Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yazdigin sorunlarin hepsi cogumuzda mevcut cnm zaten onun icin burdayiz
Yalniz yapamiyoruz burda birbirimize destek oluyoruz
Duzenli gelir paylasimin cok olursa hic motivasyonun dusmeden hedefe ulasirsin

Onceki mesajimi gordunmu cnm

Yazdigin sorunlarin hepsi cogumuzda mevcut cnm zaten onun icin burdayiz
Yalniz yapamiyoruz burda birbirimize destek oluyoruz
Duzenli gelir paylasimin cok olursa hic motivasyonun dusmeden hedefe ulasirsin

Onceki mesajimi gordunmu cnm

yeni gördüm şimdi ona bakıyordum. doldurucam hemen.

biliyorum zaten hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz, o yüzden de doğru yerdeyiz bence.
çalışıyorum bazen cok yogun oluyorum ama olabildiğince sık paylaşım yapmaya calısıcam kaptanım söz veriyorum :)

hoşgeldin lequim yaşımız polikistiğimiz duygusal anlarda yeme bozukluğumuz aynı aramızdaki fark ben nerdeyse evleneli on yıla yakın olacak sen 6 ay..:) Bende 53 le evlendim66 olduğum bile oldu,çok almaya başladımı kendime sınır koyuyorum ,biran önce motive ol aramıza katıl eşin şikayetçi peki bu kadar hızlı kilo almandan özel olmazsa..

Adı: Ceren

Yaşı: 31

Evli/bekar: Evli

Çocuk/yaşları: Yok

Emziriyormusun: Hayır

Meslek: Analist

Şu anda çalışıyomusun: Evet

Boy: 1,61

Kilo: 18 Mart başlangıç : 79,5 21 Mart bugün: 77,0

Hedef: 66

Daha önce başka takımda yarıştımı : yıllar önce 5.takımda yarışmıştım, mezun olmuştum.

Kilo alma nedeniniz : kontrolsüz yemek ve pcos

Bize kısaca kendini anlatırmısın: bir önceki mesajım J

Eşim bir gün tek kelime dahi söylemedi, biz 8 senedir kanka modundaydık bir anda sevgili olduk o zamanda ben 84 kg civarıydım hızlıca evlenmeye karar verince de doğru düzgün zaten yiyip içemeden ben diyete girdim ve evlendiğimiz gibi yemekler siparişler falan baya kontrolsüz gitti ama hep keyif aldı eşim J o da 8 kg aldı ama 1,88 boyunda zaten ve su an 84 kg yani o kaldırıyor ben cok hantal kaldım yanında. Hiç şikayetçi olmadı ama içten içe farkedip beni kırmamak için bişi dememiş olabilir, hep zaten ben seni dombiç sevdim diye takılır bana, ama ben mutlu değilim böyle, onun beni beğenip beğenmemesi benim için ikinci planda su anda..

Sen maşallah zayıfsın su an sanırım, kilo almak okdr kolay ki, nolur dikkat et kendine alma sakın kontrolü bırakma.. pcos bebekte engel oldu mu hiç canım cıktı mı karşına?

olmaz mı canım 2 tüp denemem başarısız daha da doktorlar zayıfla diyor banai ki tedavilerde en kilolu halim 63 tü

olmaz mı canım 2 tüp denemem başarısız daha da doktorlar zayıfla diyor banai ki tedavilerde en kilolu halim 63 tü

ah canım yaa allahtan ümit kesilmez, şu anda hala düşünüyor musunuz?

benim eşim 37 yasında, ben de 32 yasına girmek üzereyim ama biz daha düşünmüyoruz diye korunuyorduk. şimdi pcos teşhisi konulunca biraz korkmaya başladım açıkcası, yaşlarımız da var ama borcumuz var hala biraz, bir de gezip tozasımız cok. o yüzden 2020ye kadar düşünmüyoruz aslında. ama o zaman da olmazsa bu sefer yaşım nedeniyle geç kalmış olucaz diye de teşhisim konuldugundan beri içim içimi yiYor henüz bilmiyorum eşim pek sıcak bakmıyor su ana, ben de cok istemiyorum henüz aslında daha evliliğe alışamadım evimi b.k götürüyo falan :)

Zaten baska sebebten canim sikkindi basim agriyodu
Valla kendi derdim kendime yeter herkes ne istiyorsa düşünsün kimseyle ugrasamicam
En iyisi abla . Boşver takma
Bence yarindan itibaren cok daha azimli bi melisle tanisacaz
Ay inşallah
yas farki, hayat tarzi ilgi alanlari farkli olunca ortak nokta zor oluyor cnm
Evet kaptanım
hep zamanlama harika olur canik benim kucugu emzirirken yada yenı uyuttugumda hele yanlıs zıl calmaları yok mu usttekı zılı ıptal ettıkte asagıdan basılana cozum bulamadık
Aynen valla. Oğlum bebekken aşağı zilini de eşim evdeki kutudan iptal etmisti
İnşallah canım. Ama yarın cuma ya hain planlar kuruyorum kafamda . Patlayana kadar yiyeyim nasılsa haftaya kadar gider vs. Diye. Ama yapmayacağim inşallah
Yine cooook guzellll yazmissin canimin ici
Sesli okudum
Bunu 9.takim andı olarak ilk sayfaya koyacam
Süper olur
Hos geldin canim. Ben de Melis. 30 yaşındayım. 10 yıllık evliyim Ben de pcosluyum. Zaten vermen gereken kilo az hemencecik verirsin. Önceden mezun olmussun şimdi niye olmasın

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım böreğe bayıldım

Hurma fazla şekerli Ya etkiler mi
Bilemedim

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
hurma medine burmadıydı canim trabzon deil
guzel canim
gayet guzel
gayet iyi nasil daha ıyi misin canim
dikkat et canim zencefil kaynat ic onlem amacli
Dünkü menüm

11.00
1 armut

13.00
2 kaşık menemen
1 kaşık kıymalı yumurta
2 dilim peynir
1 minik parca kaşar
1 dlm tbe

17.00
1 tabak sebze yemeği
1 dlm tbe

Su:2 litre
cok iyi
menun iyi odem olmus olabilir canim odem cayi ic istersen
misafir varken diyet yapmak zor oluyor sende o piskolejiye girmissin canim dikkat et alma sakin
cok haklisin canim herkes elinden geldigince aktif olsa bu sorun ortadan kalkar motive olmamiz cok onemli
ya eski topraktan böyle havadan nem kaparlar sen bile hissetmemissin neye darildigina baksana yada belki biseye canı sıkkındır bilemeyiz üzme sen kendini
benim hurma niye carptikipişmemiş medine hurması şekeri çok çok az ben önceden şeker orucundayken 30 tane yediğimi hatirlarim

Hoşbulduk canım bal damlıyo klavyenden insallah diyelim

Nohut şişkinlik yapabilir ama genel olarak sağlıklı bir menü
cok erken kapattim dune gore daha iyi sonuc aldim
Öncelikle abla kusura bakma 2 gündür burayi ihmal ettim) eşimle aramız limuni ve buna canım çokk çok sıkkın hiç bişey yapasım yok kafam allak bullak lütfen mazur gör beni şimdilık
canim olayi kucuk gorsen kuculur buyuk gorsen buyur cok dusunmek karamsarliga gotururse problem daha farkli boyutlara gidebilir problem ler hep olacak sevgiyle muhabbetle zamanla cozulur insallah
abla karbonhidratsiz hayat olurmu ya vucudun yakiti tabi saglikli olanlar birde dengeledikten sonra no problem
kabak dolmasi kac tane birde 9 daki ara ogun olmamis
aynen baharcm sisirmedi

Kizlar yarina misafir car bugunden hazirliklara baslamam lazim kulagim biri iltihap aldi suan duymuyorum ve sis belki acile giderim zaman zaman yasadigim icin almistim su kacirma diyorlar Bende dikkat etmiyorum
yarin insallah cok guzel sonuclar alacagiz diye umit ediyorum biraz Dan da menumu yazarim

2-3 gündür su içmiyorum neredeyse hatta yazını okuyana kadar sabahtan beri yarım litre ya içtim ya içmedim onu fark ettim hemen suyumu aldım yanıma cansınn kız sen cannnnnnnnnnnnnnnn
abla su cok fark ettırıyor aman dıyeyım dıkkat et
Hadi kizlar once BEN diyoruz

Kendimiz icin iyi bisey yapiyoruz

Ben odem cayini yapayim
Bugun güneşte var biraz
Gidebilirsem yuruyuse gidecem
kesınlıklebu konuda hep once ben cı olmamız lazım
super yazmıssın abla
Bende kalkip odem cayimi yapayim
Kiymayi cikarayim
Aksama eve kiymali patlican yaparim
Güneş gitmeden disari cikmam lazim
ben bugun gunu tek ogunle kapadım abla
hosgeldın canım hepımız aynı dertten muzdarıbız hep bırlıkte bu ıse nokta koyucaz ınsallahh

dün eve gelince yatış o yatış ama bugün iyi temizlik vs yaptım birde hafifte olsa çıkıp yürüdük kuzeyle hava çok güzel
geçmiş olsun abla
aha kafasına geldi
kahvaltı doyurmamis bence o yüzden bu açlık
bence bu iş mevzusunu hayatının odak noktası yapmamalisiin yoksa hayal kırıklığı stres devam eder canım hayırlısı , ödem suyu yapmışsın bugün de detoz yapabilirsin yada erken kapatmak vs önlemini almissindir diye düşünüyorum
imdattttttt diyene yetişmeyen sorumludur :)
Hadi kizlar once BEN diyoruz

Kendimiz icin iyi bisey yapiyoruz

Ben odem cayini yapayim
Bugun güneşte var biraz
Gidebilirsem yuruyuse gidecem
ben genelde ben diyorum ama :) arada olmuyor
sevgili istiyommmm ben
olacağı buydu yaz geldi tabi hakkindir şimdi heryer çiftlerle dolar
aramıza hoşgeldin ben bahar , pcos malesef çok ilerledi 3 kadindan birinde var en önemli problemde inusilin pcosu pcos unisilini tetikliyor karbon ve sekere dikkat
Kızlar nabersiniz
Sabah dersim vardı iyi gecti sayilir:) hatta 3 defa sollama bilen yaptım bakalim inşallah dahada iyi öğrenirim ama genel olrak iyiydi
sollamalarin bol olsun
geçmiş olsun canım ihmal etme kulak ağrısı çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…