- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.081
günaydın arkadaşlar geçen haftaki kilom 56:00
buhaftaki kilom 55:700
Buhafta regli den dolayı biraz tatlıyı kacırdım hiçde spor yapmadım kusurabakmayın
hicran sen bu hafta sen listeye girecekmiydin yani deneme süren bittimi ???
Murch ben ben hazırlıyorum listeyi murcun gönderdiği listede senin ismin yoktu sana seni bu kafta alacagım dedimi??
geçen hafta bu hafta için listede olacagımı yazmıştı ama
kimseler merak etmediği için bende bişey anlatmadım..hain kaçak sen nerelerdesin
kilom aynı..sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum..???
kimseler merak etmediği için bende bişey anlatmadım..
kızlar saat 12:30 kilo bildirim listesini yaptım..
Yenibirumut takımdan çıkarıldı 3 haftadir kilo bildirimi yok...
Fitsema 2 haftadır bildirim yapmıyor.. Takımdan çıkarılıp çıkarılmayacagına murch gelsin o karar verir..
Takımın bu haftaki performansına bakılırsa en iyi kilo veren siyamum 800 gram vermiş :
Onun dışında fulya 500 gram , hicran 300 , fadime 300 , nagieymen 200 gram vermiş..
Kızlar tebrikler ama yinede farkındaysanız çok az bu kilo kaybımız..
Haftaya kendim dahil hepimizden çok güzel bir performans bekliyorum ben
Bu hafta bol spor , bol sebze , az karbonhidratlı bir hafta olmasını diliyorum...
kızlar saat 12:30 kilo bildirim listesini yaptım..
Yenibirumut takımdan çıkarıldı 3 haftadir kilo bildirimi yok...
Fitsema 2 haftadır bildirim yapmıyor.. Takımdan çıkarılıp çıkarılmayacagına murch gelsin o karar verir..
Takımın bu haftaki performansına bakılırsa en iyi kilo veren siyamum 800 gram vermiş :
Onun dışında fulya 500 gram , hicran 300 , fadime 300 , nagieymen 200 gram vermiş..
Kızlar tebrikler ama yinede farkındaysanız çok az bu kilo kaybımız..
Haftaya kendim dahil hepimizden çok güzel bir performans bekliyorum ben
Bu hafta bol spor , bol sebze , az karbonhidratlı bir hafta olmasını diliyorum...
Siyamu
ellerine sağlık edacım
siyamum senide tebrik ederim darısı bizlere ben yılbaşı akşamı yemicem desem yalan söylerim çünkü menü çok zengin şu geçiken reglim gelsede ak koyun kara koyun çıksa ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?