- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.341
Afiyet olsun canımMenüm
09.40
Yarım armut
Sabah 10.00
1 dilim peynir
Yarıma yakın simit(ah ah hiç dayanamam sağ olsun eşimin bugün beni önemseyeceği tutmuş . Yemiş bulundum. Ama sonra tabiki üzüldüm)
Ara:12.00
10 tane yer fıstığı
Öğle 13.30
1 tabak fırında sebze
Yoğurt
Ara 15.00
Yarım portakal,çeyrek kivi
Akşam 19.00
1 tabak kavurma
Salata
Ayran
Su:2.5 lt
Ben çok severim patlıcanı. Eşim patlıcanı kızartma dışında yemez. Eğer başka alternatif bulamazsam kendime ayrı yaparım artık.Firinda kiymali patlican yap o zaman cok guzel oluyor
Bende dun yapmistim bugun yedim
Sağ ol canımAfiyet olsun canım
Karnabahar mantısı nasıl oluyor canımMefkurem karnabahar mantısında karar kıldık eşim ile
Kiymalimi yapican cnmMefkurem karnabahar mantısında karar kıldık eşim ile
Dedigim gibi yaparsan kizartma olmadigi belli olmuyor cnmBen çok severim patlıcanı. Eşim patlıcanı kızartma dışında yemez. Eğer başka alternatif bulamazsam kendime ayrı yaparım artık.
Afiyet olsun kaptanım . Gayet güzel olmuş.Cuma Menüm
10.00 civari
3 hurma
6 badem
13.00
1 tb kiymali patlican firinda
Yogurt
2 dil. Cavdar ekm.
19.15
3-4ks.kiymali patlican
3 ince dil. Firinda karnibahar
Yogurt
Biraz salatalik
(evde yeşillik kalmadi :)
Su 2 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
135 puanPnrrr-12
Normalde yediklerimize hic girmeyelimNormalde 2 simit yerim de bunu da yemiyim yemiyim diye yedim.Sanki cumaya kadar acıkmayacak gibi hissediyorum
Kürdan kebabı gibi mi yapiyorsun ablaDedigim gibi yaparsan kizartma olmadigi belli olmuyor cnm
Patlican kebeb iste
Bende oyleyimde cnmAfiyet olsun kaptanım . Gayet güzel olmuş.
Ben özel günler dışında asla kahvaltı yapmazdım. Bu diyet bana kahvaltı alışkanlığı kazandırdı. Güzel bir kahvaltı yapmayinca kendimi o gün aç hissediyorum
Bence deNormalde yediklerimize hic girmeyelim
Afiyet olsunBende oyleyimde cnm
Ben patlicani ekmekle cok seviyorum
Aksam yiyemiyecegim icin oglen yemis oldum :))
Yok kuzum gecenlerde yazmistim yaKürdan kebabı gibi mi yapiyorsun abla
karnabahar mantısı nasil oluyorKızlar yarına ne yemek yapsam plan yapayım
Karnabahar mantısı mı
Karnabahar kısırı mı
Barbunya mı bilemedim
güzel görünüyorKızlar menüm
Sabah 8.00
2 yumurta
Ara öğün bir avuç kuru erik kahve
Ara öğün dört çilek bir zeytin bir lokma mısırekmeği yarım kk PEYNİR
Akşam 18.30 bir porsiyon kereviz
Dört KAŞIK kuru fasülye
Dört KAŞIK suluköfte iki bardak ayran
3 litre su
Spor 45 dk yürüyüş
pazartesiden bu yana yapıp yemenin hayalini kuruyordum bıraksalar daha fazla bile yerdimAfiyet olsun canım güzel olmuş. Pilav da bugünün nazar boncuğu olsun
Afiyet olsun canim . Menü yazarken öğün aralarına boşluk bırakırsan daha güzel olur. Kahvaltını da çesitlendirmelisin.
sabahı dengelemissin bence afiyet olsun canımMenüm
09.40
Yarım armut
Sabah 10.00
1 dilim peynir
Yarıma yakın simit(ah ah hiç dayanamam sağ olsun eşimin bugün beni önemseyeceği tutmuş . Yemiş bulundum. Ama sonra tabiki üzüldüm)
Ara:12.00
10 tane yer fıstığı
Öğle 13.30
1 tabak fırında sebze
Yoğurt
Ara 15.00
Yarım portakal,çeyrek kivi
Akşam 19.00
1 tabak kavurma
Salata
Ayran
Su:2.5 lt
Yarın gorumcemdeyim ben umarım güzel seçenekler bulurumBen de kara kara yarin ne yiyeceğimi düşünüyorumevet evet şimdiden
haklısın abla günlerdir cuma olsada yapsam yesem diye agiz sapirdatiyordum abarttım birazevet pilav biraz fazla olmus ama guzel cnm
yazarken ogunlerin arasinda bosluk birakirmisin cnm
Sabahi birazdaha cesitlendirip dolu yaparsan guzel olur
Kahvaltin baya erken istersen oglen ana ogunde yapabilirsin
Spor su cok guzel
bugunluk simite bisey demiyom :) zaten doymamisin sabah
Gerisi guzel
bugun bende baya doydum :) o kadarcik olsun artik
güzel olmuş ablamCuma Menüm
10.00 civari
3 hurma
6 badem
13.00
1 tb kiymali patlican firinda
Yogurt
2 dil. Cavdar ekm.
19.15
3-4ks.kiymali patlican
3 ince dil. Firinda karnibahar
Yogurt
Biraz salatalik
(evde yeşillik kalmadi :)
Su 2 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
135 puanPnrrr-12
Anladim oturtma gibi. Biraz patateste koyarsam aslında eşim de yer. Ben bazen dizme yapiyorum kizartmadan . Patlıcaninı eşim yemiyor ama patatesinden falan yiyorYok kuzum gecenlerde yazmistim ya
Dograyip biraz tuz firin kagidiyla firina yumusayinca cikar
Kiymali domatesli sos hazirla biraz sulu
Borcama patlicani ustune sosu tekrar firina
Suyunu ceksin ozlessin
Ben hic bulgur pilavini mercimekli yapmadimhaklısın abla günlerdir cuma olsada yapsam yesem diye agiz sapirdatiyordum abarttım biraz
Afiyet olsun kuzum. İnşallah canım . Gerçi isteyince bulunuyorpazartesiden bu yana yapıp yemenin hayalini kuruyordum bıraksalar daha fazla bile yerdim
sabahı dengelemissin bence afiyet olsun canım
Yarın gorumcemdeyim ben umarım güzel seçenekler bulurum
Evet oturtma gibi cnmAnladim oturtma gibi. Biraz patateste koyarsam aslında eşim de yer. Ben bazen dizme yapiyorum kizartmadan . Patlıcaninı eşim yemiyor ama patatesinden falan yiyor
Ben de deneyim ya güzel gibi geldi:)Kisiri islatiyorm bi yandan sogan salca kavuruyorm onuda icine katiyorm sonrada yesillikler domates falan dogruyorum sen nasil yapiyorsun abla
Oooo süpersin. Pek çaktırmasak da aslında biz de rakibiz, tebrik ederim beybik:)gecen cuma 76,8
bugun 74,8
fark 2
yuzde%2,60
Tebrikler canımCuma: 90
Bugün: 89.2
Fark: 0.8
Yüzde: 0.89
Sen de çok güzel almışsın balım, bebiş büyüyordu..Kizlar benim kilo bildirimim:
Gecen hafta 70.2
Bu hafta 70.7
Fark +500gr
Bende smdi kahvalti hazirliycam sonra gelirm gene
Haftaya toparlarsın sen gülbe, güveniyorum sanaaaBu hafta kısır turşu ve bir gün kaçamak sonucu +500gr
Geçen hafta 104.4
Bu hafta 104.9
Fark +0.5
Yüzde %-0.47
Haftaya 103 gelecek inşallah
Eveeet eksiler başlamış, gerisi gelecek:)Günaydın,
Bildirim yapıp alıntılara döneyim.
Geçen Cuma: 94.0
Bugün: 93.4
Fark: 0.6 kg
Yüzde: %0.64
Sabit diye düşünüyordum, eksi görünce mutluoödum valla
Tebrik ederim mefkuremTartilmak icin fazla beklemedim
Gecen hafta 92.2
Bugun 91.8
Fark 0.4
Dün arti olunca bunada şükür diyorum :))
Eksi eksidir canım, tebrikler:)Slmlar kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta : 87.7
Bu hafta : 87.3
Fark : - 400
Yüzde : 0.45
Bu hafta az oldu eksideyim cok şükür ama daha iyisi olabilirdi
Alintilarimi yaotim kızlar musait oldugumfa hrpsini yanitlicam simdilik cikiyorum
Kilo bildirimine gec kalmak istemeidm
HoşgeldiiiiiinAdı:şeyma
Yaşı:33
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:1 oğlum var 12 yaşında elhamdülillah
Emziriyormusun:hayır
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:1.63
Kilo:69.6
Hedef:59
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :dikkat etmemek
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
KİLO GEÇMİŞİMİ ANLATACAK OLURSAK EĞER DAHA ÖNCE KADINLAR KULÜBÜ VESİLESİ İLE 56 KİLOYA KADAR DÜŞMÜŞTÜM,SONRA HAYATIMDA BAZI ÖZEL DEĞİŞİMLER OLDUKTAN SONRA YEMEYE VURDUM KENDİMİ VE KİLO ALDIM MALESEF.YİNE VEREBİLİRİM İNANIYORUM BUNA.BURADA ÇITIR ANNELER TOPİĞİ İLE VERMİŞTİM YAKLAIŞIK 10 KİLO VE SÜPER OLMUŞTUM ARTIK YİNE OLMA VAKTİ KIZLAR
Beybisi sen nerede oturuyordun? Ben de Türkiye’ye gitmekten çok korkuyorum, tövbe estağfurullah annem babam bi tarafa da Zihnimde iskenderler, sarmalar, künefeler uçuyor @.@Kilo bildirimimi yapıp diğer bildirimlere bakıyım yeni oturabildim kızlar
Cuma 65.1
Bugün 65.2
+100
Haftaya 64 ude görmek istiyorum biraz daha dikkatli olacam tr ye az kaldı ordada kilo alma ihtimalim yüksek o yüzden bir kaç kilo daha verip gitsem iyi olur
Kendi kendimi alıntılamışımZuhal ablacım bazı durumlara göre belli olacak %50 %50 gibi, ne yapalım ben de bilemedim. Ama çok girmek istiyodum
Harikasın kelebekimmmKilo bildirimi
Geçen hafta: 82:6
Bu hafta: 81.4
Fark: -1.2
Ooo binge eating dedin mi ben. Geçen sene belki bu zamanlar, eşime ‘ben bi yürüyüş yapıp geleyim:)))’ diyerek evden sıvıştığım, acilen bisikletle markete gidip çantamı doldurup, sonra bi ağacın altına köşeye saklanıp gizli gizli yediğim aklıma geldi. Ard arda beş reçelli donut(ki güzelde değildi, dışı saçma sapan toz şekerli), 2 paket cips, 1 kruvasan ve 1 litre içecek tüketmiştimAdı: Canan
Yaşı: 30
Evli/bekar: 3 yıllık evli
Çocuk/yaşları: henüz yok
Emziriyormusun: hayır
Meslek: optisyen
Şu anda çalışıyomusun: evet, eczanede çalışıyorum.
Boy: 1.63
Kilo:71,2
Hedef: 56
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : sigarayı bırakmak, duygusal açlık
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 2015 senesinde üzüntülü bir süreç geçirip kendimi yemeğe vurduğum bir süreç geçirdim. 57-58’den 68 kiloya yükseldim. 2016 senesinde safra kesem alındı. kilom 68 olmaya devam etti. 2018 senesinde yaşam merkezi obezite bölümüne gidip 68 den 63 kiloya düştüm 2 ayda. sonra 24 mayıs 2018 de sigarayı bıraktım. kilo artışı olmaya başladı. baya baya “binge eater” oldum. son olarak bu sabah(22.03.2019) 71.50 kilo olarak tartıldım.
Hoşgeldiiin9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Niran Nevra
Yaşı: 36
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 11 yaş - 8 yaş -9 aylık
Emziriyormusun: Evet
Meslek: Öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 157
Kilo: 82 (85 idim, 10 gündür diyette 3 kilo verdim)
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Gebelikler ve 30 yaş sınırı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Hataylıyım, bizim buralarda bir söz vardır "yemedide dertli(aç) öldü demesinler, yedide etli öldü desinler" diye....Antakya mutfağı ve bu fikir birleşince hergün misafir ağırlar gibi sofralar kuruluyor, yapipta yememek hiç olmaz zaten... Öyle olunca da 15 sene gibi bir sürede özellikle de son gebeliğimde 40 kilo kadar kiloyu ekledim bedenime(4 patates çuvalı)... "artık bu patates çuvallarını indirmeliyim sırtımdan" diye düşündüm ve takımımıza katılmak istedim...
Takım kurallarını okudum, kabul ettim, ancak hatalarım olursa bilmediğimden olur, bilgilendirirseniz sevinirim...
Beybisi ben sende bir dikkat dağınıklığı gözlemledim, bilhassa iş görüşmesi ve şehir turu etkinlikleri karışınca araya odaklanamadın minicik bir süre. Bu hafta gene orijinaline dönüp süper kilo vereceksin, ağlamak yooooğk gülmek var, yarınlarda yarınlarda kilo vermek varKizlar uzulerek bildiimimi yapiyorum. Maalesefki cok artidayim
Gecen hafta 67.0
Bugun 67.9
Fark +900
Dun odem cayi yaptim, spor yaptim, nasil oluyorsa dun sabahkinden daha da artidayim suan
Oyyy mis gibi olmuş, tebriklerSelamlarrr
Cuma kilo bildirimi 76.00
Bugün kilo bildirimi 74.90
Ağzından bal damladı gene, inşaallah canımKendini strese sokmadan ilerlersen bence eksi olmasa da sabitle dönersin insAllah
Canım normalde çok çekmez ama bu yorumunu okuyunc acayip kahve içesim geldiben bı kahve alayım gelıyorum
Yoğurdun üstüne serpiştirince gideri oluyo, seviyoruz kendisiniketen tohumunu aldım ben
Beybisi kafana göre takıl, konuştukça tanışacağız:)Unutmakta haklısınız, sayfaların arasında kayboluveriyorum. Maşallah oldukça aktifsiniz bence.
Aslında bir tek dün giremedim o da gerçekten çok yoğun bir gündüOnun dışında hergün girip menümü ve kilomu paylaşmaya dikkat ediyorum.
Yettim geldim bebem, listedeyimCanım benim cok cok gecmiş olsun olumlu düşün bak çok sükür atlattınız inş.dahada toparlanarak son bulacak Allah ın izniyle.sen çok iyi bi annesin..bunun şüphesine girme canım inş
Hosgeldin aramızaaaa ben Elif 30 yasmdayım öğretmnm 4.5 yasnda bi oğlum var hedefime yaklask 10 kg var
Gelll @petso gelllllll))(
Kuzum canını sıköa..evet yıpratıcı bi sürec ama büyük hayır..öle düşün..kencini bırakma ve gurur duy bence.kilon cok yok zaten olanı da vercz birlikte biz sana desteğiz inş canımmmm @cemresila
Efsanesiniz kızlarrr, tebriklerSpor listesi Sonuclar
1. @AhSen_2504 (1.605 puan)
2. @ebruebrulii (1.275 puan)
3. Fit mutlu anne (1.042puan)
Tebrikler kizlar
Bugun kacamak falan dusunmuyosunuz dimiiii
Aksama ne planlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?