- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.841
Yazdigin sorunlarin hepsi cogumuzda mevcut cnm zaten onun icin burdayizselam kızlarrrr, kaptan beni buraya davet eti.
6 ay önce 66kg ile evlendim, düğünüm öncesi 83,5kg ile diyete başlamıştım, güzel bir gelin oldum ama evlendiğimiz gibi diyeti bırakınca 6 ayda 14 kgya yakın aldım.
toplamda 60 kg verdim 4 farklı diyet ile. 2 tanesinde bu site ile verdim, başarı öyküm bile var yıllar öncesinden. şu anda 31 yaşındayım. polikistik over teşhisim kondu 1 ay önce. belki debu kadar cok ve cabuk kilo almamın bir diğer sebebi de pcos olmamdır bilemiyorum.
ben kilo vermeyi biliyorum ama kilo korumayı bilmiyorum. duygusal yeme sorunum oldugunu da düşünüyorum.. ciddi şekilde beni üzen bir olay yaşadıysam yemeklere sarılıyorum, bahsettiğim günlük stres yüzünden herkeste olan bir kaç öğün yada abartı yemek fazlalığı değil, 3 kişinin doyacağı porsiyonları sipariş verip nefes alcak yerim olmayana kadar gizli saklı yiyorum, öyle o anda mutlu oluyorum ama sonra köpek gibi bir pişmanlık ve suçlulukla savaşıyorum. bu psikolojik bir sorun biliyorum. bazı kötü süreçlerden geçtim ve o dönemde zaten böyle yemelerim yüzünden o kiloyu aldım. 6 ayda 14 kg almak normal sağlıklı bir beyin mide işi değil zaten.
bu kısır döngüyle devam edemiyorum, hergeçen gün kendimden soguyorum ve daha da mutsız bir insan oluyorum. kendime zerre güvenim kalmadı. bu kısır döngüyü kırmak için sizin desteğinize sığındım..
3 gün öncepazartesi günü diyete başladım, 79,5 kg ile. bu sabah 77 kg cıktım. hedefim 66 kgma geri dönebilmek ilk etapta.
şimdilik benden bu kadar,
sevgiler,
Inşallah yarına hepimiz güzel eksi görürüz canım
Yazdigin sorunlarin hepsi cogumuzda mevcut cnm zaten onun icin burdayiz
Yalniz yapamiyoruz burda birbirimize destek oluyoruz
Duzenli gelir paylasimin cok olursa hic motivasyonun dusmeden hedefe ulasirsin
Onceki mesajimi gordunmu cnm
selam kızlarrrr, kaptan beni buraya davet eti.
6 ay önce 66kg ile evlendim, düğünüm öncesi 83,5kg ile diyete başlamıştım, güzel bir gelin oldum ama evlendiğimiz gibi diyeti bırakınca 6 ayda 14 kgya yakın aldım.
toplamda 60 kg verdim 4 farklı diyet ile. 2 tanesinde bu site ile verdim, başarı öyküm bile var yıllar öncesinden. şu anda 31 yaşındayım. polikistik over teşhisim kondu 1 ay önce. belki debu kadar cok ve cabuk kilo almamın bir diğer sebebi de pcos olmamdır bilemiyorum.
ben kilo vermeyi biliyorum ama kilo korumayı bilmiyorum. duygusal yeme sorunum oldugunu da düşünüyorum.. ciddi şekilde beni üzen bir olay yaşadıysam yemeklere sarılıyorum, bahsettiğim günlük stres yüzünden herkeste olan bir kaç öğün yada abartı yemek fazlalığı değil, 3 kişinin doyacağı porsiyonları sipariş verip nefes alcak yerim olmayana kadar gizli saklı yiyorum, öyle o anda mutlu oluyorum ama sonra köpek gibi bir pişmanlık ve suçlulukla savaşıyorum. bu psikolojik bir sorun biliyorum. bazı kötü süreçlerden geçtim ve o dönemde zaten böyle yemelerim yüzünden o kiloyu aldım. 6 ayda 14 kg almak normal sağlıklı bir beyin mide işi değil zaten.
bu kısır döngüyle devam edemiyorum, hergeçen gün kendimden soguyorum ve daha da mutsız bir insan oluyorum. kendime zerre güvenim kalmadı. bu kısır döngüyü kırmak için sizin desteğinize sığındım..
3 gün öncepazartesi günü diyete başladım, 79,5 kg ile. bu sabah 77 kg cıktım. hedefim 66 kgma geri dönebilmek ilk etapta.
sevgiler,
oşgeldin lequim yaşımız polikistiğimiz duygusal anlarda yeme bozukluğumuz aynı aramızdaki fark ben nerdeyse evleneli on yıla yakın olacak sen 6 ay..:) Bende 53 le evlendim66 olduğum bile oldu,çok almaya başladımı kendime sınır koyuyorum ,biran önce motive ol aramıza katıleşin şikayetçi peki bu kadar hızlı kilo almandan özel olmazs
Eşim bir gün tek kelime dahi söylemedi, biz 8 senedir kanka modundaydık bir anda sevgili olduk o zamanda ben 84 kg civarıydım hızlıca evlenmeye karar verince de doğru düzgün zaten yiyip içemeden ben diyete girdim ve evlendiğimiz gibi yemekler siparişler falan baya kontrolsüz gitti ama hep keyif aldı eşim J o da 8 kg aldı ama 1,88 boyunda zaten ve su an 84 kg yani o kaldırıyor ben cok hantal kaldım yanında. Hiç şikayetçi olmadı ama içten içe farkedip beni kırmamak için bişi dememiş olabilir, hep zaten ben seni dombiç sevdim diye takılır bana, ama ben mutlu değilim böyle, onun beni beğenip beğenmemesi benim için ikinci planda su anda..
Sen maşallah zayıfsın su an sanırım, kilo almak okdr kolay ki, nolur dikkat et kendine alma sakın kontrolü bırakma.. pcos bebekte engel oldu mu hiç canım cıktı mı karşına?
olmaz mı canım 2 tüp denemem başarısızdaha da doktorlar zayıfla diyor banai ki tedavilerde en kilolu halim 63 tü
En iyisi abla . Boşver takmaZaten baska sebebten canim sikkindi basim agriyodu
Valla kendi derdim kendime yeter herkes ne istiyorsa düşünsün kimseyle ugrasamicam
Ay inşallahBence yarindan itibaren cok daha azimli bi melisle tanisacaz
Evet kaptanımyas farki, hayat tarzi ilgi alanlari farkli olunca ortak nokta zor oluyor cnm
Aynen valla. Oğlum bebekken aşağı zilini de eşim evdeki kutudan iptal etmistihep zamanlama harika olur canik benim kucugu emzirirken yada yenı uyuttugumda hele yanlıs zıl calmaları yok mu usttekı zılı ıptal ettıkte asagıdan basılana cozum bulamadık
İnşallah canım. Ama yarın cuma ya hain planlar kuruyorum kafamda . Patlayana kadar yiyeyim nasılsa haftaya kadar gider vs. Diye. Ama yapmayacağim inşallahyenı bır sen eskı senden cok daha fazlasını basarabılırım melıscım sen yeterkı hevesını ınancını ve ıstegını kaybetme olumsuz olmak hıc bırsey kazandırmıyor aksıne daha cok sey kaybettırıyor
Süper olurYine cooook guzellll yazmissin canimin ici
Sesli okudum
Bunu 9.takim andı olarak ilk sayfaya koyacam
Hos geldin canim. Ben de Melis. 30 yaşındayım. 10 yıllık evliyim Ben de pcosluyum. Zaten vermen gereken kilo az hemencecik verirsin. Önceden mezun olmussun şimdi niye olmasınselam kızlarrrr, kaptan beni buraya davet eti.
sevgiler,
hurma medine burmadıydı canim trabzon deilAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım böreğe bayıldım
Hurma fazla şekerli Ya etkiler mi
Bilemedim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
guzel canimBugünkü menum
Kahvalti 12:00
2 yumurtadan taze sarımsaklı ve prasali omlet
1 y.k. lor peyniri
4 zeytin
1 ç.k. tereyagi
Maydanoz
Akşam 18:00
1 has. Yumurta
3-4 kaşık yoğurt
Salata
Yarım armut
2.5 litre su
2 Küp yeşil çay
1 bardak kiraz sapı çayı
Spor
3mil leslie*135
20 dk bölgesel*60
Toplam: 195 puan @Pnrrr-20
SEKERSİZ 4.GÜNÜM
gayet guzelKızlar bugün yoğun bir gün geçirdim alıntı yaptım ama uyuycam çok yorgunum yarın geri dönüş yapcam
Bugün menüm
10.00 2 has yumurta
5 zeytin
1/2 kk süzme peynir
1/2 domates
1 tbe
15.00 87 cal çikolata
17.00 3 köfte
1 tavuk kanat
1 tbe
Ayran
20.00 1 sade türk kahvesi
Su 2l yatana kadar arttıririm. Spor 120 dk orta tempo yürüyüş 240 puan @Pnrrr-20
gayet iyi nasil daha ıyi misin canimKizlar bugun cok gariptim, halsizdim. Yarin insallah biraz daha iyi olurum. Hemen menumu paylasicam, yarin biraz kendime gelebilirsem gecmis yapicam
Saat 11:30
1.5 kk peynir
1 dilim ekmek
Salatalik
Domates
Saat 16:00
1 bardak tarcinli sut
1 armut
Saat 19:00
El kadar izgara et
Salata
2 yk yogurt
Su 2 lt
Spor yok bugunluk, yarin yapicam insallah daha iyi hissedersem.
dikkat et canim zencefil kaynat ic onlem amacliGünaydın kızlar.
Oglum ve eşim gripler ve korkarım bana da bulaşacak. Sabah boğaz ağrısıyla uyandım. Ihlamur falan içeyim de kötü olmayayım. Dün hiç giresim yoktu siteye. Nasıl geçmiş birikmistir diye düşünüyordum ki 3 sayfa olmuş. Herkesler nerde ki.
Dün garip hissediyordum ben de . Ama toparlanmalıyım. Şimdi kendime güzel bir kahvaltı hazırlayacağım. Hadi bakalım tartıya son bir gün kaldı. Bugün karbonsuz menülerle gelelim.
cok iyiDünkü menüm
11.00
1 armut
13.00
2 kaşık menemen
1 kaşık kıymalı yumurta
2 dilim peynir
1 minik parca kaşar
1 dlm tbe
17.00
1 tabak sebze yemeği
1 dlm tbe
Su:2 litre
menun iyi odem olmus olabilir canim odem cayi ic istersenGünaydın kızlar dün çok yoğundum giremedim kusura bakmayın gece alıntı yapmıştım ama gitmişler dün tatlı aç börek aç derken ellerimi fazla zorladım sanırım şişmiş ağrıyor geriye tekrar donemicem
Dün ki menum
Kahvaltı
5 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık marul
1dilim tbe
Öğle
Salata
Akşam
Pırasa yemeği
1 dilim tbe
Yoğurt
Su 2 ltreye yakın tamamlayamadim
Spor yok
Kendimi çok şiş hissediyorum
misafir varken diyet yapmak zor oluyor sende o piskolejiye girmissin canim dikkat et alma sakinEski hırsım kalmadı canım çok skkn vermem gereken azıcık kilo gözümde o kadar büyüyor ki
eşimin babaannesi ameliyat oldu gözünden onun sürekli yapılması gereken damlası var o yüzden bana geldi kv evde değil şehirdışında bana kaldı başka bakacak kimse yok torununun evine geldi
cok haklisin canim herkes elinden geldigince aktif olsa bu sorun ortadan kalkar motive olmamiz cok onemliGünaydın kızlar
Evet gelelim yazmak istediklerime herkeste bir ölü toprağı var Evet hepimizin kafasini kurcalayan binlerce sorunlarimiz var bizi mutsuz eden olumsuz etkileyen ama hayatimizi bir yerden yakalamamiz lazim ah vah edip kendimiz icin hic birsey yapmadan dururken hersey kendiliginden daha guzel olmuyor yada istedigimizi kendiliğinden elde edemiyoruz artık ölü toprağını silkeleme zamani kizlar elbette duygusalliklarimiz, yorgunluklar ve bir takim sorunlarimiz olacak ama bunlardan güç alip bir yenisini daha eklememek adina kilo verme sürecimize dort elle sarilmamiz lazim hangimiz yaz geldiğinde kilolarınızdan kurtulmadiginda mutlu olacak haginiz keske demeyecek gecmiste yapmadiklari icin ah vah etmeyecek silkelenin kizlar kurtulun sizi mutsuz eden konulari kafanizda yer etmesinden rabbim hepsinizi hayirlara cikarsin inşallah ama suda bir gercek mart ayisonuna geldik sayilir surda son bir haftamiz geldi mayis basinda hayırlısı ile ramazan geliyor nolur yapmayin bunu ne kendinize nede bizlere burası bizim tek motive kaynağımız buraya nasıl 4 elle sarilirsak bizler o kadar iyiyiz ve o zaman tam anlamiyla bir butunuz birbirimizin enerjisiyle besleniyoruz, destekleriyle tokezledigimiz anlardan ayağa kalkıyoruz eger sizleri kırıp incitecek birsey yazip söylediysem ozur dilerim sizleri cok seviyorum
Mefkurem
North River
@gewezebidik
buse8
@AhSen_2504
Fatlady
@elfkkk
@Gulbe seker
istikrar1986
@cemresila
@pesto26
@bi prenses annesi
fitcivciv
@ebruebrulii
@InFlames38
@Erdek
@Pnrrr-20
@Edibe12
@__badem__
@ekim2009
@Sweetyy83
tugcetugcem
Unuttuklarim varsa kusura bakmayin nolur
ya eski topraktan böyle havadan nem kaparlar sen bile hissetmemissin neye darildigina baksana yada belki biseye canı sıkkındır bilemeyiz üzme sen kendiniDün aksam ütü yaparken kv geldi biraz devam ettim bi ara kahve molasi verdim
O da tv ye bakti
Ne oldu anlamadim baktim bi ara suratini asmis
Sonra yan tarafa gorumceme gitti
Zaten sirtim başım cok agriyodu
Bunca sene sonra kimsenin suratini cekemicem desemde moralim bozuldu
Aksam hic teli elime alasim gelmedi kusura bakmayin gelemedim cok yorgundum koltukta uyumusum gece yataga gectim
benim hurma niye carptikiMenuleri okudum bugunluk alinti yapmadim
Geneli guzeldi zaten
Bi sevginin 5 hurmasi bide aysenurun 6-7ks nohutu gözüme carpti
Bugun lutfen daha dikkatli olalim
Yarin uzulmiyelim
Listedeki kizlardan tartida problemi olan varsa bugun ona gore beslenip odem cayini suyunu ihmal etmesin
Hafize bugun fazla spor yapma istersen cnm biraz yürüyüş yeter
Hoşbulduk canım bal damlıyo klavyenden insallah diyelimEn iyisi abla . Boşver takma
Ay inşallah
Evet kaptanım
Aynen valla. Oğlum bebekken aşağı zilini de eşim evdeki kutudan iptal etmisti
İnşallah canım. Ama yarın cuma ya hain planlar kuruyorum kafamda . Patlayana kadar yiyeyim nasılsa haftaya kadar gider vs. Diye. Ama yapmayacağim inşallah
Süper olur
Hos geldin canim. Ben de Melis. 30 yaşındayım. 10 yıllık evliyim Ben de pcosluyum. Zaten vermen gereken kilo az hemencecik verirsin. Önceden mezun olmussun şimdi niye olmasın
cok erken kapattim dune gore daha iyi sonuc aldimNohut şişkinlik yapabilir ama genel olarak sağlıklı bir menü
canim olayi kucuk gorsen kuculur buyuk gorsen buyur cok dusunmek karamsarliga gotururse problem daha farkli boyutlara gidebilir problem ler hep olacak sevgiyle muhabbetle zamanla cozulur insallahÖncelikle abla kusura bakma 2 gündür burayi ihmal ettim) eşimle aramız limuni ve buna canım çokk çok sıkkın hiç bişey yapasım yok kafam allak bullak lütfen mazur gör beni şimdilık
abla karbonhidratsiz hayat olurmu ya vucudun yakiti tabi saglikli olanlar birde dengeledikten sonra no problemObzite cerrahisi ile ilgili bir program izledim, doktor karbonhidrat eroin gibi bağımlılık yapıyor, kurtulmak çok zor dedi. Kendim için çok mu geç bilmiyorum ama çocuklarımı karbonhidrat bağımlılığından korumak istiyorum.
kabak dolmasi kac tane birde 9 daki ara ogun olmamisGünaydınlar,dun uyuyakalmışım. O yüzden yazamadım.
Dünkü menum
Sabah 8.00
1 dilim tbe
1dilim peynir
1 yumurta
Yarım muz
2 ceviz
13.00
1 muz
15.00
6 kaşık kuru fasulye
1 bardak ayran
19.00
Kabak dolmasi
4 tane etli sarma
4 yemek kaşığı yoguet
21.00 10.adet siyah uzum
3 lt su
aynen baharcm sisirmedimenü güzel böreğin tarifini ayrıca istiyorum
dalından derken bildiğimiz tranbon hurmasi mi mevsimi değil ama 5 ne olursa olsun çok olmuş
30 yıldır Ankara da
beğendim güzel olmuş
ehliyetin vardı orası için güncelleme mi gerekiyor yoksa ilk defa mi alacaksın
süper menü
nohut sisirmezse sorun yok güzel olmuş
değişik ama iyi menu
güzel olmuş canım
aradaki çiko sanırım x firmanın yulaflisi onun dışında 2 yumurta ve ekmek yerine 1 yumurta ev ekmek daha iyi olurdu sanki
cemre toparlan canım liste olayını unut eksiye düşünce girersin ben olsam daha hirslanjrdim , misafirin kim yakın mi
güzel menü
biz de kurtulabiliriz canım neden olmasın çocukları da bir yaşa kadar biz kontrol edebiliyoruz, ya sonrası
öğlen fasulye varken akşam sebze olabilirdi, akşam hem sarma hem kabak dolma şeklinde birini tercih etmeliydin
geçmiş olsun canım hemen önlemini al
güzel menü
menü güzel herşeyi elin de mi açtın yipratmayin yahu bu kadar kendinizi :) ben hiç açamam
Butunnnnn dolu dolu kalpten sevgiler sana gelsin bebegimmmmmm
İnşallah uzun kalmazsin orda yaaa
geldi bahar ayları titrer gönül yayları
Doğum günün kutlu olsun canim benim nice mutlu yıllara
abla su cok fark ettırıyor aman dıyeyım dıkkat et2-3 gündür su içmiyorum neredeyse hatta yazını okuyana kadar sabahtan beri yarım litre ya içtim ya içmedim onu fark ettim hemen suyumu aldım yanıma cansınn kız sen cannnnnnnnnnnnnnnn
kesınlıklebu konuda hep once ben cı olmamız lazımHadi kizlar once BEN diyoruz
Kendimiz icin iyi bisey yapiyoruz
Ben odem cayini yapayim
Bugun güneşte var biraz
Gidebilirsem yuruyuse gidecem
super yazmıssın ablabababakkk gidip yerim ben de.... suçu da sizin olur, yoktunuz olur hemiiiiiiii
şaka bir yana çok haklısın bizim ki duygusal sorun kaynaklı yemek, zaten duygularımızı bastırdığımız kendimizi sürekli anlatmaya yada savunmaya çalıştığımız bir yaşantımız olduğu için böyleyiz , bizim ki sürekli çıkan bir yarayı pansuman ermek gibi , ama yara neden sürekli çıkıyor sebebi ne bakmadan sadece pansumanla güçlü olmaya çalışma iradeyi nefsi dizginlemek için uğraşmaktan ibaret oluyor , biraz zayıflıyoruz nereye kadar sürekli güçlü olacaksın elbet yorulduğumuz zaman da oluyor (bu aralar olduğu gibi) hoooop emeklerin birazı bazen yarısı çöpe tekrar artıyla uğraş dur sonra
ömrümün ,senelerimin zayıflamaya çalışmakla geçmesiniiii
bir yere gidecekken şimdi insanlar kiloma laf söyleyecek diye endileşmenyiii
giydiğim kıyafetle aynaya bakıp bedenimden, çıkıntılardan memnun olmamayıııı
yemekli ortam da herkes rahat rahat yerken ben sürekli daha yesem mi yemesem mi diye düşünmeyiiii
açken sevdiğim yemeği pişirip onu yemeyip daha hafif olsun diye kendime ayrı yemek hazırlamayııı
eşim dostum ya da herhangi birinin bedenim kilom hakkın da konuşup tavsiyesini dinlemek zorun da kalmayııı
kendime dürüstçe duraksamadan bakıp herşeyimle kendimi beğeniyorum seviyorum diyememeyiii
REDDEDİYORUMMMMMMMMMMMMMM
ŞİMDİ ŞU AN DA :
olduğum halimi kabul edip , bedenimin terazisi dengelenene kadar sağlıklı bir şekil de kolaylıkla zayıflamayı seçiyorum ve aktif ediyorum
her nefes alış verişim de
her adımım da
aklımdayken ya da değilken
uyanıkken , uyurken
inansam da inanmasam da
bedenim durmaksızın şifalanıp fazla yağları yakıp atıyor , zayıflıyorum
ideal bedenim de olmak zaten hakkım , hakkım olanı istiyor ve alıyorummm
ben bugun gunu tek ogunle kapadım ablaBende kalkip odem cayimi yapayim
Kiymayi cikarayim
Aksama eve kiymali patlican yaparim
Güneş gitmeden disari cikmam lazim
hosgeldın canım hepımız aynı dertten muzdarıbız hep bırlıkte bu ıse nokta koyucaz ınsallahhselam kızlarrrr, kaptan beni buraya davet eti.
sevgiler,
dün eve gelince yatış o yatış ama bugün iyi temizlik vs yaptım birde hafifte olsa çıkıp yürüdük kuzeyle hava çok güzelbende takmiyorumda ister istemez morali bozuluyor insanin
şiş hissediyorum dedigin icin oyle soyledim cnm
Icecek olarak ne yapacaksin
yaptimda istemedi :))
ortak noktamiz yok fazla sohbet edemedik :)
Evde de kimse yoktu
Arada öbür odaya gectim duman icin bikac dk yalniz kaldi
Ona mi bozuldu bilmiyorum
valla millet icin kendini yipratmican
Cok isteyen kendi yapsin
amann iyi bari cnm sen normal listene devam et aç birakma kendini
Bacaklarin nasil bugun :)
Benimde en sinir oldugum sey
Teli tumden kapatip kapiyida acmasaydin :))
geçmiş olsun ablaselam canlarrrr
askrhpozitif eline yüreğine sağlık gülüm çok güzel yazmışsın haklısın ne kaldı şurada yaza kendimize gelme vakti geldi geçiyor
dün uğrayamadım kızlar kusura bakmayın anneme hoş geldine geldi bir kaç komşu haberli olunca az hazırlık yaptım kapıyı camı çok açtım dün, akşamı da karın ağrısı hafiften başladı 12 gibi yattım ,12 buçuğa doğru karnıma bıcak saplanır gibi başladı ağrı ara ara olur bana gaz sancısı eşim kalktı sıcak su torbası ballı sıcak su ve tabiki kurtarıcım buskopan getirdi 3 e kadar kıvrandım ağrı hafifler gibi olunca ben kalkıp rezene çayı yaptım o demini alana kadar yine sıcak suya bal kattım az da kimyon attım içtim 4 gibi uyudum , hala karnım ağrıyor sıcak su torbasıyla sarmaş dolaş aşk yaşıyoruz resmen:) sabah kalktığım da birden aklıma düştü tartıya çıkayım dedim 88 rakamının o tartı da işi neeeee tamam dün öğleden sonra turşu yedim sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar v.s. yedim ama sonra hiç bir şey yemedim 2 gündür tek öğün beslendim bu kadar artı olur muuu vicdansız tartıııııı
aşkrhpozitif mervemin de kk yi açıp yazısını görünce iyice sirkelendim
kendime sözzzzazartesi tartısın da tekrar 85 li rakam görünecek aha daaa buraya yazdım
aha kafasına geldiGurubumuz yeniden açaldığında ne kadar sevinmiştik birbirimizi ne kadar özlemiştik neredeyse butün gün burdaydik ne oldu bilmiyom herkes elini ayacağını çekmeye başladı listeden çıkışlar mücadele etmek istemeyen arkadaslar bütün takımı etkiledi gibime geliyor kizlar herkes silkelenin toparlanması lazım bende dahil
kahvaltı doyurmamis bence o yüzden bu açlıkKızlar ya içimdeki açlık çok büyük. Yediklerim şöyle:
8.30 4 yk yulaf ve 1 sb süt, 1 yumurta
10.30 7-8 tane fındık
11.15 1 büyük muz
Hala aç hissediyorum. Bir bardak su, bi bardak da ıhlamur içmeyi planlıyorum. Başka ne yapabilirim?
Öğle için ıspanak kavurup üzerine yumurta kırmayı düşünüyorum. Kaçta yemeliyim sizce?
bence bu iş mevzusunu hayatının odak noktası yapmamalisiin yoksa hayal kırıklığı stres devam eder canım hayırlısı , ödem suyu yapmışsın bugün de detoz yapabilirsin yada erken kapatmak vs önlemini almissindir diye düşünüyorumKızlar Selam,
Çok şükür bugun biraz daha iyiyim. Ama yine de biraz uyudum geç kalktım. Vucudum artık aniden heyecan yapınca galiba kendimi sıktım gorusme icin sonra bi kendini saldı galiba bugun çok şükür daha iyiceyim.
Ama boyle bilgisayarı telefonu falan acasım gelmiyor biraz kafa dinlemek istiyorum.
Sabah kalktım sporumu yaptım, maalesef iki gun spor yapmayınca artıların bi kısmı gitti ama hala biraz artım var, o yuzden dun aksam kotu olmama ragmen geceden ödem cayımı yapıp yattım. Sabahtan içmeye basladım. İnsallah yarın az da olsa ekside olurum. Bugun hava fena degil bende kaz zamandır havalar kotu diye kasaba gidememiştim, kasabın oldugu Türk marketine gidicem bugun. Aksama da tahminen yine ızgara köfte- salata gibi birşeyler olur.
Böyle bilgisayarı acınca falan basım agrıyo hala kusura bakmayın o yuzden gelip pek bir şey yazamıyorum. Az once biraz geçmiş okudum ama baktım kötü oluyorum bıraktım.
Geçmişte biraz göz gezdirirken @mefkurem kaptanım kayınvaliden surat yapmıs ama sebebini bulamamıssın galiba, bence çok takılma, eğer kendinde ne oldu diye soracak gücü bulursan sor, yoksa da boş verebiliyorsan boş ver. İnsanlar yaş aldıkça ellerinde yapacak işleri olmadığından yakınında kim varsa ona sarmaya başlıyor. Kimbilir neye takılmıştır. Bence eline iş var boş kalmasın
imdattttttt diyene yetişmeyen sorumludur :)Bence cogumuz psikoljik yeme olayini asamadik henuz
boyle durumlarda hemen buraya yazalimki kendimizi durdurabilelim
Cunku yedikten sonra bi ise yaramiyor
Bize sadece pismanligi kaliyor
Yardima ihtiyaci olana destek olabilmek icinde firsat buldukca burda olmaya calisalim
Diyelim ben kendimi kotu hissettim yada cok aciktim bisey yemek istiyorum buraya yazdim kimseden ses yok
Gidip yerim bende
ben genelde ben diyorum ama :) arada olmuyorHadi kizlar once BEN diyoruz
Kendimiz icin iyi bisey yapiyoruz
Ben odem cayini yapayim
Bugun güneşte var biraz
Gidebilirsem yuruyuse gidecem
olacağı buydusevgili istiyommmm ben
aramıza hoşgeldin ben bahar , pcos malesef çok ilerledi 3 kadindan birinde var en önemli problemde inusilin pcosu pcos unisilini tetikliyor karbon ve sekere dikkatselam kızlarrrr, kaptan beni buraya davet eti.
sevgiler,
Kızlar nabersiniz
Sabah dersim vardı iyi gecti sayilir:) hatta 3 defa sollama bilen yaptımbakalim inşallah dahada iyi öğrenirim ama genel olrak iyiydi
geçmiş olsun canım ihmal etme kulak ağrısı çok kötüKizlar yarina misafir car bugunden hazirliklara baslamam lazim kulagim biri iltihap aldi suan duymuyorum ve sis belki acile giderim zaman zaman yasadigim icin almistim su kacirma diyorlar Bende dikkat etmiyorum
yarin insallah cok guzel sonuclar alacagiz diye umit ediyorum biraz Dan da menumu yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?