Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Seninki yorgunluktan olabilir cnm bide su yu az ictiysen ustune tursuda gelmis
2-3 gündür su içmiyorum neredeyse hatta yazını okuyana kadar sabahtan beri yarım litre ya içtim ya içmedim onu fark ettim hemen suyumu aldım yanıma cansınn kız sen cannnnnnnnnnnnnnnn

Tabi huzursuz oldum cnm
Ama bugun daha iyiyim sagolasin

2-3 gündür su içmiyorum neredeyse hatta yazını okuyana kadar sabahtan beri yarım litre ya içtim ya içmedim onu fark ettim hemen suyumu aldım yanıma cansınn kız sen cannnnnnnnnnnnnnnn
Bide dukan birasi yada baska biseyde yap cnm
Bende simdi yapicam
Elma yok ama kivi koyacam maydonoz vs.

teşekkür ederim canım benim :)

bu konuda çok haklısın
yine toparlanamadım gitti, freesi de hamişi de kilo vermek isteyeni de
ama burada sürekli aktif olamadığımız için kopmalarımız da var

Orda da bos vakit bulman biraz zor olacak heralde cnm

valla geçici olduğunu söylediler ama ben 2 günde pes ettim
inşallah tamamen geçicidir, tahammül etmek çok zor
ve evet hiç giremiyorum burada, wc ye de kalkamıyorum

buraya yazıp cevap alamazsan gidip yemeyeceksin kendini oyalayacak birşey bulacaksın

bababakkk gidip yerim ben de.... suçu da sizin olur, yoktunuz olur hemiiiiiiii
şaka bir yana çok haklısın bizim ki duygusal sorun kaynaklı yemek, zaten duygularımızı bastırdığımız kendimizi sürekli anlatmaya yada savunmaya çalıştığımız bir yaşantımız olduğu için böyleyiz , bizim ki sürekli çıkan bir yarayı pansuman ermek gibi , ama yara neden sürekli çıkıyor sebebi ne bakmadan sadece pansumanla güçlü olmaya çalışma iradeyi nefsi dizginlemek için uğraşmaktan ibaret oluyor , biraz zayıflıyoruz nereye kadar sürekli güçlü olacaksın elbet yorulduğumuz zaman da oluyor (bu aralar olduğu gibi) hoooop emeklerin birazı bazen yarısı çöpe tekrar artıyla uğraş dur sonra

ömrümün ,senelerimin zayıflamaya çalışmakla geçmesiniiii
bir yere gidecekken şimdi insanlar kiloma laf söyleyecek diye endileşmenyiii
giydiğim kıyafetle aynaya bakıp bedenimden, çıkıntılardan memnun olmamayıııı
yemekli ortam da herkes rahat rahat yerken ben sürekli daha yesem mi yemesem mi diye düşünmeyiiii
açken sevdiğim yemeği pişirip onu yemeyip daha hafif olsun diye kendime ayrı yemek hazırlamayııı
eşim dostum ya da herhangi birinin bedenim kilom hakkın da konuşup tavsiyesini dinlemek zorun da kalmayııı
kendime dürüstçe duraksamadan bakıp herşeyimle kendimi beğeniyorum seviyorum diyememeyiii
REDDEDİYORUMMMMMMMMMMMMMM

ŞİMDİ ŞU AN DA :

olduğum halimi kabul edip , bedenimin terazisi dengelenene kadar sağlıklı bir şekil de kolaylıkla zayıflamayı seçiyorum ve aktif ediyorum
her nefes alış verişim de
her adımım da
aklımdayken ya da değilken
uyanıkken , uyurken
inansam da inanmasam da
bedenim durmaksızın şifalanıp fazla yağları yakıp atıyor , zayıflıyorum
ideal bedenim de olmak zaten hakkım , hakkım olanı istiyor ve alıyorummm

Canim benim bende fazla aktif olamıyorum ki aslında hepimiz aktifade olsak tökezlemeden yola devam ederiz ama hayat şartları bazen insana bazen adım attiriyor hepimiz için hayırlısı olsun

at canim kendini dışarı mutfaga attigin an kendini iyi hissetmeyeceksin aksine daha da mutsuzluk ekleyeceksin
Teşekkürler canım

O kadar haklısın ki canım. Her cümlenin altına imzamı atarım. Madem buraya geliş amacımız belli dikkat etmemiz gerekir.

Biraz uyuyayım dedim . Kapı bir yandan çalıp durdu,telefon bir yandan.
hep zamanlama harika olur canik benim kucugu emzirirken yada yenı uyuttugumda hele yanlıs zıl calmaları yok mu usttekı zılı ıptal ettıkte asagıdan basılana cozum bulamadık
bız her zaman bırbırımızden guc aldık abla onceden de sımdıde aynı sekılde
ben bızden adım kadar emınım canım dedıgın gıbı yeter kı ısteyelım
Zaten basim cok agriyodu fazla konusmadim
Dedigim gibi ortak nokta olmayinca insan ne konusacagini da sasiriyor :))
bızımde oyle abla tek kv de degıl gorumcem eltım vs toplastıgımızda konusulanlara fransız kalırım hep dınleyıcıyım anlayacagın
gecmıs olsun ablam pazartesı o 85 oraya glecek o kadar
mevsım gecıslerı hayatlarımızdakı sorunlar hepsı ust uste geldı ama ben emınım bız dımdık ayaga kalkmasını cok ıyı bılıırız canım emınım
edıbem once gozunu doyur ben oyle cozum buldum kendıme tabak hazırlayınca bu aclık dıye adlandırdıgım ataklar kayboldu

Telefona cevap vermedim . Kapıya da yetişemedim

Eski ben belki de . Bu aralar zor gibi. Hem senin az kalmış. Gayette iyi ilerliyorsun ablacım
yenı bır sen eskı senden cok daha fazlasını basarabılırım melıscım sen yeterkı hevesını ınancını ve ıstegını kaybetme olumsuz olmak hıc bırsey kazandırmıyor aksıne daha cok sey kaybettırıyor

Yine cooook guzellll yazmissin canimin ici
Sesli okudum
Bunu 9.takim andı olarak ilk sayfaya koyacam

yersın ablada yıyınce 2 kat daha fazla kotu hıssedersın ıgrenırsın kendınden nefret edersın atacaz bu olu topragını canlanıcaz ben bugun polyana oldum bahar geldı cıcekler actı bız ıcımızde nıye acmasın kı

selam kızlarrrr, kaptan beni buraya davet eti.

6 ay önce 66kg ile evlendim, düğünüm öncesi 83,5kg ile diyete başlamıştım, güzel bir gelin oldum ama evlendiğimiz gibi diyeti bırakınca 6 ayda 14 kgya yakın aldım.

toplamda 60 kg verdim 4 farklı diyet ile. 2 tanesinde bu site ile verdim, başarı öyküm bile var yıllar öncesinden. şu anda 31 yaşındayım. polikistik over teşhisim kondu 1 ay önce. belki debu kadar cok ve cabuk kilo almamın bir diğer sebebi de pcos olmamdır bilemiyorum.

ben kilo vermeyi biliyorum ama kilo korumayı bilmiyorum. duygusal yeme sorunum oldugunu da düşünüyorum.. ciddi şekilde beni üzen bir olay yaşadıysam yemeklere sarılıyorum, bahsettiğim günlük stres yüzünden herkeste olan bir kaç öğün yada abartı yemek fazlalığı değil, 3 kişinin doyacağı porsiyonları sipariş verip nefes alcak yerim olmayana kadar gizli saklı yiyorum, öyle o anda mutlu oluyorum ama sonra köpek gibi bir pişmanlık ve suçlulukla savaşıyorum. bu psikolojik bir sorun biliyorum. bazı kötü süreçlerden geçtim ve o dönemde zaten böyle yemelerim yüzünden o kiloyu aldım. 6 ayda 14 kg almak normal sağlıklı bir beyin mide işi değil zaten.

bu kısır döngüyle devam edemiyorum, hergeçen gün kendimden soguyorum ve daha da mutsız bir insan oluyorum. kendime zerre güvenim kalmadı. bu kısır döngüyü kırmak için sizin desteğinize sığındım..
3 gün öncepazartesi günü diyete başladım, 79,5 kg ile. bu sabah 77 kg cıktım. hedefim 66 kgma geri dönebilmek ilk etapta.

şimdilik benden bu kadar,

sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…