- 11 Nisan 2018
- 1.922
- 3.805
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.741
Türk kahvesi genelde canım bazen de granül yapıyorumAmin amin, aynen devam etbaşlamışken bozma
Quark bende seviyorum, Ama Türkiye'deki şekerli
Musmutlu yıllarsağlıkla zayifladigin Bir yıl olsun
Masallah, Hep böyle gitse
Valla almanyadakinin çok zor olduğunu duymuştum, o yüzden hafife almamak lazim
Mutlu yıllar
Kahve, filtre kahve mi
Afiyet olsun
Toparlarsın hemen, moralini bozma
Geçmiş olsun
Umarım, benimde hedefim, mümkün Olduğunca geç şekerle tanışması, Bir tanıdığım kanser tedavisi görüyor, şeker tamamen yasakmış, kanseri besliyormuş. Bile bile niye yiyoruz ki.
menü güzel böreğin tarifini ayrıca istiyorumMenum gelsin
9:30
1 dilim ispanakli borek (unsuz peynir yumurta ve yoğurttan oluşuyor)
1minik salatalık
4 çeri domates
2 yk lor
1 tk keten tohumu
5 yeşil zeytin
1 kivi
1 yer elmasi
Eki Görüntüle 2248026
14 :00 gibiydi sanirim
1 kupa sutlu Türk kahvesi
1 yer elmasi
18:30
Bamya
4 çeri domates
1 minik salatalık
1 minik havuç
2 yk lor
Dereotu
Maydanoz
Nane
Kuzu kulagi
Yarım avakado
Eki Görüntüle 2248027
Su:2lt
Spor yok
dalından derken bildiğimiz tranbon hurmasi mi mevsimi değil ama 5 ne olursa olsun çok olmuşMenüm
11.30
1kk peynir
5 zeytin
2 acı biber
1.domates
1 salatalık
15.00
5 taze hurma dalından (eminönünde buldum çok severim)
10tane kadar badem
18.30
1tabak taze fasulye
2 bardak ayran
2 acibiber
Su.2lt olur
Spor koşuşturmaca
30 yıldır Ankara datebrikler daha çok ekşi görürsün insallah
guzel menu hadi inşallah güzel bi ekşi olur bu hafta
fasulye yaptım özlemişim coktan yapmiyordum
sanada molay gelsin
mevsim geçişlerinde yorgunluk oluyor canim zencefil nane kaynat iç iyi gelir
sırf denizi bırakmamak için memlekete gitmeyi reddediyorumçok seviyorum yürümeyi havasını sen nerede oturuyordun canim
çok guzel afiyet olsun
Çok guzel bol eksi olsun insallah
beğendim güzel olmuşİyi akşamlar
Menüm
10.00
4 5 çeri
2 has yumurta
1 salatalık
Bir buck kibrt kutsu peynir
15.30
Bir kupa sade nescafe
17.00
1 elma
10 15 fındık
19.00
Bir tabak kavurmalı patlıcan
Bi kase yoğurt
21.30
Bir kupa sütlü nescafe
Su
2.5 lt
Spor
30dkyüryüş
ehliyetin vardı orası için güncelleme mi gerekiyor yoksa ilk defa mi alacaksınMerhabaaa
Aslında çok ekstrem bir sınav değil, neticede biz ne ÖSSler ne ydsler gördük ama yabancı memlekette olunca gerdi:) ehliyet sınavı biricikcim
süper menüSabah 10.45
1 yumurtalı Menemen
Peynir zeytin
1 kase yoğurt
Ara 17.00
1 fincan sütlü kahve
Akşam 18.45
Fırında etli sebzeli güveç ( sebzeler kabak patlıcan mantar taze biber)
Yeşillik
Su 2.5 lt
Spor 40 Dk yürüyüş
nohut sisirmezse sorun yok güzel olmuşBugunki menum
Sabah 10 da bitti
1 yumurta 3 hurma lorp peynir 2 ceviz marul maydanoz sutlu kahve
16 gibi bitti
2 kase ispanak yemegi
1 kase kadar yogurt
Civil Peynir
Nohut salatasi 6-7kasik heralde olmustur
1 Erik
2.4 lt su 650 tane hoplama
değişik ama iyi menusabah 09.40
1 tavada yumurta
1 parça peynir
6 zeytin
1 Cherry domates
1.5 yk yoğurt
1 çay bardağı tarçınlı yarım yağlı süt
6 badem,2 ceviz
1 kivi
1 avuç roka
3 dilim sucuk
1 çk krem peynir
Akşam 17.30
2 yumurtadan yeşillikli omlet
2 yk keten tohumlu yoğurt
6 zeytin
1 parça peynir
1 avuç roka
5 badem,1.5 ceviz
1çilek, 6 yaban mersini
Su: 2 lt
Spor: şüpheli
güzel olmuş canımBugünkü menum
Kahvalti 12:00
2 yumurtadan taze sarımsaklı ve prasali omlet
1 y.k. lor peyniri
4 zeytin
1 ç.k. tereyagi
Maydanoz
Akşam 18:00
1 has. Yumurta
3-4 kaşık yoğurt
Salata
Yarım armut
2.5 litre su
2 Küp yeşil çay
1 bardak kiraz sapı çayı
Spor
3mil leslie*135
20 dk bölgesel*60
Toplam: 195 puanPnrrr-12
SEKERSİZ 4.GÜNÜM
aradaki çiko sanırım x firmanın yulaflisi onun dışında 2 yumurta ve ekmek yerine 1 yumurta ev ekmek daha iyi olurdu sankiKızlar bugün yoğun bir gün geçirdim alıntı yaptım ama uyuycam çok yorgunum yarın geri dönüş yapcam
Bugün menüm
10.00 2 has yumurta
5 zeytin
1/2 kk süzme peynir
1/2 domates
1 tbe
15.00 87 cal çikolata
17.00 3 köfte
1 tavuk kanat
1 tbe
Ayran
20.00 1 sade türk kahvesi
Su 2l yatana kadar arttıririm. Spor 120 dk orta tempo yürüyüş 240 puanPnrrr-12
cemre toparlan canım liste olayını unut eksiye düşünce girersin ben olsam daha hirslanjrdim , misafirin kim yakın miBende giremiyorum maalesef misafirim var demiştim yatılı listede filan da değilim diye iyice saldım kendimi kötü hissediyorum hem listede yanlışlık olup giremediğim için hem misafire 3gün oldu geleli bi 3gün daha kalacak gibi duruyor en az canım sıkılıyor bıraktım diyeti filan dikkat edemiyorum ona ayrı takıyorum kötüyüm anlayacağınız of of
güzel menüKizlar bugun cok gariptim, halsizdim. Yarin insallah biraz daha iyi olurum. Hemen menumu paylasicam, yarin biraz kendime gelebilirsem gecmis yapicam
Saat 11:30
1.5 kk peynir
1 dilim ekmek
Salatalik
Domates
Saat 16:00
1 bardak tarcinli sut
1 armut
Saat 19:00
El kadar izgara et
Salata
2 yk yogurt
Su 2 lt
Spor yok bugunluk, yarin yapicam insallah daha iyi hissedersem.
biz de kurtulabiliriz canım neden olmasın çocukları da bir yaşa kadar biz kontrol edebiliyoruz, ya sonrasıObzite cerrahisi ile ilgili bir program izledim, doktor karbonhidrat eroin gibi bağımlılık yapıyor, kurtulmak çok zor dedi. Kendim için çok mu geç bilmiyorum ama çocuklarımı karbonhidrat bağımlılığından korumak istiyorum.
öğlen fasulye varken akşam sebze olabilirdi, akşam hem sarma hem kabak dolma şeklinde birini tercih etmeliydinGünaydınlar,dun uyuyakalmışım. O yüzden yazamadım.
Dünkü menum
Sabah 8.00
1 dilim tbe
1dilim peynir
1 yumurta
Yarım muz
2 ceviz
13.00
1 muz
15.00
6 kaşık kuru fasulye
1 bardak ayran
19.00
Kabak dolmasi
4 tane etli sarma
4 yemek kaşığı yoguet
21.00 10.adet siyah uzum
3 lt su
geçmiş olsun canım hemen önlemini alGünaydın kızlar.
Oglum ve eşim gripler ve korkarım bana da bulaşacak. Sabah boğaz ağrısıyla uyandım. Ihlamur falan içeyim de kötü olmayayım. Dün hiç giresim yoktu siteye. Nasıl geçmiş birikmistir diye düşünüyordum ki 3 sayfa olmuş. Herkesler nerde ki.
Dün garip hissediyordum ben de . Ama toparlanmalıyım. Şimdi kendime güzel bir kahvaltı hazırlayacağım. Hadi bakalım tartıya son bir gün kaldı. Bugün karbonsuz menülerle gelelim.
güzel menüDünkü menüm
11.00
1 armut
13.00
2 kaşık menemen
1 kaşık kıymalı yumurta
2 dilim peynir
1 minik parca kaşar
1 dlm tbe
17.00
1 tabak sebze yemeği
1 dlm tbe
Su:2 litre
menü güzel herşeyi elin de mi açtın yipratmayin yahu bu kadar kendinizi :) ben hiç açamamGünaydın kızlar dün çok yoğundum giremedim kusura bakmayın gece alıntı yapmıştım ama gitmişler dün tatlı aç börek aç derken ellerimi fazla zorladım sanırım şişmiş ağrıyor geriye tekrar donemicem
Dün ki menum
Kahvaltı
5 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık marul
1dilim tbe
Öğle
Salata
Akşam
Pırasa yemeği
1 dilim tbe
Yoğurt
Su 2 ltreye yakın tamamlayamadim
Spor yok
Kendimi çok şiş hissediyorum
Eski hırsım kalmadı canım çok skkn vermem gereken azıcık kilo gözümde o kadar büyüyor kimenü güzel böreğin tarifini ayrıca istiyorum
dalından derken bildiğimiz tranbon hurmasi mi mevsimi değil ama 5 ne olursa olsun çok olmuş
30 yıldır Ankara da
beğendim güzel olmuş
ehliyetin vardı orası için güncelleme mi gerekiyor yoksa ilk defa mi alacaksın
süper menü
nohut sisirmezse sorun yok güzel olmuş
değişik ama iyi menu
güzel olmuş canım
aradaki çiko sanırım x firmanın yulaflisi onun dışında 2 yumurta ve ekmek yerine 1 yumurta ev ekmek daha iyi olurdu sanki
cemre toparlan canım liste olayını unut eksiye düşünce girersin ben olsam daha hirslanjrdim , misafirin kim yakın mi
güzel menü
biz de kurtulabiliriz canım neden olmasın çocukları da bir yaşa kadar biz kontrol edebiliyoruz, ya sonrası
öğlen fasulye varken akşam sebze olabilirdi, akşam hem sarma hem kabak dolma şeklinde birini tercih etmeliydin
geçmiş olsun canım hemen önlemini al
güzel menü
menü güzel herşeyi elin de mi açtın yipratmayin yahu bu kadar kendinizi :) ben hiç açamam
Çok doğru söylemişsin Merveciğim. Aslında kilo vermeye odaklanabilsek diğer sorunların üstesinden daha kolay geleceğiz. Odaklanmanın yolu da takımdan güç almaktan geçiyor. Kendimize değer verip bütün gücümüzle bu gayreti ortaya koymalıyız.Günaydın kızlar
Evet gelelim yazmak istediklerime herkeste bir ölü toprağı var Evet hepimizin kafasini kurcalayan binlerce sorunlarimiz var bizi mutsuz eden olumsuz etkileyen ama hayatimizi bir yerden yakalamamiz lazim ah vah edip kendimiz icin hic birsey yapmadan dururken hersey kendiliginden daha guzel olmuyor yada istedigimizi kendiliğinden elde edemiyoruz artık ölü toprağını silkeleme zamani kizlar elbette duygusalliklarimiz, yorgunluklar ve bir takim sorunlarimiz olacak ama bunlardan güç alip bir yenisini daha eklememek adina kilo verme sürecimize dort elle sarilmamiz lazim hangimiz yaz geldiğinde kilolarınızdan kurtulmadiginda mutlu olacak haginiz keske demeyecek gecmiste yapmadiklari icin ah vah etmeyecek silkelenin kizlar kurtulun sizi mutsuz eden konulari kafanizda yer etmesinden rabbim hepsinizi hayirlara cikarsin inşallah ama suda bir gercek mart ayisonuna geldik sayilir surda son bir haftamiz geldi mayis basinda hayırlısı ile ramazan geliyor nolur yapmayin bunu ne kendinize nede bizlere burası bizim tek motive kaynağımız buraya nasıl 4 elle sarilirsak bizler o kadar iyiyiz ve o zaman tam anlamiyla bir butunuz birbirimizin enerjisiyle besleniyoruz, destekleriyle tokezledigimiz anlardan ayağa kalkıyoruz eger sizleri kırıp incitecek birsey yazip söylediysem ozur dilerim sizleri cok seviyorum
Mefkurem
North River
gewezebidik
buse8
AhSen_2504
Fatlady
elfkkk
Ak kelebek
istikrar1986
C cemresila
pesto26
Fit mutlu anne
fitcivciv
E ebruebrulii
I InFlames38
Erdek
Pnrrr-12
Edibe12
badem000
ekim2009
@Sweetyy83
tugcetugcem
Unuttuklarim varsa kusura bakmayin nolur
Eski hırsım kalmadı canım çok skkn vermem gereken azıcık kilo gözümde o kadar büyüyor ki
eşimin babaannesi ameliyat oldu gözünden onun sürekli yapılması gereken damlası var o yüzden bana geldi kv evde değil şehirdışında bana kaldı başka bakacak kimse yok torununun evine geldi
Günaydın kızlar
Evet gelelim yazmak istediklerime herkeste bir ölü toprağı var Evet hepimizin kafasini kurcalayan binlerce sorunlarimiz var bizi mutsuz eden olumsuz etkileyen ama hayatimizi bir yerden yakalamamiz lazim ah vah edip kendimiz icin hic birsey yapmadan dururken hersey kendiliginden daha guzel olmuyor yada istedigimizi kendiliğinden elde edemiyoruz artık ölü toprağını silkeleme zamani kizlar elbette duygusalliklarimiz, yorgunluklar ve bir takim sorunlarimiz olacak ama bunlardan güç alip bir yenisini daha eklememek adina kilo verme sürecimize dort elle sarilmamiz lazim hangimiz yaz geldiğinde kilolarınızdan kurtulmadiginda mutlu olacak haginiz keske demeyecek gecmiste yapmadiklari icin ah vah etmeyecek silkelenin kizlar kurtulun sizi mutsuz eden konulari kafanizda yer etmesinden rabbim hepsinizi hayirlara cikarsin inşallah ama suda bir gercek mart ayisonuna geldik sayilir surda son bir haftamiz geldi mayis basinda hayırlısı ile ramazan geliyor nolur yapmayin bunu ne kendinize nede bizlere burası bizim tek motive kaynağımız buraya nasıl 4 elle sarilirsak bizler o kadar iyiyiz ve o zaman tam anlamiyla bir butunuz birbirimizin enerjisiyle besleniyoruz, destekleriyle tokezledigimiz anlardan ayağa kalkıyoruz eger sizleri kırıp incitecek birsey yazip söylediysem ozur dilerim sizleri cok seviyorum
Mefkurem
North River
gewezebidik
buse8
AhSen_2504
Fatlady
elfkkk
Ak kelebek
istikrar1986
C cemresila
pesto26
Fit mutlu anne
fitcivciv
E ebruebrulii
I InFlames38
Erdek
Pnrrr-12
Edibe12
badem000
ekim2009
@Sweetyy83
tugcetugcem
arkadasinin basi sağolsun canımBugün yeni servisimde hiç fırsat bulamadım takıma girmeye. Gişeyi hiç sevmezdim ama emir büyük yerden mecbur çalışacam.
Öğle arası çalışma arkadaşlarım yemeğe ve pasta üflemeye götürdüler beni.
Maalesef bir arkadaşımın babasının vefatını öğrendim, migrenim tuttu üzüntüden. Spora gidecektim ama eve gideyim dedim. Ayaklarımı uzattım yayılıyorum şu an
cekmekoydeyim canimsen nerdesin canim
demekki iyi olmuşsun güldüğüne göre:) migren çok zor Allah şifa versin gülüm
super Çok beğendim
guzel olmuş canim
güzel bence afiyet olsun
Kahvaltıyı çok seviyorum bende kurtarıcımız resmen:)
inşallah canimÇok doğru söylemişsin Merveciğim. Aslında kilo vermeye odaklanabilsek diğer sorunların üstesinden daha kolay geleceğiz. Odaklanmanın yolu da takımdan güç almaktan geçiyor. Kendimize değer verip bütün gücümüzle bu gayreti ortaya koymalıyız.
Başarabiliriz. Artık pişmanlık yaşmaktan kurtulmalıyız. Ne ailenizin ne de başka herhangi bir sebebin bizi üzüp moralinizi bozmasına izin vermeyelim ve bizi gerçekten mutlu edecek olana odaklanalım ve kurtulalım kilolardan.
hic birimiz dort dörtlük değiliz ki canim hepimiz tokezlicez dusucez altust olucaz ama her zaman ayaga kalmayı basaracagizBende bunu diyorum takımda kopukluk var takımın katılımı az, geçmiş yapayım dedim baktım hemen bitti..Kaptanımız çok iyi ilgili öğrenciler tembel gibi hissediyorumakşam gittim tam buğday ekmeği aldım bir tek ip kaldı onu da alcam bende dört dörtlük değilim ama mücadeleye devam hadi kızlar silkelenin dökülsün ölü toprağı
Günaydın ablamGunaydinnnnnn canlarimmmmm cigerlerimmmm tombik aslanlarim :)))
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Abla belki baska seye bozuktur durduk yere surat asmasi normal değilDün aksam ütü yaparken kv geldi biraz devam ettim bi ara kahve molasi verdim
O da tv ye bakti
Ne oldu anlamadim baktim bi ara suratini asmis
Sonra yan tarafa gorumceme gitti
Zaten sirtim başım cok agriyodu
Bunca sene sonra kimsenin suratini cekemicem desemde moralim bozuldu
Aksam hic teli elime alasim gelmedi kusura bakmayin gelemedim cok yorgundum koltukta uyumusum gece yataga gectim
Evet ya istek üzerine yapinca hazir yapamadım mecbur hrr zmn yaparim boyle agrimazdi cok oluncq agridi snrmmenü güzel böreğin tarifini ayrıca istiyorum
dalından derken bildiğimiz tranbon hurmasi mi mevsimi değil ama 5 ne olursa olsun çok olmuş
30 yıldır Ankara da
beğendim güzel olmuş
ehliyetin vardı orası için güncelleme mi gerekiyor yoksa ilk defa mi alacaksın
süper menü
nohut sisirmezse sorun yok güzel olmuş
değişik ama iyi menu
güzel olmuş canım
aradaki çiko sanırım x firmanın yulaflisi onun dışında 2 yumurta ve ekmek yerine 1 yumurta ev ekmek daha iyi olurdu sanki
cemre toparlan canım liste olayını unut eksiye düşünce girersin ben olsam daha hirslanjrdim , misafirin kim yakın mi
güzel menü
biz de kurtulabiliriz canım neden olmasın çocukları da bir yaşa kadar biz kontrol edebiliyoruz, ya sonrası
öğlen fasulye varken akşam sebze olabilirdi, akşam hem sarma hem kabak dolma şeklinde birini tercih etmeliydin
geçmiş olsun canım hemen önlemini al
güzel menü
menü güzel herşeyi elin de mi açtın yipratmayin yahu bu kadar kendinizi :) ben hiç açamam
cok dogru cnm bnm bugun modum cok düşük dışarıya atsam iyi olacak kendimi yoksa mutfaga atacamGünaydın kızlar
Mefkurem
North River
gewezebidik
buse8
AhSen_2504
Fatlady
elfkkk
Ak kelebek
istikrar1986
C cemresila
pesto26
Fit mutlu anne
fitcivciv
E ebruebrulii
I InFlames38
Erdek
Pnrrr-12
Edibe12
badem000
ekim2009
@Sweetyy83
tugcetugcem
Takmayalim desek de takiyoruz bazen bende oyleyimdir abla hayrlisi senin yaptgm bisey yoksa herkes assın suratini bosverDün aksam ütü yaparken kv geldi biraz devam ettim bi ara kahve molasi verdim
O da tv ye bakti
Aksam hic teli elime alasim gelmedi kusura bakmayin gelemedim cok yorgundum koltukta uyumusum gece yataga gectim
Dün aksam ütü yaparken kv geldi biraz devam ettim bi ara kahve molasi verdim
O da tv ye bakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?