Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selamlar..ben geldim..canım çok sıkkın..sizinle paylaşmak istedim..kimseyle konsmk istemiyrm cünkü suan..
Sabah gayet güzel başladım güne cok sükür arladsslrla kahvaltya gidecektik öncesnde avlam aradı ve canım çok sıkıldı sonrasnda cıktık kahvaltya gittik güzel de gecti,biraz da yürüyüş..ardından oğlumn eksiklerni alıp eve döndükk ki tekrar ablam aradı ve canım daha da sıkıldı..bi taraftan pazar günü ev toparlama derken yemek faslı da bittti..sonra eşim yardım etti işlerde ve snra dısarı cıkayım biraz gec gelebilirm dedi(esim haftann 3 4 günü cıkar ama belli yerlre ve sınırlı saatlerle cok sükür,iş stresini böle daha cabuk atıyor,bende buna alıştım ve saygı duymaya calısıyrm)bende bugün pazar ve hep konstgmz gibi erken gelmelisn dedim o da ben sana yardm ettim iş yükünü azalttım ama sen hala saat sınırlması yapma peaindesin dedgn dedik cinsinden tepkiler verdi ve cıkıverdi ben yolculamaya fırsat kalmadan..

Dedigim grubta yiyeceklerin cignenmesinin cok onemli oldugunu soyluyor
Agizda nerdeyse sivi hale gelmesi gerekiyormus
Zararli bisey yenmesede iyi cignenmeyen bi sey sanki zararli bisey yemis gibi insilunu yukseltiyormus

Birde sivi kurallari var
Yemekten yarim saat once 1 bar su iciliyor
Yemekten 1.5-2saat sonrasina kadar sivi alinmamasi gerekiyor diger kalan zamanda su cay sutsuz kahve vs. Istedigin kadar iciyosun

Uzun yazdgmı biliyrm ama okumadan direkt gececklere saygım sonsuz..gercekten paylasma ihtiyacı hissindeyim ve cok gerginim..
Ablamın meselesi kısaca su..ablam ve ailesi 6 7 ay önce yurtdısndan kesn dönüş yaptılar 3 cocugu var 16 17 yıldır ordalardı.eniştem bizim memlketten ama orada doğmus büyümüş ve aslnda oldukca iyi biridir zaten birlkte dönüş kararı aldılar ve o kendsi bikac sene daha calısıp(ailesıyle kalıyor suan)para birktrp gelmye karar vermsti.bu süredede ablam ve yegenlerimn denemesni istedi ve hersey yolndaydı harika bi düzenleri oldu,ama enstem son aylarda vazgecti,kesinlkle dönmyecgni sölüyrö ve onların geri gelmsni istiyr.buraya ayak uydramycgnı düşnüyr ve yazın tekrar geri dönecekler..sıfırdan yeni bi düzen..yeni bi şehir..tekrar gurbet..ablam taniyon ilacı kullnmya basldı ve kötü hissediyr,zor durumda ve onların hepsi memlekette.ben baska bi sehirdeyim burdan bişeyde yapamıyrm.ailem onların gidişine cok ayrı üzülüyr özellkle annem..konu bu..ve teglime cok az kaldı vücudum şiş içinde ve gerginim..üst üste geldi..burada tecrübeli bilincli ablalarım kardeslerim var..yazmak istedim..biliyrm cok uzun oldu..lütfen hakkınızı helal edin;(

Keşke hep birlikte dönselerdi, belli ki ikna etmişler dönmemesi için

06:00-08:30=== 1 lt su

09:00=== 4 kaşık menemen
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
2 ceviz
1 tatlı kaşığı Cevizli biber
1 adet yeşil soğan

11:30-14:30=== 1 lt su

15:00=== 8 kaşık nohutlu bulgur pilavı
300 ml yoğurt
1 adet muz

17:30-20:30=== 1 lt su

21:00=== Zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt karışımı(henüz yemedim)

Ah ah bu erkekler benim esimde aynisi genelde cogu is gelir elinden ama bazen yapamicaklarini kabullenmeleri gerek

Masallah canim benimde bu sene cok niyetim vardi borclarimdan tutmaya hamilelik olmasaydi
saol cnm aslinda hamileligin sorunsuzsa bence engel degil oruc tutmana ben kızıma hamileyken 5 aylıkti ramazanda hic firesiz tutmuştum ama tabi sıkıntı olsaydı tutmazdim deneyebilirsn bence simdi borclarin icin cabalamasan da ramqzanda yarisini bile tutsan kar daha sonra tutmasi cok cok zor oluyor cidden cunki naçizane tavsiyem böyle
afiyet olsun canım su bitteri bi ben sevemicem snrm ya cikolata hic cnm istemiyor ama puding sütlaç falan olsa dwha makbule geciyor bana
guzel atlamışsın kaptanım misafirleri mac konusunda da bi dahakine zafer sizden yana olur insAllah hayırlısıyla
afiyet olsun canım güzel olmuş
saol cnm form çayı her zmn icmiyorum ama yatmadan once yeşil cay bence etkili die biliyorum yag yakimina
Karnim baya acikti
Sogukta 2 saat dikilince eve gelince bi agirlik coktu
Kendime bisey yapmaya useniyorum simdi :))
ayy disarda yorulunca oyke oluyor abla ama sukur bughnj firesiz atlattim gibi
afiyet olsun canım
erkekler bazen böyle vala ya gereksiz yere cok yukseliyorlar yanlış bisey dememissjn bence
gurbet zordur die dusunuykrum inan hic gurbette kimsem yok pek de empati yapamıyorum ama esini seviyorsa bi ortak nokta bulmak zorunda ablanda gitmek istemior sanrm insAllah enisten ikna olur Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin hakkınızda insAllah cnm

Afiyet olsun canım güzel olmuş

elfkkk
cuma menusunu yazarmisin lutfen
Hatırladğm kadarıyla yazayım
Menü
12.00
Yarım simit
15.00
Bi porsiyon kuzu şiş tabağı
16.00
Lokma tatlsı
19.00
Tavuk kanat ve az patates
22.00
Çay ve tuzsuz fıstık
Aralarda birkac tane zararlı atıatırmalıgım oldu.saatleri hatrladgm kadarıyla yazdım.menü acısndan berbat bi gün oldgnu biliyrm.ama bana ders oldu inş.hiç yazmak istemezdim ama Mefkurem ablam söleynce üstüne söz yok.tekrar tekrar özür dilerim.

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11:00
4 yeşil-2 siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 orta boy patates haşlama
Domates salatalık marul yeşil biber
2 dilim sucuk
Çay

Ara çeyrek elma

Akşam 19:00
Bol salata
Avuc içi kadar haşlanmış tavuk göğsü
2 kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran

Saat 20:30
Kayısılı form çayı

Su 2.5 lt olur
Spor henuz yok ama yapmadan yatmayi düşünmüyorum bildirim yaparım

Kararın bi öyle bi böyle olmasina çok sinirleniyorum ben bi karar verildiyse sonradan ultra bişey olmadıkça değişmemeli. Seni çok iyi anliyorum uzakta olunca insan anca stres olduğuyla kalıyor bisey yapamıyor

Acuka yapmak için tarif arıyordum, iyi oldu bu ikisine de bakarım.
Öyle Baharcığım, geçtiğimiz haftalardan şu dersi çıkardım, ne yaparsam yapayım kendimi tamamen salmamalıyım. O açıdan bakarsak evet ben artık başladım. Arada irademe yenik düşsem de tartı bir daha artı çıkmayacak şekilde yaşamaya kararlıyım. Hatamı bugün yarın telafi etmenin derdine düşmeliyim yoksa dibe vurmanın sonu yok.
Spor diye gittim temizlik yapıp geldim, mutfak dolapları gözümde büyüyordu hallettim çok yoruldum hemen dusa girip , yemek yedim kahve arası sizinleyim herkesin planları var çok güzel valla
Benim spor planlarım da genellikle böyle sonuçlanıyor
Kahvaltıyı atlatmana sevindim, maç için de geçmiş olsun. Anne yüreği nasıl da oğlunu düşünüyorsun
Başka stresler her zaman eşlerimizle ilişkimizi de etkiliyor canım. Arada olur öyle yanlış anlamalar. Bence bu meseleyi hiç takma, moralini bozma. Eşin gelince o da sakinleşmiş olur hiç birşey olmamış gibi devam edin. Sen de sakinleş düşünüp düşünüp kendini doldurma.
Mutluluk huzur nerede yaşadığınla zerre kadar ilgili değil bence. Abla akıllı olsun ve hemen eşinin yanına dönsün bence. Adam gelip burada en ufak sıkıntı yaşasa ablana dünyayı dar eder. İyi ya orada yeni şehir belki ablan için de iyi olur. Haa gelip burada çektiğin sıkıntı dersen onda da bir hayır vardır, çoluk çocuk için eminim Tr'de geçen zamanın bir artısı olacaktır. Yazık kendini böyle üzmesin. Hele sen bu kadar üzüleceğine sakin ol ablanı da teselli et ona moral ver. Hayat bu canım neler neler var. Allah sağlık sıhhat versin, daha büyük sıkıntılardan korusun. Adam gelip zorlanacağını düşünüyorsa ısrar etmenin bence hiç anlamı yok ablan alttan alıp eşinin bu düşünncesine saygı duyar destek olursa eşiyle ilişkisinde de çok artı duruma geçer diye düşünüyorum. Gidince eşi onu memnun etmek için bir gayret içine girer. Ama o gelirse ablanın işi daha zor. Üstelik bu anlaşmazlığı iyice uzatıp gerginlik oluşturup sonunda ablan yine gitmek zorunda kalırsa dediğim bu pozitif durumu elde etme fırsatını da kaybeder. Çok uzun yazdım ama sonuçç ablan tartışmayı uzatmadan hemen dönsün, sen de üzülme

Pazar Menüm
12.00
Domates salatalık
Yarım sebzeli omlet
Bikac dilim peynir
Birkac zeytin
Yarım dilim ekmek
Yarım cay kasgı tereyag recel karısımı

Ara
Cok az sütlü kahve

18.00
1 lahmacun
2 çiğköfte

Su 2.5 lt
Spor
30 dk orta yürüyüş

Afiyet olsun canım

Öncelikle bu kadar ilgilenip böyle yazdığın için çok çok tesekkür ederim canım..ablamn zaten ordayken de cok mutlu bi yasamı vardı ikisi brlikte bu kararı aldılar hattaablam daha zor ikna oldu diyeblrm ama sonra bu seklde degsnce tabi üzücü oldu.bide tüm aile iç içe yasıyorlr syan..annem babam diger ablam kardedim..herkesin evi cok yakın..16 17 senenin ardından da bir lütuf.işte böle olnca herkes ablam da hatta büyük kızı da cok alıstı sevdiler.gurbet tecrübe edildi ya;(tekrarı agır geliyor bir de ortada tam bi sebep olmadan.ama tüm bunlra karşın ablam kabğl etti hatta çocukları bile büyük ölcüde o ikna etti.ama sanırım eniştemden daha cok ilgi ve destek bekliyor.cünkü bir evi bastan düzdüler,çocukları okullara yazdrdı,yepyeni bi yasama atıldı ve enstem yoktu yazın..getcekten cok cok yıprandı ve zorlandı.simdide böle tam bi sebep de olmadan gidiyor ya götürülüyor gibi hissediyor..bizede cok söleyemiyor bnce..ve ilgi ve belki biraz da tatlı bi mahcubiyet bekliyr sanırım eniştemden ve su ara göremiyor,işte buna cok üzülüyor su günlerde diye düşünüyorum..dua ediyorum..

Allah yardımcısı olsun tabi kolay değil ama enişten de şimdi gurur yapıyordur belki ilerde tavrı düzelir.

Hurmanın zararı olmaz ki, saf şeker olmicak programda :)

Hii valla 5 pasta üfledim 4,5 ince dilim yidim

Kizz hepsini ayni gun mu yedinn

Canim baya karisik durumlar ama senin de pek yapabilecegn bsi yok aslinda o yuzden fazlada kafana takmamaya calismalisin
Ablana gelince tabi duzen oturtmak zor ama esi gelmesse mecburen oda donucek haklarinda hayirlisi olsun keske bastan hepberaber donselermis
Esininde bence nereye gittigni kimlerle oldugnu biliyorsan oyle sinirlama yapma cunku ozaman belliki ozgurlugu kisitlanmis hissediyor :)

Bilmiyormki canim cok kararsizim aslinda gelisimiyle ilgili kotu olur diye korkuyorm acikcasi yoksa ben cok iyiyim sukur hamileligimde iyi gidiyor, bir de tam kilo alicagi donemler olucak 30 haftalik olucaz ramazan baslangici belki doktoruma sorabillirim

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…