Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sigara ictigimi zaten biliyorlar cnm
Bende kaldiklarinda da gidip iciyordum
Valla kuzum simdeye kadar okadar cok sustum pek cok seye cevap vermedim
Artik gönül almak yada kendimi anlatmaya calismak icimden gelmiyor
Hadi diyelim ona alindi
Butun yapilanlar bir anda çöpe atilirmi
Daha gecenlerde kendi diyordu hic oturmuyon cok yoruluyon diye

hayır krep gibi yapmadım. yumurtayı haşladım. Eskiden yulaf lapası ile doyuyordum ama içine ceviz, keten tohumu, chia filan koyuyordum. Sade diye mi öyle oldu bilmiyorum. Bir daha senin dediğin gibi yapacağım.
Evet yaa yooğurt aklıma gelmedi.
bakayım dayanamazsam yaparım yemeği. Şimdi mesajlaşmak iyi geldi. gruba mesaj kalorisiz tokluk sağlıyor:)
hem de çook :))))))))))))
bakalım yarına ne çıkacak bu günü olduğunca güzel geçirmeye çalışıcam
Evet inşallah yarın seni mutlu edecek bir sonuç olur.

Ben bazen yulaf lapasi yapiyorum puding gibi
Hurma kakao falan koyuyorum
Cok seviyorum ama doyurmuyor beni
Bence en iyisi yumurtayla krep doygunluk acisindan
Tavadan cekmeden biraz peynir koyuyorum
Sac boregi gibi ikiye katliyorum

inşallah aminnn ... ayy utandım ve gaza geldim istikrarlı olmalıyım tekrarrrr

Bilmem ne yapayım ki vala bisey yapmadım bu saate kadar artık yarından itibaren su dukan birası dedigimiDen yapasım var

Kızlar Selam,
Çok şükür bugun biraz daha iyiyim. Ama yine de biraz uyudum geç kalktım. Vucudum artık aniden heyecan yapınca galiba kendimi sıktım gorusme icin sonra bi kendini saldı galiba bugun çok şükür daha iyiceyim.
Ama boyle bilgisayarı telefonu falan acasım gelmiyor biraz kafa dinlemek istiyorum.
Sabah kalktım sporumu yaptım, maalesef iki gun spor yapmayınca artıların bi kısmı gitti ama hala biraz artım var, o yuzden dun aksam kotu olmama ragmen geceden ödem cayımı yapıp yattım. Sabahtan içmeye basladım. İnsallah yarın az da olsa ekside olurum. Bugun hava fena degil bende kaz zamandır havalar kotu diye kasaba gidememiştim, kasabın oldugu Türk marketine gidicem bugun. Aksama da tahminen yine ızgara köfte- salata gibi birşeyler olur.
Böyle bilgisayarı acınca falan basım agrıyo hala kusura bakmayın o yuzden gelip pek bir şey yazamıyorum. Az once biraz geçmiş okudum ama baktım kötü oluyorum bıraktım.
Geçmişte biraz göz gezdirirken @mefkurem kaptanım kayınvaliden surat yapmıs ama sebebini bulamamıssın galiba, bence çok takılma, eğer kendinde ne oldu diye soracak gücü bulursan sor, yoksa da boş verebiliyorsan boş ver. İnsanlar yaş aldıkça ellerinde yapacak işleri olmadığından yakınında kim varsa ona sarmaya başlıyor. Kimbilir neye takılmıştır. Bence eline iş var boş kalmasın

Aynen öyle ya iste bazen bos yere yoruyoruz bedeni

biz de geri kalmayalım lütfen kaptanım
yok cnm kalmicaz bizde once 8 lere el ele verip gidecez
Sonra gelsin 7 lerrrr
Bilmem ne yapayım ki vala bisey yapmadım bu saate kadar artık yarından itibaren su dukan birası dedigimiDen yapasım var
gec degilki cnm yap dukan birasini aksama kadar icersin
Elma varsa dogra cubuktarcin limon dogra kaynat 5 dk
onu ic
1.5 - 2lt suya
Aynen öyle ya iste bazen bos yere yoruyoruz bedeni
daha iyi olmana sevindim cnm
Biraz disari cikmak iyi gelir sanada
Bugun hava iyi gibi

Aksamda erken olsun lutfen kuzum
Liste arti yi kaldiramaz :))

Yeni gelmis misafir degilki cnm ne zamandir burdalar
her zaman diyor işiniz varsa yapin diye
Eltiyle gorumceyle hic sorunum yok :)) hepsi iyilerdir
Bir sor istersen abla gelince biseymi oldu anne de istersen arkadaşların dediği gibi yaşlılar biraz huysuz oluyor :

Bence cogumuz psikoljik yeme olayini asamadik henuz
boyle durumlarda hemen buraya yazalimki kendimizi durdurabilelim
Cunku yedikten sonra bi ise yaramiyor
Bize sadece pismanligi kaliyor

Yardima ihtiyaci olana destek olabilmek icinde firsat buldukca burda olmaya calisalim

Diyelim ben kendimi kotu hissettim yada cok aciktim bisey yemek istiyorum buraya yazdim kimseden ses yok
Gidip yerim bende

aa mefkuşum ben sen gönül al diye asla demem bilerek kırmadığın gönlün peşine düşüp alınmaya çalışmak kendini ezmektir bence , ben seni rahatsız etti içine dert ettin sandım gülüm ondan öyle yazdım madem durumu biliyor durduk yere suratı düşüyorsa bir derdi yada sıkıntısı varsa onun ya benim durumum şöyle o yüzden yüzüme yansıyordur sen üstüne alınma kızım diye kv diyecekti zaten... senin yapabileceğin bir şey yok burada mefkuşum tek yapacağın üstüne alınmamak ve keyfine bakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…