- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.401
Haha hakkaten ben de yazınca, çok Da bişey yokmuş madem kendimi gömdüm az daha yeseymişim diye düşündümSeninki ölümü gosterip sıtmaya razi etmek gibi oldu :)))
Daha kotu bekliyordum
Yinede bugunden sonra lutfen dikkat et cnm suyunda az olmus
Pazartesi eksi olursan cumaya guzel bi eksi gelir
Bide misir patlaklari faydasiz bos kalori
Oyyyy bugun karbon günü diyen diyeneIyi geceler herkese bugün karbon günü oldu.inşallah artı olarak geri dönmez
10.00 1 tbe
1 kk peynir
14.00 1 dilim tiramisu
19.30 1 kase tarhana çorbası
3 tane fırınlanmış mücver
1 kase yoğurt
1 tbe
Saat 9 civarı komşuda tabağım vardı sıcak gözleme koyup getirmiş korkarak söylüyorum ama yarısını yedim
Su 2.5l spor yok
Şu memlekette şöyle bi komşumuz olmadı beeee..Iyi geceler herkese bugün karbon günü oldu.inşallah artı olarak geri dönmez
10.00 1 tbe
1 kk peynir
14.00 1 dilim tiramisu
19.30 1 kase tarhana çorbası
3 tane fırınlanmış mücver
1 kase yoğurt
1 tbe
Saat 9 civarı komşuda tabağım vardı sıcak gözleme koyup getirmiş korkarak söylüyorum ama yarısını yedim
Su 2.5l spor yok
Neden ön yargıIyi
İyi geceler
Sorma Ablam herseye karışır kısa uzun dar ince
kiz seninde benden farkin yokmus :)) benimde gizli yemelerim coktu
Peki sen nasil aşırı kilo almadin
herıld yaniiii
anaaa bi krem surdun diyemi kiskaniyor
aminnnn ins. Cnm
senden haftaya min. Yuzde 1.5 bekliyorum
Bende ayni duygulari yasadigim icin onlari cok iyi anliyorum cnmAblacım belki başkasına garip gelir ama bu 123lere 150lere 300lere ulaşmak bana çok inanılmaz bir şey gibi gelmiyor. Gerçekten bir depresyonluk iş, ipin ucunu kaçırınca gittiği yere kadar gidiyor zaten. O yüzden ağır yaşamları izlerken hiç ‘aaa neden yiyyo, zaten yeteri kadar yemiş’ tarzı abuk subuk konuşamıyorum. Bu yemek işi de bağımlılık sonuçta..
Ha birde ben o kadar düzensiz ve kötü şeylerle besleniyordum ki genç yaşta çok sorunlu bir şekilde safra kesem alındı. Ondan sonra da biraz tırstım açıkcası
Evet abla biraz haşlanması lazım ben 1 sb mercimek 1 çb bulgur yapıyorumMercimek onceden biraz haslaniyor degilmi
Birazdaha fazla olsaydi almanyadan ingiltereye bi topuklu terlik ucacaktiHaha hakkaten ben de yazınca, çok Da bişey yokmuş madem kendimi gömdüm az daha yeseymişim diye düşündüm
önce vardı gülüm 20 li yaşların başında olan iştahla şimdiki arasın da dağlar kadar fark var çok sevdiğim bir şeyi tabak tabak yiyebilirdim yemek de şimdi ara da diyorum ki yaav şöyle canımız bir şeyi çekse de iştahla yesek yook çekmiyor ki açız diye yiyoruz , gençlik iştahıyla 30 lu yaşların sonu aynı değil kiIlave
Senin benim gibi yemende yok
Bende ayni duygulari yasadigim icin onlari cok iyi anliyorum cnm
Bazilarina yeme demek kolay oluyor
Ama insan o psikolojide onu basaramiyor
-ki normalde ben kucuklugumden beri kiloma takintiliyim
Guzel olan sen bir noktada kendini durdurabilmisin
Benimde seneler once safra kesesi alindi
Valla superrrrr cnm bi turk olarak masallahhhhhMefkurem bu arada ayrıntı vermeden geçemiyiciiiğim, sınava yanlışlıkla çok çalışmışım. Test kısmında 50de 50, tehlike analizi videosunda 66/75 yapmışım Ki mousea birden kazayla basınca 5 puanım gitti ordan
Burdan uzak kalma durumum boşa gitmedi en azından
bazen başımıza bir hastalık bir bela müsibet geldiğin de ancak dank ediyor gülüm boşuna her şer görünen de hayır vardır dememişlerAblacım belki başkasına garip gelir ama bu 123lere 150lere 300lere ulaşmak bana çok inanılmaz bir şey gibi gelmiyor. Gerçekten bir depresyonluk iş, ipin ucunu kaçırınca gittiği yere kadar gidiyor zaten. O yüzden ağır yaşamları izlerken hiç ‘aaa neden yiyyo, zaten yeteri kadar yemiş’ tarzı abuk subuk konuşamıyorum. Bu yemek işi de bağımlılık sonuçta..
Ha birde ben o kadar düzensiz ve kötü şeylerle besleniyordum ki genç yaşta çok sorunlu bir şekilde safra kesem alındı. Ondan sonra da biraz tırstım açıkcası
Birazdaha fazla olsaydi almanyadan ingiltereye bi topuklu terlik ucacakti
Anaaaaa bi karar verinEvet abla biraz haşlanması lazım ben 1 sb mercimek 1 çb bulgur yapıyorum
Ben bulgur yasak diye 3 yk dam fazlası böyle yapıyorumAnaaaaa bi karar verinhangisi guzel oluyor
Bende degisen hic bisey yok cnmönce vardı gülüm 20 li yaşların başında olan iştahla şimdiki arasın da dağlar kadar fark var çok sevdiğim bir şeyi tabak tabak yiyebilirdim yemek de şimdi ara da diyorum ki yaav şöyle canımız bir şeyi çekse de iştahla yesek yook çekmiyor ki açız diye yiyoruz , gençlik iştahıyla 30 lu yaşların sonu aynı değil ki
Valla superrrrr cnm bi turk olarak masallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?