- 1 Ekim 2014
- 1.756
- 6.143
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.861
Allahrahmet eylesin,geride kalanlara savır versin Rabbim inş.bence sen kalbi cok iyi bi kızsın..öle hissediyorumBugün yeni servisimde hiç fırsat bulamadım takıma girmeye. Gişeyi hiç sevmezdim ama emir büyük yerden mecbur çalışacam.
Öğle arası çalışma arkadaşlarım yemeğe ve pasta üflemeye götürdüler beni.
Maalesef bir arkadaşımın babasının vefatını öğrendim, migrenim tuttu üzüntüden. Spora gidecektim ama eve gideyim dedim. Ayaklarımı uzattım yayılıyorum şu an
Sucuk dısnda gayet iyi canımsabah 09.40
1 tavada yumurta
1 parça peynir
6 zeytin
1 Cherry domates
1.5 yk yoğurt
1 çay bardağı tarçınlı yarım yağlı süt
6 badem,2 ceviz
1 kivi
1 avuç roka
3 dilim sucuk
1 çk krem peynir
Akşam 17.30
2 yumurtadan yeşillikli omlet
2 yk keten tohumlu yoğurt
6 zeytin
1 parça peynir
1 avuç roka
5 badem,1.5 ceviz
1çilek, 6 yaban mersini
Su: 2 lt
Spor: şüpheli
Wuuu spora alkışşşşşşBugünkü menum
Kahvalti 12:00
2 yumurtadan taze sarımsaklı ve prasali omlet
1 y.k. lor peyniri
4 zeytin
1 ç.k. tereyagi
Maydanoz
Akşam 18:00
1 has. Yumurta
3-4 kaşık yoğurt
Salata
Yarım armut
2.5 litre su
2 Küp yeşil çay
1 bardak kiraz sapı çayı
Spor
3mil leslie*135
20 dk bölgesel*60
Toplam: 195 puanPnrrr-12
SEKERSİZ 4.GÜNÜM
Wuuuuuu helal olsunnKızlar bugün yoğun bir gün geçirdim alıntı yaptım ama uyuycam çok yorgunum yarın geri dönüş yapcam
Bugün menüm
10.00 2 has yumurta
5 zeytin
1/2 kk süzme peynir
1/2 domates
1 tbe
15.00 87 cal çikolata
17.00 3 köfte
1 tavuk kanat
1 tbe
Ayran
20.00 1 sade türk kahvesi
Su 2l yatana kadar arttıririm. Spor 120 dk orta tempo yürüyüş 240 puan
Çok iyiiii
Pnrrr-12 20dk eliptik ve 20 dk zumba
20x4 + 20x3.5 = 150 puan
Bende aldm quark ama henüz yemedm bakalm nasl bişey cok merak ediyrm sade olanını aldm.Amin amin, aynen devam etbaşlamışken bozma
Quark bende seviyorum, Ama Türkiye'deki şekerli
Musmutlu yıllarsağlıkla zayifladigin Bir yıl olsun
Masallah, Hep böyle gitse
Valla almanyadakinin çok zor olduğunu duymuştum, o yüzden hafife almamak lazim
Mutlu yıllar
Kahve, filtre kahve mi
Afiyet olsun
Toparlarsın hemen, moralini bozma
Geçmiş olsun
Umarım, benimde hedefim, mümkün Olduğunca geç şekerle tanışması, Bir tanıdığım kanser tedavisi görüyor, şeker tamamen yasakmış, kanseri besliyormuş. Bile bile niye yiyoruz ki.
Çok iyi bnce canımmmDünkü menüm
11.00
1 armut
13.00
2 kaşık menemen
1 kaşık kıymalı yumurta
2 dilim peynir
1 minik parca kaşar
1 dlm tbe
17.00
1 tabak sebze yemeği
1 dlm tbe
Su:2 litre
Evdekilere rapmen harika öenü.ayrıca tebrik ederim canım.Günaydın kızlar dün çok yoğundum giremedim kusura bakmayın gece alıntı yapmıştım ama gitmişler dün tatlı aç börek aç derken ellerimi fazla zorladım sanırım şişmiş ağrıyor geriye tekrar donemicem
Dün ki menum
Kahvaltı
5 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık marul
1dilim tbe
Öğle
Salata
Akşam
Pırasa yemeği
1 dilim tbe
Yoğurt
Su 2 ltreye yakın tamamlayamadim
Spor yok
Kendimi çok şiş hissediyorum
Kesinlikle çok çok doğru yazmışsınGünaydın kızlar
Evet gelelim yazmak istediklerime herkeste bir ölü toprağı var Evet hepimizin kafasini kurcalayan binlerce sorunlarimiz var bizi mutsuz eden olumsuz etkileyen ama hayatimizi bir yerden yakalamamiz lazim ah vah edip kendimiz icin hic birsey yapmadan dururken hersey kendiliginden daha guzel olmuyor yada istedigimizi kendiliğinden elde edemiyoruz artık ölü toprağını silkeleme zamani kizlar elbette duygusalliklarimiz, yorgunluklar ve bir takim sorunlarimiz olacak ama bunlardan güç alip bir yenisini daha eklememek adina kilo verme sürecimize dort elle sarilmamiz lazim hangimiz yaz geldiğinde kilolarınızdan kurtulmadiginda mutlu olacak haginiz keske demeyecek gecmiste yapmadiklari icin ah vah etmeyecek silkelenin kizlar kurtulun sizi mutsuz eden konulari kafanizda yer etmesinden rabbim hepsinizi hayirlara cikarsin inşallah ama suda bir gercek mart ayisonuna geldik sayilir surda son bir haftamiz geldi mayis basinda hayırlısı ile ramazan geliyor nolur yapmayin bunu ne kendinize nede bizlere burası bizim tek motive kaynağımız buraya nasıl 4 elle sarilirsak bizler o kadar iyiyiz ve o zaman tam anlamiyla bir butunuz birbirimizin enerjisiyle besleniyoruz, destekleriyle tokezledigimiz anlardan ayağa kalkıyoruz eger sizleri kırıp incitecek birsey yazip söylediysem ozur dilerim sizleri cok seviyorum
Mefkurem
North River
@gewezebidik
@buse8
@AhSen_2504
Fatlady
elfkkk
Ak kelebek
@istikrar1986
@cemresila
@pesto26
Fit mutlu anne
@fitcivciv
E ebruebrulii
@InFlames38
@Erdek
Pnrrr-12
@Edibe12
@__badem__
@ekim2009
@Sweetyy83
tugcetugcem
Unuttuklarim varsa kusura bakmayin nolur
Tesekkürler
Gunaydinnnnnn canlarimmmmm cigerlerimmmm tombik aslanlarim :)))