Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Simdiden iyi tatiller canim tadini cikarr nereye gidiyorsunuz

senin esin diyette oldugunu bilmiyordu dimi cnm hala farketmediyse demekki
Yok canim bilmiyor hala. Zaten verdiğim de pek belli olmuyor
Bende bugun kisirimi yaptim guzel de oldu smdi aksam yemegi olark 1 kase kisir az bisi tavuk ve ayran yiyicemm
Afiyet olsun canım

Benimkide oyle ye askim sen böyle daha güzelsin diyor ama daha once zayıflayınca gördüm o bakısları şu an yalandan söyledigini anliyorum o yüzden :) şimdi bende söylemiyorum diyette oldugumu zaten kendi hamur işi pilav makarna sarma hayatta yemez anlamıyor o yüzden sadece tatlı çok sever o konuda zorlanıyorum onuda haftada 1 kaçamak olarak yiyorum

yok cnm okadarcik meyveden bisey olmaz
daim olsun inş.

İnşallah abla teşekkür ederim

hepsi guzel cnm
Evde yesillik kalmadimiydi salata yapmamisin

Evet abla salata malzemesi kalmamıştı ama bugün pazar vardı aldım

Afiyet olsun canım ama biraz fazla olmus karbon olmuş eminim bugün daha güzel menü olur

Gulbecim afiyet olsun) kahvaltıya Yeşillikte ekle, ben maydanoz ve dere otu kulaniyorum bence çok etkili oluyo

Tebrik ederim takimimi

güzel menü canım sporda var daha ne olsun

Teşekkür ederim

Güzel canim afiyet olsun

Teşekkür ederim canım

Afiyet olsun dolu dolu güzel bir menü olmuş

Gayet güzel olmuş afiyet olsun cnm

Afiyet olsun canım ama simit biraz bozmus ama sen talefi edersin

Afiyet olsun ablacım

Harikasın kelebekimmm

Teşekkür ederim canımm

Canımm çok fazla olmuş hem suyu cok cok az tuketmissin ödem yapar sana

Canim senin de menun hiç olmamış hani cuma diye küçuk bir ödül yapılabilir ama çok fazla olmus ve sabah peynir tek olmamış

Çok güzel canım afiyet olsun

Bir dahakine öyle derim Çıktık 1 saat yürüttüm onlari. Takati kalmadı ısrar etmeye eve geldik.Alışkın değil yürümeye
bir savastan daha galibiyetle ciktigin icin cooook tebriklerrrrr canom
Bim'de siyez unu 12 TL
A101 de siyez bulguru 8 TL kusurati var ama yine aklımda kalmadı
Stokladim da azıcık unu abartmis olabilirim ama buzdolabında saklarsaniz yazın da birşey olmaz migrosa göre çok çok uygun fiyatlar
burda normal 1 kilo un 55 cent
Siyez 1 kilosu 10 euro civari :)))
Bende bugun kisirimi yaptim guzel de oldu smdi aksam yemegi olark 1 kase kisir az bisi tavuk ve ayran yiyicemm
demekki sende guzel yapiyomusun cnm :)))) afiyet olsun benim yerimede ye :))

Afiyet olsun canım
kiz 10 kilo belli olmazmi
Tabiki oluyordur
kiyafetlerinden anlamiyomusun
Bide bol giyiniyosan disardan fazla farkedilmez belki
hic inanmayin o yalanlara hangi erkek yaninda fit bi kadin olsun istemezki :)))

Ben zayifladigim donemde
Eşim agzi kulaklarinda hanimi degistirdim diyordu millete :)))

Afiyet olsun canım

Kizz 10 kilo vermissin nasil belli olmaz oluyodur :) ama bazen hep gordugun insan olunca farkedemiyorsun seni smdi uzun suredir gormiyen biri gorse kesin farkeder

Evet abla bu sefer guzel oldu :) yerim tabikii

Masallah kuzuya hayirli olsun mezuniyeti
Onlar bu yasta kiyafette begenmez :))) gönlüne göre bulabildinizmi bari

kararlı olup söylediğin de, söylediğin ne olursa olsun karşıdakiler mutlaka saygı duyuyor( o enerjiyi yayıyorsun) konuşurken omuzlarının dik olduğundan emin ol gülüm
İyi taktik sağol canım. Bazen küçük ayrıntılar çok önemli oluyor.
Üç hafta az zaman değil ama ben gibi menüleri yazılabilir olmayan, gerçek haftalık hedefi kilo almamak olan biri için çok. Ben geçmişte de ortalama haftada yarım kilo veriyormuşum baktım da yani haftada üç kilo bana zor. Şimdi veriyorum çünkü kaç hafta günlerce günlük 20 bin kaloriyi bile bulmuş olabilirim. O hale göre az yiyorum ama başkası bu yediklerimi yese kilo alır. Tr'ye gidip de kilo almamak da her babayiğidin harcı değil bence, bravo sana.

Erkekler bir de cok kolay yakiyorlar sanirim benim esimde hep zayif ne yese
Ama cok sanslisin canim sana destek olan bi esim var insallah basaricaksin ben sana inaniyorum
teşekkür ederim bitanem
Ay ben çok üzülürdüm eşim öyle dese

Hayırlı olsun prensesin mezuniyeti, Allah nice güzel günlerini göstersin.

Iskendere yağ dokturmezsin sadece etlerini yersin cnm
Kunefe tabiki yemiceksin
Esin istiyorsa kendi yesin
Sen kararli ol canim istemiyor de

Soylemedinmi esine dikkat ettigini
Güzel yapan yer olunca bayılırım künefeye ama cıııısss
Valla kuzum hayir demeyi bilmemiz lazim . Yoksa bu kilolar gitmiyor. Yine de eşlik et. Yemeğini ekmeksiz ye. Ama tatlı cıss . Ben de künefeyi çok severim. Ve bugün künefeye hayır diyebildim .
Şanslı günümdeydim, İskender kalmamıştı, dolayısıyla iskenderin yağından ve ekmeğinden kurtuldum....

Bebeğinde saatlerdir dışarda olunca iyice huzursuzlastı, künefe de kalmış oldu...

Sabah kahvaltı 12.00 7 zeytin, iki kk peynir, birbuçuk YUMURTALI MANTARLI omlet,salata
Akşam 18.30 bir kase mercimek çorbası , bir tabak fırında istavrit , dört KAŞIK makarna , salata
Su 2 litre
Spor 45 dk yürüyüş
Ama kızlar bu operayı yükledim reklamları kapadım ama çıkıp duruyor yine buna bi çözüm bulmam lazım siz bir kaç ekran resminizi atar mısıjız buraya bi göreyim bende çıkanlar sizde de çıkıyor mu, işyerinde bilgisayardan kolayca bakarım ama cepte şu an çok sorun benim için olmadı operayı kapayıp normal Google dan gireyim , bide önceden sayfa upuzun yorumları okuyabiliyordum sayfa sayısı daha az oluyordu

sen daha simdiden kendini oyle sartliyosun cnm
Daha 3 hafta var onunde ve bunu nasil degerlendirecegin kendi elinde

Izinde sadece aksam sonrasi bisey yemedigim icin almadim :)) tabi çarşı gezmeleri baya vardi

Kilo verince bazilari bana seni taniyamadik dediler ya eşim espri mahiyetinde oyle dedi :))
Şanslı günümdeydim, İskender kalmamıştı, dolayısıyla iskenderin yağından ve ekmeğinden kurtuldum....

Bebeğinde saatlerdir dışarda olunca iyice huzursuzlastı, künefe de kalmış oldu...
ohhh kacamak olmadi yani :)
seymacim ogunlerini alt alta ve ogunler arasinda bosluk birakarak yazarmisin
Boyle karisik oluyor zor okunuyor

Menunde makarna disinda guzel o gereksiz olmus
Bugünkü menüm
Sabah kalkar kalkmaz 1.5 lt su

09:00
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 adet muz

1.5 lt su

18:00
Kağıt kebabı (100 Gr)
1 bardak ayran
1 adet Kaytaz böreği
Salata
bunu gormeden kacamak yokmu dedim ama borek kondurmusun oraya

iyi akşamlar kızlar Bugünki Menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin sekersiz kahve 1dilim ekmek
Ara 2 tuzlu kraker 1 yk nutella

Öğlen 13.30
3 kaşık bamya 1 kase yoğurt

Akşam 17.30
1 kase şehriye corbasi 1 avuç ceviz badem kuru üzüm
3.5 lt su
Yarindan itibaren karbona sekere tuza dikkat edecem

Kahve isteyen buyursunnnnn :)))

Turk kahvesi makinem bozuldu simdi heralde sigortası atti
Cok iyi bisey degildi zaten
Turk bakkalinda varsa yenisini alirim
Herseferinde cezvede useniyorum :)) makine daha pratik geliyor bana
ben varım bende Sinbo var kardeşime arzum okka aldık en iyi köpüğü Sinbo yapıyor ucuz ama köpüklü kahveler için
Haberi var diyetimden ama kabul etmiyor...yemeden olmaz diyor.... aslında kendisine eşlik etmemi istiyor...
senin miden senin tercihin onun kabul etmemesi birşey değiştirmez asil sen iradenle kabul etmemelisin bu bahane bence benim de eşim yıllardır yakınır hep diyettesin hiç yemiyorsun diye ama ben yersem 100 üstü olurum
taş değirmende öğütülmüş işlenmemiş un canım yada bulgur
normal unun 3 katı fiyatı şuan bimdeki ama migrosa daha pahalıydı Fransa Türkiye ve Yugoslavya da üretiliyor abla sizde nakliye de vardır
oo hayırlı olsun ilk mezuniyetiniz darısı diğerlerine
bizde öyle birşey olmuyor ama tekrar dene istersen operanın en çok puan alanını indirdin dimi
Çorba varsa makarna yok makarna varsa çorba yok canım ikisi yanyana olmasın ikiside karbon sen bu durumda 3.5-4 dilim ekmek yemişsin
Bugünkü menüm
Sabah kalkar kalkmaz 1.5 lt su

09:00
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 adet muz

1.5 lt su

18:00
Kağıt kebabı (100 Gr)
1 bardak ayran
1 adet Kaytaz böreği
Salata
akşam ki börek olmamış
değişik bir menü olmuş ama Nutella hiç olmamış rakibem kavanozu yemeseydin iyiydi bende regl oldum senin nutellayi görünce içim cizzzz etti

Sabah 10.45
Bu kahvaltıya ek 4 çilek 2 çilek kadar muz

Akşam 18.45
Karnabahar mantısı
2 yk kabak oğlumdan kalan

Belki kahve

Su 2.5 lt en az fazlası olabilir
Spor 2 mil Leslie =90 puan Pnrrr-12
Başka spor yaparsam eklerim

Listede ilk menüm Mefkurem

kizzz nutellaylami eltine nisbet yapican
Bence sen mutfaga eltinin resmini as
normal unun 3 katı fiyatı şuan bimdeki ama migrosa daha pahalıydı Fransa Türkiye ve Yugoslavya da üretiliyor abla sizde nakliye de vardır
burda marketlerde yok zaten cnm
Netten aldim o da normal unun 20 misli pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…