- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.721
Saol cnmGeçmiş olsun. Umarım kronik bi baş ağrısı değildir.
Ellerine sağlık yiyenlere afiyet olsunCok guzel bi pasta yaptimmmben bu işi becerecem galiba inşallah akşama misafirlerimde beğenir ben yemiycem tabii
Teşekkürler tatlimEllerine sağlık yiyenlere afiyet olsun
Mükemmel ya...2015 temmuz ayında başladım kilo verme serüvenine. 103,3 ten 55 e düştüm. Ortalama 3 yılımı aldı, kortizon tedavim vardı ilk 2 yılında. Kiloyu da kortizon ve geçirdiğim ağır depresyondan dolayı almıştım. Yaklaşık 1 yıldır korumadayım, 10 gün önce +3 kilom vardı, +2 yi yok ettim, wc den sonra muhtemelen o 1 de gidecek kısmetse :)
Korumayı kilo vermeden daha iyi başarıyorum ama
yapma Edibe bende senin gibi karar verip akşamları bozdum 6 kg verip 3 unu geri aldım emegimize yazık bir aydır yiyorum neredeyse ya peki elime ne geçti ben duyguları mi eşime soyleyip zirlayinca rahatliyorum sonra yeniden düzgün bir şekilde başlıyorum herkesin bir başlama şekli var inan seninde gerçekten istenen lazım gerekirse git yat ablam hamile canı çok tatlı istiyormuş diyor ki yememek için başka odaya gidip telefonla vs oyalanıyorum evdekilerin yemesi bitince geriye gidiyorum sen neden yapmayasinBiz dün balık yedik, bugün ne yapsam acaba, aklıma birşey gelmiyor?
Bu arada eşim dün gece yine karşımda kola, bisküvi, çikolata seansı yaptı. Kardeş ben irdesizim tamam ama adam benden beter çıktı. Bari bir güncük sözünü tutsaydı. Nasıl da zula yapmış ağzım açık kaldı. Kasıtlı mı yapıyor diye düşünmeye başladım. Sıra gelsin bana, malesef başarılı olup direnemedim. İki bisküvi ve yarım çikolata yedim. Tek tesellim iki hafta önce on katını yerdim demek oluyor ama yeterli değil biliyorum. Aşmam gereken çok engel var, bir daha anladım ki kendimi kontrol edemiyorken başkasını kontrol etmek imkansız. Beynimde bitirmem lazım. Duygusal açlığa yenik düşmemeliyim.
ne yedin dışarda mi onun için mi artıGünaydın kızlar bugun gunlerden detoks o kadar sis ve artiyim ki moral bozmamak elde degil dun ku menumu du yazicam birazdan kendime o kadar cok kıznıyorum ki
burda da sözde kar yağdı çok sık yağdı ama tutmayip buza dönünce hiç keyfi yokGeçmiş olsun kuzum. Ben de regl dönemini çok zor geçirenlerdenimya ben de gördüm dilara koçak ın sayfasında, benim de içim gitti. Bir de dün erkenci kuşta gördüm. Kara hasret kalmışım bu sene kış tatili yapmayınca
Eylül hedefine bayıldım :)
oo süper planlar11 de kahvaltımı yaptım
Bugün cok cok dikkatli olmak laizm pqzqrtesi kontrol tartisinda ilk eksimi görmeliyim insAllah
Sizin gununuz nasil geçiyor kızlar
klasik ben yaparım moduDün bulaşık makinesinde tıkanıklık oldu, eşim emlakçıyı arama ben yaparım diye diye makineyi tamamen bozdu..
bende bütün mutfak dolaplariniBütün takılarımı, takı rafımı tertemiz yaptım. Bir takı dolabı edinmem şart oldu. Annemle pazarlık yaptın odalarının bir köşesine koymak için. Çünkü benim odama sığmaz
Hiç isteğin bitmiyor diye söylendi ama ‘ suss doğum günü haftamda bana itiraz etme ‘ dedim
Az sonra yürüyüşe gidecem, hava rüzgarlı ama korurum bence kendimi. Dışarı çıkmışken kefir de alayım kendime, bu hafta kefir içeyim.
Hafta içi planım öğlenleri et, balık, tavuk salata yemek, akşamları da smoothe yapayım diyorum.
Şimdilik benden haberler bunlar
:) dünki menü zaten yazdim normal kahvaltı ettim sonra çıktık eşimle alış verişe orada simit yedim bide kahve içtik yanına kuş lokumu 2 tane yedim akşam yemek yemedim bunu en alıştı saat 3 te bile yesem aksam yemiyorum
benim eşim pasta ustası buse bana pasta deme zaten yeteri kadar sinaniyorumCok guzel bi pasta yaptimmmben bu işi becerecem galiba inşallah akşama misafirlerimde beğenir ben yemiycem tabii
nasıl bir program canımKızlar kismet olursa bu çarşamba programıma başlıyorum varmi yapmak isteyen karaciğer yemizligiyle hem sağlığımıza kavuşuyoruz hem kilo veriyormuşuz inşallah güzel sonuçlar alirim
Senin esin pasta ustası ben kendim stajerimyapma Edibe bende senin gibi karar verip akşamları bozdum 6 kg verip 3 unu geri aldım emegimize yazık bir aydır yiyorum neredeyse ya peki elime ne geçti ben duyguları mi eşime soyleyip zirlayinca rahatliyorum sonra yeniden düzgün bir şekilde başlıyorum herkesin bir başlama şekli var inan seninde gerçekten istenen lazım gerekirse git yat ablam hamile canı çok tatlı istiyormuş diyor ki yememek için başka odaya gidip telefonla vs oyalanıyorum evdekilerin yemesi bitince geriye gidiyorum sen neden yapmayasin
ne yedin dışarda mi onun için mi artı
burda da sözde kar yağdı çok sık yağdı ama tutmayip buza dönünce hiç keyfi yok
oo süper planlar
klasik ben yaparım moduolan sana eziyet oldu
bende bütün mutfak dolaplarinieliptik yalan oldu temizliğe girisince , haftalık planlar güzel
biliyorum yorum bile yapmıştım ama unuttum işte
benim eşim pasta ustası buse bana pasta deme zaten yeteri kadar sinaniyorum
nasıl bir program canım
Ahmet APA diyeti mı yapacaksınız, seviye seviye...Kızlar kismet olursa bu çarşamba programıma başlıyorum varmi yapmak isteyen karaciğer yemizligiyle hem sağlığımıza kavuşuyoruz hem kilo veriyormuşuz inşallah güzel sonuçlar alirim
Evdeki bizdik istiyor işler değişiyor , sen göre göre bezmedin mi benim eşimin de tam tersi evde yaptığım herşey daha çok hoşuna gider , programı bir arastiriyimSenin esin pasta ustası ben kendim stajerimbende sınamıyorum ama inan yemiycem deyince yemiyorum sen eşine söyleyebilirsin eve getirme siye ama ben hep icindeyim
Karaciğer temizliği program var canim 5 ay gibi sürüyor yitik sifa programın ismi
ben bi sure daha kendi usul diyetimr devam edecem sonra insAllah bu tur beslenme duzenlerine katilmayi düşünüyorum hadi bol eksi getrsm hayirli olsun cnmKızlar kismet olursa bu çarşamba programıma başlıyorum varmi yapmak isteyen karaciğer yemizligiyle hem sağlığımıza kavuşuyoruz hem kilo veriyormuşuz inşallah güzel sonuçlar alirim
yapma Edibe bende senin gibi karar verip akşamları bozdum 6 kg verip 3 unu geri aldım emegimize yazık bir aydır yiyorum neredeyse ya peki elime ne geçti ben duyguları mi eşime soyleyip zirlayinca rahatliyorum sonra yeniden düzgün bir şekilde başlıyorum herkesin bir başlama şekli var inan seninde gerçekten istenen lazım gerekirse git yat ablam hamile canı çok tatlı istiyormuş diyor ki yememek için başka odaya gidip telefonla vs oyalanıyorum evdekilerin yemesi bitince geriye gidiyorum sen neden yapmayasin
oo süper planlar
bende bütün mutfak dolaplarinieliptik yalan oldu temizliğe girisince , haftalık planlar güzel
nasıl bir program canım
Neticede emlakçıyı aradıkcok iyi cnm masAllah vala supersin,benimde bi sene oldu diyete başlayalı bende ulasicam insAllah hedefime
aaa tüh nolcak peki
cok guzel planlar cnm taki dolapları bnm dr hosuma gidiyir aslinda su uzun aynali olanlari diorsan
Resim atsana beybiCok guzel bi pasta yaptimmmben bu işi becerecem galiba inşallah akşama misafirlerimde beğenir ben yemiycem tabii
Nasıl bir sistem ki o, ne tüketmek-tüketmemek gerekiyor ?Kızlar kismet olursa bu çarşamba programıma başlıyorum varmi yapmak isteyen karaciğer yemizligiyle hem sağlığımıza kavuşuyoruz hem kilo veriyormuşuz inşallah güzel sonuçlar alirim
Aynen bebeyim yaa, onun artistliğinin cezasını benim minnoş ellerim çekiyoryapma Edibe bende senin gibi karar verip akşamları bozdum 6 kg verip 3 unu geri aldım emegimize yazık bir aydır yiyorum neredeyse ya peki elime ne geçti ben duyguları mi eşime soyleyip zirlayinca rahatliyorum sonra yeniden düzgün bir şekilde başlıyorum herkesin bir başlama şekli var inan seninde gerçekten istenen lazım gerekirse git yat ablam hamile canı çok tatlı istiyormuş diyor ki yememek için başka odaya gidip telefonla vs oyalanıyorum evdekilerin yemesi bitince geriye gidiyorum sen neden yapmayasin
oo süper planlar
nasıl bir program canım
Tüh hayırlısı cnm vardr bunda da bir hayır kolay gelsinNeticede emlakçıyı aradıkbekliyoruz ama beklerken bil bakalım bulaşıkları kim yıkıyor
Resim atsana beybi
Nasıl bir sistem ki o, ne tüketmek-tüketmemek gerekiyor ?
Aynen bebeyim yaa, onun artistliğinin cezasını benim minnoş ellerim çekiyor
Nasıl bir sistem ki o, ne tüketmek-tüketmemek gerekiyor ?
Oh mis11 de kahvaltımı yaptım
Bugün cok cok dikkatli olmak laizm pqzqrtesi kontrol tartisinda ilk eksimi görmeliyim insAllah
Sizin gununuz nasil geçiyor kızlar
Bende öyle oldu 2 mil Leslie zor yaptım rahat bırakmadı çocuklar bende eve girdim dip köşeSpor diye gittim temizlik yapıp geldim, mutfak dolapları gözümde büyüyordu hallettim çok yoruldum hemen dusa girip , yemek yedim kahve arası sizinleyimherkesin planları var çok güzel valla
yapma Edibe bende senin gibi karar verip akşamları bozdum 6 kg verip 3 unu geri aldım emegimize yazık bir aydır yiyorum neredeyse ya peki elime ne geçti ben duyguları mi eşime soyleyip zirlayinca rahatliyorum sonra yeniden düzgün bir şekilde başlıyorum herkesin bir başlama şekli var inan seninde gerçekten istenen lazım gerekirse git yat ablam hamile canı çok tatlı istiyormuş diyor ki yememek için başka odaya gidip telefonla vs oyalanıyorum evdekilerin yemesi bitince geriye gidiyorum sen neden yapmayasin
oo süper planlar
nasıl bir program canım
Spor diye gittim temizlik yapıp geldim, mutfak dolapları gözümde büyüyordu hallettim çok yoruldum hemen dusa girip , yemek yedim kahve arası sizinleyimherkesin planları var çok güzel valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?