Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklısın yüreğimden vurdun beni hayır önceden çöpe gidiyodu evet günah bilmem ne diye bitiriyodum şu an çöpede gitmiyo diğer hayvanların karnı doyuyo bunu düşünüyorum böyle rahatlatiyorum kendimi ama içim rahat etmiyo işte onu diyorum

614.ETAP 9.TAKIM ENLERİ

1. %2.60........... askrhpozitif

2. %2.56........... @istikrar1986

3. %1.88........... pesto26

4. %1.74........... @buse8

5. %1.45....... @AhSen_2504 @elfkkk

Tembeller (sabit)

@Fatlady

Yüz Karalari (arti olanlar)

gewezebidik

North River

C cemresila

@Gulbe seker

Olsun büyük aşamayı geçmişsin zamanla aklın tabakta da kalmaz

aa psikologların dediğini mi yapıyormuşum ben hihihih hiç onlar ne diyor diye okumam açıp bir yerden izlemem ama aklın yolu birmiş demek ki :)))
geçmişe takılı kalanın şimdisi şu anı olmaz gülüm bunu insan fark edince zaten her şey ufaktan değişmeye başlıyor

çok güzel karar almışsınız süreli zaman olunca eşin de zorlanmaz hiç mi ağzımıza bir şey sürmeyeceğiz demez tabi yine de sağ olsun bak ne güzel destek sana allah razı olsun ondan

ben başkalarının yanın da daha kontrollü ve yemek konusun da inat olabiliyorum galiba memlekete gidince de kv de hep zayıflayıp dönüyorum ya galiba ondan :)inatttt:))

kararlı olup söylediğin de, söylediğin ne olursa olsun karşıdakiler mutlaka saygı duyuyor( o enerjiyi yayıyorsun) konuşurken omuzlarının dik olduğundan emin ol gülüm

bence dikkat edersen 3 haftada daha iyisini yapabilirsin cnm
kizlar selam,
bugun esime yeni bisiklet almaya gidecegiz, elektrikli bisiklet almaya karar verdi, ikinci el bulduk bize 1 saat mesafede kucuk bi sehirdeymis sahibi, bisikleti aldiktan sonra biraz da bisiklet turu yapariz belki, siz de planlar nasil?
bizde mecbur bi tanidigin düğünune gidecez bugun
Tabi tatilde kilo almadan dönme hedefimi de tutturmalıyım
ben son sefer almamistim :)))
ne guzel ozellikleri varmis
Az kiloda olanlar icin ip atlamak bi nimet bence :))
Yüz karalarinda ekim2009 unutmuşum :))))
ben başkalarının yanın da daha kontrollü ve yemek konusun da inat olabiliyorum galiba memlekete gidince de kv de hep zayıflayıp dönüyorum ya galiba ondan :)inatttt:))
aynen bende oyle :)))
Zaten benim sorunum kalabalikta degil yalnizken yemek :))

Abla ben daha önceki kilo verdiğimde de bakliyat yiyordum 2 gün üst üste bence yemelisin korkma ve bence az yiyorsun kilona göre
Bende negatif cok etkili oluyor cnm
Bi kere erken saatte 4 tane çiğ kofte yedim diye ertesi gun 600 arti görmüştüm
Benim hassasiyetimmi daha fazla bilmiyorumki

Jasminium84 yasemin ne yaptiniz cnm varmi bi degisiklik
Ablacım dün gittik yine, testin yarısında uyandığı için tamamlayamadılar ama bi kayıp var görünüyor,emin olmamakla beraber orta dereceli işitme kaybı diyorlar
Küçük de olsa bir ihtimal düzelebilirmiş ama biz sanmıyoruz defne için de demişlerdi aynı şeyi çünkü

Olan seyi degistiremezsiniz cnm
Bekleyip goreceksiniz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…