- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.381
Kendi kendimi alıntılamışımNeyse el sallıyorum kendime de burdan
kiz seninde benden farkin yokmus :)) benimde gizli yemelerim coktubinge eating dedin mi ben. Geçen sene belki bu zamanlar, eşime ‘ben bi yürüyüş yapıp geleyim:)))’ diyerek evden sıvıştığım, acilen bisikletle markete gidip çantamı doldurup, sonra bi ağacın altına köşeye saklanıp gizli gizli yediğim aklıma geldi. Ard arda beş reçelli donut(ki güzelde değildi, dışı saçma sapan toz şekerli), 2 paket cips, 1 kruvasan ve 1 litre içecek tüketmiştimbu çok az rastlanır, ayda yılda bir olan bir şey değildi tabii.. neyse sakin olup elimizdekileri kenarıya bırakırsak başarcaz:)
bana olanlar oldu, bugün sınav sonrası bir arkadaşıma gittim. Hamile haliyle bir şeyler hazırlamış, olandan yemek durumunda kaldım. Paylaşmak zorundayım değil
anaaa bi krem surdun diyemi kiskaniyoray evet
Ama o hala beni kıskanıyor bu gün bb krem filan sürdüm çaa istemem istemiyorum yapma falan hemen söyleniyorkilo verdikçe çok artıyor bu durum
aminnnn ins. CnmIyi geceler kızlar her sabaha eksilerle uyanmak dileğiyle
senden haftaya min. Yuzde 1.5 bekliyorumBu hafta ki hedefi tutturmam lazım Allah izin verirse net rakam 86 görürüm insAllah
Yok canim alıp almamakta kararsiz kaldim sonrada marketten çıkarken unuttum kendim yaptım ama A101 ve bimde baya degisik bulgurlu seyler var denemek istiyorm bir ara hepsiniBen hazir karışımdan yaptın sandim. Afiyet olsun. Annanem çok güzel yapar bol tereyaglı
Mercimek onceden biraz haslaniyor degilmiyeni cikarmis sanırım ablada almadim ben 1 çay bardağı yesil mercimeğe 2 cay bardağı bulgurla
Ay ağzından bal damlıyor kaptanım bu gazla insAllah başarırım fazlasıyla eksiyi görürüm
kiz seninde benden farkin yokmus :)) benimde gizli yemelerim coktu
Peki sen nasil aşırı kilo almadin
herıld yaniiii
anaaa bi krem surdun diyemi kiskaniyor
aminnnn ins. Cnm
senden haftaya min. Yuzde 1.5 bekliyorum
Gorumceye siparis verseydinBenim gözler gider yarin erken kalkcam karsiya gecicez goruceme aksam gec döneriz muhtemelen firsat buldukca ugrarim hayırlı geceler
Hadi insallah cnmAy ağzından bal damlıyor kaptanım bu gazla insAllah başarırım fazlasıyla eksiyi görürüm
İyi geceler canımBenim gözler gider yarin erken kalkcam karsiya gecicez goruceme aksam gec döneriz muhtemelen firsat buldukca ugrarim hayırlı geceler
Ekmekler biraz el sallamış beybisi, bir de mücver kızartmamı yoksam?menu (1.gun )(71.3)
Sabah(10:00)
1 kk peynir
1 .5 dilim kızarmış ekmek
1 tK acuka
1tk fıstık ezmesi (%88)
Yeşillik
Öğle(14:00)
3yk kapuska
1 dlm ekmek
1 kase salata
Akşam(17:15)
1 kase domates çorbası (domates ve sütten sadece )
1 dilim ekmek
3 tane küçük mücver ( toplamı 1 avuç içi kadar)
1 kk peynir
Su: 2 lt Spor: 40 dk elitpik 30 dk tempolu yürüyüş @Pnrrr-20 250 puan
Süper gidiyorsun, afiyet olsunBugünkü menum
Kahvalti 12:00
2 yumurtadan soğanlı omlet
4 zeytin
Yarım avuç leblebi
Ara
sade Türk kahvesi
Akşam 17:00
2 servis k. Kuru fasulye
5 köfte
3 y.k. yogurt
2 litre su yatana kadar buçuk olur
1 kupa yeşil çay 1 kupa daha icerim
Spor
45 dk leslie*135 puan @Pnrrr-20 canimm
SEKERSİZ 6.GÜNÜM TAMAMLANDI
Gayet güzelMenüm
Kahvaltı 10:40
5 siyah zeytin
1/2 kk beyaz peynir
3 ince dilim sucuk
1 dilim tbe
Açık çay
Öğle 15:00
3 kaşık kısır
2 bardak ayran
Akşam 19:00
1 kepce şehriye çorbası
Bi dolu kase salata
4 kaşık soğanlı ıspanak
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt geçer
Spor
95 dk tempolu yürüyüş
25 dk pilates
100 squat
380 puan @Pnrrr-20
Senin sıralama biraz ters gitmiş tatlı kısss ama olsundu, zamanla toparlanacakBugünkü menüm
Sabah 1.5 lt su
Kahvaltı 2 kk peynir
1.5 lt su
Akşam
1 tabak bolgur bulgur pilavı
1 kase patlıcan yogurtlama
1 kase yoğurt
1 adet köfte
Kaçamak 1 dilim revani
Cuma keyfi yapılmış akşam:) afiyet olsunBugunki menum
Sabah 11 gibi bitti
2 ceviz 3 hurma 1 kasik kiyma ve pastes puresi peynir marul 1 sutlu kahve
Aksam 17 gibi bitti
1 tavuk budu yarim kase corba 2 dilim borek 1 porsiyonluk kek kalibinda parfe
2 d. Kiymali karnibahar brokoli firin yemegi
1.6 lt su bol cay
Güzel olmuş canım, afiyet olsunSabah 12.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Bol domates
1 salatalık
4 ceviz
Ara kahve 2 kare bitter
Akşam 19.00
Izgara tabağı ( 2 kanat tavuk derisiz 1 pirzola 3 köfte avuç içi kadar et )
Yarım bardak ayran
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
614.ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (8.TAKIM) ==>%1,087
2. (9.TAKIM) ==>%0,841
3.(14.TAKIM) ==>0,651
BİREYSEL DERECELER
1. @HasibeG (8.Tk)==>%2,64
2. @askrhpozitif (9.Tk)==> %2,60
3. @umutluanne83 (8.Tk) ==>%2,42
ETAP SONUNCUSU
==>> @gewezebidik ( 9.Takım ) ==> %-1,34
Yaaa ben de kutladım bugün yanlışlıkla, Off çok Da istediğim şeyler değildi halbukibugun listeye girisini kutlamisin heralde
guzel cnm ama disari yemegi malum arti getirebilir
Gayet güzelMenum gelsin
Saati hatirlayamadjm 11:00di galiba
1 kk suzme peynir
4 ceri domates
1 minik salatalik
1 dilim tb ekmeği
1 kivi
4 zeytin
3 dilim sucuk
Lorlu yumurta
Eki Görüntüle 2249312
14:30 gibiydi galiba
1 tb dilim findik ezmeli ekmek
1 kupa sutlu Türk kahvesi
19:30
100gr kadar firinda tavuk
Havuclu kirmizi lahanali salata
6 yk mercimekli bulgur pilavı (olcusu cok oldu)
1 minik kase yoğurt
Eki Görüntüle 2249313
Su:3lt
Üzülme, Allah’tan Cuma almış, Perşembe de gelebilirdi ellerinde simitlerMenüm
09.40
Yarım armut
Sabah 10.00
1 dilim peynir
Yarıma yakın simit(ah ah hiç dayanamam sağ olsun eşimin bugün beni önemseyeceği tutmuş . Yemiş bulundum. Ama sonra tabiki üzüldüm)
Ara:12.00
10 tane yer fıstığı
Öğle 13.30
1 tabak fırında sebze
Yoğurt
Ara 15.00
Yarım portakal,çeyrek kivi
Akşam 19.00
1 tabak kavurma
Salata
Ayran
Su:2.5 lt
Afiyet olsun mefkurem, ben hiç patlıcan yapmıyorum, deneyeyim bunuCuma Menüm
10.00 civari
3 hurma
6 badem
13.00
1 tb kiymali patlican firinda
Yogurt
2 dil. Cavdar ekm.
19.15
3-4ks.kiymali patlican
3 ince dil. Firinda karnibahar
Yogurt
Biraz salatalik
(evde yeşillik kalmadi :)
Su 2 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
135 puan @Pnrrr-20
Aiyyyy Türkiye’ye gideceğin yetmezmiş gibi bir de Adana’ya gidiyormuşsun canım şimdiden binlerce kez afiyet olsun diyorumpesto26 ben Hollandadayim canım 16 nisanda Adanaya gidecez inşallah çok özledim Adana kebabini tulumba tatlısını yas pastasi burdada var hepsi ama yapmacık gibi tr ninkini tutmuyor lezzet alamıyor insan ekmeği bile başka güzel kısmet olursa inşallah başka sehirlere gidecez bakalım inşallah çok kilo almam
Sen nerde kalıyorsun canım yurt dışındasin galiba neresindesin
Kız geçen haftalarda üç kişi rakipmişiz de ben pek odaklanamamışım o işerakip mi olduk canisi senlekahve icince uykun açılır yarın ic kuzu
ayyy karnım guruldamaya başladı en iyisi ben yatağıma girip uslu uslu uyuyayin
Hissediyorum, tutturacaksın:)Bu hafta ki hedefi tutturmam lazım Allah izin verirse net rakam 86 görürüm insAllah
Bu arada kesinlikle hiçbişeyin tadı aynı gelmiyor bana da.. artık havasından mı suyundan mı tlye çevirince şoka uğramaktan mı bilmempesto26 ben Hollandadayim canım 16 nisanda Adanaya gidecez inşallah çok özledim Adana kebabini tulumba tatlısını yas pastasi burdada var hepsi ama yapmacık gibi tr ninkini tutmuyor lezzet alamıyor insan ekmeği bile başka güzel kısmet olursa inşallah başka sehirlere gidecez bakalım inşallah çok kilo almam
Sen nerde kalıyorsun canım yurt dışındasin galiba neresindesin
Perşembe evde yoktu kiÜzülme, Allah’tan Cuma almış, Perşembe de gelebilirdi ellerinde simitler
kiz seninde benden farkin yokmus :)) benimde gizli yemelerim coktu
Peki sen nasil aşırı kilo almadin
herıld yaniiii
anaaa bi krem surdun diyemi kiskaniyor
aminnnn ins. Cnm
senden haftaya min. Yuzde 1.5 bekliyorum
Bu takimda persembe kacamak yapanin kellesi vurulurPerşembe evde yoktu ki. Bugün toplantısı var diye geç gitti biraz onu kutladı zannımca . Hem cuma olmasa zinhar yemezdim.
Üst kisimda yazdiklarin ayni ben cnmAy mefkureeeem.. daha neler neler. Adam yatsın diye bekliyodum gece partilemek için:) tok olsam bile bir görev misali ekmek arası yapıp yerdim( çok eski zamanlar gibi anlattım ama salsam o noktaya hemen geri giderim). Bazen de eşimle masayı toplarken ‘sen git cnm yorgunsundur ben toplarım:))))’ diye şirinlik yapar arkadan 377384 porsiyon daha yerdim. Yanında yesem dünyanın sonu değil ama utanıyodum yaniki yavrum beni 62 kg falan zannediyor, ne kadar insaflı gözleri var.. bir de tabi gece makarnalarım, günlük cips seanslarım var, girmiyorum o konulara..
Nasıl bundan daha yüksek kiloya gelmedin demişsin, böyle çılgınca devam ettikten bir süre sonra ciddi depresyona girip frene basıyordum 4 kilo verince yeniden devam. O yüzden şimdi 73 de tehlikeli bir aralıktayım. Genelde bu aşamada yeniden yemeye başlıyorum ama bu sefer yapmicam öyle..
benim gece yemelerim de yoktu anacım hadi siz yediniz aldınız yaaav ben niye hep obezdimmmÜst kisimda yazdiklarin ayni ben cnm
Millet yatinca benim ogunlerim tekrar baslardi
Tek farkimiz bende depresyona giriyodum ama oyle olunca kendimden nefret edip daha cok yiyordum
Oyle yapa yapa 123 leri gormustum malesef
Seninki ölümü gosterip sıtmaya razi etmek gibi oldu :)))Karbon kralı Cuma menüm geliyor:
Sabah: 09.30
2 yumurtadan yeşillikli omlet (bir avuçtan büyük bir kısmı kaldı
1 portakal
1 parça peynir
6 zeytin
1 avuç roka
Yarım dilim tostlanmış tbe
1 adet pirinç patlağı diski (eti gong bir şey, tanesi 26 kalori)
1 çay bardağı tarçınlı yarım yağlı süt
1 tatlı kaşığı biber salçası
Sonrasında saat 15.30gibi, Doğumuna üç hafta kalmış yeni tanıştığım bir arkadaşımın evine gittim. Koyduklarından yemek durumunda kaldım, zaten zar zor hazırlamıştı ve ben de açtım
16.00
Çeyrek lahmacun
1 dilim börek
Yarım etli biber dolması
1 tabak şehriye çorbası
Akşam da eşim yemek yerken avuç içi kadar lavaş, 1 yk kavurma tükettim.
Suyu 1.5 lt ye tamamlamaya çalışacağım.
Spor için enerjim hiç kalmadı, inşaallah yarına
Ilavebenim gece yemelerim de yoktu anacım hadi siz yediniz aldınız yaaav ben niye hep obezdimmm
Üst kisimda yazdiklarin ayni ben cnm
Millet yatinca benim ogunlerim tekrar baslardi
Tek farkimiz bende depresyona giriyodum ama oyle olunca kendimden nefret edip daha cok yiyordum
Oyle yapa yapa 123 leri gormustum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?