- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.601
vermemiş zuhal ablacım, ben yanlış okumayı başarmışım :)Diyetisyenin bakliyatla ekmek vermismiydi cnm
Selam hatunlarrr
Benimde bugünüm baya yoğun geçti çarşı pazar dolandım baya yoruldum ve kızımın mezuniyeti var ona elbise ayakkabı falan aldım (annesinin kuzusu ilk okulu bitiriyo)
Bende gidip yemegimi yiyeyim sonra evi toplayip spor yapicam
ben varım bende Sinbo var kardeşime arzum okka aldık en iyi köpüğü Sinbo yapıyor ucuz ama köpüklü kahveler için
senin miden senin tercihin onun kabul etmemesi birşey değiştirmez asil sen iradenle kabul etmemelisin bu bahane bence benim de eşim yıllardır yakınır hep diyettesin hiç yemiyorsun diye ama ben yersem 100 üstü olurum
taş değirmende öğütülmüş işlenmemiş un canım yada bulgur
normal unun 3 katı fiyatı şuan bimdeki ama migrosa daha pahalıydı Fransa Türkiye ve Yugoslavya da üretiliyor abla sizde nakliye de vardır
oo hayırlı olsun ilk mezuniyetiniz darısı diğerlerine
bizde öyle birşey olmuyor ama tekrar dene istersen operanın en çok puan alanını indirdin dimi
Çorba varsa makarna yok makarna varsa çorba yok canım ikisi yanyana olmasın ikiside karbon sen bu durumda 3.5-4 dilim ekmek yemişsin
akşam ki börek olmamış
değişik bir menü olmuş ama Nutella hiç olmamış rakibem kavanozu yemeseydin iyiydibende regl oldum senin nutellayi görünce içim cizzzz etti
Ya ben seviyorum böyle iştah acıcı olsun ki bıktırmasın diye canım çocuklardan fırsat buldukça hazırlıyorum böyleKahvaltı tabağına bayıldım... iştahım geldi inanın...
Ben sırf az yemek için ayakta atıştırıyorum..
Evet canımAfiyet olsun canım ama simit biraz bozmus ama sen talefi edersin
Teşekkürler kaptanimbir savastan daha galibiyetle ciktigin icin cooook tebriklerrrrr canom
Son aylarda aldigim kiloyu vermiş oldum. Çoğu zaman eşofman giyerim. Eski halime döndüm yani o yüzden pek belli olmuyorkiz 10 kilo belli olmazmi
Tabiki oluyordur
kiyafetlerinden anlamiyomusun
Bide bol giyiniyosan disardan fazla farkedilmez belk
Uzun süredir görmeyen biri görse kilo almışsın derKizz 10 kilo vermissin nasil belli olmaz oluyodur :) ama bazen hep gordugun insan olunca farkedemiyorsun seni smdi uzun suredir gormiyen biri gorse kesin farkeder
İyi olmus canım. Her kaçamak insanı geri atıyorŞanslı günümdeydim, İskender kalmamıştı, dolayısıyla iskenderin yağından ve ekmeğinden kurtuldum....
Bebeğinde saatlerdir dışarda olunca iyice huzursuzlastı, künefe de kalmış oldu...
Güzel afiyet olsun canimSabah kahvaltı 12.00 7 zeytin, iki kk peynir, birbuçuk YUMURTALI MANTARLI omlet,salata
Akşam 18.30 bir kase mercimek çorbası , bir tabak fırında istavrit , dört KAŞIK makarna , salata
Su 2 litre
Spor 45 dk yürüyüş
Ama kızlar bu operayı yükledim reklamları kapadım ama çıkıp duruyor yine buna bi çözüm bulmam lazım siz bir kaç ekran resminizi atar mısıjız buraya bi göreyim bende çıkanlar sizde de çıkıyor mu, işyerinde bilgisayardan kolayca bakarım ama cepte şu an çok sorun benim için olmadı operayı kapayıp normal Google dan gireyim , bide önceden sayfa upuzun yorumları okuyabiliyordum sayfa sayısı daha az oluyordu
Afiyet olsun canim ama börek olmamışBugünkü menüm
Sabah kalkar kalkmaz 1.5 lt su
09:00
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 adet muz
1.5 lt su
18:00
Kağıt kebabı (100 Gr)
1 bardak ayran
1 adet Kaytaz böreği
Salata
Nutella olmamış canım. Bana hiç iyi gelmeziyi akşamlar kızlar Bugünki Menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin sekersiz kahve 1dilim ekmek
Ara 2 tuzlu kraker 1 yk nutella
Öğlen 13.30
3 kaşık bamya 1 kase yoğurt
Akşam 17.30
1 kase şehriye corbasi 1 avuç ceviz badem kuru üzüm
3.5 lt su
Yarindan itibaren karbona sekere tuza dikkat edecem
Gayet güzel canim afiyet olsun
Güzel canim afiyet olsunMenü (2. Gün -70.8 )
Sabah (9:00)
1.5 YK siyez 1 yumurta biraz sütle krep
2 kk peynir
1 tatlı kaşığı acuka
Ara(13:30)
1 kupa sütlü kahve
1 cb leblebi
1 kurutulmuş Trabzon hurması
Akşam(18:40)
4 dondurma kaşığı ( YK dan küçük TK dan büyük) sebzeli bulgur pilavı
3 köfte
1 kase cacık
Şu: 2lt spor: 45 dk Leslie 15 dk bölgesel 20 yuruyus ( çok soğuktu kısa kestim )Pnrrr-12 240 puan
Afiyet olsun akşam ekmek olmasa daha iyiymişuyanınca 2 bardak su
10-10:30 kahvaltı 1 bardak tarçınlı süt ve 1 yk tahinli 1 muz
13:00-14:00 öğle 2 dilim tam buğday ekmeği + bol yeşillikli salata + kıyma kavurma (100 gr)
17.00 ara ayran
19:00-19:30 2 kepçe etli nohut yemeği+ 2 dilim ekmek + salata
toplam 2.3 litre su
Canim akşam bisey yemedin mi az olmuşHanimlar bugun cok yogundum biraz once misafirlerim gitti dunude insallah bugunle telafi ederim gecmis odevimide yapacagim bakalim sizler nasilsiniz
Bugunki menum
Sabah 2-3dilim firinda kiymali karnibahar yemegi peynir 2-3kasik yogurt
12 gibi
1 sutlu kahve 1 hurma biraz kuru uzum
2 lt su
Güzel canım afiyet olsunMenüm
11.00
Bi kücük kase peynir karışımı
2 has yumurta
2 ince salam
Domates salatalık
14.00
Bir kupa sütlükahve
16.30
Bi porsiyon büryan(haslama et gibi )
Salata
Ayran
17.30
Türk kahve
22.00
Bir kupa sütlü kahve
Spor
60 dk orta yürüyüş
Su
2.5lt
afiyet şifa olsun büryanı nerede buldun gülümm, şu tandıra tüm eti atıp bir gün pişen yöntemle olan değil mi bir kere tatvan da yemiştim arada canım kendi pişirdiğim hariç (zaten yemiyorum genelde evde pişeni) et çekiyor eşime diyorum ama böyle löp et olsun kuru olmasın büryan gibi olsun o da nereden bulayım ben sana onu diyor:))))))Menüm
11.00
Bi kücük kase peynir karışımı
2 has yumurta
2 ince salam
Domates salatalık
14.00
Bir kupa sütlükahve
16.30
Bi porsiyon büryan(haslama et gibi )
Salata
Ayran
17.30
Türk kahve
22.00
Bir kupa sütlü kahve
Spor
60 dk orta yürüyüş
Su
2.5lt
Ablacım netten baktım da mayaladıktan sonra buzdolabında 12 saat bekletin diyor. Mayaladıktan sonra beklettin milapne peyniri olmadıııııııııı
iyice soğudu 10 saati çoktan geçti diye süzeyim dedim tülbentte yumurta büyüklüğünde bir topak var hala süzülüyor tülbentte gerisi olduğu gibi aktı , ben de ziyan olmasın o kadar süt ocağa tekrar koyup kaynatayım kesilsin lor olur dedim kaynadı hala kesilmedi normal süt yani , acaba kaynar sıcaklıkta mı olacaktı bu saatte de arayıp soramam, kaynattığım süte peynir atıp sabaha kadar bekleticem bu defa olur inşallah olursa hemen yazarım kızlar
10 saat beklettim buzdolabına koymadım normal tezgahta üzeri sarılı ve yoğurt mayaladığım ısıdaydıAblacım netten baktım da mayaladıktan sonra buzdolabında 12 saat bekletin diyor. Mayaladıktan sonra beklettin mi
Harika menü ablammmmenu (1.gun )(71.3)
Sabah(10:00)
1 kk peynir
1 .5 dilim kızarmış ekmek
1 tK acuka
1tk fıstık ezmesi (%88)
Yeşillik
Öğle(14:00)
3yk kapuska
1 dlm ekmek
1 kase salata
Akşam(17:15)
1 kase domates çorbası (domates ve sütten sadece )
1 dilim ekmek
3 tane küçük mücver ( toplamı 1 avuç içi kadar)
1 kk peynir
Su: 2 lt Spor: 40 dk elitpik 30 dk tempolu yürüyüşPnrrr-12 250 puan
Fayet güzell hele spor göz dolduruyorrrrrMenüm
Kahvaltı 10:40
5 siyah zeytin
1/2 kk beyaz peynir
3 ince dilim sucuk
1 dilim tbe
Açık çay
Öğle 15:00
3 kaşık kısır
2 bardak ayran
Akşam 19:00
1 kepce şehriye çorbası
Bi dolu kase salata
4 kaşık soğanlı ıspanak
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt geçer
Spor
95 dk tempolu yürüyüş
25 dk pilates
100 squat
380 puanPnrrr-12
Tebrikler canımmmmHoşbulduuuukk
Duan işe yaradı vallahi, hayatımda derece yapa yapa uk ehliyet sınavında yaptım
Tebriklerrrrrrr haftya 1.lik gelsin inş ablamCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
614.ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (8.TAKIM) ==>%1,087
2. (9.TAKIM) ==>%0,841
3.(14.TAKIM) ==>0,651
BİREYSEL DERECELER
1. @HasibeG (8.Tk)==>%2,64
2. @askrhpozitif (9.Tk)==> %2,60
3. @umutluanne83 (8.Tk) ==>%2,42
ETAP SONUNCUSU
==>> @gewezebidik ( 9.Takım ) ==> %-1,34
Karnabaharmantısı naaıl oluyor kiiKızlar yarına ne yemek yapsam plan yapayım
Karnabahar mantısı mı
Karnabahar kısırı mı
Barbunya mı bilemedim
Afiyetler olsun canımmmMenüm
09.40
Yarım armut
Sabah 10.00
1 dilim peynir
Yarıma yakın simit(ah ah hiç dayanamam sağ olsun eşimin bugün beni önemseyeceği tutmuş . Yemiş bulundum. Ama sonra tabiki üzüldüm)
Ara:12.00
10 tane yer fıstığı
Öğle 13.30
1 tabak fırında sebze
Yoğurt
Ara 15.00
Yarım portakal,çeyrek kivi
Akşam 19.00
1 tabak kavurma
Salata
Ayran
Su:2.5 lt
Anlatayım kuzum bu günde yaptımHarika menü ablammmNorth River
Fayet güzell hele spor göz dolduruyorrrrrFit mutlu anne
Tebrikler canımmmmpesto26
Tebriklerrrrrrr haftya 1.lik gelsin inş ablamMefkurem askrhpozitif ayrıca tebrik ederim canım seni..seninle rakip olamaktan gurur duydum duyarım da ))))
Karnabaharmantısı naaıl oluyor kiiAk kelebek
Afiyetler olsun canımmm
Süper menü ablacımmmCuma Menüm
10.00 civari
3 hurma
6 badem
13.00
1 tb kiymali patlican firinda
Yogurt
2 dil. Cavdar ekm.
19.15
3-4ks.kiymali patlican
3 ince dil. Firinda karnibahar
Yogurt
Biraz salatalik
(evde yeşillik kalmadi :)
Su 2 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
135 puanPnrrr-12
Ben de ve merak ettimmmmBen hic bulgur pilavini mercimekli yapmadim
WuuuuKatnabahar ı haşlıyorum canım sonra sarımsaklı yoğurt yapıyorum içinse atıyorum haşlanmış karnabaharları üzerine kıymalı sos yapıyorum çok lezzeti oluyor
A 101 in iki ürününü cok cok seviyrm ve sık yapıyrm canım ben gercekten cok lezzetli ve pratik oluyor.birisi greçkalı öbürü de frikikliYok canim alıp almamakta kararsiz kaldim sonrada marketten çıkarken unuttum kendim yaptım ama A101 ve bimde baya degisik bulgurlu seyler var denemek istiyorm bir ara hepsini
Fbu gün öğleden sonra site kafesin de bizim hatunlar birer çeşit yapıp götürelim orada çay içelim diye anlaşmışlar tontişim de bana 11 gibi mesaj attı yani daha hiç bir şey yememişken , benim karnım çok ağrıyordu annem sıkıldı artık diye gidelim dedim , öğle 12 buçuk gibi bol yeşillikle yumurtalı salatamı doyasıya yiyip öyle gittim tabii ki , önden sıcak suyumu koydum karnıma buskopanımı da içtim :)) kafe sahibi hanıma pişi yaptırmışlar valla güzel kokuyordu kekler patates salataları keki bile el yapımı tiramisular kurabiyeler masalar doluydu yani, çoook ısrarlara rağmen karnım tok diye yemedim benim bu huyumu bilmeyen yeni gelenlerden bir komşu durup durup şimdi hiç mi yemeyeceksin bari şunun tadına bak v.s. dedi diğer 2 komşu aaa o tokum dediyse yemez daha ısrar etme dediler alıştırmışım artık herkesi aferin banaaaa demi:)))
Oo süpermiş zaten ip atlama çok çok etkili diyorlarkizlar atlama ipi almistim ya uzerinde kilo giris yeri de var, sadece atladigin sureyi dikkate alarak ne kadar zamanda kac kez atladin,kilona gore de kac kalori yaktin onu gosteriyor.
az once biraz ip atlayayim dedim 2 dk 6 sn icinde 204 kez ip atlamisim toplamda 26kalori yakmisim. bence 2 dk icin cok iyi kalori harcatiyormus. gunde 10 dk yapsam toplamda 130 kalori eder.
Sağ ol canımHarika menü ablammmNorth River
Fayet güzell hele spor göz dolduruyorrrrrFit mutlu anne
Tebrikler canımmmmpesto26
Tebriklerrrrrrr haftya 1.lik gelsin inş ablamMefkurem askrhpozitif ayrıca tebrik ederim canım seni..seninle rakip olamaktan gurur duydum duyarım da ))))
Karnabaharmantısı naaıl oluyor kiiAk kelebek
Afiyetler olsun canımmm
Mayaladıktan sonra da bir bekleme süresi oluyormuş10 saat beklettim buzdolabına koymadım normal tezgahta üzeri sarılı ve yoğurt mayaladığım ısıdaydı
ayy ben de bakayım nete sağ ol gülümmmm
Olsun, senin kilondayken ipleri eline almak isteyen de milyonlarca insan var. Hepimiz bir yerden başlıyor, metabolizma konusunda da haklısın, yavaşlar diye korktuğumdan 5 yiyip 3 diyet yaptım. Artık düzenli şekilde vermem lazımAmin canım hepimiz mutlu ve fit olalım
Hoşgeldin Şeyma. Ben Edibe, 37 yaşındayım. 93 kiloyum, kendimi bildim bileli zayıflamak istiyorum
Sabit olsaydın sana daha bir yaklaşacaktım ama sen de verip şaşırttın beni. Olsun olsun ikimiz de inelim de önce sonra fark etmez.
Beş mesaja falan takılma, bol bol gel canım
Gözünü korkutmak gibi olmasın ama gidip de kilo almayan pek olmuyor, yürüyüş filan yapma imkanın olur mu acaba telafi için?
sağol canım
tebrikler
bu alıntı anlamsız oldu artık
hoşgeldin Canan, daha fazla almadan takıma gelmen iyi olmuş. Yoksa bu kilo öyle bir meret ki alıp başını gidiyor
Evet tez zamanda kolayca gider ve bir daha geri gelmez inşallah. Geçen gün iki bebeklere hamile normalde çok zayıf bir arkadaşımı gördüm. Doğumuna az kalmış ama kendi daha da zayıf karın desen minnacık. Bir ona baktım bir kendime nasıl bir insanım diye hayret ettim doğrusu
evet evet yakın kilolarda takımdaşlar olunca daha mutlu oluyorum, yol uzun ama hep birlikte tıkır tıkır vereceğiz kiloları, en önemlisi durmadan devam edebilmek. İzne çıkmasaydım şimdi vermesem bile 86 olurdum. İş işten geçince hangi taşa vursan başını fayda etmiyor ah ah
Hoşgeldin. İyi bir başlangıç yapmışsın, devamı gelir inşallah
Olur öyle şeyler haftaya telafi edersin
aynı ben notunu düşmezsem olmaz... Yalnız şimdi gençsin metabolizma idare ediyor ama yaş ilerledikçe durum fena. Toparlayıp önlem alman iyi olmuş. keşke ben de senin kilolarındayken gelseymişim kk'ya
Süper ya... Ben de böyle olmak istiyorum...
Tebrik ederim. Pratik için gün aldın mı
Yok daha neler bir kiloya sebep mi vaz geçecektin?
Valla helal olsun, ben de ona börek yapmak istiyorum şimdi ama kendim de yerim diye yapamıyorum:)Canim esinde kilolumu merak ettim cunku degilse onada biraz ceza gibi oluyor sanki. Ben esim yanimda pastalar tatlilar yerken zayifladim tabi herzaman irademiz cok guclu olmiyabiliyor ama bence once beyinde bitirmek gerekiyor cunku illaki disarda markette de goruceksin tatlidir hamurisidir o bi anlik gaflette dustunmu zaten onu alir yersin bu benim fikrim tabiki aslinda esinin destek olmasida guzel bisey ama ilersi icin bunuda bi dusun derim :)
Aiyy, kontrol ettin mi aplacım olmuş mu?dün komşulardan duydum 1 kilo süte(yoğurt mayalama ısısın da olacakmış) herhangi bir peynirden biraz atıp 8-10 saat mayalandırınca bildiğimiz lapne peynir oluyormuş , bu gün de sütçü geldi taze sütten hemen denedim akşam bakıcam olmuş mu olmamış mı ona göre size de yazarım, özellikle küçük bebesi olanlar için çok iyi bence :)
Güzel olmuş canım afiyet olsunsabah perşembe günü
klasik kahvaltım
ekmek peynir şekersiz çay yumurta yedim mi hatırlamıyorum
öğlen
patlıcanlı biber közlemeli salata
köfte kanat
akşam
köfte kanat salata 2 şer adet
cuma
yarım simit
peynir
muhlama
öğlen
1 tabak yeşil mercimek
1 kase yoğurt
akşam
1 dilim ekmek peynir haşlanmış yumurta (dışarda yememek için iş yerinden bunları yedim ne kadar doğru bilmiyorum )
su günlük 2 şer litreye yakındır dün 30 35 dakikada yürüdüm ekstra
Bunlar niye bizi sabote ediyo yaGelin bacılar eşim dışarda yiyelim diye tutturdu. Zor ikna ettim evde yemeye. Şimdi de ısrarla tatlı yemeye gidelim diyoristemiyorum dedikçe seni şakacı sen tatlı çok seversin diyor
Canım her normal birey hamile birine misafir olurken o cümleleri kuruyor ama karşıdaki insan da genelde hazırlamış oluyor takdir edersin:) haftalık performansım iyi olduğu için çok kafaya takmadım açıkcası sonrasında da az yediğim için bugün ekside uyandım hattaevet canım bulgur çok olmuş ama süt olsun diyorum
cevap bulmuşsun bile :)
spordan sonra pınarıPnrrr-12 etiketle ilk sayfada spor puanları var canım menü güzel
yediğin için pişman olup sonra cozutmamissin ben pişmanlık duyarsam eğer günü batiriyorum bence güzel menü sporda olsaydı
süper olmuş
burda da yeni sayılır ama ben 200 g ürüne 5 TL verecegime 1 kg bulgura veririm fiayt misalidir 4 kusur çünkü net hatırlamıyorum
o kadar yedin nereye aciktin kız :)
aklın yolu bir :)
ekmekler normal canım listeden daha az hatta ama mücver cidden bilmiyorum annemlerde yedim onlar yemişti kalana coktum hemen
kazanç TL bazindan mi değildir sanırım o yüzden boşuna TL ye çevirme canım kazanca göre düşün TL nin bir değeri kalmadı çevirip stres yapma
sabah ki gong nedir canım ya ne gerek var dimi , akşam eşinle yediğin de çok gereksiz zaten arkadaşında karbon show yapmışsın ki Zuhal abla yukarda ne demiş bunlar hep bahanearkadaşına gitmeden lütfen uğraşma hatrim kalır bak ben seni görmeye geliyorum deseydin hem o yorulmazdi hemde sen karbona bogulmazdin
pasif yyeyici olabilir misin abla , sizin evdekiler yedikce sen etkilendin bence
boww bir karbon kurbanı daha hadi tatlı yendi ama akşam ki gözleme hiç olmamış
ay zor be benim ki evlendigimizde çok karisirdi şimdi söylüyor havada kalıyor ama kırmızı ruj hala surdurmez :)
ayrıntıya dikkat Zuhal ablanın topuklu terlikleri var demek ki pembis üstü ponponlu muaz değilsin sen
sen mi yaptın hamburgeri yani dışarda soslu olduğu için marul arası biraz zor
kimi kiramadin gozlemeyi mi
tatlım bırak çocukluğu ben çok hareketli ve sıfır ekmek tüketen biriydim sürekli bana ekmekle ye ekmekle ye derlerdi şimdi ben herşeyi ekmekle yesem bir 70 daha koy benim üstüme . Ayrıca peygamberimiz ne demiş ummetimin göbekli olmasından korkarım demiş hayvanları doyurmak neden günah olsun senin doyumsuzlugun günah hadi ki yine için el vermiyor az koy tabağına sen dikkatli beslenen biri isen tabak tabak değil kaşık kaşık koy 3 er kaşık alsan iki çeşit olsa hiçte çok gelmez ki o gozlemeninde sahibi çıkardı boşuna sen yemişsin
Afiyet olsun kuzumMenüm
Sabah 10. 00
2 kaşık menemen
1 dilim hellim
1 minik parça dil peyniri
1 minik parça kaşar
1 tatlı kaşığı acuka
1 ince dilim sucuk
1 bir dlm tb ve siyez unlu ekmek
Domates
Salatalık
Akşam 18.00
1 tabak kiymali fırında patlıcan
1 kase yoğurt
1 dlm siyez ve tam buğday ekmeği
19.00
2 ceviz
Su:2.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?