- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.761
Ben spor yaptgmda dqha cok eksi görüyorum abla ya leslie yapmasam da yürüyüş ve squat yaparımMenuleri okudum bugunluk alinti yapmadim
Geneli guzeldi zaten
Bi sevginin 5 hurmasi bide aysenurun 6-7ks nohutu gözüme carpti
Bugun lutfen daha dikkatli olalim
Yarin uzulmiyelim
Listedeki kizlardan tartida problemi olan varsa bugun ona gore beslenip odem cayini suyunu ihmal etmesin
Hafize bugun fazla spor yapma istersen cnm biraz yürüyüş yeter
naz yapıyor mu yapıyorsa sıkıntı benim anneanne çok nazlıdır ne güzel sevabını almışsın, diğer konu bende de öyle millet 20-30 kg veriyor benim surda 6 kg kalmışken geriye döndüm döndükçe de artıyor hedeften uzaklaşıyoruz canımEski hırsım kalmadı canım çok skkn vermem gereken azıcık kilo gözümde o kadar büyüyor ki
eşimin babaannesi ameliyat oldu gözünden onun sürekli yapılması gereken damlası var o yüzden bana geldi kv evde değil şehirdışında bana kaldı başka bakacak kimse yok torununun evine geldi
günaydın ablaGunaydinnnnnn canlarimmmmm cigerlerimmmm tombik aslanlarim :)))
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
ona kahve yapmadın mi yoksaDün aksam ütü yaparken kv geldi biraz devam ettim bi ara kahve molasi verdim
O da tv ye bakti
Ne oldu anlamadim baktim bi ara suratini asmis
Sonra yan tarafa gorumceme gitti
Zaten sirtim başım cok agriyodu
Bunca sene sonra kimsenin suratini cekemicem desemde moralim bozuldu
Aksam hic teli elime alasim gelmedi kusura bakmayin gelemedim cok yorgundum koltukta uyumusum gece yataga gectim
Valla kime yaptın bilmem ama benim annem yıllarca yegen kardeş konu komşu el açması yaptı istiyorlar diye sımdi bacağı ayrı kolu ayrı ağrı içinde hala yüzsüz yüzsüz istiyorlarEvet ya istek üzerine yapinca hazir yapamadım mecbur hrr zmn yaparim boyle agrimazdi cok oluncq agridi snrm
cok dogru cnm bnm bugun modum cok düşük dışarıya atsam iyi olacak kendimi yoksa mutfaga atacam
Takmayalim desek de takiyoruz bazen bende oyleyimdir abla hayrlisi senin yaptgm bisey yoksa herkes assın suratini bosver
O da doğru vala haklısın biraz canının kıymetini bilmek lazım her zmn eve yaparım az az da ilk defa boylr cok tei başıma yapinca zorlandimnaz yapıyor mu yapıyorsa sıkıntı benim anneanne çok nazlıdır ne güzel sevabını almışsın, diğer konu bende de öyle millet 20-30 kg veriyor benim surda 6 kg kalmışken geriye döndüm döndükçe de artıyor hedeften uzaklaşıyoruz canım
günaydın abla
ona kahve yapmadın mi yoksakesin birşeye bozulmuştur yaşlılar bir ayrı çünkü . Benim kvnin annesi mujganin gözüne b.. insin diye dedikodu yapıyordu ama kafa gıdık olduğu için mujgana Müjgan dedikodusunu o noktadan beri çok tinlamiyorum yaşlıların tribini
Valla kime yaptın bilmem ama benim annem yıllarca yegen kardeş konu komşu el açması yaptı istiyorlar diye sımdi bacağı ayrı kolu ayrı ağrı içinde hala yüzsüz yüzsüz istiyorlaro yüzden baştan yapmayacaksin yapacaksın az birşey evdekilere gerisi yalan
Teşekkürler canımgeçmiş olsun canım hemen önlemini al
güzel menü
O kadar haklısın ki canım. Her cümlenin altına imzamı atarım. Madem buraya geliş amacımız belli dikkat etmemiz gerekir.Günaydın kızlar
Evet gelelim yazmak istediklerime herkeste bir ölü toprağı var Evet hepimizin kafasini kurcalayan binlerce sorunlarimiz var bizi mutsuz eden olumsuz etkileyen ama hayatimizi bir yerden yakalamamiz lazim ah vah edip kendimiz icin hic birsey yapmadan dururken hersey kendiliginden daha guzel olmuyor yada istedigimizi kendiliğinden elde edemiyoruz artık ölü toprağını silkeleme zamani kizlar elbette duygusalliklarimiz, yorgunluklar ve bir takim sorunlarimiz olacak ama bunlardan güç alip bir yenisini daha eklememek adina kilo verme sürecimize dort elle sarilmamiz lazim hangimiz yaz geldiğinde kilolarınızdan kurtulmadiginda mutlu olacak haginiz keske demeyecek gecmiste yapmadiklari icin ah vah etmeyecek silkelenin kizlar kurtulun sizi mutsuz eden konulari kafanizda yer etmesinden rabbim hepsinizi hayirlara cikarsin inşallah ama suda bir gercek mart ayisonuna geldik sayilir surda son bir haftamiz geldi mayis basinda hayırlısı ile ramazan geliyor nolur yapmayin bunu ne kendinize nede bizlere burası bizim tek motive kaynağımız buraya nasıl 4 elle sarilirsak bizler o kadar iyiyiz ve o zaman tam anlamiyla bir butunuz birbirimizin enerjisiyle besleniyoruz, destekleriyle tokezledigimiz anlardan ayağa kalkıyoruz eger sizleri kırıp incitecek birsey yazip söylediysem ozur dilerim sizleri cok seviyorum
Mefkurem
North River
@gewezebidik
@buse8
@AhSen_2504
Fatlady
@elfkkk
@Gulbe seker
@istikrar1986
@cemresila
@pesto26
Fit mutlu anne
@fitcivciv
@ebruebrulii
@InFlames38
@Erdek
@Pnrrr-20
@Edibe12
badem000
ekim2009
@Sweetyy83
@tugcetugcem
Unuttuklarim varsa kusura bakmayin nolur
canim kendini suclama bazen ne kadar dikkat etsekte olacaklarin önüne geçemiyoruzBüyükde deniyorum keçiboynuzı pekmezi çörekotu yağı gibi küçük de denemedim .kğçğk olduğu için damak tadına iyi gel eyince istemez diye.ama yeterince çaba göstermemiş de olabikirim. büyük olanın geniz eti alındı bir daha tekrarladı bir daha alınacak gibi diye ona mı hep odaklandım acaba.iyi bakamadım mı bebeğime bilmiyorum ki.
Canlaaaaarımmmmmm ❤❤❤
Görmeden, dokunmadan yüreğinizi sevdiklerimmm
Mesafeleri umursamadan gönül bağı kurduklarım
Hiç tereddüt etmeden derdimi, sevincimi paylaştıklarım
İyi ki varsınız, iyi ki tanıyorum sizleriiii
Rabbim sizlerle güzellikleri paylaşacağım, hepimizin sağlıklı olacağı yaşlarımız olsun
tadinada bayilirsin eminim canim cok lezzetli oluyorAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım böreğe bayıldım
Hurma fazla şekerli Ya etkiler mi
Bilemedim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Rabbim feraha erdirsin canımÖncelikle abla kusura bakma 2 gündür burayi ihmal ettim) eşimle aramız limuni ve buna canım çokk çok sıkkın hiç bişey yapasım yok kafam allak bullak lütfen mazur gör beni şimdilık
yapma kuzum kendine misafirin gidince düzenine donersinBende giremiyorum maalesef misafirim var demiştim yatılı listede filan da değilim diye iyice saldım kendimi kötü hissediyorum hem listede yanlışlık olup giremediğim için hem misafire 3gün oldu geleli bi 3gün daha kalacak gibi duruyor en az canım sıkılıyor bıraktım diyeti filan dikkat edemiyorum ona ayrı takıyorum kötüyüm anlayacağınız of of
ayy keske canim cocuklarimizinda bizler gibi çekmesini hic istemiyorumObzite cerrahisi ile ilgili bir program izledim, doktor karbonhidrat eroin gibi bağımlılık yapıyor, kurtulmak çok zor dedi. Kendim için çok mu geç bilmiyorum ama çocuklarımı karbonhidrat bağımlılığından korumak istiyorum.
harikasınCuma hayal kırıklığına uğramamak ve uğratmamak için bir gece sporunu daha bitirmiş bulunuyorum. Akmasa da damlıyor.
@Pnrrr-20 20dk eliptik ve 20 dk zumba
20x4 + 20x3.5 = 150 puan
ayyy inşallah canımAfiyet olsun güzel menü canim
Çok güzel canım afiyet olsun. Tabaklarına bakmakta ayrı bir keyifli. Bu hafta çok istikrarlı ilerliyorsun maşallah. Güzel bir eksi göreceksin bence
Afiyet olsun canım. Hurma sayısı fazla gibi sanki
Anladım canım teşekkürler
Afiyet olsun canım çok güzel
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel afiyet olsun canim
Çok güzel canım afiyet olsun. Güzel bir eksi göreceksin bu menüyle
Güzel canım afiyet olsun
Iyiymiş yapılabilir
Canım kabak dolması ne kadar? Muz fazla gibi. Fasulye de tartı öncesi şişlik yapar.
geçmiş olsun canım takim olarak biraz savrulduk sanırım toparlariz elbetGünaydın kızlar.
Oglum ve eşim gripler ve korkarım bana da bulaşacak. Sabah boğaz ağrısıyla uyandım. Ihlamur falan içeyim de kötü olmayayım. Dün hiç giresim yoktu siteye. Nasıl geçmiş birikmistir diye düşünüyordum ki 3 sayfa olmuş. Herkesler nerde ki.
Dün garip hissediyordum ben de . Ama toparlanmalıyım. Şimdi kendime güzel bir kahvaltı hazırlayacağım. Hadi bakalım tartıya son bir gün kaldı. Bugün karbonsuz menülerle gelelim.
zuhal ablanin verdigi tarifi yaptım bahar un koymadim sadece 2 yumurta, az lor, suzme peynir, yogurt, ispanagi sogan ve sarimsakla soteledim hepisini birlestirip uzerine kasar serptimmenü güzel böreğin tarifini ayrıca istiyorum
dalından derken bildiğimiz tranbon hurmasi mi mevsimi değil ama 5 ne olursa olsun çok olmuş
30 yıldır Ankara da
beğendim güzel olmuş
ehliyetin vardı orası için güncelleme mi gerekiyor yoksa ilk defa mi alacaksın
süper menü
nohut sisirmezse sorun yok güzel olmuş
değişik ama iyi menu
güzel olmuş canım
aradaki çiko sanırım x firmanın yulaflisi onun dışında 2 yumurta ve ekmek yerine 1 yumurta ev ekmek daha iyi olurdu sanki
cemre toparlan canım liste olayını unut eksiye düşünce girersin ben olsam daha hirslanjrdim , misafirin kim yakın mi
güzel menü
biz de kurtulabiliriz canım neden olmasın çocukları da bir yaşa kadar biz kontrol edebiliyoruz, ya sonrası
öğlen fasulye varken akşam sebze olabilirdi, akşam hem sarma hem kabak dolma şeklinde birini tercih etmeliydin
geçmiş olsun canım hemen önlemini al
güzel menü
menü güzel herşeyi elin de mi açtın yipratmayin yahu bu kadar kendinizi :) ben hiç açamam
Günaydın canımGunaydin canlaaar
sureklimi orada kalican cnm gecicimiBugün yeni servisimde hiç fırsat bulamadım takıma girmeye. Gişeyi hiç sevmezdim ama emir büyük yerden mecbur çalışacam.
Öğle arası çalışma arkadaşlarım yemeğe ve pasta üflemeye götürdüler beni.
Maalesef bir arkadaşımın babasının vefatını öğrendim, migrenim tuttu üzüntüden. Spora gidecektim ama eve gideyim dedim. Ayaklarımı uzattım yayılıyorum şu an
tatlim cocuk kucuk degilki, zaten kendi agirligimizi vucut zor tasiyor bide cocukla spor daha zorlarBenim de durum pek parlak değil. 95.5 çıktım. Sabah değildi tartıldığımda ama hiç mutlu olmadım. Zaten Leslie sağolsun sabah sırtım tutulmuş olarak kalktım. Nasıl bir coşkuyla yaptıysam ya da bir ara kızım kucağıma geldi ondan mı bilmiyorum.
Son gün toparlarım umarım. Sabit çıksam sevineceğim artık. Sonuçta benim için sabit olmak da başarı.
Bugün etli soğan dolması yapmıştım ama az da olsa pirinç vardı içinde. Yapabilirsem yarın sadece sebze yiyeyim diyorum.
bu bahar gelerekten adamlar kudurdumu ne yapti hepsinde bi havalarÖncelikle abla kusura bakma 2 gündür burayi ihmal ettim) eşimle aramız limuni ve buna canım çokk çok sıkkın hiç bişey yapasım yok kafam allak bullak lütfen mazur gör beni şimdilık
cemre listeyi falan bosver cnmBende giremiyorum maalesef misafirim var demiştim yatılı listede filan da değilim diye iyice saldım kendimi kötü hissediyorum hem listede yanlışlık olup giremediğim için hem misafire 3gün oldu geleli bi 3gün daha kalacak gibi duruyor en az canım sıkılıyor bıraktım diyeti filan dikkat edemiyorum ona ayrı takıyorum kötüyüm anlayacağınız of of
tabiki bagimlilik yapiyor cnm insan yedikce daha cok yiyesi geliyorObzite cerrahisi ile ilgili bir program izledim, doktor karbonhidrat eroin gibi bağımlılık yapıyor, kurtulmak çok zor dedi. Kendim için çok mu geç bilmiyorum ama çocuklarımı karbonhidrat bağımlılığından korumak istiyorum.
sade olanlarida var diye biliyorum cnmQuark bende seviyorum, Ama Türkiye'deki şekerli
oyyy hemen onlemini al cnm zencefil limon kararabiber yapGünaydın kızlar.
Oglum ve eşim gripler ve korkarım bana da bulaşacak. Sabah boğaz ağrısıyla uyandım. Ihlamur falan içeyim de kötü olmayayım. Dün hiç giresim yoktu siteye. Nasıl geçmiş birikmistir diye düşünüyordum ki 3 sayfa olmuş. Herkesler nerde ki.
Dün garip hissediyordum ben de . Ama toparlanmalıyım. Şimdi kendime güzel bir kahvaltı hazırlayacağım. Hadi bakalım tartıya son bir gün kaldı. Bugün karbonsuz menülerle gelelim.
nereye gideceksiniz cnm sende istanbuldamiydinKatılım yapın burdan uzaklaşan diyetten uzaklaşır..Bende hafta sonu eşimle kaçamak bir tatil yapcam dışarda yicem mecbur şimdiden onu düşünüyorumben diyetimi ciddiye alıyorum bilmem anlatabildim mi
+1 +1 +1 +1 :))))Günaydın kızlar
Evet gelelim yazmak istediklerime herkeste bir ölü toprağı var Evet hepimizin kafasini kurcalayan binlerce sorunlarimiz var bizi mutsuz eden olumsuz etkileyen ama hayatimizi bir yerden yakalamamiz lazim ah vah edip kendimiz icin hic birsey yapmadan dururken hersey kendiliginden daha guzel olmuyor yada istedigimizi kendiliğinden elde edemiyoruz artık ölü toprağını silkeleme zamani kizlar elbette duygusalliklarimiz, yorgunluklar ve bir takim sorunlarimiz olacak ama bunlardan güç alip bir yenisini daha eklememek adina kilo verme sürecimize dort elle sarilmamiz lazim hangimiz yaz geldiğinde kilolarınızdan kurtulmadiginda mutlu olacak haginiz keske demeyecek gecmiste yapmadiklari icin ah vah etmeyecek silkelenin kizlar kurtulun sizi mutsuz eden konulari kafanizda yer etmesinden rabbim hepsinizi hayirlara cikarsin inşallah ama suda bir gercek mart ayisonuna geldik sayilir surda son bir haftamiz geldi mayis basinda hayırlısı ile ramazan geliyor nolur yapmayin bunu ne kendinize nede bizlere burası bizim tek motive kaynağımız buraya nasıl 4 elle sarilirsak bizler o kadar iyiyiz ve o zaman tam anlamiyla bir butunuz birbirimizin enerjisiyle besleniyoruz, destekleriyle tokezledigimiz anlardan ayağa kalkıyoruz eger sizleri kırıp incitecek birsey yazip söylediysem ozur dilerim sizleri cok seviyorum
Mefkurem
North River
@gewezebidik
@buse8
@AhSen_2504
Fatlady
@elfkkk
@Gulbe seker
@istikrar1986
@cemresila
@pesto26
Fit mutlu anne
@fitcivciv
@ebruebrulii
@InFlames38
@Erdek
@Pnrrr-20
@Edibe12
badem000
ekim2009
@Sweetyy83
@tugcetugcem
bak geçende dediydim cnm:))) ip alincaya kadar ipsiz hopla hem alistirma yapmis olursunBende bunu diyorum takımda kopukluk var takımın katılımı az, geçmiş yapayım dedim baktım hemen bitti..Kaptanımız çok iyi ilgili öğrenciler tembel gibi hissediyorumakşam gittim tam buğday ekmeği aldım bir tek ip kaldı onu da alcam bende dört dörtlük değilim ama mücadeleye devam hadi kızlar silkelenin dökülsün ölü toprağı
aynen oyle valla :)) bide eskiler daha beklentiliİstemsizce komik geldi :) kendin kayınvalide olmuşsun halen kayınvalide tribi çekiyorsun kaptanım :)
Yeter ki isteyelim canım. Herkes üstüne düşeni yapacaktıreçmiş olsun canım takim olarak biraz savrulduk sanırım toparlariz elbet
Öyle valla kaptanım. Bu sefer diyetimi baltalamak istemiyorum. Biraz motivasyonum düştü fakat toparlıyacağım. Şunun sırasında 7 kilo versem 90 lardan kurtulacağım.oyyy hemen onlemini al cnm zencefil limon kararabiber yap
Ada cayi yada sirkeli suyla gargara yap
Enerji dusuklugunude hissediyordum
Katettigin yolu düşün ve yeni hedeflerine odaklan
bende takmiyorumda ister istemez morali bozuluyor insaninEvet ya istek üzerine yapinca hazir yapamadım mecbur hrr zmn yaparim boyle agrimazdi cok oluncq agridi snrm
cok dogru cnm bnm bugun modum cok düşük dışarıya atsam iyi olacak kendimi yoksa mutfaga atacam
Takmayalim desek de takiyoruz bazen bende oyleyimdir abla hayrlisi senin yaptgm bisey yoksa herkes assın suratini bosver
şiş hissediyorum dedigin icin oyle soyledim cnmBen spor yaptgmda dqha cok eksi görüyorum abla ya leslie yapmasam da yürüyüş ve squat yaparım
yaptimda istemedi :))kahve yapmadın mi yoksakesin birşeye bozulmuştur yaşlılar bir ayrı çünkü . Benim kvnin annesi mujganin gözüne b.. insin diye dedikodu yapıyordu ama kafa gıdık olduğu için mujgana Müjgan dedikodusunu o noktadan beri çok tinlamiyorum yaşlıların tribini
valla millet icin kendini yipratmicankime yaptın bilmem ama benim annem yıllarca yegen kardeş konu komşu el açması yaptı istiyorlar diye sımdi bacağı ayrı kolu ayrı ağrı içinde hala yüzsüz yüzsüz istiyorlaro yüzden baştan yapmayacaksin yapacaksın az birşey evdeki
amann iyi bari cnm sen normal listene devam et aç birakma kendiniNasılsınız buralar pek bir sessiz olmuşbenim bugün gayet başarılı gidiyor ilk etapta karbonhidrati çok azaltmayacagim listelere uyacağım
Benimde en sinir oldugum seyBiraz uyuyayım dedim . Kapı bir yandan çalıp durdu,telefon bir yandan.
Bu hizla sen benden once kurtulacan 9 lardan :)))Yeter ki isteyelim canım. Herkes üstüne düşeni yapacaktır
Öyle valla kaptanım. Bu sefer diyetimi baltalamak istemiyorum. Biraz motivasyonum düştü fakat toparlıyacağım. Şunun sırasında 7 kilo versem 90 lardan kurtulacağım.
Zaten basim cok agriyodu fazla konusmadimAbla belki baska seye bozuktur durduk yere surat asmasi normal değil
Telefona cevap vermedim . Kapıya da yetişemedimBenimde en sinir oldugum sey
Teli tumden kapatip kapiyida acmasaydin :))
Eski ben belki de . Bu aralar zor gibi. Hem senin az kalmış. Gayette iyi ilerliyorsun ablacımBu hizla sen benden once kurtulacan 9 lardan :)))
Bizim de öyle malesef. Hatta kırılmasın diye çok stres yaparım. Ama kafa dengi olmak isterdim.Zaten basim cok agriyodu fazla konusmadim
Dedigim gibi ortak nokta olmayinca insan ne konusacagini da sasiriyor :))
Gurubumuz yeniden açaldığında ne kadar sevinmiştik birbirimizi ne kadar özlemiştik neredeyse butün gün burdaydik ne oldu bilmiyom herkes elini ayacağını çekmeye başladı listeden çıkışlar mücadele etmek istemeyen arkadaslar bütün takımı etkiledi gibime geliyor kizlar herkes silkelenin toparlanması lazım bende dahilGünaydın kızlar
Mefkurem
North River
@gewezebidik
@buse8
@AhSen_2504
Fatlady
@elfkkk
@Gulbe seker
@istikrar1986
@cemresila
@pesto26
Fit mutlu anne
@fitcivciv
@ebruebrulii
@InFlames38
@Erdek
@Pnrrr-20
@Edibe12
badem000
ekim2009
@Sweetyy83
@tugcetugcem
Çok geçmiş olsun abla. Bu azimle sen tekrar düşersin eminimselam canlarrrr
askrhpozitif eline yüreğine sağlık gülüm çok güzel yazmışsın haklısın ne kaldı şurada yaza kendimize gelme vakti geldi geçiyor
dün uğrayamadım kızlar kusura bakmayın anneme hoş geldine geldi bir kaç komşu haberli olunca az hazırlık yaptım kapıyı camı çok açtım dün, akşamı da karın ağrısı hafiften başladı 12 gibi yattım ,12 buçuğa doğru karnıma bıcak saplanır gibi başladı ağrı ara ara olur bana gaz sancısı eşim kalktı sıcak su torbası ballı sıcak su ve tabiki kurtarıcım buskopan getirdi 3 e kadar kıvrandım ağrı hafifler gibi olunca ben kalkıp rezene çayı yaptım o demini alana kadar yine sıcak suya bal kattım az da kimyon attım içtim 4 gibi uyudum , hala karnım ağrıyor sıcak su torbasıyla sarmaş dolaş aşk yaşıyoruz resmen:) sabah kalktığım da birden aklıma düştü tartıya çıkayım dedim 88 rakamının o tartı da işi neeeee tamam dün öğleden sonra turşu yedim sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar v.s. yedim ama sonra hiç bir şey yemedim 2 gündür tek öğün beslendim bu kadar artı olur muuu vicdansız tartıııııı
aşkrhpozitif mervemin de kk yi açıp yazısını görünce iyice sirkelendim
kendime sözzzzazartesi tartısın da tekrar 85 li rakam görünecek aha daaa buraya yazdım
Zaten baska sebebten canim sikkindi basim agriyoduMefkurem hiç canını sıkma abla kv kim bilir neye sıkılmıştır. Yaşlılar bazen durduk yere surat asabiliyorlar. Hem senin yaptığın bişey de yok.
Fit mutlu anne canım ben de devamlı merdane ve oklavayla aşk yaşıyordum. Bu sene omzum çok ağrıdı doktor fazla yormaktan kasta ödem oluştuğunu biraz daha zorlarsam kasin yirtilacagini söyledi. Agridan toz alamaz hale geldim. Hiçbir şey insanın sağlığından kıymetli değil şunu bir anlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?