Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar dün çok yoğundum giremedim kusura bakmayın gece alıntı yapmıştım ama gitmişler dün tatlı aç börek aç derken ellerimi fazla zorladım sanırım şişmiş ağrıyor geriye tekrar donemicem
Dün ki menum
Kahvaltı
5 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık marul
1dilim tbe

Öğle
Salata

Akşam
Pırasa yemeği
1 dilim tbe
Yoğurt

Su 2 ltreye yakın tamamlayamadim
Spor yok

Kendimi çok şiş hissediyorum

Türk kahvesi genelde canım bazen de granül yapıyorum

menü güzel böreğin tarifini ayrıca istiyorum
dalından derken bildiğimiz tranbon hurmasi mi mevsimi değil ama 5 ne olursa olsun çok olmuş
30 yıldır Ankara da
beğendim güzel olmuş
Merhabaaa
Aslında çok ekstrem bir sınav değil, neticede biz ne ÖSSler ne ydsler gördük ama yabancı memlekette olunca gerdi:) ehliyet sınavı biricikcim
ehliyetin vardı orası için güncelleme mi gerekiyor yoksa ilk defa mi alacaksın
süper menü
Bugunki menum
Sabah 10 da bitti
1 yumurta 3 hurma lorp peynir 2 ceviz marul maydanoz sutlu kahve
16 gibi bitti
2 kase ispanak yemegi
1 kase kadar yogurt
Civil Peynir
Nohut salatasi 6-7kasik heralde olmustur
1 Erik
2.4 lt su 650 tane hoplama
nohut sisirmezse sorun yok güzel olmuş
değişik ama iyi menu
güzel olmuş canım
aradaki çiko sanırım x firmanın yulaflisi onun dışında 2 yumurta ve ekmek yerine 1 yumurta ev ekmek daha iyi olurdu sanki
cemre toparlan canım liste olayını unut eksiye düşünce girersin ben olsam daha hirslanjrdim , misafirin kim yakın mi
güzel menü
biz de kurtulabiliriz canım neden olmasın çocukları da bir yaşa kadar biz kontrol edebiliyoruz, ya sonrası
öğlen fasulye varken akşam sebze olabilirdi, akşam hem sarma hem kabak dolma şeklinde birini tercih etmeliydin
geçmiş olsun canım hemen önlemini al
Dünkü menüm

11.00
1 armut

13.00
2 kaşık menemen
1 kaşık kıymalı yumurta
2 dilim peynir
1 minik parca kaşar
1 dlm tbe

17.00
1 tabak sebze yemeği
1 dlm tbe

Su:2 litre
güzel menü
menü güzel herşeyi elin de mi açtın yipratmayin yahu bu kadar kendinizi :) ben hiç açamam

Eski hırsım kalmadı canım çok skkn vermem gereken azıcık kilo gözümde o kadar büyüyor ki
eşimin babaannesi ameliyat oldu gözünden onun sürekli yapılması gereken damlası var o yüzden bana geldi kv evde değil şehirdışında bana kaldı başka bakacak kimse yok torununun evine geldi

Günaydın kızlar
Evet gelelim yazmak istediklerime herkeste bir ölü toprağı var Evet hepimizin kafasini kurcalayan binlerce sorunlarimiz var bizi mutsuz eden olumsuz etkileyen ama hayatimizi bir yerden yakalamamiz lazim ah vah edip kendimiz icin hic birsey yapmadan dururken hersey kendiliginden daha guzel olmuyor yada istedigimizi kendiliğinden elde edemiyoruz artık ölü toprağını silkeleme zamani kizlar elbette duygusalliklarimiz, yorgunluklar ve bir takim sorunlarimiz olacak ama bunlardan güç alip bir yenisini daha eklememek adina kilo verme sürecimize dort elle sarilmamiz lazim hangimiz yaz geldiğinde kilolarınızdan kurtulmadiginda mutlu olacak haginiz keske demeyecek gecmiste yapmadiklari icin ah vah etmeyecek silkelenin kizlar kurtulun sizi mutsuz eden konulari kafanizda yer etmesinden rabbim hepsinizi hayirlara cikarsin inşallah ama suda bir gercek mart ayisonuna geldik sayilir surda son bir haftamiz geldi mayis basinda hayırlısı ile ramazan geliyor nolur yapmayin bunu ne kendinize nede bizlere burası bizim tek motive kaynağımız buraya nasıl 4 elle sarilirsak bizler o kadar iyiyiz ve o zaman tam anlamiyla bir butunuz birbirimizin enerjisiyle besleniyoruz, destekleriyle tokezledigimiz anlardan ayağa kalkıyoruz eger sizleri kırıp incitecek birsey yazip söylediysem ozur dilerim sizleri cok seviyorum
Mefkurem
North River
gewezebidik
buse8
AhSen_2504
Fatlady
elfkkk
Ak kelebek
istikrar1986
C cemresila
pesto26
Fit mutlu anne
fitcivciv
E ebruebrulii
I InFlames38
Erdek
Pnrrr-12
Edibe12
badem000
ekim2009
@Sweetyy83
tugcetugcem

Unuttuklarim varsa kusura bakmayin nolur

Çok doğru söylemişsin Merveciğim. Aslında kilo vermeye odaklanabilsek diğer sorunların üstesinden daha kolay geleceğiz. Odaklanmanın yolu da takımdan güç almaktan geçiyor. Kendimize değer verip bütün gücümüzle bu gayreti ortaya koymalıyız.
Başarabiliriz. Artık pişmanlık yaşmaktan kurtulmalıyız. Ne ailenizin ne de başka herhangi bir sebebin bizi üzüp moralinizi bozmasına izin vermeyelim ve bizi gerçekten mutlu edecek olana odaklanalım ve kurtulalım kilolardan.

CANIM HIRSININ AZALMASI NORMAL, bence senin psikolojin iyi olmayınca yemek yemek gibi bir tarzın var öyle hissettim şimdi ev kalabalık bu durum canını sıkıyor olabilir farkında olmadan.. Özüne dönersin sağlıcakla

Bende bunu diyorum takımda kopukluk var takımın katılımı az, geçmiş yapayım dedim baktım hemen bitti..Kaptanımız çok iyi ilgili öğrenciler tembel gibi hissediyorum akşam gittim tam buğday ekmeği aldım bir tek ip kaldı onu da alcam bende dört dörtlük değilim ama mücadeleye devam hadi kızlar silkelenin dökülsün ölü toprağı

arkadasinin basi sağolsun canım
cekmekoydeyim canim
inşallah canim
hic birimiz dort dörtlük değiliz ki canim hepimiz tokezlicez dusucez altust olucaz ama her zaman ayaga kalmayı basaracagiz

Günaydın ablam

Dün aksam ütü yaparken kv geldi biraz devam ettim bi ara kahve molasi verdim
O da tv ye bakti
Ne oldu anlamadim baktim bi ara suratini asmis
Sonra yan tarafa gorumceme gitti
Zaten sirtim başım cok agriyodu
Bunca sene sonra kimsenin suratini cekemicem desemde moralim bozuldu

Aksam hic teli elime alasim gelmedi kusura bakmayin gelemedim cok yorgundum koltukta uyumusum gece yataga gectim

Abla belki baska seye bozuktur durduk yere surat asmasi normal değil

Son düzenleme:
Menuleri okudum bugunluk alinti yapmadim
Geneli guzeldi zaten
Bi sevginin 5 hurmasi bide aysenurun 6-7ks nohutu gözüme carpti

Bugun lutfen daha dikkatli olalim
Yarin uzulmiyelim

Listedeki kizlardan tartida problemi olan varsa bugun ona gore beslenip odem cayini suyunu ihmal etmesin
Hafize bugun fazla spor yapma istersen cnm biraz yürüyüş yeter

Evet ya istek üzerine yapinca hazir yapamadım mecbur hrr zmn yaparim boyle agrimazdi cok oluncq agridi snrm
cok dogru cnm bnm bugun modum cok düşük dışarıya atsam iyi olacak kendimi yoksa mutfaga atacam
Takmayalim desek de takiyoruz bazen bende oyleyimdir abla hayrlisi senin yaptgm bisey yoksa herkes assın suratini bosver

İstemsizce komik geldi :) kendin kayınvalide olmuşsun halen kayınvalide tribi çekiyorsun kaptanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…