Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merak ettim, oluyorsa denerim

Gelin bacılar eşim dışarda yiyelim diye tutturdu. Zor ikna ettim evde yemeye. Şimdi de ısrarla tatlı yemeye gidelim diyor istemiyorum dedikçe seni şakacı sen tatlı çok seversin diyor
Diyet düşmanı koca versiyonu, aynısından bende de var bı tane....ne zaman diyet yapamaya başlasam çomak sokmasa olmaz.
İl merkezine kızımı sınava getirdik, İskender ve Künefe yemeden dönmek yok diyor...ne yapayım ben şimdi..

Iskendere yağ dokturmezsin sadece etlerini yersin cnm
Kunefe tabiki yemiceksin
Esin istiyorsa kendi yesin
Sen kararli ol canim istemiyor de

Soylemedinmi esine dikkat ettigini

Iskendere yağ dokturmezsin sadece etlerini yersin cnm
Kunefe tabiki yemiceksin
Esin istiyorsa kendi yesin
Sen kararli ol canim istemiyor de

Soylemedinmi esine dikkat ettigini
Haberi var diyetimden ama kabul etmiyor...yemeden olmaz diyor.... aslında kendisine eşlik etmemi istiyor...

Güzel yapan yer olunca bayılırım künefeye ama cıııısss

Ben geldiiiimmmmm

Ayyy yine çok yoğun bir gün bugün de :)

Psikolog, kuaför, cilt bakımı derken yine akşama yaklaştık.... Akşam yine bir doğum günü partim var, benim her yıl böyle kutlu doğum haftası gibi oluyor, 1 hafta boyunca kutlamalar yapılır ...

Siz neler yaptınız nasılsınız?
2. Olmuşuz bu arada tebrik ediyorum ve tabiiki askrhpozitif mervoşşşş tebrikler kuzummm

Oooo tugce hanim kutlamalarin sonu gelmiyor desene

Erkekler bir de cok kolay yakiyorlar sanirim benim esimde hep zayif ne yese
Ama cok sanslisin canim sana destek olan bi esim var insallah basaricaksin ben sana inaniyorum

Bence diyet deme ama yediklerime dikkat ediykrum faoan die soyoe neden saklion cnm adam da senin icin yapior yani ne bilsin bence soylesen destek olur en azindan sana cıss olanlari alip gelmez
Canı daha önce de anlatmıstım . Diyet yaptığımı bilince motivasyonumu düşürüyor. Sen asla vermezsin,devam edemezsin,boşver gel ye vs. O yüzden söylemedim bu sefer. Ve en uzun süren diyetim oldu diyebilirim
yediğin için pişman olup sonra cozutmamissin ben pişmanlık duyarsam eğer günü batiriyorum bence güzel menü sporda olsaydı
Eskiden olsa cozuturdum ben de. Listeyi düşündüm. Telafi edebilirim dedim. Bel ağrım hala var o nedenle spora baslamadım henüz
midem yanıyor bir doktora gideceğim disarda da ondan yemeyelim dedim gastrit mi reflü mu bilmem ama dışarda yeyince tatlı yeyince mahvediyor beni hayatım de accikta suratını asarak miymiy anlat
Canım hiç istemiyor. Siz isterseniz yeyin dedim. Yok ben de yemeyeyim dedi.
Artik mideme dokunuyor deseydin :))
Bir dahakine öyle derim Çıktık 1 saat yürüttüm onlari. Takati kalmadı ısrar etmeye eve geldik.Alışkın değil yürümeye
Hahaha çok yasa abla. Ben de kendimi romantik sanırdım Hep evde duracak halimiz yok ya alısmalıyız Hayır demeye
Valla kuzum hayir demeyi bilmemiz lazim . Yoksa bu kilolar gitmiyor. Yine de eşlik et. Yemeğini ekmeksiz ye. Ama tatlı cıss . Ben de künefeyi çok severim. Ve bugün künefeye hayır diyebildim .

Cok iyimis yahu ip atlamanin cok etkili oldugunu biliyordumda bukadarini bilmiyordum bence sabah 10dk aksam 10dk yapsan 1 aya cok guzel etkileri olur :)

Aa cok iyimis ben cok seviyorm labneyi olursa soyle bana bende yapayim abla püf noktalariyla anlatirsan super olur :)

tünaydın canım benimde içim pek havalı eşimle akşam üstü tatile çıkcaz haftasonu için:)

Simdiden iyi tatiller canim tadini cikarr nereye gidiyorsunuz

Gelin bacılar eşim dışarda yiyelim diye tutturdu. Zor ikna ettim evde yemeye. Şimdi de ısrarla tatlı yemeye gidelim diyor istemiyorum dedikçe seni şakacı sen tatlı çok seversin diyor

senin esin diyette oldugunu bilmiyordu dimi cnm hala farketmediyse demekki

Haydi kızlar görüşürüz yine gelirim yemeği hazırlayım dışarı çıkmadan yetişsin gelince saldırmak yerine hazır olsun herseyim

Kolay gelsin cnm ne var aksama simdiden afiyet olsun

Daha henuz bir sey yok canim, haftaya haber verecekler bekliyorum bakalim hayirlisi :)
Orda da olumlu olursa doneriz diyip olumsuz olursa hic aramamazlik yapiyolarmi cnm yoksa herhalukarda ariyorlarmi merak ettim :))

Bim'de siyez unu 12 TL
A101 de siyez bulguru 8 TL kusurati var ama yine aklımda kalmadı
Stokladim da azıcık unu abartmis olabilirim ama buzdolabında saklarsaniz yazın da birşey olmaz migrosa göre çok çok uygun fiyatlar

Bimdeki siyez ununu bende gordm ama bilemedmki iyi bi unmu alaydim keske ne iceriyor ki siyez unu tam bugday tarzinda mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…