- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.521
Demi yaSen başka düşman arama dibinde
Eşim zayıf. Diyet yapıyorum demiyorum ona. Tatlıyı severim biliyor. Bana güzellik yapiyor kendinceEsin niye bu kadar zorluyor anlamiyorum destek olmak varkenesin kilolu mu zayif mi
Bence diyet deme ama yediklerime dikkat ediykrum faoan die soyoe neden saklion cnm adam da senin icin yapior yani ne bilsin bence soylesen destek olur en azindan sana cıss olanlari alip gelmezDemi ya
Eşim zayıf. Diyet yapıyorum demiyorum ona. Tatlıyı severim biliyor. Bana güzellik yapiyor kendince
Hatanin farkina varıp geri dönebilmek de guzel cnm sende iyi ki ki varsn bende normalde olsa şimdiye bırakmıştım snrm ama su an hala çabalıyorum insAllah azmin zaferini gorucezMutlu cumartesi ler tatlı fit hatunlarrrrrrdün hiç gelemedim,yüzüm yoktu çünkü;_(dün kendime biraz kaçamak hakkı tanımıştım..ama canım çok sıkkındı,ve devamında sınırı aştım sanırım biraz..size karşı çok mahcubum..yanlışımı da biliyorum.Kacamak olsa da onu sınırlandırmalıydım ve her ne olursa olsun buraya gelmeliydim ama kendimi gercekten kötü hissettim.bugün güzel kalktım çok sükür,kendime kızgınlığımı bir kenara bıraktım,dersimi aldım inş ve bu 2 günü normalden de hafif geçirme kararı aldım.simdi de gecmişe dönücem
.ve tekrar iyiki varsınız...
evet canım bulgur çok olmuş ama süt olsun diyorumMenum gelsin
Saati hatirlayamadjm 11:00di galiba
1 kk suzme peynir
4 ceri domates
1 minik salatalik
1 dilim tb ekmeği
1 kivi
4 zeytin
3 dilim sucuk
Lorlu yumurta
Eki Görüntüle 2249312
14:30 gibiydi galiba
1 tb dilim findik ezmeli ekmek
1 kupa sutlu Türk kahvesi
19:30
100gr kadar firinda tavuk
Havuclu kirmizi lahanali salata
6 yk mercimekli bulgur pilavı (olcusu cok oldu)
1 minik kase yoğurt
Eki Görüntüle 2249313
Su:3lt
cevap bulmuşsun bile :)Kızlar yarına ne yemek yapsam plan yapayım
Karnabahar mantısı mı
Karnabahar kısırı mı
Barbunya mı bilemedim
spordan sonra pınarıKızlar menüm
Sabah 8.00
2 yumurta
Ara öğün bir avuç kuru erik kahve
Ara öğün dört çilek bir zeytin bir lokma mısırekmeği yarım kk PEYNİR
Akşam 18.30 bir porsiyon kereviz
Dört KAŞIK kuru fasülye
Dört KAŞIK suluköfte iki bardak ayran
3 litre su
Spor 45 dk yürüyüş
yediğin için pişman olup sonra cozutmamissin ben pişmanlık duyarsam eğer günü batiriyorum bence güzel menü sporda olsaydıMenüm
09.40
Yarım armut
Sabah 10.00
1 dilim peynir
Yarıma yakın simit(ah ah hiç dayanamam sağ olsun eşimin bugün beni önemseyeceği tutmuş . Yemiş bulundum. Ama sonra tabiki üzüldüm)
Ara:12.00
10 tane yer fıstığı
Öğle 13.30
1 tabak fırında sebze
Yoğurt
Ara 15.00
Yarım portakal,çeyrek kivi
Akşam 19.00
1 tabak kavurma
Salata
Ayran
Su:2.5 lt
süper olmuşCuma Menüm
10.00 civari
3 hurma
6 badem
13.00
1 tb kiymali patlican firinda
Yogurt
2 dil. Cavdar ekm.
19.15
3-4ks.kiymali patlican
3 ince dil. Firinda karnibahar
Yogurt
Biraz salatalik
(evde yeşillik kalmadi :)
Su 2 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
135 puanPnrrr-12
burda da yeni sayılır ama ben 200 g ürüne 5 TL verecegime 1 kg bulgura veririm fiayt misalidir 4 kusur çünkü net hatırlamıyorumAaa berabermi satiliyor
Bizim burda yok
o kadar yedin nereye aciktin kız :)rakip mi olduk canisi senlekahve icince uykun açılır yarın ic kuzu
ayyy karnım guruldamaya başladı en iyisi ben yatağıma girip uslu uslu uyuyayin
aklın yolu bir :)tat yeni cikarmis sanırım ablada almadim ben 1 çay bardağı yesil mercimeğe 2 cay bardağı bulgurla yaptım
kuyruk yagi bende bir on yargı bu pilava birde kus basi et ekliyorlar
Oldu valla canım ilk yaptım bende mercimek ve bulguru ikisinide cok severim ben tereyagi sarımsak sogan da isin içine girince enfes oluyor
ekmekler normal canım listeden daha az hatta ama mücver cidden bilmiyorum annemlerde yedim onlar yemişti kalana coktum hemenEkmekler biraz el sallamış beybisi, bir de mücver kızartmamı yoksam?afiyet olsun
Süper gidiyorsun, afiyet olsun
Gayet güzel
Senin sıralama biraz ters gitmiş tatlı kısss ama olsundu, zamanla toparlanacak
Cuma keyfi yapılmış akşam:) afiyet olsun
Güzel olmuş canım, afiyet olsun
@askrhpozitif hu huuuv, gururumuzsun
Yaaa ben de kutladım bugün yanlışlıkla, Off çok Da istediğim şeyler değildi halbuki
Gayet güzel
Üzülme, Allah’tan Cuma almış, Perşembe de gelebilirdi ellerinde simitler
Afiyet olsun mefkurem, ben hiç patlıcan yapmıyorum, deneyeyim bunu
Aiyyyy Türkiye’ye gideceğin yetmezmiş gibi bir de Adana’ya gidiyormuşsun canım şimdiden binlerce kez afiyet olsun diyorumbenim De Adana Antep Hatay lezzet turu hedefim var, hayatta kendime böyle hedefler koyduğum için mecbur kilolu bi insanım işte ben de ingilteredeyim, 1 sene önce ankaradan geldim
Kız geçen haftalarda üç kişi rakipmişiz de ben pek odaklanamamışım o işebu hafta bilmiyorum şekerim
Hissediyorum, tutturacaksın:)
kazanç TL bazindan mi değildir sanırım o yüzden boşuna TL ye çevirme canım kazanca göre düşün TL nin bir değeri kalmadı çevirip stres yapmaBu arada kesinlikle hiçbişeyin tadı aynı gelmiyor bana da.. artık havasından mı suyundan mı tlye çevirince şoka uğramaktan mı bilmem
sabah ki gong nedir canım ya ne gerek var dimi , akşam eşinle yediğin de çok gereksiz zaten arkadaşında karbon show yapmışsın ki Zuhal abla yukarda ne demiş bunlar hep bahaneKarbon kralı Cuma menüm geliyor:
Sabah: 09.30
2 yumurtadan yeşillikli omlet (bir avuçtan büyük bir kısmı kaldı
1 portakal
1 parça peynir
6 zeytin
1 avuç roka
Yarım dilim tostlanmış tbe
1 adet pirinç patlağı diski (eti gong bir şey, tanesi 26 kalori)
1 çay bardağı tarçınlı yarım yağlı süt
1 tatlı kaşığı biber salçası
Sonrasında saat 15.30gibi, Doğumuna üç hafta kalmış yeni tanıştığım bir arkadaşımın evine gittim. Koyduklarından yemek durumunda kaldım, zaten zar zor hazırlamıştı ve ben de açtım
16.00
Çeyrek lahmacun
1 dilim börek
Yarım etli biber dolması
1 tabak şehriye çorbası
Akşam da eşim yemek yerken avuç içi kadar lavaş, 1 yk kavurma tükettim.
Suyu 1.5 lt ye tamamlamaya çalışacağım.
Spor için enerjim hiç kalmadı, inşaallah yarına
pasif yyeyici olabilir misin abla , sizin evdekiler yedikce sen etkilendin bencebenim gece yemelerim de yoktu anacım hadi siz yediniz aldınız yaaav ben niye hep obezdimmm
boww bir karbon kurbanı daha hadi tatlı yendi ama akşam ki gözleme hiç olmamışIyi geceler herkese bugün karbon günü oldu.inşallah artı olarak geri dönmez
10.00 1 tbe
1 kk peynir
14.00 1 dilim tiramisu
19.30 1 kase tarhana çorbası
3 tane fırınlanmış mücver
1 kase yoğurt
1 tbe
Saat 9 civarı komşuda tabağım vardı sıcak gözleme koyup getirmiş korkarak söylüyorum ama yarısını yedim
Su 2.5l spor yok
ay zor be benim ki evlendigimizde çok karisirdi şimdi söylüyor havada kalıyor ama kırmızı ruj hala surdurmez :)Sorma Ablam herseye karışır kısa uzun dar ince
ayrıntıya dikkat Zuhal ablanın topuklu terlikleri var demek ki pembis üstü ponponlu muBirazdaha fazla olsaydi almanyadan ingiltereye bi topuklu terlik ucacakti
sen mi yaptın hamburgeri yani dışarda soslu olduğu için marul arası biraz zorKizlar selam,
Hemen menumu yazayim
Saat 13:00
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 kk peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Salatalik
Domates
Saat 19:30
Ekmeksiz disi marullu hamburger
Icinde 1 hamburger koftesi, 1 dilim peynir, domates, sogan, 2-3 dilim tursu ve marul var disi da marul
Su 2lt suana kadar ama daha icerim
Spor jillian 3. Seviye 108 puan, bisiklet 20 dk 40 puan toplam 148 puan
Yuruyus de yaptim ama onda zaman tutmadim.
Kizlar destekleriniz icin cok tesekkur ederim.
Sanirim vazgecmenin kiyisindan dondum.
Canim cok fazla tatli cekiyor bugun ama direniyorum. Yarin daha iyi olurum diye dusunuyorum. Herkese iyi geceler
kimi kiramadin gozlemeyi miOlmadı abla valla ama ye beni diye baktı bana kıramadım
tatlım bırak çocukluğu ben çok hareketli ve sıfır ekmek tüketen biriydim sürekli bana ekmekle ye ekmekle ye derlerdi şimdi ben herşeyi ekmekle yesem bir 70 daha koy benim üstüme . Ayrıca peygamberimiz ne demiş ummetimin göbekli olmasından korkarım demiş hayvanları doyurmak neden günah olsun senin doyumsuzlugun günah hadi ki yine için el vermiyor az koy tabağına sen dikkatli beslenen biri isen tabak tabak değil kaşık kaşık koy 3 er kaşık alsan iki çeşit olsa hiçte çok gelmez ki o gozlemeninde sahibi çıkardı boşuna sen yemişsinYa ben bunun çocuklukla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bana hep illa o tabak bitcek derlerdi. Birazda iştahlı bi çocuktum bitir oda kalmasın çöpemi gitsin yazık vs hep öyle diye diye alıstım önüme gelen tabak bitmezse rahat edemiyorum. Şu an eşim diyor mesela bitirmek zorunda değilsin çöpe gitmiyor kopeklere veriyoruz falan diye ama içim rahat etmiyor. Günaha giriyomuş gibi hissediyorum maalesef
Küçük harflerle yaz kız kucukkkkkkkkkBEN LİSTEYE GİRDİMMİ KAPTANIM DENEMEDE MİYİM HALEN :)
ohh ne güzel iyi eğlenceler menüye dikkattünaydın canım benimde içim pek havalı eşimle akşam üstü tatile çıkcaz haftasonu için:)
bende kemalpaşa tatlısı ittim elimle şimdiben zaten artık tatlıyı aramaz oldum.. yemeye yemeye unutluyormuş pilav makarna ağzıma sürmedim ne zamandır nazar değmesin yada değsin iştahım daha çok kapansın
midem yanıyor bir doktora gideceğim disarda da ondan yemeyelim dedim gastrit mi reflü mu bilmem ama dışarda yeyince tatlı yeyince mahvediyor beni hayatım de accikta suratını asarak miymiy anlatGelin bacılar eşim dışarda yiyelim diye tutturdu. Zor ikna ettim evde yemeye. Şimdi de ısrarla tatlı yemeye gidelim diyoristemiyorum dedikçe seni şakacı sen tatlı çok seversin diyor
sağol kuzumtamam kaptanım
aaa öyle mi ilk defa duydum bklm nasil oldu bilgilendir bizi de
afiyet olsun canım
Ohhh ne guzel günün güzel geçiyor daim olsun cnm
sen yine de canın istemese de ufak birşeyler atıştır sonra birden acikirsan kötü olabilirKizlar bugun hic bisey cnm istemiyor nedense kahvaltiyi bile öylesine yaotim simdi salata ve yoğurt yiyorum akşama bu gidişle bisey yemem bi ara ogun olarak meyve ve süt içerim snrm
kesinlikle bunun için menüyü yaz bakiyim kaçmak çözüm değilMutlu cumartesi ler tatlı fit hatunlarrrrrrdün hiç gelemedim,yüzüm yoktu çünkü;_(dün kendime biraz kaçamak hakkı tanımıştım..ama canım çok sıkkındı,ve devamında sınırı aştım sanırım biraz..size karşı çok mahcubum..yanlışımı da biliyorum.Kacamak olsa da onu sınırlandırmalıydım ve her ne olursa olsun buraya gelmeliydim ama kendimi gercekten kötü hissettim.bugün güzel kalktım çok sükür,kendime kızgınlığımı bir kenara bıraktım,dersimi aldım inş ve bu 2 günü normalden de hafif geçirme kararı aldım.simdi de gecmişe dönücem
@biricik mericik
@lequim
@sehraa
lmbz
Handandandan
Kizlar nasil gidiyor hersey yolundami :)))
Firsat buldugunuzda gelin ki karsilikli tanisip kaynasabilelim :))
Artik mideme dokunuyor deseydin :))Gelin bacılar eşim dışarda yiyelim diye tutturdu. Zor ikna ettim evde yemeye. Şimdi de ısrarla tatlı yemeye gidelim diyoristemiyorum dedikçe seni şakacı sen tatlı çok seversin diyor
cidden insan unutuyor , uzun aradan sonra yersen de acayip şekerli ağız yakıcı geliyor , sonuççç helal kız sanaaaabende kemalpaşa tatlısı ittim elimle şimdiben zaten artık tatlıyı aramaz oldum.. yemeye yemeye unutluyormuş pilav makarna ağzıma sürmedim ne zamandır nazar değmesin yada değsin iştahım daha çok kapansın
olacak tabi hem de ne kadar kolay olduğunu doyup doymadığını önce nasıl anlamadığına hayret edeceksinValla çok iyi olur insallah zamanla olcak doydugumu hissettigim an bu iş olcak
detaylı bilgilendirme olacak tabi ki gülümmm, bende ilk defa dün duydum meğer sürekli yapanlar varmış böyle şeyleri birbirimize söyleyelim bundan sonra olur mu bile dedim komşulara :)tamam kaptanım
aaa öyle mi ilk defa duydum bklm nasil oldu bilgilendir bizi de
afiyet olsun canım
Ohhh ne guzel günün güzel geçiyor daim olsun cnm
anam bacım her şeyi de söylemeyeyim diyorum ama ne dilim ne parmaklarım durmuyorrrrGelin bacılar eşim dışarda yiyelim diye tutturdu. Zor ikna ettim evde yemeye. Şimdi de ısrarla tatlı yemeye gidelim diyoristemiyorum dedikçe seni şakacı sen tatlı çok seversin diyor
guzelim gecen hafta demistim yaBEN LİSTEYE GİRDİMMİ KAPTANIM DENEMEDE MİYİM HALEN :)
haaa haaa şansına unutmusumyaradanına kurban bana acıdın da (listede yokum ama ) yüz karası diye beni yazmadın demiii
şöyle bir deyiş var : çok çabalayan öküz çite gidermiş diye ben de yüz karası olmayacam diye yazdım debelendim ama oldummm maalesef
gune ne guzel baslamisin tatlimTünaydın herkese gününüz güzel geçsin
Saat 9 da kahvaltı yapıldı sonra 45 dk Leslie +15 dk bölgesel biraz önce de ara yaptım ve şimdi kuzey de uyuduguna göre kendime kalan zamanı değerlendirme vakti ki sonra da akşam yemeği hazırlığı ve kuzeyle dolaşma vakti parka filan gideriz hava çok güzel
sen yinede sicak bi yemek ye cnm gece tehlikeli olabilirKizlar bugun hic bisey cnm istemiyor nedense kahvaltiyi bile öylesine yaotim simdi salata ve yoğurt yiyorum akşama bu gidişle bisey yemem bi ara ogun olarak meyve ve süt içerim snrm
elfcim hepimiz iyiki variz ama lutfen cuma menusu yazilsinMutlu cumartesi ler tatlı fit hatunlarrrrrrdün hiç gelemedim,yüzüm yoktu çünkü;_(dün kendime biraz kaçamak hakkı tanımıştım..ama canım çok sıkkındı,ve devamında sınırı aştım sanırım biraz..size karşı çok mahcubum..yanlışımı da biliyorum.Kacamak olsa da onu sınırlandırmalıydım ve her ne olursa olsun buraya gelmeliydim ama kendimi gercekten kötü hissettim.bugün güzel kalktım çok sükür,kendime kızgınlığımı bir kenara bıraktım,dersimi aldım inş ve bu 2 günü normalden de hafif geçirme kararı aldım.simdi de gecmişe dönücem
burda olunca eminim devamida gelecek cnmİlk gün güzel gidiyor. Zaten ilk günler hep en iyisidir
Yok kizzz nerdeee ben onlarla yuruyememki :)))ayrıntıya dikkat Zuhal ablanın topuklu terlikleri var demek ki pembis üstü ponponlu muaz değil
Hatırlatmam miiiolacak tabi hem de ne kadar kolay olduğunu doyup doymadığını önce nasıl anlamadığına hayret edeceksin
unutursam sen bana hatırlat gülüm sakin zamanım da bir kaç basit ama net olumlama cümlesi hazırlayayım hafta sonu benim ev bümbüş yeri gibi de:)
tamam cnmohh ne güzel iyi eğlenceler menüye dikkat
midem yanıyor bir doktora gideceğim disarda da ondan yemeyelim dedim gastrit mi reflü mu bilmem ama dışarda yeyince tatlı yeyince mahvediyor beni hayatım de accikta suratını asarak miymiy anlat
sağol kuzum
sen yine de canın istemese de ufak birşeyler atıştır sonra birden acikirsan kötü olabilir
kesinlikle bunun için menüyü yaz bakiyim kaçmak çözüm değil
değişikmis ya bi sürü degisik seyler var aslinda haberdar olmadgmz herkesin bi usulü var ama tutarsa bence cok guzel biseydetaylı bilgilendirme olacak tabi ki gülümmm, bende ilk defa dün duydum meğer sürekli yapanlar varmış böyle şeyleri birbirimize söyleyelim bundan sonra olur mu bile dedim komşulara :)
Tamam kaptanımguzelim gecen hafta demistim ya
Yuzdesi 1 i geçenler giriyor listeye
haaa haaa şansına unutmusum
Kiz ben acirmiyim hiccc
Haftaya guzel bi eksiyle gelirsin canimin ici
Sislik yapicak seylerde yeme ödemi birden atarsin
gune ne guzel baslamisin tatlim
Hep boyle devam etsin ins.
sen yinede sicak bi yemek ye cnm gece tehlikeli olabilir
elfcim hepimiz iyiki variz ama lutfen cuma menusu yazilsin
Ozellikle listedekiler hergun menu yazacak
burda olunca eminim devamida gelecek cnm
Daha henuz bir sey yok canim, haftaya haber verecekler bekliyorum bakalim hayirlisi :)işin ne oldu canım yazdıysan da görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?