Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü menüm

sabah kıymalı yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
çay

ara yok

öğle 200 ml süt
1 tuzlu çubuk

akşam yarım tabak pırasa
1 küçük dilim çavdar ekmeği

ara 2 bira birazcık çerez

selam kizlar yine moralim yerlerde, esim cok uzdu beni. son birkac haftadir bir haller var uzerimizde neden bilmiyorum. isten yorgun argin geldim mutfagi toplayacakti sozde aksam yemegi halledecekti. bir geldim heryer daginik, mutfak aynen duruyor, yiyecek hicbirsey yok.. kendi FIFA oynuyor.. cok uzuldum neden yapmadin dedim bide bana sert sert konustu basi agriyormus hali yokmus, ama bunu oyle bir sinirle soyluyor ki sanki ben ona kufrettim. sesimin tonundaki suclamayi hissetmismis zaten hastayken o cok sinirli olurmus bilmiyor muymusum. butun gun essek gibi calistim mukafati buymus iste, gittim odama yattim 1 saat agladim.. gelip bakmadi bile. simdi biraz kk'ye bakayim belki acilirim diye geldim. erkenden de yaticam. icimden bavulumu alip basip gitmek geciyor o kadar uzgunum ki su an. gerci ne ailem var burada ne arkadasim, ciksam gidecek yerim bile yok. bazen kendimi kapana kisilmis gibi hissediyorum iste bu da o anlardan biri.

siskinlige ragmen 800gram cok iyi, haftaya demek cok guzel vermis olcaksin simdiden tebrikler canim
hayirdir canim nereden cikti bu olay? ben de 3 hafta icinde ev hanimi oluyorum bir sureligine, kontratim bitiyor yenilenmeyecek 90% ihtimal. is aramam lazim ama hic icimden gelmiyor..

oglen yemegi yok resmen ama cok az yemissin, aksam bari 1 tabak pirasa yeseydin ondan bir zarar gelmez saglikli sebze yemegi sonucta. sonra cok acikir yemege saldiriverirsin bir gun bak o yuzden cok az yeme dengele

siskinlige ragmen 800gram cok iyi, haftaya demek cok guzel vermis olcaksin simdiden tebrikler canim

Teşekkür ederim cnm. Tok karna tartıda 57.5i görmek mükemmel oldu haftaya 56lı rakamları görebilsem daha ne isterim

Günaydın Arkadaşlar ben bugün 2ye kadar çalışacagım
Şimdiden mutlu seneler diliyorum herkese

Mutlu yıllar sanada cnm.

kızlar fazla vaktim yok 5 dakikalıgına girdim eşim wc gitti herkese mutlu yıllar saglıklı neşeli kilosuz yıllar diliyorum.

İnş. En önemlisi sağlık sanada mutlu yıllar fadime ablacığım...

Bende herkesin yeni yılını kutluyorum... 2012 hepimize şans sağlık ve huzur getirsin...

slm kızlar bazı sebepler nedeniyle kutlamamız iptal oldu benim kaçamağımda bir avuç çerez birazcık cips ve 1 bardak kola oldu bu sayede kaçamağım az oldu :)
herkese mutlu huzurlu bol kilo kayıplı bir yıl diliyorum hiçbişey yememe rağmen bu sanah tartıda 71 gördüm olurda regl şişliği bu kadar olur mu ya

olur tabi canim 2 kilo farkediyor bende hatta 2.5 bile oldugu olmustu, son gun falan inmis oluyor ama

Bende az yedim kaçamak olarak
3 tane cips 4 kaju 1bardak siyah çay
1 ekler 1dilim kek...

Ama tartıda aç karna 57.00 çıktım bu gerçekmi yaaa ve de reglm

Bende az yedim kaçamak olarak
3 tane cips 4 kaju 1bardak siyah çay
1 ekler 1dilim kek...

Ama tartıda aç karna 57.00 çıktım bu gerçekmi yaaa ve de reglm

Canım günaydın seni kutluyorum gercekten cok iradelisin
Ben yılbaşı akşamı cok sinirliydim ne yediğimi bile hatırlamıyorum
Hala aklıma geldikce deli oluyorum

günaydın günaydın halen regl olamadım belim karnım kopuyo
yeni seneyede müdürden azar yiyerek başladım Allah sonumu hayır ede sebepte bu saatte sigara mı içilir saati mi var bu meretin

Canım günaydın seni kutluyorum gercekten cok iradelisin
Ben yılbaşı akşamı cok sinirliydim ne yediğimi bile hatırlamıyorum
Hala aklıma geldikce deli oluyorum

kim bastı damarına hicran bende sinirliydim ama yatıştırdım kendimi çünkü bütün planlarım suya düştü evde çekirdek ailamla başbaşaydım

kim bastı damarına hicran bende sinirliydim ama yatıştırdım kendimi çünkü bütün planlarım suya düştü evde çekirdek ailamla başbaşaydım

Canım benimki tambir felaket oldu İşten cıktım eve gittim en sevdigim elbisemi yeni gecen maaşta aldıgım montumu giydim güzelce hazırlandım.
sonra Nişanlımın tanıkları var onları alın gelin dediler almaya gittik uyuz bir kızları var herşeyi cok bilmiş
Ben arkaya oturdum kızın annesi hasta diye yemekler vardı birini bana verdiler kucagıma onu koydum içinde patates köftesi var dediler elimede yaş pastayı aldım Kız haplarını biyerde unutmus onları falan aldık Gökhanlara gittik
Arabadan İndim Üzerime birsey dökülmüs ben sanıyorun Cikolata göküldü az birşey
Ama tabi Degilmiş Meger bana verilen tabakta Salçalı Köfte varmıs İş camasıramakadar salcalı Köfte oldum Çok ama cok Üzüldüm Cok Sinirlendim Nişanlımıda cok Üzdüm Sonra Baş başa girdik Ben yatıştım 11 gibi anacak Sonra güzel Bitti Ama hala aklıma geldimi o kıza sinir oluyorum

Sinir kız birde bana arabada diyorki Gökhana pasta yapıyormusta onun için özel gönderiyormusta uyuz uyuz konusutu.
Okadar pislerki sanki Gökhan yaptıklarını yiyor.

günaydın kızlar yeniyılda inşallah bomba gibi geçer kendimize gelmenin zamanı geldi .hopiş nerdesin sahalara dön verelim şu kiloları

günaydın günaydın halen regl olamadım belim karnım kopuyo
yeni seneyede müdürden azar yiyerek başladım Allah sonumu hayır ede sebepte bu saatte sigara mı içilir saati mi var bu meretin

bence patron bu saate sigaramı içilir yerine şu soruyu sormasını isterdim .............sen halen sigarayı bırakmadınmı deseydi daha güzel olurdu...........

Sinir kız birde bana arabada diyorki Gökhana pasta yapıyormusta onun için özel gönderiyormusta uyuz uyuz konusutu.
Okadar pislerki sanki Gökhan yaptıklarını yiyor.

ay sinir oluyorum böylelerine sanane be kız ben nişanlıma yapamıyormuyumda sen yapıyosun bak bak bide özelmiş ya başkasının kocasına nişanlısına sözlüsüne böyle imalı göndermeler yapan tiplere uyuz oluyorum

bence patron bu saate sigaramı içilir yerine şu soruyu sormasını isterdim .............sen halen sigarayı bırakmadınmı deseydi daha güzel olurdu...........

bırakırım fadimecim zaten 2. planlarım var mecbur bırakcam 1-2 ay daha içeyim bırakırım

Canım sen tarcınlı tarife devam ediyormusun ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…