oldu
kucuk yatar canim da büyük sanmıyorumogle uykusuna falan yatmazlar mi o zmn dinlensen
salı gunu kurtardım bence o zmn yine de ucundan
yeni yaşın hayırlı olsun canım
afiyet olsun canım
kiz yapacam mecbur yaklasacam da irademi cok temiz sıkı tutmam lazımtutacam da insAllah
nasip degilmis cnm bunda da vardr bi hayır
Gunaydin aynrn vala dun ayni seyi bende dedim bahar geldi vakit daralıyor bayrama kadar ideal kiloma yaklaşmaliyim
kiz sosis oldumi hic pazartesi cok guzel eksin vardi aman dikkat etGelelim benim menüye
12.20
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
Bikac dal tere
1 domates
1salatalik
3 zeytin
2sosis (bu bana yakismadi biliyorum )
14
çeyrek ayva
Yeşil çay
16.10
haşlanmış tavuk 200 g vardi
2 kasik yoğurt ve 3 dal tere
Su.2.5
Spor 35 dk tempolu yürüyüşPnrrr-12
günaydın canımGunaydinnn canlarr gecmis icin sonra gelicem smdi hemen disarda islerim var
Tabi olmadi ama yiyenin çok ısrar etti ağzıma koymak icin üzerime çıktı neredeyse:) telafi ederim benkucuk yatar canim da büyük sanmıyorum
kiz sosis oldumi hic pazartesi cok guzel eksin vardi aman dikkat et
günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?