Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kahve çok olmuş sanki gerçi sütle dengelemissin ama diyette çok kahve iyi degil canim afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmuş
Neeey bisküvimi 1 haftadır canın çekiyomuş 1 tane yemişsin bi şey olmaz kebdini tutmuşsun en azından
Afiyet olsun kebdini tuttugun içinde tebrikler
Helal olsun sana bravooo
Sabahla öğlen keşke yer degistirseymis ama güzel afiyet olsun
Afiyet olsun

Saol cnm

Ben koruma dönemindeyim canım, hedef kilo yok artık bende
Ne kadar güzel, ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz merak ettim.
Kaytaz böreğini okul zamanında Antakyalı arkadaşım getirirdi hep, okul bitti kaytaz böreği de bitti
Güzel bir lezzet ama tamamen kilo kaynağı diyebilirim, gelirseniz bu taraflara yaparım size
Afiyet olsun canım, kırmızı olan acuka mı?
Biz "Muhammara" yada "cevizli biber" diyoruz, acuka da nareskisi var, bunda o yok

Günaydınlar,
Sersem gibiyim bugün hiç kalkasım gelmedi yataktan, halbuki hava muhteşem. Kahvaltıda tahinli muz ve tarçınlı süt vardı onları hazırlayıp yedim hemen. Ama şimdi yine yatasım var
Afiyet olsun canım modumuzu biz yukselticez imkanjn varsa dışarı çık

2015 temmuz ayında başladım kilo verme serüvenine. 103,3 ten 55 e düştüm. Ortalama 3 yılımı aldı, kortizon tedavim vardı ilk 2 yılında. Kiloyu da kortizon ve geçirdiğim ağır depresyondan dolayı almıştım. Yaklaşık 1 yıldır korumadayım, 10 gün önce +3 kilom vardı, +2 yi yok ettim, wc den sonra muhtemelen o 1 de gidecek kısmetse :)

Korumayı kilo vermeden daha iyi başarıyorum ama

Aman Allahım tebrik ederim seni, süpersin

Bütün takılarımı, takı rafımı tertemiz yaptım. Bir takı dolabı edinmem şart oldu. Annemle pazarlık yaptın odalarının bir köşesine koymak için. Çünkü benim odama sığmaz

Hiç isteğin bitmiyor diye söylendi ama ‘ suss doğum günü haftamda bana itiraz etme ‘ dedim

Az sonra yürüyüşe gidecem, hava rüzgarlı ama korurum bence kendimi. Dışarı çıkmışken kefir de alayım kendime, bu hafta kefir içeyim.
Hafta içi planım öğlenleri et, balık, tavuk salata yemek, akşamları da smoothe yapayım diyorum.

Şimdilik benden haberler bunlar

cok iyi cnm masAllah vala supersin, benimde bi sene oldu diyete başlayalı bende ulasicam insAllah hedefime
Dün bulaşık makinesinde tıkanıklık oldu, eşim emlakçıyı arama ben yaparım diye diye makineyi tamamen bozdu..
aaa tüh nolcak peki
cok guzel planlar cnm taki dolapları bnm dr hosuma gidiyir aslinda su uzun aynali olanlari diorsan

Yaaaa hic oyle bir etkisi olabilecegimi dusunmemistim. Olabulir belkide bu aralar hep izgara et yedim, canimi tatli cektirmis olabilir. Bir kendimi takip edeyim bakalim :)
sinir oldugun kimse yoksa kendi zayif resmini koy :))
bunu cok seviyorum ama gercekten doyurmuyor
Yulafli krep olursa doyurucu oluyor

Buda ara öğün olarak biraz fazla aslinda cnm
Yok abla ara ogun diye yapinca miktarlari azaltiyorum, yoksa evet asiri dolu olur :) ama yulafi sevsemde puding gibi yapinca hic tok tutmuyi gercekten
Ayyy burda pazarlari saat 12 ye kadar hic bir yer acilmaz, ancak tren istasyonunda boyle cok basit seyler olur. Allah kolaylik versin abla
Afiyet oksun guzel olmus canim
Bana cok az geldi ama halsizmissin o yuzden bugun boyle oldu galiba, gecmis olsun dikkat et kendine

dün ki menü nerede peki yok öyle kaçmak bugün iyi olmuş

Zuhal ablaya katılıyorum çok yetersiz bir menü önce sağlık
:) dünki menü zaten yazdim normal kahvaltı ettim sonra çıktık eşimle alış verişe orada simit yedim bide kahve içtik yanına kuş lokumu 2 tane yedim akşam yemek yemedim bunu en alıştı saat 3 te bile yesem aksam yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…