- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.621
Normalde olumsuz da olsa donus yapiyolar ama bazen unutuyorlar, bi kere oyle firmayi aramistim, aaa ben size haber verdigimi zannediyorum demisti. Eger bir hafta icinde donus yapmamislarsa arayip soruyorum direk :) ama genelde olumsuz da olsa donus yapiyorlarKolay gelsin cnm ne var aksama simdiden afiyet olsun
Orda da olumlu olursa doneriz diyip olumsuz olursa hic aramamazlik yapiyolarmi cnm yoksa herhalukarda ariyorlarmi merak ettim :))
Bimdeki siyez ununu bende gordm ama bilemedmki iyi bi unmu alaydim keske ne iceriyor ki siyez unu tam bugday tarzinda mi
Aynen bekledim bende alıntıladımlarımı yorumlayacağım artıkHuuu nerdesiniz kızlarmenüler nerde
İyi akşamlar menümü verip gecmişe kaldgm yerden devam edeyim,nasılsınız bu arada 9.takımın güzelleri iradelileri fitleri gönkü güzelleriiii
Evet canım
Teşekkürler kaptanim
Son aylarda aldigim kiloyu vermiş oldum. Çoğu zaman eşofman giyerim. Eski halime döndüm yani o yüzden pek belli olmuyor
Uzun süredir görmeyen biri görse kilo almışsın der
İyi olmus canım. Her kaçamak insanı geri atıyor
Güzel afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim ama börek olmamış
Nutella olmamış canım. Bana hiç iyi gelmez
Gayet güzel canim afiyet olsun
Güzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun akşam ekmek olmasa daha iyiymiş
Canim akşam bisey yemedin mi az olmuş
lapne peyniri olmadıııııııııı
iyice soğudu 10 saati çoktan geçti diye süzeyim dedim tülbentte yumurta büyüklüğünde bir topak var hala süzülüyor tülbentte gerisi olduğu gibi aktı , ben de ziyan olmasın o kadar süt ocağa tekrar koyup kaynatayım kesilsin lor olur dedim kaynadı hala kesilmedi normal süt yani , acaba kaynar sıcaklıkta mı olacaktı bu saatte de arayıp soramam, kaynattığım süte peynir atıp sabaha kadar bekleticem bu defa olur inşallah olursa hemen yazarım kızlar
Normalde olumsuz da olsa donus yapiyolar ama bazen unutuyorlar, bi kere oyle firmayi aramistim, aaa ben size haber verdigimi zannediyorum demisti. Eger bir hafta icinde donus yapmamislarsa arayip soruyorum direk :) ama genelde olumsuz da olsa donus yapiyorlar
Harika fikirmişdün komşulardan duydum 1 kilo süte(yoğurt mayalama ısısın da olacakmış) herhangi bir peynirden biraz atıp 8-10 saat mayalandırınca bildiğimiz lapne peynir oluyormuş , bu gün de sütçü geldi taze sütten hemen denedim akşam bakıcam olmuş mu olmamış mı ona göre size de yazarım, özellikle küçük bebesi olanlar için çok iyi bence :)
Amin inş hep birlikte canımHatanin farkina varıp geri dönebilmek de guzel cnm sende iyi ki ki varsn bende normalde olsa şimdiye bırakmıştım snrm ama su an hala çabalıyorum insAllah azmin zaferini gorucez
Afiyet olsun hamişimizBende bugun kisirimi yaptim guzel de oldu smdi aksam yemegi olark 1 kase kisir az bisi tavuk ve ayran yiyicemm
Menü ayrı güzel tabak ayrı tepsi apayrı
12 den snra kuzum???Hanimlar bugun cok yogundum biraz once misafirlerim gitti dunude insallah bugunle telafi ederim gecmis odevimide yapacagim bakalim sizler nasilsiniz
Bugunki menum
Sabah 2-3dilim firinda kiymali karnibahar yemegi peynir 2-3kasik yogurt
12 gibi
1 sutlu kahve 1 hurma biraz kuru uzum
2 lt su
Fatih te canım ablamm.oraya gittiğimzde sabt gittiğimiz bi yer var ve enfes diyebilirim..gerisini anlatmayayımafiyet şifa olsun büryanı nerede buldun gülümm, şu tandıra tüm eti atıp bir gün pişen yöntemle olan değil mi bir kere tatvan da yemiştim arada canım kendi pişirdiğim hariç (zaten yemiyorum genelde evde pişeni) et çekiyor eşime diyorum ama böyle löp et olsun kuru olmasın büryan gibi olsun o da nereden bulayım ben sana onu diyor:))))))
Makarna dışında güzel canımSabah kahvaltı 12.00 7 zeytin, iki kk peynir, birbuçuk YUMURTALI MANTARLI omlet,salata
Akşam 18.30 bir kase mercimek çorbası , bir tabak fırında istavrit , dört KAŞIK makarna , salata
Su 2 litre
Spor 45 dk yürüyüş
Ama kızlar bu operayı yükledim reklamları kapadım ama çıkıp duruyor yine buna bi çözüm bulmam lazım siz bir kaç ekran resminizi atar mısıjız buraya bi göreyim bende çıkanlar sizde de çıkıyor mu, işyerinde bilgisayardan kolayca bakarım ama cepte şu an çok sorun benim için olmadı operayı kapayıp normal Google dan gireyim , bide önceden sayfa upuzun yorumları okuyabiliyordum sayfa sayısı daha az oluyordu
Börek dışında güzel canımBugünkü menüm
Sabah kalkar kalkmaz 1.5 lt su
09:00
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 adet muz
1.5 lt su
18:00
Kağıt kebabı (100 Gr)
1 bardak ayran
1 adet Kaytaz böreği
Salata
Nutellaiyi akşamlar kızlar Bugünki Menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin sekersiz kahve 1dilim ekmek
Ara 2 tuzlu kraker 1 yk nutella
Öğlen 13.30
3 kaşık bamya 1 kase yoğurt
Akşam 17.30
1 kase şehriye corbasi 1 avuç ceviz badem kuru üzüm
3.5 lt su
Yarindan itibaren karbona sekere tuza dikkat edecem
GoodMenü (2. Gün -70.8 )
Sabah (9:00)
1.5 YK siyez 1 yumurta biraz sütle krep
2 kk peynir
1 tatlı kaşığı acuka
Ara(13:30)
1 kupa sütlü kahve
1 cb leblebi
1 kurutulmuş Trabzon hurması
Akşam(18:40)
4 dondurma kaşığı ( YK dan küçük TK dan büyük) sebzeli bulgur pilavı
3 köfte
1 kase cacık
Şu: 2lt spor: 45 dk Leslie 15 dk bölgesel 20 yuruyus ( çok soğuktu kısa kestim )Pnrrr-12 240 puan
Menünde sadece şu kötü canım nohut bol nişasta içerir onun yanında ekmek yemese idin güzel olurduuyanınca 2 bardak su
10-10:30 kahvaltı 1 bardak tarçınlı süt ve 1 yk tahinli 1 muz
13:00-14:00 öğle 2 dilim tam buğday ekmeği + bol yeşillikli salata + kıyma kavurma (100 gr)
17.00 ara ayran
19:00-19:30 2 kepçe etli nohut yemeği+ 2 dilim ekmek + salata
toplam 2.3 litre su
Akşam yok mu canımHanimlar bugun cok yogundum biraz once misafirlerim gitti dunude insallah bugunle telafi ederim gecmis odevimide yapacagim bakalim sizler nasilsiniz
Bugunki menum
12 gibi
2 lt su
Afiyet olsun canımMenüm
11.00
Bi kücük kase peynir karışımı
2 has yumurta
2 ince salam
Domates salatalık
14.00
Bir kupa sütlükahve
16.30
Bi porsiyon büryan(haslama et gibi )
Salata
Ayran
17.30
Türk kahve
22.00
Bir kupa sütlü kahve
Spor
60 dk orta yürüyüş
Su
2.5lt
Süper menü canımMenüm
Sabah 10. 00
2 kaşık menemen
1 dilim hellim
1 minik parça dil peyniri
1 minik parça kaşar
1 tatlı kaşığı acuka
1 ince dilim sucuk
1 bir dlm tb ve siyez unlu ekmek
Domates
Salatalık
Akşam 18.00
1 tabak kiymali fırında patlıcan
1 kase yoğurt
1 dlm siyez ve tam buğday ekmeği
19.00
2 ceviz
Su:2.5 lt
Aaa o börek nasıl börekmiş öyle hemen öğrenmem lazım.. akşam olmasa iyiymiş. Afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah kalkar kalkmaz 1.5 lt su
09:00
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 adet muz
1.5 lt su
18:00
Kağıt kebabı (100 Gr)
1 bardak ayran
1 adet Kaytaz böreği
Salata
Menünün kalan kısmı ağzıyla kuş tutsa da fonda nıuuuteeeelllaaaaağğ diye tatlış bir müzik çalıyor artık:) afiyet olsun tatlığmiyi akşamlar kızlar Bugünki Menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin sekersiz kahve 1dilim ekmek
Ara 2 tuzlu kraker 1 yk nutella
Öğlen 13.30
3 kaşık bamya 1 kase yoğurt
Akşam 17.30
1 kase şehriye corbasi 1 avuç ceviz badem kuru üzüm
3.5 lt su
Yarindan itibaren karbona sekere tuza dikkat edecem
Süper görünüyorlar, karnabahara bittim
Aiyy eltiye nispet yapma hevesi mi varkizzz nutellaylami eltine nisbet yapican
Bence sen mutfaga eltinin resmini as
burda marketlerde yok zaten cnm
Netten aldim o da normal unun 20 misli pahali
Afiyet olsunMenü (2. Gün -70.8 )
Sabah (9:00)
1.5 YK siyez 1 yumurta biraz sütle krep
2 kk peynir
1 tatlı kaşığı acuka
Ara(13:30)
1 kupa sütlü kahve
1 cb leblebi
1 kurutulmuş Trabzon hurması
Akşam(18:40)
4 dondurma kaşığı ( YK dan küçük TK dan büyük) sebzeli bulgur pilavı
3 köfte
1 kase cacık
Şu: 2lt spor: 45 dk Leslie 15 dk bölgesel 20 yuruyus ( çok soğuktu kısa kestim )Pnrrr-12 240 puan
Güzel olmuş, tarçınlı sütü ben de alışkanlık edindim. Hem tadı güzel hem doyuruyoruyanınca 2 bardak su
10-10:30 kahvaltı 1 bardak tarçınlı süt ve 1 yk tahinli 1 muz
13:00-14:00 öğle 2 dilim tam buğday ekmeği + bol yeşillikli salata + kıyma kavurma (100 gr)
17.00 ara ayran
19:00-19:30 2 kepçe etli nohut yemeği+ 2 dilim ekmek + salata
toplam 2.3 litre su
Kız tek öğün mü yedinHanimlar bugun cok yogundum biraz once misafirlerim gitti dunude insallah bugunle telafi ederim gecmis odevimide yapacagim bakalim sizler nasilsiniz
Bugunki menum
12 gibi
2 lt su
Menüm
Sabah 10. 00
2 kaşık menemen
1 dilim hellim
1 minik parça dil peyniri
1 minik parça kaşar
1 tatlı kaşığı acuka
1 ince dilim sucuk
1 bir dlm tb ve siyez unlu ekmek
Domates
Salatalık
Akşam 18.00
1 tabak kiymali fırında patlıcan
1 kase yoğurt
1 dlm siyez ve tam buğday ekmeği
19.00
2 ceviz
Su:2.5 lt
Cok da kotu olmamis, cuma bugun, yarin duzelir o :)
Ahh ahh, benim minnos turk arkadasim gecende taze kek yapip getirmis, bir de benim tarifimle yapmis, denedim olmus mu bir bak hem dedi. Ben de sonra dedim cok guzel olmus eline saglik, ama yemedim aslinda evde durdu 2 hafta hatta bugun attim. Belki esim yer diye tutmustum. Iste zamanla ogreniyoruz bunlari :)
Yaaa tebrik ederim kuzum, darisi ikimizin de is gorusmelerine olsun. En kisa zamanda en guzel, en bereketli isler bizim olsun
Sağol balımHarika fikirmiş
Amin inş hep birlikte canım
Afiyet olsun hamişimiz
Menü ayrı güzel tabak ayrı tepsi apayrı)))
12 den snra kuzum???
Fatih te canım ablamm.oraya gittiğimzde sabt gittiğimiz bi yer var ve enfes diyebilirim..gerisini anlatmayayım)))
Sağol balımAaa o börek nasıl börekmiş öyle hemen öğrenmem lazım.. akşam olmasa iyiymiş. Afiyet olsun
Menünün kalan lösemi ağzıyla kuş tutsa da fonda nıuuuteeeelllaaaaağğ diye tatlış bir müzik çalıyor artık:) afiyet olsun tatlığm
Aiyy eltiye nispet yapma hevesi mi varçok şirin bi motivasyon ya
Afiyet olsun
Güzel olmuş, tarçınlı sütü ben de alışkanlık edindim. Hem tadı güzel hem doyuruyor
Kız tek öğün mü yedin
Afiyet olsun, sen de ana öğünleri doyurucu alıp araya bişey katmıyorsun genel olarak galiba, tam tarzımBen arada bişey yiyince kendimi durduramıyorum..
Teşekkürler canim. Bugünü kurtarmışsın ya yarina Allah kerimOlsun, senin kilondayken ipleri eline almak isteyen de milyonlarca insan var. Hepimiz bir yerden başlıyor, metabolizma konusunda da haklısın, yavaşlar diye korktuğumdan 5 yiyip 3 diyet yaptım. Artık düzenli şekilde vermem lazım
Valla helal olsun, ben de ona börek yapmak istiyorum şimdi ama kendim de yerim diye yapamıyorum:)
Aiyy, kontrol ettin mi aplacım olmuş mu?
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Bunlar niye bizi sabote ediyo yabugün ben de çok direndim, hamburger diye tutturması yetmezmiş gibi bir de sen yemezsen ben de yemem diye bi tripler çıkardı kendine. Bugün yırttım yarın mücadelem devam edecek...
Canım her normal birey hamile birine misafir olurken o cümleleri kuruyor ama karşıdaki insan da genelde hazırlamış oluyor takdir edersin:) haftalık performansım iyi olduğu için çok kafaya takmadım açıkcası sonrasında da az yediğim için bugün ekside uyandım hattaeti gong değil canım eti gong tarzı (şekil ve proses olarak) 26 kalorilik light bir ürün
Afiyet olsun kuzum
Iyi canim survivor izliyorumm sen nasilsin canimm
Hahha okadarda uzun olmasin canim
Aa hadiya bekliyorm merakla abla
Ozaman iyimis gene herturlu donus yapmalari :)
Teşekkürler canımMakarna dışında güzel canım
Börek dışında güzel canım
Nutella
Onun dışında güzel
Menünde sadece şu kötü canım nohut bol nişasta içerir onun yanında ekmek yemese idin güzel olurdu
Akşam yok mu canım
Afiyet olsun canım
Süper menü canım
Teşekkürler canım. Ben önce gözümü sonra midemi doyurmak istiyorum. Hatta şuan çok tokum. Sanki artı görecekmişm gibi hissediyorum. Dediğin gibi arada bişey yedim mi durdurmak işkence gibi oluyor. Çay,kahve tüketiyorum aralarda. Ama bazen dayanamadığım da oluyor tabiAaa o börek nasıl börekmiş öyle hemen öğrenmem lazım.. akşam olmasa iyiymiş. Afiyet olsun
Menünün kalan lösemi ağzıyla kuş tutsa da fonda nıuuuteeeelllaaaaağğ diye tatlış bir müzik çalıyor artık:) afiyet olsun tatlığm
Aiyy eltiye nispet yapma hevesi mi varçok şirin bi motivasyon ya
Afiyet olsun
Güzel olmuş, tarçınlı sütü ben de alışkanlık edindim. Hem tadı güzel hem doyuruyor
Kız tek öğün mü yedin
Afiyet olsun, sen de ana öğünleri doyurucu alıp araya bişey katmıyorsun genel olarak galiba, tam tarzımBen arada bişey yiyince kendimi durduramıyorum..
İyi tarafından bak corba sağlıklı en azından. Kek için nefisle mücadele var hemAiyy çok teşekkür ederim, inşaallah balım, olumsuz dönüşe rağmen moral bozmayıp başvuruya devam etmemiz lazım. Ben genelde bir dönem çok yüklenip sonra olmayınca tamamen bırakıyorum maalesef.
Kek konusunda seni tebrik ediyorum, kendini iyi tutmuşsun:) ben öyle süprizlere genelde karşı koyamıyorumbu bölgeye yeni taşındım, önceki yerimde de (Cambridge) derinlemesine bir Türk kanki yapamadım kendime, bula bula hep çorba getiren Japon’ları buluyorum ben.. olsundu.. onlar da tatlıydı... :)
Afiyet olsun canım güzel olmuş . Bisküvi olmasaymış keşke. Kilo olmasın inşallahCumartesi
Sabah 10.50
1 dilim tbe ile pestolu, peynirli tost( bugün hovardalık yapıp çedar koydum bir dilim)
6 zeytin
2 cherry domates, 3 dilim salatalık
3 dilim sucuk
Küçük bir parça peynir
1.5 ceviz
1 avuç roka
1 kornişon turşu
1.5 yumurtadan yeşillikli omlet
3 dilim portakal
Bir de bir haftadır canımın çektiği bisküviden 1 adet
16.20
Sade Türk kahvesi
Akşam 18.30
1 tavuk şiş (6 veya 8 küçük parça vardı)
Yanında salata (maalesef çok hafif de olsa mayonezli sos dökmüşler)
Spor: 25 dk eliptik 20 dk zumba25x4+20x3.5=170 puan
Su: 2 ltPnrrr-12
Afiyet olsun canım çok güzel. Akşama sslata ekleseydin . Kahvene 1 cubuk tarçın koy tatlı ihtiyacını da giderir. Yada kuru meyve de yiyebilirsinKizlar selam,
Hemen menumu yazayim
Saat 9:30
3-4 tane sucuk
1 kk peynir
2 zeytin
Salatalik
Domates
1 dtbe
Saat 12:40
Az sutlu kahve
Saat 18:30
1 tane tavuk kanat izgara
El kadar izgara et
Su 2 lt dir yatana kadar 2.5 olur
Spor
205 ip atlama 41 puan
1 saat bisiklet 120 puan
Toplam 141 puan
Dun tuttum kendimi, bugun de tuttum. Iki gundur aksam yemekten sonra canim cok tatli cekiyor, yarin oglen meyve yiyicem bu kadar bastirmasin diye
Benim sansima biz Ankara'dan epey bir arkadas buraya geldik pespese. Ankaradayken tanismiyorsak da burda herkes birbirini taniyor o onun arkadasi, bu bunun arkadasi derken burda tanistiklarimizda oldu epey. O konuda sansliyim :)Aiyy çok teşekkür ederim, inşaallah balım, olumsuz dönüşe rağmen moral bozmayıp başvuruya devam etmemiz lazım. Ben genelde bir dönem çok yüklenip sonra olmayınca tamamen bırakıyorum maalesef.
Kek konusunda seni tebrik ediyorum, kendini iyi tutmuşsun:) ben öyle süprizlere genelde karşı koyamıyorumbu bölgeye yeni taşındım, önceki yerimde de (Cambridge) derinlemesine bir Türk kanki yapamadım kendime, bula bula hep çorba getiren Japon’ları buluyorum ben.. olsundu.. onlar da tatlıydı... :)
Evet yarın da onun sevdiği bişey yaparak dikkatini dağıtmam gerekTeşekkürler canim. Bugünü kurtarmışsın ya yarina Allah kerim
Çok kilo aldıktan sonra pek kimseyle görüsmedim de.
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım. Ben önce gözümü sonra midemi doyurmak istiyorum. Hatta şuan çok tokum. Sanki artı görecekmişm gibi hissediyorum. Dediğin gibi arada bişey yedim mi durdurmak işkence gibi oluyor. Çay,kahve tüketiyorum aralarda. Ama bazen dayanamadığım da oluyor tabi
Benim sansima biz Ankara'dan epey bir arkadas buraya geldik pespese. Ankaradayken tanismiyorsak da burda herkes birbirini taniyor o onun arkadasi, bu bunun arkadasi derken burda tanistiklarimizda oldu epey. O konuda sansliyim :)
Evet haklısın ama gerçekten 1 haftadır bakışıyordukAfiyet olsun canım güzel olmuş . Bisküvi olmasaymış keşke. Kilo olmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?