Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bazen başımıza bir hastalık bir bela müsibet geldiğin de ancak dank ediyor gülüm boşuna her şer görünen de hayır vardır dememişler
Evet aynen öyle ekimcim, tıkınırcasına coşarak yiyince aklıma nasıl sancı çektiğim geliyor bazen, sonra kendimi suçlu hissediyorum. O suçluluk duygusuyla da bu gruba dahil oldum işte..
hem bedenime hem ruhuma iyi geldi.
Her şeyde var bir hayır:)

benim kilo verip geri almalarim meshurdur cnm sibel cani gecerim :))
Tek dilegim bu sefer son olsun insallah
sen tuttugunu koparan birisin belli cnm arkasida gelir insallah
vallaha gençsin sen canının çektiği şeyleri eskisi gibi çekmediğin de yaş ilerliyor demek

benim kilo verip geri almalarim meshurdur cnm sibel cani gecerim :))
Tek dilegim bu sefer son olsun insallah
sen tuttugunu koparan birisin belli cnm arkasida gelir insallah
Yok yok bu sefer öyle olmayacak, birbirimizi dürte dürte hedefe ulaşacağız. Tamam biraz alma verme olmuş olabilir ama gene de bu konuda sibelcanla yarışamazsın bence
İltifatın için de çok minnettarım, bi tutsam koparacam ama henüz tutamadım hayırlısı

Aynı ben. En azından sen erkenden önlemini almışsın canım. Bu sefer listedesin pes etmek yok
Bu takimda persembe kacamak yapanin kellesi vurulur
Dimi
Üst kisimda yazdiklarin ayni ben cnm
Millet yatinca benim ogunlerim tekrar baslardi
Tek farkimiz bende depresyona giriyodum ama oyle olunca kendimden nefret edip daha cok yiyordum
Oyle yapa yapa 123 leri gormustum malesef
Benim de farkım o .Hatta kız kardeşim üzülüp beni diyet yapmaya zorlayınca daha beter yiyordum
Yarın daha dengeli bir menuyle kurtarırsin canim
Yarın dengelemeye çalış canım

Kizlar selam,
Hemen menumu yazayim

Saat 13:00
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 kk peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Salatalik
Domates

Saat 19:30
Ekmeksiz disi marullu hamburger
Icinde 1 hamburger koftesi, 1 dilim peynir, domates, sogan, 2-3 dilim tursu ve marul var disi da marul

Su 2lt suana kadar ama daha icerim
Spor jillian 3. Seviye 108 puan, bisiklet 20 dk 40 puan toplam 148 puan
Yuruyus de yaptim ama onda zaman tutmadim.

Kizlar destekleriniz icin cok tesekkur ederim.
Sanirim vazgecmenin kiyisindan dondum.
Canim cok fazla tatli cekiyor bugun ama direniyorum. Yarin daha iyi olurum diye dusunuyorum. Herkese iyi geceler

Cok da kotu olmamis, cuma bugun, yarin duzelir o :)
Şu memlekette şöyle bi komşumuz olmadı beeee..
Valla ağır bir şeyle imtihan olmuşsun, ben olsam yemezdim diyemedim bilhassa sıcak olması etkiledi
Ahh ahh, benim minnos turk arkadasim gecende taze kek yapip getirmis, bir de benim tarifimle yapmis, denedim olmus mu bir bak hem dedi. Ben de sonra dedim cok guzel olmus eline saglik, ama yemedim aslinda evde durdu 2 hafta hatta bugun attim. Belki esim yer diye tutmustum. Iste zamanla ogreniyoruz bunlari :)
Yaaa tebrik ederim kuzum, darisi ikimizin de is gorusmelerine olsun. En kisa zamanda en guzel, en bereketli isler bizim olsun

Yaaa supersin Ekim, insallah ben de boyle olucam yakjnda inaniyorum kendime :)

Evet canim cok haklisin ama bu jafta duzelecek, dedigin gibi yarinlarda zayifcik bizler variz :)
Ben bu menuyu gormemis gibi yapmaya karar verdim

Abovvv parfeler, borekler afiyet olsun, bu cumada kalsin artik bunlar :)
Afiyet olsun canim guzel olmus
Bunu suan gordum, cok ayip etmisim bu hafta, hic sonuncu olacagim aklima gelmezdi. Simdi gidip gerekn yerlerde paylasimlarimi yapiyorum.
Afiyet olsun canim, cuma icin gayet guzel menu.
Gunduz az aksam cpk olmus, zamanla daha dengeli hale gelir menulerin diye dusunuyorum.
Olsun cuma kacamagi olsun o simitte, pazartesiye kadar dengelersin sen onu. Meyvelerin yanina azicik da sut olsa sanki senin icon daha iyi olurmus
Ben de kara kara yarin ne yiyeceğimi düşünüyorum evet evet şimdiden
Yaa ben normalde pazardan pers kadar tum menumu planluyodum, bu hafta yapamadim ondan patladim bu kotu bisey degil yani dusun ki dogru kararlsri ver.
Afiyet olsun ablam gayet guzel duruyo menun.

Ufff ya şu hale bak gece bir olmuş ancak geldim. Bir sürü alıntım vardı ama üstünden çok zaman geçince yazasım gelmiyor. İkinci olmuşuz, tebrikler öncelikle. @askrhpozitif sana yıldızlı pekiyi, birinci olduğun günler de yakındır azimli arkadaşım. Valla @gewezebidik sana da çok geçmiş olsun, ben çok korukuyorum şu sonunculuktan, bir daha bizim takımdan kimse olmaz inş.
Şöyle hızlıca neler yazışmışsınız bakıp yatayım ben de. Bugün yediklerim beni çok mutsuz etti. Haftsonu çok çok dikkat edip yazılabilirliği olan menü kıvamına gelmem lazım acil. Nisan ortasından sonuna kadar ben de tatile gidiyorum ve eş dost akraba beni görünce şoka girecek nasıl bu kadar kilo aldın diye ama elimden geldiğince şoku azaltmaya çalışmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…