- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.681
saol cnm kaçamak yapmadığım için bende çok mutluyumtebrik ediyorum sonu oncelikle misafirlikte ikramlara teslim olmadigin icin, ikincil olarak da gitsin yeterki gitsin, her eksi guzeldir diyerek uzun vadeli hedefinden sasmadigin icin.
Bu hafta bana bi tokat gibi oldu, azicik bile olsa duzenim kaydi mi sonuclarin nasil oldugunu gordum. Gercekten bu hafta icin kendimi geriye donusun kiyisindan donmus hissediyorum. Gecen haftaya gore 900 artidaydim ve onceki iki hafta zaten 400-500 gibi vermistim, iki haftada verdigimi bir haftada aldim gibi oldu. Ama silkelendim, bu surecte motivasyon cok onemli ne kadar yol kattettigimize bakip ondan guz almaliyiz.
Cevrendekilerin de sana olumlu donus yapmalarina cok sevindim insan cok mutlu oluyor boyle geri donusler alinca. Ben simdi kendime onu haturlatiyorum hep, bak 5-6 kilo verdiginde bile nasil guzel tepkiler aldin Berrin, birakma nihai hedefe ulasinca kim bilir nasil guzel yorumlar gelecek diyorum
Kesinlikle öyle kendimizi birazcik salsak ipin ucu kaçıyor kesinlikle bende öyle diyorum kendime istediğim asil kiloya ulastigimda herkesin tepkisini dans çok merak ediyorum cidden bu süreçte takımın da çok desteği var cidden belki şimdiye yine vazgeçer bi sure bırakırdım ama artık sorumluluk yüzünden bi gun kaçamak yapsam da ikinci güne dediğin gibi silkeleniyortum
afiyet olsun kaptanımOnce menumu yazayim :))
Kacamak yok ama biraz dengesiz oldu sabah
12.30
2 ks. Yulaf
1 bar sut
1 tk kakao
3 hurmayla puding
Ustune 2-3ceviz
Esim gelince cnm kahvalti istedi puding doyurmadi beni
13.30
1 yumurta omlet
4-5zeytin
Domates
Salatalik
3/4 tb sandwich ekm
17.30
3-4ks.kiymali patlican
2 dil firinda karnibahar
3 kş quark
1/2 tb sandwich ekm
Su 2 ltden fazladir
saol kaptanım insAllah bende öyle düşünüyorum dün aldığım tepkiler bana acayip gaz verdi burda takımın da desteğiyle insAllah hedefime ujlasicam çok çok teşekkür ederim hepinize ciddenayakta atistirinca doydugunu anlamazsinki cnm
Sende saglikli seylerle tabagini doldur once gözün doysun
boyle diye diye bu kiloya gelmedikmi
kuzum cok erken kapatmisin
Perşembe olsa neysede haftabasindan gerek yok buna
bakliyatta karbon oldugu icin yaninda ekmek olmasa iyi olur cnm
salam disinda guzel cnm
Bide aksam sutunu biraz erkene alsan iyi olur
lor olmasi icin sirke yada limon koyman lazimdi cnm
patlican yapilmisss
Nasil sevdinmi cnm
Menude guzel
bugunluk guzel cnm
Yarin minik biseyler olmasin olurmu :)))
benim et yiyince cnm hep tatli ister senindemi oyle acaba :))
Aksam salata eklesen guzel olurmus cnm
Ip nasil gitti zorlandinmi
oncelikleeee harikasinnnnn cnmmm
Coook tebriklerr
Emin ol takimda kilo vermende hizlanacak
Cunku kendi basimiza bu kadar disiplinli olamiyoruz
Menude cok guzel :))
afiyet olsun canımDun biraz kaçamak yaptım ödül olarak simit yedim
2 'de minik lokum
Bugün toparladım p.tesi eksiyle gelcem inş
Menüm
11.20
1 yumurta
1domates
7 zeytin
böl yeşillik
1kasik biber salçası
14.00
yarım ayva
10 badem
16.50
1 kase etli nohut
Salata
Su.2lt
Spor yok
afiyet olsun canım ama az olmuş sanki bebeğini emziriyorsun en azından kahvaltıya birazcık artrsan yeşillik falan rklesenIyi geceler bugün çok halsizlik vardı üzerimde hiç bişey yapasım yoktu o yüzden burayada giremedim yemekte yapmadım dünden olanla idare ettim.ama yarından itibaren proteinlere başlıyorum bu bi kaç gündür buraya yazınca farkediyorum et vs tüketmediğimibuda takım sayesinde. Yinede yaziyim menümü
11.30 1 kızarmış tbe
1 çk bal
5 zeytin
16.00 1 sade türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
18.00 4 yk bulgur
1 kase yoğurt
Su 4 l yi bulmuş olabilir çok içtim
40 dk yürüyüş+50 squat+1 mil leslie=175 puanPnrrr-12
hmm afiyet olsun canımHedef kilona ulaştıktan sonra kendini ödüllendirebilirsin bence
Bol yağlı kıymalı bı börek
Avuç ayası büyüklüğünde canım
Doğru diyorsun canım,
Sanırım artık kahvaltı tabağı yapacam bende kendime
Aynen..birde tabakta yemek bırakmama kaynaklı, arkamızdan ağlamasın
Afiyet olsun canım güzel gözüküyorKahvaltı tabağımEki Görüntüle 2249791