Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Seninki ölümü gosterip sıtmaya razi etmek gibi oldu :)))
Daha kotu bekliyordum
Yinede bugunden sonra lutfen dikkat et cnm suyunda az olmus
Pazartesi eksi olursan cumaya guzel bi eksi gelir

Bide misir patlaklari faydasiz bos kalori
Haha hakkaten ben de yazınca, çok Da bişey yokmuş madem kendimi gömdüm az daha yeseymişim diye düşündüm

Oyyyy bugun karbon günü diyen diyene

Sabah yetersiz
Hadi tatliyi cuma kacamagina sayalim
Ama o saatte gozleme olmusmuuuuuuuu

Şu memlekette şöyle bi komşumuz olmadı beeee..
Valla ağır bir şeyle imtihan olmuşsun, ben olsam yemezdim diyemedim bilhassa sıcak olması etkiledi

bu gün öğleden sonra site kafesin de bizim hatunlar birer çeşit yapıp götürelim orada çay içelim diye anlaşmışlar tontişim de bana 11 gibi mesaj attı yani daha hiç bir şey yememişken , benim karnım çok ağrıyordu annem sıkıldı artık diye gidelim dedim , öğle 12 buçuk gibi bol yeşillikle yumurtalı salatamı doyasıya yiyip öyle gittim tabii ki , önden sıcak suyumu koydum karnıma buskopanımı da içtim :)) kafe sahibi hanıma pişi yaptırmışlar valla güzel kokuyordu kekler patates salataları keki bile el yapımı tiramisular kurabiyeler masalar doluydu yani, çoook ısrarlara rağmen karnım tok diye yemedim benim bu huyumu bilmeyen yeni gelenlerden bir komşu durup durup şimdi hiç mi yemeyeceksin bari şunun tadına bak v.s. dedi diğer 2 komşu aaa o tokum dediyse yemez daha ısrar etme dediler alıştırmışım artık herkesi aferin banaaaa demi:)))

kiz seninde benden farkin yokmus :)) benimde gizli yemelerim coktu
Peki sen nasil aşırı kilo almadin
herıld yaniiii
anaaa bi krem surdun diyemi kiskaniyor
aminnnn ins. Cnm
senden haftaya min. Yuzde 1.5 bekliyorum
Sorma Ablam herseye karışır kısa uzun dar ince

Bende ayni duygulari yasadigim icin onlari cok iyi anliyorum cnm
Bazilarina yeme demek kolay oluyor
Ama insan o psikolojide onu basaramiyor
-ki normalde ben kucuklugumden beri kiloma takintiliyim

Guzel olan sen bir noktada kendini durdurabilmisin

Benimde seneler once safra kesesi alindi

Ilave
Senin benim gibi yemende yok
önce vardı gülüm 20 li yaşların başında olan iştahla şimdiki arasın da dağlar kadar fark var çok sevdiğim bir şeyi tabak tabak yiyebilirdim yemek de şimdi ara da diyorum ki yaav şöyle canımız bir şeyi çekse de iştahla yesek yook çekmiyor ki açız diye yiyoruz , gençlik iştahıyla 30 lu yaşların sonu aynı değil ki

Sen de durdurmuşsun balım, artı çok büyük bir şey başarmışsın. O günden bugüne kaaaaç kilo vermişsin. Ben 10 senedir 10 kiloyu veremedim.
Bu sefer ikimiz için de çok umutluyum şu an :) hepimiz için

Valla superrrrr cnm bi turk olarak masallahhhhh

bazen başımıza bir hastalık bir bela müsibet geldiğin de ancak dank ediyor gülüm boşuna her şer görünen de hayır vardır dememişler

Bende degisen hic bisey yok cnm
Acaba ben daha gencmiyimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…