- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.361
Katnabahar ı haşlıyorum canım sonra sarımsaklı yoğurt yapıyorum içinse atıyorum haşlanmış karnabaharları üzerine kıymalı sos yapıyorum çok lezzeti oluyorSağ ol canım
Karnabahar mantısı nasıl oluyor canım
bende bir kere karşı komşumda yemistim sonra gecen markette gördüm mercimekli Bulgur gördüm ordan aklıma düştüBen hic bulgur pilavini mercimekli yapmadim
inşallah canim yarin ola hayrolaAfiyet olsun kuzum. İnşallah canım . Gerçi isteyince bulunuyor
Evet abla kıymalı yapıyorum eşim ile aynı kilodayız tabi onun boyu 1.87Kiymalimi yapican cnm
Esinin kilosu nasildi :))
Aaa berabermi satiliyorbende bir kere karşı komşumda yemistim sonra gecen markette gördüm mercimekli Bulgur gördüm ordan aklıma düştü
O zaman elini cabuk tutman lazim :))Evet abla kıymalı yapıyorum eşim ile aynı kilodayız tabi onun boyu 1.87
1 nisan da oda diyete başlayacak Mış 90 kilo olmak istiyor
Çok lezzetli oluyor abla Karatay da kuyruk yağı serbest ya ben bol yeşil mercimek çok az bulgur ile yapıyorum bazen eşim çok severek yiyorBen hic bulgur pilavini mercimekli yapmadim
Güzel oldu mu canim. Bir ara baktım da pek güvenemedim. Çok severim . Bir kez denedim mercimeği fazla pişirmekten pert hale getirmiştim. Bir daha da yapmadimbende bir kere karşı komşumda yemistim sonra gecen markette gördüm mercimekli Bulgur gördüm ordan aklıma düştü
inşallah canim yarin ola hayrola
Anladım canım güzelmişKatnabahar ı haşlıyorum canım sonra sarımsaklı yoğurt yapıyorum içinse atıyorum haşlanmış karnabaharları üzerine kıymalı sos yapıyorum çok lezzeti oluyor
ay evetO zaman elini cabuk tutman lazim :))
rakip mi olduk canisi senleBen de deneyim ya güzel gibi geldi:)
Oooo süpersin. Pek çaktırmasak da aslında biz de rakibiz, tebrik ederim beybik:)
Tebrikler canım
Sen de çok güzel almışsın balım, bebiş büyüyordu..
Haftaya toparlarsın sen gülbe, güveniyorum sanaaa
Eveeet eksiler başlamış, gerisi gelecek:)
Tebrik ederim mefkurem
Eksi eksidir canım, tebrikler:)
HoşgeldiiiiiinBir kere yapmış olan bir daha yapar,
Burda beraberce vereceğiz inşaallah
Beybisi sen nerede oturuyordun? Ben de Türkiye’ye gitmekten çok korkuyorum, tövbe estağfurullah annem babam bi tarafa da Zihnimde iskenderler, sarmalar, künefeler uçuyor @.@
Kendi kendimi alıntılamışımNeyse el sallıyorum kendime de burdan
Harikasın kelebekimmm
Ooo binge eating dedin mi ben. Geçen sene belki bu zamanlar, eşime ‘ben bi yürüyüş yapıp geleyim:)))’ diyerek evden sıvıştığım, acilen bisikletle markete gidip çantamı doldurup, sonra bi ağacın altına köşeye saklanıp gizli gizli yediğim aklıma geldi. Ard arda beş reçelli donut(ki güzelde değildi, dışı saçma sapan toz şekerli), 2 paket cips, 1 kruvasan ve 1 litre içecek tüketmiştimbu çok az rastlanır, ayda yılda bir olan bir şey değildi tabii.. neyse sakin olup elimizdekileri kenarıya bırakırsak başarcaz:)
Bu arada hoşgeldiiiinben kendimi yukarda yazdıklarımla epey tanıttığımı düşünüyorum ama ekleyeyim, 28 yaşındayım, evliyim, henüz çocuğum yok, işsiz bir mühendisim, yurt dışında yaşıyorum bir senedir.
Hoşgeldiiinçuvalları beraber tarihe gömeceğiz
Beybisi ben sende bir dikkat dağınıklığı gözlemledim, bilhassa iş görüşmesi ve şehir turu etkinlikleri karışınca araya odaklanamadın minicik bir süre. Bu hafta gene orijinaline dönüp süper kilo vereceksin, ağlamak yooooğk gülmek var, yarınlarda yarınlarda kilo vermek var
Oyyy mis gibi olmuş, tebrikler
Ağzından bal damladı gene, inşaallah canım
Canım normalde çok çekmez ama bu yorumunu okuyunc acayip kahve içesim geldi
Yoğurdun üstüne serpiştirince gideri oluyo, seviyoruz kendisini
Beybisi kafana göre takıl, konuştukça tanışacağız:)
Yettim geldim bebem, listedeyim
Efsanesiniz kızlarrr, tebrikler
Valla bana olanlar oldu, bugün sınav sonrası bir arkadaşıma gittim. Hamile haliyle bir şeyler hazırlamış, olandan yemek durumunda kaldım. Paylaşmak zorundayım değil mi
ayyy karnım guruldamaya başladı en iyisi ben yatağıma girip uslu uslu uyuyayinKatnabahar ı haşlıyorum canım sonra sarımsaklı yoğurt yapıyorum içinse atıyorum haşlanmış karnabaharları üzerine kıymalı sos yapıyorum çok lezzeti oluyor
Yat yatrakip mi olduk canisi senlekahve icince uykun açılır yarın ic kuzu
ayyy karnım guruldamaya başladı en iyisi ben yatağıma girip uslu uslu uyuyayin
Bi ara bende deniyimÇok lezzetli oluyor abla Karatay da kuyruk yağı serbest ya ben bol yeşil mercimek çok az bulgur ile yapıyorum bazen eşim çok severek yiyor
Evet abla çiğ yapıyorum. Normalde kizartıyordum (tabiki çok daha lezzetli oluyor )Evet oturtma gibi cnm
Dizme dedigin çiğ konuyor heralde dimi
Bide yelpaze patlican varya onu yaptinmi
Kofte gibi iç hazirliyon
Patlicanlari yelpaze gibi kesiyon kökü ayrilmiyor
aralarina içi yerlestiriyon ustune salcali su firina
İyi geceler canim . İnşallahIyi geceler kızlar her sabaha eksilerle uyanmak dileğiyle
Görürsün canım kaçamak yapmazsanBu hafta ki hedefi tutturmam lazım Allah izin verirse net rakam 86 görürüm insAllah
tat yeni cikarmis sanırım ablada almadim ben 1 çay bardağı yesil mercimeğe 2 cay bardağı bulgurla yaptımAaa berabermi satiliyor
Bizim burda yok
kuyruk yagi bende bir on yargı bu pilava birde kus basi et ekliyorlarÇok lezzetli oluyor abla Karatay da kuyruk yağı serbest ya ben bol yeşil mercimek çok az bulgur ile yapıyorum bazen eşim çok severek yiyor
Oldu valla canım ilk yaptım bende mercimek ve bulguru ikisinide cok severim ben tereyagi sarımsak sogan da isin içine girince enfes oluyorGüzel oldu mu canim. Bir ara baktım da pek güvenemedim. Çok severim . Bir kez denedim mercimeği fazla pişirmekten pert hale getirmiştim. Bir daha da yapmadim
İyi gecelerIyi geceler kızlar her sabaha eksilerle uyanmak dileğiyle
İnşALLAH cnmEvet abla çiğ yapıyorum. Normalde kizartıyordum (tabiki çok daha lezzetli oluyor )
Evet yelpazede yapıyorum.
İyi geceler canim . İnşallah
Görürsün canım kaçamak yapmazsan
Ben hazir karışımdan yaptın sandim. Afiyet olsun. Annanem çok güzel yapar bol tereyaglıtat yeni cikarmis sanırım ablada almadim ben 1 çay bardağı yesil mercimeğe 2 cay bardağı bulgurla yaptım
kuyruk yagi bende bir on yargı bu pilava birde kus basi et ekliyorlar
Oldu valla canım ilk yaptım bende mercimek ve bulguru ikisinide cok severim ben tereyagi sarımsak sogan da isin içine girince enfes oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?