- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.441
Amin canım hepimiz mutlu ve fit olalımçok geçmiş olsun canım ya bu doktor bu kadar ticari bakiyorsa neden şikayet edilmiyor hala görev yapıyor hayret birşey
102,8 e bahse varim
oo çok iyi gitmis
mutluluğun daim olsun
küçükte olsa miktarlar etkiledi bence
Hoşgeldin Şeyma. Ben Edibe, 37 yaşındayım. 93 kiloyum, kendimi bildim bileli zayıflamak istiyorumAdı:şeyma
Yaşı:33
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:1 oğlum var 12 yaşında elhamdülillah
Emziriyormusun:hayır
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:1.63
Kilo:69.6
Hedef:59
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :dikkat etmemek
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
KİLO GEÇMİŞİMİ ANLATACAK OLURSAK EĞER DAHA ÖNCE KADINLAR KULÜBÜ VESİLESİ İLE 56 KİLOYA KADAR DÜŞMÜŞTÜM,SONRA HAYATIMDA BAZI ÖZEL DEĞİŞİMLER OLDUKTAN SONRA YEMEYE VURDUM KENDİMİ VE KİLO ALDIM MALESEF.YİNE VEREBİLİRİM İNANIYORUM BUNA.BURADA ÇITIR ANNELER TOPİĞİ İLE VERMİŞTİM YAKLAIŞIK 10 KİLO VE SÜPER OLMUŞTUM ARTIK YİNE OLMA VAKTİ KIZLAR
Sabit olsaydın sana daha bir yaklaşacaktım ama sen de verip şaşırttın beni. Olsun olsun ikimiz de inelim de önce sonra fark etmez.yok bisey yemedim bebegim hemen gidip yattim :))
hadi oyle olsun bakalim :)))
hic yoktan iyidir cnm 5 lere de hosgeldinnn
dur kizzz millet iyice uykusunu alsin :))
cok guzel cnm tebrikler sende 7 lere hosgeldin :)
vayyyy aysenur superrrrrr cnm masallahhhhh
buna sonra cevap yazicam :)
cok guzel baslangic tatlim inş devami gelsin
kuzum mervede demisya maydonoz yesil sogandan baska bisey konmaz kisira
Soganla yesil biberi kavurup salcayla bidaha kavurup dinlenmis koftelik bulgura ekliyorum
Mercimek kofte gibi elinle ovala
Sonra tuz kararabiber pul biber kimyon ekle
Limon suyu birazda nar eksisi
En son maydonoz yesil sogan
Bulguru islatirkende suyunu iyi ayarlaman lazim
amannnn yarabbimmmmm
Harikaaaaaaaa
Cooook sevindim cnm
dune gore yinede eksi gelmisin heralde cnm
cok guzel ebrucum tebrikler cnm
bu civarlarda arti cok degil cnm :)
tekrar cok gecmis olsun cnm
Neyse eve gelmisinizya dahada iyi olursunuz ins.
sebebini biliyorsun cnm haftaya acisini cikarirsin
bi hguzel eksi dahaaa
Cok tebriklerrrr cnm
Ne yapiyoruz liste isini
edibeee dun oyle deyince arti gelecen diye korktuydum cok sevindim cnm
Hem benide geçmişin :))
Beş mesaja falan takılma, bol bol gel canımBANA DESTEK OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.BAŞTA YAZILANLARI OKUDUM İŞYERİNDE OLDUĞUM İÇİN YOĞUNUM KIZLAR AKLIMDA KALANLARI YAZAYIM EKSİĞİM VARSA TAMAMLARSANIZ VE 2 HAFTALIK DENEME PERİYODUMU GEÇERSEMÇOK MEMNUN OLURUM
1.CUMA GÜNÜ TARTI GÜNÜ
GEÇEN HAFTA
BU HAFTA
FARK
YÜZDE HESABI ŞEKLİNDE
2.2 HAFTA DENENME SÜREM VAR
3.GÜNLÜK TAKİP EDECEĞİM YORUM YAZACAĞIM EN AZ 5 ADET MİYDİ
4.PAZARTESİ DE BİLDİRİM YAPILIYORDU DEĞİL Mİ BU KESİN Mİ?ÇÜNÜ PAZAR GÜNÜ İZİN GÜNÜ DİYE DÜŞÜNÜYORDUM KENDİM İÇİN BEN
5.BAŞKA NE VARDI KIZLAR
Gözünü korkutmak gibi olmasın ama gidip de kilo almayan pek olmuyor, yürüyüş filan yapma imkanın olur mu acaba telafi için?Kilo bildirimimi yapıp diğer bildirimlere bakıyım yeni oturabildim kızlar
Cuma 65.1
Bugün 65.2
+100
Haftaya 64 ude görmek istiyorum biraz daha dikkatli olacam tr ye az kaldı ordada kilo alma ihtimalim yüksek o yüzden bir kaç kilo daha verip gitsem iyi olur
sağol canımİnşallah canım
Süper gitmiş canim Tebrikler
Maşallah canım muhteşemsin. Çok sevindim
İnşallah canım
İnşallah canim
Tebrikler canım
Insallah öyle olur canım
Süpersin tatlım maşallah
Tebrikler canım
Tebrikler kaptanım
Tebrikler canım
İnşallah canım
Evet ama düne göre +700 gördüm
Hoş geldin canım. Ben de Melis.30 yaşındayım. 1 oglum var. Vermen gereken çok bir kilon yok. Hemencecik verirsin merak etme.
tebriklerKilo bildirimi
Geçen hafta: 82:6
Bu hafta: 81.4
Fark: -1.2
bu alıntı anlamsız oldu artık10 gun kalacaksan 1 cuma bildirimsiz olucan yani
Gitmicek olursanda bu hafta almazsak da yazik olacak
Kizlar ne yapalim sizde bisey deyin
hoşgeldin Canan, daha fazla almadan takıma gelmen iyi olmuş. Yoksa bu kilo öyle bir meret ki alıp başını gidiyorAdı: Canan
Yaşı: 30
Evli/bekar: 3 yıllık evli
Çocuk/yaşları: henüz yok
Emziriyormusun: hayır
Meslek: optisyen
Şu anda çalışıyomusun: evet, eczanede çalışıyorum.
Boy: 1.63
Kilo:71,2
Hedef: 56
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : sigarayı bırakmak, duygusal açlık
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 2015 senesinde üzüntülü bir süreç geçirip kendimi yemeğe vurduğum bir süreç geçirdim. 57-58’den 68 kiloya yükseldim. 2016 senesinde safra kesem alındı. kilom 68 olmaya devam etti. 2018 senesinde yaşam merkezi obezite bölümüne gidip 68 den 63 kiloya düştüm 2 ayda. sonra 24 mayıs 2018 de sigarayı bıraktım. kilo artışı olmaya başladı. baya baya “binge eater” oldum. son olarak bu sabah(22.03.2019) 71.50 kilo olarak tartıldım.
Evet tez zamanda kolayca gider ve bir daha geri gelmez inşallah. Geçen gün iki bebeklere hamile normalde çok zayıf bir arkadaşımı gördüm. Doğumuna az kalmış ama kendi daha da zayıf karın desen minnacık. Bir ona baktım bir kendime nasıl bir insanım diye hayret ettim doğrusucok gyzel bence cnm ideal kiloya yaklastikca gram gram gidiyor bence yerinde saymamissin o cok gyzel tebrik ederim
cnm uzme kendini bence listelerin iyiydi fakat düşük falan derken normal bence haftaya eminim telafo edersn
cok guzel cnm tebrik ederim
tebrik ederim cnm guzel sonuc
tebrik ederim cnm guzel
sabitsin artin yok en azindan
deneme suresindeki uyelerde bildirim yapio cnm sadece listeyr giremiyor daha tebrik ederim ayrica gyzel rakam
tebrik ederim cnm
seninle 300 gram var aramizda insAllah beraber gorucez 85 sonra 80
tebrik ederim cnm gyzel
guzel gidiyorsun cnmafiyet olsun
ayy kuzum Rabbim tez zmnda sifa versin bi daha yasatmasin cocuklarin hastaligu cok kotu Rabbim hastanelere dusurmesin tabi eksik de etmrsin ama zor vala hastane işleri uzulme cocuklarimiz iyi olsun sağlığımız olsun da eksiyi görürsün inanıyorum ben
su kaçamaklardan bi vqzgecssekcok fazla degil bence birqz dikkat etsen haftaya fazlasiyka eksiye geçersin
tevrik ederim cnm guzel
tebrik ederim cnm
tebrik ederim kaptanım,
qynen öyle cnm hayrlisi az olsun bizim olsun illa ki gidecek bu kikllar Allah in izniylr
Saol cnm
evet evet yakın kilolarda takımdaşlar olunca daha mutlu oluyorum, yol uzun ama hep birlikte tıkır tıkır vereceğiz kiloları, en önemlisi durmadan devam edebilmek. İzne çıkmasaydım şimdi vermesem bile 86 olurdum. İş işten geçince hangi taşa vursan başını fayda etmiyor ah ahdurmak yok yola devam bebegim bak sevgiyle melis bize yetisecek nerdeyse
izine gidene kadar listede gibi işi sik tut cnm sporuda ihmal etme
Seni fit gonderelim tr ye
ahsennnn cok guzel cnm tebrikler
Kiz niye kuru kuru yazdin biraz mutlu olsaydin
erken evlenince oyle oldu cnm
uygulama var ama daha yenilemediler kullanisli degil cnm
Operayi indirip ordan google a girersen reklamlardan kurtuluyosun :))
pestom seni alalim madem listeye emeklerin boşa gitmesin ama sende tr de dikkat edecegine soz ver olurmu
vayyyy haftaya pek hizli basladin bebegimmm
Hoşgeldin. İyi bir başlangıç yapmışsın, devamı gelir inşallah9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Niran Nevra
Yaşı: 36
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 11 yaş - 8 yaş -9 aylık
Emziriyormusun: Evet
Meslek: Öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 157
Kilo: 82 (85 idim, 10 gündür diyette 3 kilo verdim)
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Gebelikler ve 30 yaş sınırı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Hataylıyım, bizim buralarda bir söz vardır "yemedide dertli(aç) öldü demesinler, yedide etli öldü desinler" diye....Antakya mutfağı ve bu fikir birleşince hergün misafir ağırlar gibi sofralar kuruluyor, yapipta yememek hiç olmaz zaten... Öyle olunca da 15 sene gibi bir sürede özellikle de son gebeliğimde 40 kilo kadar kiloyu ekledim bedenime(4 patates çuvalı)... "artık bu patates çuvallarını indirmeliyim sırtımdan" diye düşündüm ve takımımıza katılmak istedim...
Takım kurallarını okudum, kabul ettim, ancak hatalarım olursa bilmediğimden olur, bilgilendirirseniz sevinirim...
Olur öyle şeyler haftaya telafi edersinKizlar uzulerek bildiimimi yapiyorum. Maalesefki cok artidayim
Gecen hafta 67.0
Bugun 67.9
Fark +900
Dun odem cayi yaptim, spor yaptim, nasil oluyorsa dun sabahkinden daha da artidayim suan
aynı ben notunu düşmezsem olmaz... Yalnız şimdi gençsin metabolizma idare ediyor ama yaş ilerledikçe durum fena. Toparlayıp önlem alman iyi olmuş. keşke ben de senin kilolarındayken gelseymişim kk'yaAy mefkureeeem.. daha neler neler. Adam yatsın diye bekliyodum gece partilemek için:) tok olsam bile bir görev misali ekmek arası yapıp yerdim( çok eski zamanlar gibi anlattım ama salsam o noktaya hemen geri giderim). Bazen de eşimle masayı toplarken ‘sen git cnm yorgunsundur ben toplarım:))))’ diye şirinlik yapar arkadan 377384 porsiyon daha yerdim. Yanında yesem dünyanın sonu değil ama utanıyodum yaniki yavrum beni 62 kg falan zannediyor, ne kadar insaflı gözleri var.. bir de tabi gece makarnalarım, günlük cips seanslarım var, girmiyorum o konulara..
Nasıl bundan daha yüksek kiloya gelmedin demişsin, böyle çılgınca devam ettikten bir süre sonra ciddi depresyona girip frene basıyordum 4 kilo verince yeniden devam. O yüzden şimdi 73 de tehlikeli bir aralıktayım. Genelde bu aşamada yeniden yemeye başlıyorum ama bu sefer yapmicam öyle..
Süper ya... Ben de böyle olmak istiyorum...bu gün öğleden sonra site kafesin de bizim hatunlar birer çeşit yapıp götürelim orada çay içelim diye anlaşmışlar tontişim de bana 11 gibi mesaj attı yani daha hiç bir şey yememişken , benim karnım çok ağrıyordu annem sıkıldı artık diye gidelim dedim , öğle 12 buçuk gibi bol yeşillikle yumurtalı salatamı doyasıya yiyip öyle gittim tabii ki , önden sıcak suyumu koydum karnıma buskopanımı da içtim :)) kafe sahibi hanıma pişi yaptırmışlar valla güzel kokuyordu kekler patates salataları keki bile el yapımı tiramisular kurabiyeler masalar doluydu yani, çoook ısrarlara rağmen karnım tok diye yemedim benim bu huyumu bilmeyen yeni gelenlerden bir komşu durup durup şimdi hiç mi yemeyeceksin bari şunun tadına bak v.s. dedi diğer 2 komşu aaa o tokum dediyse yemez daha ısrar etme dediler alıştırmışım artık herkesi aferin banaaaa demi:)))
Tebrik ederim. Pratik için gün aldın mı@mefkurem bu arada ayrıntı vermeden geçemiyiciiiğim, sınava yanlışlıkla çok çalışmışım. Test kısmında 50de 50, tehlike analizi videosunda 66/75 yapmışımKi mousea birden kazayla basınca 5 puanım gitti ordan
Burdan uzak kalma durumum boşa gitmedi en azından
Yok daha neler bir kiloya sebep mi vaz geçecektin?Kizlar selam,
Hemen menumu yazayim
Saat 13:00
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 kk peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Salatalik
Domates
Saat 19:30
Ekmeksiz disi marullu hamburger
Icinde 1 hamburger koftesi, 1 dilim peynir, domates, sogan, 2-3 dilim tursu ve marul var disi da marul
Su 2lt suana kadar ama daha icerim
Spor jillian 3. Seviye 108 puan, bisiklet 20 dk 40 puan toplam 148 puan
Yuruyus de yaptim ama onda zaman tutmadim.
Kizlar destekleriniz icin cok tesekkur ederim.
Sanirim vazgecmenin kiyisindan dondum.
Canim cok fazla tatli cekiyor bugun ama direniyorum. Yarin daha iyi olurum diye dusunuyorum. Herkese iyi geceler