Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hanim yok bitanem devlet dairesinde degiliz :)) istedigin gibi hitap edebilirsin ister zuhal de ister abla vs.

Cogumuz telden giriyoruz zaten cnm ben hic pc kullanmam
Uygulama var ama iyi degil
Safariyi indir ordan google a gir hem reklam olmuyor oyle

Anacim nisan ortasi diyosun buda daha 3 cuma boşa gidecek demektir

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı: Niran Nevra
Yaşı: 36
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 11 yaş - 8 yaş -9 aylık
Emziriyormusun: Evet
Meslek: Öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 157
Kilo: 82 (85 idim, 10 gündür diyette 3 kilo verdim)
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Gebelikler ve 30 yaş sınırı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Hataylıyım, bizim buralarda bir söz vardır "yemedide dertli(aç) öldü demesinler, yedide etli öldü desinler" diye....Antakya mutfağı ve bu fikir birleşince hergün misafir ağırlar gibi sofralar kuruluyor, yapipta yememek hiç olmaz zaten... Öyle olunca da 15 sene gibi bir sürede özellikle de son gebeliğimde 40 kilo kadar kiloyu ekledim bedenime(4 patates çuvalı)... "artık bu patates çuvallarını indirmeliyim sırtımdan" diye düşündüm ve takımımıza katılmak istedim...

Takım kurallarını okudum, kabul ettim, ancak hatalarım olursa bilmediğimden olur, bilgilendirirseniz sevinirim...

inşallah abla yarından itibaren dikkat etmeye çalışacam menü yazayim diyorum ihmal ediyorum bu hafta baya yogundum yarından itibaren menüyü de mümkün olduğunca yazmaya çalışacam
Niye yarinnnn
Kendini listede say sorumlulugunu unutma cnm

Nevra hosgeldin cnm
Buraya duzenli devam edersen verilemiyecek kilo yok :)) senin kilodaslarinda var burda
Zamanla tanisir kaynasiriz

Bende Zühal 47 yas 3 cocuk 2 torun var almanyadayim

Anacim nisan ortasi diyosun buda daha 3 cuma boşa gidecek demektir
Hayırrr gidip gitmeyeceğim 2-3 güne belli olacak ona göre daha net bi şekilde yazın beni diyebilirim .
Gidersem de evet bi boşa gitme durumu söz konusu, 2 hafta menülerim sebebiyle linç yemeyeceksem yazın gitsin

Tartilmak icin fazla beklemedim

Gecen hafta 92.2
Bugun 91.8
Fark 0.4

Dün arti olunca bunada şükür diyorum :))
Gayet güzel gel 8 lilere abla haftaya
Haftaya hepimiz daha iyisini yapcaz
Hoşgeldin bende ebru 27 yasindayim bende öğretmenim. 10 kilo nedir ki göz açıp kapayana kadar gider merak etme
Trde kilo alacaksın bunu biliyorsun haftaya verebildigini ver canim
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 82:6
Bu hafta: 81.4
Fark: -1.2
Tebrikler
Hoşgeldin bende ebru 27 yaşındayım. Maalesef uzüntülü sevinçli heyecanli kısaca bütün duygu durumlarinda yemeye veriyoruz kendimizi en buyuk hatamiz bu ama burda el ele verip hepsinden kurtulcaz

Geçen cuma: 74.6
Bugün: 73.2
Yüzde : 1.87
Oliiiy
vayyyy cok guzel canım tebrıkler
Günaydın,
Bildirim yapıp alıntılara döneyim.

Geçen Cuma: 94.0
Bugün: 93.4
Fark: 0.6 kg
Yüzde: %0.64

Sabit diye düşünüyordum, eksi görünce mutluoödum valla
kızz bırde 95 ım dıyordun bak ne guzel gıtmıs
Tartilmak icin fazla beklemedim

Gecen hafta 92.2
Bugun 91.8
Fark 0.4

Dün arti olunca bunada şükür diyorum :))
ablaızın kılona bısey kalmamıs
kacamaklar olmasaydı emınım bu hafta daha ıyı gıderdı canım bırde dun gec kapatman vsde etkılemıstır
kuzum gecen hafta artıyla ugrastım sabıte anca dusebılmıstım bu hafta o yuzdn bu kadar gıttı dıye dusunuyorum
hosgeldın canım ben merve 29 yasında 2 kızım var emınım yıne basarırsın hep bırlıkte ınsallah dıplomalı ev hanımıyım
sagol ablam gecen haftanın acısı cıktı cok sukur
cuma gunlerını odul gunu yapabılırsın canım tabı abartmadan
haftaya 64 buraya gelecek emınım
Vaavvvvvv supersin mervecim
sagol canım
sagol canım
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 82:6
Bu hafta: 81.4
Fark: -1.2
harıkasın canım masallah
10 gun kalacaksan 1 cuma bildirimsiz olucan yani
Gitmicek olursanda bu hafta almazsak da yazik olacak

Kizlar ne yapalim sizde bisey deyin
alınabılır dıye dusunuyorum abla
hosgeldın canım ben merve 29 yasında 2 kızım var emınım yıne basarırsın hep bırlıkte ınsallah dıplomalı ev hanımıyım
sagol canım

aferinnnn

Hayırrr gidip gitmeyeceğim 2-3 güne belli olacak ona göre daha net bi şekilde yazın beni diyebilirim .
Gidersem de evet bi boşa gitme durumu söz konusu, 2 hafta menülerim sebebiyle linç yemeyeceksem yazın gitsin
Gitme diye duami etsek ne yapsak :)) kafam cok karisti
Gidersende zaten ayni tarti olmaz hadi 1 hafta bildirimsiz olursun ama sonraki hafta arti olmaman lazim

Hoşgeldin bende ebru ögretmenler olarak epey fazlayız sanirım evlendikten sonra alınan kilolar herkese dert patates çuvallarini firlata firlata atcaz burda

Kizlar uzulerek bildiimimi yapiyorum. Maalesefki cok artidayim

Gecen hafta 67.0
Bugun 67.9
Fark +900

Dun odem cayi yaptim, spor yaptim, nasil oluyorsa dun sabahkinden daha da artidayim suan
Bende arti olacagini beklemiyordum cnm
Bide kilon az ki yuzden dahada kotu olacak
Gercekten uzuldum

selamlar, dün çok yoğun bir gündü giremedim
ama diyete devam ediyorum hiç bozmadım. Tabi hata yaptığım olmuyor değil... Karatayda mercimek var diye mercimek köftesi yedim mesela önceki gün, o gün hiç eksim olmadı.
Dünkü menüm;
Sabah:tereyağlı bol peynirli 2 yumurta
Öğlen: sebze yemeği+ kısır
Akşam: İskenderin etleri + 1/2 lahmacun

Ben bu diyeti çok sevdim ve 4 günde hiç aç kalmadan 2 kilo verdim

evet kıdemlisin bana göre :) inşallah hızlıca veririz kilolarımızı. bende uygulama arıyorum ios için, bulamadım bi türlü.
OPERA UYGULAMASI NE Kİ ONU İNDİREYİM O ZMAN BAKİM
CANIM TARİHİM VE KİLOM YANLIŞ BU GÜN 22 MART KİLOM DA GÜNCEL 69.6 DEĞİŞTİREYİM PROFİLDE DE
HOŞGELDİN CANIM BENDE YENİYİM.HER GÜN MENÜ YAZACAĞIZ AKTİF OLACAĞIZ ELİMİZDEN GELDİĞİNCE
CUMASABAH VE PAZARTESİ BİLDİRİM YAPACAĞIZ HABERİN OLSUN.BİDE YÜZDE HESABI VAR KİLO VERDİĞİN YÜZDEYİ HESAPLIYORSUN EN BAŞ SAYFADA FORMÜLÜ VAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…