Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

saol cnm kaçamak yapmadığım için bende çok mutluyum
Kesinlikle öyle kendimizi birazcik salsak ipin ucu kaçıyor kesinlikle bende öyle diyorum kendime istediğim asil kiloya ulastigimda herkesin tepkisini dans çok merak ediyorum cidden bu süreçte takımın da çok desteği var cidden belki şimdiye yine vazgeçer bi sure bırakırdım ama artık sorumluluk yüzünden bi gun kaçamak yapsam da ikinci güne dediğin gibi silkeleniyortum
afiyet olsun kaptanım
saol kaptanım insAllah bende öyle düşünüyorum dün aldığım tepkiler bana acayip gaz verdi burda takımın da desteğiyle insAllah hedefime ujlasicam çok çok teşekkür ederim hepinize cidden
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım ama az olmuş sanki bebeğini emziriyorsun en azından kahvaltıya birazcık artrsan yeşillik falan rklesen
hmm afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel gözüküyor

Önemli değil canım. Teşekkür ederim
Afiyet olsun güzel olmus. Ayrıca misafirlikte kendini tuttuģun için de tebrik ederim seni tatlım
Sadecw bunlari mi yedin? cok az geldi bana ama

Afiyet oksun canim iyi duruyor

Afiyet olsun bence cok guzel olmus

Puskevite gozumu yumdum :) digerleri guzel
Teşekkürler kuzum
Afiyet olsun kaptanım
patlican yapilmisss
Nasil sevdinmi cnm
Menude guzel
Evet yaptım güzel oldu. Tarif için teşekkür ederim abla
Off en sinir olduğum şey. Malesef erkekler bazen düşüncesiz davranabiliyor
Güzel canım afiyet olsun
Menün yetersiz geldi bana canım. Daha özenli beslenmelisin

Saol cnm tskler

Günaydın biraz önce de geldim yazamadım bakıp çıktım Mefkurem kolay gelsin ben plansız işi hiç sevmem 8 de yine erken açılıyor burda 9:30 dan önce açılan yer yok bakkal var onda da dünya fiyat farkı ve doğru düzgün ürün yok ( sonra bakkallar niye bitiyor bu yüzden ) bence yarın çağıralım yada akşama gelsinler demeliydin sen bilirsin deyince olmuyor bu işler

dün ki menü nerede peki yok öyle kaçmak bugün iyi olmuş
Zuhal ablaya katılıyorum çok yetersiz bir menü önce sağlık

Bugün planlar neler ben çok üşüyorum regl olunca öyle oluyorum zaten hep inanılmaz sanki kış gibi hissediyorum gerçi Rize ye kar yağmış çok güzeldi sabah kv foto atmış miss gibi Dilara kocakta gito yaylasında karlar içinde yürüyordu içim gitti sabah sabah dağ tepe toprak gezmeyi özledim neyse iki hafta sonra Bolu ya kaçma planı var sonra ki 2 hafta sonra da Bahar kaçar Karadeniz yolları başladı bana ama yaz yoğun geçecek dönüşte düğün telaşı var malum birde yakın olunca ben haftanın 3 günü gidiyordum herhalde 5 günü annemlere tasinirim zaman ne hızlı geçti bak anlatırken aynen böyle geçecek ve Eylül de düğünde ben 56 kg olacağım

Ben koruma dönemindeyim canım, hedef kilo yok artık bende Kaytaz böreğini okul zamanında Antakyalı arkadaşım getirirdi hep, okul bitti kaytaz böreği de bitti

Afiyet olsun canım, kırmızı olan acuka mı?
Ooo yoğun ama güzel planlar hele 56 kg olacağım kısmı en güzel ve en heyacan verici olan... Yürü be Bahar kim tutar seni...
Günaydınnnnnnnn

Musmutluuuu pazarlaaaaarrrrrrr
Size de günaydın güzel bayanlar...

Biz dün balık yedik, bugün ne yapsam acaba, aklıma birşey gelmiyor?
Bu arada eşim dün gece yine karşımda kola, bisküvi, çikolata seansı yaptı. Kardeş ben irdesizim tamam ama adam benden beter çıktı. Bari bir güncük sözünü tutsaydı. Nasıl da zula yapmış ağzım açık kaldı. Kasıtlı mı yapıyor diye düşünmeye başladım. Sıra gelsin bana, malesef başarılı olup direnemedim. İki bisküvi ve yarım çikolata yedim. Tek tesellim iki hafta önce on katını yerdim demek oluyor ama yeterli değil biliyorum. Aşmam gereken çok engel var, bir daha anladım ki kendimi kontrol edemiyorken başkasını kontrol etmek imkansız. Beynimde bitirmem lazım. Duygusal açlığa yenik düşmemeliyim.

Geçmiş olsun kuzum. Ben de regl dönemini çok zor geçirenlerdenim ya ben de gördüm dilara koçak ın sayfasında, benim de içim gitti. Bir de dün erkenci kuşta gördüm. Kara hasret kalmışım bu sene kış tatili yapmayınca

Eylül hedefine bayıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…