- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.421
Yavvv sorup duruyomda bende bulgur bakliyat yemeye korkuyorumBen bulgur yasak diye 3 yk dam fazlası böyle yapıyorum
vallaha gençsin sen canının çektiği şeyleri eskisi gibi çekmediğin de yaş ilerliyor demekBende degisen hic bisey yok cnm
Acaba ben daha gencmiyimki
Evet aynen öyle ekimcim, tıkınırcasına coşarak yiyince aklıma nasıl sancı çektiğim geliyor bazen, sonra kendimi suçlu hissediyorum. O suçluluk duygusuyla da bu gruba dahil oldum işte..bazen başımıza bir hastalık bir bela müsibet geldiğin de ancak dank ediyor gülüm boşuna her şer görünen de hayır vardır dememişler
Bizimki sizinkini döverValla terlik atacaksan elini çabuk tut Brexitten sonra geçirmezler içerizaten bizim hatun sizin hatuna gıcık ..
İyi geceler ablacım, evladına da başarılarben yatıyorum kızlar tam da topik hareketliyken gidilmez ama sabah erken kalkıp oğlana kahvaltı yedirip okula deneme sınavına yollamam lazım
hepinize hayırlı geceler
Iyi geceler cnm oglanada basarilarben yatıyorum kızlar tam da topik hareketliyken gidilmez ama sabah erken kalkıp oğlana kahvaltı yedirip okula deneme sınavına yollamam lazım
hepinize hayırlı geceler
O hakkaten Demir leydi:) tamam en iyisi güzel güzel eksi eksi şeyedeyim benBizimki sizinkini döverkadin demir gibi zaten
En iyisi sen hic yorma beni uslu cocuk ol
benim kilo verip geri almalarim meshurdur cnm sibel cani gecerim :))Sen de durdurmuşsun balım, artı çok büyük bir şey başarmışsın. O günden bugüne kaaaaç kilo vermişsin. Ben 10 senedir 10 kiloyu veremedim.
Bu sefer ikimiz için de çok umutluyum şu an :) hepimiz için
sen tuttugunu koparan birisin belli cnm arkasida gelir insallahÇok teşekkür ederim, iş konusunda hep biraz çekingen, geride duruyordum. O yüzden çok önemli bir sınav olmasa da emeğimin karşılığını almak iyi geldi. Darısı daha büyük başarılara inşaallah
vallaha gençsin sen canının çektiği şeyleri eskisi gibi çekmediğin de yaş ilerliyor demek
Yok yok bu sefer öyle olmayacak, birbirimizi dürte dürte hedefe ulaşacağız. Tamam biraz alma verme olmuş olabilir ama gene de bu konuda sibelcanla yarışamazsın bencebenim kilo verip geri almalarim meshurdur cnm sibel cani gecerim :))
Tek dilegim bu sefer son olsun insallah
sen tuttugunu koparan birisin belli cnm arkasida gelir insallah
Aynı ben. En azından sen erkenden önlemini almışsın canım. Bu sefer listedesin pes etmek yokAy mefkureeeem.. daha neler neler. Adam yatsın diye bekliyodum gece partilemek için:) tok olsam bile bir görev misali ekmek arası yapıp yerdim( çok eski zamanlar gibi anlattım ama salsam o noktaya hemen geri giderim). Bazen de eşimle masayı toplarken ‘sen git cnm yorgunsundur ben toplarım:))))’ diye şirinlik yapar arkadan 377384 porsiyon daha yerdim. Yanında yesem dünyanın sonu değil ama utanıyodum yaniki yavrum beni 62 kg falan zannediyor, ne kadar insaflı gözleri var.. bir de tabi gece makarnalarım, günlük cips seanslarım var, girmiyorum o konulara..
Nasıl bundan daha yüksek kiloya gelmedin demişsin, böyle çılgınca devam ettikten bir süre sonra ciddi depresyona girip frene basıyordum 4 kilo verince yeniden devam. O yüzden şimdi 73 de tehlikeli bir aralıktayım. Genelde bu aşamada yeniden yemeye başlıyorum ama bu sefer yapmicam öyle..
DimiBu takimda persembe kacamak yapanin kellesi vurulur
Benim de farkım o .Hatta kız kardeşim üzülüp beni diyet yapmaya zorlayınca daha beter yiyordumÜst kisimda yazdiklarin ayni ben cnm
Millet yatinca benim ogunlerim tekrar baslardi
Tek farkimiz bende depresyona giriyodum ama oyle olunca kendimden nefret edip daha cok yiyordum
Oyle yapa yapa 123 leri gormustum malesef
Yarın daha dengeli bir menuyle kurtarırsin canimKarbon kralı Cuma menüm geliyor:
Sabah: 09.30
2 yumurtadan yeşillikli omlet (bir avuçtan büyük bir kısmı kaldı
1 portakal
1 parça peynir
6 zeytin
1 avuç roka
Yarım dilim tostlanmış tbe
1 adet pirinç patlağı diski (eti gong bir şey, tanesi 26 kalori)
1 çay bardağı tarçınlı yarım yağlı süt
1 tatlı kaşığı biber salçası
Sonrasında saat 15.30gibi, Doğumuna üç hafta kalmış yeni tanıştığım bir arkadaşımın evine gittim. Koyduklarından yemek durumunda kaldım, zaten zar zor hazırlamıştı ve ben de açtım
16.00
Çeyrek lahmacun
1 dilim börek
Yarım etli biber dolması
1 tabak şehriye çorbası
Akşam da eşim yemek yerken avuç içi kadar lavaş, 1 yk kavurma tükettim.
Suyu 1.5 lt ye tamamlamaya çalışacağım.
Spor için enerjim hiç kalmadı, inşaallah yarına
Yarın dengelemeye çalış canımIyi geceler herkese bugün karbon günü oldu.inşallah artı olarak geri dönmez
10.00 1 tbe
1 kk peynir
14.00 1 dilim tiramisu
19.30 1 kase tarhana çorbası
3 tane fırınlanmış mücver
1 kase yoğurt
1 tbe
Saat 9 civarı komşuda tabağım vardı sıcak gözleme koyup getirmiş korkarak söylüyorum ama yarısını yedim
Su 2.5l spor yok
Cok da kotu olmamis, cuma bugun, yarin duzelir o :)Karbon kralı Cuma menüm geliyor:
Sabah: 09.30
2 yumurtadan yeşillikli omlet (bir avuçtan büyük bir kısmı kaldı
1 portakal
1 parça peynir
6 zeytin
1 avuç roka
Yarım dilim tostlanmış tbe
1 adet pirinç patlağı diski (eti gong bir şey, tanesi 26 kalori)
1 çay bardağı tarçınlı yarım yağlı süt
1 tatlı kaşığı biber salçası
Sonrasında saat 15.30gibi, Doğumuna üç hafta kalmış yeni tanıştığım bir arkadaşımın evine gittim. Koyduklarından yemek durumunda kaldım, zaten zar zor hazırlamıştı ve ben de açtım
16.00
Çeyrek lahmacun
1 dilim börek
Yarım etli biber dolması
1 tabak şehriye çorbası
Akşam da eşim yemek yerken avuç içi kadar lavaş, 1 yk kavurma tükettim.
Suyu 1.5 lt ye tamamlamaya çalışacağım.
Spor için enerjim hiç kalmadı, inşaallah yarına
Ahh ahh, benim minnos turk arkadasim gecende taze kek yapip getirmis, bir de benim tarifimle yapmis, denedim olmus mu bir bak hem dedi. Ben de sonra dedim cok guzel olmus eline saglik, ama yemedim aslinda evde durdu 2 hafta hatta bugun attim. Belki esim yer diye tutmustum. Iste zamanla ogreniyoruz bunlari :)Şu memlekette şöyle bi komşumuz olmadı beeee..
Valla ağır bir şeyle imtihan olmuşsun, ben olsam yemezdim diyemedimbilhassa sıcak olması etkiledi
Yaaa tebrik ederim kuzum, darisi ikimizin de is gorusmelerine olsun. En kisa zamanda en guzel, en bereketli isler bizim olsunMefkurem bu arada ayrıntı vermeden geçemiyiciiiğim, sınava yanlışlıkla çok çalışmışım. Test kısmında 50de 50, tehlike analizi videosunda 66/75 yapmışım Ki mousea birden kazayla basınca 5 puanım gitti ordan
Burdan uzak kalma durumum boşa gitmedi en azından
Yaaa supersin Ekim, insallah ben de boyle olucam yakjnda inaniyorum kendime :)bu gün öğleden sonra site kafesin de bizim hatunlar birer çeşit yapıp götürelim orada çay içelim diye anlaşmışlar tontişim de bana 11 gibi mesaj attı yani daha hiç bir şey yememişken , benim karnım çok ağrıyordu annem sıkıldı artık diye gidelim dedim , öğle 12 buçuk gibi bol yeşillikle yumurtalı salatamı doyasıya yiyip öyle gittim tabii ki , önden sıcak suyumu koydum karnıma buskopanımı da içtim :)) kafe sahibi hanıma pişi yaptırmışlar valla güzel kokuyordu kekler patates salataları keki bile el yapımı tiramisular kurabiyeler masalar doluydu yani, çoook ısrarlara rağmen karnım tok diye yemedim benim bu huyumu bilmeyen yeni gelenlerden bir komşu durup durup şimdi hiç mi yemeyeceksin bari şunun tadına bak v.s. dedi diğer 2 komşu aaa o tokum dediyse yemez daha ısrar etme dediler alıştırmışım artık herkesi aferin banaaaa demi:)))
Evet canim cok haklisin ama bu jafta duzelecek, dedigin gibi yarinlarda zayifcik bizler variz :)Ben de deneyim ya güzel gibi geldi:)
Oooo süpersin. Pek çaktırmasak da aslında biz de rakibiz, tebrik ederim beybik:)
Tebrikler canım
Sen de çok güzel almışsın balım, bebiş büyüyordu..
Haftaya toparlarsın sen gülbe, güveniyorum sanaaa
Eveeet eksiler başlamış, gerisi gelecek:)
Tebrik ederim mefkurem
Eksi eksidir canım, tebrikler:)
HoşgeldiiiiiinBir kere yapmış olan bir daha yapar,
Burda beraberce vereceğiz inşaallah
Beybisi sen nerede oturuyordun? Ben de Türkiye’ye gitmekten çok korkuyorum, tövbe estağfurullah annem babam bi tarafa da Zihnimde iskenderler, sarmalar, künefeler uçuyor @.@
Kendi kendimi alıntılamışımNeyse el sallıyorum kendime de burdan
Harikasın kelebekimmm
Ooo binge eating dedin mi ben. Geçen sene belki bu zamanlar, eşime ‘ben bi yürüyüş yapıp geleyim:)))’ diyerek evden sıvıştığım, acilen bisikletle markete gidip çantamı doldurup, sonra bi ağacın altına köşeye saklanıp gizli gizli yediğim aklıma geldi. Ard arda beş reçelli donut(ki güzelde değildi, dışı saçma sapan toz şekerli), 2 paket cips, 1 kruvasan ve 1 litre içecek tüketmiştimbu çok az rastlanır, ayda yılda bir olan bir şey değildi tabii.. neyse sakin olup elimizdekileri kenarıya bırakırsak başarcaz:)
Bu arada hoşgeldiiiinben kendimi yukarda yazdıklarımla epey tanıttığımı düşünüyorum ama ekleyeyim, 28 yaşındayım, evliyim, henüz çocuğum yok, işsiz bir mühendisim, yurt dışında yaşıyorum bir senedir.
Hoşgeldiiinçuvalları beraber tarihe gömeceğiz
Beybisi ben sende bir dikkat dağınıklığı gözlemledim, bilhassa iş görüşmesi ve şehir turu etkinlikleri karışınca araya odaklanamadın minicik bir süre. Bu hafta gene orijinaline dönüp süper kilo vereceksin, ağlamak yooooğk gülmek var, yarınlarda yarınlarda kilo vermek var
Oyyy mis gibi olmuş, tebrikler
Ağzından bal damladı gene, inşaallah canım
Canım normalde çok çekmez ama bu yorumunu okuyunc acayip kahve içesim geldi
Yoğurdun üstüne serpiştirince gideri oluyo, seviyoruz kendisini
Beybisi kafana göre takıl, konuştukça tanışacağız:)
Yettim geldim bebem, listedeyim
Efsanesiniz kızlarrr, tebrikler
Valla bana olanlar oldu, bugün sınav sonrası bir arkadaşıma gittim. Hamile haliyle bir şeyler hazırlamış, olandan yemek durumunda kaldım. Paylaşmak zorundayım değil mi
Ben bu menuyu gormemis gibi yapmaya karar verdimIyi geceler herkese bugün karbon günü oldu.inşallah artı olarak geri dönmez
10.00 1 tbe
1 kk peynir
14.00 1 dilim tiramisu
19.30 1 kase tarhana çorbası
3 tane fırınlanmış mücver
1 kase yoğurt
1 tbe
Saat 9 civarı komşuda tabağım vardı sıcak gözleme koyup getirmiş korkarak söylüyorum ama yarısını yedim
Su 2.5l spor yok
Abovvv parfeler, borekler afiyet olsun, bu cumada kalsin artik bunlar :)Bugunki menum
Sabah 11 gibi bitti
2 ceviz 3 hurma 1 kasik kiyma ve pastes puresi peynir marul 1 sutlu kahve
Aksam 17 gibi bitti
1 tavuk budu yarim kase corba 2 dilim borek 1 porsiyonluk kek kalibinda parfe
2 d. Kiymali karnibahar brokoli firin yemegi
1.6 lt su bol cay
Afiyet olsun canim guzel olmusSabah 12.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Bol domates
1 salatalık
4 ceviz
Ara kahve 2 kare bitter
Akşam 19.00
Izgara tabağı ( 2 kanat tavuk derisiz 1 pirzola 3 köfte avuç içi kadar et )
Yarım bardak ayran
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
614.ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (8.TAKIM) ==>%1,087
2. (9.TAKIM) ==>%0,841
3.(14.TAKIM) ==>0,651
BİREYSEL DERECELER
1. @HasibeG (8.Tk)==>%2,64
2. @askrhpozitif (9.Tk)==> %2,60
3. @umutluanne83 (8.Tk) ==>%2,42
ETAP SONUNCUSU
==>>gewezebidik ( 9.Takım ) ==> %-1,34
Bunu suan gordum, cok ayip etmisim bu hafta, hic sonuncu olacagim aklima gelmezdi. Simdi gidip gerekn yerlerde paylasimlarimi yapiyorum.Normalde yuzdemiz daha yuksekti
Her halukarda 2.olacagimiz icin gulbeyle aysenuru ekledik
gewezebidik berrin sonuncu olmusun cnm
Nerde hata yaptim topigine sebebini yazman gerekiyor
Bide saglikli yemek tarifi paylasman lazim
askrhpozitif merveeee 2.olmusun cnm
Coookkkkkk tebrikler bitanem
Afiyet olsun canim, cuma icin gayet guzel menu.Menum gelsin
Saati hatirlayamadjm 11:00di galiba
1 kk suzme peynir
4 ceri domates
1 minik salatalik
1 dilim tb ekmeği
1 kivi
4 zeytin
3 dilim sucuk
Lorlu yumurta
Eki Görüntüle 2249312
14:30 gibiydi galiba
1 tb dilim findik ezmeli ekmek
1 kupa sutlu Türk kahvesi
19:30
100gr kadar firinda tavuk
Havuclu kirmizi lahanali salata
6 yk mercimekli bulgur pilavı (olcusu cok oldu)
1 minik kase yoğurt
Eki Görüntüle 2249313
Su:3lt
Gunduz az aksam cpk olmus, zamanla daha dengeli hale gelir menulerin diye dusunuyorum.Kızlar menüm
Sabah 8.00
2 yumurta
Ara öğün bir avuç kuru erik kahve
Ara öğün dört çilek bir zeytin bir lokma mısırekmeği yarım kk PEYNİR
Akşam 18.30 bir porsiyon kereviz
Dört KAŞIK kuru fasülye
Dört KAŞIK suluköfte iki bardak ayran
3 litre su
Spor 45 dk yürüyüş
Olsun cuma kacamagi olsun o simitte, pazartesiye kadar dengelersin sen onu. Meyvelerin yanina azicik da sut olsa sanki senin icon daha iyi olurmusMenüm
09.40
Yarım armut
Sabah 10.00
1 dilim peynir
Yarıma yakın simit(ah ah hiç dayanamam sağ olsun eşimin bugün beni önemseyeceği tutmuş . Yemiş bulundum. Ama sonra tabiki üzüldüm)
Ara:12.00
10 tane yer fıstığı
Öğle 13.30
1 tabak fırında sebze
Yoğurt
Ara 15.00
Yarım portakal,çeyrek kivi
Akşam 19.00
1 tabak kavurma
Salata
Ayran
Su:2.5 lt
Yaa ben normalde pazardan pers kadar tum menumu planluyodum, bu hafta yapamadim ondan patladimBen de kara kara yarin ne yiyeceğimi düşünüyorumevet evet şimdiden
Afiyet olsun ablam gayet guzel duruyo menun.Cuma Menüm
10.00 civari
3 hurma
6 badem
13.00
1 tb kiymali patlican firinda
Yogurt
2 dil. Cavdar ekm.
19.15
3-4ks.kiymali patlican
3 ince dil. Firinda karnibahar
Yogurt
Biraz salatalik
(evde yeşillik kalmadi :)
Su 2 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
135 puan @Pnrrr-20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?