Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mükemmel ya...

Azmim arttı şimdi..

yapma Edibe bende senin gibi karar verip akşamları bozdum 6 kg verip 3 unu geri aldım emegimize yazık bir aydır yiyorum neredeyse ya peki elime ne geçti ben duyguları mi eşime soyleyip zirlayinca rahatliyorum sonra yeniden düzgün bir şekilde başlıyorum herkesin bir başlama şekli var inan seninde gerçekten istenen lazım gerekirse git yat ablam hamile canı çok tatlı istiyormuş diyor ki yememek için başka odaya gidip telefonla vs oyalanıyorum evdekilerin yemesi bitince geriye gidiyorum sen neden yapmayasin
Günaydın kızlar bugun gunlerden detoks o kadar sis ve artiyim ki moral bozmamak elde degil dun ku menumu du yazicam birazdan kendime o kadar cok kıznıyorum ki
ne yedin dışarda mi onun için mi artı
burda da sözde kar yağdı çok sık yağdı ama tutmayip buza dönünce hiç keyfi yok
11 de kahvaltımı yaptım
Bugün cok cok dikkatli olmak laizm pqzqrtesi kontrol tartisinda ilk eksimi görmeliyim insAllah
Sizin gununuz nasil geçiyor kızlar
oo süper planlar
Dün bulaşık makinesinde tıkanıklık oldu, eşim emlakçıyı arama ben yaparım diye diye makineyi tamamen bozdu..
klasik ben yaparım modu olan sana eziyet oldu
bende bütün mutfak dolaplarini eliptik yalan oldu temizliğe girisince , haftalık planlar güzel
biliyorum yorum bile yapmıştım ama unuttum işte
Cok guzel bi pasta yaptimmm ben bu işi becerecem galiba inşallah akşama misafirlerimde beğenir ben yemiycem tabii
benim eşim pasta ustası buse bana pasta deme zaten yeteri kadar sinaniyorum
Kızlar kismet olursa bu çarşamba programıma başlıyorum varmi yapmak isteyen karaciğer yemizligiyle hem sağlığımıza kavuşuyoruz hem kilo veriyormuşuz inşallah güzel sonuçlar alirim
nasıl bir program canım

Senin esin pasta ustası ben kendim stajerim bende sınamıyorum ama inan yemiycem deyince yemiyorum sen eşine söyleyebilirsin eve getirme siye ama ben hep icindeyim
Karaciğer temizliği program var canim 5 ay gibi sürüyor yitik sifa programın ismi

Kızlar kismet olursa bu çarşamba programıma başlıyorum varmi yapmak isteyen karaciğer yemizligiyle hem sağlığımıza kavuşuyoruz hem kilo veriyormuşuz inşallah güzel sonuçlar alirim
Ahmet APA diyeti mı yapacaksınız, seviye seviye...

Evdeki bizdik istiyor işler değişiyor , sen göre göre bezmedin mi benim eşimin de tam tersi evde yaptığım herşey daha çok hoşuna gider , programı bir arastiriyim

ben bi sure daha kendi usul diyetimr devam edecem sonra insAllah bu tur beslenme duzenlerine katilmayi düşünüyorum hadi bol eksi getrsm hayirli olsun cnm

cok iyi cnm masAllah vala supersin, benimde bi sene oldu diyete başlayalı bende ulasicam insAllah hedefime
aaa tüh nolcak peki
cok guzel planlar cnm taki dolapları bnm dr hosuma gidiyir aslinda su uzun aynali olanlari diorsan
Neticede emlakçıyı aradık bekliyoruz ama beklerken bil bakalım bulaşıkları kim yıkıyor
Cok guzel bi pasta yaptimmm ben bu işi becerecem galiba inşallah akşama misafirlerimde beğenir ben yemiycem tabii
Resim atsana beybi
Nasıl bir sistem ki o, ne tüketmek-tüketmemek gerekiyor ?
Aynen bebeyim yaa, onun artistliğinin cezasını benim minnoş ellerim çekiyor

Tüh hayırlısı cnm vardr bunda da bir hayır kolay gelsin

11 de kahvaltımı yaptım
Bugün cok cok dikkatli olmak laizm pqzqrtesi kontrol tartisinda ilk eksimi görmeliyim insAllah
Sizin gununuz nasil geçiyor kızlar
Oh mis
Spor diye gittim temizlik yapıp geldim, mutfak dolapları gözümde büyüyordu hallettim çok yoruldum hemen dusa girip , yemek yedim kahve arası sizinleyim herkesin planları var çok güzel valla
Bende öyle oldu 2 mil Leslie zor yaptım rahat bırakmadı çocuklar bende eve girdim dip köşe

Spor diye gittim temizlik yapıp geldim, mutfak dolapları gözümde büyüyordu hallettim çok yoruldum hemen dusa girip , yemek yedim kahve arası sizinleyim herkesin planları var çok güzel valla

Temizlik yapınca ruhum rahatlıyor yeminle dolabımda yine uzun zamandır kullanamdığım birkaç eşyayı şutladım, daha da bir rahatladım.

1,5 saate yakın yürüyüş yaptım ama hava çok rüzgarlıydı uçuşan tozlar alerjimi tetikledi ölüyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…