Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağ ol canım

Karnabahar mantısı nasıl oluyor canım
Katnabahar ı haşlıyorum canım sonra sarımsaklı yoğurt yapıyorum içinse atıyorum haşlanmış karnabaharları üzerine kıymalı sos yapıyorum çok lezzeti oluyor

pesto26 ben Hollandadayim canım 16 nisanda Adanaya gidecez inşallah çok özledim Adana kebabini tulumba tatlısını yas pastasi burdada var hepsi ama yapmacık gibi tr ninkini tutmuyor lezzet alamıyor insan ekmeği bile başka güzel kısmet olursa inşallah başka sehirlere gidecez bakalım inşallah çok kilo almam
Sen nerde kalıyorsun canım yurt dışındasin galiba neresindesin

bende bir kere karşı komşumda yemistim sonra gecen markette gördüm mercimekli Bulgur gördüm ordan aklıma düştü
inşallah canim yarin ola hayrola
Güzel oldu mu canim. Bir ara baktım da pek güvenemedim. Çok severim . Bir kez denedim mercimeği fazla pişirmekten pert hale getirmiştim. Bir daha da yapmadim

rakip mi olduk canisi senle kahve icince uykun açılır yarın ic kuzu
Katnabahar ı haşlıyorum canım sonra sarımsaklı yoğurt yapıyorum içinse atıyorum haşlanmış karnabaharları üzerine kıymalı sos yapıyorum çok lezzeti oluyor
ayyy karnım guruldamaya başladı en iyisi ben yatağıma girip uslu uslu uyuyayin

Evet abla çiğ yapıyorum. Normalde kizartıyordum (tabiki çok daha lezzetli oluyor )
Evet yelpazede yapıyorum.
Iyi geceler kızlar her sabaha eksilerle uyanmak dileğiyle
İyi geceler canim . İnşallah
Bu hafta ki hedefi tutturmam lazım Allah izin verirse net rakam 86 görürüm insAllah
Görürsün canım kaçamak yapmazsan

Aaa berabermi satiliyor
Bizim burda yok
tat yeni cikarmis sanırım ablada almadim ben 1 çay bardağı yesil mercimeğe 2 cay bardağı bulgurla yaptım
Çok lezzetli oluyor abla Karatay da kuyruk yağı serbest ya ben bol yeşil mercimek çok az bulgur ile yapıyorum bazen eşim çok severek yiyor
kuyruk yagi bende bir on yargı bu pilava birde kus basi et ekliyorlar
Güzel oldu mu canim. Bir ara baktım da pek güvenemedim. Çok severim . Bir kez denedim mercimeği fazla pişirmekten pert hale getirmiştim. Bir daha da yapmadim
Oldu valla canım ilk yaptım bende mercimek ve bulguru ikisinide cok severim ben tereyagi sarımsak sogan da isin içine girince enfes oluyor

Ben hazir karışımdan yaptın sandim. Afiyet olsun. Annanem çok güzel yapar bol tereyaglı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…