- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.541
Kızımı il merkezine sınava getirdim, dönünce geleceğim inşallah@biricik mericik
@lequim
@sehraa
@lmbz
Handandandan
Kizlar nasil gidiyor hersey yolundami :)))
Firsat buldugunuzda gelin ki karsilikli tanisip kaynasabilelim :))
dün komşulardan duydum 1 kilo süte(yoğurt mayalama ısısın da olacakmış) herhangi bir peynirden biraz atıp 8-10 saat mayalandırınca bildiğimiz lapne peynir oluyormuş , bu gün de sütçü geldi taze sütten hemen denedim akşam bakıcam olmuş mu olmamış mı ona göre size de yazarım, özellikle küçük bebesi olanlar için çok iyi bence :)
berrin benim oglanda elektrikli bisiklet almisti bikac sefer akü sü bozulduDaha henuz bir sey yok canim, haftaya haber verecekler bekliyorum bakalim hayirlisi :)
ne sinavi cnmKızımı il merkezine sınava getirdim, dönünce geleceğim inşallah
Diyet düşmanı koca versiyonu, aynısından bende de var bı tane....ne zaman diyet yapamaya başlasam çomak sokmasa olmaz.Gelin bacılar eşim dışarda yiyelim diye tutturdu. Zor ikna ettim evde yemeye. Şimdi de ısrarla tatlı yemeye gidelim diyoristemiyorum dedikçe seni şakacı sen tatlı çok seversin diyor
ne sinavi cnm
Kizina basarilar
Iskendere yağ dokturmezsin sadece etlerini yersin cnmDiyet düşmanı koca versiyonu, aynısından bende de var bı tane....ne zaman diyet yapamaya başlasam çomak sokmasa olmaz.
İl merkezine kızımı sınava getirdik, İskender ve Künefe yemeden dönmek yok diyor...ne yapayım ben şimdi..
Haberi var diyetimden ama kabul etmiyor...yemeden olmaz diyor.... aslında kendisine eşlik etmemi istiyor...Iskendere yağ dokturmezsin sadece etlerini yersin cnm
Kunefe tabiki yemiceksin
Esin istiyorsa kendi yesin
Sen kararli ol canim istemiyor de
Soylemedinmi esine dikkat ettigini
Güzel yapan yer olunca bayılırım künefeyeDiyet düşmanı koca versiyonu, aynısından bende de var bı tane....ne zaman diyet yapamaya başlasam çomak sokmasa olmaz.
İl merkezine kızımı sınava getirdik, İskender ve Künefe yemeden dönmek yok diyor...ne yapayım ben şimdi..
Bu sefer kararli oldugunu ona ispat edebilirsin :)))Haberi var diyetimden ama kabul etmiyor...yemeden olmaz diyor.... aslında kendisine eşlik etmemi istiyor...
Oooo tugce hanim kutlamalarin sonu gelmiyor deseneBen geldiiiimmmmm
Ayyy yine çok yoğun bir gün bugün de :)
Psikolog, kuaför, cilt bakımı derken yine akşama yaklaştık.... Akşam yine bir doğum günü partim var, benim her yıl böyle kutlu doğum haftası gibi oluyor, 1 hafta boyunca kutlamalar yapılır ...
Siz neler yaptınız nasılsınız?
2. Olmuşuz bu arada tebrik ediyorum ve tabiikiaskrhpozitif mervoşşşş tebrikler kuzummm
Eşim kilolu değil canım ve maalesef gece 12’de kolalar, pastalar... şeklinde besleniyor. Ertesi gün canım istemiyor, fırsat bulamadım filan diye aç geziyor ve dengeliyor. Ona uyarsam olan bana oluyor. Ama dediğine katılıyorum. Çok güzel başarmışsın maşallah. Ben de öyle olmalıyım biliyorum. Hadi ona söz geçirdim @ekim2009 ’un anlattığı gibi ortamlarda herkeslere yasak mı koyacağım. İlla ki bunu aşmalıyım, başka yolu yok.
Tabi tatilde kilo almadan dönme hedefimi de tutturmalıyım
Canı daha önce de anlatmıstım . Diyet yaptığımı bilince motivasyonumu düşürüyor. Sen asla vermezsin,devam edemezsin,boşver gel ye vs. O yüzden söylemedim bu sefer. Ve en uzun süren diyetim oldu diyebilirimBence diyet deme ama yediklerime dikkat ediykrum faoan die soyoe neden saklion cnm adam da senin icin yapior yani ne bilsin bence soylesen destek olur en azindan sana cıss olanlari alip gelmez
Eskiden olsa cozuturdum ben de. Listeyi düşündüm. Telafi edebilirim dedim. Bel ağrım hala var o nedenle spora baslamadım henüzyediğin için pişman olup sonra cozutmamissin ben pişmanlık duyarsam eğer günü batiriyorum bence güzel menü sporda olsaydı
Canım hiç istemiyor. Siz isterseniz yeyin dedim. Yok ben de yemeyeyim dedi.midem yanıyor bir doktora gideceğim disarda da ondan yemeyelim dedim gastrit mi reflü mu bilmem ama dışarda yeyince tatlı yeyince mahvediyor beni hayatım de accikta suratını asarak miymiy anlat
Bir dahakine öyle derimArtik mideme dokunuyor deseydin :))
Hahaha çok yasa abla. Ben de kendimi romantik sanırdımanam bacım her şeyi de söylemeyeyim diyorum ama ne dilim ne parmaklarım durmuyorrrr
kız sen de desene ben öyle hamurlu tatlı değil gerçek tatlı severim, seni yani diyip seni yerim istersen diyip çıkarma kocanı evden sizin dışarı çıkmanız tehlikeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Valla kuzum hayir demeyi bilmemiz lazim . Yoksa bu kilolar gitmiyor. Yine de eşlik et. Yemeğini ekmeksiz ye. Ama tatlı cıss . Ben de künefeyi çok severim. Ve bugün künefeye hayır diyebildim .Diyet düşmanı koca versiyonu, aynısından bende de var bı tane....ne zaman diyet yapamaya başlasam çomak sokmasa olmaz.
kizlar atlama ipi almistim ya uzerinde kilo giris yeri de var, sadece atladigin sureyi dikkate alarak ne kadar zamanda kac kez atladin,kilona gore de kac kalori yaktin onu gosteriyor.
az once biraz ip atlayayim dedim 2 dk 6 sn icinde 204 kez ip atlamisim toplamda 26kalori yakmisim. bence 2 dk icin cok iyi kalori harca
tiyormus. gunde 10 dk yapsam toplamda 130 kalori eder.
dün komşulardan duydum 1 kilo süte(yoğurt mayalama ısısın da olacakmış) herhangi bir peynirden biraz atıp 8-10 saat mayalandırınca bildiğimiz lapne peynir oluyormuş , bu gün de sütçü geldi taze sütten hemen denedim akşam bakıcam olmuş mu olmamış mı ona göre size de yazarım, özellikle küçük bebesi olanlar için çok iyi bence :)
tünaydın canım benimde içim pek havalı eşimle akşam üstü tatile çıkcaz haftasonu için:)
Gelin bacılar eşim dışarda yiyelim diye tutturdu. Zor ikna ettim evde yemeye. Şimdi de ısrarla tatlı yemeye gidelim diyoristemiyorum dedikçe seni şakacı sen tatlı çok seversin diyor
Haydi kızlar görüşürüz yine gelirim yemeği hazırlayım dışarı çıkmadan yetişsingelince saldırmak yerine hazır olsun herseyim
Orda da olumlu olursa doneriz diyip olumsuz olursa hic aramamazlik yapiyolarmi cnm yoksa herhalukarda ariyorlarmi merak ettim :))Daha henuz bir sey yok canim, haftaya haber verecekler bekliyorum bakalim hayirlisi :)
Bim'de siyez unu 12 TL
A101 de siyez bulguru 8 TL kusurati var ama yine aklımda kalmadı
Stokladim da azıcık unu abartmis olabilirim ama buzdolabında saklarsaniz yazın da birşey olmaz migrosa göre çok çok uygun fiyatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?