- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.161
selam topiğim...babanem bizde , ona bakmakla yükümlüyüm şu aralar..bilgisayarı elime alamıyorum ama aklım sizde..sakın beni unutmayın hee..
Çok üzüldüm cnm yaa alıştığın bi düzenın ıyı yada kotu bozulması isanı kötü etkiliyo...Güzel kadın olmak hayatın her yerınde zor.Sağlık olsun otur evınde azcık dınlen belkı bu ara bebek mujdesı gelır.Her serde vardır bı hayır...
Yılbasım benımde guzel gectı evde mısafırlerle oturduk :) yarasın eddacım yarasın :)Bizi ihmal etme ama bak burda ıhtıyacımız var sana :)
Sevındım fulyacım hadı bıdaha bozulmasın artık hıc :)
günaydın,
edacım her şerde vardır bir hayır,biraz kafanı dinle bakalım bende işten çıktım o ay hamile kalmışım şans işte :) oğlum 7 aylık oldu artık özelde çalışmam diyodum ki kpss atamam oldu mecbur başladım yani oğlum kısmetiyle geldi bakarsın sanada bir kismet gelir
fulyacım arkadaşların dediği gibi evdeki gerginlik hiçbirşeye benzemiyo aranızın düzelmesine sevindim
bana gelirsek bu sabah bir parça börek ve simit yedim çok cnm istedi çokhala regl olmadım ve hamilelik riskimde yok yani mucize olur olması ama deli gibi iştahım var şu elmalı karışımda olmasa kendimi firenlemem imkansız
selam topiğim...babanem bizde , ona bakmakla yükümlüyüm şu aralar..bilgisayarı elime alamıyorum ama aklım sizde..sakın beni unutmayın hee..
selam canlarımcigerlerim
bugün şirketteyydimgün boyu işlerle uğraştım
işten ayrıldım ama tazminatımı vermiyorlar bende dava açıyorum inşallah
donlarına kadar almazsam bende edda değilim :))))
yarın evimdeyimdaha dıgreusu artık her gün evimdeyim
biraz dinleniyim 5 yıldır çalışyorum
sonra bakarım napacagıma hayırlısı ..
Diyet derseniz bugün öğlede eşimi beklerken güzel biyere gittim kendime kutlama yaptım yemek yedim kahvemi içtim
akşam eve geldim bişe yemedim yemiycemde ama kilomda bi değişiklik yok
sizlerde topiki sessiz bırakmışsınız ama
işten ayrıldım ama evde oldugum her gün burdayım bırakıp gitmiyorum burayıı her gün sabah burda beklicem hepiniziii
menülerimizi yazıyoruzzzz
yeşil çayımızı içiyoruzzzzzz!!!
kilolarıda inşallah vereceğiz
bu arada akşam arkdaşım aradı nasılsa işten çıktın gel spora yazılalım dedi belki aktivite olsun diye yazılabilirim
Günaydın kızlar ....
İnanamıyorum yaa gene çarşamba oldu hafta bıttı sayılır.Zaman ne cabuk gecıyo 2012 de su gıbı gececek anlasılan
Neyse dıyet ıyı gıdıyor .Cumartesı gunu bı organızasyon cıktı ama ben pes etmıycem.Diyet yapıom dıe kendımı hayattam soyutlayamam.İradesız bırıde deılım demı ama :))) Izgara salatayla gecırıcem geceyı ıns kazasız belasız :)
Eddacım senın ıcın tekrardan hayırlısı olsun.Dedıgım gıbı ısten cıktım dıe burayı ıhmal etme gozum ustune hergun en az 5 msj beklıyorum senden :))) Sana ozel kural cıkarttım bak :)))Dıyete devam bebek oncesı ne yaptın yanına kar unutma...Spor ısınıde mutlaka cıddıye al derım ....
Dun B-fıte gıden arkadasla konustum.1,5 haftada 2 kılo vermıs ve bayada ıncelmıs...Kesınlıkle b-fıte baslıyorum
Dünkü menum ;
Sabah;
1 bardak kakolu sut
Öğle;
Haslanmıs sebze
yourt
Aksam;
Taze fasulye
1 dılım kepek ekmegı
gunaydin kizlar
benim de bu hafta diyet harika gidiyor, sanirim yilbasinda cozutunca pisman oldum da aklim basima geldi
mursh listen yine cok guzel tatlim ama bu hafta birinci ben olabilirim soyleyeyim de
edda sen de artik spora basla, kk'de daha cok takil, bide bebek calismalarini hizlandir madem artik ev hanimisin bir sureligineteyze olmak istiyoruz
kahvaltimi yazayim bari girmisken 1 dilim kizarmis ekmek, 1 minik yagsiz ucgen peynir, 1 portakal
simdi ofise gidince de kahvemi icerim oh
oglen de mercimek corbasi var menumde,
aksam da bilmiyorum henuz karar vermedim :)
bakalım fulyacım ben öyle diyorum ama evde fazla duramam herhalde 1 ay kadar dururum sonra iş bkmaya başlarım ama
bu sefer iş bakarken mesai saatlerinin güzelliğine bakacagım haftasonu tatil olsun hafta için mmur gibi salla baş al maaş bi iş lazım bana
diyet işine evde daha kolay agırlık veririm istedigim saatte istedigimi yerim fazla öğün hafif şeyler inşallah başarabilirim
slm kızlar dün gece hiç uyumadık oğlum hasta öksürük vs acildeydik sonrada uyumadık gram uykusuz kahvelerle ayaktayım izinde vermedi kaldım böylece ağladım ağladımbu arada diyet falan takip edemiyorum az yiyorum ama kendimden geçtim regl oldum ağrılarım hat safhada ama kendimi bile dinleyemiyorum cumayada süpriz beklemiyorum bu hafta beni idare edin annelik zor zanaat
ay evet ya ne rahatlar butun gun oturup bilgisayarda oyun oynuyorlarhatta ben ozel egitimde calistigim zamanlardan biliyorum, ilce milli egitime giderdik hepsinin elinde ya orgu ya da tig olurdu, sonra biz is icin gelince bize pis pis bakarlardi sanki rahatsiz ediyoruz onlarin orgu ormeleri gereken saatte gibilerinden ohh onlar da maas aliyor ev gecindiriyor biz de..
kiyamam canim ya cok gecmis olsun iyi mi simdi oglun?
Saol cnm daha iyi gibi öğlen gittim baktım inş akşama ateşlenmezahh ahh o örgü örenlerde memur bizde ama yöneticiye göre şekilleniyo herşey 1 güncük izin alamadım oğlumla olayım sabah bir yalvarışı vardı anne gitme diye
slm kızlar dün gece hiç uyumadık oğlum hasta öksürük vs acildeydik sonrada uyumadık gram uykusuz kahvelerle ayaktayım izinde vermedi kaldım böylece ağladım ağladımbu arada diyet falan takip edemiyorum az yiyorum ama kendimden geçtim regl oldum ağrılarım hat safhada ama kendimi bile dinleyemiyorum cumayada süpriz beklemiyorum bu hafta beni idare edin annelik zor zanaat
takımınızda yer yokmu ya yazdım katılmak ıstıyorum dıye ama kımse gormuyo yer varsa alırsanız cok sevınırım.. basarılar..
bence boş yerimiz var geçen hafta bildirim yapmayan vardı çıktı heralde dur bir bakayım
kızlar acil bir ricam var sizde çevrenizden araştırabilirsiniz -kaç gündür karşı eve bir komşu taşınmış evinde hiç perde yok sadece bir güneşlik takmış çok dikkatmi çektim araştırdım, van depremzedeymiş hiçbirşeyleri kalmamış ne halıları ne yatak hiç birşeyleri yok baktıkça içim yanıyor yardım etmek isteyen eski tül olur halı olur gönderirlerse çok sevap işlerler
ay alın benı ya hıc bukadar yarısma ıcın hevesle olacagımı snmıyodum beklıyorum arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?