- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.121
öğleden sonra yoktum ama 1 sayfa bile ilerlememiş
kızlar size kötü bi haberim var işten ayrıldım..
oyüzden artık evde olursam sürekli girerim ama durumun akibeti ne olacak belli değil o yüzden zamanla belli olacak ne olacagı...
hayırlısı diyorum..
görüşürz kızlarr
ediyorum cnm ama reglim tam 6 gün gecikti davul gibi şişkinim ona rağmen bugün sabah 69,9 gösterdi tartı , işe yarıyor en azından tok tutuyor sürekli abur cubur yememi firenliyo :) bir regl olsam ozaman net bişey söyleyebilirim
aaaa eddacım ne oldu neden ayrıldını.İyiydi hersey sankı? Hakkında hayırlısı olsun cnm inş burayı aksatmazsın((
Fulyacım senın ıcın cok uzuldum ama arada alttan almak gerek gıtme ustune ıns hersey duzelır yenıl yıl herkes ıcın super gecer...
hıcran cnm senınde basına bı kadının basına gelebılecek en kotu sey gelmıs ama salcalı malcalı sevdıgınle yenı yıla gırmıssın eb guzelı :)
Bu arada herkese bol neselı bol saglıklı 2011 den daha fazla ask dolu bı yıl olsun...
Tamam canım
Bende başlayayım ozaman Cuma maaşı alınca lazım olan şeyleri alayım.
Canım Teyzemi olacagız yoksa
valla cnm olması mucize olur sanırımdüşünüyorum ama haziran gibi falan önce biraz zayıflayayım Rabbim inş oğluma bir kız kardeş nasip eder
Canım günaydın seni kutluyorum gercekten cok iradelisin
Ben yılbaşı akşamı cok sinirliydim ne yediğimi bile hatırlamıyorum
Hala aklıma geldikce deli oluyorum
Canım benimki tambir felaket oldu İşten cıktım eve gittim en sevdigim elbisemi yeni gecen maaşta aldıgım montumu giydim güzelce hazırlandım.
sonra Nişanlımın tanıkları var onları alın gelin dediler almaya gittik uyuz bir kızları var herşeyi cok bilmiş
Ben arkaya oturdum kızın annesi hasta diye yemekler vardı birini bana verdiler kucagıma onu koydum içinde patates köftesi var dediler elimede yaş pastayı aldım Kız haplarını biyerde unutmus onları falan aldık Gökhanlara gittik
Arabadan İndim Üzerime birsey dökülmüs ben sanıyorun Cikolata göküldü az birşey
Ama tabi Degilmiş Meger bana verilen tabakta Salçalı Köfte varmıs İş camasıramakadar salcalı Köfte oldumÇok ama cok Üzüldüm Cok Sinirlendim Nişanlımıda cok Üzdüm Sonra Baş başa girdik Ben yatıştım 11 gibi anacak Sonra güzel Bitti Ama hala aklıma geldimi o kıza sinir oluyorum
Sinir kız birde bana arabada diyorki Gökhana pasta yapıyormusta onun için özel gönderiyormusta uyuz uyuz konusutu.
Okadar pislerki sanki Gökhan yaptıklarını yiyor.
Teşekkür ederim cnm. Dün alışverişe çıktım 40-42 beden arası giyiyordum pantolonumu dün dar bi 38 bedene girdim çok mutlu oldum
Ay gıcık olurum öylelerine geçmiş olsun
Bende cok gıcık oldum cok üzüldüm canım
Böyle tiplere hiç anlam veremiyorum zaten
Senin adına cok sevindim Canım nasıl bukadar iradelisin nasıl başarıyorsun sırrını bizede ver
Bi Aynaya bakıyorum bide o giyemediğim kıyafetlereSonucu irade Haftasonu görenler kilomu verdin falan diye sordular çok sevindim önümüzdeki hafta kesin alışverişe çıkcam
Ne güzel canım Ben gecen hafta cok Bosladım yılbasıda felaketti
Artık kendimi toparlayacagım aksam yürüyüş yapacagım
Alış veris için bence 3 hafta daha bekle canım sen bu hızla 3 haftaya 51-52olursun:13:
yok cnm okdrda değil 1 y sonra 54 olma planım var ama 52 çok zor yemeyip içmeyip spor yapsam anca 52
Sporla toparla hiç bişey yapamıyosan günde 7bin adım at gerçekten faydasını görüyorum vücudum sıkılaştı sarkmalarda kilo verdikçe toparlanıyor
Canım Sen tarcınlı çaya devam ediyormusun nasıl etkisi varmı bende ballı tarçın tarifi buldum onu yapmayı pilanlıyorum.
İnşallah işe yarar
Reglmdan sonra devam etmedim bitsin tekrar başlıcam benim çok işime yaradı tokta tutuyor wcyede çıkartıyor rahatlıyorum kilo verdirmesede olur... o tarifi bnde duydum dene bakalım
Canım sızın yaptıgınız tarifin tam ölcüleri nasıl bunun hazırlanısı kolay olunca sabah üsenmem diye güsündüm
Evt kızlarr hem 3 gunluk tatıl donusu hem yen aya gecıs hemde eskı yılı kapatıp yenı yılı acma telasından bugun basımı kaldıramadım.İyide oldu hem az yedım hemde zaman su gıbı gectı :)
Sabah 1 bardak kakolu sut öğlen peynırlı marul salatası arada 1 ufak cıkolata lıght aksamda haslama sebze yemeyı planlıyorum :))) Alllahım dıyet sen ne guzel bıseysın...
Bide kotu bı hbr aldım bugun ablam gıbı sevdıgım bı arkadasımmm dusuk yapmıss cok uzuldum...Allah herseyın hayırlısını versın herkese
Canım benimki tambir felaket oldu İşten cıktım eve gittim en sevdigim elbisemi yeni gecen maaşta aldıgım montumu giydim güzelce hazırlandım.
sonra Nişanlımın tanıkları var onları alın gelin dediler almaya gittik uyuz bir kızları var herşeyi cok bilmiş
Ben arkaya oturdum kızın annesi hasta diye yemekler vardı birini bana verdiler kucagıma onu koydum içinde patates köftesi var dediler elimede yaş pastayı aldım Kız haplarını biyerde unutmus onları falan aldık Gökhanlara gittik
Arabadan İndim Üzerime birsey dökülmüs ben sanıyorun Cikolata göküldü az birşey
Ama tabi Degilmiş Meger bana verilen tabakta Salçalı Köfte varmıs İş camasıramakadar salcalı Köfte oldumÇok ama cok Üzüldüm Cok Sinirlendim Nişanlımıda cok Üzdüm Sonra Baş başa girdik Ben yatıştım 11 gibi anacak Sonra güzel Bitti Ama hala aklıma geldimi o kıza sinir oluyorum
valla cnm olması mucize olur sanırımdüşünüyorum ama haziran gibi falan önce biraz zayıflayayım Rabbim inş oğluma bir kız kardeş nasip eder
Teşekkür ederim cnm. Dün alışverişe çıktım 40-42 beden arası giyiyordum pantolonumu dün dar bi 38 bedene girdim çok mutlu oldum
Evt kızlarr hem 3 gunluk tatıl donusu hem yen aya gecıs hemde eskı yılı kapatıp yenı yılı acma telasından bugun basımı kaldıramadım.İyide oldu hem az yedım hemde zaman su gıbı gectı :)
Sabah 1 bardak kakolu sut öğlen peynırlı marul salatası arada 1 ufak cıkolata lıght aksamda haslama sebze yemeyı planlıyorum :))) Alllahım dıyet sen ne guzel bıseysın...
Bide kotu bı hbr aldım bugun ablam gıbı sevdıgım bı arkadasımmm dusuk yapmıss cok uzuldum...Allah herseyın hayırlısını versın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?