Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amin canım hepimiz mutlu ve fit olalım
Hoşgeldin Şeyma. Ben Edibe, 37 yaşındayım. 93 kiloyum, kendimi bildim bileli zayıflamak istiyorum
Sabit olsaydın sana daha bir yaklaşacaktım ama sen de verip şaşırttın beni. Olsun olsun ikimiz de inelim de önce sonra fark etmez.
Beş mesaja falan takılma, bol bol gel canım
Gözünü korkutmak gibi olmasın ama gidip de kilo almayan pek olmuyor, yürüyüş filan yapma imkanın olur mu acaba telafi için?
sağol canım
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 82:6
Bu hafta: 81.4
Fark: -1.2
tebrikler
10 gun kalacaksan 1 cuma bildirimsiz olucan yani
Gitmicek olursanda bu hafta almazsak da yazik olacak

Kizlar ne yapalim sizde bisey deyin
bu alıntı anlamsız oldu artık
hoşgeldin Canan, daha fazla almadan takıma gelmen iyi olmuş. Yoksa bu kilo öyle bir meret ki alıp başını gidiyor
Evet tez zamanda kolayca gider ve bir daha geri gelmez inşallah. Geçen gün iki bebeklere hamile normalde çok zayıf bir arkadaşımı gördüm. Doğumuna az kalmış ama kendi daha da zayıf karın desen minnacık. Bir ona baktım bir kendime nasıl bir insanım diye hayret ettim doğrusu
evet evet yakın kilolarda takımdaşlar olunca daha mutlu oluyorum, yol uzun ama hep birlikte tıkır tıkır vereceğiz kiloları, en önemlisi durmadan devam edebilmek. İzne çıkmasaydım şimdi vermesem bile 86 olurdum. İş işten geçince hangi taşa vursan başını fayda etmiyor ah ah
Hoşgeldin. İyi bir başlangıç yapmışsın, devamı gelir inşallah
Kizlar uzulerek bildiimimi yapiyorum. Maalesefki cok artidayim

Gecen hafta 67.0
Bugun 67.9
Fark +900

Dun odem cayi yaptim, spor yaptim, nasil oluyorsa dun sabahkinden daha da artidayim suan
Olur öyle şeyler haftaya telafi edersin
aynı ben notunu düşmezsem olmaz... Yalnız şimdi gençsin metabolizma idare ediyor ama yaş ilerledikçe durum fena. Toparlayıp önlem alman iyi olmuş. keşke ben de senin kilolarındayken gelseymişim kk'ya
Süper ya... Ben de böyle olmak istiyorum...
Tebrik ederim. Pratik için gün aldın mı
Yok daha neler bir kiloya sebep mi vaz geçecektin?

Tebrikler gerçekten nasıl dayandın ben mideme öküzde oturtsam hayır diyemiyorum hele görüntü güzelse

Afiyet olsun canım çok güzel
Sağ ol canım. Biliyorum da canim süt yada yoğurt hiç istemedi. Evet bence de haftalik plan yapinca daha güzel uyuluyor

Tebrikler gerçekten nasıl dayandın ben mideme öküzde oturtsam hayır diyemiyorum hele görüntü güzelse
gülüm bir komşum var tontişim diyorum ona emekli öğretmen çok becerikli obez olmasına yaşın rağmen mutfakta fırtına gibi hızlı hiç erinmez sabah revani yapar kabarmadı diye öğleden sonra bir daha yapar öyle bir kadın acayip ısrar eder bir yudum ye bari der 3 senedir o bile alıştı sık sık birbirimize gidip geliyoruz sadece 1 -2 kere tadına baksaydın bir yudum yeseydin der daha ısrar etmez ,
işin sırrı dayanmak nefsinle savaşmak değil bence , önce kendi kendine konuşup bilinç altını ikna etmek lazım aç mıyım -değilim, o zaman neden ihtiyaç dışı yiyip bedenimi onu hazmetmekle uğraştırayım onun yerine bedenim başka sorunları iyileştirmek için çalışsın v.s. gibi bir mantıkla konuştun mu sorun kalmıyor her şeye rahat yemem diyebiliyorsun

Hoşbulduk canım, inşaallah isteğimiz kilolara ulaşırız
hoş geldin gülüm
emziyormuşsun kendini zorlamadan sadece sağlıklı beslenerek güzel zayıflayıp sütünü de arttırırsın burada inşallah , bebişlerin istihkakını bol bol sağlamak lazım :) emziren arkadaşlar da var daha iyi destek olursunuz birbirinize

Ya ben bunun çocuklukla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bana hep illa o tabak bitcek derlerdi. Birazda iştahlı bi çocuktum bitir oda kalmasın çöpemi gitsin yazık vs hep öyle diye diye alıstım önüme gelen tabak bitmezse rahat edemiyorum. Şu an eşim diyor mesela bitirmek zorunda değilsin çöpe gitmiyor kopeklere veriyoruz falan diye ama içim rahat etmiyor. Günaha giriyomuş gibi hissediyorum maalesef

gülüm sence bizim kültür de önündeki tabakta ne varsa bitireceksin denmeden çocukluk geçirmiş olan var mıdır :)
ben de aynı şekil de yetiştirildim üstelik doğuştan şişmandım hiç normal beden de olmadım ben, bizim evin kuralları günah onu bulamayanlar var tane bırakma çöpe gidenin vebali var v.s. hiç bitmezdi ki , üstelik ekmesiz bir şey yedirmezlerdi çok çok küçükken zeytini iki kere de ısır ye dendidiğini benim de neden iki kere de küçücük şeyi yemem gerektiğini anlamadığım zamanları hatırlıyorum çünkü annem de o şekilde yetiştirilmişti :)
sorun belliyse soruna takılmayacağız gülüm direk çözüm üreteceğiz madem tabağındakileri doysan da bitirmek istiyorsun ya daha küçük boy tabak kullanıcaz ya da tabağımızı doldurmadan miktarı azaltıcaz doymazsam biraz daha alırım diycez , ilk aldığımız miktarla doyup doymadığımızı kontrol edicez

Psikologlar bu yaklaşımı mantıklı bulmuyor. Birkaç farklı durum için dinledim, kaç yaşındasın artık o geride kaldı, mantıken bu düşünce yanlış diyorsan çocukluğum, geçmişim diye tutturma ve hayatının kontrolünü al, zavallı anne baban öyle görüp yetiştirdilerse bırak artık garibanların yakasını, sızlanmayı bırak ve doğru olanı yap .... vs diye bir yaklaşım sergiliyorlar. Takımımızın psikoloğu bak ne güzel açıklamış ekim2009

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…