Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aaaa eddacım ne oldu neden ayrıldını.İyiydi hersey sankı? Hakkında hayırlısı olsun cnm inş burayı aksatmazsın ((

Fulyacım senın ıcın cok uzuldum ama arada alttan almak gerek gıtme ustune ıns hersey duzelır yenıl yıl herkes ıcın super gecer...

hıcran cnm senınde basına bı kadının basına gelebılecek en kotu sey gelmıs ama salcalı malcalı sevdıgınle yenı yıla gırmıssın eb guzelı :)

Bu arada herkese bol neselı bol saglıklı 2011 den daha fazla ask dolu bı yıl olsun...

ooo yenı yıla pek sesız gırdınız kızlar...

Nerde bu devlet nerde bu 9. takımm ????

Kızlar malum bugun 02 ocak 2012 ve benım 5 aylık esaret donemım basladı...Güne 1 bardak kakolu sutle basladım...Şimdiye kadar iyi gidiyo oglen ıcınde evden salata getırdım peynırlı salata yıycem :)

Ama yılbası sofram o kadar guzel oldukı anlatamam bayıla bayıla yedık ıctık :) Allah tekrarını gostersın...

Tamam canım
Bende başlayayım ozaman Cuma maaşı alınca lazım olan şeyleri alayım.
Canım Teyzemi olacagız yoksa

arkadaşlarımmmm nasılsınız =)

bi uğrayıp selam vermek istedim. aklımdasınız kendinize iyi bakın. 2012 nin size sağlık ve güzellikler getirmesi dileğiyle, inancınızı kaybetmeyin. ışık dolu bir yıl dilerim. =)

Evet canım Gecenin Sonu cok Güzel bitti
Hepimiz için cok güzel Bir yıl olsun

tarçinla zayiflama reçetesi aslinda çok basit bir reçete ancak bu basitliğin yanında inanilmaz bir bitkisel mucize yatiyor özellikle zayiflamak istiyorum diyenler için bir çay kaşiği bal ile yarim çay kaşiği tarçin tozunu bir bardak suya atarak kariştirmak yeterli oluyor bu karişimi daha sonra bir cezvede 3 dak. kadar kaynatip süzdükten sonra içeceksiniz günlük olarak 300ml tarçin bal karşimli su ikiye bölünerek sabah kahbaltısından 20 dak. önce ve akşam yatmadan 30 dk. önce olmak üzere günde 2 defa tüketilecektir tarçin bal kürü yaparak haftada 1-2 zayiflamak mümkün tabi burda diyetsiz zayiflamadan bahsetmiyoruz tarçin kürü diyetle beraber uygulanirsa bir haftada 3-5 kilo verdiren bir formül elde edilmiş olur.

Arkadaşlar bu yazıyı buldum ben denemeye karar verdim.

valla cnm olması mucize olur sanırım düşünüyorum ama haziran gibi falan önce biraz zayıflayayım Rabbim inş oğluma bir kız kardeş nasip eder

İnşallah canım Gönlünce olsun Benim yigenlerim öyle abi kardeş aralarındada 2 yaş var cok şekerler hiç birbirlerinden ayrılmıyorlar.

Canım günaydın seni kutluyorum gercekten cok iradelisin
Ben yılbaşı akşamı cok sinirliydim ne yediğimi bile hatırlamıyorum
Hala aklıma geldikce deli oluyorum

Teşekkür ederim cnm. Dün alışverişe çıktım 40-42 beden arası giyiyordum pantolonumu dün dar bi 38 bedene girdim çok mutlu oldum

Sinir kız birde bana arabada diyorki Gökhana pasta yapıyormusta onun için özel gönderiyormusta uyuz uyuz konusutu.
Okadar pislerki sanki Gökhan yaptıklarını yiyor.

Ay gıcık olurum öylelerine geçmiş olsun

Teşekkür ederim cnm. Dün alışverişe çıktım 40-42 beden arası giyiyordum pantolonumu dün dar bi 38 bedene girdim çok mutlu oldum

Ay gıcık olurum öylelerine geçmiş olsun

Bende cok gıcık oldum cok üzüldüm canım
Böyle tiplere hiç anlam veremiyorum zaten
Senin adına cok sevindim Canım nasıl bukadar iradelisin nasıl başarıyorsun sırrını bizede ver

Bende cok gıcık oldum cok üzüldüm canım
Böyle tiplere hiç anlam veremiyorum zaten
Senin adına cok sevindim Canım nasıl bukadar iradelisin nasıl başarıyorsun sırrını bizede ver

Bi Aynaya bakıyorum bide o giyemediğim kıyafetlere Sonucu irade Haftasonu görenler kilomu verdin falan diye sordular çok sevindim önümüzdeki hafta kesin alışverişe çıkcam

Bi Aynaya bakıyorum bide o giyemediğim kıyafetlere Sonucu irade Haftasonu görenler kilomu verdin falan diye sordular çok sevindim önümüzdeki hafta kesin alışverişe çıkcam

Ne güzel canım Ben gecen hafta cok Bosladım yılbasıda felaketti
Artık kendimi toparlayacagım aksam yürüyüş yapacagım
Alış veris için bence 3 hafta daha bekle canım sen bu hızla 3 haftaya 51-52 olursun:13:

yok cnm okdrda değil 1 y sonra 54 olma planım var ama 52 çok zor yemeyip içmeyip spor yapsam anca 52
Sporla toparla hiç bişey yapamıyosan günde 7bin adım at gerçekten faydasını görüyorum vücudum sıkılaştı sarkmalarda kilo verdikçe toparlanıyor

Canım Sen tarcınlı çaya devam ediyormusun nasıl etkisi varmı bende ballı tarçın tarifi buldum onu yapmayı pilanlıyorum.
İnşallah işe yarar

Canım Sen tarcınlı çaya devam ediyormusun nasıl etkisi varmı bende ballı tarçın tarifi buldum onu yapmayı pilanlıyorum.
İnşallah işe yarar

Reglmdan sonra devam etmedim bitsin tekrar başlıcam benim çok işime yaradı tokta tutuyor wcyede çıkartıyor rahatlıyorum kilo verdirmesede olur... o tarifi bnde duydum dene bakalım

Reglmdan sonra devam etmedim bitsin tekrar başlıcam benim çok işime yaradı tokta tutuyor wcyede çıkartıyor rahatlıyorum kilo verdirmesede olur... o tarifi bnde duydum dene bakalım

Canım sızın yaptıgınız tarifin tam ölcüleri nasıl bunun hazırlanısı kolay olunca sabah üsenmem diye güsündüm

Evt kızlarr hem 3 gunluk tatıl donusu hem yen aya gecıs hemde eskı yılı kapatıp yenı yılı acma telasından bugun basımı kaldıramadım.İyide oldu hem az yedım hemde zaman su gıbı gectı :)

Sabah 1 bardak kakolu sut öğlen peynırlı marul salatası arada 1 ufak cıkolata lıght aksamda haslama sebze yemeyı planlıyorum :))) Alllahım dıyet sen ne guzel bıseysın...

Bide kotu bı hbr aldım bugun ablam gıbı sevdıgım bı arkadasımmm dusuk yapmıss cok uzuldum...Allah herseyın hayırlısını versın herkese

Üzüldüm şimdi :2: Geçmiş olsun... Menün güzel kaçamaksız bitir bu günü cnm... Sen baya azimlisin verceksin bence

offf aman tanrim ben de olsam delirirdim heralde, korkunc bisey

valla cnm olması mucize olur sanırım düşünüyorum ama haziran gibi falan önce biraz zayıflayayım Rabbim inş oğluma bir kız kardeş nasip eder

oh oh iyi topige bebisler gelsin edda'dan da o performansi bekliyorum. sonra da kendimden biz de seneye dusunuyoruz umarim planladigimiz gibi de olur :)

super canim harikasin! 38 bedene giremeyeli yillar gecti malesef ama benim de en buyuk hayalim birgun tekrar 38 beden olabilmek :)

gecmis olsun arkadasina, uzuldum ne umutlarla bekliyordur kimbilir o bebegi, yikilir gercekten de insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…