Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam topiğim...babanem bizde , ona bakmakla yükümlüyüm şu aralar..bilgisayarı elime alamıyorum ama aklım sizde..sakın beni unutmayın hee..

selam canlarımcigerlerim
bugün şirketteyydimgün boyu işlerle uğraştım
işten ayrıldım ama tazminatımı vermiyorlar bende dava açıyorum inşallah
donlarına kadar almazsam bende edda değilim :))))
yarın evimdeyimdaha dıgreusu artık her gün evimdeyim
biraz dinleniyim 5 yıldır çalışyorum
sonra bakarım napacagıma hayırlısı ..

Diyet derseniz bugün öğlede eşimi beklerken güzel biyere gittim kendime kutlama yaptım yemek yedim kahvemi içtim
akşam eve geldim bişe yemedim yemiycemde ama kilomda bi değişiklik yok

sizlerde topiki sessiz bırakmışsınız ama
işten ayrıldım ama evde oldugum her gün burdayım bırakıp gitmiyorum burayıı her gün sabah burda beklicem hepiniziii
menülerimizi yazıyoruzzzz
yeşil çayımızı içiyoruzzzzzz!!!
kilolarıda inşallah vereceğiz
bu arada akşam arkdaşım aradı nasılsa işten çıktın gel spora yazılalım dedi belki aktivite olsun diye yazılabilirim

hadi hayirli olsun canim
ben de tam bu boslugu iyi degerlendir spora yazil diyecektim ki arkadasin da zaten teklif etmis. bence kesinlikle kacirma bu firsati

Günaydın kızlar ....

İnanamıyorum yaa gene çarşamba oldu hafta bıttı sayılır.Zaman ne cabuk gecıyo 2012 de su gıbı gececek anlasılan

Neyse dıyet ıyı gıdıyor .Cumartesı gunu bı organızasyon cıktı ama ben pes etmıycem.Diyet yapıom dıe kendımı hayattam soyutlayamam.İradesız bırıde deılım demı ama :))) Izgara salatayla gecırıcem geceyı ıns kazasız belasız :)

Eddacım senın ıcın tekrardan hayırlısı olsun.Dedıgım gıbı ısten cıktım dıe burayı ıhmal etme gozum ustune hergun en az 5 msj beklıyorum senden :))) Sana ozel kural cıkarttım bak :)))Dıyete devam bebek oncesı ne yaptın yanına kar unutma...Spor ısınıde mutlaka cıddıye al derım ....

Dun B-fıte gıden arkadasla konustum.1,5 haftada 2 kılo vermıs ve bayada ıncelmıs...Kesınlıkle b-fıte baslıyorum

Dünkü menum ;

Sabah;

1 bardak kakolu sut

Öğle;

Haslanmıs sebze
yourt

Aksam;

Taze fasulye
1 dılım kepek ekmegı

gunaydin kizlar
benim de bu hafta diyet harika gidiyor, sanirim yilbasinda cozutunca pisman oldum da aklim basima geldi
mursh listen yine cok guzel tatlim ama bu hafta birinci ben olabilirim soyleyeyim de
edda sen de artik spora basla, kk'de daha cok takil, bide bebek calismalarini hizlandir madem artik ev hanimisin bir sureligine teyze olmak istiyoruz
kahvaltimi yazayim bari girmisken 1 dilim kizarmis ekmek, 1 minik yagsiz ucgen peynir, 1 portakal
simdi ofise gidince de kahvemi icerim oh
oglen de mercimek corbasi var menumde,
aksam da bilmiyorum henuz karar vermedim :)

ilk mesajımı atıyorum ozaman :))) kaldı 4 =)
balım sabah işe gider gibi kalktım
kendime güzel bi kahvaltı hazırladımşimdi kahvaltı yapıyorum 1 dilim ekmek aldım sadece
sonra biraz evi toplarım
bi dene bakalım bifit inşallah faydası olur ama unutmayalım azimle .... dağları delermiş hahaha
azimle yapmalıyız bu işi murchumm

bakalım fulyacım ben öyle diyorum ama evde fazla duramam herhalde 1 ay kadar dururum sonra iş bkmaya başlarım ama
bu sefer iş bakarken mesai saatlerinin güzelliğine bakacagım haftasonu tatil olsun hafta için mmur gibi salla baş al maaş bi iş lazım bana

diyet işine evde daha kolay agırlık veririm istedigim saatte istedigimi yerim fazla öğün hafif şeyler inşallah başarabilirim

slm kızlar dün gece hiç uyumadık oğlum hasta öksürük vs acildeydik sonrada uyumadık gram uykusuz kahvelerle ayaktayım izinde vermedi kaldım böylece ağladım ağladım bu arada diyet falan takip edemiyorum az yiyorum ama kendimden geçtim regl oldum ağrılarım hat safhada ama kendimi bile dinleyemiyorum cumayada süpriz beklemiyorum bu hafta beni idare edin annelik zor zanaat

ay evet ya ne rahatlar butun gun oturup bilgisayarda oyun oynuyorlar hatta ben ozel egitimde calistigim zamanlardan biliyorum, ilce milli egitime giderdik hepsinin elinde ya orgu ya da tig olurdu, sonra biz is icin gelince bize pis pis bakarlardi sanki rahatsiz ediyoruz onlarin orgu ormeleri gereken saatte gibilerinden ohh onlar da maas aliyor ev gecindiriyor biz de..

kiyamam canim ya cok gecmis olsun iyi mi simdi oglun?

Saol cnm daha iyi gibi öğlen gittim baktım inş akşama ateşlenmez ahh ahh o örgü örenlerde memur bizde ama yöneticiye göre şekilleniyo herşey 1 güncük izin alamadım oğlumla olayım sabah bir yalvarışı vardı anne gitme diye

umarim bir daha cikmaz atesi.. sizin yonetici de oldukca kati biriymis 1 guncuk izin veriverseymis sonucta hastalik bu.. neyse artik (

Geçmiş olsun cnm umarım iyidir şimdi...

Dünkü menüm
2 dilim kepek ekmek
biraz peynir
1 fincan yeşilçay

Ara : 1 elma 1 portakal

Öğle : 2 kaşık karnıbahar yemeği
tadımlık dürüm 1 parça
Salata 4 kaşık

Ara: 1fincan 5ibiyerde çayı

Akşam 5 kaşık bezelye
1buçuk kaşık pilav

Ara : 2 tane ilkler kurabiye
1 tane rulo
1 bardak siyah çay

Bu kadar şeye rağmen sabah 57.0 gayet mutlu etti

selam kizlaar
menumu yazayim
sabah: 1 kizarmis ekmek, biraz peynir, portakal
ara: sade kahve
ogle: 1 kase corba
ara: 1 elma, yarim muz
aksam: 2 yumurta, 2 dilim vejeteryan salam, 30 gr light beyaz peynir, bol soganli yagsiz tuzsuz yesil salata
(simdilik) bu kadar

tşk edrim büşracım geçmiş olsun dileklerin için daha iyi çok şükür en azında bu gece eymende bende uyuyabildik
dünki menüm
sabah 1 simit

öğlen yarım lahmacun (evde oğlumlaydım akşamdan kalmıştı mecburen aceleden yedim )
ara 1 hurma
1tane çilekli soda

akşam 1 kepçe mantar çorbası
1 dilim ekmek
3-4 kaşık kadar kaşarlı mantar

ara
yarım muz

bu arada elmalı tarçınlı karışıma aynen devam dün pek su içemedim reglin şişkinliği su içmemi engelledi bu sabah tartıda herşeye rağmen 69,8 gördüm buda iyi diyorum şu hafta bir geçsin inş güzel rakamlar görücem görmeliyim yani o kadar yemiyorum üstüne garip karışımlar içiyorum

takımınızda yer yokmu ya yazdım katılmak ıstıyorum dıye ama kımse gormuyo yer varsa alırsanız cok sevınırım.. basarılar..

kızlar acil bir ricam var sizde çevrenizden araştırabilirsiniz -kaç gündür karşı eve bir komşu taşınmış evinde hiç perde yok sadece bir güneşlik takmış çok dikkatmi çektim araştırdım, van depremzedeymiş hiçbirşeyleri kalmamış ne halıları ne yatak hiç birşeyleri yok baktıkça içim yanıyor yardım etmek isteyen eski tül olur halı olur gönderirlerse çok sevap işlerler

ayyy üzüldümde sen nerde oturuyorsun bu konuda derneğe yönlendirebilirim babamlar yardım derneğinde yönetici...

ay alın benı ya hıc bukadar yarısma ıcın hevesle olacagımı snmıyodum beklıyorum arkadasım

Bence sen gel gruba ses seda yok ha 1 eksik ha 1 fazla mursh gelince söylersin kaptanımız o bize laf düşmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…