- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.501
seni anladım gülüm, ben zayıflamanın da kilo almanın da zaten bilinç altıyla ilgili olduğunu düşünüyorumYok ben kendimi haklı çıkarmak için demiyorum ama bunada inanıyorum kardeşimde onu yapmadılar mesela yersen ye yemezsen kalk mantıgı ve tabakta kaldı diye asla düşünmeden doydugu zaman kalkar bunu demeye calisiyorum evet artik bende kalkiyorum ama aklım tabakta kalıyor
Gunaydinnnnnn haftaya 1.olacak azimli takimim
Super o zaman :)Mezunlara +1opsiyon veriyorum
yaradanına kurban bana acıdın da (listede yokum ama ) yüz karası diye beni yazmadın demiii614.ETAP 9.TAKIM ENLERİ
1. %2.60........... @askrhpozitif
2. %2.56........... @istikrar1986
3. %1.88........... @pesto26
4. %1.74........... @buse8
5. %1.45....... @AhSen_2504 @elfkkk
Tembeller (sabit)
@Fatlady
Yüz Karalari (arti olanlar)
@gewezebidik
North River
@cemresila
@Gulbe seker
anammmm anammm acımamış hatun unutmuşşşşşşşşşşşşbence dikkat edersen 3 haftada daha iyisini yapabilirsin cnm
bizde mecbur bi tanidigin düğünune gidecez bugun
ben son sefer almamistim :)))
ne guzel ozellikleri varmis
Az kiloda olanlar icin ip atlamak bi nimet bence :))
Yüz karalarindaekim2009 unutmuşum :))))
aynen bende oyle :)))
Zaten benim sorunum kalabalikta degil yalnizken yemek :))
yaradanına kurban bana acıdın da (listede yokum ama ) yüz karası diye beni yazmadın demiii
şöyle bir deyiş var : çok çabalayan öküz çite gidermiş diye ben de yüz karası olmayacam diye yazdım debelendim ama oldummm maalesef
Super o zaman :)
Valla çok iyi olur insallah zamanla olcak doydugumu hissettigim an bu iş olcakseni anladım gülüm, ben zayıflamanın da kilo almanın da zaten bilinç altıyla ilgili olduğunu düşünüyorum
bilinç altı da doğduğumuzdan şu anımıza kadar (özellikle 7 yaşına kadar çoğu oturur) ki inanışlarımız, düşüncelerimiz duygularımızla şekillenir.. yani sen küçükken tabağındaki yemeği bitirdiğin de ailenin takdirini kazanacağını düşünmüşsen o senin tüm hayatın boyunca inanışın davranış olur elbette , ama o da değişebilir her zaman dediğim gibi değişmeyen tek şey değişim kendisidir , sen yeter ki değişmek iste ben senin için gece uyku öncesi kendi kendine söyleyeceğin olumlama cümlesini hazırlarım gülüm
30 Mart HEDEFLERRRRR
@askrhpozitif - 1.1
Fatlady - 1.5
@gewezebidik - 1.3
@buse8 - 1.3
@AhSen_2504 - 1.2
@bi prenses annesi - 1.4
@elfkkk - 1.2
@pesto26 - 1.3
@istikrar1986 - 1.3
@Gulbe seker - 1.3
HEDEFLER MİNİMUMDUR :))))
Tünaydın herkese gününüz güzel geçsin
Saat 9 da kahvaltı yapıldı sonra 45 dk Leslie +15 dk bölgesel biraz önce de ara yaptım ve şimdi kuzey de uyuduguna göre kendime kalan zamanı değerlendirme vakti ki sonra da akşam yemeği hazırlığı ve kuzeyle dolaşma vakti parka filan gideriz hava çok güzel
kizlar selam,
bugun esime yeni bisiklet almaya gidecegiz, elektrikli bisiklet almaya karar verdi, ikinci el bulduk bize 1 saat mesafede kucuk bi sehirdeymis sahibi, bisikleti aldiktan sonra biraz da bisiklet turu yapariz belki, siz de planlar nasil?
bu gün öğleden sonra site kafesin de bizim hatunlar birer çeşit yapıp götürelim orada çay içelim diye anlaşmışlar tontişim de bana 11 gibi mesaj attı yani daha hiç bir şey yememişken , benim karnım çok ağrıyordu annem sıkıldı artık diye gidelim dedim , öğle 12 buçuk gibi bol yeşillikle yumurtalı salatamı doyasıya yiyip öyle gittim tabii ki , önden sıcak suyumu koydum karnıma buskopanımı da içtim :)) kafe sahibi hanıma pişi yaptırmışlar valla güzel kokuyordu kekler patates salataları keki bile el yapımı tiramisular kurabiyeler masalar doluydu yani, çoook ısrarlara rağmen karnım tok diye yemedim benim bu huyumu bilmeyen yeni gelenlerden bir komşu durup durup şimdi hiç mi yemeyeceksin bari şunun tadına bak v.s. dedi diğer 2 komşu aaa o tokum dediyse yemez daha ısrar etme dediler alıştırmışım artık herkesi aferin banaaaa demi:)))
tamam kaptanım
aaa öyle mi ilk defa duydum bklm nasil oldu bilgilendir bizi dedün komşulardan duydum 1 kilo süte(yoğurt mayalama ısısın da olacakmış) herhangi bir peynirden biraz atıp 8-10 saat mayalandırınca bildiğimiz lapne peynir oluyormuş , bu gün de sütçü geldi taze sütten hemen denedim akşam bakıcam olmuş mu olmamış mı ona göre size de yazarım, özellikle küçük bebesi olanlar için çok iyi bence :)
afiyet olsun canımsabah perşembe günü
klasik kahvaltım
ekmek peynir şekersiz çay yumurta yedim mi hatırlamıyorum
öğlen
patlıcanlı biber közlemeli salata
köfte kanat
akşam
köfte kanat salata 2 şer adet
cuma
yarım simit
peynir
muhlama
öğlen
1 tabak yeşil mercimek
1 kase yoğurt
akşam
1 dilim ekmek peynir haşlanmış yumurta (dışarda yememek için iş yerinden bunları yedim ne kadar doğru bilmiyorum )
su günlük 2 şer litreye yakındır dün 30 35 dakikada yürüdüm ekstra
Ohhh ne guzel günün güzel geçiyor daim olsun cnmTünaydın herkese gününüz güzel geçsin
Saat 9 da kahvaltı yapıldı sonra 45 dk Leslie +15 dk bölgesel biraz önce de ara yaptım ve şimdi kuzey de uyuduguna göre kendime kalan zamanı değerlendirme vakti ki sonra da akşam yemeği hazırlığı ve kuzeyle dolaşma vakti parka filan gideriz hava çok güzel
Çok lezzetli oluyor abla Karatay da kuyruk yağı serbest ya ben bol yeşil mercimek çok az bulgur ile yapıyorum bazen eşim çok severek yiyor
Gelin bacılar eşim dışarda yiyelim diye tutturdu. Zor ikna ettim evde yemeye. Şimdi de ısrarla tatlı yemeye gidelim diyoristemiyorum dedikçe seni şakacı sen tatlı çok seversin diyor
Esin niye bu kadar zorluyor anlamiyorum destek olmak varkenGelin bacılar eşim dışarda yiyelim diye tutturdu. Zor ikna ettim evde yemeye. Şimdi de ısrarla tatlı yemeye gidelim diyoristemiyorum dedikçe seni şakacı sen tatlı çok seversin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?