Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de hem görsele önem veririm hem de tadına. Foto albümü benim de var
Tartilmadan duramam sanırım

istanbula gidersem adres isterim senden :)))

Ben de Ankara’dan senle aynı zamanlarda gelmişim, ne kadar da paralel gidiyoruz:) sizde de mi bir yazılımcı göçü söz konusu oldu?
Yok canim bizim cevre daha cok makine ve elektronik muh. Benim esimde mekatronikci, ben iktisat mezunuyum ama proje yonetimi uzerine calistim hep. Bakalim insallah birseyler cikar.

Merhaba kızlar bende bi yürüyüşe çıktım dönüşte Pazar’a uğradım hava süper buralarda yaz gelmiş herkes piknik yapıyordu parkta
oh ne guzel yaomissin cnm yansın yağlar aynen vala havalar isindikca millet parka akın ediyor
sevdiklerinle nice guzel zmnlar geçirirsin insAllah cnm dogum gunun kutlu olsun ne guzel kendjne ait bi gun olmus
pardon cnm ben anlattgni hatırlayamadım k.b öyleyse haklisin söylememekte insAllah sonunda mutlu sonu goruceksin
Bende bugun kisirimi yaptim guzel de oldu smdi aksam yemegi olark 1 kase kisir az bisi tavuk ve ayran yiyicemm
afiyet olsun canım
oyy masAllah kuzucuga Rabbimdaha nice guzrl gunlerini gormeyi nasip etsin
afiyet olsun canım
Bugünkü menüm
Sabah kalkar kalkmaz 1.5 lt su

09:00
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 adet muz

1.5 lt su

18:00
Kağıt kebabı (100 Gr)
1 bardak ayran
1 adet Kaytaz böreği
Salata
afiyet olsun cnm borek ne büyüklükte ki
afiyet olsun canım ama nutella olmasaymış keşke
afiyet olsun canım güzel menü görüntülerde harika bende boyle tabağı dolu doku gormeyi seviyorum ne yiceksem ölçülü heosini dolduruo once gözümu doyuruyorum
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım nohutun yaninda ekmek olmasaymjs ama yankis okumussun snrm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel olmuş
insAllah bu sefer tutar cnm hadi hayrlısı
afiyet olsun canım
saol cnm
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş

Mrb kizlar ikindi gibi misafirlige gittigimiz icin yazamadim menümu
Kahvaltı 10.30
1 dilim tbe
1 kk beyaz peynir
Yarım haşlanmış yumurta
Açık çay

Öğle 15:00
Bi büyük kase salata (kizimla berabrr yedik)
Bi küçük kase yoğurt
1 kaşık soğanlı ıspanak kavurması dünden kalmıştı

Akşam 19:00
Yarım dilim ekmek büyüklüğünde haşlanmış tavuk
Bi kase salata

Saat 00:00 da
Bi kupa 5li form çayı

Su az oldu bugün 1.5 lt anca
Spor
63 dk tempolu yürüyüş
189 puan Pnrrr-12

Akşam misafirlikte kurabiyeler, börekler, çiğ köfteler, baklavalar daha neler vardı ben de kendimi tutamadım yedim demiycem tabiki kırıntı bile ağzıma koymadım su an öyle mutluyum ki anlatamam ayrica herkes de cok zayıflamışsın dedikce daha bi hosuma gitti
Kizlar ben 2017 aralıktan bu yana kilo vermeyr çalışıyorum kah yiyorum kah dikkat ediyorum ama ilk basladgmda uclu rakamlara bi kilo kalmıştı 99dum su an cok sukur net 11 kilo gitti kendimle gurur duyuyorum ama yoluma devam edicem uzun vadede olsa da sağlıklı olsun benim olsun kalıcı vereyim tek derdim

tebrik ediyorum sonu oncelikle misafirlikte ikramlara teslim olmadigin icin, ikincil olarak da gitsin yeterki gitsin, her eksi guzeldir diyerek uzun vadeli hedefinden sasmadigin icin.
Bu hafta bana bi tokat gibi oldu, azicik bile olsa duzenim kaydi mi sonuclarin nasil oldugunu gordum. Gercekten bu hafta icin kendimi geriye donusun kiyisindan donmus hissediyorum. Gecen haftaya gore 900 artidaydim ve onceki iki hafta zaten 400-500 gibi vermistim, iki haftada verdigimi bir haftada aldim gibi oldu. Ama silkelendim, bu surecte motivasyon cok onemli ne kadar yol kattettigimize bakip ondan guz almaliyiz.
Cevrendekilerin de sana olumlu donus yapmalarina cok sevindim insan cok mutlu oluyor boyle geri donusler alinca. Ben simdi kendime onu haturlatiyorum hep, bak 5-6 kilo verdiginde bile nasil guzel tepkiler aldin Berrin, birakma nihai hedefe ulasinca kim bilir nasil guzel yorumlar gelecek diyorum

Midem cok yaniyo canim elimden geldigince 1 kasik 3 kasik derken yogurt sebze yemeklerinden yemeye calisiyorum haplarida duzenli icemiyorum gaz ve agri cok oluyor midemde bilmiyorum doktorlara soyluyorum o alacagi gidayi aliyodur bebegin saglikli endiselenme sen kilo almamaya gayret goster diyolar tek hayirla sagliklica dogsunda bebislerimiz insallah

Canim cok gecmis olsun, gaz icin kimyon/rezene falan kaynatip icebilirsin, gebelikte de yan etkisi yok diye biliyorum tabi sen yine bir bilene danis. Gazin azalirsa zaten sindirimim agrilarin da rahatlar. Bu aralar sebze yemeklerini dahi domatessiz/salcasiz yapmaya calis, pismis olarak bile sogan tuketme. Tarifinden anladigim kadariyla mide asiditen degismis olabilir. Mide bazi seyleri rahat sindiremediginden gaz ve agri yapiyor. Ben zamaninda cok mide sorunu cektigim icin en cok tetikleyen seyleri yazdim sana. Domatesin cekirdegi, salca, sogan mideyi en cok etkileyenler. Hatta bu ara olabildigince cig bir sey tuketme. Bir hafta bunlara dikkat edersen bir haftanin sonunda eminim farki goreceksin. Haa bir de cikolata kahve falan da kesinlikle uzak dur bu ara. Onlarda bir numarali mide dusmanilar, asitli ice ekleri zaten soylemiyorum bile :)

Herkesi farkli etkiliyor ama mesela sut bana iyi geliyor ilik sut. Ama bazilarinin midesini kotu de etkiledigi oluyor, deneyerek gorebilirsin seni nasil etkiledigini.

Benim midemdw gastrit ve safra reflusu var 20 yasimdayken universitedeki derslerin stresinden cikti. O zamandan beri asitli icecek tuketmiyorum. Hic aramiyorum da, kola bana cop gibi geliyor. Ben sadece beslenmeme dikkat ederek ilac kullanmadan senelerdir rahatim. Sadece cok asiri stres oldugumda midem agridigi olur o zaman da yediklerimde bu yazdiklarima dikkat ederim. Normalde domates yesem de mesela o donemde yemiyorum. Salcayi bi yemek kasigi degilde 1 tatli kasigi kouyirum mesela.

Ay uzun yazdim biraz ama bence yediklerine dikkat edersen ve biraz da stresini azaltmak icin yuruyus yaparsan cok rahatlarsin.

Haklisin canim insallah saglikli olsunda gerisi boş :)

Sadecw bunlari mi yedin? cok az geldi bana ama
Afiyet oksun canim iyi duruyor
Afiyet olsun bence cok guzel olmus
Puskevite gozumu yumdum :) digerleri guzel

Ya bu arada aklıma geldi, paylaşmadan edemeyeceğim.

Bir ara İngiltere’nin en büyük istifçileri diye bir belgesel izliyordum. Aynısı veya muadili trtde de vardı galiba. Bugün orda gördüğüm bir teyzeyle yolda karşılaştım ünlü görmüş gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…