- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.821
2-3 gündür su içmiyorum neredeyse hatta yazını okuyana kadar sabahtan beri yarım litre ya içtim ya içmedim onu fark ettim hemen suyumu aldım yanıma cansınn kız sen cannnnnnnnnnnnnnnnSeninki yorgunluktan olabilir cnm bide su yu az ictiysen ustune tursuda gelmis
Tabi huzursuz oldum cnmaa mefkuşum ben sen gönül al diye asla demem bilerek kırmadığın gönlün peşine düşüp alınmaya çalışmak kendini ezmektir bence , ben seni rahatsız etti içine dert ettin sandım gülüm ondan öyle yazdım madem durumu biliyor durduk yere suratı düşüyorsa bir derdi yada sıkıntısı varsa onun ya benim durumum şöyle o yüzden yüzüme yansıyordur sen üstüne alınma kızım diye kv diyecekti zaten... senin yapabileceğin bir şey yok burada mefkuşum tek yapacağın üstüne alınmamak ve keyfine bakmak
Bide dukan birasi yada baska biseyde yap cnm2-3 gündür su içmiyorum neredeyse hatta yazını okuyana kadar sabahtan beri yarım litre ya içtim ya içmedim onu fark ettim hemen suyumu aldım yanıma cansınn kız sen cannnnnnnnnnnnnnnn
Amin amin, aynen devam etbaşlamışken bozma
Quark bende seviyorum, Ama Türkiye'deki şekerli
Musmutlu yıllarsağlıkla zayifladigin Bir yıl olsun
Masallah, Hep böyle gitse
Valla almanyadakinin çok zor olduğunu duymuştum, o yüzden hafife almamak lazim
Mutlu yıllar
Kahve, filtre kahve mi
Afiyet olsun
Toparlarsın hemen, moralini bozma
Geçmiş olsun
Umarım, benimde hedefim, mümkün Olduğunca geç şekerle tanışması, Bir tanıdığım kanser tedavisi görüyor, şeker tamamen yasakmış, kanseri besliyormuş. Bile bile niye yiyoruz ki.
Günaydın kızlar
Evet gelelim yazmak istediklerime herkeste bir ölü toprağı var Evet hepimizin kafasini kurcalayan binlerce sorunlarimiz var bizi mutsuz eden olumsuz etkileyen ama hayatimizi bir yerden yakalamamiz lazim ah vah edip kendimiz icin hic birsey yapmadan dururken hersey kendiliginden daha guzel olmuyor yada istedigimizi kendiliğinden elde edemiyoruz artık ölü toprağını silkeleme zamani kizlar elbette duygusalliklarimiz, yorgunluklar ve bir takim sorunlarimiz olacak ama bunlardan güç alip bir yenisini daha eklememek adina kilo verme sürecimize dort elle sarilmamiz lazim hangimiz yaz geldiğinde kilolarınızdan kurtulmadiginda mutlu olacak haginiz keske demeyecek gecmiste yapmadiklari icin ah vah etmeyecek silkelenin kizlar kurtulun sizi mutsuz eden konulari kafanizda yer etmesinden rabbim hepsinizi hayirlara cikarsin inşallah ama suda bir gercek mart ayisonuna geldik sayilir surda son bir haftamiz geldi mayis basinda hayırlısı ile ramazan geliyor nolur yapmayin bunu ne kendinize nede bizlere burası bizim tek motive kaynağımız buraya nasıl 4 elle sarilirsak bizler o kadar iyiyiz ve o zaman tam anlamiyla bir butunuz birbirimizin enerjisiyle besleniyoruz, destekleriyle tokezledigimiz anlardan ayağa kalkıyoruz eger sizleri kırıp incitecek birsey yazip söylediysem ozur dilerim sizleri cok seviyorum
Mefkurem
@nanekekik
@gewezebidik
@buse8
@AhSen_2504
@Fatlady
@elfkkk
@Gulbe seker
@istikrar1986
@cemresila
@pesto26
@bi prenses annesi
@fitcivciv
@ebruebrulii
@InFlames38
@Erdek
@Pnrrr-20
@Edibe12
@__badem__
ekim2009
@Sweetyy83
tugcetugcem
Unuttuklarim varsa kusura bakmayin nolur
sureklimi orada kalican cnm gecicimi
tatlim cocuk kucuk degilki, zaten kendi agirligimizi vucut zor tasiyor bide cocukla spor daha zorlar
Lesliyi suclama :)))
bu bahar gelerekten adamlar kudurdumu ne yapti hepsinde bi havalar
Herseye inat sen kendini onemse cnm
Eger paylasmak istersende biz burdayiz ❤
cemre listeyi falan bosver cnm
Şu anda denemedeki üye say kendini eksiler gelirse zaten listeye gireceksin
Misafirde babaanneymis o kadar telasi olmaz heralde
tabiki bagimlilik yapiyor cnm insan yedikce daha cok yiyesi geliyor
Uyusturucu kullananlar da nasil bi sure sonra yetmiyor dozu artiriyolar bizde de oyle
Pestonun dedigi gibi gunde 8-10bin kalori alanlar bile basarabiliyorsa bizde yapabiliriz
Cocuk konusunda once onlari saglikli zararli seyler diye farkindalik yaratmaliyiz
sade olanlarida var diye biliyorum cnm
oyyy hemen onlemini al cnm zencefil limon kararabiber yap
Ada cayi yada sirkeli suyla gargara yap
Enerji dusuklugunude hissediyordum
Katettigin yolu düşün ve yeni hedeflerine odaklan
nereye gideceksiniz cnm sende istanbuldamiydin
+1 +1 +1 +1 :))))
Gercekleri yazmisin cnm ve cok guzel,cok dogru
Alincak bisey yok
Bende seni ❤❤❤❤❤❤❤❤
bak geçende dediydim cnm:))) ip alincaya kadar ipsiz hopla hem alistirma yapmis olursun
Metoyuda hizlandirir
aynen oyle valla :)) bide eskiler daha beklentili
Onlarin bize yaptigini biz gelinlere yapmis olsaydik yuzumuze bakmazlardi :))
Orda da bos vakit bulman biraz zor olacak heralde cnm
Bence cogumuz psikoljik yeme olayini asamadik henuz
boyle durumlarda hemen buraya yazalimki kendimizi durdurabilelim
Cunku yedikten sonra bi ise yaramiyor
Bize sadece pismanligi kaliyor
Yardima ihtiyaci olana destek olabilmek icinde firsat buldukca burda olmaya calisalim
Diyelim ben kendimi kotu hissettim yada cok aciktim bisey yemek istiyorum buraya yazdim kimseden ses yok
Gidip yerim bende
Hadi kizlar once BEN diyoruz
Kendimiz icin iyi bisey yapiyoruz
Ben odem cayini yapayim
Bugun güneşte var biraz
Gidebilirsem yuruyuse gidecem
bababakkk gidip yerim ben de.... suçu da sizin olur, yoktunuz olur hemiiiiiiiiBence cogumuz psikoljik yeme olayini asamadik henuz
Yardima ihtiyaci olana destek olabilmek icinde firsat buldukca burda olmaya calisalim
Diyelim ben kendimi kotu hissettim yada cok aciktim bisey yemek istiyorum buraya yazdim kimseden ses yok
Gidip yerim bende
Butunnnnn dolu dolu kalpten sevgiler sana gelsin bebegimmmmmmsevgili istiyommmm ben
hay allah razı olsun yeşil elmem da var hemen elma ödem çayı koyayım ocağaBide dukan birasi yada baska biseyde yap cnm
Bende simdi yapicam
Elma yok ama kivi koyacam maydonoz vs.
Canim benim bende fazla aktif olamıyorum ki aslında hepimiz aktifade olsak tökezlemeden yola devam ederiz ama hayat şartları bazen insana bazen adım attiriyor hepimiz için hayırlısı olsunevet canım hep birlikte kurtulalım 90 lardan
biz de geri kalmayalım lütfen kaptanım
Geçici bir şişliktir o canım, en yakında tekrar 85 olursun. Sen nerelerden azimle geldin, hayranım senin istikrarına.
Sevilaycığım iniş çıkışlar olması normal bence, aksine birini morali bozubazense k görünce hem kendim hem arkadaşım için daha aktif daha kararlı olmalıyım diye motive ediyorum. Herkes takılıp tökezlemeden verebilecek olsa takıma ihtiyaç olmazdı ki
at canim kendini dışarı mutfaga attigin an kendini iyi hissetmeyeceksin aksine daha da mutsuzluk ekleyeceksinEvet ya istek üzerine yapinca hazir yapamadım mecbur hrr zmn yaparim boyle agrimazdi cok oluncq agridi snrm
cok dogru cnm bnm bugun modum cok düşük dışarıya atsam iyi olacak kendimi yoksa mutfaga atacam
Takmayalim desek de takiyoruz bazen bende oyleyimdir abla hayrlisi senin yaptgm bisey yoksa herkes assın suratini bosver
Teşekkürler canım
O kadar haklısın ki canım. Her cümlenin altına imzamı atarım. Madem buraya geliş amacımız belli dikkat etmemiz gerekir.
hep zamanlama harika olur canik benim kucugu emzirirken yada yenı uyuttugumda hele yanlıs zıl calmaları yok mu usttekı zılı ıptal ettıkte asagıdan basılana cozum bulamadıkBiraz uyuyayım dedim . Kapı bir yandan çalıp durdu,telefon bir yandan.
bız her zaman bırbırımızden guc aldık abla onceden de sımdıde aynı sekıldesureklimi orada kalican cnm gecicimi
tatlim cocuk kucuk degilki, zaten kendi agirligimizi vucut zor tasiyor bide cocukla spor daha zorlar
Lesliyi suclama :)))
bu bahar gelerekten adamlar kudurdumu ne yapti hepsinde bi havalar
Herseye inat sen kendini onemse cnm
Eger paylasmak istersende biz burdayiz ❤
cemre listeyi falan bosver cnm
Şu anda denemedeki üye say kendini eksiler gelirse zaten listeye gireceksin
Misafirde babaanneymis o kadar telasi olmaz heralde
tabiki bagimlilik yapiyor cnm insan yedikce daha cok yiyesi geliyor
Uyusturucu kullananlar da nasil bi sure sonra yetmiyor dozu artiriyolar bizde de oyle
Pestonun dedigi gibi gunde 8-10bin kalori alanlar bile basarabiliyorsa bizde yapabiliriz
Cocuk konusunda once onlari saglikli zararli seyler diye farkindalik yaratmaliyiz
sade olanlarida var diye biliyorum cnm
oyyy hemen onlemini al cnm zencefil limon kararabiber yap
Ada cayi yada sirkeli suyla gargara yap
Enerji dusuklugunude hissediyordum
Katettigin yolu düşün ve yeni hedeflerine odaklan
nereye gideceksiniz cnm sende istanbuldamiydin
+1 +1 +1 +1 :))))
Gercekleri yazmisin cnm ve cok guzel,cok dogru
Alincak bisey yok
Bende seni ❤❤❤❤❤❤❤❤
bak geçende dediydim cnm:))) ip alincaya kadar ipsiz hopla hem alistirma yapmis olursun
Metoyuda hizlandirir
aynen oyle valla :)) bide eskiler daha beklentili
Onlarin bize yaptigini biz gelinlere yapmis olsaydik yuzumuze bakmazlardi :))
ben bızden adım kadar emınım canım dedıgın gıbı yeter kı ısteyelımYeter ki isteyelim canım. Herkes üstüne düşeni yapacaktır
Öyle valla kaptanım. Bu sefer diyetimi baltalamak istemiyorum. Biraz motivasyonum düştü fakat toparlıyacağım. Şunun sırasında 7 kilo versem 90 lardan kurtulacağım.
bızımde oyle abla tek kv de degıl gorumcem eltım vs toplastıgımızda konusulanlara fransız kalırım hep dınleyıcıyım anlayacagınZaten basim cok agriyodu fazla konusmadim
Dedigim gibi ortak nokta olmayinca insan ne konusacagini da sasiriyor :))
selam canlarrrr
askrhpozitif eline yüreğine sağlık gülüm çok güzel yazmışsın haklısın ne kaldı şurada yaza kendimize gelme vakti geldi geçiyor
dün uğrayamadım kızlar kusura bakmayın anneme hoş geldine geldi bir kaç komşu haberli olunca az hazırlık yaptım kapıyı camı çok açtım dün, akşamı da karın ağrısı hafiften başladı 12 gibi yattım ,12 buçuğa doğru karnıma bıcak saplanır gibi başladı ağrı ara ara olur bana gaz sancısı eşim kalktı sıcak su torbası ballı sıcak su ve tabiki kurtarıcım buskopan getirdi 3 e kadar kıvrandım ağrı hafifler gibi olunca ben kalkıp rezene çayı yaptım o demini alana kadar yine sıcak suya bal kattım az da kimyon attım içtim 4 gibi uyudum , hala karnım ağrıyor sıcak su torbasıyla sarmaş dolaş aşk yaşıyoruz resmen:) sabah kalktığım da birden aklıma düştü tartıya çıkayım dedim 88 rakamının o tartı da işi neeeee tamam dün öğleden sonra turşu yedim sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar v.s. yedim ama sonra hiç bir şey yemedim 2 gündür tek öğün beslendim bu kadar artı olur muuu vicdansız tartıııııı
aşkrhpozitif mervemin de kk yi açıp yazısını görünce iyice sirkelendim
kendime sözzzzazartesi tartısın da tekrar 85 li rakam görünecek aha daaa buraya yazdım
mevsım gecıslerı hayatlarımızdakı sorunlar hepsı ust uste geldı ama ben emınım bız dımdık ayaga kalkmasını cok ıyı bılıırız canım emınımGurubumuz yeniden açaldığında ne kadar sevinmiştik birbirimizi ne kadar özlemiştik neredeyse butün gün burdaydik ne oldu bilmiyom herkes elini ayacağını çekmeye başladı listeden çıkışlar mücadele etmek istemeyen arkadaslar bütün takımı etkiledi gibime geliyor kizlar herkes silkelenin toparlanması lazım bende dahil
edıbem once gozunu doyur ben oyle cozum buldum kendıme tabak hazırlayınca bu aclık dıye adlandırdıgım ataklar kaybolduKızlar ya içimdeki açlık çok büyük. Yediklerim şöyle:
8.30 4 yk yulaf ve 1 sb süt, 1 yumurta
10.30 7-8 tane fındık
11.15 1 büyük muz
Hala aç hissediyorum. Bir bardak su, bi bardak da ıhlamur içmeyi planlıyorum. Başka ne yapabilirim?
Öğle için ıspanak kavurup üzerine yumurta kırmayı düşünüyorum. Kaçta yemeliyim sizce?
Inşallah yarına hepimiz güzel eksi görürüz canımtartılmıyorum ki yarın sabaha bende meraktayım
geldi bahar ayları titrer gönül yaylarısevgili istiyommmm ben
yenı bır sen eskı senden cok daha fazlasını basarabılırım melıscım sen yeterkı hevesını ınancını ve ıstegını kaybetme olumsuz olmak hıc bırsey kazandırmıyor aksıne daha cok sey kaybettırıyorTelefona cevap vermedim . Kapıya da yetişemedim
Eski ben belki de . Bu aralar zor gibi. Hem senin az kalmış. Gayette iyi ilerliyorsun ablacım
Doğum günün kutlu olsun canim benim nice mutlu yıllaraanammm gelemedim ya buraya bugünnnnn
Yine cooook guzellll yazmissin canimin icibababakkk gidip yerim ben de.... suçu da sizin olur, yoktunuz olur hemiiiiiiii
şaka bir yana çok haklısın bizim ki duygusal sorun kaynaklı yemek, zaten duygularımızı bastırdığımız kendimizi sürekli anlatmaya yada savunmaya çalıştığımız bir yaşantımız olduğu için böyleyiz , bizim ki sürekli çıkan bir yarayı pansuman ermek gibi , ama yara neden sürekli çıkıyor sebebi ne bakmadan sadece pansumanla güçlü olmaya çalışma iradeyi nefsi dizginlemek için uğraşmaktan ibaret oluyor , biraz zayıflıyoruz nereye kadar sürekli güçlü olacaksın elbet yorulduğumuz zaman da oluyor (bu aralar olduğu gibi) hoooop emeklerin birazı bazen yarısı çöpe tekrar artıyla uğraş dur sonra
ömrümün ,senelerimin zayıflamaya çalışmakla geçmesiniiii
bir yere gidecekken şimdi insanlar kiloma laf söyleyecek diye endileşmenyiii
giydiğim kıyafetle aynaya bakıp bedenimden, çıkıntılardan memnun olmamayıııı
yemekli ortam da herkes rahat rahat yerken ben sürekli daha yesem mi yemesem mi diye düşünmeyiiii
açken sevdiğim yemeği pişirip onu yemeyip daha hafif olsun diye kendime ayrı yemek hazırlamayııı
eşim dostum ya da herhangi birinin bedenim kilom hakkın da konuşup tavsiyesini dinlemek zorun da kalmayııı
kendime dürüstçe duraksamadan bakıp herşeyimle kendimi beğeniyorum seviyorum diyememeyiii
REDDEDİYORUMMMMMMMMMMMMMM
ŞİMDİ ŞU AN DA :
olduğum halimi kabul edip , bedenimin terazisi dengelenene kadar sağlıklı bir şekil de kolaylıkla zayıflamayı seçiyorum ve aktif ediyorum
her nefes alış verişim de
her adımım da
aklımdayken ya da değilken
uyanıkken , uyurken
inansam da inanmasam da
bedenim durmaksızın şifalanıp fazla yağları yakıp atıyor , zayıflıyorum
ideal bedenim de olmak zaten hakkım , hakkım olanı istiyor ve alıyorummm
yersın ablada yıyınce 2 kat daha fazla kotu hıssedersın ıgrenırsın kendınden nefret edersın atacaz bu olu topragını canlanıcaz ben bugun polyana oldum bahar geldı cıcekler actı bız ıcımızde nıye acmasın kıBence cogumuz psikoljik yeme olayini asamadik henuz
Gidip yerim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?