- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.121
Hanim yok bitanem devlet dairesinde degiliz :)) istedigin gibi hitap edebilirsin ister zuhal de ister abla vs.Merhaba Zühal Hanım, çok memnun oldum. İzmir'deyim ben de. Kriz anlarında bu motivasyonların çok faydası olacak. bu arada telefondan aktif kalmak daha kolay olurdu. acaba uygulama var mı ? ya da sohbet grupları vb. gibi bişeyler ? :)
Anacim nisan ortasi diyosun buda daha 3 cuma boşa gidecek demektirmefkuremm Türkiye’ye gidersem listenin ortalamasını dibe çekme ihtimalim çok yüksek o yüzden cidden cesaret edemedim. Yaparım ederim diyip kimsenin hakkına girmeyeyim, bir hafta daha liste dışı kalayım, değilse gittim-gitmedim yedim-yemedim diye ciddi stres olurum, duygusal yemelerim artarkendini tanımak..
Niye yarinnnninşallah abla yarından itibaren dikkat etmeye çalışacam menü yazayim diyorum ihmal ediyorum bu hafta baya yogundum yarından itibaren menüyü de mümkün olduğunca yazmaya çalışacam
Nevra hosgeldin cnm9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Niran Nevra
Yaşı: 36
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 11 yaş - 8 yaş -9 aylık
Emziriyormusun: Evet
Meslek: Öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 157
Kilo: 82 (85 idim, 10 gündür diyette 3 kilo verdim)
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Gebelikler ve 30 yaş sınırı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Hataylıyım, bizim buralarda bir söz vardır "yemedide dertli(aç) öldü demesinler, yedide etli öldü desinler" diye....Antakya mutfağı ve bu fikir birleşince hergün misafir ağırlar gibi sofralar kuruluyor, yapipta yememek hiç olmaz zaten... Öyle olunca da 15 sene gibi bir sürede özellikle de son gebeliğimde 40 kilo kadar kiloyu ekledim bedenime(4 patates çuvalı)... "artık bu patates çuvallarını indirmeliyim sırtımdan" diye düşündüm ve takımımıza katılmak istedim...
Takım kurallarını okudum, kabul ettim, ancak hatalarım olursa bilmediğimden olur, bilgilendirirseniz sevinirim...
Hayırrr gidip gitmeyeceğim 2-3 güne belli olacak ona göre daha net bi şekilde yazın beni diyebilirim .Anacim nisan ortasi diyosun buda daha 3 cuma boşa gidecek demektir
Gayet güzel gel 8 lilere abla haftayaTartilmak icin fazla beklemedim
Gecen hafta 92.2
Bugun 91.8
Fark 0.4
Dün arti olunca bunada şükür diyorum :))
Haftaya hepimiz daha iyisini yapcazSlmlar kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta : 87.7
Bu hafta : 87.3
Fark : - 400
Yüzde : 0.45
Bu hafta az oldu eksideyim cok şükür ama daha iyisi olabilirdi
Alintilarimi yaotim kızlar musait oldugumfa hrpsini yanitlicam simdilik cikiyorum
Kilo bildirimine gec kalmak istemeidm
Hoşgeldin bende ebru 27 yasindayim bende öğretmenim. 10 kilo nedir ki göz açıp kapayana kadar gider merak etmeAdı:şeyma
Yaşı:33
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:1 oğlum var 12 yaşında elhamdülillah
Emziriyormusun:hayır
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:1.63
Kilo:69.6
Hedef:59
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :dikkat etmemek
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
KİLO GEÇMİŞİMİ ANLATACAK OLURSAK EĞER DAHA ÖNCE KADINLAR KULÜBÜ VESİLESİ İLE 56 KİLOYA KADAR DÜŞMÜŞTÜM,SONRA HAYATIMDA BAZI ÖZEL DEĞİŞİMLER OLDUKTAN SONRA YEMEYE VURDUM KENDİMİ VE KİLO ALDIM MALESEF.YİNE VEREBİLİRİM İNANIYORUM BUNA.BURADA ÇITIR ANNELER TOPİĞİ İLE VERMİŞTİM YAKLAIŞIK 10 KİLO VE SÜPER OLMUŞTUM ARTIK YİNE OLMA VAKTİ KIZLAR
Trde kilo alacaksın bunu biliyorsun haftaya verebildigini ver canimKilo bildirimimi yapıp diğer bildirimlere bakıyım yeni oturabildim kızlar
Cuma 65.1
Bugün 65.2
+100
Haftaya 64 ude görmek istiyorum biraz daha dikkatli olacam tr ye az kaldı ordada kilo alma ihtimalim yüksek o yüzden bir kaç kilo daha verip gitsem iyi olur
TebriklerKilo bildirimi
Geçen hafta: 82:6
Bu hafta: 81.4
Fark: -1.2
Hoşgeldin bende ebru 27 yaşındayım. Maalesef uzüntülü sevinçli heyecanli kısaca bütün duygu durumlarinda yemeye veriyoruz kendimizi en buyuk hatamiz bu ama burda el ele verip hepsinden kurtulcazAdı: Canan
Yaşı: 30
Evli/bekar: 3 yıllık evli
Çocuk/yaşları: henüz yok
Emziriyormusun: hayır
Meslek: optisyen
Şu anda çalışıyomusun: evet, eczanede çalışıyorum.
Boy: 1.63
Kilo:71,2
Hedef: 56
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : sigarayı bırakmak, duygusal açlık
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 2015 senesinde üzüntülü bir süreç geçirip kendimi yemeğe vurduğum bir süreç geçirdim. 57-58’den 68 kiloya yükseldim. 2016 senesinde safra kesem alındı. kilom 68 olmaya devam etti. 2018 senesinde yaşam merkezi obezite bölümüne gidip 68 den 63 kiloya düştüm 2 ayda. sonra 24 mayıs 2018 de sigarayı bıraktım. kilo artışı olmaya başladı. baya baya “binge eater” oldum. son olarak bu sabah(22.03.2019) 71.50 kilo olarak tartıldım.
vayyyy cok guzel canım tebrıklerGeçen cuma: 74.6
Bugün: 73.2
Yüzde : 1.87
Oliiiy
kızz bırde 95 ım dıyordun bak ne guzel gıtmısGünaydın,
Bildirim yapıp alıntılara döneyim.
Geçen Cuma: 94.0
Bugün: 93.4
Fark: 0.6 kg
Yüzde: %0.64
Sabit diye düşünüyordum, eksi görünce mutluoödum valla
ablaızın kılona bısey kalmamısTartilmak icin fazla beklemedim
Gecen hafta 92.2
Bugun 91.8
Fark 0.4
Dün arti olunca bunada şükür diyorum :))
kacamaklar olmasaydı emınım bu hafta daha ıyı gıderdı canım bırde dun gec kapatman vsde etkılemıstırSlmlar kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta : 87.7
Bu hafta : 87.3
Fark : - 400
Yüzde : 0.45
Bu hafta az oldu eksideyim cok şükür ama daha iyisi olabilirdi
Alintilarimi yaotim kızlar musait oldugumfa hrpsini yanitlicam simdilik cikiyorum
Kilo bildirimine gec kalmak istemeidm
kuzum gecen hafta artıyla ugrastım sabıte anca dusebılmıstım bu hafta o yuzdn bu kadar gıttı dıye dusunuyorumCemreciğim üç gün ne ki çabucak geçer, topla kendini. Sadece liste meselesi değil, kendimiz için bu iyiliği yapmalıyız.
İş stresi direncini düşürdü kuzum boşver zamanı gelince olur
Ah rüya gibi 5’li bir kilo. Ben ilkokuldan sonra görmedim kendilerini. Teorik ederim. Çok mutlu ol ve 5’lerde kal
Geçicidir moralini bozma.
Harika Buseciğim, hep birlikte 80’lere koşalım
7’ler hayırlı olsun dostum
Maşallah yüzde süper. 6’lara hızlı girmişsin tebrikler
Almamak da güzel
İki hafta deneme süresi var. Çok güzel gitmiş devamı gelir inş
Kız Merve inanamıyorum sana resmen efsanesin. Merve club kuracağım. Hedefin kaçtı senin
sen iki kilonun hakkından gelirsin üstadım
Be güzel 8’ler gelmiş, bravo
Günaydın. Haklısın, tartı heyecanı gözümüzü bürüdü, bi daha dikkat edelim
Maşallah her hafta kilo kontrolü yapıyorsun keşke ben de böyle geçirseydim hamileliklerimi
Çok geçmiş olsun
haftaya telafi edersin
Sınav stresiyle iyi gitmiş. Başarılar sınavda
Teşekkür ederim Pınarcığım
hosgeldın canım ben merve 29 yasında 2 kızım var emınım yıne basarırsın hep bırlıkte ınsallah dıplomalı ev hanımıyımAdı:şeyma
Yaşı:33
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:1 oğlum var 12 yaşında elhamdülillah
Emziriyormusun:hayır
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:1.63
Kilo:69.6
Hedef:59
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :dikkat etmemek
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
KİLO GEÇMİŞİMİ ANLATACAK OLURSAK EĞER DAHA ÖNCE KADINLAR KULÜBÜ VESİLESİ İLE 56 KİLOYA KADAR DÜŞMÜŞTÜM,SONRA HAYATIMDA BAZI ÖZEL DEĞİŞİMLER OLDUKTAN SONRA YEMEYE VURDUM KENDİMİ VE KİLO ALDIM MALESEF.YİNE VEREBİLİRİM İNANIYORUM BUNA.BURADA ÇITIR ANNELER TOPİĞİ İLE VERMİŞTİM YAKLAIŞIK 10 KİLO VE SÜPER OLMUŞTUM ARTIK YİNE OLMA VAKTİ KIZLAR
sagol ablam gecen haftanın acısı cıktı cok sukuryok bisey yemedim bebegim hemen gidip yattim :))
hadi oyle olsun bakalim :)))
hic yoktan iyidir cnm 5 lere de hosgeldinnn
dur kizzz millet iyice uykusunu alsin :))
cok guzel cnm tebrikler sende 7 lere hosgeldin :)
vayyyy aysenur superrrrrr cnm masallahhhhh
buna sonra cevap yazicam :)
cok guzel baslangic tatlim inş devami gelsin
kuzum mervede demisya maydonoz yesil sogandan baska bisey konmaz kisira
Soganla yesil biberi kavurup salcayla bidaha kavurup dinlenmis koftelik bulgura ekliyorum
Mercimek kofte gibi elinle ovala
Sonra tuz kararabiber pul biber kimyon ekle
Limon suyu birazda nar eksisi
En son maydonoz yesil sogan
Bulguru islatirkende suyunu iyi ayarlaman lazim
amannnn yarabbimmmmm
Harikaaaaaaaa
Cooook sevindim cnm
dune gore yinede eksi gelmisin heralde cnm
cok guzel ebrucum tebrikler cnm
bu civarlarda arti cok degil cnm :)
tekrar cok gecmis olsun cnm
Neyse eve gelmisinizya dahada iyi olursunuz ins.
sebebini biliyorsun cnm haftaya acisini cikarirsin
bi hguzel eksi dahaaa
Cok tebriklerrrr cnm
Ne yapiyoruz liste isini
edibeee dun oyle deyince arti gelecen diye korktuydum cok sevindim cnm
Hem benide geçmişin :))
cuma gunlerını odul gunu yapabılırsın canım tabı abartmadanBANA DESTEK OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.BAŞTA YAZILANLARI OKUDUM İŞYERİNDE OLDUĞUM İÇİN YOĞUNUM KIZLAR AKLIMDA KALANLARI YAZAYIM EKSİĞİM VARSA TAMAMLARSANIZ VE 2 HAFTALIK DENEME PERİYODUMU GEÇERSEMÇOK MEMNUN OLURUM
1.CUMA GÜNÜ TARTI GÜNÜ
GEÇEN HAFTA
BU HAFTA
FARK
YÜZDE HESABI ŞEKLİNDE
2.2 HAFTA DENENME SÜREM VAR
3.GÜNLÜK TAKİP EDECEĞİM YORUM YAZACAĞIM EN AZ 5 ADET MİYDİ
4.PAZARTESİ DE BİLDİRİM YAPILIYORDU DEĞİL Mİ BU KESİN Mİ?ÇÜNÜ PAZAR GÜNÜ İZİN GÜNÜ DİYE DÜŞÜNÜYORDUM KENDİM İÇİN BEN
5.BAŞKA NE VARDI KIZLAR
haftaya 64 buraya gelecek emınımKilo bildirimimi yapıp diğer bildirimlere bakıyım yeni oturabildim kızlar
Cuma 65.1
Bugün 65.2
+100
Haftaya 64 ude görmek istiyorum biraz daha dikkatli olacam tr ye az kaldı ordada kilo alma ihtimalim yüksek o yüzden bir kaç kilo daha verip gitsem iyi olur
sagol canımVaavvvvvv supersin mervecim
sagol canımİnşallah canım
Süper gitmiş canim Tebrikler
Maşallah canım muhteşemsin. Çok sevindim
İnşallah canım
İnşallah canim
Tebrikler canım
Insallah öyle olur canım
Süpersin tatlım maşallah
Tebrikler canım
Tebrikler kaptanım
Tebrikler canım
İnşallah canım
Evet ama düne göre +700 gördüm
Hoş geldin canım. Ben de Melis.30 yaşındayım. 1 oglum var. Vermen gereken çok bir kilon yok. Hemencecik verirsin merak etme.
harıkasın canım masallahKilo bildirimi
Geçen hafta: 82:6
Bu hafta: 81.4
Fark: -1.2
alınabılır dıye dusunuyorum abla10 gun kalacaksan 1 cuma bildirimsiz olucan yani
Gitmicek olursanda bu hafta almazsak da yazik olacak
Kizlar ne yapalim sizde bisey deyin
hosgeldın canım ben merve 29 yasında 2 kızım var emınım yıne basarırsın hep bırlıkte ınsallah dıplomalı ev hanımıyımAdı: Canan
Yaşı: 30
Evli/bekar: 3 yıllık evli
Çocuk/yaşları: henüz yok
Emziriyormusun: hayır
Meslek: optisyen
Şu anda çalışıyomusun: evet, eczanede çalışıyorum.
Boy: 1.63
Kilo:71,2
Hedef: 56
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : sigarayı bırakmak, duygusal açlık
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 2015 senesinde üzüntülü bir süreç geçirip kendimi yemeğe vurduğum bir süreç geçirdim. 57-58’den 68 kiloya yükseldim. 2016 senesinde safra kesem alındı. kilom 68 olmaya devam etti. 2018 senesinde yaşam merkezi obezite bölümüne gidip 68 den 63 kiloya düştüm 2 ayda. sonra 24 mayıs 2018 de sigarayı bıraktım. kilo artışı olmaya başladı. baya baya “binge eater” oldum. son olarak bu sabah(22.03.2019) 71.50 kilo olarak tartıldım.
sagol canımBence güzel canım kilonda az olduğu için az gitmesi normal
Harikasin canım tebrikler
Tebrikler canım çok güzel eksi gelmiş
Wavv supersin
Bravooo harikasin çok çok güzel tebrikler canım
Tebrikler canim
Gayet güzel gidiyorsun canimm
Haftaya guzel eksiler bekliyorum senden Gulbecim biran önce 3lu rakamlardan kurtul
Vay vay vay supersin
Güzel canım tebrikler
Tebrikler ablacım gayet güzel
Rakibem tebrik ederim canım eminim haftaya daha iyisi olur
yok bisey yemedim bebegim hemen gidip yattim :))
hadi oyle olsun bakalim :)))
hic yoktan iyidir cnm 5 lere de hosgeldinnn
dur kizzz millet iyice uykusunu alsin :))
cok guzel cnm tebrikler sende 7 lere hosgeldin :)
vayyyy aysenur superrrrrr cnm masallahhhhh
buna sonra cevap yazicam :)
cok guzel baslangic tatlim inş devami gelsin
kuzum mervede demisya maydonoz yesil sogandan baska bisey konmaz kisira
Soganla yesil biberi kavurup salcayla bidaha kavurup dinlenmis koftelik bulgura ekliyorum
Mercimek kofte gibi elinle ovala
Sonra tuz kararabiber pul biber kimyon ekle
Limon suyu birazda nar eksisi
En son maydonoz yesil sogan
Bulguru islatirkende suyunu iyi ayarlaman lazim
amannnn yarabbimmmmm
Harikaaaaaaaa
Cooook sevindim cnm
dune gore yinede eksi gelmisin heralde cnm
cok guzel ebrucum tebrikler cnm
bu civarlarda arti cok degil cnm :)
tekrar cok gecmis olsun cnm
Neyse eve gelmisinizya dahada iyi olursunuz ins.
sebebini biliyorsun cnm haftaya acisini cikarirsin
bi hguzel eksi dahaaa
Cok tebriklerrrr cnm
Ne yapiyoruz liste isini
edibeee dun oyle deyince arti gelecen diye korktuydum cok sevindim cnm
Hem benide geçmişin :))
Gitme diye duami etsek ne yapsak :)) kafam cok karistiHayırrr gidip gitmeyeceğim 2-3 güne belli olacak ona göre daha net bi şekilde yazın beni diyebilirim .
Gidersem de evet bi boşa gitme durumu söz konusu, 2 hafta menülerim sebebiyle linç yemeyeceksem yazın gitsin
Hoşgeldin bende ebru ögretmenler olarak epey fazlayız sanirım9.TAKIM KATILIM FORMU
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Hataylıyım, bizim buralarda bir söz vardır "yemedide dertli(aç) öldü demesinler, yedide etli öldü desinler" diye....Antakya mutfağı ve bu fikir birleşince hergün misafir ağırlar gibi sofralar kuruluyor, yapipta yememek hiç olmaz zaten... Öyle olunca da 15 sene gibi bir sürede özellikle de son gebeliğimde 40 kilo kadar kiloyu ekledim bedenime(4 patates çuvalı)... "artık bu patates çuvallarını indirmeliyim sırtımdan" diye düşündüm ve takımımıza katılmak istedim...
Takım kurallarını okudum, kabul ettim, ancak hatalarım olursa bilmediğimden olur, bilgilendirirseniz sevinirim...
Bende arti olacagini beklemiyordum cnmKizlar uzulerek bildiimimi yapiyorum. Maalesefki cok artidayim
Gecen hafta 67.0
Bugun 67.9
Fark +900
Dun odem cayi yaptim, spor yaptim, nasil oluyorsa dun sabahkinden daha da artidayim suan
çok iyi canımSelamlarrr
Cuma kilo bildirimi 76.00
Bugün kilo bildirimi 74.90
yukarda
OPERA UYGULAMASI NE Kİ ONU İNDİREYİM O ZMAN BAKİMevet kıdemlisin bana göre :) inşallah hızlıca veririz kilolarımızı. bende uygulama arıyorum ios için, bulamadım bi türlü.
CANIM TARİHİM VE KİLOM YANLIŞ BU GÜN 22 MART KİLOM DA GÜNCEL 69.6 DEĞİŞTİREYİM PROFİLDE DE* * 9.Takim 614. Etap * * *
askrhpozitif(76,8/74,8/2/%2,60)
Fatlayd(97,3/97,3/0/0) kilosu sabit
gewezebidik (67/
buse8 (97,7/96/1,7/1,74)
AhSen_2504 (82,6/81,4/1,2/%1,45)
bi prenses annesi (87,7/87,3/0,4/%0,46)
elfkkk(76/
9.takım ortalaması :%
Deneme suresindeki üyeler
fitcivciv (60/59,8/0,2/%0,33)mezun üye, Bt:28.02.2019 Bk:61 H:55
pesto26 (74,6/73,2/1,4/%1,88)yeni üye Bt:03.03.2019 Bk:77.3 H:70
_Rosebud_(68.1)mezun üye, Bt:11.03.2019 Bk:68.1 H:58
ebruebrulii (90/89,2/0,8/%0,89)yeni üye, Bt:12.03.2019 Bk:91.6 H:65
InFlames38(80,3/)yeni üye, Bt:13.03.2019 Bk:82 H:57
Erdek(80,9/79,8/1,1/%1,36)58.etapta kendi istegiyle ayrilan üye, nick erdek olarak yazilmis, Bt:13.03.2019 Bk:80,9 H:60
Cemresila ( 61,5/) mezun uye. Bt:08.03.2019 Bk:63,7 H:57
lequim(79,5/77/2,5/3,14) mezun uye BT:21,03,19 bk:79,5 h:66
sehraa(69.9) yeni üye BT:22.02.19 bak: 69.9 hdf:59
lmbz (71,2/Bk:71,2 BT:22,02,19 Hdf: 56
❤ FREE CANLAR ❤
Ekim2009 (85,5/87/+1.5)
tugcegrblt(57
badem(69,5/
Sweetyy83 (65,1/65,2/+0.1)
AdaisyLove (68/
İzine ayrılan uyeler
*Gulbe seker(104,4/104,9/+0,5/%-0,48) 532.etapta 82.5 kiloyla 12.takimdan hamilelik nedeniyle izine ayrilan uye
*nanekekik(71,4) saglik nedeniyle 68,6 ıle 610.etapta izine ayrıldı
*mefkurem( 92,2/91.8/0.4/)610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*istikrar1986 (71/68,5/2,5/%0,50)71 le 608.etapta bildirimsiz izine ayrilan uye geri döndü kilosu 7'ye bölündü
*Edibe12 (94/93,4/0,6/%0,64)86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(70,2/70,7/+0,5/%-0,71)
CANIM TARİHİM VE KİLOM YANLIŞ BU GÜN 22 MART KİLOM DA GÜNCEL 69.6 DEĞİŞTİREYİM PROFİLDE DE
durmak yok yola devam bebegim bak sevgiyle melis bize yetisecek nerdeyse
izine gidene kadar listede gibi işi sik tut cnm sporuda ihmal etme
Seni fit gonderelim tr ye
ahsennnn cok guzel cnm tebrikler
Kiz niye kuru kuru yazdin biraz mutlu olsaydin
erken evlenince oyle oldu cnm
uygulama var ama daha yenilemediler kullanisli degil cnm
Operayi indirip ordan google a girersen reklamlardan kurtuluyosun :))
pestom seni alalim madem listeye emeklerin boşa gitmesin ama sende tr de dikkat edecegine soz ver olurmu
vayyyy haftaya pek hizli basladin bebegimmm
HOŞGELDİN CANIM BENDE YENİYİM.HER GÜN MENÜ YAZACAĞIZ AKTİF OLACAĞIZ ELİMİZDEN GELDİĞİNCE9.TAKIM KATILIM FORMU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?