Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

seni anladım gülüm, ben zayıflamanın da kilo almanın da zaten bilinç altıyla ilgili olduğunu düşünüyorum
bilinç altı da doğduğumuzdan şu anımıza kadar (özellikle 7 yaşına kadar çoğu oturur) ki inanışlarımız, düşüncelerimiz duygularımızla şekillenir.. yani sen küçükken tabağındaki yemeği bitirdiğin de ailenin takdirini kazanacağını düşünmüşsen o senin tüm hayatın boyunca inanışın davranış olur elbette , ama o da değişebilir her zaman dediğim gibi değişmeyen tek şey değişim kendisidir , sen yeter ki değişmek iste ben senin için gece uyku öncesi kendi kendine söyleyeceğin olumlama cümlesini hazırlarım gülüm

yaradanına kurban bana acıdın da (listede yokum ama ) yüz karası diye beni yazmadın demiii
şöyle bir deyiş var : çok çabalayan öküz çite gidermiş diye ben de yüz karası olmayacam diye yazdım debelendim ama oldummm maalesef

anammmm anammm acımamış hatun unutmuşşşşşşşşşşşş
o zaman fazla yalnız kalmamaya bakıcaz mefkuşum kendimizi oyalayacak bir şeyler bulmamız lazım hepimizin sorunu aynı çünkü

dün komşulardan duydum 1 kilo süte(yoğurt mayalama ısısın da olacakmış) herhangi bir peynirden biraz atıp 8-10 saat mayalandırınca bildiğimiz lapne peynir oluyormuş , bu gün de sütçü geldi taze sütten hemen denedim akşam bakıcam olmuş mu olmamış mı ona göre size de yazarım, özellikle küçük bebesi olanlar için çok iyi bence :)

AAA sen yüz karası oldun bu hafta hiç beklemezdim senden

sabah perşembe günü
klasik kahvaltım
ekmek peynir şekersiz çay yumurta yedim mi hatırlamıyorum

öğlen
patlıcanlı biber közlemeli salata
köfte kanat

akşam
köfte kanat salata 2 şer adet

cuma
yarım simit
peynir
muhlama

öğlen
1 tabak yeşil mercimek
1 kase yoğurt

akşam
1 dilim ekmek peynir haşlanmış yumurta (dışarda yememek için iş yerinden bunları yedim ne kadar doğru bilmiyorum )

su günlük 2 şer litreye yakındır dün 30 35 dakikada yürüdüm ekstra

Valla çok iyi olur insallah zamanla olcak doydugumu hissettigim an bu iş olcak

Tünaydın herkese gününüz güzel geçsin
Saat 9 da kahvaltı yapıldı sonra 45 dk Leslie +15 dk bölgesel biraz önce de ara yaptım ve şimdi kuzey de uyuduguna göre kendime kalan zamanı değerlendirme vakti ki sonra da akşam yemeği hazırlığı ve kuzeyle dolaşma vakti parka filan gideriz hava çok güzel

tünaydın canım benimde içim pek havalı eşimle akşam üstü tatile çıkcaz haftasonu için:)

kizlar selam,
bugun esime yeni bisiklet almaya gidecegiz, elektrikli bisiklet almaya karar verdi, ikinci el bulduk bize 1 saat mesafede kucuk bi sehirdeymis sahibi, bisikleti aldiktan sonra biraz da bisiklet turu yapariz belki, siz de planlar nasil?

işin ne oldu canım yazdıysan da görmedim

bende kemalpaşa tatlısı ittim elimle şimdi ben zaten artık tatlıyı aramaz oldum.. yemeye yemeye unutluyormuş pilav makarna ağzıma sürmedim ne zamandır nazar değmesin yada değsin iştahım daha çok kapansın

Fit mutlu anne
Hafize hedefin yukardaki mesajda cnm
tamam kaptanım
aaa öyle mi ilk defa duydum bklm nasil oldu bilgilendir bizi de
afiyet olsun canım
Ohhh ne guzel günün güzel geçiyor daim olsun cnm

Gelin bacılar eşim dışarda yiyelim diye tutturdu. Zor ikna ettim evde yemeye. Şimdi de ısrarla tatlı yemeye gidelim diyor istemiyorum dedikçe seni şakacı sen tatlı çok seversin diyor
Esin niye bu kadar zorluyor anlamiyorum destek olmak varken esin kilolu mu zayif mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…