Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Normalde olumsuz da olsa donus yapiyolar ama bazen unutuyorlar, bi kere oyle firmayi aramistim, aaa ben size haber verdigimi zannediyorum demisti. Eger bir hafta icinde donus yapmamislarsa arayip soruyorum direk :) ama genelde olumsuz da olsa donus yapiyorlar

İyi akşamlar menümü verip gecmişe kaldgm yerden devam edeyim,nasılsınız bu arada 9.takımın güzelleri iradelileri fitleri gönkü güzelleriiii

Iyi canim survivor izliyorumm sen nasilsin canimm

Hahha okadarda uzun olmasin canim

Aa hadiya bekliyorm merakla abla

Ozaman iyimis gene herturlu donus yapmalari :)

Harika fikirmiş
Hatanin farkina varıp geri dönebilmek de guzel cnm sende iyi ki ki varsn bende normalde olsa şimdiye bırakmıştım snrm ama su an hala çabalıyorum insAllah azmin zaferini gorucez
Amin inş hep birlikte canım
Bende bugun kisirimi yaptim guzel de oldu smdi aksam yemegi olark 1 kase kisir az bisi tavuk ve ayran yiyicemm
Afiyet olsun hamişimiz
Menü ayrı güzel tabak ayrı tepsi apayrı)))
12 den snra kuzum???
Fatih te canım ablamm.oraya gittiğimzde sabt gittiğimiz bi yer var ve enfes diyebilirim..gerisini anlatmayayım)))

Makarna dışında güzel canım
Bugünkü menüm
Sabah kalkar kalkmaz 1.5 lt su

09:00
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 adet muz

1.5 lt su

18:00
Kağıt kebabı (100 Gr)
1 bardak ayran
1 adet Kaytaz böreği
Salata
Börek dışında güzel canım
Nutella
Onun dışında güzel
Menünde sadece şu kötü canım nohut bol nişasta içerir onun yanında ekmek yemese idin güzel olurdu
Akşam yok mu canım
Afiyet olsun canım
Süper menü canım

Bugünkü menüm
Sabah kalkar kalkmaz 1.5 lt su

09:00
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 adet muz

1.5 lt su

18:00
Kağıt kebabı (100 Gr)
1 bardak ayran
1 adet Kaytaz böreği
Salata
Aaa o börek nasıl börekmiş öyle hemen öğrenmem lazım.. akşam olmasa iyiymiş. Afiyet olsun
Menünün kalan kısmı ağzıyla kuş tutsa da fonda nıuuuteeeelllaaaaağğ diye tatlış bir müzik çalıyor artık:) afiyet olsun tatlığm
Süper görünüyorlar, karnabahara bittim
kizzz nutellaylami eltine nisbet yapican
Bence sen mutfaga eltinin resmini as
burda marketlerde yok zaten cnm
Netten aldim o da normal unun 20 misli pahali
Aiyy eltiye nispet yapma hevesi mi var çok şirin bi motivasyon ya
Afiyet olsun
Güzel olmuş, tarçınlı sütü ben de alışkanlık edindim. Hem tadı güzel hem doyuruyor
Kız tek öğün mü yedin

Afiyet olsun, sen de ana öğünleri doyurucu alıp araya bişey katmıyorsun genel olarak galiba, tam tarzım Ben arada bişey yiyince kendimi durduramıyorum..

Son düzenleme:

Aiyy çok teşekkür ederim, inşaallah balım, olumsuz dönüşe rağmen moral bozmayıp başvuruya devam etmemiz lazım. Ben genelde bir dönem çok yüklenip sonra olmayınca tamamen bırakıyorum maalesef.
Kek konusunda seni tebrik ediyorum, kendini iyi tutmuşsun:) ben öyle süprizlere genelde karşı koyamıyorum bu bölgeye yeni taşındım, önceki yerimde de (Cambridge) derinlemesine bir Türk kanki yapamadım kendime, bula bula hep çorba getiren Japon’ları buluyorum ben.. olsundu.. onlar da tatlıydı... :)

Sağol balım

Sağol balım

Teşekkürler canim. Bugünü kurtarmışsın ya yarina Allah kerim
Iyi canim survivor izliyorumm sen nasilsin canimm

Hahha okadarda uzun olmasin canim

Aa hadiya bekliyorm merakla abla

Ozaman iyimis gene herturlu donus yapmalari :)
Çok kilo aldıktan sonra pek kimseyle görüsmedim de.
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım. Ben önce gözümü sonra midemi doyurmak istiyorum. Hatta şuan çok tokum. Sanki artı görecekmişm gibi hissediyorum. Dediğin gibi arada bişey yedim mi durdurmak işkence gibi oluyor. Çay,kahve tüketiyorum aralarda. Ama bazen dayanamadığım da oluyor tabi

İyi tarafından bak corba sağlıklı en azından. Kek için nefisle mücadele var hem hı söyle bakayım hangisi daha iyi

Cumartesi

Sabah 10.50
1 dilim tbe ile pestolu, peynirli tost( bugün hovardalık yapıp çedar koydum bir dilim)
6 zeytin
2 cherry domates, 3 dilim salatalık
3 dilim sucuk
Küçük bir parça peynir
1.5 ceviz
1 avuç roka
1 kornişon turşu
1.5 yumurtadan yeşillikli omlet
3 dilim portakal
Bir de bir haftadır canımın çektiği bisküviden 1 adet

16.20
Sade Türk kahvesi

Akşam 18.30
1 tavuk şiş (6 veya 8 küçük parça vardı)
Yanında salata (maalesef çok hafif de olsa mayonezli sos dökmüşler)

Spor: 25 dk eliptik 20 dk zumba 25x4+20x3.5=170 puan
Su: 2 lt Pnrrr-12

Kizlar selam,
Hemen menumu yazayim

Saat 9:30
3-4 tane sucuk
1 kk peynir
2 zeytin
Salatalik
Domates
1 dtbe

Saat 12:40
Az sutlu kahve

Saat 18:30
1 tane tavuk kanat izgara
El kadar izgara et

Su 2 lt dir yatana kadar 2.5 olur
Spor
205 ip atlama 41 puan
1 saat bisiklet 120 puan
Toplam 141 puan

Dun tuttum kendimi, bugun de tuttum. Iki gundur aksam yemekten sonra canim cok tatli cekiyor, yarin oglen meyve yiyicem bu kadar bastirmasin diye

Afiyet olsun canım güzel olmuş . Bisküvi olmasaymış keşke. Kilo olmasın inşallah

Afiyet olsun canım çok güzel. Akşama sslata ekleseydin . Kahvene 1 cubuk tarçın koy tatlı ihtiyacını da giderir. Yada kuru meyve de yiyebilirsin

Benim sansima biz Ankara'dan epey bir arkadas buraya geldik pespese. Ankaradayken tanismiyorsak da burda herkes birbirini taniyor o onun arkadasi, bu bunun arkadasi derken burda tanistiklarimizda oldu epey. O konuda sansliyim :)

Evet yarın da onun sevdiği bişey yaparak dikkatini dağıtmam gerek
Seni çok iyi anlıyorum, gözüme güzel gelmediğinde yemekten yeterince keyif alamıyorum, hatta kendi hazırladığım şeylerin fotosunu çekmekten çok hoşlanıyorum, kimsenin görmediği bir albümüm var, boş zamanlarımda dergi karıştırır gibi onlara bakıyorum telefondan (çünkü yemek aşkı..)
eşim bazen sabırsızlanıp homurdanıyo ben arada 3-4 badem bile yesem vücudum devamını bekliyo, parktan ayrılmak istemeyen küçük çocuk gibi oluyorum. Şişliğin vardır, strese girip enerjini düşürme hiç. Artı çıkacağını düşünürsen de yarın tartılma, Pazartesiye sakla bence

Benim sansima biz Ankara'dan epey bir arkadas buraya geldik pespese. Ankaradayken tanismiyorsak da burda herkes birbirini taniyor o onun arkadasi, bu bunun arkadasi derken burda tanistiklarimizda oldu epey. O konuda sansliyim :)

Ben de Ankara’dan senle aynı zamanlarda gelmişim, ne kadar da paralel gidiyoruz:) sizde de mi bir yazılımcı göçü söz konusu oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…