Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben spor yaptgmda dqha cok eksi görüyorum abla ya leslie yapmasam da yürüyüş ve squat yaparım

naz yapıyor mu yapıyorsa sıkıntı benim anneanne çok nazlıdır ne güzel sevabını almışsın, diğer konu bende de öyle millet 20-30 kg veriyor benim surda 6 kg kalmışken geriye döndüm döndükçe de artıyor hedeften uzaklaşıyoruz canım
günaydın abla
ona kahve yapmadın mi yoksa kesin birşeye bozulmuştur yaşlılar bir ayrı çünkü . Benim kvnin annesi mujganin gözüne b.. insin diye dedikodu yapıyordu ama kafa gıdık olduğu için mujgana Müjgan dedikodusunu o noktadan beri çok tinlamiyorum yaşlıların tribini
Valla kime yaptın bilmem ama benim annem yıllarca yegen kardeş konu komşu el açması yaptı istiyorlar diye sımdi bacağı ayrı kolu ayrı ağrı içinde hala yüzsüz yüzsüz istiyorlar o yüzden baştan yapmayacaksin yapacaksın az birşey evdekilere gerisi yalan

O da doğru vala haklısın biraz canının kıymetini bilmek lazım her zmn eve yaparım az az da ilk defa boylr cok tei başıma yapinca zorlandim

geçmiş olsun canım hemen önlemini al
güzel menü
Teşekkürler canım
O kadar haklısın ki canım. Her cümlenin altına imzamı atarım. Madem buraya geliş amacımız belli dikkat etmemiz gerekir.

canim kendini suclama bazen ne kadar dikkat etsekte olacaklarin önüne geçemiyoruz

[
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım böreğe bayıldım

Hurma fazla şekerli Ya etkiler mi
Bilemedim

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
tadinada bayilirsin eminim canim cok lezzetli oluyor
Öncelikle abla kusura bakma 2 gündür burayi ihmal ettim) eşimle aramız limuni ve buna canım çokk çok sıkkın hiç bişey yapasım yok kafam allak bullak lütfen mazur gör beni şimdilık
Rabbim feraha erdirsin canım
yapma kuzum kendine misafirin gidince düzenine donersin
ayy keske canim cocuklarimizinda bizler gibi çekmesini hic istemiyorum
Cuma hayal kırıklığına uğramamak ve uğratmamak için bir gece sporunu daha bitirmiş bulunuyorum. Akmasa da damlıyor.
@Pnrrr-20 20dk eliptik ve 20 dk zumba
20x4 + 20x3.5 = 150 puan
harikasın
ayyy inşallah canım
geçmiş olsun canım takim olarak biraz savrulduk sanırım toparlariz elbet
zuhal ablanin verdigi tarifi yaptım bahar un koymadim sadece 2 yumurta, az lor, suzme peynir, yogurt, ispanagi sogan ve sarimsakla soteledim hepisini birlestirip uzerine kasar serptim
Gunaydin canlaaar
Günaydın canım

sureklimi orada kalican cnm gecicimi
tatlim cocuk kucuk degilki, zaten kendi agirligimizi vucut zor tasiyor bide cocukla spor daha zorlar
Lesliyi suclama :)))
Öncelikle abla kusura bakma 2 gündür burayi ihmal ettim) eşimle aramız limuni ve buna canım çokk çok sıkkın hiç bişey yapasım yok kafam allak bullak lütfen mazur gör beni şimdilık
bu bahar gelerekten adamlar kudurdumu ne yapti hepsinde bi havalar
Herseye inat sen kendini onemse cnm
Eger paylasmak istersende biz burdayiz
cemre listeyi falan bosver cnm
Şu anda denemedeki üye say kendini eksiler gelirse zaten listeye gireceksin
Misafirde babaanneymis o kadar telasi olmaz heralde
tabiki bagimlilik yapiyor cnm insan yedikce daha cok yiyesi geliyor
Uyusturucu kullananlar da nasil bi sure sonra yetmiyor dozu artiriyolar bizde de oyle
Pestonun dedigi gibi gunde 8-10bin kalori alanlar bile basarabiliyorsa bizde yapabiliriz
Cocuk konusunda once onlari saglikli zararli seyler diye farkindalik yaratmaliyiz
Quark bende seviyorum, Ama Türkiye'deki şekerli
sade olanlarida var diye biliyorum cnm
oyyy hemen onlemini al cnm zencefil limon kararabiber yap
Ada cayi yada sirkeli suyla gargara yap

Enerji dusuklugunude hissediyordum
Katettigin yolu düşün ve yeni hedeflerine odaklan
Katılım yapın burdan uzaklaşan diyetten uzaklaşır..Bende hafta sonu eşimle kaçamak bir tatil yapcam dışarda yicem mecbur şimdiden onu düşünüyorum ben diyetimi ciddiye alıyorum bilmem anlatabildim mi
nereye gideceksiniz cnm sende istanbuldamiydin
+1 +1 +1 +1 :))))
Gercekleri yazmisin cnm ve cok guzel,cok dogru
Alincak bisey yok
Bende seni

bak geçende dediydim cnm:))) ip alincaya kadar ipsiz hopla hem alistirma yapmis olursun
Metoyuda hizlandirir
İstemsizce komik geldi :) kendin kayınvalide olmuşsun halen kayınvalide tribi çekiyorsun kaptanım :)
aynen oyle valla :)) bide eskiler daha beklentili
Onlarin bize yaptigini biz gelinlere yapmis olsaydik yuzumuze bakmazlardi :))

eçmiş olsun canım takim olarak biraz savrulduk sanırım toparlariz elbet
Yeter ki isteyelim canım. Herkes üstüne düşeni yapacaktır
oyyy hemen onlemini al cnm zencefil limon kararabiber yap
Ada cayi yada sirkeli suyla gargara yap

Enerji dusuklugunude hissediyordum
Katettigin yolu düşün ve yeni hedeflerine odaklan
Öyle valla kaptanım. Bu sefer diyetimi baltalamak istemiyorum. Biraz motivasyonum düştü fakat toparlıyacağım. Şunun sırasında 7 kilo versem 90 lardan kurtulacağım.

bende takmiyorumda ister istemez morali bozuluyor insanin
Ben spor yaptgmda dqha cok eksi görüyorum abla ya leslie yapmasam da yürüyüş ve squat yaparım
şiş hissediyorum dedigin icin oyle soyledim cnm
Icecek olarak ne yapacaksin
yaptimda istemedi :))
ortak noktamiz yok fazla sohbet edemedik :)
Evde de kimse yoktu
Arada öbür odaya gectim duman icin bikac dk yalniz kaldi
Ona mi bozuldu bilmiyorum

valla millet icin kendini yipratmican
Cok isteyen kendi yapsin
Nasılsınız buralar pek bir sessiz olmuş benim bugün gayet başarılı gidiyor ilk etapta karbonhidrati çok azaltmayacagim listelere uyacağım
amann iyi bari cnm sen normal listene devam et aç birakma kendini
Bacaklarin nasil bugun :)
Biraz uyuyayım dedim . Kapı bir yandan çalıp durdu,telefon bir yandan.
Benimde en sinir oldugum sey
Teli tumden kapatip kapiyida acmasaydin :))

Bu hizla sen benden once kurtulacan 9 lardan :)))

Mefkurem hiç canını sıkma abla kv kim bilir neye sıkılmıştır. Yaşlılar bazen durduk yere surat asabiliyorlar. Hem senin yaptığın bişey de yok.

Fit mutlu anne canım ben de devamlı merdane ve oklavayla aşk yaşıyordum. Bu sene omzum çok ağrıdı doktor fazla yormaktan kasta ödem oluştuğunu biraz daha zorlarsam kasin yirtilacagini söyledi. Agridan toz alamaz hale geldim. Hiçbir şey insanın sağlığından kıymetli değil şunu bir anlasak

selam canlarrrr
askrhpozitif eline yüreğine sağlık gülüm çok güzel yazmışsın haklısın ne kaldı şurada yaza kendimize gelme vakti geldi geçiyor
dün uğrayamadım kızlar kusura bakmayın anneme hoş geldine geldi bir kaç komşu haberli olunca az hazırlık yaptım kapıyı camı çok açtım dün, akşamı da karın ağrısı hafiften başladı 12 gibi yattım ,12 buçuğa doğru karnıma bıcak saplanır gibi başladı ağrı ara ara olur bana gaz sancısı eşim kalktı sıcak su torbası ballı sıcak su ve tabiki kurtarıcım buskopan getirdi 3 e kadar kıvrandım ağrı hafifler gibi olunca ben kalkıp rezene çayı yaptım o demini alana kadar yine sıcak suya bal kattım az da kimyon attım içtim 4 gibi uyudum , hala karnım ağrıyor sıcak su torbasıyla sarmaş dolaş aşk yaşıyoruz resmen:) sabah kalktığım da birden aklıma düştü tartıya çıkayım dedim 88 rakamının o tartı da işi neeeee tamam dün öğleden sonra turşu yedim sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar v.s. yedim ama sonra hiç bir şey yemedim 2 gündür tek öğün beslendim bu kadar artı olur muuu vicdansız tartıııııı
aşkrhpozitif mervemin de kk yi açıp yazısını görünce iyice sirkelendim
kendime sözzzz azartesi tartısın da tekrar 85 li rakam görünecek aha daaa buraya yazdım

Gurubumuz yeniden açaldığında ne kadar sevinmiştik birbirimizi ne kadar özlemiştik neredeyse butün gün burdaydik ne oldu bilmiyom herkes elini ayacağını çekmeye başladı listeden çıkışlar mücadele etmek istemeyen arkadaslar bütün takımı etkiledi gibime geliyor kizlar herkes silkelenin toparlanması lazım bende dahil

Çok geçmiş olsun abla. Bu azimle sen tekrar düşersin eminim

Zaten baska sebebten canim sikkindi basim agriyodu
Valla kendi derdim kendime yeter herkes ne istiyorsa düşünsün kimseyle ugrasamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…