- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.641
bir kaç video izledim tekrar mayaladım soğuyunca da dolapta dinlendiricem en az 12 saat sonra süzücem inşallah bu defa olur sağ ol gülümmmMayaladıktan sonra da bir bekleme süresi oluyormuş
Ben de hem görsele önem veririm hem de tadına. Foto albümü benim de varEvet yarın da onun sevdiği bişey yaparak dikkatini dağıtmam gerek
Seni çok iyi anlıyorum, gözüme güzel gelmediğinde yemekten yeterince keyif alamıyorum, hatta kendi hazırladığım şeylerin fotosunu çekmekten çok hoşlanıyorum, kimsenin görmediği bir albümüm var, boş zamanlarında dergi karıştırır gibi onlara bakıyorum telefondan (çünkü yemek aşkı..)
eşim bazen sabırsızlanıp homurdanıyoben arada 3-4 badem bile yesem vücudum devamını bekliyo, parktan ayrılmak istemeyen küçük çocuk gibi oluyorum. Şişliğin vardır, strese girip enerjini düşürme hiç. Artı çıkacağını düşünürsen de yarın tartılma, Pazartesiye sakla bence
Ben de heyecanla bekliyorumbir kaç video izledim tekrar mayaladım soğuyunca da dolapta dinlendiricem en az 12 saat sonra süzücem inşallah bu defa olur sağ ol gülümmm
istanbula gidersem adres isterim senden :)))Harika fikirmiş
Amin inş hep birlikte canım
Afiyet olsun hamişimiz
Menü ayrı güzel tabak ayrı tepsi apayrı)))
12 den snra kuzum???
Fatih te canım ablamm.oraya gittiğimzde sabt gittiğimiz bi yer var ve enfes diyebilirim..gerisini anlatmayayım)))
Ne diyelim afiyet olsunEvet haklısın ama gerçekten 1 haftadır bakışıyordukinşaallah canısı
İnşallah ablacım ne demek. Beğenirsen bizde denerizbir kaç video izledim tekrar mayaladım soğuyunca da dolapta dinlendiricem en az 12 saat sonra süzücem inşallah bu defa olur sağ ol gülümmm
Yok canim bizim cevre daha cok makine ve elektronik muh. Benim esimde mekatronikci, ben iktisat mezunuyum ama proje yonetimi uzerine calistim hep. Bakalim insallah birseyler cikar.Ben de Ankara’dan senle aynı zamanlarda gelmişim, ne kadar da paralel gidiyoruz:) sizde de mi bir yazılımcı göçü söz konusu oldu?
İnşaallahYok canim bizim cevre daha cok makine ve elektronik muh. Benim esimde mekatronikci, ben iktisat mezunuyum ama proje yonetimi uzerine calistim hep. Bakalim insallah birseyler cikar.
valla ben de :)))Ben de heyecanla bekliyorum
O zamanlar diyette olmadığım için bir kek, bir lahana dolması, bir içli köfte fena gitmezdi ama beklentilerimi düşürmem lazımİyi tarafından bak corba sağlıklı en azından. Kek için nefisle mücadele var hemhı söyle bakayım hangisi daha iyi
oh ne guzel yaomissin cnm yansın yağlar aynen vala havalar isindikca millet parka akın ediyorMerhaba kızlar bende bi yürüyüşe çıktım dönüşte Pazar’a uğradım hava süper buralarda yaz gelmiş herkes piknik yapıyordu parkta
sevdiklerinle nice guzel zmnlar geçirirsin insAllah cnm dogum gunun kutlu olsun ne guzel kendjne ait bi gun olmusBen geldiiiimmmmm
Ayyy yine çok yoğun bir gün bugün de :)
Psikolog, kuaför, cilt bakımı derken yine akşama yaklaştık.... Akşam yine bir doğum günü partim var, benim her yıl böyle kutlu doğum haftası gibi oluyor, 1 hafta boyunca kutlamalar yapılır ...
Siz neler yaptınız nasılsınız?
2. Olmuşuz bu arada tebrik ediyorum ve tabiiki @askrhpozitif mervoşşşş tebrikler kuzummm
pardon cnm ben anlattgni hatırlayamadım k.b öyleyse haklisin söylememekte insAllah sonunda mutlu sonu goruceksinCanı daha önce de anlatmıstım . Diyet yaptığımı bilince motivasyonumu düşürüyor. Sen asla vermezsin,devam edemezsin,boşver gel ye vs. O yüzden söylemedim bu sefer. Ve en uzun süren diyetim oldu diyebilirim
Eskiden olsa cozuturdum ben de. Listeyi düşündüm. Telafi edebilirim dedim. Bel ağrım hala var o nedenle spora baslamadım henüz
Canım hiç istemiyor. Siz isterseniz yeyin dedim. Yok ben de yemeyeyim dedi.
Bir dahakine öyle derimÇıktık 1 saat yürüttüm onlari. Takati kalmadı ısrar etmeye eve geldik.Alışkın değil yürümeye
Hahaha çok yasa abla. Ben de kendimi romantik sanırdımHep evde duracak halimiz yok ya alısmalıyız Hayır demeye
Valla kuzum hayir demeyi bilmemiz lazim . Yoksa bu kilolar gitmiyor. Yine de eşlik et. Yemeğini ekmeksiz ye. Ama tatlı cıss . Ben de künefeyi çok severim. Ve bugün künefeye hayır diyebildim .
afiyet olsun canımBende bugun kisirimi yaptim guzel de oldu smdi aksam yemegi olark 1 kase kisir az bisi tavuk ve ayran yiyicemm
oyy masAllah kuzucuga Rabbimdaha nice guzrl gunlerini gormeyi nasip etsinSelam hatunlarrr
Benimde bugünüm baya yoğun geçti çarşı pazar dolandım baya yoruldum ve kızımın mezuniyeti var ona elbise ayakkabı falan aldım (annesinin kuzusu ilk okulu bitiriyo)
Bende gidip yemegimi yiyeyim sonra evi toplayip spor yapicam
afiyet olsun canımSabah kahvaltı 12.00 7 zeytin, iki kk peynir, birbuçuk YUMURTALI MANTARLI omlet,salata
Akşam 18.30 bir kase mercimek çorbası , bir tabak fırında istavrit , dört KAŞIK makarna , salata
Su 2 litre
Spor 45 dk yürüyüş
Ama kızlar bu operayı yükledim reklamları kapadım ama çıkıp duruyor yine buna bi çözüm bulmam lazım siz bir kaç ekran resminizi atar mısıjız buraya bi göreyim bende çıkanlar sizde de çıkıyor mu, işyerinde bilgisayardan kolayca bakarım ama cepte şu an çok sorun benim için olmadı operayı kapayıp normal Google dan gireyim , bide önceden sayfa upuzun yorumları okuyabiliyordum sayfa sayısı daha az oluyordu
afiyet olsun cnm borek ne büyüklükte kiBugünkü menüm
Sabah kalkar kalkmaz 1.5 lt su
09:00
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 adet muz
1.5 lt su
18:00
Kağıt kebabı (100 Gr)
1 bardak ayran
1 adet Kaytaz böreği
Salata
afiyet olsun canım ama nutella olmasaymış keşkeiyi akşamlar kızlar Bugünki Menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin sekersiz kahve 1dilim ekmek
Ara 2 tuzlu kraker 1 yk nutella
Öğlen 13.30
3 kaşık bamya 1 kase yoğurt
Akşam 17.30
1 kase şehriye corbasi 1 avuç ceviz badem kuru üzüm
3.5 lt su
Yarindan itibaren karbona sekere tuza dikkat edecem
afiyet olsun canım güzel menü görüntülerde harika bende boyle tabağı dolu doku gormeyi seviyorum ne yiceksem ölçülü heosini dolduruo once gözümu doyuruyorum
afiyet olsun canımMenü (2. Gün -70.8 )
Sabah (9:00)
1.5 YK siyez 1 yumurta biraz sütle krep
2 kk peynir
1 tatlı kaşığı acuka
Ara(13:30)
1 kupa sütlü kahve
1 cb leblebi
1 kurutulmuş Trabzon hurması
Akşam(18:40)
4 dondurma kaşığı ( YK dan küçük TK dan büyük) sebzeli bulgur pilavı
3 köfte
1 kase cacık
Şu: 2lt spor: 45 dk Leslie 15 dk bölgesel 20 yuruyus ( çok soğuktu kısa kestim )Pnrrr-12 240 puan
afiyet olsun canım nohutun yaninda ekmek olmasaymjs ama yankis okumussun snrmuyanınca 2 bardak su
10-10:30 kahvaltı 1 bardak tarçınlı süt ve 1 yk tahinli 1 muz
13:00-14:00 öğle 2 dilim tam buğday ekmeği + bol yeşillikli salata + kıyma kavurma (100 gr)
17.00 ara ayran
19:00-19:30 2 kepçe etli nohut yemeği+ 2 dilim ekmek + salata
toplam 2.3 litre su
afiyet olsun canımHanimlar bugun cok yogundum biraz once misafirlerim gitti dunude insallah bugunle telafi ederim gecmis odevimide yapacagim bakalim sizler nasilsiniz
Bugunki menum
Sabah 2-3dilim firinda kiymali karnibahar yemegi peynir 2-3kasik yogurt
12 gibi
1 sutlu kahve 1 hurma biraz kuru uzum
2 lt su
afiyet olsun canım güzel olmuşMenüm
11.00
Bi kücük kase peynir karışımı
2 has yumurta
2 ince salam
Domates salatalık
14.00
Bir kupa sütlükahve
16.30
Bi porsiyon büryan(haslama et gibi )
Salata
Ayran
17.30
Türk kahve
22.00
Bir kupa sütlü kahve
Spor
60 dk orta yürüyüş
Su
2.5lt
insAllah bu sefer tutar cnm hadi hayrlısılapne peyniri olmadıııııııııı
iyice soğudu 10 saati çoktan geçti diye süzeyim dedim tülbentte yumurta büyüklüğünde bir topak var hala süzülüyor tülbentte gerisi olduğu gibi aktı , ben de ziyan olmasın o kadar süt ocağa tekrar koyup kaynatayım kesilsin lor olur dedim kaynadı hala kesilmedi normal süt yani , acaba kaynar sıcaklıkta mı olacaktı bu saatte de arayıp soramam, kaynattığım süte peynir atıp sabaha kadar bekleticem bu defa olur inşallah olursa hemen yazarım kızlar
afiyet olsun canımMenüm
Sabah 10. 00
2 kaşık menemen
1 dilim hellim
1 minik parça dil peyniri
1 minik parça kaşar
1 tatlı kaşığı acuka
1 ince dilim sucuk
1 bir dlm tb ve siyez unlu ekmek
Domates
Salatalık
Akşam 18.00
1 tabak kiymali fırında patlıcan
1 kase yoğurt
1 dlm siyez ve tam buğday ekmeği
19.00
2 ceviz
Su:2.5 lt
saol cnmHarika menü ablammm @nanekekik
Fayet güzell hele spor göz dolduruyorrrrrFit mutlu anne
Tebrikler canımmmmpesto26
Tebriklerrrrrrr haftya 1.lik gelsin inş ablamMefkurem @askrhpozitif ayrıca tebrik ederim canım seni..seninle rakip olamaktan gurur duydum duyarım da ))))
Karnabaharmantısı naaıl oluyor kii @Gulbe seker
Afiyetler olsun canımmm
afiyet olsun canımCumartesi
Sabah 10.50
1 dilim tbe ile pestolu, peynirli tost( bugün hovardalık yapıp çedar koydum bir dilim)
6 zeytin
2 cherry domates, 3 dilim salatalık
3 dilim sucuk
Küçük bir parça peynir
1.5 ceviz
1 avuç roka
1 kornişon turşu
1.5 yumurtadan yeşillikli omlet
3 dilim portakal
Bir de bir haftadır canımın çektiği bisküviden 1 adet
16.20
Sade Türk kahvesi
Akşam 18.30
1 tavuk şiş (6 veya 8 küçük parça vardı)
Yanında salata (maalesef çok hafif de olsa mayonezli sos dökmüşler)
Spor: 25 dk eliptik 20 dk zumba25x4+20x3.5=170 puan
Su: 2 ltPnrrr-12
Afiyet olsun canım güzel olmuşKizlar selam,
Hemen menumu yazayim
Saat 9:30
3-4 tane sucuk
1 kk peynir
2 zeytin
Salatalik
Domates
1 dtbe
Saat 12:40
Az sutlu kahve
Saat 18:30
1 tane tavuk kanat izgara
El kadar izgara et
Su 2 lt dir yatana kadar 2.5 olur
Spor
205 ip atlama 41 puan
1 saat bisiklet 120 puan
Toplam 141 puan
Dun tuttum kendimi, bugun de tuttum. Iki gundur aksam yemekten sonra canim cok tatli cekiyor, yarin oglen meyve yiyicem bu kadar bastirmasin diye
Mrb kizlar ikindi gibi misafirlige gittigimiz icin yazamadim menümu
Kahvaltı 10.30
1 dilim tbe
1 kk beyaz peynir
Yarım haşlanmış yumurta
Açık çay
Öğle 15:00
Bi büyük kase salata (kizimla berabrr yedik)
Bi küçük kase yoğurt
1 kaşık soğanlı ıspanak kavurması dünden kalmıştı
Akşam 19:00
Yarım dilim ekmek büyüklüğünde haşlanmış tavuk
Bi kase salata
Saat 00:00 da
Bi kupa 5li form çayı
Su az oldu bugün 1.5 lt anca
Spor
63 dk tempolu yürüyüş
189 puanPnrrr-12
Akşam misafirlikte kurabiyeler, börekler, çiğ köfteler, baklavalar daha neler vardı ben de kendimi tutamadım yedimdemiycem tabiki kırıntı bile ağzıma koymadım su an öyle mutluyum ki anlatamam ayrica herkes de cok zayıflamışsın dedikce daha bi hosuma gitti
Kizlar ben 2017 aralıktan bu yana kilo vermeyr çalışıyorum kah yiyorum kah dikkat ediyorum ama ilk basladgmda uclu rakamlara bi kilo kalmıştı 99dum su an cok sukur net 11 kilo gitti kendimle gurur duyuyorum ama yoluma devam edicem uzun vadede olsa da sağlıklı olsun benim olsun kalıcı vereyim tek derdim
Midem cok yaniyo canim elimden geldigince 1 kasik 3 kasik derken yogurt sebze yemeklerinden yemeye calisiyorum haplarida duzenli icemiyorum gaz ve agri cok oluyor midemde bilmiyorum doktorlara soyluyorum o alacagi gidayi aliyodur bebegin saglikli endiselenme sen kilo almamaya gayret goster diyolar tek hayirla sagliklica dogsunda bebislerimiz insallahHaklisin canim stress yapmiyorm artik elimden geldigince saglikli beslenmeye calisiyorm zaten :) illaki kiloda alicaz yani dedigin gbi emzirirken veririz insallah canim
Senin işinde zor saglikli hicbirsey yiyemiyormussunvitaminleri kullaniyormusun bari cnm enazindan onlar etki eder
Canim cok gecmis olsun, gaz icin kimyon/rezene falan kaynatip icebilirsin, gebelikte de yan etkisi yok diye biliyorum tabi sen yine bir bilene danis. Gazin azalirsa zaten sindirimim agrilarin da rahatlar. Bu aralar sebze yemeklerini dahi domatessiz/salcasiz yapmaya calis, pismis olarak bile sogan tuketme. Tarifinden anladigim kadariyla mide asiditen degismis olabilir. Mide bazi seyleri rahat sindiremediginden gaz ve agri yapiyor. Ben zamaninda cok mide sorunu cektigim icin en cok tetikleyen seyleri yazdim sana. Domatesin cekirdegi, salca, sogan mideyi en cok etkileyenler. Hatta bu ara olabildigince cig bir sey tuketme. Bir hafta bunlara dikkat edersen bir haftanin sonunda eminim farki goreceksin. Haa bir de cikolata kahve falan da kesinlikle uzak dur bu ara. Onlarda bir numarali mide dusmanilar, asitli ice ekleri zaten soylemiyorum bile :)Midem cok yaniyo canim elimden geldigince 1 kasik 3 kasik derken yogurt sebze yemeklerinden yemeye calisiyorum haplarida duzenli icemiyorum gaz ve agri cok oluyor midemde bilmiyorum doktorlara soyluyorum o alacagi gidayi aliyodur bebegin saglikli endiselenme sen kilo almamaya gayret goster diyolar tek hayirla sagliklica dogsunda bebislerimiz insallah
Son cikan utuleri yapiyodum
Midem cok yaniyo canim elimden geldigince 1 kasik 3 kasik derken yogurt sebze yemeklerinden yemeye calisiyorum haplarida duzenli icemiyorum gaz ve agri cok oluyor midemde bilmiyorum doktorlara soyluyorum o alacagi gidayi aliyodur bebegin saglikli endiselenme sen kilo almamaya gayret goster diyolar tek hayirla sagliklica dogsunda bebislerimiz insallah
Sadecw bunlari mi yedin? cok az geldi bana amaHanimlar bugun cok yogundum biraz once misafirlerim gitti dunude insallah bugunle telafi ederim gecmis odevimide yapacagim bakalim sizler nasilsiniz
Bugunki menum
Sabah 2-3dilim firinda kiymali karnibahar yemegi peynir 2-3kasik yogurt
12 gibi
1 sutlu kahve 1 hurma biraz kuru uzum
2 lt su
Afiyet oksun canim iyi duruyorMenüm
11.00
Bi kücük kase peynir karışımı
2 has yumurta
2 ince salam
Domates salatalık
14.00
Bir kupa sütlükahve
16.30
Bi porsiyon büryan(haslama et gibi )
Salata
Ayran
17.30
Türk kahve
22.00
Bir kupa sütlü kahve
Spor
60 dk orta yürüyüş
Su
2.5lt
Afiyet olsun bence cok guzel olmusMenüm
Sabah 10. 00
2 kaşık menemen
1 dilim hellim
1 minik parça dil peyniri
1 minik parça kaşar
1 tatlı kaşığı acuka
1 ince dilim sucuk
1 bir dlm tb ve siyez unlu ekmek
Domates
Salatalık
Akşam 18.00
1 tabak kiymali fırında patlıcan
1 kase yoğurt
1 dlm siyez ve tam buğday ekmeği
19.00
2 ceviz
Su:2.5 lt
Puskevite gozumu yumdum :) digerleri guzelCumartesi
Sabah 10.50
1 dilim tbe ile pestolu, peynirli tost( bugün hovardalık yapıp çedar koydum bir dilim)
6 zeytin
2 cherry domates, 3 dilim salatalık
3 dilim sucuk
Küçük bir parça peynir
1.5 ceviz
1 avuç roka
1 kornişon turşu
1.5 yumurtadan yeşillikli omlet
3 dilim portakal
Bir de bir haftadır canımın çektiği bisküviden 1 adet
16.20
Sade Türk kahvesi
Akşam 18.30
1 tavuk şiş (6 veya 8 küçük parça vardı)
Yanında salata (maalesef çok hafif de olsa mayonezli sos dökmüşler)
Spor: 25 dk eliptik 20 dk zumba25x4+20x3.5=170 puan
Su: 2 ltPnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?