Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hanimlar bugun cok yogundum biraz once misafirlerim gitti dunude insallah bugunle telafi ederim gecmis odevimide yapacagim bakalim sizler nasilsiniz
Bugunki menum
Sabah 2-3dilim firinda kiymali karnibahar yemegi peynir 2-3kasik yogurt

12 gibi
1 sutlu kahve 1 hurma biraz kuru uzum

2 lt su

Masallah hayirli olsun mezuniyeti cnm

Aa cok iyimis alaydim keske artik bidhakine :))

Kahvaltı tabağına bayıldım... iştahım geldi inanın...

Ben sırf az yemek için ayakta atıştırıyorum..
Ya ben seviyorum böyle iştah acıcı olsun ki bıktırmasın diye canım çocuklardan fırsat buldukça hazırlıyorum böyle

Afiyet olsun canım ama simit biraz bozmus ama sen talefi edersin
Evet canım
bir savastan daha galibiyetle ciktigin icin cooook tebriklerrrrr canom
Teşekkürler kaptanim
kiz 10 kilo belli olmazmi
Tabiki oluyordur
kiyafetlerinden anlamiyomusun
Bide bol giyiniyosan disardan fazla farkedilmez belk
Son aylarda aldigim kiloyu vermiş oldum. Çoğu zaman eşofman giyerim. Eski halime döndüm yani o yüzden pek belli olmuyor
Kizz 10 kilo vermissin nasil belli olmaz oluyodur :) ama bazen hep gordugun insan olunca farkedemiyorsun seni smdi uzun suredir gormiyen biri gorse kesin farkeder
Uzun süredir görmeyen biri görse kilo almışsın der
Şanslı günümdeydim, İskender kalmamıştı, dolayısıyla iskenderin yağından ve ekmeğinden kurtuldum....

Bebeğinde saatlerdir dışarda olunca iyice huzursuzlastı, künefe de kalmış oldu...
İyi olmus canım. Her kaçamak insanı geri atıyor
Güzel afiyet olsun canim
Bugünkü menüm
Sabah kalkar kalkmaz 1.5 lt su

09:00
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 adet muz

1.5 lt su

18:00
Kağıt kebabı (100 Gr)
1 bardak ayran
1 adet Kaytaz böreği
Salata
Afiyet olsun canim ama börek olmamış
Nutella olmamış canım. Bana hiç iyi gelmez
Gayet güzel canim afiyet olsun
Güzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun akşam ekmek olmasa daha iyiymiş
Canim akşam bisey yemedin mi az olmuş

Menüm
11.00
Bi kücük kase peynir karışımı
2 has yumurta
2 ince salam
Domates salatalık

14.00
Bir kupa sütlükahve

16.30
Bi porsiyon büryan(haslama et gibi )
Salata
Ayran

17.30
Türk kahve

22.00
Bir kupa sütlü kahve

Spor
60 dk orta yürüyüş
Su
2.5lt

lapne peyniri olmadıııııııııı
iyice soğudu 10 saati çoktan geçti diye süzeyim dedim tülbentte yumurta büyüklüğünde bir topak var hala süzülüyor tülbentte gerisi olduğu gibi aktı , ben de ziyan olmasın o kadar süt ocağa tekrar koyup kaynatayım kesilsin lor olur dedim kaynadı hala kesilmedi normal süt yani , acaba kaynar sıcaklıkta mı olacaktı bu saatte de arayıp soramam, kaynattığım süte peynir atıp sabaha kadar bekleticem bu defa olur inşallah olursa hemen yazarım kızlar

Menüm

Sabah 10. 00
2 kaşık menemen
1 dilim hellim
1 minik parça dil peyniri
1 minik parça kaşar
1 tatlı kaşığı acuka
1 ince dilim sucuk
1 bir dlm tb ve siyez unlu ekmek
Domates
Salatalık

Akşam 18.00
1 tabak kiymali fırında patlıcan
1 kase yoğurt
1 dlm siyez ve tam buğday ekmeği

19.00
2 ceviz

Su:2.5 lt

Güzel canım afiyet olsun

afiyet şifa olsun büryanı nerede buldun gülümm, şu tandıra tüm eti atıp bir gün pişen yöntemle olan değil mi bir kere tatvan da yemiştim arada canım kendi pişirdiğim hariç (zaten yemiyorum genelde evde pişeni) et çekiyor eşime diyorum ama böyle löp et olsun kuru olmasın büryan gibi olsun o da nereden bulayım ben sana onu diyor:))))))

Ablacım netten baktım da mayaladıktan sonra buzdolabında 12 saat bekletin diyor. Mayaladıktan sonra beklettin mi

Ablacım netten baktım da mayaladıktan sonra buzdolabında 12 saat bekletin diyor. Mayaladıktan sonra beklettin mi
10 saat beklettim buzdolabına koymadım normal tezgahta üzeri sarılı ve yoğurt mayaladığım ısıdaydı
ayy ben de bakayım nete sağ ol gülümmmm

Harika menü ablammm North River
Fayet güzell hele spor göz dolduruyorrrrr Fit mutlu anne
Hoşbulduuuukk
Duan işe yaradı vallahi, hayatımda derece yapa yapa uk ehliyet sınavında yaptım
Tebrikler canımmmm pesto26
Tebriklerrrrrrr haftya 1.lik gelsin inş ablam Mefkurem askrhpozitif ayrıca tebrik ederim canım seni..seninle rakip olamaktan gurur duydum duyarım da))))
Kızlar yarına ne yemek yapsam plan yapayım

Karnabahar mantısı mı
Karnabahar kısırı mı
Barbunya mı bilemedim
Karnabaharmantısı naaıl oluyor kii Ak kelebek
Afiyetler olsun canımmm

Anlatayım kuzum bu günde yaptım
Karnabahar ı haşlıyorsun ayrı bi r kapta sarımsaklı yoğurt ile karıştırıp üzerine sos yapıyorsun kıymalı veya sade keyfine göre canım

Süper menü ablacımmm
Ben hic bulgur pilavini mercimekli yapmadim
Ben de ve merak ettimmmm
Katnabahar ı haşlıyorum canım sonra sarımsaklı yoğurt yapıyorum içinse atıyorum haşlanmış karnabaharları üzerine kıymalı sos yapıyorum çok lezzeti oluyor
Wuuuutarif kaydedildi
Yok canim alıp almamakta kararsiz kaldim sonrada marketten çıkarken unuttum kendim yaptım ama A101 ve bimde baya degisik bulgurlu seyler var denemek istiyorm bir ara hepsini
A 101 in iki ürününü cok cok seviyrm ve sık yapıyrm canım ben gercekten cok lezzetli ve pratik oluyor.birisi greçkalı öbürü de frikikli
F
Helal olsun ne denir ablacımmm))
Oo süpermiş zaten ip atlama çok çok etkili diyorlar

Olsun, senin kilondayken ipleri eline almak isteyen de milyonlarca insan var. Hepimiz bir yerden başlıyor, metabolizma konusunda da haklısın, yavaşlar diye korktuğumdan 5 yiyip 3 diyet yaptım. Artık düzenli şekilde vermem lazım
Valla helal olsun, ben de ona börek yapmak istiyorum şimdi ama kendim de yerim diye yapamıyorum:)
Aiyy, kontrol ettin mi aplacım olmuş mu?
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Gelin bacılar eşim dışarda yiyelim diye tutturdu. Zor ikna ettim evde yemeye. Şimdi de ısrarla tatlı yemeye gidelim diyor istemiyorum dedikçe seni şakacı sen tatlı çok seversin diyor
Bunlar niye bizi sabote ediyo ya bugün ben de çok direndim, hamburger diye tutturması yetmezmiş gibi bir de sen yemezsen ben de yemem diye bi tripler çıkardı kendine. Bugün yırttım yarın mücadelem devam edecek...
Canım her normal birey hamile birine misafir olurken o cümleleri kuruyor ama karşıdaki insan da genelde hazırlamış oluyor takdir edersin:) haftalık performansım iyi olduğu için çok kafaya takmadım açıkcası sonrasında da az yediğim için bugün ekside uyandım hatta eti gong değil canım eti gong tarzı (şekil ve proses olarak) 26 kalorilik light bir ürün
Afiyet olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…