- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.101
siskinlige ragmen 800gram cok iyi, haftaya demek cok guzel vermis olcaksin simdiden tebrikler canimVeeeeeeeeeeeeeee Regl olmuşumonun şişkinliği varmış üzerimde o varken bile 800 gr gitmesine çok sevindim demekki olmasaydım tam 1 kilo gidermiş ama olsun haftaya bomba gibi gircem ocağın 21i önemli güzel vermem lazım benim
hayirdir canim nereden cikti bu olay? ben de 3 hafta icinde ev hanimi oluyorum bir sureligine, kontratim bitiyor yenilenmeyecek 90% ihtimal. is aramam lazim ama hic icimden gelmiyor..öğleden sonra yoktum ama 1 sayfa bile ilerlememiş
kızlar size kötü bi haberim var işten ayrıldım..
oyüzden artık evde olursam sürekli girerim ama durumun akibeti ne olacak belli değil o yüzden zamanla belli olacak ne olacagı...
hayırlısı diyorum..
görüşürz kızlarr
Bugünkü menüm
sabah kıymalı yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
çay
ara yok
öğle 200 ml süt
1 tuzlu çubuk
akşam yarım tabak pırasa
1 küçük dilim çavdar ekmeği
ara 2 bira birazcık çerez
siskinlige ragmen 800gram cok iyi, haftaya demek cok guzel vermis olcaksin simdiden tebrikler canim
Günaydın Arkadaşlar ben bugün 2ye kadar çalışacagım
Şimdiden mutlu seneler diliyorum herkese
kızlar fazla vaktim yok 5 dakikalıgına girdim eşim wc gitti herkese mutlu yıllar saglıklı neşeli kilosuz yıllar diliyorum.
slm kızlar bazı sebepler nedeniyle kutlamamız iptal oldu benim kaçamağımda bir avuç çerez birazcık cips ve 1 bardak kola oldu bu sayede kaçamağım az oldu :)
herkese mutlu huzurlu bol kilo kayıplı bir yıl diliyorum hiçbişey yememe rağmen bu sanah tartıda 71 gördüm olurda regl şişliği bu kadar olur mu ya
slm kızlar bazı sebepler nedeniyle kutlamamız iptal oldu benim kaçamağımda bir avuç çerez birazcık cips ve 1 bardak kola oldu bu sayede kaçamağım az oldu :)
herkese mutlu huzurlu bol kilo kayıplı bir yıl diliyorum hiçbişey yememe rağmen bu sanah tartıda 71 gördüm olurda regl şişliği bu kadar olur mu ya
Bende az yedim kaçamak olarak
3 tane cips 4 kaju 1bardak siyah çay
1 ekler 1dilim kek...
Ama tartıda aç karna 57.00 çıktım bu gerçekmi yaaave de reglm
Canım günaydın seni kutluyorum gercekten cok iradelisin
Ben yılbaşı akşamı cok sinirliydim ne yediğimi bile hatırlamıyorum
Hala aklıma geldikce deli oluyorum
kim bastı damarına hicran bende sinirliydim ama yatıştırdım kendimi çünkü bütün planlarım suya düştü evde çekirdek ailamla başbaşaydım
kim bastı damarına hicran bende sinirliydim ama yatıştırdım kendimi çünkü bütün planlarım suya düştü evde çekirdek ailamla başbaşaydım
günaydın günaydın halen regl olamadım belim karnım kopuyo
yeni seneyede müdürden azar yiyerek başladım Allah sonumu hayır edesebepte bu saatte sigara mı içilir saati mi var bu meretin
Sinir kız birde bana arabada diyorki Gökhana pasta yapıyormusta onun için özel gönderiyormusta uyuz uyuz konusutu.
Okadar pislerki sanki Gökhan yaptıklarını yiyor.
bence patron bu saate sigaramı içilir yerine şu soruyu sormasını isterdim .............sen halen sigarayı bırakmadınmı deseydi daha güzel olurdu...........
ay sinir oluyorum böylelerine sanane be kız ben nişanlıma yapamıyormuyumda sen yapıyosun bak bak bide özelmiş ya başkasının kocasına nişanlısına sözlüsüne böyle imalı göndermeler yapan tiplere uyuz oluyorum
bırakırım fadimecim zaten 2. planlarım var mecbur bırakcam 1-2 ay daha içeyim bırakırım
Canım sen tarcınlı tarife devam ediyormusun ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?