Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kendi kendimi alıntılamışım Neyse el sallıyorum kendime de burdan

kiz seninde benden farkin yokmus :)) benimde gizli yemelerim coktu
Peki sen nasil aşırı kilo almadin
bana olanlar oldu, bugün sınav sonrası bir arkadaşıma gittim. Hamile haliyle bir şeyler hazırlamış, olandan yemek durumunda kaldım. Paylaşmak zorundayım değil
herıld yaniiii
ay evet
Ama o hala beni kıskanıyor bu gün bb krem filan sürdüm çaa istemem istemiyorum yapma falan hemen söyleniyor kilo verdikçe çok artıyor bu durum
anaaa bi krem surdun diyemi kiskaniyor
Iyi geceler kızlar her sabaha eksilerle uyanmak dileğiyle
aminnnn ins. Cnm
Bu hafta ki hedefi tutturmam lazım Allah izin verirse net rakam 86 görürüm insAllah
senden haftaya min. Yuzde 1.5 bekliyorum

Ben hazir karışımdan yaptın sandim. Afiyet olsun. Annanem çok güzel yapar bol tereyaglı
Yok canim alıp almamakta kararsiz kaldim sonrada marketten çıkarken unuttum kendim yaptım ama A101 ve bimde baya degisik bulgurlu seyler var denemek istiyorm bir ara hepsini

herıld yaniiii
aminnnn ins. Cnm
Ay ağzından bal damlıyor kaptanım bu gazla insAllah başarırım fazlasıyla eksiyi görürüm

Ekmekler biraz el sallamış beybisi, bir de mücver kızartmamı yoksam? afiyet olsun
Süper gidiyorsun, afiyet olsun
Gayet güzel
Bugünkü menüm

Sabah 1.5 lt su

Kahvaltı 2 kk peynir

1.5 lt su

Akşam
1 tabak bolgur bulgur pilavı
1 kase patlıcan yogurtlama
1 kase yoğurt
1 adet köfte

Kaçamak 1 dilim revani
Senin sıralama biraz ters gitmiş tatlı kısss ama olsundu, zamanla toparlanacak
Cuma keyfi yapılmış akşam:) afiyet olsun
Güzel olmuş canım, afiyet olsun
askrhpozitif hu huuuv, gururumuzsun
bugun listeye girisini kutlamisin heralde
guzel cnm ama disari yemegi malum arti getirebilir
Yaaa ben de kutladım bugün yanlışlıkla, Off çok Da istediğim şeyler değildi halbuki
Gayet güzel
Üzülme, Allah’tan Cuma almış, Perşembe de gelebilirdi ellerinde simitler
Afiyet olsun mefkurem, ben hiç patlıcan yapmıyorum, deneyeyim bunu
Aiyyyy Türkiye’ye gideceğin yetmezmiş gibi bir de Adana’ya gidiyormuşsun canım şimdiden binlerce kez afiyet olsun diyorum benim De Adana Antep Hatay lezzet turu hedefim var, hayatta kendime böyle hedefler koyduğum için mecbur kilolu bi insanım işte ben de ingilteredeyim, 1 sene önce ankaradan geldim
rakip mi olduk canisi senle kahve icince uykun açılır yarın ic kuzu
ayyy karnım guruldamaya başladı en iyisi ben yatağıma girip uslu uslu uyuyayin
Kız geçen haftalarda üç kişi rakipmişiz de ben pek odaklanamamışım o işe bu hafta bilmiyorum şekerim
Bu hafta ki hedefi tutturmam lazım Allah izin verirse net rakam 86 görürüm insAllah
Hissediyorum, tutturacaksın:)

Bu arada kesinlikle hiçbişeyin tadı aynı gelmiyor bana da.. artık havasından mı suyundan mı tlye çevirince şoka uğramaktan mı bilmem

herıld yaniiii
aminnnn ins. Cnm

Ay mefkureeeem.. daha neler neler. Adam yatsın diye bekliyodum gece partilemek için:) tok olsam bile bir görev misali ekmek arası yapıp yerdim( çok eski zamanlar gibi anlattım ama salsam o noktaya hemen geri giderim). Bazen de eşimle masayı toplarken ‘sen git cnm yorgunsundur ben toplarım:))))’ diye şirinlik yapar arkadan 377384 porsiyon daha yerdim. Yanında yesem dünyanın sonu değil ama utanıyodum yani ki yavrum beni 62 kg falan zannediyor, ne kadar insaflı gözleri var.. bir de tabi gece makarnalarım, günlük cips seanslarım var, girmiyorum o konulara..
Nasıl bundan daha yüksek kiloya gelmedin demişsin, böyle çılgınca devam ettikten bir süre sonra ciddi depresyona girip frene basıyordum 4 kilo verince yeniden devam. O yüzden şimdi 73 de tehlikeli bir aralıktayım. Genelde bu aşamada yeniden yemeye başlıyorum ama bu sefer yapmicam öyle..

Üst kisimda yazdiklarin ayni ben cnm
Millet yatinca benim ogunlerim tekrar baslardi
Tek farkimiz bende depresyona giriyodum ama oyle olunca kendimden nefret edip daha cok yiyordum
Oyle yapa yapa 123 leri gormustum malesef

Karbon kralı Cuma menüm geliyor:
Sabah: 09.30
2 yumurtadan yeşillikli omlet (bir avuçtan büyük bir kısmı kaldı
1 portakal
1 parça peynir
6 zeytin
1 avuç roka
Yarım dilim tostlanmış tbe
1 adet pirinç patlağı diski (eti gong bir şey, tanesi 26 kalori)
1 çay bardağı tarçınlı yarım yağlı süt
1 tatlı kaşığı biber salçası

Sonrasında saat 15.30gibi, Doğumuna üç hafta kalmış yeni tanıştığım bir arkadaşımın evine gittim. Koyduklarından yemek durumunda kaldım, zaten zar zor hazırlamıştı ve ben de açtım
16.00
Çeyrek lahmacun
1 dilim börek
Yarım etli biber dolması
1 tabak şehriye çorbası

Akşam da eşim yemek yerken avuç içi kadar lavaş, 1 yk kavurma tükettim.
Suyu 1.5 lt ye tamamlamaya çalışacağım.
Spor için enerjim hiç kalmadı, inşaallah yarına

Tek farkimiz bende depresyona giriyodum ama oyle olunca kendimden nefret edip daha cok yiyordum
benim gece yemelerim de yoktu anacım hadi siz yediniz aldınız yaaav ben niye hep obezdimmm

Iyi geceler herkese bugün karbon günü oldu.inşallah artı olarak geri dönmez

10.00 1 tbe
1 kk peynir

14.00 1 dilim tiramisu

19.30 1 kase tarhana çorbası
3 tane fırınlanmış mücver
1 kase yoğurt
1 tbe

Saat 9 civarı komşuda tabağım vardı sıcak gözleme koyup getirmiş korkarak söylüyorum ama yarısını yedim
Su 2.5l spor yok

Seninki ölümü gosterip sıtmaya razi etmek gibi oldu :)))
Daha kotu bekliyordum
Yinede bugunden sonra lutfen dikkat et cnm suyunda az olmus
Pazartesi eksi olursan cumaya guzel bi eksi gelir

Bide misir patlaklari faydasiz bos kalori

Ablacım belki başkasına garip gelir ama bu 123lere 150lere 300lere ulaşmak bana çok inanılmaz bir şey gibi gelmiyor. Gerçekten bir depresyonluk iş, ipin ucunu kaçırınca gittiği yere kadar gidiyor zaten. O yüzden ağır yaşamları izlerken hiç ‘aaa neden yiyyo, zaten yeteri kadar yemiş’ tarzı abuk subuk konuşamıyorum. Bu yemek işi de bağımlılık sonuçta..
Ha birde ben o kadar düzensiz ve kötü şeylerle besleniyordum ki genç yaşta çok sorunlu bir şekilde safra kesem alındı. Ondan sonra da biraz tırstım açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…