- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.481
Haklısın yüreğimden vurdun benicanim ben bunu soyle astim. ben ziyan olacagima,myemek ziyan olsun diyorum artik. cunku bu beden de bizden hesap soracak, bana neden bu zulmu ettin diyecek. tabiki oncelikle tabagimi kucuk dolduruyorum ama bir yere gittim, tabagimi doldurmuslar ben de yemeyecegim o zaman kendime bunu hatirlatiyorum, yemek mi ziyan olsun yoksa ben mi ziyan olayim?
tesekurler canim ben de inaniyorum, bu hafta farkli olacak :)
Olsun büyük aşamayı geçmişsin zamanla aklın tabakta da kalmazYok ben kendimi haklı çıkarmak için demiyorum ama bunada inanıyorum kardeşimde onu yapmadılar mesela yersen ye yemezsen kalk mantıgı ve tabakta kaldı diye asla düşünmeden doydugu zaman kalkar bunu demeye calisiyorum evet artik bende kalkiyorum ama aklım tabakta kalıyor
aa psikologların dediğini mi yapıyormuşum ben hihihih hiç onlar ne diyor diye okumam açıp bir yerden izlemem ama aklın yolu birmiş demek ki :)))
Psikologlar bu yaklaşımı mantıklı bulmuyor. Birkaç farklı durum için dinledim, kaç yaşındasın artık o geride kaldı, mantıken bu düşünce yanlış diyorsan çocukluğum, geçmişim diye tutturma ve hayatının kontrolünü al, zavallı anne baban öyle görüp yetiştirdilerse bırak artık garibanların yakasını, sızlanmayı bırak ve doğru olanı yap .... vs diye bir yaklaşım sergiliyorlar. Takımımızın psikoloğu bak ne güzel açıklamışekim2009
çok güzel karar almışsınız süreli zaman olunca eşin de zorlanmaz hiç mi ağzımıza bir şey sürmeyeceğiz demez tabi yine de sağ olsun bak ne güzel destek sana allah razı olsun ondanGünaydın dostlar,
Sabah mesajla güne başlayayım da kahvaltımı dikkatli yapayım dedim. Dün eşimle ciddi ciddi konuşup karar aldık. Tatile giden kadar şu üç hafta bir kaç kilo vermek istediğimi ne kadar zorlandığımı anlattım. Eve tatlı şeker çikolata hamurişi alma dedim. Kabul etti bakalım. Şimdiye kadar sınırsız bir süre için talep ediyordum o da kabul etmiyordu. Üç hafta deyince razı oldu. Hatta sadece tam buğday ekmeği alalım dedim ona bile olur dedi.
ben başkalarının yanın da daha kontrollü ve yemek konusun da inat olabiliyorum galiba memlekete gidince de kv de hep zayıflayıp dönüyorum ya galiba ondan :)inatttt:))aksam bu mesaji görmemişim
Valla helal olsun kuzum
Hep diyoruz insan kendi GERCEKTEN istemiyirsa yemez
Yemeye gönlü varsa bahaneleri siralar
beni en eski baharla merve taniyor
Inan sibel can yanimda solda sifir kalir :))
Dedigim gibi bu sefer verincede burdan kacmicam o zaman korumayida ogrenirim insallah :)))
bende baskalarinin zorlamasiyla bisey yapamam
guzel olmus berrinim
Bosver tatliyi falan cuma hem kendini hemde bizi mutlu et
seni kac kiloda gormuslerdi cnm
Kiz madem izine gidecen daha ne oyalaniyon
Valla insan kilolu gidince izinde burnundan geliyor
Benim son sefer oyle oldu
Hatta hic gitmek istemiyordum ama biletler onceden alininca mecbur gittim
sen onlari kirma cnm, onlar senin bedenine zarar versin hedefinden uzaklastirsin
Bunu mu istiyon
Sonraki mesajinida gordum
Cope atilmasin diye bitiriyomuşun
Peki senin miden çöpten degersizmi
ayni misafirler geri sana mi döndü cnm kolay gelsin
Menu yazilmamissssss :))
Yeni listede düzenledim cnm ilk sayfadaİzne ayrılan üyelerde @Gulbe seker ‘in ismi kalmış
kararlı olup söylediğin de, söylediğin ne olursa olsun karşıdakiler mutlaka saygı duyuyor( o enerjiyi yayıyorsun) konuşurken omuzlarının dik olduğundan emin ol gülümEşim kilolu değil canım ve maalesef gece 12’de kolalar, pastalar... şeklinde besleniyor. Ertesi gün canım istemiyor, fırsat bulamadım filan diye aç geziyor ve dengeliyor. Ona uyarsam olan bana oluyor. Ama dediğine katılıyorum. Çok güzel başarmışsın maşallah. Ben de öyle olmalıyım biliyorum. Hadi ona söz geçirdimekim2009 ’un anlattığı gibi ortamlarda herkeslere yasak mı koyacağım. İlla ki bunu aşmalıyım, başka yolu yok.
Tabi tatilde kilo almadan dönme hedefimi de tutturmalıyım
bence dikkat edersen 3 haftada daha iyisini yapabilirsin cnm86 halimi biliyorlar. Biletler alındı kaçış yok biliyorum ama bu durum da ayrı bir stres sebebi ve bahane üretmek için demiyorum ama stres ve diyet hiç iyi gitmiyor. Şu kalan üç haftada en azından üç kilo verip 90 olursam çok süper olacak. Sabah 5 dk kondisyon bisikletini kullandım. Kahvaltı da başarılı. Bakalım umutluyum ....
bizde mecbur bi tanidigin düğünune gidecez bugunkizlar selam,
bugun esime yeni bisiklet almaya gidecegiz, elektrikli bisiklet almaya karar verdi, ikinci el bulduk bize 1 saat mesafede kucuk bi sehirdeymis sahibi, bisikleti aldiktan sonra biraz da bisiklet turu yapariz belki, siz de planlar nasil?
ben son sefer almamistim :)))Tabi tatilde kilo almadan dönme hedefimi de tutturmalıyım
ne guzel ozellikleri varmiskizlar atlama ipi almistim ya uzerinde kilo giris yeri de var, sadece atladigin sureyi dikkate alarak ne kadar zamanda kac kez atladin,kilona gore de kac kalori yaktin onu gosteriyor.
az once biraz ip atlayayim dedim 2 dk 6 sn icinde 204 kez ip atlamisim toplamda 26kalori yakmisim. bence 2 dk icin cok iyi kalori harcatiyormus. gunde 10 dk yapsam toplamda 130 kalori eder.
Yüz karalarinda614.ETAP 9.TAKIM ENLERİ
1. %2.60...........askrhpozitif
2. %2.56........... @istikrar1986
3. %1.88...........pesto26
4. %1.74........... @buse8
5. %1.45....... @AhSen_2504 @elfkkk
Tembeller (sabit)
@Fatlady
Yüz Karalari (arti olanlar)
gewezebidik
North River
C cemresila
@Gulbe seker
aynen bende oyle :)))ben başkalarının yanın da daha kontrollü ve yemek konusun da inat olabiliyorum galiba memlekete gidince de kv de hep zayıflayıp dönüyorum ya galiba ondan :)inatttt:))
Neyseki yüz karası değil de tembel olmuşum614.ETAP 9.TAKIM ENLERİ
Tembeller (sabit)
@Fatlady
gewezebidik
North River
C cemresila
@Gulbe seker
Abla ben daha önceki kilo verdiğimde de bakliyat yiyordum 2 gün üst üste bence yemelisin korkma ve bence az yiyorsun kilona göreYavvv sorup duruyomda bende bulgur bakliyat yemeye korkuyorum
Evdekilere yaparim belki :))
Bende +100614.ETAP 9.TAKIM ENLERİ
Tembeller (sabit)
@Fatlady
gewezebidik
North River
C cemresila
@Gulbe seker
Mezunlara +1opsiyon veriyorumBende +100
Bende negatif cok etkili oluyor cnmAbla ben daha önceki kilo verdiğimde de bakliyat yiyordum 2 gün üst üste bence yemelisin korkma ve bence az yiyorsun kilona göre
Ablacım dün gittik yine, testin yarısında uyandığı için tamamlayamadılar ama bi kayıp var görünüyor,emin olmamakla beraber orta dereceli işitme kaybı diyorlarJasminium84 yasemin ne yaptiniz cnm varmi bi degisiklik
Olan seyi degistiremezsiniz cnmAblacım dün gittik yine, testin yarısında uyandığı için tamamlayamadılar ama bi kayıp var görünüyor,emin olmamakla beraber orta dereceli işitme kaybı diyorlar
Küçük de olsa bir ihtimal düzelebilirmiş ama biz sanmıyoruz defne için de demişlerdi aynı şeyi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?