- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.801
Sigara ictigimi zaten biliyorlar cnmbilmem miii mefkuşum aylarımı alıyor
tavsiye gibi anlama bacı bacı dertleşiyormuşuz gibi yazıcam sultanım
senin kv surat asmış ya sen sadece 1-2 dk lığına arada duman için çıktım odadan demişsin ya , madem üstüne alındın içine de belli ki dert olmuş acaba diyorum ki kv ile bir daha ki yan yana gelmeniz de konuyu şimdi ki zamane gençlerine getirsen az onlara atıp tutsan eskisi gibi saygı yok sigarayı bile büyüklerinin yanın da içiyorlar v.s. desen sonra da bak ben kendim kv oldum torun torba sahibiyim kaç senelik gelinim, hatta gelinliğim mi kaldı evin insanıyım ama senin yanın da içmeye çekiniyorum gidip başka yerde tüttürüyorum saygısızlık olarak algılanmasın diye, sen de zaten geçen bana geldiğin de farketmişsindir gidip gizli içtim , şimdikiler de hiç ince düşünme yok falan mı desen gülüm
Dunle ayniydim cnm yani arti var dahaListede değilsin ama geçen hafta çok güzel gitmiş. Bugün tartıldın mı?
hayır krep gibi yapmadım. yumurtayı haşladım. Eskiden yulaf lapası ile doyuyordum ama içine ceviz, keten tohumu, chia filan koyuyordum. Sade diye mi öyle oldu bilmiyorum. Bir daha senin dediğin gibi yapacağım.Kuzum yulafi sutle yemek beni hic doyurmuyor
Sen krep gibimi yaptin oylemi yedin
2 yumurta az sut 2 kş yulafla krep yapip yaninda peynir zeytin bol yesillik daha doyurucu olurdu
Sonrasinda muz da kan sekerini yukseltip aciktirir onuda yogurtla yeseydin
Cok acsan yemegini yap ye saate takilma
Evet inşallah yarın seni mutlu edecek bir sonuç olur.hem de çook :))))))))))))
bakalım yarına ne çıkacak bu günü olduğunca güzel geçirmeye çalışıcam
Seninki yorgunluktan olabilir cnm bide su yu az ictiysen ustune tursuda gelmishem de çook :))))))))))))
bakalım yarına ne çıkacak bu günü olduğunca güzel geçirmeye çalışıcam
ben sabah 95.1 çıktım. Bakalım yarın ne olur. Bugün 1 mil leslie yapmak istiyorum.Dunle ayniydim cnm yani arti var daha
Yarina gider insallah
Ben bazen yulaf lapasi yapiyorum puding gibihayır krep gibi yapmadım. yumurtayı haşladım. Eskiden yulaf lapası ile doyuyordum ama içine ceviz, keten tohumu, chia filan koyuyordum. Sade diye mi öyle oldu bilmiyorum. Bir daha senin dediğin gibi yapacağım.
Evet yaa yooğurt aklıma gelmedi.
bakayım dayanamazsam yaparım yemeği. Şimdi mesajlaşmak iyi geldi. gruba mesaj kalorisiz tokluk sağlıyor:)
Evet inşallah yarın seni mutlu edecek bir sonuç olur.
Suyunada dikkat et cnmben sabah 95.1 çıktım. Bakalım yarın ne olur. Bugün 1 mil leslie yapmak istiyorum.
inşallah aminnn ... ayy utandım ve gaza geldim istikrarlı olmalıyım tekrarrrrevet canım hep birlikte kurtulalım 90 lardan
biz de geri kalmayalım lütfen kaptanım
Geçici bir şişliktir o canım, en yakında tekrar 85 olursun. Sen nerelerden azimle geldin, hayranım senin istikrarına.
Sevilaycığım iniş çıkışlar olması normal bence, aksine birini morali bozuk görünce hem kendim hem arkadaşım için daha aktif daha kararlı olmalıyım diye motive ediyorum. Herkes takılıp tökezlemeden verebilecek olsa takıma ihtiyaç olmazdı ki
Bilmem ne yapayım kibende takmiyorumda ister istemez morali bozuluyor insanin
şiş hissediyorum dedigin icin oyle soyledim cnm
Icecek olarak ne yapacaksin
yaptimda istemedi :))
ortak noktamiz yok fazla sohbet edemedik :)
Evde de kimse yoktu
Arada öbür odaya gectim duman icin bikac dk yalniz kaldi
Ona mi bozuldu bilmiyorum
valla millet icin kendini yipratmican
Cok isteyen kendi yapsin
amann iyi bari cnm sen normal listene devam et aç birakma kendini
Bacaklarin nasil bugun :)
Benimde en sinir oldugum sey
Teli tumden kapatip kapiyida acmasaydin :))
Aynen öyle ya iste bazen bos yere yoruyoruz bedeniMefkurem hiç canını sıkma abla kv kim bilir neye sıkılmıştır. Yaşlılar bazen durduk yere surat asabiliyorlar. Hem senin yaptığın bişey de yok.
Fit mutlu anne canım ben de devamlı merdane ve oklavayla aşk yaşıyordum. Bu sene omzum çok ağrıdı doktor fazla yormaktan kasta ödem oluştuğunu biraz daha zorlarsam kasin yirtilacagini söyledi. Agridan toz alamaz hale geldim. Hiçbir şey insanın sağlığından kıymetli değil şunu bir anlasak
yok cnm kalmicaz bizde once 8 lere el ele verip gidecezbiz de geri kalmayalım lütfen kaptanım
gec degilki cnm yap dukan birasini aksama kadar icersinBilmem ne yapayım kivala bisey yapmadım bu saate kadar artık yarından itibaren su dukan birası dedigimiDen yapasım var
Kızlar Selam,
Çok şükür bugun biraz daha iyiyim. Ama yine de biraz uyudum geç kalktım. Vucudum artık aniden heyecan yapınca galiba kendimi sıktım gorusme icin sonra bi kendini saldı galiba bugun çok şükür daha iyiceyim.
Ama boyle bilgisayarı telefonu falan acasım gelmiyor biraz kafa dinlemek istiyorum.
Sabah kalktım sporumu yaptım, maalesef iki gun spor yapmayınca artıların bi kısmı gitti ama hala biraz artım var, o yuzden dun aksam kotu olmama ragmen geceden ödem cayımı yapıp yattım. Sabahtan içmeye basladım. İnsallah yarın az da olsa ekside olurum. Bugun hava fena degil bende kaz zamandır havalar kotu diye kasaba gidememiştim, kasabın oldugu Türk marketine gidicem bugun. Aksama da tahminen yine ızgara köfte- salata gibi birşeyler olur.
Böyle bilgisayarı acınca falan basım agrıyo hala kusura bakmayın o yuzden gelip pek bir şey yazamıyorum. Az once biraz geçmiş okudum ama baktım kötü oluyorum bıraktım.
Geçmişte biraz göz gezdirirken @mefkurem kaptanım kayınvaliden surat yapmıs ama sebebini bulamamıssın galiba, bence çok takılma, eğer kendinde ne oldu diye soracak gücü bulursan sor, yoksa da boş verebiliyorsan boş ver. İnsanlar yaş aldıkça ellerinde yapacak işleri olmadığından yakınında kim varsa ona sarmaya başlıyor. Kimbilir neye takılmıştır. Bence eline iş var boş kalmasın
daha iyi olmana sevindim cnmAynen öyle ya iste bazen bos yere yoruyoruz bedeni
Bir sor istersen abla gelince biseymi oldu anne de istersen arkadaşların dediği gibi yaşlılar biraz huysuz oluyor :Yeni gelmis misafir degilki cnm ne zamandir burdalar
her zaman diyor işiniz varsa yapin diye
Eltiyle gorumceyle hic sorunum yok :)) hepsi iyilerdir
Orda da bos vakit bulman biraz zor olacak heralde cnmanammm gelemedim ya buraya bugünnnnn
Oluruna biraktim cnmBir sor istersen abla gelince biseymi oldu anne de istersen arkadaşların dediği gibi yaşlılar biraz huysuz oluyor :
aa mefkuşum ben sen gönül al diye asla demem bilerek kırmadığın gönlün peşine düşüp alınmaya çalışmak kendini ezmektir bence , ben seni rahatsız etti içine dert ettin sandım gülüm ondan öyle yazdım madem durumu biliyor durduk yere suratı düşüyorsa bir derdi yada sıkıntısı varsa onun ya benim durumum şöyle o yüzden yüzüme yansıyordur sen üstüne alınma kızım diye kv diyecekti zaten... senin yapabileceğin bir şey yok burada mefkuşum tek yapacağın üstüne alınmamak ve keyfine bakmakSigara ictigimi zaten biliyorlar cnm
Bende kaldiklarinda da gidip iciyordum
Valla kuzum simdeye kadar okadar cok sustum pek cok seye cevap vermedim
Artik gönül almak yada kendimi anlatmaya calismak icimden gelmiyor
Hadi diyelim ona alindi
Butun yapilanlar bir anda çöpe atilirmi
Daha gecenlerde kendi diyordu hic oturmuyon cok yoruluyon diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?