Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar benim de menümü hemen yazayım bi duş alayım spor yordu bayaaa.
Sabah : 2 dilim kpek ekmeğe küçük peynir sürdüm light 1 bardak 5ibiyerdeyle ve 1 t.kaşığı marmelatla yedim
Ara : Yok
Öğlen : 3 kaşık yağsız makarnayı 2 kaşık yoğurtladım
Ara : Spor yarım saat...
Akşam : Sebze yemeği 1 tabak
1 bardak ayran
Ara: 1 portakal 1 elma

Fulya neden böyle oldu ya eşin acaba bişeyemi sıkkın
ama arnızda bence sanki son günler böyle birbirinizi yanlış anlama var
bunu düzeltmeye bakın bence..
arada her ilşkide dönem dönem olabilen birşey
bir defa düzelseniz gerisi düzgün gelir bence sakın üzülme...
orada yanında olamasalarda emin ol bir ailen varya onlar en zor anında yanında olurlar.. ister uzak olsunlar ister yakın mesafenin önemi yok yürekler bir olsun yeterki...

Murchhum böyle olacagı beliiydi
şimdi bitane onun bunun çocugu sevgilim oldugunu bile bile böyle köpek gibi ağzının suyunu akııttı aylarca
e bende bir karı kılıklı ile olmak istemedim ve eşimi bırakmadım tabiki ve evlendim Allaha şükürde mutluyum..bu bu o.. cocugunun zoruna gitmişkii kuyruk acısını her fırsatta belli etti..
şimdi kuyruk acısından benim sorumlum olarak ilan edildiği gün ben başka bi kuruma gönderildim bende kabul etmedim.. istifa etcem yada tazminatımı almak için uğrasacagım.. olay bu bitanem...

Yılbaşına süper girdim buarada
eşimle başbaşaydık evde
çok güzel bir masa hazırladık mezeler yaptım yaş pasta kestik içtik içtik yıllar sonra yeminimi bozdum =)
Yeni yıl hepimiz için mutluluk sağlık huzur getirsinnnnn....

Son düzenleme:

arada ona geliyorlar oyle malesef canim, dedigin gibi donem donem boyle sorun yasadigimiz oldu. hele yeni evliyken coktu ama zamanla birbirimizin huylarina alistikca azaldi. neyse simdi duzelttik oldukca iyiyiz hatta
yalniz senin is olayina uzuldum cok sinir bozucu bir durum gercekten de . ama uzme kendini, her iste bir hayir vardir ben kesinlikle buna inaniyorum.. cok daha iyi bir firsat cikar karsina eminim

psikolojikmen çok rahatladım dogrusu
zaten bir süre çalışmayı düşünmüyorum
evimin keyfini çıkarmak istiyorum sonra iş bakacam inşallah..

sizinde iyi olmanıza sevindim
evdeki huzursuzluk hiçbirşeye benzemiyor
eş ile küslük kötü şey aynı evde olmuyo..
sevgiliyken çok vurdum duymaz bi tiptim küssem hiiiç umursamazdım ama aynı evde olunca morali bozuluyo insanın..
ilk zamanlar çatışmalar çok oluor evet ama zamanla alışıyo insan huylarını alınca ona göre ister istemez hareket ettiğini farkediyosun :)

Çok üzüldüm cnm yaa alıştığın bi düzenın ıyı yada kotu bozulması isanı kötü etkiliyo...Güzel kadın olmak hayatın her yerınde zor.Sağlık olsun otur evınde azcık dınlen belkı bu ara bebek mujdesı gelır.Her serde vardır bı hayır...

Yılbasım benımde guzel gectı evde mısafırlerle oturduk :) yarasın eddacım yarasın :)Bizi ihmal etme ama bak burda ıhtıyacımız var sana :)

Sevındım fulyacım hadı bıdaha bozulmasın artık hıc :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Herkese dilediği gibi bi salı olsun...

Dünkü Menü ;

Sabah;

1 bardak kakolu süt

Öğle;

Peynirli salata
Vişne suyu

Akşam;

1 dılım kepeklı ekmek
haşlanmış sebze
yourt

günaydın,
edacım her şerde vardır bir hayır,biraz kafanı dinle bakalım bende işten çıktım o ay hamile kalmışım şans işte :) oğlum 7 aylık oldu artık özelde çalışmam diyodum ki kpss atamam oldu mecbur başladım yani oğlum kısmetiyle geldi bakarsın sanada bir kismet gelir
fulyacım arkadaşların dediği gibi evdeki gerginlik hiçbirşeye benzemiyo aranızın düzelmesine sevindim
bana gelirsek bu sabah bir parça börek ve simit yedim çok cnm istedi çok hala regl olmadım ve hamilelik riskimde yok yani mucize olur olması ama deli gibi iştahım var şu elmalı karışımda olmasa kendimi firenlemem imkansız

gunaydin kizlar gece niyeyse hic uyuyamadim 3-4 saat yatakta gozlerimi yumup uyumayi bekledim ama yok.. 5te uyuyup 7de kalktim yani. nasil caliscam butun gun boyle bilmem kafam masamdaki klavyenin ustunde horlarken dusundum kendimi bir an. yok, pek ic acici bir goruntu degil- patron oyle gorsun istemem. bugun bol bol kahve icecegim gibi gorunuyor

Arkadaşlar ben cok suçluyum
Dün Akşam Nişanlımla bisküvili pasta yaptık
Sonra yedikYanındada colada içtim

Arkadaşlar ben cok suçluyum
Dün Akşam Nişanlımla bisküvili pasta yaptık
Sonra yedikYanındada colada içtim

bu hafta benim kadar pişman olan yoktur sanırım normalden fazla yedim galiba neyse bugün regl oldum cumaya bitmicek tabiki ama tartıyı merak ediyorum veeee inanılmaz tatlı yemek istiyorum

bu hafta benim kadar pişman olan yoktur sanırım normalden fazla yedim galiba neyse bugün regl oldum cumaya bitmicek tabiki ama tartıyı merak ediyorum veeee inanılmaz tatlı yemek istiyorum

Canım Tarcın yemek veya içmek tatlı istegini yok ediyormus Dün okudum tarcını araştırırken dene İstersen

Canım Tarcın yemek veya içmek tatlı istegini yok ediyormus Dün okudum tarcını araştırırken dene İstersen

almayayım hicrancım ya içim dışım tarçın oldu şu elmalı karışım yüzünden ev hatta düdüklü tencerem bile tarçın kokmaya başladı bugün tam 7.gün 2 hafta dolsun 1 hafta mola vericem işe yaramadıysada devam etmicem kötü zamanlama ki regl haftama denk gelmesi oldu

cuma zayıflama gurubunun paylaşım alanında 9.takım hicranöztürk yeni üyemi diye sormuş püsküüt bende kaptanım murccum cvpladım evet yeni üye diye bilginiz olsun

Merhaba kızlar
Akşam bende kaçırdım 3 kaşık yağsız haşlama makarna ve çeyrek bardak kola
Gerçi pişman olup spor yaptım ama yinede keşke yemeseydim

selam topiğim...babanem bizde , ona bakmakla yükümlüyüm şu aralar..bilgisayarı elime alamıyorum ama aklım sizde..sakın beni unutmayın hee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…