- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.141
selam kizlar yine moralim yerlerde, esim cok uzdu beni. son birkac haftadir bir haller var uzerimizde neden bilmiyorum. isten yorgun argin geldim mutfagi toplayacakti sozde aksam yemegi halledecekti. bir geldim heryer daginik, mutfak aynen duruyor, yiyecek hicbirsey yok.. kendi FIFA oynuyor.. cok uzuldum neden yapmadin dedim bide bana sert sert konustu basi agriyormus hali yokmus, ama bunu oyle bir sinirle soyluyor ki sanki ben ona kufrettim. sesimin tonundaki suclamayi hissetmismis zaten hastayken o cok sinirli olurmus bilmiyor muymusum. butun gun essek gibi calistim mukafati buymus iste, gittim odama yattim 1 saat agladim.. gelip bakmadi bile. simdi biraz kk'ye bakayim belki acilirim diye geldim. erkenden de yaticam. icimden bavulumu alip basip gitmek geciyor o kadar uzgunum ki su an. gerci ne ailem var burada ne arkadasim, ciksam gidecek yerim bile yok. bazen kendimi kapana kisilmis gibi hissediyorum iste bu da o anlardan biri.
siskinlige ragmen 800gram cok iyi, haftaya demek cok guzel vermis olcaksin simdiden tebrikler canim
hayirdir canim nereden cikti bu olay? ben de 3 hafta icinde ev hanimi oluyorum bir sureligine, kontratim bitiyor yenilenmeyecek 90% ihtimal. is aramam lazim ama hic icimden gelmiyor..
oglen yemegi yok resmen ama cok az yemissin, aksam bari 1 tabak pirasa yeseydin ondan bir zarar gelmez saglikli sebze yemegi sonucta. sonra cok acikir yemege saldiriverirsin bir gun bak o yuzden cok az yeme dengele
aaaa eddacım ne oldu neden ayrıldını.İyiydi hersey sankı? Hakkında hayırlısı olsun cnm inş burayı aksatmazsın((
Fulyacım senın ıcın cok uzuldum ama arada alttan almak gerek gıtme ustune ıns hersey duzelır yenıl yıl herkes ıcın super gecer...
hıcran cnm senınde basına bı kadının basına gelebılecek en kotu sey gelmıs ama salcalı malcalı sevdıgınle yenı yıla gırmıssın eb guzelı :)
Bu arada herkese bol neselı bol saglıklı 2011 den daha fazla ask dolu bı yıl olsun...
Fulya neden böyle oldu ya eşin acaba bişeyemi sıkkın
ama arnızda bence sanki son günler böyle birbirinizi yanlış anlama var
bunu düzeltmeye bakın bence..
arada her ilşkide dönem dönem olabilen birşey
bir defa düzelseniz gerisi düzgün gelir bence sakın üzülme...
orada yanında olamasalarda emin ol bir ailen varya onlar en zor anında yanında olurlar.. ister uzak olsunlar ister yakın mesafenin önemi yok yürekler bir olsun yeterki...
arada ona geliyorlar oyle malesef canim, dedigin gibi donem donem boyle sorun yasadigimiz oldu. hele yeni evliyken coktu ama zamanla birbirimizin huylarina alistikca azaldi. neyse simdi duzelttik oldukca iyiyiz hatta
yalniz senin is olayina uzuldum cok sinir bozucu bir durum gercekten de . ama uzme kendini, her iste bir hayir vardir ben kesinlikle buna inaniyorum.. cok daha iyi bir firsat cikar karsina eminim
Murchhum böyle olacagı beliiydi
şimdi bitane onun bunun çocugu sevgilim oldugunu bile bile böyle köpek gibi ağzının suyunu akııttı aylarca
e bende bir karı kılıklı ile olmak istemedim ve eşimi bırakmadım tabiki ve evlendim Allaha şükürde mutluyum..bu bu o.. cocugunun zoruna gitmişkii kuyruk acısını her fırsatta belli etti..
şimdi kuyruk acısından benim sorumlum olarak ilan edildiği gün ben başka bi kuruma gönderildim bende kabul etmedim.. istifa etcem yada tazminatımı almak için uğrasacagım.. olay bu bitanem...
Yılbaşına süper girdim buarada
eşimle başbaşaydık evde
çok güzel bir masa hazırladık mezeler yaptım yaş pasta kestik içtik içtik yıllar sonra yeminimi bozdum =)
Yeni yıl hepimiz için mutluluk sağlık huzur getirsinnnnn....
arada ona geliyorlar oyle malesef canim, dedigin gibi donem donem boyle sorun yasadigimiz oldu. hele yeni evliyken coktu ama zamanla birbirimizin huylarina alistikca azaldi. neyse simdi duzelttik oldukca iyiyiz hatta
yalniz senin is olayina uzuldum cok sinir bozucu bir durum gercekten de . ama uzme kendini, her iste bir hayir vardir ben kesinlikle buna inaniyorum.. cok daha iyi bir firsat cikar karsina eminim
hoşgeldin gülşeker aylar sonra hatırladınmı bizi
Arkadaşlar ben cok suçluyum
Dün Akşam Nişanlımla bisküvili pasta yaptık
Sonra yedikYanındada colada içtim
bu hafta benim kadar pişman olan yoktur sanırım normalden fazla yedim galibaneyse bugün regl oldum cumaya bitmicek tabiki ama tartıyı merak ediyorum veeee inanılmaz tatlı yemek istiyorum
Canım Tarcın yemek veya içmek tatlı istegini yok ediyormus Dün okudum tarcını araştırırken dene İstersen
Merhaba kızlar
Akşam bende kaçırdım 3 kaşık yağsız haşlama makarna ve çeyrek bardak kola
Gerçi pişman olup spor yaptım ama yinede keşke yemeseydim
Merhaba kızlar
Akşam bende kaçırdım 3 kaşık yağsız haşlama makarna ve çeyrek bardak kola
Gerçi pişman olup spor yaptım ama yinede keşke yemeseydim
büşra güldürdün beniSen buna kaçırmak mı diyosun şimdi O zaman benimkiler ne oluyo ki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?