Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Belki sen ütü yapmayı bırakıp yanında oturmadigin için surat aşmıştır belki abla Morelini bozma zaten bu kaynana görümce elti üçlüsüyle çok iyi anlaşan görmedim bugüne kadar

Kuzum listeden cikma sebebim metomu normale cevirmeye calismakti
Sizde gordunuz artik cok zor gidiyordu
Ama elimden geldigince hep burdayim zaten

Gecmis olsun cnm ayaklarinimi cok usuttun acaba bukadar gaz olmus

Aman kuzum dikkat et yukari cikinca inmesi zor oluyor biliyorsun

Katılım yapın burdan uzaklaşan diyetten uzaklaşır..Bende hafta sonu eşimle kaçamak bir tatil yapcam dışarda yicem mecbur şimdiden onu düşünüyorum ben diyetimi ciddiye alıyorum bilmem anlatabildim mi
Yedik rakibem ye pasta börek kebabcisi tatlı ne varsa ye afiyet olsun

Belki sen ütü yapmayı bırakıp yanında oturmadigin için surat aşmıştır belki abla Morelini bozma zaten bu kaynana görümce elti üçlüsüyle çok iyi anlaşan görmedim bugüne kadar
Yeni gelmis misafir degilki cnm ne zamandir burdalar
her zaman diyor işiniz varsa yapin diye
Eltiyle gorumceyle hic sorunum yok :)) hepsi iyilerdir

Kuzum listeden cikma sebebim metomu normale cevirmeye calismakti
Sizde gordunuz artik cok zor gidiyordu
Ama elimden geldigince hep burdayim zaten
Abla şuan kilo durumun nasıl ise yaradımı listeden çıkmak bu hafta takip edemedim inşallah ise yaramistir

Kızlar ya içimdeki açlık çok büyük. Yediklerim şöyle:

8.30 4 yk yulaf ve 1 sb süt, 1 yumurta

10.30 7-8 tane fındık

11.15 1 büyük muz

Hala aç hissediyorum. Bir bardak su, bi bardak da ıhlamur içmeyi planlıyorum. Başka ne yapabilirim?
Öğle için ıspanak kavurup üzerine yumurta kırmayı düşünüyorum. Kaçta yemeliyim sizce?

Bizim de öyle malesef. Hatta kırılmasın diye çok stres yaparım. Ama kafa dengi olmak isterdim.
yas farki, hayat tarzi ilgi alanlari farkli olunca ortak nokta zor oluyor cnm
Abla şuan kilo durumun nasıl ise yaradımı listeden çıkmak bu hafta takip edemedim inşallah ise yaramistir
cikmadan once zaten cok az yedigim icin arti olacagimi biliyordum cnm
Tabi benim biraz fazla oldu :)) zaten 2 haftadir listede gibi devam ediyorum
Sadece evesigun bi disardan yiyince butun dengem bozuldu artiya gectim
Yoksa pazartesiye cumaya gore artisiz baslamistim

Gecmis olsun cnm ayaklarinimi cok usuttun acaba bukadar gaz olmus

Aman kuzum dikkat et yukari cikinca inmesi zor oluyor biliyorsun
bilmem miii mefkuşum aylarımı alıyor
tavsiye gibi anlama bacı bacı dertleşiyormuşuz gibi yazıcam sultanım
senin kv surat asmış ya sen sadece 1-2 dk lığına arada duman için çıktım odadan demişsin ya , madem üstüne alındın içine de belli ki dert olmuş acaba diyorum ki kv ile bir daha ki yan yana gelmeniz de konuyu şimdi ki zamane gençlerine getirsen az onlara atıp tutsan eskisi gibi saygı yok sigarayı bile büyüklerinin yanın da içiyorlar v.s. desen sonra da bak ben kendim kv oldum torun torba sahibiyim kaç senelik gelinim, hatta gelinliğim mi kaldı evin insanıyım ama senin yanın da içmeye çekiniyorum gidip başka yerde tüttürüyorum saygısızlık olarak algılanmasın diye, sen de zaten geçen bana geldiğin de farketmişsindir gidip gizli içtim , şimdikiler de hiç ince düşünme yok falan mı desen gülüm

Kuzum yulafi sutle yemek beni hic doyurmuyor
Sen krep gibimi yaptin oylemi yedin
2 yumurta az sut 2 kş yulafla krep yapip yaninda peynir zeytin bol yesillik daha doyurucu olurdu
Sonrasinda muz da kan sekerini yukseltip aciktirir onuda yogurtla yeseydin

Cok acsan yemegini yap ye saate takilma

evet canım hep birlikte kurtulalım 90 lardan
Bu hizla sen benden once kurtulacan 9 lardan :)))
biz de geri kalmayalım lütfen kaptanım
Geçici bir şişliktir o canım, en yakında tekrar 85 olursun. Sen nerelerden azimle geldin, hayranım senin istikrarına.
Sevilaycığım iniş çıkışlar olması normal bence, aksine birini morali bozuk görünce hem kendim hem arkadaşım için daha aktif daha kararlı olmalıyım diye motive ediyorum. Herkes takılıp tökezlemeden verebilecek olsa takıma ihtiyaç olmazdı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…