Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tabiki en güzelini sen bilirsin cnm her doktor degil ama bazıları bu inisiyatifi kenidne birakiyor tut tutma demiyor 7 bitip 8 in içinde olacaksın ama tam kilo alma gelişme zamanı olabilir hayrlisi saglikla gelsin bebegin sende sağlıklı ol da sonra tutarsin insAllah tutamasan da

Amin canim insallah haklisin belkide bi gun tutar 1 gun tutmam falan ole dengelerim ozamanlar gelsinde bakalim Allahim hayirli yolu gosterir insallah

içli köfte haslamadir dimi
neyse ki yetişmiş atlatmissiniz abla
sporda eklenirse süper süper
mercimek çok olmuş sanki Tuğçe 10 sıkım
Hurmanın zararı olmaz ki, saf şeker olmicak programda :)

Hii valla 5 pasta üfledim 4,5 ince dilim yidim
1 yıllık pasta yemişsin stokla bari
evet abla yaş geldi çiçekler açtı evde durulmaz artık
eşinle arandaki duruma takılma 3-4 gün izin veriyorsun daha saatte filan takılmasın valla senin var mı extra 3 -4 gün vaktin kafa dağıtmak için bulmuş simarmasin bulamayan var benim ki gibi ablan konusunda yapabileceğin tek şey ailenle konuşup durumu duygusal olarak zorlastirmasinlar her anne yanında ister hele hele bu kadar gurbetten sonra ama madem mutlu bir evlilik mecbur gidecek kadınlarla erkekler farklı erkeklerin yeni bir işe yeni ortama yeni ülke vs alışması zor uyum sağlama konusunda kadınlar daha iyi yaşam koşullarını da düşünüp dönsün eşinin yanına babam bana evlenirken ben hep arkandayım ama aile demek önce eş kendi çocuğun demek demişti onun için önce ilk evdeki aile sonra anne baba tarafından aile
afiyet olsun güzel ama oğlene yemek 8 yerine 5 yK olup yanında salata da olsa daha güzel olurmuş ama akşam yemeyeceğinde düşünülürse sorun değil
güzel menü
afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel

Menü (3. Gün - tartilmadim )
Sabah(9:30)
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
2 ceviz
Domates

Öğle(13:30)
5 köfte küçüktü köfteler
4 YK bulgur pilavı
1 /2 bardak ayran

Ara(16:30)
2 kare bitter sütlü kahve
2 tane sunta bisküvi

Akşam (19:30)
1 el kadar fırında tavuk göğüs
1 çiçek karnabahar
1 bardak ayran
2 çatal tralice

Su: 2lt spor: yok

Amin canim insallah haklisin belkide bi gun tutar 1 gun tutmam falan ole dengelerim ozamanlar gelsinde bakalim Allahim hayirli yolu gosterir insallah
Amin insAllah cnm
Saol cnm

ohh ne güzel ben bugun yürüyüş yapamadım ama leslir yapmayi planlıyorum insAllah

Yaptınn mı leslie ni :)

Demekki neymiş yok artık demicekmişiz Kız ben de demiştim regl meme ağrısı ne alaka diye, birkaç yıl sonra bende de başlamıştı

Yavaş yemek yememe rağmen bazen ben de tam çiğneyemediğimi düşünüyorum

Bence ya hep birlikte dönselerdi ya da hiç dönmeselermiş zor bir durum. Allah tez zamanda feraha çıkarsın kuzum
Yeniden düzen oturtmak zor ama ablan ailesiyle olmalı. Zaten senin yapbileceğin birşey yokki
Eşinin mereye kimlerle gittiğini biliyorsan kısıtlamamaya çalış. Bak ne güzel sana destek de oluyormuş, o evde yokken kendine ayırdığın bir zamanın da olur hem

Yok kız 5 gündür yiyom

10 sıkım çok mu cidden ya
Bana ölçülü gelmişti , neyse yedim artık yapacak birşey yok
Geçen sene hiçbir doğum günü pastamı/pastalarını yememiştim diyet yapıyorum diye. Herkes çok kırıldığı için bu sene her pastadan incecik dilim yedim, gönül gördüm. Ama yine 1 yıl daha yemem sanırım

Yaofim cnm bikdirim de yaptim

Güzel olmuş ama ikisi bir arada yerine sütlü tercih etmelisin bence

Merhaba güzeller,
Ancak girebiliyorum. Az bişey yürüyelim diye çıkıp dağ bayır gezmişiz. Eve gelince de geç yemeyim diye koştur koştur yemeğe giriştim. Sofrayı güzelce kurup çatalımızı atınca tavuğun yeterince haşlanmadığını farkettik O kadar acıkmıştım ki epey moralim bozuldu.
Bu arada sabah mis gibi, kokladıkça resmen ağlayacağım tarzda bir börek yaptım ama bir ısırık bile almadım. Akşam da pilav yemedim, hatta bugün ekmek de yemedim epey karbonsuz bir gün oldu ama geç akşam yemeğinin hediyesini almam yarın umarım.. menüme geçeyim

Pnrrr-12 konuyu tam anlamadım ama Allah kolaylığını vermişken hamilelikte tutulmaması gerektiğini düşünüyorum malum şimdiki gebelikler eskisi gibi değil benim komsumun kardeşi 4 aylık bebeği susuzluktan kaybetti oruç tuttuğu için ki herkeste olacak diye birşey yok lakin Allah kolaylığını vermiş sana telafisini sunmuş nasip ederse sonra ödersin sende borcunu

Kızı büyüttüm bu sefer oğlan var sürekli işte birşey çıkıyor
Afiyet olsun canım
Kuzum sen ekmeği neden sabah yemiyorsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Bugün onu düşündüm bende canım ya dedim şimdi herseyim düzene oturdu çok şükür yeni bir bebekle ne olur diye

Ne guzel karbonsuz bi günse bence eksi görürsün ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…