Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.781
Belki sen ütü yapmayı bırakıp yanında oturmadigin için surat aşmıştır belki abla Morelini bozma zaten bu kaynana görümce elti üçlüsüyle çok iyi anlaşan görmedim bugüne kadarDün aksam ütü yaparken kv geldi biraz devam ettim bi ara kahve molasi verdim
O da tv ye bakti
Ne oldu anlamadim baktim bi ara suratini asmis
Sonra yan tarafa gorumceme gitti
Zaten sirtim başım cok agriyodu
Bunca sene sonra kimsenin suratini cekemicem desemde moralim bozuldu
Aksam hic teli elime alasim gelmedi kusura bakmayin gelemedim cok yorgundum koltukta uyumusum gece yataga gectim
Bence yarindan itibaren cok daha azimli bi melisle tanisacazEski ben belki de . Bu aralar zor gibi. Hem senin az kalmış. Gayette iyi ilerliyorsun ablacım
Rakibem nasıl gidiyor takip edemedim yazdin mi eksidemisinHadi kızlar tartı öncesi saldıralım motive olalım, yemek yiyeceksek erken saatlerde yemeyeceksek salata ile geçiştirelim canlar :)
Kuzum listeden cikma sebebim metomu normale cevirmeye calismaktiGurubumuz yeniden açaldığında ne kadar sevinmiştik birbirimizi ne kadar özlemiştik neredeyse butün gün burdaydik ne oldu bilmiyom herkes elini ayacağını çekmeye başladı listeden çıkışlar mücadele etmek istemeyen arkadaslar bütün takımı etkiledi gibime geliyor kizlar herkes silkelenin toparlanması lazım bende dahil
Gecmis olsun cnm ayaklarinimi cok usuttun acaba bukadar gaz olmusselam canlarrrr
@askrhpozitif eline yüreğine sağlık gülüm çok güzel yazmışsın haklısın ne kaldı şurada yaza kendimize gelme vakti geldi geçiyor
dün uğrayamadım kızlar kusura bakmayın anneme hoş geldine geldi bir kaç komşu haberli olunca az hazırlık yaptım kapıyı camı çok açtım dün, akşamı da karın ağrısı hafiften başladı 12 gibi yattım ,12 buçuğa doğru karnıma bıcak saplanır gibi başladı ağrı ara ara olur bana gaz sancısı eşim kalktı sıcak su torbası ballı sıcak su ve tabiki kurtarıcım buskopan getirdi 3 e kadar kıvrandım ağrı hafifler gibi olunca ben kalkıp rezene çayı yaptım o demini alana kadar yine sıcak suya bal kattım az da kimyon attım içtim 4 gibi uyudum , hala karnım ağrıyor sıcak su torbasıyla sarmaş dolaş aşk yaşıyoruz resmen:) sabah kalktığım da birden aklıma düştü tartıya çıkayım dedim 88 rakamının o tartı da işi neeeee tamam dün öğleden sonra turşu yedim sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar v.s. yedim ama sonra hiç bir şey yemedim 2 gündür tek öğün beslendim bu kadar artı olur muuu vicdansız tartıııııı
aşkrhpozitif mervemin de kk yi açıp yazısını görünce iyice sirkelendim
kendime sözzzzazartesi tartısın da tekrar 85 li rakam görünecek aha daaa buraya yazdım
Yedik rakibem ye pasta börek kebabcisi tatlı ne varsa ye afiyet olsunKatılım yapın burdan uzaklaşan diyetten uzaklaşır..Bende hafta sonu eşimle kaçamak bir tatil yapcam dışarda yicem mecbur şimdiden onu düşünüyorumben diyetimi ciddiye alıyorum bilmem anlatabildim mi
Yeni gelmis misafir degilki cnm ne zamandir burdalarBelki sen ütü yapmayı bırakıp yanında oturmadigin için surat aşmıştır belki abla Morelini bozma zaten bu kaynana görümce elti üçlüsüyle çok iyi anlaşan görmedim bugüne kadar
Abla şuan kilo durumun nasıl ise yaradımı listeden çıkmak bu hafta takip edemedim inşallah ise yaramistirKuzum listeden cikma sebebim metomu normale cevirmeye calismakti
Sizde gordunuz artik cok zor gidiyordu
Ama elimden geldigince hep burdayim zaten
işin ilginci kilo alınca ağırlık hissediyorum normalde ama bu defa tam tersi hafiflemiş hissediyordum :)Çok geçmiş olsun abla. Bu azimle sen tekrar düşersin eminim
çok ilginç bir durum olmuş Ekimciğim.işin ilginci kilo alınca ağırlık hissediyorum normalde ama bu defa tam tersi hafiflemiş hissediyordum :)
Listede değilsin ama geçen hafta çok güzel gitmiş. Bugün tartıldın mı?Kuzum listeden cikma sebebim metomu normale cevirmeye calismakti
Sizde gordunuz artik cok zor gidiyordu
Ama elimden geldigince hep burdayim zaten
Yedik rakibem ye pasta börek kebabcisi tatlı ne varsa ye afiyet olsun
Bence de takmaZaten baska sebebten canim sikkindi basim agriyodu
Valla kendi derdim kendime yeter herkes ne istiyorsa düşünsün kimseyle ugrasamicam
Rakibem nasıl gidiyor takip edemedim yazdin mi eksidemisin
yas farki, hayat tarzi ilgi alanlari farkli olunca ortak nokta zor oluyor cnmBizim de öyle malesef. Hatta kırılmasın diye çok stres yaparım. Ama kafa dengi olmak isterdim.
cikmadan once zaten cok az yedigim icin arti olacagimi biliyordum cnmAbla şuan kilo durumun nasıl ise yaradımı listeden çıkmak bu hafta takip edemedim inşallah ise yaramistir
bilmem miii mefkuşum aylarımı alıyorGecmis olsun cnm ayaklarinimi cok usuttun acaba bukadar gaz olmus
Aman kuzum dikkat et yukari cikinca inmesi zor oluyor biliyorsun
Kuzum yulafi sutle yemek beni hic doyurmuyorKızlar ya içimdeki açlık çok büyük. Yediklerim şöyle:
8.30 4 yk yulaf ve 1 sb süt, 1 yumurta
10.30 7-8 tane fındık
11.15 1 büyük muz
Hala aç hissediyorum. Bir bardak su, bi bardak da ıhlamur içmeyi planlıyorum. Başka ne yapabilirim?
Öğle için ıspanak kavurup üzerine yumurta kırmayı düşünüyorum. Kaçta yemeliyim sizce?
hem de çook :))))))))))))çok ilginç bir durum olmuş Ekimciğim.
evet canım hep birlikte kurtulalım 90 lardanYeter ki isteyelim canım. Herkes üstüne düşeni yapacaktır
Öyle valla kaptanım. Bu sefer diyetimi baltalamak istemiyorum. Biraz motivasyonum düştü fakat toparlıyacağım. Şunun sırasında 7 kilo versem 90 lardan kurtulacağım.
biz de geri kalmayalım lütfen kaptanımBu hizla sen benden once kurtulacan 9 lardan :)))
Geçici bir şişliktir o canım, en yakında tekrar 85 olursun. Sen nerelerden azimle geldin, hayranım senin istikrarına.selam canlarrrr
@askrhpozitif eline yüreğine sağlık gülüm çok güzel yazmışsın haklısın ne kaldı şurada yaza kendimize gelme vakti geldi geçiyor
dün uğrayamadım kızlar kusura bakmayın anneme hoş geldine geldi bir kaç komşu haberli olunca az hazırlık yaptım kapıyı camı çok açtım dün, akşamı da karın ağrısı hafiften başladı 12 gibi yattım ,12 buçuğa doğru karnıma bıcak saplanır gibi başladı ağrı ara ara olur bana gaz sancısı eşim kalktı sıcak su torbası ballı sıcak su ve tabiki kurtarıcım buskopan getirdi 3 e kadar kıvrandım ağrı hafifler gibi olunca ben kalkıp rezene çayı yaptım o demini alana kadar yine sıcak suya bal kattım az da kimyon attım içtim 4 gibi uyudum , hala karnım ağrıyor sıcak su torbasıyla sarmaş dolaş aşk yaşıyoruz resmen:) sabah kalktığım da birden aklıma düştü tartıya çıkayım dedim 88 rakamının o tartı da işi neeeee tamam dün öğleden sonra turşu yedim sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar v.s. yedim ama sonra hiç bir şey yemedim 2 gündür tek öğün beslendim bu kadar artı olur muuu vicdansız tartıııııı
aşkrhpozitif mervemin de kk yi açıp yazısını görünce iyice sirkelendim
kendime sözzzzazartesi tartısın da tekrar 85 li rakam görünecek aha daaa buraya yazdım
Sevilaycığım iniş çıkışlar olması normal bence, aksine birini morali bozuk görünce hem kendim hem arkadaşım için daha aktif daha kararlı olmalıyım diye motive ediyorum. Herkes takılıp tökezlemeden verebilecek olsa takıma ihtiyaç olmazdı kiGurubumuz yeniden açaldığında ne kadar sevinmiştik birbirimizi ne kadar özlemiştik neredeyse butün gün burdaydik ne oldu bilmiyom herkes elini ayacağını çekmeye başladı listeden çıkışlar mücadele etmek istemeyen arkadaslar bütün takımı etkiledi gibime geliyor kizlar herkes silkelenin toparlanması lazım bende dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?